Pokaż pełną wersje : Gs Style
A więc postanowiliśmy zrobić sobie queścika na blood herba , a że wśród nas nie było żadnego maga (sami knajci) to musielismy to jakoś ubić =) . Mam nadzieje że Filmik nie będzie surowo oceniony , bo jestem total amator w kręceniu , ale liczą się intencje . Więc licze na troszke wyrozumiałości. Aha i mam nadzieje że Filmik nie zostanie usunięty bo większośc ludzi zna quest na blood herba .:baby:
http://rapidshare.de/files/11850108/Gs_style.rec.html
Link :]
Zuczek_pl
26-01-2006, 07:44
Widac było że sie cykałeś jak podszedł do ciebie ten GS, bo uhałeś sie nawet jak straciłeś 80hp :evul:
Rookslayer of Dolera
26-01-2006, 07:53
Dziwny przypadek. Wczoraj z kolegami robilismy ten sam quest. Szczegół że na GS nic nie wywalilem bo za nim zdążyłem namierzyc już nie żył. Kumple go zarombali w mniej niż 5 sec z SDekow i HMMemow. Nawet nie wiem czy bloker w czasie walki sie UHal. :p :p
Hyhyhy , no cykałem się bo dotychczas nie miałem nigdy na karku Gs'a Knightem.
Bo od roku grałem palkiem więc przyzwyczajony , jakie hity , co i jak .A tutaj mi sie przerzuciła mendka i panika od razu .
Powolutku przed Siebie i będzie gicik
Dziwny przypadek. Wczoraj z kolegami robilismy ten sam quest. Szczegół że na GS nic nie wywalilem bo za nim zdążyłem namierzyc już nie żył. Kumple go zarombali w mniej niż 5 sec z SDekow i HMMemow. Nawet nie wiem czy bloker w czasie walki sie UHal. :p :p
Brawo !! z SD na gsa jeszcze jak by was bylo z 3 lub 2 to moze tak zrobic ale jak was bylo 3+ to sd?. niechce mi sie tego ogladac pod wzgledem komentarzy odrazu wiem ze film bedzie kijowy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.