zaloguj się

Pokaż pełną wersje : czy wam tez?

konradek
05-06-2004, 20:28
Hejka wszystkim czy wam tez zabieraja posty bez zadnych powodow?bo mi zabrali z 114 postow na 90 pare mam gdzies tych ******** co zabieraja posty zadam sprawiedliwosci!!

Matheous
05-06-2004, 20:34
STATSIARZ!!!STATSIARZ!!!
Ty qrde doprawdy niemozliwe, zabili cie, okradli, zabrali caly twoj majatek, toz to zbrodnia jest!!! Ciesz sie zes upomnienia nie dostal z TAKIMI postami?...
Teraz ja dostane upko za chamstwo ale musialem to powiedziec...Inaczej sie nie dalo...
Co, zbawi cie jak bedziesz mial 3cyfrowa lb postow? Bedziesz sie czul lepszy? W ekstazie? RZYGAC MI SIE CHCE jak widze takie posty i tematy... Jak pisales same takie posty, to sie nie dziw ze ci je pokasowali...Ten temat spotka to samo-zauwaz ze juz bylo tu takich piecset i troche...I wszystkie pokasowano...
Na serio, szkoda slow...

Tikozax
05-06-2004, 20:42
@temat

JA to nie rozumiem takich nabijaczy postow... przeciez tematy byly kasowane wiec dlatego straciles posty......... LOL wiekszego nie widzialem serio ^^ 8o

kidler
05-06-2004, 20:47
sorry ale nie czaje to jak sie kasuje tematy to znikaja postaty sorry moze to jest glupie pytanie ale odpowiedzcie :baby:

konradek
05-06-2004, 22:09
sam jestes lolem noobie nie umiesz nic innego napisac lamago jestes kretynem i tyle.! 8o

Gremlin
05-06-2004, 23:15
Konradek:
Ostrzegalem kiedys ze kazde nastepne pytanie o znikajace posty skonczy sie "Krok od bana"
Wiec dostajesz "Krok od Bana" za ten temat i nastepny kroczek za wyzywanie innych.

Do zobaczenia za 2 tygodnie.