![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Tibia jest bardzo fajną grą , między innymi dlatego, że można tu robić wiele rzeczy niezwiązanych z polowaniem na potwory i zbieraniem skarbów... łowienie ryb, turnieje rycerskie, koncerty muzyczne, mecze piłki nożnej, pieczenie chleba .... itp.
Moja propozycja to ciekawe i śmieszne zastosowanie przedmiotow, które teoretycznie są bezużyteczne ....... Sandały - polecane szczegolnie dla posiadaczy domków, zmęczeni polowaniem wracacie i ... zakladacie domowe kapcie , zdejmujecie ciężką i niewygodną zbroję , metalowy helm ciskacie w kąt i zastępujecie to np. jedwabną zieloną tuniką oraz eleganckim,przewiewnym i lekkim turbanem... a zamiast tarczy i morderczego miecza bierzemy do ręki książkę!!! P.S. A tak z ciekawości , pytanie do pacc , chyba kładąc sie do łóżka zdejmujecie zbroję, tarczę ... itp. Czy walicie sie z tym wszystkim do łoża ??? .................... ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() re: UP
Co do spania. To się je na max, spala mane na max, i kładzie spać. Ja tam nigdy eq nie zdejmowałem jak kładłem sie spac w domq. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() hehehee...
Ja jak się kładę to też jem do syta i ide spać w Eq całym ![]() Z polowania jak wracam to jestem tak zmęczony że nie chce mi sie rozbierac a tym bardziej czytać ksiązki ![]() Ogólnie Gratz pomysłu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() Tak. Nawet fajnie gdyby było tak że widać co masz na sobie tak jak np.w morowindzie albo w diablo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2003
Lokacja: Pod Monopolowym
|
![]() Hehe świetny pomysł może za 5 lat takie ubieranie się w stroje wypoczynkowe będzie zwięszkalo regenracje zycia
![]() ![]()
![]() |
#6 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja zawsze ja przychdoze do siebie do pokoju w GH to siadam na krześle rozbieram się, ubieram rzeczy reprezentacyjne - brystal necklacke i inne zabawne rzeczy i latam po GH i robie pseudozabawę grając na instrumentach.
albo latam pod depo ze skull of Ratha w ręce i odstawiam Hamleta, albo przerabiam inne rzeczy (rzucam z kumplem posion walla przed jakimś hi-levelem i krzycze you cannot pass). Albo inne tegotypu rzeczy z czego jest kupa śmiechu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Ja tylko czasami zdejmuje eq. Zależy czy mam czas
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Tylko lol to zabawa dla high lvli tak samo jak ślub chociaż widziałem 10lvlowcow którzy niby biorą ślub
Jeśli się idzie spać to zdejmujesz zbroje i wszystko jeśli masz co pokazać bo jak nie to po co ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Kochany Białystok :]
![]() |
![]() A ja mam zastosowanie dla leather boots :
Jak idziesz na potwory zbierasz rzeczy i ... zabraklo ci 9 capa rzeby coś wziąść . co teraz ? Co wyrzucić ? Buty . Kosztują tylko 2gp ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() Płaszcz:
na non pvp serwerze gdzy idziesz lowic ryby zakładasz płaszcz (moze być sztorm albo burza)
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Katowice
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() no niezly pomysl... ja nie mam paca, wiec spac nie pojde, ale i tak gratz pomyslu ;P!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() ja nie mam Pacc wiec... whodze do kolegi i sie wylogowuje.
a co do przebierania sie... to sie przebieram green tunic leather legs sandals -------------- Delikipii__Hiberna__19lvl__54/44__10 m lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Fallen Angel
|
![]() Można wziasc miotle do reki i udawac ze sie lata
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() A chyba każdy wie do czego służą:
- widelec - nóż - łyżka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() spox ale mam pytanko nie z tematem
mam PACC ale nie mam domku co mi daje jak się polożę do łóżka itp.
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() re: UP
I z tego co wiadmo położenie się do wyra = logout. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() jezeli juz przyszla pora na nowosci w tibi to ja mam propozycje - szukam spolnikow na stworzenie pierwszego w tibi osrodka wypoczynkowego ,,U wesolego Demona,,
domki, apartamenty,pub, restauracja, bilard, zimne piwko i drinki moze jakas ,,agencja,, przy okazji MALO TO PLAZ, LASOW i PIEKNYCH GOR, JASKIN ![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Coraz ciekawsze pomysły na miłe spędzanie czasu ...
Niedługo potwory poczują się bardzo samotne ... bo większość z nas będzie wolała pójść na zimne piwko , lub spędzić chwilkę w towarzystwie ... gorących kociaków !!! ![]()