Pokaż pełną wersje : Problem ze ściąganiem.
Mialem problem z pobieraniem plików. Plik, który ściągałem nie ściągał się w całości lub zatrzymywały sie postepy. Po przeinstalowaniu systemu na nowo, problem się powtarza.Czy ktoś spotkał się już z takim problemem?Jeśli tak to jak go rozwiązał?
P.S
Chialbym żeby powstal dział pomocy technicznej, bo wiele osób się na tym zna.
Strzał jest zupełnie przypadkowy, ponieważ nie wiem zupełnie nic o twoim sprzęcie, a takie informacje przydałyby się, gdy prosisz o pomoc techniczną.
Masz nvidia firewall? Update'nij do najnowszej wersji bądź odinstaluj go w ogóle i zainstaluj jakiś software'owy.
A strzelam akurat w tym kierunku, ponieważ ostatnio rozwiązywałem podobny problem.
Pozdrawiam.
Mój komputer: karta grafiki: Geforce 2 mx 200\400 32 mb; procesor amd duron 1200Mhz; 640 mb ram; windows xp professional (sp 2); płyta główna mainboard k7vta3 ATA133 .
Powiedz mi czy sciagales jakimis "wspomagaczami" ktore dziela plik na czesci co pozwala na zatrzymanie, a pozniej na kontynuacje sciagania, np DAP? Czy sciagales bezposrednio za pomoca przegladarki? a jezeli tak, to jakiej...
I jeszcze jedno... sciagales z rapidshare.de? albo innej podobnej strony?
Powiedz mi czy sciagales jakimis "wspomagaczami" ktore dziela plik na czesci co pozwala na zatrzymanie, a pozniej na kontynuacje sciagania, np DAP? Czy sciagales bezposrednio za pomoca przegladarki? a jezeli tak, to jakiej...
I jeszcze jedno... sciagales z rapidshare.de? albo innej podobnej strony?
Po formacie nie... Przed tak ( teraz flashget mi nie dziala ( tak samo jak reszta downladerow).Sciagam aktualnie za pomoca przegladarki.Sciagam IE.
Sciagalem z rapidshare.de.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.