PDA

Pokaż pełną wersje : Problem przy zamowieniu pacca

Carls
04-01-2006, 21:52
Witam . Mam maly problem, ktory zdarzyl mi sie podczas ostatniego zamawiania Pacca karta. Po uzupelnieniu wszystkich potrzebnych danych przy zamawianiu, zrobilem jeden blad, a mianowicie w miejscu gdzie nalezy podac E-mail wpisalem przez przypadek e-mail osoby kompletnie mi nieznanej ;] (login taki sam jak moj lecz inny portal-poprostu glupi blad wynikajacy z pospiechu). I tu nasowa sie moje pytanie... Czy osoba ktora otrzyma ten mail z potwierdzeniem mojego zamowienia, kupna pacca , bedzie widziala na nim moj numer konta , ew. dane, czy tylko dostanie najwyzej na nim Ref Number?

Byc moze dla niektorych glupie pytanie , ale dzieki z gory za odpowiedz ;]
PS. Wspomne jeszcze ze pacc dostalem bez zadnych problemow po 15 minutach i jak narazie wszystko dziala ok

CyA

Rybzor
04-01-2006, 22:35
Nie, osoba nie bedzie znala Twoich danych (Passow i nr konta:P), nie masz sie co martwic, co najwyzej tylko nick :)

Fire Phoenix Magic mage
04-01-2006, 22:39
Ahh gluptasie ja na twojim miejscu bym sie zabli>>joke<< ze kase zmarnowalem i mnie jeszcze zhakowali ale nic ci sie niestalo
uwazaj na przyslosc (ja tez jak rejerstrowalem sie na koncie to wpisalem zly emalil dla tego mam taki duzo nick kombinowani z mojich starych :cup:

Oxygane
05-01-2006, 15:21
Bedzie znała ref number, a co za tym idzie bedzie mogla przejąć Twoją postać. Dlatego najlepiej kupować pacci przez Tibia.pl -> firme Drom, w ten sposób uniknie sie wszelkich problemów, a zyska wielką satysfakcje i przyjemność z grania.

Sozemego
05-01-2006, 15:51
@up
Mylisz chyba z czyms ref number...

Ashlon
05-01-2006, 15:54
Bedzie znała ref number, a co za tym idzie bedzie mogla przejąć Twoją postać.

Nie ma to jak solidna reklama ;) Ref numberem da sie postac przejac? Moglbys wytlumaczyc, na czym by to polegalo? Bo nie wydaje mi sie, zeby tak bylo ;)

Carls
05-01-2006, 18:57
O ref number sie nie martwilem tylko o to, czy bedzie na tym mailu widnial moj numer konta bankowego ktory trzeba bylo wpisac podczas zamowienia lub ewentualne dane z nim zwiazane (badz tez linki do mojego konta w grze)

Dzieki wszystkim za odpowiedzi.

Cya