Pokaż pełną wersje : Potrzeba wiecej ludzi na Selenie.. :)
Zwracam sie z uprzejmą prośbą o odwiedzenie naszego servera z tego powodu że potrzebujemy playerów :)
Plusy:
Nie ma kolejki (i nigdy nie było)
Selena nie jest starym serverem
Xoltor :)
Minusy:
BRAK :D
Po co ci więcej playerów?? Stęskniłes ię za kolejkami?? Pamiętaj że im więcej playerów tym większa szansa na nowych noobów X(
Taka Tuca
16-01-2006, 18:27
Taaa... Mowic latwo, ale zrobic trudno... Po co wam nowi gracze? Juz nie ma kogo pekowac?? Wszyscy sie wyniesli??? OOO szkoda... Bardzo mi przykro...
You see Laros Feleon (Level 120). He is Powerabuser and skullhunter of the Fantasy (Bam Bam Tank). Nie ma to jak w domu...
Ostatnio moj kumpel padl przez Dark Xari. Dlaczego?!! Bo expil sobie na dark cathedral i nie chcial wyjsc, bo przeciez Dark Xari ma taka duza objetosc, ze CALY POZIOM -1 mu nie wystarczy I MUSI zajac cale DC.
Ja padlem od niejakiego Garma (79lv ek wtedy). Dlaczego? Bo stalem kolo depo i robilem bp uh (moze biedny Garm nie ma pieniedzy i musial kogos zabic zeby zaszpanowac).
Wiesz co? Moze od razu napisz ze potrzebujecie na serwerze druidow zeby loot z pk sie zwracal...
Czlowieku, zanim cos napiszesz, najpierw sie zastanow, dlaczego na tym serwerze jest tak malo graczy! Moze warto jest cos zrobic, zeby zachecic graczy, aby przybyli na ten serwer!
Rychulec
16-01-2006, 19:05
Ehhhh... noobki
Widze że niewiecie na czym polega resp w Tibi :p
Więc powiem wam im więcej ludzi tym lepszy resp i ja zawsze się ciesze jak jest full ludu :)
A cała katedra jak na 50lvl to i tak za mało ale widze że nigdy niemieliście takiego lvl i niewiecie co to znaczy.
po co mi szybszy resp skoro i tak niebęde mógł wbić sie na serwer?? A co pa to jeszcze nie odczułem skutków ponieważ cały czas trenuje i zbyt mało znacze na selenie żeby ktoś miał interes w ściganiu mnie i blokowaniu mi możliwości rozwoju :p
Taka Tuca
16-01-2006, 21:07
Znam wiele osob, ktore opuscily selene z powodu PK/PA.
I lepiej zeby ludzie nie przychodzili na selene, skoro tacy kozacy tam sa ze tylko umieja bic slabsze levele, niech zostana sami na tym serwerze i wyzabijaja sie miedzy soba. Wtedy wszystko (moze) wroci do normy...
Jestem jednym z tych ktorzy odeszli PA jest i bedzie bo szwedzi nie maja skropolow i z jednej strony przyjaznia sie i udaja super przyjaciol Polakow a z drugiej wrzucaja na nich ile sie da i wykorzystuje przecie sobie nawzajem...
Ja bylem zaczepiany okolo 2 razy raz zaplacilem bodajze 20k (oczywsice za nic "u was insutlting my friend <tutaj nick ktory pierszy raz widze a ostatni log jakis miech temu...> pay 20 plepleple" potem dedlo sie od kilku bo im sie nudzilo stracilem 2 bp sd 8 bp hmm 4 bp uh noi coz niema mnie :] aaa jescze okolo 60% mojej listy vipow pozmienialo ownerow ze 2 razy polowa odeszla z tych samych powodow...sic!
Prawde mówiąc to juz niemoge się doczekac kiedy skończe trening (70/70) i zaczne expić. Bo w każdym temacie w którym pojawi się słówko "selena" odrazu widac posty typu: "stracony serwer" , "pk", "pa" i co tam jeszcze można sobie wymyślić, a ja jeszcze nigdy tego nie widziałem i nie doświadczyłem (chyba tylko jeden mój znajomy ale to nie jestem pewny).
Taka Tuca
16-01-2006, 22:11
Ten swiat jest stracony, dopoki elita sie z niego nie wyniesie... Zwlaszcza Feleoni, nie lubie ich... Jednemu z nich musialem zaplacic 10k bo zabilem jego kolege, ktory atakowal na skullu mojego rl kumpla... A co do Larosa, tez juz mu zaczyna odbijac na stare czasy... Power abuser... jejeje... Ale bym sie cieszyl jakby sam padl. Na forum tibia.com oficjalnie oswiadczyl, ze bedzie "wyganial" kazdego kto wejdzie mu w resp w kopalniach guardow... -.-
Btw jezeli zebralaby sie ekipa do ubicia Larosa, ja swoim charem chetnie bym poszedl za shootera :D. I tak tam juz nie gram na serio :D
Crazy Onion
17-01-2006, 01:50
Ehhhh... noobki
Widze że niewiecie na czym polega resp w Tibi :p
Więc powiem wam im więcej ludzi tym lepszy resp i ja zawsze się ciesze jak jest full ludu :)
A cała katedra jak na 50lvl to i tak za mało ale widze że nigdy niemieliście takiego lvl i niewiecie co to znaczy.
huehuehuehuehuehuehuehue, n/c
Jeżeli chcecie ubić Larosa to chyba najlepiej podczas treningu w podziemiach jego GH bo często tam sobie stoi afk ;)
Taka Tuca
17-01-2006, 13:39
Taaa... Przydalo by sie zrobienie jakiegos trapu... Najlepiej jakby sie zebralo tak ze 2 knightow blokerow i 3 shooterow.. Ale to tylko marzenia, bo pewnie wiekszosc h-lvli lize d*pe Larosowi :P:P
No cóż... Feleon'y i Vidfamne'y oraz Alfis nie należą do Tibijczyków, którzych darzyłbym największą sympatią, ale nie mówcie, że Selena to stracony serwer, bo gram na nim i wcale nie jest tak źle... A może to dlatego, że gram tylko na Selenie i nie mam porównania? Tak czy inaczej zgadzam się z założycielem tematu: wbijajcie na Selenę!
palamen popieram cię w prawie w stu procentach, dlaczego prawie?? Ponieważ nie chce pewnego dnia odpalic sobie tibi zalogować się a tu nagle że jestem xxx w kolejce :( wiem że zawsze można sobie kupić pacc'a i mieć kolejki w pupie ale swoją drogą po co wam więcej ludzi na selenie??
Taka Tuca
17-01-2006, 17:35
Ty myslisz tylko o sobie :/ A wyobraz sobie:
Wlasnie zdobyles upragniony 30lv. Zadowolony wracasz do miasta. Nagle zauwazasz 50lv, ktory roapoczynajac swoj atak mowi: pay eq now.
You are dead.
Kolejki sux. PK sux :/ PA sux
patrzac z perspektywy czasu, musze stwierdzic, ze na selenie najgorsi nie sa szwedzi tylko poloczki. :( to oni mnie wywalili z serva, nie swe.
wole juz kolejki na kyrze i to, ze bez pacca nie moge normalnie expic, bo wszystko zapchane.
You see dead human body. You recognize yourself. You were killed by polish pa noobs. Don't think about rewange. You're hunted 'couse soup was oversalted.
Po pirewsze dość dużo hi lvl jak na nowy serv, po drugie troszke drogo ale i tak tam gram :cup: A jeśli chodzi o kolejki to kiedyż czekałem na rooku :p
UndeadSobi
21-01-2006, 15:21
ja tam popieram zdanie Xoltora.
im więcej ludzi gra na serwie tym szybszy resp :D
lubicie jak na sewerze jest ok. 400 osób max?? a respy sa super "szybkie", a jeden zwalony drag respi sie 10 minut? chyba nie<znam się na tym>
no więc Xoltor założył dobry temat na takie "pogaduszki"
a co do Garm'a. się przeniósł na serw. Kyra<news od Koti Conqueror>
a Laros? jak chce to niech sobie expi. co mu żałujesz? może chłpak nie ma już na UHy? mnie to nie obchodzi bo nie expie na guardach.
Tak więc podsumowując moją wypowiedź: Zaprszamy nowych graczy na serwer.
Lord Grzybol
22-01-2006, 14:54
Selena smierdzi kupa i starymi ludzmi... Mialem 60 lvl mam 56 -.- Trapniety przez 3 Polakow i 2 Swe : Slash'Qu ( SWE ), Alhpon ( SWE ), Dark Kret (PL), Koti Conqueror (PL) i Felianthera (PL) za to ze szlem sobie z qmplem na DC -.- Zalosne jednym slowem -.-
Lord Grzybol
22-01-2006, 14:56
Selena smierdzi kupa i starymi ludzmi... Mialem 60 lvl mam 56 -.- Trapniety przez 3 Polakow i 2 Swe : Slash'Qu ( SWE ), Alhpon ( SWE ), Dark Kret (PL), Koti Conqueror (PL) i Felianthera (PL) za to ze szlem sobie z qmplem na DC -.- Zalosne jednym slowem -.-
Wiedźmin
23-01-2006, 08:43
Edit:
Selena się zmieniła. To nie ten serv co kiedyś. Teraz z całą pewnością mogę ten server odradzić.
Mission Arz
28-01-2006, 22:09
Zgadzam się z użytkownikiem Taka Tuca.Na Selenie jest sporo pk.Najgorsi są ci szwedzi.Wiem bo gram/grałem na tym serwerze.Te wszystkie Feleony ,Soprama i te inne kozaki.Wiele postaci na 8-20 lvl ma odwagę spokojnie poruszać się po mieście ze skulem albo nawet z rsem bo maja protektorow,a wczesniej zabijali niewinne osoby.Selena to moj pierwszy serwer ale noszę sie z zamiarem jego opuszczenia.To jest bardzo dziwny serwer, pelen noobow ktorzy maja high lvlowch protektorow.Wczoraj Szwedzi( Alphon,Garm i jacys inni idioci) zrobili sobie wypad na Ab i zabili kilka niewinnych osob.
Gram na SELENIE (jak widac obok). Nie mam zdania w kwesti, czy wiary powinno byc na servie wiecej, czy niej. Natomiast moge powiedziec, ze rzeczywiscie jest pelno glupich niedorobow na tym servie.
Nie raz expiac na fibuli, slyszalem "leave" od ludzi o 10 lvl nizszych (sic!) :/
Na razie najbardziej przejechalem sie wlasnie na Polakach :( To smutne.
Powiem szczerze, ze ja nawet gdy znajduje cialo kogos ubitego przez potwory (z eq, lootem), chowam plecak i pisze do wlasciciela, ze go mam i zeby sie po niego zglosil :P Zdazylo mi sie to juz dwa razy i bede tak robil nawet gdy znajde zwloki z MPA ;)
A co do Polaczkow na tym servie, to pozdrawiam postac o nicku Rad'adael
Ubil mnie na desert quescie (majac 20 lvl wiecej) dla marnych 10k :(
A najlepsze, ze liderzy jego szanujacej sie polskiej gildi nie zrobili nic w tej sprawie :(
Ale ja mam zamair grac tam dalej :) Mam nadzieje, ze wszystko sie wyprostuje :P
@ Taka Tuca
Gdybys sie troszke orientowal co sie dzieje na selenie to bys wiedzial ze Laros juz nie gra (minimalnie do wakacji) powodu nie znam ale zawsze mozna sie dowiedziec.
PA ? Moze i sa, ale powiedz mi czy na innych serwerach ich nie ma? Wszedzie sa.
Selena stracona? Wydaje Ci sie gdybys gral to bys wiedzial ze sie duzo pozmienialo.
@up
Wcale nie dziwie sie, ze czujesz sie fajnie na tym serwie bedac w tak dobrej gildii. Zreszta przeczytaj moj poprzedni post i wzmianke o Rad'adael'u
Ludzi ktorzy narzekaja na selena maja zazwyczaj sporo mniejsze lvl niz twoj :)
Hmm... nawet nic nie slyszalem nic o tej akcji z desertem, nie wiem nawet czy ktos z gildi o tym wiedzial/slyszal. Ale porozmawiam z nim moze da sie cos zalatwic. Wkoncu chcemy zeby Selena byla normalna i zeby ludzie to zauwazyli a nie tylko PA, PK etc.
Napisz w grze i mi przypomnij jak cos
Rozmawialem o tym tylko z Dark Sorisem, gdyz Rad'adael zabronil mi "przeszkadzac" liderom waszej gildii. Ogolnie rozmawialem z Rad'adaelem i wyjasnilem mu, ze sprawa zbulewersowala mnie przede wszystkim z powodu stroconego lvl i skili :/ Jesli on potrzebuje az tak pieniedzy zeby zabijac low lvl to mu szczerze wspolczuje ;)
Natomiast nie napisalem o tej sprawie na forum, po to zeby ktos cos z tym robil, ale zebys wiedzial, ze czasem maja miesce takie incydenty(co ja mowie czasem-dosyc czesto) i konczy sie na tym, ze wiedza o tym tylko 2-3 osoby bo "bedziesz mial hunta" :/
Przejdz sie kiedys w miesce gdzie wychodzi sie z deserta, czesto stoja tam ludzie czekajacy na 20 lvl, ktore sa zrodlem zastrzyku gotowki w postaci 10k :/
A co do Rad'adaela to on tylko i wylacznie psuje reputacje waszej gildii :)
Aha... Sprobuje cos zadzialac w tej sprawie ;) i dzieki za info
Darth Kiszek
01-02-2006, 11:01
Eh... SELENA to serwer PK i PA oraz nobow proszacych o fri itanz. Malo tu osob ktore mozna uznac za dobrych Tibia friends. Poniewaz jednego dnia gadasz z gosciem i jest spoko a drugiego sie do Ciebie nie odzywa. Dlaczego? Dlatego ,że zmienil sie owner. A własnie wracajac do sytuacji z Xarim... załosne w tedy 49lv knight zajmowal poziom -1 na DC. Poprostu muahahah exspil na rotach,slimach,ghulach,smugglerach :D brak słow...I wiem za to moze byc "HUNTED" ale to poprostu załosne! Musze przyznac ze na SELENIE lepiej sie gra z paccem bo wybywasz do ANK i git( do paccow wiekszy respekt). Exspisz na scarabach i przez pare godzin nie widzisz nikogo poza potworkami chociaz zdazylo mi sie ze przyszedl wyszy lv ode mnie i "leave" :/ Wogole SELENA to dziwny serwer, zastanawiam sie nad zmiana. Bo lipnie tu troche. Ale z drugiej strony gram na SELENIE bo to serwer dla twardzieli. Ale i tak wiekszosc ludzi lize du*e hlv! No coz niech se liza ja taki nie jestem! See ya in Tibia!
SELENA nie polecam nowym graczom!
ale jedno trzeba przyznac...adrenalinka na selenie jest, bo pk spotkac nie trudno :D :D :D :D a w sumie to najbardziej w tej grze to lubie... adrenaline
:P :P :P
Darth Kiszek popieram, Selena to nie jest świat dla nowych graczy ;) . szybko zniechęcili by się do tibi:p A tak swoja droga to ja lubie selene i mam gdzieś kto i co o niej mówi. A to że po mieście gania jakiś 10-20 lvl ze skullem i nikt go nie rusza to poprostu dlatego że nikt nie chce go atakować bo jak będzie jakieś masowe pk-party w mieście (co nie jest rzadkim widokiem;) )to nie będzie mógł schowac się w depo, a druga kwestia to nawet jak zabijesz kogoś to zleci sie banda noobów która zabierze loota -.-'. Ostatnio po thais ganiał jakliś 15 lvl pk, naturalnie wziąłem go na cel i zaczołem gonić z bs'em. green hp... yellow... red i... zaczął mnie gonić jakis jego przyjaciel ok 40 lvl palek:p oczywiście jakoś nie miałem ochoty na walke z nim bo nawet jak bym zaczął wygrywać to by zwiał ;/ przeżyłem i jakoś nikt mnie nie chciał huncić ;)
No a po co tracic 15minut na jakiegos nooba?:P ja z uwagi takie osoby olewam. Nie sobie bije widocznie ma chlopak radoche ;] I tam slowko do pana co sie wypowiadal o Xarim... Chlopcze jestes zalosny :) moj kumpel na DC wbijal 50 lvl :)
I narzekacie non stop na tych PA i PK... jak znajdzie mi ktos serwer bez PK/PA to nie wiem co mu zrobie... dam mu/kupie wszystko czego zapragnie -,-
no to stary....szykuj kase.....
Astera,Calmera,Celesta,Guardia,Harmonia,Honera,Lum inera,Pacera,Refugia,Secura.... to chyba wszystkie :D :D :D :D
Scroopy zyjesz chyba w swoim wlasnym swiecie, bo z tego co widze to cie nic nie rusza, forum tibia.com nie czytasz bo po co (moze z angielskim do dupy?) i siedzisz w gildi protektowaj przez Slash'qu (bo jest tam nasz english-master dark aven) i nie dotycza sie sprawy swe. Wiesz Garm i jego ziomy zabawiaja sie kosztem tych ktorzy chca tu zaczac wlasnie. Prawie codziennie ida do jakiegos tomba albo gdzie indziej i zabijaja kogos, a potem jak sie pytasz czy jestes hunted to oni mowia ze nie -.^ Wolalem czasy kiedys bylo Vidfamne bo wtedy pa bylo ale nie tak prymitywne jak teraz, kiedy 3/4 h lvli gra na kyrze albo gdzies a tu wchodza zeby kogos zabic. Nawet mi nie wmawiaj ze tak nie jest bo wyjdziesz na totalnego pedzla. Swoja droga polacy ma selenie sa zalosni (najlepszy jest dark aven), teraz powstala gildia, liderem jest garm, i oczywiscie polakow to nie rusza a przynajmniej boja sie cos zrobic. Dajcie spokoj, Selena byla stracona od dawna tylko ze nie wszyscy to widzieli
Zamilcz prosze Cie... nawet jak nie bylem w Corencie to mnie swe nie ruszali... Ciebie moze owszem... Idz graj na tej kyrze i nie ******* gloopot ;]
Btw. forum czytam tylko sie na nim nie wypowiadam bo mi sie nie chce =] pozdro master ! ^^
Nie dziwie sie skoro jestes kumplem dark avena, i nie pie... ze czytasz forum bo jakbys je czytal to bys wiedzial co sie dzieje, ze co chwile ktos pada od szwedow za darmo, pewnie nawet nie wiesz jak bardzo dark aven jest lubiany na forum tibia.com :) poza tym ja tez kiedys nie narzekalem jak rzadzili ci ktorych nienawidzili rownie mocno polacy (gathering) bo oni nie zabijali random tylko tych ktorzy byli cos winni, a potem ludzie mysleli ze breath~ jest przeciwko pa i co? Ludzie byli tak naiwni ze to lykneli i teraz macie w nocy 90 ppl on~
Zamknij dupe chlopcze =) skad mozesz wiedziec ze nie czytam? siedzisz u mnie w domu i patrzysz co robie na kompie? Nie. A Avena nie znam od poczatku mojej gry. A to ze kogos zabijaja to nie moj problem. Jak sie pisze na trade takie gowna jak "full all swe" albo w tym stylu to sie nie dziwie ze padacie.
EOT. i skoncz swoje durne wypowiedzi =)
Widze ze ciezko z kultura jak zaczynasz juz wyzywac powoli, co jeszcze moge dodac do tego tematu :) Nie lubiles Vidfamne i wiem o tym, co do forum to nie siedze u ciebie w domu ale mowie 3 raz juz ze nie orientujesz sie w ogole w temacie skoro gadasz tu takie glupoty. I masz racje najlepiej walnac EOT bo i tak tu nikt inny sie nie wypowiada
Swoja droga sam ostatnio spotykam sie z wyzywaniem szwedow na naszym servie. Poki nie spotkalem sie z PK i PA ze strony szwedow, a ze strony polakow... neistety wiele razy. Chociazby koles na 30 lvl przychodacy na fibule i ubijajacy newbe (sam musialem zwiewac bedac na 20 lvl, bo byl z nim jeszcze pall 19 lvl :/ )
Jesli spotkam sie z z PK i PA ze strony szwedow to nieomieszkam tu napisac o tym. Poki co wole rozmawiac ze szwedami, bo 13 letni szwed mowi lepiej po angielsku niz 15 letni polak po... polsku (sic!)
I tu sie z zalfikiem zgodze. Kazdy tak wrzuca na szwedow a nawet ich nie zna. Prawde mowiac to sam kiedys myslalem ze z takiego Healka czy tam kogos innego sa jakies cioty co sie uwazaja za bog wie kogo... A tu jednak sie pomylilem... Wole gadac ze swe niz z wiekszoscia polakow. A czemu na swe wrzucacie? bo sa lepsi? Pff... Jestes smieszny... nie znasz ich i gadasz na ich temat n/c... dla mnie temat zamkniety bo widac ze malo wiesz a duzo gadasz...
PS. Fakt faktem family vidfamne nie loobilem nie liczac Ezekiela
Akurat ja znam tych szwedow ktorych TY nie znales czyli cale Vidfamne, Storm. Zawsze Popeye chociaz byl troche hamski i zarozumialy mi imponowal, co do tych swe to mowie tylko ze TY jestes w ich gronie wiec czujesz sie pewnie jak ja w tamtym, co do pk to "pk is part of the game" wiec to nie powinno byc nawet poruszone
Nie powinnismy mowic, ze szwedzi to pk a polacy nie, albo na odwrot. PK i PA zdarzaja sie wsrod wszystkich narodowosci i jest to oczywiscie element gry.
Natomiast szwedzi (przynajmniej ci, ktorych spotkalem) sa od polakow poprostu dojrzalsi. Jeszcze nie widzialem szweda, ktory by stal pod depo i krzyczal "Polish are %@&#*$*%" czy cos w tym stylu.
Popieram wszystkich którzy nie piszą że selena to zło wcielone. Jeżeli ktos nie chce grać na selenie to niech nie gra i da mi swoje itemy :p a tak na poważnie to jak by nie patrzeć, selena to poprostu serwer na którym pk jest troche bardziej rozpowszechnione niz na innych serwerach, ale jeżeli robisz postać na światach pvp to musiś liczyć się z tym że na tym świecie może dojść do zmasowanych ataków na ludność cywilna i to bez konsekfenscji dla agresorów ;)
Wiem ze pk jest rozpowszechnione bo sam pkuje, ale mi chodzi o ludzi ktorzy tu graja, poczytasz forum tibia.com to bedziesz wiedzial co sie dzieje, tu wypowiadaja sie za malo odpowiedzialni ludzie zeby mozna bylo cos wiecej stwierdzic
pijopiwnik
05-02-2006, 23:20
ja odszedłem z Seleny, ponieważ taki slash'qu albo nortec nocturna huntowali za to, ze zablokowal ktos depo albo nie chcial kupic od niego rzeczy -.- albo uciekaleś przed pekeyem to zamiast Ci pomoc blokowali Ci drogę lub dobijali poprostu ZAL~ jedno wielkie ZAL~
Darth Kiszek
07-02-2006, 12:00
Nie powinnismy mowic, ze szwedzi to pk a polacy nie, albo na odwrot. PK i PA zdarzaja sie wsrod wszystkich narodowosci i jest to oczywiscie element gry.
Natomiast szwedzi (przynajmniej ci, ktorych spotkalem) sa od polakow poprostu dojrzalsi. Jeszcze nie widzialem szweda, ktory by stal pod depo i krzyczal "Polish are %@&#*$*%" czy cos w tym stylu.
Ta.
Ja wczoraj widzialem szwedow ktozy tak pisali!
Prawdopodobnie wyjatek potwierdzajacy regule :P
Hm moze i nie krzycza, ale otwarcie nas obrazaja na forum tibia.com
Niestety Popeye Vidfamne dostal deleta za offensive statement, Daenero sie wypowiada o nim w topicu ktory Pop zalozyl sam jako na pozegnanie, Daenero niejako wysmiewa sie z Popeya i Skila~ ze oni zadawali z pl, pisze rowniesz ze polacy opanowali kyre poniewaz "sharowali 24/7 i robili mass rekrutowanie do gildi podczas wojny"
Mimo wszystko poprostu zalezy mi na tym aby wyzbyc sie stereotypow. Ja poprostu na Tibii sataram sie unikac jak ogien IDIOTOW. Prawda jest taka, ze najczesciej sa to Polacy.... i jest mi przykro z tego powodu
Mimo wszystko poprostu zalezy mi na tym aby wyzbyc sie stereotypow. Ja poprostu na Tibii sataram sie unikac jak ogien IDIOTOW. Prawda jest taka, ze najczesciej sa to Polacy.... i jest mi przykro z tego powodu
true true...
Atena von'Cookie
08-02-2006, 17:37
Polecam Selen zwlaszcza miasto Carlin xD Bede miala przynajmniej co zabijac :D
Bo i tak juz swoim evilem nie gram xP To pekuje nim do deleted xD A tak btw. EVIL NOSFERATU ITS ME :evul: Pozdro Dark Xari & Van Vexetu xD
PS: Dark, troche nam nie wyszedl ostatnio ten bk hunt :D
I LOVE PA & PK MUHAHAHAHA :evul:
Uderz w stol a norzyce sie odezwa ;)
Atena von'Cookie
08-02-2006, 19:15
Ostatnio się prawie ze śmiechu popłakałam 8o Wziełam sobie 20 sperkow z depo bo mnie na bolce nie było stac :p I zabiłam 5x osób i next ban, tym razem na 30 dni :D wiec noobki 9 marca konczyc sie ban B) Radze wtedy nie wychodzic z depo :D
A tak btw. zalfik bije tylko noobków typu free itamz plax xP
To nie wazne kogo bijesz. Akurat typ "free itamz" jest nieszkodliwy ;)
Skoro robisz quit postaci to najlepiej zebys nie zabijala nikogo :P
Atena von'Cookie
08-02-2006, 19:29
A może dałbyś mi nicki tych panow którzy cię tak użądzlili na desercie to się z nimi rozprawie B) Mam jeszcze trochę kaski to poświece na SD'ki :D
A może dałbyś mi nicki tych panow którzy cię tak użądzlili na desercie to się z nimi rozprawie B) Mam jeszcze trochę kaski to poświece na SD'ki :D
Zebym ja Ciebie nie zabil ? :]
@Atena
Pomimo tego wszystkiego, niechcialbym zeby ktos chodzil kolesia ubijac "za mnie" - poproszenie Cie o to byloby z mojej strony znizaniem sie do jego poziomu:/
@Scroopy
A no wlasnie Scroop... apropo tego pana z deserta... podobno miales dla mnie odzyskac moje pieniazki ;)
PS: Juz mi zniknal dead od niego z tibia.com :P
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=alternate%20zalfik
PS: Atena widze, ze sluchasz LP :P "In the end" to moj ulubiony ich kawalek :D
Zalifik jak sam powiedziales nie zalezy Ci na nich ale gadalem z nim :P nie wiem pogadam czy da rade odzyskac (w co szczerze mowiac watpie) ale coz... :P
A mowiles, ze Tobie sie nie odmawia ;)
Nie zalezy mi, ale skoro juz sie podjales :P
KotiConqueror
20-02-2006, 17:46
No cóż... Feleon'y i Vidfamne'y oraz Alfis nie należą do Tibijczyków, którzych darzyłbym największą sympatią, ale nie mówcie, że Selena to stracony serwer, bo gram na nim i wcale nie jest tak źle... A może to dlatego, że gram tylko na Selenie i nie mam porównania? Tak czy inaczej zgadzam się z założycielem tematu: wbijajcie na Selenę!
Nie rozumiem co Ty masz do Larosa ( bo mowisz o Feleonach) nie uwazam go za kogos kto naduzywa wladzy i jest jedna z osob ktore naprawde polubilem na Selenie. Mowisz o rodzinie vidfamne i feleon.. moglbys nie uogolniac. Jesli znasz Sulle Vidfamne to mi powiedz czy kiedys slyszales ze naduzyl pozycji ktora posiada no a jest najwyzszym levelem z tej rodziny o i w dodatku jest Szwedem. A Magda Feleon? Udalo Ci sie ja poznac? Jesli nie to nie wypisuj bzdur ze wszystkie Feleony sa "be" itd. Wszyscy najezdzacie na swe caly czas... swe to, swe tamto. Mnie sie podobala gra ze Szwedami pomimo ze wiem ze robia PA czasem szczegolnie Garm, ale wiekszosc z nich to spoko ludzie i mozna z nimi porozmawiac normalnie. I nie sa jacys porabani czego nei moge czasem powiedziec o niektorych polakach. Dam przyklad robilem Demon Helmet Questa.... bylem tam ja ( mialem rsa) i 7~ Swe 100+ naturalnie . Po quescie mialem na sobie ponad milion gp w itemkach i rsa...... Hmm i jakos nikt mnie nie zabil chociaz jestem Polakiem .... Dla mnie to bez roznicy czy gram ze Szwedami czy z Polakami. Teraz zaczalem grac na Xenerze, wiec zoabczymy czy dane mi bedzie wrocic na Selene czy tez nie :P
P.S. Jesli chodzi o Alfisa to zgadzam... on ma hunta i gra tlyko po to aby zabic kogo popadnie. Gra rowniez na Xenerze i znam jego nicka wiec bedzie zabawa :)
Pozdrawiam,
Koti
KotiConqueror
20-02-2006, 18:02
Swoja droga sam ostatnio spotykam sie z wyzywaniem szwedow na naszym servie. Poki nie spotkalem sie z PK i PA ze strony szwedow, a ze strony polakow... neistety wiele razy. Chociazby koles na 30 lvl przychodacy na fibule i ubijajacy newbe (sam musialem zwiewac bedac na 20 lvl, bo byl z nim jeszcze pall 19 lvl :/ )
Jesli spotkam sie z z PK i PA ze strony szwedow to nieomieszkam tu napisac o tym. Poki co wole rozmawiac ze szwedami, bo 13 letni szwed mowi lepiej po angielsku niz 15 letni polak po... polsku (sic!)
Szczera prawda... Nie spotkalem jeszcze Szweda ktory nie mowi po angielsku.
A Polacy niestety nie grzesza znajomoscia tego jezyka. Glownym powodem "nienawisci" Szwedow do Polakow jest wlasnie nie znajomosc jezyka angielskiego. Ja tez sie nie raz wkurzam jak nie moge sie w zaden sposob dogadac z Brazylijczykiem. W sumie sie przyzwyczailem do tego ze Polacy nie mowia dobrze po angielsku i czesto probowalem tlumaczyc to kolegom ze Szwecji ( z Barztarem rozmawialismy mnostwo razy na ten wlasnie temat :P)
Ale co mnie najbardziej zdumiewa to fakt ze Polacy do tego robia mnostwo bledow ortograficznych, stylistycznych . Czasem jak czytam niektore wypowiedzi to az sie za glowe lapie. Moze nie grajcie tyle w Tibie tylko do szkoly zacznijcie chodzic ......
Pozdrawiam,
Koti
KotiConqueror
20-02-2006, 18:17
szedlem*
Nienawidze jak chlopak mowi "szlem" -.-
A co do tego wydarzenia to nie znam nawet Twojego nicku wiec sie nie moge wypowiedziec w tej sprawie. Tylko ze nie uwazam siebie za PA. Nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek zabil kogos na Selenie bez powodu....
Pozdrawiam,
Koti
KotiConqueror
20-02-2006, 18:24
Zwracam sie z uprzejmą prośbą o odwiedzenie naszego servera z tego powodu że potrzebujemy playerów :)
Plusy:
Nie ma kolejki (i nigdy nie było)
Selena nie jest starym serverem
Xoltor :)
Minusy:
BRAK :D
To tak.. Na razie i tak nie gram na Selenie bo walcze o wladze na Xenerze :P
>> Kocham noob wars<< :DD Jak zostane wykopany z Xenery to wroce na Selene ( co jest bardzo prawdopodobne :D ) . Ale jesli chodzi o ilosc graczy na Selenie to mam to gdzies :P Wiem ze szybkosc respawna od tego zalezy itd, ale nauczylem sie grac w takich warunkach i potrafie mimo slabego respa niezle expic ( a podkreslam ze czesto grywalem w nocy , kiedy nie ma 400 osob jak w dzien tylko jest np 170 ^^ ) Mnie to wogole nie przeszkadza ze Selena ma malo graczy. Dzieki temu znam wieksza czesc populacji :P
KotiConqueror
20-02-2006, 18:52
ja tam popieram zdanie Xoltora.
im więcej ludzi gra na serwie tym szybszy resp :D
lubicie jak na sewerze jest ok. 400 osób max?? a respy sa super "szybkie", a jeden zwalony drag respi sie 10 minut? chyba nie<znam się na tym>
no więc Xoltor założył dobry temat na takie "pogaduszki"
a co do Garm'a. się przeniósł na serw. Kyra<news od Koti Conqueror>
a Laros? jak chce to niech sobie expi. co mu żałujesz? może chłpak nie ma już na UHy? mnie to nie obchodzi bo nie expie na guardach.
Tak więc podsumowując moją wypowiedź: Zaprszamy nowych graczy na serwer.
Garm gral na Kyrze ale zostal juz wykopany stamtad przez Tetro :P
Magda_84_
20-02-2006, 21:14
Co do tematu, to uwazam ze owszem ludzi przydaloby sie wiecej. Biorac pod uwage niektore hunty jak np bks, ktore respia sie co 20-30 minut, albo cyclo gdzie przy 2 osobach powyzej 60 lvl juz expi sie beznadziejnie to na pewno byloby dobrze, chociaz patrzac na hydry to uwazam ze resp jest wystarczajaco dobry a nawet za duzo chetnych :p
@Palamen
Bardzo nie lubie jak sie kogos nie zna a sie go ocenia, zwlaszcza negatywne, bo to nie wporzadku, jezeli cos do mnie masz, to powiedz konkretnie a nie sprowadzaj do ogolu.
Jezeli chodzi o Larosa, to fakt gral mniej, ale ma przerwe bardziej od expa, bo wiecej teraz trenil, co do tego co napisal na forum, to mial powod wiec to tez nie bylo takie "widzi mi sie".
@zalfik
Z ta sprawa z desertem, wspolczuje, zwlaszcza ze wydajesz sie byc milym i uczciwym facetem, jak to mowia "shit happens", ale niestety nie jest to problem tylko tego serwera, juz nie raz slyszalam o takich sytuacjach i chetnie bym zabila tych ktorzy tak robia, bo wiem jak sie czeka na te 10k :) niby to niewiele, ale duze ulatwienie, a wszyscy wiemy jakie poczatki sa trudne, teraz juz rzadko wpadam na selene (probuje swoich sil na nowym serwie, ale kto wie, moze wroce niedlugo:p ) wiec w sprawach tego typu chetnie pomoge
PA - jest na kazdym serwie i raczej od tego sie uciec nie da
@Koti
:) dziekuje za to co napisales :]
jak wam sie potworki za wolno respia to idzcie na kyre ;) kraine gdzie ludzie kopalnie zajmuja na kilka dni =]
Koti, powiem ci za co nie lubie Larosa. Mysli ze jest kims tutaj, tak naprawde jest tchorzem, ktory boi sie walczyc z rownorzednymi. Ja mialem od niego hunta w sumie nie wiem za co (dopiero potem doszlo za forum) a ty mi chcesz mowic ze on jest fajny... Dla ciebie moze tak, nie wnikam co sie tam dzieje u was i szczerze mi to wisi. Jestem z Team Pekay odkad ta gildia powstala i zyje z nimi dobrze na xenerze, chodz spotkamy sie, zobaczysz czy Alfis tam sam gra. Z calym szacunkiem do twojego dorobku i lvlu na selenie powinienes rozwazac kilka aspektow tego swiata, jak i rowniez wybielania swojej osoby co bez watpienia robisz. Nie rozumiem dlaczego ludzie wciac placza i placza bo "zabili mnie na desercie". Stary rozumiem cie, ze 20 lvl i tu 10k za free. Ale mowie juz to po raz 1tys. "pk is part of the game" i ludzie o tym caly czas zapominaja. Nos uhy - nie padniesz, proste.
Lord grzybol to Van Vexetu :), bo ktoz inny moglby takie orty walic. Jak tam wasza ekipa Van Vexetu<Doakin<Efemeryczna widze ze pg ostre bo Doakin ma ten sam lvl od kilku miesiecy a widze go prawie caly czas online.
KotiConqueror
21-02-2006, 15:34
@Marczio
Twoja sprawa jesli nie lubisz Larosa, kazdy ma swoich wrogow.
Wiem ze Alfis tam sam nie gra, a na pewno spotkalismy sie juz i mysle ze calkiem prawdopodone jest ze bedziemy walczyc znow przeciwko sobie :P Na tym ta gra polega.....Wiec do zobaczenia na Xenerze :D
@Magda_84_
Na razie to bedziesz huntowac hydry gdzie indziej, wiec nie mysl o respie na Selenie :P
bo wiem jak sie czeka na te 10k :) niby to niewiele, ale duze ulatwienie, a wszyscy wiemy jakie poczatki sa trudne
Tak jakbym mial te 10k teraz z deserta to by mi to bardzo ulatwilo sprawe na Xerenie, tyle ze o druidow strasznie trudno :(
@Koti
:) dziekuje za to co napisales :]
Ja tylko napisalem to co mysle :P
Lots of love,
Koti
Knight mathoff
22-02-2006, 08:32
... Ja niedawno zaczalem grac na Selenie... glownie ze wzgledu na mojego kumpla, ktory sie znudzil Antica, i postanowil sie troche odswierzyc na nowszym swiecie. Po co komu wiecej ludzi na tym swiecie. Im wiecej ludzi, tym wiecej noobow / power abuserow / zlodziejow itd. itp.
Ledwo wyszedlem z rookgardu, natychmiast przylecial jakis druid na !! 11 !! lvlu, i... "pey or die". Normalnie spadlem z krzesla, gdyz przez caly czas pobytu na rooku dzielnie spieralem sie z ludzmi o to, gdzie jest wiecej power abuserow. JA twierdzilem, ze na Antice ich prawie nie ma, oni twierdzili ze to Selena jest od nich wolna, a na Antice grac sie nie da. Co do tego druida... z "krecik" w nicku (no jasne... nie ma to jak byc Polakiem), to jak zaczalem sie z niego smiac, walnal we mnie z "poison field" i uciekl.
5 minut pozniej, wyszedlem sobie z dp, by potrenowac na trollach. No i oczywiscie 10 sqm od dp zostalem zaatakowalny przez... (dla odmiany) ... Polaka na 21 lvlu. Na szczescie przyszedl mi z pomoca jeden z rozmowcow z game chatu, i ubil pkera, po czym dal mi zlootowane p legsy. Byl Szwedem...
Od czasu wyjscia z rookgardu, spotykam masy power abuserow, i pospolitych noobow, ktorzy albo proboja zajac "ogromna" jaskinie, ze slabymi potworami, jedynie dla siebie, albo proboja cie zabic.
... Nie polecam tego servera, jesli nie macie pacca, albo doswiadczenia. I robie to nie ze wzgledu na "podlych, brzydkich, malych Szwedow" tylko wlasnie na Polakow, ktorych niestety tam jest zbyt wielu, i zbyt mocno daja o sobie znac.
Mathoff.
Knight of Heross
22-02-2006, 09:11
Ja gram na Selenie ale jakos nie chcialbym zeby bylo wiecej ludzi na tym servie..a dlaczego?bo jak sie zrobi wiecej ludzi na selenie to bedzie wiecej noobkow z tekstami "plx free items" i nie bedzie sie gdzie mialo expic bo beda sie plataly ludzie ! :P
Moim zdaniem na Selenie jest wystarczajaco osob. I niewiadomo czy ci co przyjda nie beda PA itp.
Ps. Magda jaki nick na Xerenie bo cos cie na tibi zlapac niemoge ;)
Apropo mojej poprzedniej wypowiedzi tutaj, to troche się pospieszyłem z oceną.
Mianowicie podczas grania w Tibię, doszedłem do wniosku, że to nie żadne rodziny, gildie czy nawet poszczególni userzy są zmorą Tibii, ale, i tu trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, Polacy (!), co napisano już nie tylko w tym temacie, ale także w setkach innych.
Ale żeby tym razem wyzbyc się ogólników, a jednocześnie nikogo nie obrazić, muszę sprecyzować, że mam na myśli tutaj Polaczków, którzy robią chamstwa swoim rodakom, są wulgarni i najpierw piszą, potem piszą, a potem także piszą, bez krzty rozumu! (w przypadku mojego poprzedniego posta najpierw pisałem, potem myślałem).
Więc apeluję do wszystkich Naszych: więcej rozumu! a jeśli go już macie, to nie sprzedajcie go za 10gp!
Gusar a pamietasz jak stworzyles ta super gildie ktora miala wygrac wojne przepedzic vidfamnow itd itp liczaca chyba ze 100 playerow, oczywiscie nic z tego nie wyszlo bo czesc z nich to byly nooby niekontrolowane przez nikogo ktore potem przysporzyly tylko wiecej klopotow )...po calej bezsensownje akcji podobno miales opuscic selene...
chyba ze to nowy onwer :P to sry :P
Wielki MarIuSzzo
27-02-2006, 20:45
O taa, Gusar byl najlepszy. Zrobil gildie ktora miala pokonac gang Larosa i co? Zabijali naszych a Gusar ciagle powtarzal, ze chce to rozwiazac pokojowo i, ze bedzie rozmawial z Larosem itp...
Witaj Mappi kope lat :)
Tzn o ile dobrze pamietam to pierwotnie gildia ta sluzyla obaleniu vidfmanow, alfisow, garmow i tego syfu, jednakze ten utopijny legion narobil tyle klopotow ze mielsimy potem przerabne takze u Larosa, ktory co jak co byl o wiele mniejszym zlem a wlasciwie to nie pamietam by wyrzadzal jakies wielkie krzywdy, oczywiscie poza tym ze na poczatku tolerowal PA innych.
Panowie asgh i wielki mariuszo:
Chyba nie bardzo wiecie dlaczego tak naprawde ta gildia powstala. Jako ze znalem Gusara troche blizej niz wy to wiem, to nie byla ani gildia przeciwko Larosowi, ani gildia przeciwko Alfisowi, ta gildia nie powstala przeciwko nikomu. Miala skupiac polakow z lvlami od 40+ i wszyscy mieli bronic siebie nawzajem. Niestety Gusar nie przewidzial ze polacy to cykory. Szwedzi postanowili sie zabawic, zrobili gildie Dragon (chyba 7 ppl tam bylo) i wygrali bo.. ze 100 osob w 1 dzien zrobilo sie ok 40. To jest wlasnie POLSKA. Potem jeszcze doszlo zamieszanie z Larosem bo bodajze Redel krzyknal "swe bitch" czy cos takiego i padl od Swapzora.
mielsimy potem przerabne takze u Larosa, ktory co jak co byl o wiele mniejszym zlem a wlasciwie to nie pamietam by wyrzadzal jakies wielkie krzywdy, oczywiscie poza tym ze na poczatku tolerowal PA innych
Laros byl mniejszym zlem? Laros byl najwiekszym zlem ktore trafilo na selene. Po 1. Laros to zdrajca
Po 2. Laros to pa
Po 3. Laros to chicken (cykor, lama) wszystkiego sie boi
Po 4. Laros skupia wokol siebie najwiekszych asslickerow (lubi jak mu sie gdzieniegdzie wlazi)
Jakies riposty? Prosze bardzo czekam
1. Trudno ocenić czy najwiekszym...
2. Racja - najsmieszniejsze sa jego posty na forum o cavach z guardami :D
3. Przebiegły-Cykor umie sie "ustawić"
4. -
A co do Seleny radze nikomu tam nie zaczynać gry bo tak szybko jak sie tam zaczyna takze sie konczy B) .
Czesc Szarancz :)
Powiem Ci tak, ja osobiscie nigdy nie doswiadczylem PA od Larosa...nie wiem tez za bardzo o Ci chodzi z tym ze jest zdrajca...co do tchorzostwa mysle ze masz 100% racji...ech
Sam bylem w gildi stworzonej przez Gusara wszystko bylo fajnie dopuki ktorys z naszych niewytrzymal presji i zaczol wyzywac swe -.-. Tego samego dnia ubili mnie i stracilem 60k w itemach(mialem z 26lvl).
Shifos Wielki
08-03-2006, 01:08
O ile ja pamietam jesli chodzi o gildie "Nemesis" czyli stworzona przez Gusara to prawda jest wlasnie taka ze w momencie jak zrobilo nas sie powyzej 100 co niektorzy mysleli ze juz zawojowali Selene sama iloscia ludzi zaczeli wykrzykiwac teraz im ku... pokazemy kto tu rzadzi a prawda jest wlasnie taka ze najwiecej krzyczeli cykory sam widzialem jak szwedzi lali przed depo w thais Roxiaro zrobili mu trapa uchal sie chyba z 10 minut a ludzie z "Gildii" stali w depo i nawet nosa nie wystawili dodam ze byl tam sam wodz Gusar.Prawda jest taka ze Polacy sami sie zabijaja najwiecej nieraz laze noob charem i widze co sie dzieje podlatuje z 12-16 lev i chce mnie zabic na 8 lev bo mysli ze niewiadomo co ja mam na sobie a moze w bp jakies cuda nosze :) Gram na Selenie dosc dlugo juz i niestety do takich dochodze wnioskow.
Patrix de'Vere
08-03-2006, 15:34
Nie wiem czy jest jakis sens grac na tym serverze :| Gralem troche zrobilem 32 lvl wszyscy moi znajomi sie wyniesli... a nawet dobrej polskiej gildi ktora rekrutuje znalesc nie mozna
Asgh, mowie o zdradzie bo chyba pamietasz gildie Gathering.
On i Daenero kickneli z niej wszystkich (bedac w porozumieniu z Nocturnami itd.) i zalozyli Breathstealers, i potem byla wojna miedzy "PA" (team pekay ktorego bylem czlonkiem) a "wybawcami" czyli breathstealers. Juz od dawna mowie ze macie swoich wybawcow. Nienawidze seleny bo to jest shit. Jedyne co to mozna tam pkowac
Iomer Thunderblade
09-03-2006, 01:16
E tam jakos sie daje rade Szaranczq :D Po tym uwolnieniu wszystkich huntedów popeye ma chara teraz tylko alfisa trzeba zalatwic zeby uwolnili i ekipka w komplecie :>
szelbisz
09-03-2006, 19:52
E tam jakos sie daje rade Szaranczq :D Po tym uwolnieniu wszystkich huntedów popeye ma chara teraz tylko alfisa trzeba zalatwic zeby uwolnili i ekipka w komplecie :>
Popeye gra teraz Merhionem ?? bo coś podobne mają commenty
Oj ludzie, ludzie wy to wszedzie problemy widzicie :P. Ja gram na selenie prawie od samego jej poczatku i jakos problemow nigdy nie mialem :) Czasem zdarzaly sie wyjatki ale do calosci to malo one znacza. PA?? Jak wszedzie xD Wczesniej bylo lepiej. Sam pamietam czasy swietej pamieci Zareniusa i Riveniusa. Oni to dopiero PA robili xD. Ich role przejeli Popeye i Alfis (czekam az zobacze go poza pz :D). Co do Larosa to nigdy sie na nim nie zawiodlem. Przyklad? Gdy dwoch rl Appitjuha mnie trapnelo na darashii (az wstyd sie przyznawac bo mieli 15 lv mniej ode mnie :P) Laros odrazu przybiegl i doszlo nawet do bojki miedzy nim a Appitjuhem. Z reszta ekipy dawnej Cruosis tez sie niezle zyje ( LOVE YA HEALEK xD). Jak powiedzial wielki medrzec: "Przezyjesz Selene to wszystko przezyjesz" :D
Ps: Scroopy widze ze sie bardzo szarmancki zrobiles :D
Sir Zielak Lord
10-03-2006, 23:23
Ludzie o czym wy gadacie? Chodziło o to żeby ludzie doszli na serwer a skończyło się na zjeżdżaniu SWE! X( Co wy do nich macie? Jak dlamnie Szwedzi to super Ziomy. Nie kradną (Jak poalcy za***ac bp sd, miec 8lv, śmiać się i dednońć a potem wyzywac od nobów umie tylko polak). Wiele szwedów placi nawet więcej za runki np. Swapzor za 3 bp sd Fire Axe?! TAK! Wychodz ponad 5K więcej!
Bez urazy dla polaków, tych co są spoko. All Verticas HAIL (Nax i Xan). Koti też równy gość ostatno wrucił na Selene :). (Jest wiele innych spoko polaków np. Vusem)
Może zastanowimi się dlaczego szwedzi żondzą? ) Ponieważ pomagają sobie na wzajem. I nie nażekajcie na PK, bo jeśli napiszesz, że jestes nowy i to twój pierwszy serwer to cie zostawią. I niegadajcie na Feleonów, Nocturnów, Vidfieme czy inne rodziny. Grajcei, rozwijajcie się, poznawajcei świat i zawierajcie znajomości!!
Zmieniajmy świat od siebie ( A moim drutem na 17 zabilam 31-go Knighta po mnie zaczął lać - po dedzie nie napisal żadnego zlego słowa tylko przeprosił)
HAIL SELENO!!;) Bije 60 MAGICZNY!!!
No i idziemy na Qu od razu, Alfis jakos sie zalatwi.
Cos cie dawno nie widzialem na ventrilo i msn wtf? Chcesz mi podpasc?
@ Shina
Nie jestes 1 ownerem bo znam go z rl, moglbys zachowac dla tej postaci troche honoru i nie pisac takich postow jak tu jak i zarowno na tibia.com
Robisz wstyd rodzinie Gorkis.
@ Azak
yee love ya healek, jedyny porzadny z nich. Co do Alfisa to uwazaj zebys nas 10 poza pz nie zobaczyl bo skonczy sie inaczej -.^ btw. fajnie sie bilo Dogathora z Garmem, prawie padl :p
Co do twojej wypowiedzi o Larosie to ladnie, musisz byc jego wielkim fanem skoro przybiegl ci pomoc, ludzie jak mozna sie lizac zdrajcom... n/c
@ Szelbisz
Dam se ten sam txt co popey bo jestem w jego teamie i od razu to oznacza ze popey bedzie mna gral? Merhion jest do konca lojalny, a txt dal dla jaj chociaz teraz jest free jak wiadomo.
BTW. Arvit hueuheuhe gogo pg :D
szelbisz
11-03-2006, 02:08
@ Szelbisz
Dam se ten sam txt co popey bo jestem w jego teamie i od razu to oznacza ze popey bedzie mna gral? Merhion jest do konca lojalny, a txt dal dla jaj chociaz teraz jest free jak wiadomo.
Nigdy nie twierdziłem, że jest nielojalny czy coś w tym stylu. Nie wiem, nie znam go. Iomer napisał, że Popeye ma chara, a przypadkiem zobaczyłem w commencie , real name i location to samo co miał Popeye więc się zapytałem. Proste :)
To jaki jest nowy nick Popeya ? ;)
Sir Zielak Lord
11-03-2006, 11:40
@ Shina
Nie jestes 1 ownerem bo znam go z rl, moglbys zachowac dla tej postaci troche honoru i nie pisac takich postow jak tu jak i zarowno na tibia.com
Robisz wstyd rodzinie Gorkis.
I co z tego, że nie 1 owner?? Pisałem ten post ponieważ niezgadzam sie co do opini o szwedach. Owszem pekują ale polacy są gorsi. A co do postów na tibi.com to nienawidze ZŁODZIEJI!!!! Poprostu nierozumiem jak można być tak nie honorowym człowiekiem i kraść żeczy od graczy na niskim poziomie? Ktoś grał cały czas na tej postaci i wysiłek z gry POSZEDŁ NA MARNE!
Jak byś się poczuł gdybyś komuś zaufał a ten ukradł by ci prace całej gry? Dlatego rozumiem nisko levelowców, którzy prosili w Carlin,Thais i Venore o pomoc. PS. Nigdy nie odmówie pomocy oszukanym. Nawet niech to będzie brazylijczyk czy venezuelczyk.
@ Mariczo
Jeśli dla cibie brakiem honoru i ośmieszanim się jest pomagani innym, ostrzeganie kogoś lub posiadanie innej opini to GRATULACJE. Pliska nie obrażaj się i postaraj się zrozumieć osoby poszkodowane gdyż wtedy nie nazywał byś to brakiem honoru.
Nigdy nie twierdziłem, że jest nielojalny czy coś w tym stylu. Nie wiem, nie znam go. Iomer napisał, że Popeye ma chara, a przypadkiem zobaczyłem w commencie , real name i location to samo co miał Popeye więc się zapytałem. Proste :)
To jaki jest nowy nick Popeya ? ;)
Hehe Popey nie gra juz na selenie zadna postacia to po 1, po 2 co wam wszystkim tutaj do jego "nowego" nicka. Na xerenie tez juz nie gra ale ja gram jako jego bloodbro. Narazie jest retired i tyle co powiem.
PS. Jak Garmowi sie skonczy ban to wracamy do akcji
Mystic Kargoth
13-03-2006, 10:17
Ostanio Jakos Sie Na Selenie sie uspokoilo ale sa zalosne sparwy jak np:Polak Zbije Polaka Mialem Raz taki Przypadek ze 16lvl mi wy***al loot do wody to go zaczolem lac na moie nie szczescie przebiegal jakis 40lvlek i mnei ubil i tak starcilem loot z calego dnia caly exp i c-arm wiec ****a c***owo sie dzieje :(X(
poprostu miałes pecha że trafiles na 40 ek a nie na 10 drut ;)
Eh ludzie na selenie też sie da grać jeśli się chce:P
Jeśli nie chcesz być w centrum uwagi
Jeśli jesteś zrównoważony psychicznie
Jeśli jesteś spokojny i trudno Cię wyprowadzić z równowagi
Jeśli grasz po to zeby się dobrze bawić a nie stać pod/w dp i wrzeszczeć na każdego
Polecam Selene;)
@swe and pol - Szwedzi jak i Polacy to tacy sami ludzie równi,po***ani tak samo im odpiepsza itp. Nie widze róznicy między Szwedami a Polakami - i tu i tam są ludzie za***iści i piepsznięci;)
.
@ Azak
yee love ya healek, jedyny porzadny z nich. Co do Alfisa to uwazaj zebys nas 10 poza pz nie zobaczyl bo skonczy sie inaczej -.^ btw. fajnie sie bilo Dogathora z Garmem, prawie padl :p
Co do twojej wypowiedzi o Larosie to ladnie, musisz byc jego wielkim fanem skoro przybiegl ci pomoc, ludzie jak mozna sie lizac zdrajcom... n/c
Koles ty albo ładnie zryta albo co - ty ten Szarancz czy jakoś tak ??
Weś sie nie gaś bo mi na was 5 czy 6 poszło coś koło 7 Uhów. Garm ciota tak jak i Wy.
Wiedźmin
14-03-2006, 15:31
@Komuszq
Raczej nie jest spokojnie. Kiedyś to tak. Ostatnio w ciągu dwuch dni sam spotkałem 5 PK(tylko jeden mnie zabił--.--) a na trade z 3 różne wołania o pomoc (nie jestem jakimś kretynem co woła na każdego n00b czy "fri itanz plax!!!111 i nie szukam rozgłosu-po prostu expie). Coś jeszcze? :P
Koles ty albo ładnie zryta albo co - ty ten Szarancz czy jakoś tak ??
Weś sie nie gaś bo mi na was 5 czy 6 poszło coś koło 7 Uhów. Garm ciota tak jak i Wy.
No coz my cie nie zabilismy ale zrobil to iomer wiec wiesz nie masz tutaj wiele do gadania. Dlaczego nie powiesz mu tego a tutaj na tym opanowanym przez dzieci takie jak ty forum piszesz? Bo co mozesz tak? Zalosne. I tak cie zabijemy, niech tylko Garma odbanuja
Gani Shas
30-04-2006, 10:46
Witam
Jesli ktos sie juz zanudzil na Selenie to jesli ktos chcialby by mi oddac swoja postac to mozecie posac na GG-9095792
Z góry dzieki
Mission Arz
30-04-2006, 13:16
noob blz ...
Nie idzcie na selene!!!!111 tu jest ZIMNO!!! Brrrrrr
Ja wlasnie zaczynam grac na Selenie :P i jak narazie jest... fajnie. Nie narzekam, jest gdzie expic, nie zauwazylem pa. Tak jak ktos juz wspomnial jesli sie nie kozaczy to mozna pograc na wiekszoci serwerow bez obaw o postac... Przyjazne nastawienie to podstawa B)
Ja wlasnie zaczynam grac na Selenie :P i jak narazie jest... fajnie. Nie narzekam, jest gdzie expic, nie zauwazylem pa. Tak jak ktos juz wspomnial jesli sie nie kozaczy to mozna pograc na wiekszoci serwerow bez obaw o postac... Przyjazne nastawienie to podstawa B)
-Prawda jest gdzie expic bo na selenie gra max 500 osob - godziny szczytu - w weekendy
-Jak dopiero zaczales grac (jak twierdzisz) nie masz pewnie zbyt poteznego lvla wiec nikt P.A nie zrobi, lepiej scale armor wydroopic z guarda ; ]
-Wszedzie da sie grac
Powodzenia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.