Pokaż pełną wersje : Jak otworzyc drzwi do senji ?
Magic Mage Master
27-01-2006, 11:52
Na senji jest quest z broadsword , perly itp . To obok sa drzwi i za tymi drzwiami jest pare minosow i mino mag i mam pytanie jak mozna znalezc klucz do tych drzwi ? Cos slyszalem o jakims quescie z tym kluczem ale nikt nie wie gdzie klucz.
Jak otworzyc te drzwi ?
Crazy Mage
27-01-2006, 11:59
Mialem taki sam probilem drzwi byly zamknite a tam pisze jakis bzdety ze drzwi sa zamknite magia -.- . lecz pewnego dnia byly otwarte 8o weszlem i zaprosilem kolege zabil mino mage poszlismy a TAM TAKIE RÓZNE LABIRYNTY!!! puzniej szukalismy keya znazezlismy ale to nie ten a w dodatku zamkneli nas tam i miałem problemy kolege mosial GM wyciagac :D tam za mino mage sa schody... I takie inne a te skarby to tylko dla ubarwienia gry. Nie da sie do nich dojsc Tam w tych labiryntach behollder mino mage mino guard archer i tyle pajaki i nic grozniejszego .KLUCZ ISTNIEJE !!! Widzilem jak otwierali te drzwi i zamykali ludzie sobie tam expia ale niestety maja klucz i niechca powiedziec z kad go maja napewno z questu który nie ma nic wspulnego z tym LOL!
Do tego nie trzeba klucza ludzie. -.- Na dole trzeba mieć destroy fieldy i pod którymś fieldem (chyba kolo kolumn trza poszukać) jest dźwignia, która otwiera i zamyka te drzwi.
@Down:
Aha... Ja doszłem tylko do mino maga za drzwiami, które otwiera dźwignia...
miałem problemy kolege mosial GM wyciagacGratulacje za ten tekst, mój śmiechoskop wskazał 12 punktów chociaż skala jest do 10...
Do tego nie trzeba klucza ludzie. -.- Na dole trzeba mieć destroy fieldy i pod którymś fieldem (chyba kolo kolumn trza poszukać) jest dźwignia, która otwiera i zamyka te drzwi.No owszem, ale nie o te drzwi sie rozchodzi.
niechca powiedziec z kad go maja napewno z questu który nie ma nic wspulnego z tym LOL!Na pewno to Ziemia nie jest płaska, nie spekuluj bo Ci nie wychodzi.
Z tymi drzwiami jest mały paradoks, bo klucz do nich jest, tyle że za tymi drzwiami. I nie jest to jakieś moje widzimisie bo klucz mam a to miejsce było swego czasu moim ulubionym expowiskiem.
Teraz mała wskazówka: Te drzwi nie są wejściem do podziemi senji lecz wyjściem z nich. Nie tędy droga panowie. Nic więcej nie powiem. Ja znalazłem przejście to i Wy powinniście znaleźć.
Weszlem tez raz tam, bo byly otwarte i potwory wybite;] Ide patrze minosy i olo na nich trenuje 34 knight...Mial klucz i pomogl mi sie wydostac;]
Pozatym to jest -3 lvl foldy...Zeby tam dojsc, trzeba chyba przeszukac ten 3 lvl pod folda, tam gdzies jest key i tak jak mowil wyzej moderator - to jest wyjscie;]
Mam nadzieje, ze to nie qs;]
Btw. jest tam duzo roznych minosow, wiec nie zapuszcac sie na niskim lvl;]
Rookslayer of Dolera
28-01-2006, 09:15
Popatrzcie se na poradniki. Tam jest o foldzie podziemiach. Zchodzisz na -3 a tam co??? Minosy. Wchodzisz wyżej i co mino magi i inne w pokoju który wygląda jak ten co wida z tego questu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.