Pokaż pełną wersje : Fire Devil, czy jest na niego jakiś sposób?
Yoda Man
24-01-2006, 10:41
Pomóżcie mi, co zrobić aby się uchronić i obronić przez strasznym Fire Devilem?
Bardzo potrzebuje porad!!
Pozdr.
Jezeli nie trzeba to nie nalezy na niego chodzic nie gubi on zbyt cennego loota, chociaz po update drupuje rozdzke.
Polewkin
24-01-2006, 10:58
Moze powiedz pierw jaka profesja skille mlvl?? Bo jesli wiesz gdzie jest fire devil a sie go boisz to po prostu tam nie chodz Proste ;)
Nytalith
24-01-2006, 10:59
Mozna w niewidce bic, mozna zalozyc dragon nacl~, a jak juz powiedziano naprawde nieoplaca sie go bic, lecz jak sie domyslam chodzi ci o spike sworda:)
alanzych
24-01-2006, 11:00
Możesz włączyć niewidke i lać, ponieważ one nie widzą niewidzialnych.Ale to musisz być palem, sorkiem lub drutem bo knight jest "ułomny" magicznie.:)
Teravista
24-01-2006, 11:47
Fire Devil nie jest taki straszny...ja byłem na nim 18 lvl knightem ze skillami 52/50 i bez problemu pokonalem go...czasami mu wyszedl hit ale zuzylem tylko 2-3 ihy...ale mialem rpoblem bo potem cala droge mialem zatarasowana ghoulami i otoczyly mnie:P(odbywalo sie to w ghostlandzie) przeżyłem chwile grozy ale przeżyłem :)
Fillipex
24-01-2006, 11:54
Wlasnie... jak jestes pal/sorck/drut ze mozesz walic na odleglosc to niewidka i jedziesz a jak knight to musisz szybko do niego podbiec bo on wtedy ucieka i nie uderza z tego jego explo... i git ;]]
Po 1. jak spotkasz FD to nie uciekaj bo i tak Cię pewnie dogoni (chyba że masz lvl 40+ ale na takim lvlu nie ma sensu uciekać, bo spokojnie zabijesz już) lepiej już spróbować zabić.
Taktyka dla Sorca, Druta - niewidka i na luzach zabijasz albo jak najszybciej z run ale uważaj na hp ;p
Taktyka dla Knighta - jak najszybciej podbiegasz i zabijasz :P
Taktyka dla Pala - jak najszybciej zabijasz obojętnie jak, jak masz 15mlvl+ walisz niewidke i masz luz :P
lukaszlukasz
24-01-2006, 12:49
Może chodzi o lurowanego często fire devila w ancient temple... moi koledzy już kilka razy dedneli idąc do ghouli. Ja miałem taki sposób, że brałem ze sobą runkę SD/Explo i raz mi to uratowało dupę jak miałem coś 17 lvl. Jeśli jesteś knightem, to w ogóle najlepiej tam nie chodź, jeśli masz niski level. A jeśli jesteś magiem/ drutem/palem, to polecam sposób z runą. Kiedyś jakiś idiota (miałem nie iwem... 14 cz 15 lvl - jeszcze przed update sam se robilem) zlurował mi beho w ancient temple... na szczęście przysmażyłem go z explosion i przeżyłem :)
Po prostu bierzesz delikwenta i w zwarciu . :sword: :evul:
Dziwię sie że nikt nie wspomniał o stealth ringu (daje niewidzialność) - to dobre wyjscie dla rycerza jeśli chce się udać np. na spike sword quest.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.