|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() Hey ^^
Jestesmy nowa polska guilda, jezeli chcesz sie przylaczyc i spelniasz nastepujace warunki: * knight - 35 lvl, skill 65/65 * paladyn - 30 lvl, dystans 60 * mag / druid - 25 lvl, 35 M lvl napisz do lidera xD Good Luck !!! Team of Light p.s pomagamy w questach ! Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 18-01-2006 o 20:39. Powód: dodaje istotne szczegóły xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Imię: Don Dagoth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jolly Rogers
Świat: Luminera
Poziom: 111
Skille: Najs
Poziom mag.: 8
|
![]() Czy przyjmujecie tylko Polaków? Bo może przejde do waszej gildii ale jak już to z kumplem (Szwed).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja Was przyjąc mogę, ale zapewnić, że na GC będą mówić po angielsku nie mogę
![]() ![]() p.s jaki lvl ma swe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Imię: Don Dagoth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jolly Rogers
Poziom: 111
Skille: Najs
Poziom mag.: 8
|
![]() Ma 33 lvl (sorc) ale niestety hacked
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorry miałem awarię internetu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ja bym chetnie do was dolaczyl ale musze od nowa robic cale konto, bo stare sprzedalem. Nie bojcie zaby ja wiem o co biega w tej grze..... Jak tylko wejde na MainA to od razu bedzie SIECZKA, bardzo lubie mile towarzystwo moje GG to ####### <--- sorry ale nie podaje
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny gracz
Imię: Katarineta
Profesja: Sorcerer
Gildia: Team of Darkness
Poziom: 60
Poziom mag.: 56
|
![]() Hmm zauważyłam mały błąd w wyrazie 'Gildia', nie wiem czemu 'Lord' wszedzie piszesz 'guildia' ? Literówka ? Grzecznie zwracam uwage żeby nie było ....
ToD 4 Ever !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
'Guild' oznacza stowarzyszenie, a 'gild' pozłacać. Dla pewności możesz wejść na tibia.com i tam też masz guilds xD Wydaje mi się, że to jest poprawna forma ![]() Dziękuje za Twoje zainteresowanie i ... Pozdrawiam ToL 4Ever !! @ kong, jeżeli nabijesz potrzebny lvl to z miłą chęcią cię przyjmę ![]() Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 25-01-2006 o 20:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny gracz
Imię: Katarineta
Profesja: Sorcerer
Gildia: Team of Darkness
Poziom: 60
Poziom mag.: 56
|
![]() Wyraz 'Guild' jest po angielsku i jeżeli piszesz w angielskiej formie to OK, ale po polsku jest 'Gildia' , nie patrzylam na tibia.com , wiec moge sie mylic. Ok juz nie zaśmiecam forum.
ToD 4 Ever ! |
![]() |
![]() |