Pokaż pełną wersje : Spery!!!
Patryczeqq
20-01-2006, 13:59
witam. mam pytanie. aha..szukalem ale nic nie znalazlem! bo ostatnio moj qpmel mi powiedzial ze cwiczyc skile sperami i one wogole sie nie lamaly. czy to prawda? moze spery juz sie nie lamia? a jesli dalej sie lamia to powiedzcie jak moge skillowac paladynem! prosze! nie wyzywajcie od nobow!
Dj Nekro
20-01-2006, 14:11
Ja palkiem sobie uzbieralem ze 40~ sperow, i dalem do dp. I trenuje z kumplem niedaleko dp, i jak co to pojde po speary albo wezme wszystkie schowane w bagu. Czy speary łamią się? - Tak, lecz już znacznie wolniej niz po Up Date.
Pozdrawiam.
Jarryn the Rookguardian
20-01-2006, 14:13
Jak się nie łamią, jak się łamią. Może w stosunku do poprzedniego większego updateu mozna powiedziec ze się nie łamią. Zbierasz spaery na trolach i trenisz na trolach na niskim lvl i skillach. Jak masz wyższe to dajesz śmialo na orc spaermany. Noobem cie nie bede nazywac, ale jako taki knight tez powinienes wiedziec jak sie skilluje palem... Ale to nieważne :P
Pozatym tym z moich obserwacji zauważyłem że im większy skill distance fighting tym speary łamią się wolniej :P A tak propo speary najlepiej zbierać na walkiriach :P Pozdrufka
~>Salmon<~
21-01-2006, 14:33
Pozatym tym z moich obserwacji zauważyłem że im większy skill distance fighting tym speary łamią się wolniej :P A tak propo speary najlepiej zbierać na walkiriach :P Pozdrufka
Speary znikają losowo bez względu na distance fighting. Speary najlepiej zbiera się na trollach(najszybciej) :)
Można też zbierać small stone na goblinach... zbierasz sobie 100~ i ci starcza na półtorej godziny... czasem mniej :P
Lord Arturs
25-01-2006, 12:16
Ja mam Royal Palladyna na 78 levelu:
1. Speary się łamią
2. Ja skiluje boltami (wiem ze to nierozsądne, ale mam w 3 dupy kasy)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.