|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Oto filmik jak 2 low lvle (66 ek i 51 ms) ubijaja demona, loot niesamowity
![]() Klik me plx Nalezy nacisnac na "Mirror 1" |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Żywiec
Stan: Niegrający
![]() |
![]() LOL !!!!!!! niektorzy huntuja demony kilka dni.tygodni i wypada im demon shield etc a tutaj taki zonk
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Nie mam zamiaru sciągnać ale sądze ze z jednej sztuki wypadł.. a zreszta niech inni obejrza
Gz dla nich(!?) jego
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Lokacja: Gostyń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Qsy pal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Antediluvians
Świat: Isara
Poziom: 100
Skille: 93
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Eh ludzie zastanowcie sie, moze to jest prawda ale ja w to jakos nie wierze. Gdyby to bylo z widoku blokera to juz cos ale tak bardzo latwo jest podlozyc
![]() po za tym nawet na tibia.de pojawily sie komentarze ze to podklad:S Jak dla mnie 100% Fake ^^ |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jak dla mnie to ten typ zamiast stanac 1sqm od demona i go otworzyc to jeszcze pyta o loot.... tamten w tym czasie wrzucil to do demona... daje 100k ze tak bylo ;]
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() otoz moi mili gram na Honerze i zapewniam was ze ten film to jeden wielki k**** fake
fake to inaczej sciemka otoz ten Karimmar Chael ostatnio ukradl wlasnym "friendom" mpa,mms,crown legi,bohy itp polecam zapytanie sie o to goscia z Honery o nicku Brodno'Honera i poszukanie na Forum tibi.com topicu o zlodziejstwie tego blokera zaraz ktos napisze no ale przeciez moglo wypasc.No sorry ale ten koles(o outficie babki) to wielki kretacz malo kto mu ufa. SCIEMA ZAPEWNIAM WAS Ostatnio edytowany przez malyjanek - 18-12-2005 o 22:45. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Kumpel z rl tego blokera zapewnia na tibia.de, że mpa było podstawione (a mms wypadł na prawdę).
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() znam tego srorca gadałem z nim i mowil ze knight podłorzył mpa
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol? smieszni ci ludzie
![]()
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 105
|
![]() Hahaha ! Filmik zajefajny, loot dopisał a potem ten sorc daje noge xD Tylko qrde zazdrościć takich lootów i to w jednym potworze
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Wrocek
Stan: Zbanowany
Imię: Mid the Cruel Irae
Gildia: Sanctus Orbis
Świat: Pythera
Poziom: 24
Skille: 20/22
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() W sumie na pierwszy rzut oka widać że to jest reżyserowane, poprostu chciali zrobić film jak wylutowali mms i mpa
![]()
#13 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
mms to mogl im wypasc ale jeszcze mpa w jedneym demonie!! sam kiedys widzialem filmik jak z demona wypadl demon shield i golden legi a z orsabaala thunder hammer i green gem tez 2 fucking rary ^^ |
|
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Profesja: Paladin
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
![]() |
![]() Omg.. to nie jakis fake, tylko knight powymieniał itemki. 12s żeby napisać OMFG to troche dużo jak po sprawdzeniu loota. Poprostu chcieli zaimponować, ale z leksza im nie wyszło.
Btw, dozwolone jest zamieszczanie czyis filmików bez spytania sie ?
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Imię: Gexus Korka
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
![]() ![]() |
![]() uwarzam ze to fake :/ gosciu : loot? chce podejsc odszedl poczekal az ziom wlozyl i mi gratulujcie -.-
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: Poznań
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Z początku myślałem że te rary naprawdę im wypadły ale po chwilowym namyśle i po przeczytaniu tych komętarzy od razu wiadaomo że bloker wrzucił mpa albo bag z mms chociaż wszystko jest możliwe
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
![]() |
![]() 15:26 Karimmar Chael: 2 FUYCKING RARES
Od teraz nie wierze w zaden filmik ktory nie jest krecony przez blockera. Nie przecze ze nikomu nigdy nie wyleci taki loot ale gosciu stał,czekał aż podłoży,napisze OMFG i myślą ze są dobrzy. I to z pierwszego zabitego demona wyleciało i zaraz po jego zabiciu filmik sie skonczył. ROX. A mi wczoraj z rata wypadły 4 sery tylko ze filmik kręcił mój kolega i pewnie mi nie uwierzycie:/. Po co takie filmy wogle na forum?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Czlowieku nobla bym ci dal, jakiego trzeba miec farta zeby cos takiego wylootowac! OMG, ja kiedys skakalem z radosci jak mi dsm i rh wylecialo z jednego dl-a a to to poezja...
|
![]() |