zaloguj się

Pokaż pełną wersje : [iridia] 43 ek pada po raz 2

Neztas
24-12-2005, 12:11
obiecal ze więcej nie bedzie hackowac.
nie dotrzymal słowa.

http://rapidshare.de/files/9743176/76owned_hacker.rec.html

Palek Demon
24-12-2005, 13:10
Niewiem Jak bylo naprawde ale szukacie belejakich wymówek zeby kogos zabic widzalem niejedne wasze filmy z Pa i to jest daremne

Dratin
24-12-2005, 14:54
You have requested the file 76owned_hacker.rec (394496 Bytes). This file has been downloaded 62 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!

Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account

Moze ktos rehostnac?

Nez czopkins
24-12-2005, 15:34
Niewiem Jak bylo naprawde ale szukacie belejakich wymówek zeby kogos zabic widzalem niejedne wasze filmy z Pa i to jest daremne

pff...

widzial tu ktos oznake PA? ja nie... padl bo mial jusz dac se spokuj z hakownaiem ale mu hcyba nie wyszlo... a jak chcesz doswiaddczyc PA to pograj na Isarze .. tam masz czyste PA w całej swojej okazałości ..

Rabanbar
24-12-2005, 15:43
Ja bym sie spierał. PA na iridi jest naprawde gigantyczne, zwłaszcza ze strony Arcanium. Arcanium potrafi nakładać ograniczenie 1 level na tydzien jezeli ktos za szybko expi i nakladac paymenty bez powodu. To jest iridia.

Anjja
24-12-2005, 17:41
obiecal ze więcej nie bedzie hackowac.
nie dotrzymal słowa.

http://rapidshare.de/files/9743176/76owned_hacker.rec.html

Szukacie takich kijoych wymowke zeby kogos zabic ze masara :/gralem tam troche czasy nigdy nie btlam na takim h***** servie:/ Neztas a ty palka jestes i sam robiels takie przekrety ze masaxra:/

Anjja
24-12-2005, 17:42
pff...

widzial tu ktos oznake PA? ja nie... padl bo mial jusz dac se spokuj z hakownaiem ale mu hcyba nie wyszlo... a jak chcesz doswiaddczyc PA to pograj na Isarze .. tam masz czyste PA w całej swojej okazałości ..
Caly ty jestes oznaka PA razem z Neztaes gdzie nawet przez nick mu lizesz dupe...

Anis
24-12-2005, 18:42
hehe znowu on :p
teraz jakis 60+ lvl zeby wiecej akcji bylo :)
ocena: mmm sam niewiem... :p

Draconis Dragontooth
24-12-2005, 20:12
Taaa Arcanium sux .. huntowali mnie 2 razy na iridii stracilem przez nich 30k i bohy może i mało ale zawsze coś , a ostatnio zabili moich dwóch kumpli , król arturek i krava archer ( już na iridi nie grają własnie przez arcanium) zgadnijcie jaki był podów ich zgonów .. a taki że arcanium nie lubi ich gildii .. także iridia to świat pa .. a to co robi neztas wymięka przy kolesiach z arcanium ..

Neztas
24-12-2005, 20:22
ok, postawcie sie w takiej sytuacji.

koles mi najpierw w tibii podaje gg a potem ze tego gg mi jakis syf ***** wysyla niewiadomo skad i jeszcez mowi ze to nie on...

jesli uwazacie ze to jest POWER ABUSING (zastraszanie) to znaczy ze popieracie hakerow i uwazacie ze powinni pozostac bezkarni.

ja tak nie uwazam.

gadacie tak bo was zabili bez powodu, on akurat sie przyznal to hakowania obiecal ze wiecej nie bedzie robic.

padl, on stracil, jego biznes, on hakowal wiec czemu wam jest jego zal?...

EDIT:
@anjja:
Level: 37
Killed at Level 38 by Lord Xadz
Killed at Level 38 by Vigigo
Killed at Level 38 by a minotaur archer
Killed at Level 39 by Bizle and by Lord Xadz
Killed at Level 38 by a scarab

juz wiem czemu tak nie lubisz jak sie kogos zabija =.=

Nez czopkins
25-12-2005, 00:22
Caly ty jestes oznaka PA razem z Neztaes gdzie nawet przez nick mu lizesz dupe...

lize mu dupe....fujjjj...daruj sobie....mma takie name bo mam...co by smiesznij bylo a jak ci sie nie podoba to nie ogladaj go...kazdy ma name jaki ma...rownie dobrze moge powiedziec ze on mi lize dupe bo se muj name skrucil...-.-

i btw: nie pisz takiech postow jesli grasz na iridi... :>

i w sumie jak kots se mysli ze to PA jest to niech se mysli...w sumie nawet gdyby to co? jak ktos nie chce pa to ma tak: Harmonia, Secura itp... tam NIKT was nie zabije...i nie kaze placic...i wogle to ja nie wiem po co jest to cale forum..chyba zeby nooby pisaley ze jak ktos kogs zabije to on odrazu power abuser, i wogle najgorsze co moze byc .. :baby:

Palek Demon
25-12-2005, 00:40
@up

Oj ja ci zycze zeby cie ktos Hundet masz kumpla 80+ i jestes wielki we filmach w kazdym ci pomagal i sondze ze bezniego bys ... zdzialal
jestes Jeden Wielki PK i PA Zycze ci HUNDET :evul:

ogorek
25-12-2005, 01:21
heh... zaloze sie ze za ktoryms razem traficie na jakiegos providera/qmpla kogos z ARC i jak go dedniecie to ni z tego ni z owego obydwaj bedziecie retired ;) :evul:

pozdr0

White Warrior
25-12-2005, 02:45
Taa... Neztas-Czopkins to PA.
Ktoregos dnia nabilem sobie niechcacy na nim skulla. Padlem? Placilem? Nic z tych rzeczy - chwile sie posmial, pogadalismy i luz. A to byla dla niego swietna okazja do wzbogacenia sie, nieprawdaz?
Moze najpierw wypada poznac/spotkac kogos, zanim sie go negatywnie oceni?
-.-

Co do filmiku - troche dlugo go szukaliscie. Wiem, ze tam ciezko ocenic w ktorej typ jest kopalni, ale mimo wszystko troche psuje to wrazenie sprawnie przeprowadzonej akcji.

Shurak
25-12-2005, 08:01
Ja ze swojej strony chciałem tylko dodać (bo tu przecież o mnie chodzi :confused: ), że nie ma co gadać że to PA ponieważ to nie było tak... Rozumiem, za co zostałem zabity, ale myśle że sprawa się juz wyjaśniła. Tak rzczywiscie (może nie dokońca tak) chciałem wysłać Neziemu wirusa(nie keylogera) ale ja tego nie umiem robić tylko to kolega który przyszedł do mnie (znalazł jakiś program- gówno) w dodatku musze dziś robić formata bo mam jakieś trojany na kompie przez to i nie moge ich usunąć ani avastem ani mksem...:(( ale postawcie się w sytuacji Czopa. Ja też bym zabił kogoś kto chciał mnie haknąć... A co wy nie? To nie był żaden PA, a nie uhałem sie bo po co:/ nie było sensu;/. Myśle że troche wyjaśniłem sprawę i po formacie kompa wróci wszystko do normy... Może już nie koleżeństwo z Czopem ale może będę mógł chociaż jeszcze dograć Pacca i wtedy pomyśe co dalej... Narazie zapłaciłem coś nie będe mówił ile:/ ale ta sytuacja nauczyła mnie wiele. Pozdrawiam was wszystkich może nie bedziemy juz tego dalej ciągnąć.

btw: Sorry Neztas i Czop jeszcze raz za tą sytuację ale myślę że już wyjaśniłem chociaż trochę tę niemiłą sprawę :(

Neztas
25-12-2005, 09:35
tak, to sie zgadza.
sprawa sie wyjasnila i nie ma wiecej tutaj co pisac i komentowac.

Shurak
25-12-2005, 15:29
dzięki nez, że odpowiedziałeś na tamtego posta... wydaje mi sie że nie ma co tu więcej pisać... A przyprosiny przyjete?? Myślę że nie bedzie wiecej takich sytuacji... Pozdrawaim wszystkich:) i życze miłych i udanych świąt.. :] Myślę że te 2 dedy nauczyły mnie wiele... Nie ma co tu komentować myślę że można zamknąć temat.. Cya:)

Nez czopkins
25-12-2005, 19:34
Ja ze swojej strony chciałem tylko dodać (bo tu przecież o mnie chodzi :confused: ), że nie ma co gadać że to PA ponieważ to nie było tak... Rozumiem, za co zostałem zabity, ale myśle że sprawa się juz wyjaśniła. Tak rzczywiscie (może nie dokońca tak) chciałem wysłać Neziemu wirusa(nie keylogera) ale ja tego nie umiem robić tylko to kolega który przyszedł do mnie (znalazł jakiś program- gówno) w dodatku musze dziś robić formata bo mam jakieś trojany na kompie przez to i nie moge ich usunąć ani avastem ani mksem...:(( ale postawcie się w sytuacji Czopa. Ja też bym zabił kogoś kto chciał mnie haknąć... A co wy nie? To nie był żaden PA, a nie uhałem sie bo po co:/ nie było sensu;/. Myśle że troche wyjaśniłem sprawę i po formacie kompa wróci wszystko do normy... Może już nie koleżeństwo z Czopem ale może będę mógł chociaż jeszcze dograć Pacca i wtedy pomyśe co dalej... Narazie zapłaciłem coś nie będe mówił ile:/ ale ta sytuacja nauczyła mnie wiele. Pozdrawiam was wszystkich może nie bedziemy juz tego dalej ciągnąć.

btw: Sorry Neztas i Czop jeszcze raz za tą sytuację ale myślę że już wyjaśniłem chociaż trochę tę niemiłą sprawę :(

JUST PERMANENTLY IGNORED.

rendevar
25-12-2005, 20:58
ej neztasy skad wiecie ze on hakoje ludzi ?? ja gram na iridi i mnie neztas-czopkins chcial dednac przed depo bo bawilem sie fire devilem i mialem skulla, mialem szczescie 4 hp mi raz zostalo i co bylo by mu jak bo mnie dedl 25 druta ;P wy zawsze szukacie okazji zeby ujabac kogos -.-.

Jowisz
25-12-2005, 21:21

Ale z ciebie lizodup -.- Człowieku nie dość ze cie zabili to ty im w du** włazisz i przepraszasz ich co z ciebie za męrzczyzna jak błagasz o łaske i jeszcze sie głupio tłumaczysz zwalajac wszystko na kolege. Trzeba mieć odwage sie przyznać. Rozumiem to ze jestes niby hakerem to ze sie z tego wykrecasz ale ze przepraszasz tych dwóch ... to mi żal ciebie. A te twoje słowa ze nie uhałes sie bo nie było sensu to mnie rozwaliły. Powiedz wszystkim wprost ze nie uhałeś sie bo po 1 afkowales a po 2 nie trafił byś z uha ... Zarazem ty jak i ten nez czy jak mu tam jestescie siebie warci

Nez czopkins
25-12-2005, 23:25
Ale z ciebie lizodup -.- Człowieku nie dość ze cie zabili to ty im w du** włazisz i przepraszasz ich co z ciebie za męrzczyzna jak błagasz o łaske i jeszcze sie głupio tłumaczysz zwalajac wszystko na kolege. Trzeba mieć odwage sie przyznać. Rozumiem to ze jestes niby hakerem to ze sie z tego wykrecasz ale ze przepraszasz tych dwóch ... to mi żal ciebie. A te twoje słowa ze nie uhałes sie bo nie było sensu to mnie rozwaliły. Powiedz wszystkim wprost ze nie uhałeś sie bo po 1 afkowales a po 2 nie trafił byś z uha ... Zarazem ty jak i ten nez czy jak mu tam jestescie siebie warci

i tu sie po czesci zgadzam...Shurak wlazisz w dupe ... a co do jego nibyhakerstwa to tesz mi zal takich osob...jak jusz hakujesz to powiedz ze to ty a nie na kolege zwalasz...przez takie cos zes mi zaplacil....nie wazne bo niektorzy dostana komplekosw....

gyrus
25-12-2005, 23:53
Ej lol. koles hackuje ludzi, zostal przylapany pada 2x (w tym raz ze nie przestal) a wy to nazywacie blachym powodem? 0o jakbyscie wy mieli rzeczy 50 ms to na pewno nie chcielibyscie ich stracic. tym bardziej ze shurak sie przyznal do tego ze chcial okrasc kolege!!!!!!!!!!!!!!!!! <<<<<<<<<<< nie widzicie tego? nazywacie neztasow power abuserami? moze zle to interpretujecie i myslicie ze zabijanie nizszych lvl to PA ?? ja tu widze ewidentne wykroczenie i za to kazdy powinien miec hunta !!! zreszta hackera zazwyczaj trudno przylapac nie wiem jak to zrobili ale widac ze sie przyznal czyli mu udowodnili albo sam to zrobil bez bicia... wy od razu nazywacie kazdego lizodupami (bo jeden ma kolege a drugi sie przyznaje do bledu) no troche smiesznie to brzmi ale moze poprostu to jest najlatwiejsza droga zeby jeszcze pograc ta postacia? jak widzicie shurak juz zaplacil pewnie zaluje tego co zrobil i teraz wszystko jest OK. A co do ciebie DEBILU co sie bawi fd przed dp i wastuje mane to jak ciebie spotkam - od razu masz hunta za noobostwo i zobacz moze na kim zrobiles skulla?. reasumujac: neztasy nie sa PA, shurak przyznal sie do bledu i zaluje za to co zrobil a koles sprzed dp wastuje mane na zabawe z fd < GZ :|
POZDRO ALL!

ogorek
25-12-2005, 23:57
no musze przyznac ze nie uwazam tego za PA. kolesiowi sie nalezalo. tylko ten payment... nie uwazacie ze to lekkie przegiecie? kolo chcial zrobic zle, ale naszczescie do tego nie doszlo. padl 2 razy, wzieliscie z niego loot i na tym to powinno sie skonczyc... przynajmniej takie jest moje zdanie... no ale coz... ja tu nie mam nic do gadania ;)

ps.:
jusz
chyba 'już' :p

pozdr0

Paco88
26-12-2005, 08:33
te konto shuraka na forum co wczoraj powstalo to sami zalozyliscie?

Paco88
26-12-2005, 08:34
i btw: nie pisz takiech postow jesli grasz na iridi... :>

Ehmmmmmmmmmmmmmm

Paco88
27-12-2005, 09:36
Name: Neztas-czopkins

Dec 27 2005, 10:20:17 CET Killed at Level 51 by Yamahati
and by Chris'Ronaldo

Power Abusierom i kozakom mówimy stanowczo NIE

rendevar
27-12-2005, 12:13
popieram cie chris.

ej czy ktos by mugl zrobic pozadek z Dama Braveheart ??? ;P za***al 120k i golden armor leaderowi little fighters...

Rabanbar
27-12-2005, 12:23
A tam ja niewiem. Mnie nic zlego od Neztasa nie spotkało.

Btw. Chris, edytuj posty bo regulamin zakazuje pisania kilku pod rzad.

Paco88
27-12-2005, 13:50
dobrze prosze pana ;)