Pokaż pełną wersje : Wyprawa pod Orc Fortress
Pare dni temu Zafuh założył temat w dziale "Inne", że idzie do orc fortress, ktoś powiedział że pewnie sobie tylko planujemy i do tej osoby: zobacz jak sobie poplanowaliśmy.
Ekipa:
Ragnar the dragon slayer(ja)-14lvl 19mlvl druid
Gregorianin archer-21lvl pall skille 5x/4x nie pamietam dokladnie
Vel Musztarda-12lvl druid
Sekike-13lvl pall 48/3x
Vassarr-19lvl knight 50/4x
Moment kiedy wszystko było jeszcze ok
http://members.lycos.co.uk/rz5ow/tibia/UO0029.jpg
Tutaj Sekike nie posłuchał mnie i załapał deada od zerka
http://members.lycos.co.uk/rz5ow/tibia/UO0030.jpg
Tutaj sam nieźle od zerka wyłapałem
http://members.lycos.co.uk/rz5ow/tibia/UO0031.jpg
Podział expa po orc shamanie
http://members.lycos.co.uk/rz5ow/tibia/UO0036.jpg
Tu sam załapałem deada od zerka
http://members.lycos.co.uk/rz5ow/tibia/UO0037.jpg
Zaraz po moim deadzie reszcie wyskoczył lider tutaj ss Gregorianina który od niego załapał deada
http://members.lycos.co.uk/rz5ow/tibia/UO0011.jpg
Tutaj sam poszedłem zabić zerka ale dwa mi wyskoczyły i jeden został w fire bombie a ten mnie dopadł :(
http://members.lycos.co.uk/rz5ow/tibia/UO0038.jpg
Tutaj nasze trupy i koniec zabawy z orcami(jeszcze kilka zerków załatwiliśmy jednak)
http://members.lycos.co.uk/rz5ow/tibia/UO0040.jpg
Ja załapałem 2 deady Sekike też ,a Gregorianin Archer z Vel Musztardą po 1 deadzie tylko Vassarr nie zginął ani razu. Byłoby lepiej gdyby nas lagi nie dopadły i jeśli stosowalibyśmy taktyke taką jak pod koniec.
Zabiliśmy:
13 zerków
3 shamany
1 lider
i jeszce iles tam warriorow i spearmanow
Tak czy inaczej uważam że nawet było bo to był nasz pierwszy taki grupowy hunt (może oprócz Gregora).
Fajne ss ale szkoda że padliście;/ ale zresztą co się dziwić jak mieliście troche niskie levele;p
Gregor_mistrz :P
05-06-2004, 18:22
Witam wszystkich - to mój pierwszy post!!!!!!
Heh, fajny huncik. Pierwszy raz poczułem się highlevelem ;) Ragnar- jesteś najodważniejszym Drutem jakigo widziałem!! Ale zobaczysz za tydzień, jak ma wyglądac prawdziwy najazd na Orc Fortess!!!
.................................................. ..............................
Moje chary:
Gregorianin Archer(pallek) 20lv(spadł dziś), skille 54/42 (też spadły), mlv 8(spadł oczywiście)
Grzesiekmistrz(knight) lv 19 , skille lepiej_nie_mówić (poszedł w odstawkę)
Co tu się dziwić, ja na waszym miejscu bym tam nieszedł chyba że z pacc ( utani hur )
Mi te ss'y nie dzialaja widze tylko XX ;(
Już nie powinno być xx tylko ssy spowrotem.Coś sie stało na servie na ktorym były.
ssy fajne.
no na waszym elvlu to isę nei dziwie zę tak deady łapaliscie :/
Ale mimo to screeny fajne.
Życzę powodzenia na następnych, ale najpierw podłąpcie sobei lvle i skille :)
Pod koniec to już luz był do opracowaliśmy(przypadkowo) dobra taktyke. I tak jak zostaliśmy czyli ja gregor i vassarr to zerk ledwo podchodzil(a ja zbieralem wiekszosc expa :)) )
Super SS... szkoda że padliście ale to było oczywiste.
Nieźle się ubawiłem
;)
Życze udanych huntów.
Fajne ss'y i jeszcze sie nieżle ubawiłem jak nigdy!!!!! 8)
8) A ja przeżyłem :)
Fajnie było na wyprawie (ja chcem jeszcze raz ) :P
Fajne ss przyjnajmniej sie troche posmialem ;)
Trzciniak
06-06-2004, 21:03
Fajne ss, tyle trupów. Pewnie się coponiektórzy zemną zgodzą jak powiem że był to najtragiczniejszy hunt jaki kiedykowiek był tu zamieszczony, 6 dedów!!! Może jak bedziecie na lev około 30 to wam taka wyprawa lepiej wyjdzie.
~~Nobit~~
06-06-2004, 21:13
Eee... Nie chce byc niemily ale taki wynik to ja sam na orc fortress zaliczylem tyle ze tych liderow bylo troche wiecej... A jestem paladynem Master Latka lvl 19 mlvl 9 skille 59/47 niedawno tylko deada zaliczylem przez laga sorry jesli to szpanersko zabrzmi ale ja w pojednyke lepiej sobie poradzilem niz wy wszyscy razem... Nie zrobilem ss zeby lagow nie wstawic moze mi sie uda jak wywalcze sobie ftp na republice to moze cosik wam pokaze 8)
Master Latka
You see Master Latka. He is a paladin (Level 19 ). He is a Loyal Member of Death Row Academy 8o 8o 8o 8o
Heh...jak bedziecie tak padali, to przez tydzien odrabiacie lvle, idziecie tam, padacie i tak w kolko :P.Nie lepiej isc na bezpieczne stworki, zrobic kilka lvli i juz isc z doswiadczeniem? :P Gratz odwagi :P
Tak Vassarr przeżyłeś bo zamiast robić za blokera to robiłeś za świadka całego wydarzenia i strasznie duzo run stracileś, całe 2 hmm. Deadów tyle mieliśmy bo byliśmy newbie :baby: jeśli chodzi o takie hunty (ja ściągałem zerki do reszty ekipy), słabo zorganizowani byliśmy (ponoć jak lider wypadł to chaos kompletny był),ale potem to miodzio było. :))
nO NO ss'y fajne podobaja mi sie chyba tez se tam pujde xD
not bad, not bad......
more corpses plz
jakies halabardy z zerkow ?:P
Ludzie calkiem niezle wyszly te screeny. Jka na male levele dobrze wam poszlo szkoda tylko ze tyle deow zlapaliscie nastepnym razem wiecej UH-ow bierzcie i zrobcie lv, m lv, skille bo ostro mozecie lykaliscie od zrkow hity ale ss'y sa spox
I tak sie konczy hunt niskolewelowców jesli chodzi o Orc Fortece................Lepiej zrobice wieksze levele i dopiero wtedy pokazcie cos na fortecy a nie większosc to wasze dedy 8)
MANIACY Z PIŁY.......... 8o 8o :)) 8o 8o
ładne ss-ki i...ładne trupki ...:P
Genesis 007
08-06-2004, 20:48
Chlopaki!!
Po pierwsze Gratulacje za odwage :)) A po drugie mozna bylo sie posmiac ..Ale screeny są spoko ;)
Warrior of ksamat
09-06-2004, 18:42
hehe ss jakos ss to grats ale na takich levelach sie nie chodzi tam jestescie za ciency zeby tam chodzic.
Ale ss fajne szkoda ze padliscie...
ale macie odwage, szkoda expa i skilli tylko. ale ss-y kul
SUPER ZDJĘCIA!!
No odważni to jesteście :]
Moja wypra z kumplami na Orc Fotress troszkę inaczej wyglądała ale fakt - mieliśmy troszkę inne level, chociaż też nie za duże
można ją obejrzeć tutaj --- wyprawa (http://republika.pl/maniacyzpily) --
Jeszcze raz gratuluje :))
No szkoda tylko skili i levelu :(
Elendart
10-06-2004, 08:06
heh fajne ssy
ta wyprawa nie byla chyba udana co??
dawaj wuecej
Ceviz zbieramy ekipe i idziemy jeszcze raz :)
Ale tym razem lepiej zorganizowani :P
Thorinek
11-06-2004, 16:15
Powiem tyle : Okrutnie n00bistyczna ta wyprawa!!! X( sory ale troche mierne screeny
Endderx Druid
11-06-2004, 22:24
Hehe fajne ss Troche trupów
_____________________________________________Mam pytanko jak się wkleja te zdjęcia prosze piście gg:8220393 lub wysyłajcie
[email protected] wole alby było n gg z góry dziękuje 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Thorinek a co do naszej wyprawy miało n00bstwo??
Vassarr jeśli będzie następna wyprawa to za dwa tygodnie jakieś(czasu nie mam odrobic nawet straconego mlvla nie mówiąc o runkach).Chociaż może i wcześniej ale nad tym rozmyślam 8)
Teraz mam 17 lev (Sekike) to ja .
Jak będzie taka wyprawa (a będzie ) , 8)
to dam radę i będzie spox
i jeszcze skile poszły w góre :))
teraz tak sie nie dam 8)
NAPEWNO BĘDĄ ŚMIESZNE SS :D ;)
E to ja już zaczynam robić runki
i znów dylemat iść Knightem czy druidem :)
Przygotowujecie się na kolejną wyprawę i mi nic nie mówicie? o wy:blazen: :P . Zróbcie ssy i mi pokażcie jak będziecie szli, bo ja nie mogę (tera sie szykuje do czegos innego 8) )
fajne ss'y male lvl.e :baby:
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. wspaniale. gratz odwagi. chocioaż ja po końcu roku szkolnego z kuplami i kolezankami rozpracowalismy pół literka. wracam dochady troche uśmiechniety i włanczam tibie. a co mi tam albo orc fortresst albo smoczki. ok smoczki polażłem jakiś kolo siedzi to ja help?
-no!
-why?
-lol
-die
you lose 39 hitpoints due by attact by *********
you lose 56 hitpoints due by attact by *********
o ty ******** wpakowałem troche drewna (bolts) i uciekł
lookam się w kanonn a tam you lose 111 hp by dragon
u kurna dawąc uh uuuuuuuuuuuu lepiej zaatakowalem ***** smoka i ubiłęm a pużniej na orcki do ich klubu i tam deada przz lidera zaliczyłem :baby: :baby:
Ja raz kumpla knightem poszedłem do fotecy z jego bratem.Ja miałem lurować a on nawalać(pal ja knight).No to "bramka" wchodzimy luruje zerka on mnie goni kumpel rozwala i po zerku.Potem kumpel szedl przodem dostał od lidera za 50 z noża kumpel ucieka ja bije.Tak w koncu doszlismy pod fortece.Kumpel stanol sobie pod murkiem ja miale wyciagnac lidera(byli oczywiscie inni palowie),to patrze na kumpla wybiega lider,kumpel nic zaraz dostal ze strzaly zchowal sie za murkiem wylecial na kumpla wziol go na 3 strzaly i za mna.Po drodze patrze jakis pall to ja do niego help me,go tez gonil lider jak sie okazalo potem padl.Nastepnie uciekając spotakałem kolo "bramki" szamana,zerka i lidera cala banda mnie gonila az przy dziurze dostalem kicka i...killed by orc berserker:P
I taka moja przygoda z forteca.A btw takie pytanie z czym isc na fortece z monkami czy z FD?
Spoko ss-y : 8) wlasnie tylko szkoda ze deeda zaliczyliscie
hahaha to jakie wy mieliscie levele i po ile razy popadaliscie 8o
Bardzi fajne skriny szkoda ze tyle razy padaliscie.
fajne ss i na bank fajna przygoda...sory ale nie czytalem postow ponizej zdjec :P...nie sluchaj tych co mowia ze by tam nie poszli bo lov lv.....liczy sie przygoda i zabawa..a nie bici e skili (jesli komus sie nie chce) grunt to mile spedzic czas przy grze..i miec jakies fajne przygody. pozdrawiam ..i gratuluje odwagi ;) bo ja maja c knighta na 33lv balem sie fortecy odwiedzic:P ..ale to dawne czasy obecnym knightem juz niedlugo tam bede lazil..tylko ze ja narazie skiluje bo musze sie uczyc:P
brat_podpalacza
26-07-2004, 14:53
z Orc Fortress mam nie miłe wspomnienia(patrz lvl 45) moim zdaniem to miejsce dla wysoko lvlowych knightów lub sorców, palkiem nie ma co tam robic biegniesz w jedna strone lidery, w dróga zerki, a jak cie lag zlapie to góra 3 sekundy i śpisz pod drzewem, na takich lvlach to powinniscie isc na slimy...
jeżeli chce ktos isc dzis na questa na Hiberni, na of oczywiscie, to msg me fasssst, wysoko lvlowy knight mile widziany xD
Iomer Thunderblade
26-07-2004, 21:27
A ja tez bylem dzis w fortecy, sam samiutki :P padly 3 lidery 4 zerki i duzo malego gowna wstylu warriory itp :] ale zabawa byla swietna, tym bardziej ze przezylem :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.