Pokaż pełną wersje : explo i knight
Chcialbym sie zapytac doswiadczonych knightow na ktorym lvlu mozna zaczac uzywac ekonomicznie runek explosion na expienie.Jak wiadomo runka ta jest w miare droga a jej uderzenia czasami po prostu szokuja!
Zapytacie dlaczego szokuja? otoz bylem ostatnio zsolowac dla sportu black knighta (tylko explo) i zeszlo mi na niego 15 runek.Moj aktualny lvl to 60 lvl i 6 mlvl
dziwne to ale mialem bodajze 1-2 hity w ktorych nie odebralem bk ani 1hp! kilka strzalow bylo rzedu 15-20.No i oczywsicie zdarzyly sie tez super hity 100+
dlatego pytam na jakim lvlu uzywanie explo jest juz ekonomiczne?
Angel of Death
21-01-2006, 11:27
Około 85 lvl, wtedy już mozna zacząc mówić o opłacalności, ale najlepiej jeszcze z tym poczekać troche.
na 60 juz mozna jak ma sie szczescie to przeciez same 70 wchodza jak nie to 20
odwieczna zasada explo
Explo knightem zasadniczo używa się do expienia na Wrlach. Czyli używa się ich od lvla na którym zaczynamy expić na Wrlach. Explo w ogóle rzadko jest opłacalne.
~>Salmon<~
21-01-2006, 14:39
Według mnie explo to dziwna runa :p.
Explosion czasami nie zabierze przeciwnikowi hp,a nastepnym razem może zabrać i z 70 hp.Explo dla knighta opłacalne jest dopiero na mocniejszych potworach tj. Dragon Lord,Warlock.
Barowuni de'Down
21-01-2006, 16:09
yyy no wiecie explo tak od okolo 75 leva :D
aktualnie gram sorkiem, i mam 41 lvl, 48 mlvl, i z doswiadczenia widze, ze explo bije naprawdę mocno, przy ok. 200% siły magicznej. Ja strzelam z tej runki nawet do ~220, a standart to 150+
Bjoern Shu
21-01-2006, 17:56
Według mnie explo to dziwna runa :p.
Explosion czasami nie zabierze przeciwnikowi hp,a nastepnym razem może zabrać i z 70 hp.Explo dla knighta opłacalne jest dopiero na mocniejszych potworach tj. Dragon Lord,Warlock.
to czym ma walic bk albo hero jak chce isc sol0 ^.-
-.-'
@up
on nie pyta czym zabijac bk itp tylko od jakiego lvlku staje sie to oplacalne
btw oplacalnosc runki to dosc subiektywna sprawa i zalezy od majetnosci osoby uzywajacej
moim zdaniem lvlek 90+/7 i calkiem niezle sie smiga z explo
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.