PDA

Pokaż pełną wersje : Poszukiwani nowi ludzie do guildy xD

zimne_piwo
18-01-2006, 20:38
Hey ^^
Jestesmy nowa polska guilda, jezeli chcesz sie przylaczyc i spelniasz nastepujace warunki:
* knight - 35 lvl, skill 65/65
* paladyn - 30 lvl, dystans 60
* mag / druid - 25 lvl, 35 M lvl
napisz do lidera xD
Good Luck !!!

Team of Light

p.s pomagamy w questach !

Don Toro
20-01-2006, 17:09
Czy przyjmujecie tylko Polaków? Bo może przejde do waszej gildii ale jak już to z kumplem (Szwed).

zimne_piwo
20-01-2006, 19:17
Ja Was przyjąc mogę, ale zapewnić, że na GC będą mówić po angielsku nie mogę :( niestety nie wszyscy w guildzie mówią po angielsku :( jeżeli przyjdzie to mogę Cię zapewnić, że jeżeli zna angielski to ja mu mogę pomagać (jeżeli będzie potrzebował pomocy) xD

p.s jaki lvl ma swe?

Don Toro
24-01-2006, 13:40
Ma 33 lvl (sorc) ale niestety hacked :(. Ale ja jeśli mnie przyjmiecie chętnie dołącze.

zimne_piwo
24-01-2006, 16:32
sorry miałem awarię internetu :( napisz jaki M lvl? albo jak chcesz to skontaktuj się ze mną w grze xD

kong
25-01-2006, 15:27
ja bym chetnie do was dolaczyl ale musze od nowa robic cale konto, bo stare sprzedalem. Nie bojcie zaby ja wiem o co biega w tej grze..... Jak tylko wejde na MainA to od razu bedzie SIECZKA, bardzo lubie mile towarzystwo moje GG to ####### <--- sorry ale nie podaje :( Jak co to na te forum wchodze raz na tydzien. <lol2>

Katarineta
25-01-2006, 15:45
Hmm zauważyłam mały błąd w wyrazie 'Gildia', nie wiem czemu 'Lord' wszedzie piszesz 'guildia' ? Literówka ? Grzecznie zwracam uwage żeby nie było ....

ToD 4 Ever !!

zimne_piwo
25-01-2006, 20:38
Hmm zauważyłam mały błąd w wyrazie 'Gildia', nie wiem czemu 'Lord' wszedzie piszesz 'guildia' ? Literówka ? Grzecznie zwracam uwage żeby nie było ....

ToD 4 Ever !!

Hey Katarineta !

'Guild' oznacza stowarzyszenie, a 'gild' pozłacać.
Dla pewności możesz wejść na tibia.com i tam też masz guilds xD Wydaje mi się, że to jest poprawna forma ;)

Dziękuje za Twoje zainteresowanie i ...
Pozdrawiam

ToL 4Ever !!

@ kong, jeżeli nabijesz potrzebny lvl to z miłą chęcią cię przyjmę ;)

Katarineta
26-01-2006, 11:26
Wyraz 'Guild' jest po angielsku i jeżeli piszesz w angielskiej formie to OK, ale po polsku jest 'Gildia' , nie patrzylam na tibia.com , wiec moge sie mylic. Ok juz nie zaśmiecam forum.

ToD 4 Ever !