Pokaż pełną wersje : Ciekawe zastosowanie...
Tibia jest bardzo fajną grą , między innymi dlatego, że można tu robić wiele rzeczy niezwiązanych z polowaniem na potwory i zbieraniem skarbów... łowienie ryb, turnieje rycerskie, koncerty muzyczne, mecze piłki nożnej, pieczenie chleba .... itp.
Moja propozycja to ciekawe i śmieszne zastosowanie przedmiotow, które teoretycznie są bezużyteczne .......
Sandały - polecane szczegolnie dla posiadaczy domków, zmęczeni polowaniem wracacie i ... zakladacie domowe kapcie ,
zdejmujecie ciężką i niewygodną zbroję , metalowy helm ciskacie w kąt i zastępujecie to np. jedwabną zieloną tuniką oraz eleganckim,przewiewnym i lekkim turbanem... a zamiast tarczy i morderczego miecza bierzemy do ręki książkę!!!
P.S. A tak z ciekawości , pytanie do pacc , chyba kładąc sie do łóżka zdejmujecie zbroję, tarczę ... itp.
Czy walicie sie z tym wszystkim do łoża ??? .................... :D
re: UP
Co do spania. To się je na max, spala mane na max, i kładzie spać. Ja tam nigdy eq nie zdejmowałem jak kładłem sie spac w domq.
Mefisto Er
29-05-2004, 20:30
hehehee...
Ja jak się kładę to też jem do syta i ide spać w Eq całym :)
Z polowania jak wracam to jestem tak zmęczony że nie chce mi sie rozbierac a tym bardziej czytać ksiązki :).
Ogólnie Gratz pomysłu :)
Tak. Nawet fajnie gdyby było tak że widać co masz na sobie tak jak np.w morowindzie albo w diablo.
:))
Hehe świetny pomysł może za 5 lat takie ubieranie się w stroje wypoczynkowe będzie zwięszkalo regenracje zycia :P albo CIPowie cos wymysla ogolnie fajny pomysl :) dla samej satysfakcji mozna sie tak bawic
Ja zawsze ja przychdoze do siebie do pokoju w GH to siadam na krześle rozbieram się, ubieram rzeczy reprezentacyjne - brystal necklacke i inne zabawne rzeczy i latam po GH i robie pseudozabawę grając na instrumentach.
albo latam pod depo ze skull of Ratha w ręce i odstawiam Hamleta, albo przerabiam inne rzeczy (rzucam z kumplem posion walla przed jakimś hi-levelem i krzycze you cannot pass).
Albo inne tegotypu rzeczy z czego jest kupa śmiechu :)
Oryginalnie dodany przez Igi
Tak. Nawet fajnie gdyby było tak że widać co masz na sobie tak jak np.w morowindzie albo w diablo.
:))
To nie jest dobry pomysł... Załóżmy że idzie sobie jakiś Pk i widzi 20 lvl biegający w c-secie no to go od razu zabije :)
Ja tylko czasami zdejmuje eq. Zależy czy mam czas :). Ale z tym wszystkim co mówisz to całkiem nie głupi pomysł. Dzisiaj może sobie znajde jakieś sandały i.t.d. do spania :D
Tylko lol to zabawa dla high lvli tak samo jak ślub chociaż widziałem 10lvlowcow którzy niby biorą ślub
Jeśli się idzie spać to zdejmujesz zbroje i wszystko jeśli masz co pokazać bo jak nie to po co;)?
A ja mam zastosowanie dla leather boots :
Jak idziesz na potwory zbierasz rzeczy i ... zabraklo ci 9 capa rzeby coś wziąść . co teraz ? Co wyrzucić ? Buty . Kosztują tylko 2gp :]
Płaszcz:
na non pvp serwerze gdzy idziesz lowic ryby zakładasz płaszcz (moze być sztorm albo burza)
no niezly pomysl... ja nie mam paca, wiec spac nie pojde, ale i tak gratz pomyslu ;P!
ja nie mam Pacc wiec... whodze do kolegi i sie wylogowuje.
a co do przebierania sie... to sie przebieram
green tunic
leather legs
sandals
--------------
Delikipii__Hiberna__19lvl__54/44__10 m lvl
Można wziasc miotle do reki i udawac ze sie lata:D
A chyba każdy wie do czego służą:
- widelec
- nóż
- łyżka
:)) :))
next great sorcerer
09-06-2004, 16:33
spox ale mam pytanko nie z tematem
mam PACC ale nie mam domku co mi daje jak się polożę do łóżka itp.
Oryginalnie dodany przez next great sorcerer
spox ale mam pytanko nie z tematem
mam PACC ale nie mam domku co mi daje jak się polożę do łóżka itp.
Z tego co mi wiadomo to odnawia ci zycie i mane :))
re: UP
I z tego co wiadmo położenie się do wyra = logout.
jezeli juz przyszla pora na nowosci w tibi to ja mam propozycje - szukam spolnikow na stworzenie pierwszego w tibi osrodka wypoczynkowego ,,U wesolego Demona,,
domki, apartamenty,pub, restauracja, bilard, zimne piwko i drinki
moze jakas ,,agencja,, przy okazji
MALO TO PLAZ, LASOW i PIEKNYCH GOR, JASKIN ;) :P ;)
Coraz ciekawsze pomysły na miłe spędzanie czasu ...
Niedługo potwory poczują się bardzo samotne ... bo większość z nas będzie wolała pójść na zimne piwko ,
lub spędzić chwilkę w towarzystwie ... gorących kociaków !!! :D
Lolita kosmita
11-06-2004, 10:52
Heh Wysmienite Pomyselki macie ja tam chetnie bym pomogl w tej karczmie czy co to ma byc a co do agencji to..... duzo tibijczykow jest samotnych przydalo by sie pare ladnych dziewczynek na pokaznym lvl-u :P zeby podniesc atrakcyjnosc :P
Klusek07
13-06-2004, 22:04
ej dobra polozenie sie do wyra = log out 8) , ale tam napisal ktos ze spala mane i je do syta, po co ?? czyzby sie mana regenerowala ?? ?( ?(
Bardzo fajny pomysł, w koncu to odgrywanie postaci sredniowiecznego ee mieszkanca(?) :P
U nas w Ab czasami rozpalamy ognisko fire fieldem i skaczemy przez nie (niestety nikomu sie to nie udalo bez poparzen :)) ) oraz spiewamy "Płonie ognisko i szumia knieje" hehehe. Niby glupie ale daje duzo radosci i swierzosci zamiast ciaglego expienia i treningu.
Przed logoutem (pójściem spać) , spalasz mana na maxa i jeszcz do syta (you are full). Podczas spania (nieobecności w grze) mana i hp odrastają. :D
Czyli pacce mają full wypas 8) (szkoda ze ja nie mam pacca ;( )
Takie wyciągnołem wnioski z tego tematu :]
Warloczek
13-07-2004, 22:45
A ja mam domek ale w domku nie ma łóżka... z prostej przyczyny...ten domek jest zrobiony z parceli i znika po zapisie serva...często kradną mi ściany ale to nic...da się przeżyć....
Pomyśly były fajne nie ma co...
Ktośchciał panienki w pubie na ostrym levlu proponuje "Bubble"
to jest ostry okaz...
Sir Many
14-07-2004, 08:21
Czyli jednym slowem robisz sobie iglo:P Zamontuje aralm na parcelach:D
Ja mam ciekawe zastosowanie dla Fire sworda - lampka nocna :D
Postanowiłem odkurzyć mój temacik , mam nadzieję ,
że modkowie nie będą wnerwieni ... :)
Bardzo fajnym pomysłem w Tibii było stworzenie wielu ,
teoretycznie mało potrzebnych do życia przedmiotów ...
Dzięki tej różnorodnośći i mnogości wszelkiego rodzaju drobiazgów ,
mamy szerokie pole do popisu .
Nasza wyobraznia może podsunąć nam wiele sposobów
na wykorzystanie zwykłych rzeczy , w niezwykły sposób ...
Świeczka - idealne oświetlenie podczas romantycznych kolacji we dwoje ,
do tego kilka buteleczek czerwonego < różowego > wina ...
i wszystko może się zdarzyć ... ;)
Diamenty , rubiny , perły ... - któraż kobieta potrafi im się obszeć ... ???
Jeżeli chcesz zrobić przyjemność swojej tibijskiej dziewczynie ,
zawsze możesz obsypać ją klejnotami ...
co do tego ze fajnie bylo by widziec co masz na sobie to z deka dziwne chociaz...widac imiona nad toba,ludzie by sie z deka mylili.
moim zdaniem fajnie by bylo gdyby bylo bron chociaz widac
tarcze rune itp.
NO i! fAJNY pomysl :)
Mam pomysla dla PACCa ktory umie angielski!
mozna zrobic linie holtelowe na kazdym swiecie!!!
fajnie bylo by takie cos miec taki hotel w poblizu:)
a sprawa do tego anglika:)poprosic adminow o takie cos chyba moga cos dodac na mapce nie???zgadzacie sie?!?!?!?!
Hehe fajny pomysl.
Pamietam jak z qmplem zrobilismy fortece z parceli i ff. Podbili ludzie dookola, a my w srodku udawalismy ze cos gotujemy;D. Mielismy noze, widelce, tacke, walki, chleb itp.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.