Pokaż pełną wersje : Pytanie (GS)
Lukaszek1-11
04-01-2006, 16:07
Witam.Mam pyatnie, a chodzi mi o to czy jest Giant Spider na jakiejs wiezy ze mozna wchodzic i wychodzic dla facc ??.....
Poniewaz na 18 levelu nie walne solo gs na czystym terenie a cchialbym raz zabic gsa i czy jest jakas wieza dla facc gdzie mozna wchodizc i schodzic....prosze o odpowiedz a nie nabijanie postow :)
Jest, na poh jest taka skala i na niej gs, wejsc na nia da sie chyba parcelami :)
a nie lepiej na GhostLand iść tam masz resp jednego GS'a a na POHu to żle pójdziesz i trafisz na kilka tych miłych pajaków
Sozemego
04-01-2006, 16:38
Od gsa na ghostlandzie nie da sie tak po prostu wyjsc.... Sproboj spawn gsa na blood herbie.
Na gh wejdziezs i nie wyjdziesz tak łatwo... kraty a dziura do wyjscia kawałek jest ^,-
Fire Phoenix Magic mage
05-01-2006, 12:37
Giant Spider jest dozwolony dla facc jezeli chcesz gsa to idz na poh ale tam automatycznie deniesz poniewaz tam jest duzo mocnych potworow jeszcze jest fajniejsze miejsce na bagnach kolo venore gdy idziesz na tego giant spidera to 2 witch cie witaja na dzien dobry bo one strzelaja z g^ó^r tam tylko 1 gs jest ale musisz zebrac ekipe i se pujdz z nimi poniewaz dednesz ja na mojim levelu tez dedne wiec chodze z kumplami gs jest bardzo szybki :D i mocny uwazaj ^^ja dedlem 1 raz na pohu z kumplami gs uzywa czaru utani hur a jak chcesz wrazen to szukaj starszego brata gs-a The Old Widow on przywoluje gs-y :D
A co chcesz go zsolowac? :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.