Pokaż pełną wersje : Morgana wojna Tengu vs Fire.
Ja tam nadal uważam, że Morgana potrzebuje zmian... Nawet jeśli to ma być tylko zmiana rodzaju PKowania... Anandumim sie tak długo uchował bo sporo kaski miał i jak coś to mogł zapłacić, pozatym jakoś przez pewien czas wogóle nie dało się odczuć jego obecności (skillował tylko), a potem Nizahe go przygarnął... :P
@offtopic
Osamek co tam z tym waszym duelem w parach (gator + ty przeciwko komuś tam...) i wogóle dlaczego ten duel??
Toowreck
13-02-2006, 01:14
Seba ma racje, to sa ****ni rasiści. Vince huntuje mnie jakies pol roku za kolesia z gildii ktory obiecal mu cos i tego nie zrobil ...
Dzis mnie wyslal na mnie 6 ludzi i mi sie padlo...
Mialem zamiar wbic troche leveli i dolaczyc do tej wojny, ale mi sie odechcialo bo nie wiem kiedy gdzie i kto przyjdzie mnie za***ac na expie.
Wiec powiem tylko: GL wszystkim z Fire, mam nadzieje ze Tengu pojdzie w cholere. Do Vaikora nic nie mam, walcz sobie i tak robisz to dla przyjemnosci;p
_/ Fire
and C.F.U
@Sqty
to bylo tak..po ab biegalo fire..z 6-7 osob w tym getur i ulizes,getur oczywiscie wyskoczyl z testem ze mamy 2 dni na zaplacenie 20k -.-(marZyciel)on wie z wlasnego doswiadczenia ze zaplacenie za hunta jest najlepszym rozwiazaniem.no i po jakims czasie ulizes podbiegl i zapytal gatora-Duel?i to samozrobil getur do mnie xDno to chcelismy byc orginalni i nie robic duela 1vs1 tylko 2vs2tak 4 fun:baby: ulizes byl prawie za...ale getur jak sie dowiedzial ze chcemy walczyc w parach powiedzial ze to waste i to bez sensu..
Osamek: mi to nam wsio ryba ja mam kase
Getur Division: a ja nie ;]
mniej wiecej cos takiego...potem napisal do gatora ze to bez sensu etc...i na koniec powiedzial mi ze ani ja go ani on mnie nie zabije z tym drugim bym sie zgodzil :D hrhr
Crissbi obejz dokladnie filmik zobacz gdzie ztyx a gdzie Latco...ze Ztyxa spadlo: G legs,sb,dsm i inne rh itp...tak slyszalem od Dider~ a on skolei od membera fire Nirek Devilek
obejrzyj filmik caly;p
@ Vaikor
Mialem sie nie wypowiadac ale zobacz jakich masz fajnych sympatycznych kolegow w guldi :)
22:51 Sebestian: i love u to
22:51 Sebestian: ^^
22:51 Vince Van Helden: ;/
22:51 Sebestian: better this than hate?
22:51 Vince Van Helden: nah, i dont want your love and i think i hate u more then i love you
22:52 Sebestian: why u hate me so much?
22:52 Vince Van Helden: beacuse ur polak
22:53 Sebestian: ach now i feel bad :(
22:53 Sebestian: rasist is bad for you
22:54 Vince Van Helden: ye
22:54 Sebestian: mama didnt told u that
22:54 Vince Van Helden: ;(
22:54 Sebestian: ?
22:54 Vince Van Helden: nope
22:54 Sebestian: im sorry
22:54 Vince Van Helden: she hates pl's to
22:54 Vince Van Helden: 22:53 You are now ignoring player Sebestian.
tylko mi nie mow ze zartowal ...
Ale po co mi to piszesz? :p Ja wiem że Vince i Willie to rasiści, a raczej tylko w stosunku do polaków. Kiedyś na noob charze stałem przed domkiem i on podchodzi i coś tam zaczyna sie pluć, wkońcu pyta sie mnie skąd jestem, ja troche mało gadałem bo afkowałem, on potem "pl?" a ja "ta" i zaczął mi jechać po ambicji, a jak mu napisałem że ja to Vaikor to zaczął przepraszać xD
@Ktoś tam gdzies tam.
Ztyx Drestas nic nie stracił. Tylko exp, skille...
@ Vaikor
Mialem sie nie wypowiadac ale zobacz jakich masz fajnych sympatycznych kolegow w guldi :)
22:51 Sebestian: i love u to
22:51 Sebestian: ^^
22:51 Vince Van Helden: ;/
22:51 Sebestian: better this than hate?
22:51 Vince Van Helden: nah, i dont want your love and i think i hate u more then i love you
22:52 Sebestian: why u hate me so much?
22:52 Vince Van Helden: beacuse ur polak
22:53 Sebestian: ach now i feel bad :(
22:53 Sebestian: rasist is bad for you
22:54 Vince Van Helden: ye
22:54 Sebestian: mama didnt told u that
22:54 Vince Van Helden: ;(
22:54 Sebestian: ?
22:54 Vince Van Helden: nope
22:54 Sebestian: im sorry
22:54 Vince Van Helden: she hates pl's to
22:54 Vince Van Helden: 22:53 You are now ignoring player Sebestian.
tylko mi nie mow ze zartowal ...
I hate vince van helden
Chlopaki czymam za was kciuki - roz***cie te ***ane PA i tego ****a na czele, gralem od pocztku serva i mialem jedne z lepszych skili na 24 lvlu to podjechalo dwoch typa aVis i ubili mowiac ze mam dobre skile i jestem polak to pewnie dolacze do sunblade albo nemesis. Pamietam jak nizahe ciota hacknol z kumplami Zaznosa, bo walczac uczciwie by w piz** dostal. Ale bym mu morde skapiszonowal :P Jedziecie chlopaki jestem z wami duchem :)
Ziomus my sie znamy - Vorqes :] Masz Wielka Racje - pomosz im zdeptac zaznosa i jego psy. Co do Ciebie Volltio na poczatku serva tesh sadzilem jestes normalny a tu taki lol. Nie zdziw sie chlopcze jak Cie zaznos w *** zrobi :P widze co sie dzieje Dany~ padl bo zaczol go wyprzedzac w lvlu a i tak z nim trzyma kretyn, skili nie mozna miec wiekszych od zaznosa bo prze***ka, dobsze ze bierze oplat od kazdego lvla zrobionego powyzej 50 :]
Toowreck
13-02-2006, 14:56
Ziomus my sie znamy - Vorqes :] Masz Wielka Racje - pomosz im zdeptac zaznosa i jego psy. Co do Ciebie Volltio na poczatku serva tesh sadzilem jestes normalny a tu taki lol. Nie zdziw sie chlopcze jak Cie zaznos w *** zrobi :P widze co sie dzieje Dany~ padl bo zaczol go wyprzedzac w lvlu a i tak z nim trzyma kretyn, skili nie mozna miec wiekszych od zaznosa bo prze***ka, dobsze ze bierze oplat od kazdego lvla zrobionego powyzej 50 :]
komus sie popierdo.....liło cos. Jaki Zaznos, przeciez Zaznosa juz dawno nie ma i w ogole ocb.;p chyba chodzilo ci o nizahe ale tez wyglada na to ze nie do konca wiesz o co chodzi
@ Aonik
Chyba ci raczej o Nizahe chodzi, a nie Zanosa...
Eter Rael (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Eter%20Rael)
Feb 13 2006, 11:45:37 CET Killed at Level 70 by Vildingen
Gothican
13-02-2006, 15:45
Omg! Znowu obudzilem sie 3 strony dalej ;s widac ze cos sie dzieje xD
zaczyna sie robic goraco @Vaikor nie panujesz nad soba ? wiekszosc twojego postu zajmuje cenzura tak samo jak kogos innego
?Jak bedzie gdy wojne wygra znowu Fire? zobaczy sie jak wygra ; ) wiec coz sie martwic na zapas (jak narazie=p)
Omg! Znowu obudzilem sie 3 strony dalej ;s widac ze cos sie dzieje xD
zaczyna sie robic goraco @Vaikor nie panujesz nad soba ? wiekszosc twojego postu zajmuje cenzura tak samo jak kogos innego
?Jak bedzie gdy wojne wygra znowu Fire? zobaczy sie jak wygra ; ) wiec coz sie martwic na zapas (jak narazie=p)
Nie panuje tylko wtedy jesli inna osoba nie panuje nad sobą pisząc bzdury o mnie jesli nawet mnie nie zna i NIGDY nie rozmawiała.
kolejny frag dla Tengu;))ale fragi tu nie najwazniejsze w bitwach jest 3:1 dla tengu,moglo by byc wiecej zeby nizahe sie nie bal open battle...boi sie ze jego free fragi z guildi padna pare razy i sie zdoluja i odejda hrhr :P
@Vaikor
Nie łap prosze u mnie tak głupich minusów (plz). Czemu wyśmiałes na forum tibia.com deda Danego? Nigdy Ci sieć nie padła? Ojoj, nieładnie tak się cieszyć z cudzego nieszczęścia. Ostatnio dedłem w ten sposób na dragu i wiem że nie jest to przyjemne.
PS: Tak pewnie dany musi wydać dodatkowe 50k na blessy, ale ile wy wydaliście na nie po akcji w ven?
@Vaikor
Nie łap prosze u mnie tak głupich minusów (plz). Czemu wyśmiałes na forum tibia.com deda Danego? Nigdy Ci sieć nie padła? Ojoj, nieładnie tak się cieszyć z cudzego nieszczęścia. Ostatnio dedłem w ten sposób na dragu i wiem że nie jest to przyjemne.
PS: Tak pewnie dany musi wydać dodatkowe 50k na blessy, ale ile wy wydaliście na nie po akcji w ven?
Russel Inferno, Dany Darko, Ahazin, Volltio to sa osoby które mnie huntowały przed wojna za Arcy Volltio. Z nich zawsze sie bede śmiał i stara poniżać.
Explomen
13-02-2006, 16:33
kolejny frag dla Tengu;))ale fragi tu nie najwazniejsze w bitwach jest 3:1 dla tengu,moglo by byc wiecej zeby nizahe sie nie bal open battle...boi sie ze jego free fragi z guildi padna pare razy i sie zdoluja i odejda hrhr :P
Ehh, ja wiem od Anandumima ze nizahe chcial, a moze i chce dalej open battle i tylko open battle nic wiecej...
Takze jak niemasz informacji z wiarygodnego zrodla to sie nie wypowiadaj lol...
bitwy ani fragi nie wygrywaja wojny ....
wojne wygrywa ten kto jest bardziej cierpliwy i nie poddaje sie tak łatwo...
Ehh, ja wiem od Anandumima ze nizahe chcial, a moze i chce dalej open battle i tylko open battle nic wiecej...
Takze jak niemasz informacji z wiarygodnego zrodla to sie nie wypowiadaj lol...
Niestety Ty sie myslisz, a Frolik ma racje. Nizahe nie chce z nami open battle, juz nie raz Latco sie pytał.
@Pyzio
Przeczytaj post Frolika jeszcze raz a zrozumiesz że napisał to samo co Ty.
spec4rever
13-02-2006, 17:20
Niestety Ty sie myslisz, a Frolik ma racje. Nizahe nie chce z nami open battle, juz nie raz Latco sie pytał.
@Pyzio
Przeczytaj post Frolika jeszcze raz a zrozumiesz że napisał to samo co Ty.
jkai lol co to za battle sie nania umawiac na wojnie sie liczy zaskoczenie albo sry moze sie myle?? trzeba napisac umowic sie moze sie jeszce w pary dobierzemy co Vaikor??? xDDD idz do swe
@ Aonik
Chyba ci raczej o Nizahe chodzi, a nie Zanosa...
Racja ziomus tak nabuzowalem ze sie pomylilem :P w popszednim poscie pisalem o Zaznosie i stad blad przepraszam bardszo :]
ja jestem za Fire i Flame bo mam tam duzo kumpli ale chce dodac ze Tengu ma jeszcze 2 fragi zabili Tirense 2 razy mojego kumpla dodaj tam tez walcze w wojnie ale nie tak zdeterminowanie jak Nizahe czy ktos POZDRAWIAM!
spec4rever
13-02-2006, 17:51
ja jestem za Fire i Flame bo mam tam duzo kumpli ale chce dodac ze Tengu ma jeszcze 2 fragi zabili Tirense 2 razy mojego kumpla dodaj tam tez walcze w wojnie ale nie tak zdeterminowanie jak Nizahe czy ktos POZDRAWIAM!
TIRENSA NIEJEST W WOJNIE !!!!
Gothican
13-02-2006, 18:01
jkai lol co to za battle sie nania umawiac na wojnie sie liczy zaskoczenie albo sry moze sie myle?? trzeba napisac umowic sie moze sie jeszce w pary dobierzemy co Vaikor??? xDDD idz do swe
wlasnie ... Vaikor: openbatleopen battle opnebatlenisndc s udsh ushdodshcusoeiru a
wojna polega na zaskoczeniu na zabiciu w kazdy mozliwy sposob przeciwnika a nie :
Nizahe Inferno: to jutro na polnoc od ankh o 18:00 ?
Latco: to moze o 18:30 bo herbate musialbym sobie zrobic
Nizahe Inferno: ok, tylko wezcie zapas sd i magic walli -.^
Latco: ok wy tez, cya^^
Nizahe Inferno: cu tomorrow
rofl
spec4rever
13-02-2006, 18:02
Nie panuje tylko wtedy jesli inna osoba nie panuje nad sobą pisząc bzdury o mnie jesli nawet mnie nie zna i NIGDY nie rozmawiała.
NIEGADALES z emna nigdy ?? sam mowiles ze ejstes gay na rl i lachy robisz ...
wysylalem do all koelgow jak to sam napisales :<
Yo Klaymos Tirensa mi dzisiaj powiedzial ze 2 razy padl spadl z 66 do 62 i go nizahe do fire wzial czyli chcac czy nie to uczestniczy w wojnie ( PS: Pogadamy w tibi)
i chce u***ac Solle na nastepnej bitwie bo Solle z kolegami zasadzke zrobil i zabili Tirense ;p
sry zapomnialem Double Post
Ludzie nauczcie się edytować posty, bo co chwila lecą ostrzeżenia. ;]
Anonymouse
13-02-2006, 18:25
wlasnie ... Vaikor: openbatleopen battle opnebatlenisndc s udsh ushdodshcusoeiru a
wojna polega na zaskoczeniu na zabiciu w kazdy mozliwy sposob przeciwnika a nie :
Nizahe Inferno: to jutro na polnoc od ankh o 18:00 ?
Latco: to moze o 18:30 bo herbate musialbym sobie zrobic
Nizahe Inferno: ok, tylko wezcie zapas sd i magic walli -.^
Latco: ok wy tez, cya^^
Nizahe Inferno: cu tomorrow
rofl
Ja to widzę w taki sposób:
-Mistrz Latco - rzekł pierwszy herold - wzywa twój majestat, panie, i księcia Ahazina na bitwę śmiertelną i aby męstwo wasze, którego wam widać brakuje, podniecić, śle wam te dwa nagie miecze...
-Mistrz Latco kazał wam też oznajmić, panie, iż jeśli skąpo wam pola do bitwy, to się wam z wojskami ustąpi, abyście nie gnuśnieli w pz.
:]
NIEGADALES z emna nigdy ?? sam mowiles ze ejstes gay na rl i lachy robisz ...
wysylalem do all koelgow jak to sam napisales :<
Nie widziałes w życiu pedała? :o Może i gadałem tia, zapewne to było raz bo jakoś mi nie utkwiło to w pamięci :confused:
Gothican
13-02-2006, 18:40
Ja to widzę w taki sposób:
-Mistrz Latco - rzekł pierwszy herold - wzywa twój majestat, panie, i księcia Ahazina na bitwę śmiertelną i aby męstwo wasze, którego wam widać brakuje, podniecić, śle wam te dwa nagie miecze...
-Mistrz Latco kazał wam też oznajmić, panie, iż jeśli skąpo wam pola do bitwy, to się wam z wojskami ustąpi, abyście nie gnuśnieli w pz.
:]
...
BWUAHMAUHUAHUWHUHAUWMAUHWUAMUHWA
OMFG
ROTFL <ROTFL> LOL XD HUAHUAHUHEUAMUWUAHUWHUA!!!!!!!
xDDD
to zes puscil tekst XD omfg ale nie moge sie jescze przestac smiac BhuahuhUAuhau XD
Heh tirensa już jest w wojnie solle pedal mnie 2x u***al.Najpierw z calym tengu z dwóch stron na edron mnie osaczyli byłem juz po statkiem jak zerwalem z 5sd naraz;p.A 2 raz szłem ze świątyni do dp i cosanostra zaczol mnie bic ja na utamo vita ide dalej i nagle skonczyl sie mana shield i *** wie skąd solle sie pojawił i double ue.Teraz już nie gram na tir znudził mi sie drut i dziś rano all eq przesłałem na knighta ale dostałem od nizahe zaproszenie do fire i nie zamierzam go odrzucić.A solle jeszcze za to ucierpi:).
spec4rever
13-02-2006, 18:52
Heh tirensa już jest w wojnie solle pedal mnie 2x u***al.Najpierw z calym tengu z dwóch stron na edron mnie osaczyli byłem juz po statkiem jak zerwalem z 5sd naraz;p.A 2 raz szłem ze świątyni do dp i cosanostra zaczol mnie bic ja na utamo vita ide dalej i nagle skonczyl sie mana shield i *** wie skąd solle sie pojawił i double ue.Teraz już nie gram na tir znudził mi sie drut i dziś rano all eq przesłałem na knighta ale dostałem od nizahe zaproszenie do fire i nie zamierzam go odrzucić.A solle jeszcze za to ucierpi:).
Aale jak mowie niebyles w wojnie w momencie kiedy cie zabili to bylo poprostu PA i PK a vaikor zaraz napsize ze i tak chciales dojsc do fire jak zawsze xD
Vaikor wes wogle idz do swe im w dupe wlazic bo czasu niema a nie marnujesz go na posty jescze latco sie znudzi toba :)
Gothican
13-02-2006, 18:53
Good Luck in the revenge !!!
Kill Solle~ Kill Tenq!!
Tengu robi sobie coraz wiecej wrogów. Fajna ta wasza taktyka vaikor!!:P
spec4rever
13-02-2006, 19:02
ehehh VAikor teraz tez powiesz ze to fire PA i wciaga na sile do wojny ??
Hahahaha ze niby Fire to PA?Lol!To Tengu ma armie noob charów i zabijają all to Tengu zaczeło wojne to Tengu zabija niewinnych!!!Tengu nie Fire!
Gothican
13-02-2006, 19:14
@Vaikor -.-
mowisz ze Tengu przestalo zabijac qmpli Fire ?
Feb 13 2006, 18:59:24 CET Killed at Level 53 by Cosanostra Pyros
and by Brede Glenn
Halunke /\ ojciec Saweha
zabiliscie go na Edron za nic -.-grats for U hail Tengu
jak gralem na Titanii i byla wojna Unit ktorego powodem bylo przyjsciena Morgane gildii Hurricane i kilku czlonkow Fire robilo tak samo zabijali kogo szlo za to ze im pomaga gada z nimi lub ich zna -.-
_/Fire
Aale jak mowie niebyles w wojnie w momencie kiedy cie zabili to bylo poprostu PA i PK a vaikor zaraz napsize ze i tak chciales dojsc do fire jak zawsze xD
Vaikor wes wogle idz do swe im w dupe wlazic bo czasu niema a nie marnujesz go na posty jescze latco sie znudzi toba :)
Po c*** mnie wciągasz do tego co robi Solle? S*******aj. Na msn masz bloka za w****ianie mnie, teraz przynajmniej wiadomo jakim jesteś kumplem ciągle sie do mnie przy*******ając jak NIC Ci flecie nie zrobiłem.
Kleksu.
@Vaikor -.-
mowisz ze Tengu przestalo zabijac qmpli Fire ?
Feb 13 2006, 18:59:24 CET Killed at Level 53 by Cosanostra Pyros
and by Brede Glenn
Halunke /\ ojciec Saweha
zabiliscie go na Edron za nic -.-grats for U hail Tengu
jak gralem na Titanii i byla wojna Unit ktorego powodem bylo przyjsciena Morgane gildii Hurricane i kilku czlonkow Fire robilo tak samo zabijali kogo szlo za to ze im pomaga gada z nimi lub ich zna -.-
_/Fire
Steph rozmawiał z Halunke bo ten nagle do niego napisał czy chcemy go zabić bo tak słyszał. My go pierwszy raz na prv zauwazylismy nawet nie wiedzielismy kto to jest, w rozmowie ze Stephem (albo to był Serioz nie pamiętam) napisał że NARAZIE nie jest w wojnie... Napewno nie pozwolimy mu expic żeby wstąpić na silniejszym lv -.-
spec4rever
13-02-2006, 19:22
Po c*** mnie wciągasz do tego co robi Solle? S*******aj. Na msn masz bloka za w****ianie mnie, teraz przynajmniej wiadomo jakim jesteś kumplem ciągle sie do mnie przy*******ając jak NIC Ci flecie nie zrobiłem.
Kleksu.
To ****a na c*** mowisz ze fire to PA ???? jak tam tylko niz i ahazin niby zabijaj za nic..???? to solle jest w tengu cosa i reszta bandy co pkuja kumpli fire i to ejst OK np to nie tengu BO oni sa TYLKO u was w gildi ?? wes ja niewim jak ty myslisz i czym;p
Gothican
13-02-2006, 19:26
Steph rozmawiał z Halunke bo ten nagle do niego napisał czy chcemy go zabić bo tak słyszał. My go pierwszy raz na prv zauwazylismy nawet nie wiedzielismy kto to jest, w rozmowie ze Stephem (albo to był Serioz nie pamiętam) napisał że NARAZIE nie jest w wojnie... Napewno nie pozwolimy mu expic żeby wstąpić na silniejszym lv -.-
rotfl -.-
zapewne jesli byscie go nie zabili nigdzie by nie dolaczyl -.-
widac szukacie byle jakiego pretekstu aby kogos zabic moze dlatego ze chcecie zdobyc runki albo dlatego ze chcecie sie na kims wyzyc bo przegrywacie
co chwile sa tematy na temat tego Cosantrosy poplarnego PA -.-
napewno nie chcialbym zobaczyc Morgany zadzonej przez was zabilalibyscie za nic wystarczyloby ze ktos powiedzialby jedno zle slowo na temat tENQ -.-
_/Fire
Kleksu.
uspokoj sie chlopie bo widac ze powoli nie wyrabiasz:P Do reszty tez mowie wrzuccie na luz!!!
Tych przeklenstw nie musi tu byc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To ****a na c*** mowisz ze fire to PA ???? jak tam tylko niz i ahazin niby zabijaj za nic..???? to solle jest w tengu cosa i reszta bandy co pkuja kumpli fire i to ejst OK np to nie tengu BO oni sa TYLKO u was w gildi ?? wes ja niewim jak ty myslisz i czym;p
Ej koleś, ja mówie że Fire jest pa czy raczej napisałem że pa DLA MNIE OD POCZĄTKU SERVA? Tu jest troche różnicy. Tengu pa dla Ciebie i innych, Fire pa dla mnie i innych, zrozum to wkońcu i daj innym pisać, podyskutować troche na forum a nie przy*******asz sie do mnie gamoniu.
spec4rever
13-02-2006, 19:49
Ej koleś, ja mówie że Fire jest pa czy raczej napisałem że pa DLA MNIE OD POCZĄTKU SERVA? Tu jest troche różnicy. Tengu pa dla Ciebie i innych, Fire pa dla mnie i innych, zrozum to wkońcu i daj innym pisać, podyskutować troche na forum a nie przy*******asz sie do mnie gamoniu.
EE SRY przeczytaj swoje poprzednie POSTY WYRAZNIE NAPISALES SAM ZE FIRE SILA LUDZI DO WOJNY BIERZE ALBO HUNTED TYMCZASEM PRAWDA JEST TAKA ZEE WY ZABIJACIE/ATTAKUJECIE ZA NIC I IDA LUDZIE DO FIRE -.-
Panowie, proszę o zachowanie kultury i nie łamanie innych punktów regulaminu forum. Vaikor niestety już dostał bana za nagminne pisanie kilku postów pod rząd i wyzywanie innych użytkowników. Mam nadzieję, że przynajmniej reszta zachowa jako taki poziom rozmowy. ;]
Panowie, proszę o zachowanie kultury i nie łamanie innych punktów regulaminu forum. Vaikor niestety już dostał bana za nagminne pisanie kilku postów pod rząd i wyzywanie innych użytkowników. Mam nadzieję, że przynajmniej reszta zachowa jako taki poziom rozmowy. ;]
No i ty mi sie podobasz kibicujesz odpowiednieumu klubowi i pozbawileś forum jednego nooba;].A apropo tematu tengu sie ewidentnie nudzi na moich oczach zabili 12 knighta za to ze stał po depo xP.Fajne zasady macie:D.
Kolejne PA ze strony Tengu. Kumpel expil w tombie i przylecial kerrash i scorpish zaczeli lac go za nic a jak im sie nie udalo to kerrash napisal:
20:04 Kerrash: hunted.
A jaki powod? Oczywiscie go nie maX(
Szkoda że Viakor bana dostał, teraz nie ma nikogo z tengu z kim możnaby podyskutować (chodź musze przyznać, że jego ostatnie posty miały daleko do dyskusji) :(.
Prosze wszystkich, zachowajmy troche kultury. Nie wyzywajmy się (nawet wrogów), po co obrażać się nawzajem.
No i ty mi sie podobasz kibicujesz odpowiednieumu klubowi i pozbawileś forum jednego nooba;].A apropo tematu tengu sie ewidentnie nudzi na moich oczach zabili 12 knighta za to ze stał po depo xP.Fajne zasady macie:D.
czytalem se ostatnio Zasady forum i widzialem tam mianowicie:
"Szanuj innych Urzedownikow naszego Forum" mysle ze pan Tirensa zasloguje na Ostrzezenia panie Raul :)
@Raul
Gildia: Fire
Świat: Morgana
A moze nick bys tez podal??:)
czytalem se ostatnio Zasady forum i widzialem tam mianowicie:
"Szanuj innych Urzedownikow naszego Forum" mysle ze pan Tirensa zasloguje na Ostrzezenia panie Raul :)
Hmm nie rusza mnie jakos ban bo to only forum a jak w czym sie pomylilem co do tego ze vaikor to "noob" to mnie popraw:).
Darth Torax -.-
14-02-2006, 10:04
Mordagowi sie udało =( gdyby nie kick juz by byl matwy :> do 3 razy sztuka..
Btw czemu nikt mu z tengu nie pomagal ?:D
Ojc, zmeczylem sie czytaniem, zmeczylem. Tyle madrych rzeczy i nie uzasadnionych glVpot.
WSZYSCY wiedza, iz przyjaciele walczacych stron sa w sporym niebezpieczenstwie. Tengu zabija? Okay --> Kalu Inferno, Melisan Valerious. Ktos tam jeszcze, ale dokladnie nie podam, gdyz niestety Tibia.com nie dziala.
Tengu PA? Ale to NIE Tengu huntuje mojego kolege, ze wszedl na spawn Nizahe, na ktorym byl zreszta wczesniej od Niza i NIE bylo listu. To NIE Tengu jest przyczyna retirementu wielu graczy, jak np. Setsuri, niby znalem go chwile, ale mily pan. Fire huntowalo polowe dawnej Morgany i nadal huntuje. Cos powinienem o tym wiedziec, gdyz gram na Morganie, od 21 (?) kwietnia 2005 roku. A zapewniam, iz jest to od razu po wpuszczeniu faccow.
Ci ludzie, ktorzy sa teraz w Tengu, to nie sa 'omfgnajwiekszyPAswiata', moze i Cosanostra byl. Ale owner Cosanostry zmienial sie tyle razy, ze juz pewnie nikt nie wie ile.
Smieszne jest twierdzenie, iz ktoras strona to wieksi PA/PK/chamy i prostaki. Obie strony prawdopodobnie sa siebie warte. Ale Tengu nic mi nie zrobilo. A ludzie w Tengu jakos tak od samego poczatku odnosza sie do mnie zdecydowanie milej. Gdyz wybaczcie, moze i to nie jest 'mocno' uzasadnione, jednak wole trzymac ze szwedami/anglikami niz z Polakami. Dlaczego? Polacy udowadniali mi ZBYT wiele razy, ze nie mozna im ufac, ze poziomem intelektualnym dorownuja mojemu raczkujacemu kuzynowi. Nie staraja sie jakkolwiek, chociaz! udawac inteligentnych, a jedyne na co sie zdobywaja, to wielka ilosc przeklenstw wyrzucanych w bardzo duzym tempie. 'Kuffa, ale Ty normlnie jesitesi szwed piertklony! mas hunta f ry*! ja jezdem dyzlektykiem odpirtal sie odmnie! mi no spik inglisz, ju matafaka!'
Co do 'no reason hunt' to jestescie dosc smieszni. Polacy maja bardzo spaczone poczucie co moze, a co nie moze przysporzyc im hunta. Naprawde. Kradziez lootbaga, zabijanie kolegow, obrazanie - 'PiS off muthafakka' - przeciez to NIE powinny byc powody. Takie blache, takie niewinne. 'Wcale nie chcialem ukrasc lootbaga, ja tylko chcialem sie pobawic... w pilke.'
Jakos na tibia.com bardziej sie wszyscy pilnuja i tam CZASEM jest cos w stylu normalnej rozmowy. A tutaj, gdzie sa (notabene!) SAMI Polacy, ciagle obrazanie sie, setki wykrzyknikow. Fire napada na jednego - dwoch przedstawicieli Tengu. Oh, zastanowcie sie. Czy Tengu przegrywa? Mieli 2 dni kryzysu. Nie expowali, nie wychodzili z PZ. Ale chwile pozniej znowu zaczeli i to Tengu ZNOWU zdobywa levele. Fire tez, ale jakos tak z mniejszym przekonaniem?
Nie spodziewalem sie, ze bedzie to wygladalo inaczej, ale kazdy Polak w gebie jest mocny. Ale czemu 99 ich procent jest takimi hipokrytami i dzieciakami? (Note: nie napadam na nikogo, ale jesli ktos uwaza sie za 'dotknietego', to moze czas sie nad soba zastanowic?) Coz, dobrze, ze na forum.tibia.com/forum tak niewielu Polakow sie udziela. Zgadnijcie sami dlaczego.
Nah~
Zgadzam sie z toba Naharth. Ostatnio mialem sprzeczke z jednym polakiem (sprzeczka słowna) ni z tad ni z owąd za 5 min pisze do mnie Cosanostra Pyros ze mam placic 5 k albo ded. A ja mowie za co?? Przeciez on mnie pierwszy obrazil to chyba mam prawo sie bronic.Nie odpowiedzial mi.W koncu dogadalismy sie i dalem mu bp uhow (chociaz tej decyzji teraz strasznie żałuje i nie postąpiłbym tak 2 raz)
Ojc, zmeczylem sie czytaniem, zmeczylem. Tyle madrych rzeczy i nie uzasadnionych glVpot.
WSZYSCY wiedza, iz przyjaciele walczacych stron sa w sporym niebezpieczenstwie. Tengu zabija? Okay --> Kalu Inferno, Melisan Valerious. Ktos tam jeszcze, ale dokladnie nie podam, gdyz niestety Tibia.com nie dziala.
Sam jestem w taki sposób wciągnięty w tą wojne.
Jakos na tibia.com bardziej sie wszyscy pilnuja i tam CZASEM jest cos w stylu normalnej rozmowy. A tutaj, gdzie sa (notabene!) SAMI Polacy, ciagle obrazanie sie, setki wykrzyknikow. Fire napada na jednego - dwoch przedstawicieli Tengu. Oh, zastanowcie sie. Czy Tengu przegrywa? Mieli 2 dni kryzysu. Nie expowali, nie wychodzili z PZ. Ale chwile pozniej znowu zaczeli i to Tengu ZNOWU zdobywa levele. Fire tez, ale jakos tak z mniejszym przekonaniem?
O nasze przekonanie nie musisz sie obawiać :D
Nie spodziewalem sie, ze bedzie to wygladalo inaczej, ale kazdy Polak w gebie jest mocny. Ale czemu 99 ich procent jest takimi hipokrytami i dzieciakami? (Note: nie napadam na nikogo, ale jesli ktos uwaza sie za 'dotknietego', to moze czas sie nad soba zastanowic?) Coz, dobrze, ze na forum.tibia.com/forum tak niewielu Polakow sie udziela. Zgadnijcie sami dlaczego.
Prosze nie generalizuj. Vaikor w Tengu a też pokazał zasób słownictwa. Za dotkniętego się nie uważam bo za stary na to jestem. Na tibia.com sie nie udzielam co wcale nie znaczy że nie umie angielskiego (Ja już powoli polskiego zapominam :D Spójrz sobie gdzie mieszkam).
Walczacy musza sie liczyc z tym, ze predzej czy pozniej ich koledzy zostana w to sila wciagnieci. Zadna ze stron nie powinna sobie pozwalac na ryzyko zostawiania 'posilkow' nie pilnowanych. Bo by za duzo kasy zdobyli, bo kilka leveli i dolaczyliby do wojny. Oczywiscie.
Nie obawiam sie o przekonania Fire, bo wiekszosc ma 'ultimatum' - wygrac, albo bedziemy na tyle hunted, ze musimy sie zegnac z Morgana. Nizahe udowodnil, ze potrafi czekac. Ale teraz Tengu nie bedzie sie dekoncentrowalo. I jesli beda dalej grac tak, jak graja, to Fire nie powinno miec wiekszych szans. Byle Tengu nie stali sie zbyt pewni siebie. Zeby byli ostrozni. To predzej czy pozniej, mniej cierpliwi czlonkowie Fire zaczna sie wyplacac, moge sie oczywiscie mylic. Ale nic gorzej nie wplywa na sampoczucie gracza, niz bezproduktywne siedzenie w pz. A Nizahe wlasnie taka taktyke obral, mimo, ze Fire ma przewage 'liczebno - levelowa'. Bodaj top 5 Morgany jest w Fire, jednakze juz miejsca 5 - 10 sa obstawione przez Tengu.
Nie generalizuje. Znam wielu swietnych graczy Polakow. Ale jak widze co robia gracze 80 - 100 lvlowi z Polski, to sie zalamuje. Jak widzialem zachowanie conajmniej jednego czlonka Fire, to tez sie zalamalem.
No i przeciez powiedzialem, ze pewnie obie strony sa jakos siebie warte. Ale los i kilka przypadkow sklonily mnie jednak w strone Tengu. Co nie oznacza, ze chcialbym w jakikolwiek sposob dolaczyc do tej wojny. Nie jestem w stanie zrobic 70~ levelu, a dopiero wtedy jako knight moglbym sie na COKOLWIEK przydac.
@Zaklety - nie sadze, aby Cosa znal cala prawde. Prawdopodobnie 'Polaczek' powiedzial mu tyle, zeby wygladalo, ze jestes zly i strasznie niedobry. Ale Cose sam nie do konca jestem pewien czy lubie. Niby powiedzial, ze mam jego protekcje (Note: nie prosilem sie o nia w jakikolwiek sposob), ale z drugiej strony grozil i mi i mojemu koledze chwile pozniej. Wiec nie sadze, aby trzeba bylo sie przejmowac tym czlowiekiem. Jesli bedzie nadal sobie tak pogrywal, to szybko wyleci z Tengu.
@Willie & Vince - rozmawialem z nimi i jakos tak 'strasznie' nie byli straszni, powiedzieli tylko mojemu koledze, ze wyglada jak swinia, zreszta naprawde tak wygladal ---> Rozowy outfit knighta.
Ba, rozmawialem nawet z Verety/Hailandorem i tez mnie przezyl. XD
Nah~
Tengu zrobiło okropny błąd i przez niego przegrają po ich stronie była większość serva jak wybuchła wojna.Ale wkrótce po tym Tengu pokazało swój charakter i zaczelo polowania na niewinnych graczy.I wtedy stracili poparcie obecnie Fire ma dużą przewage i liczebną i levelową...:)
Tirensa - nie dziel skory na niedzwiedziu, ktory jeszcze dlugo pozyje. Szczegolnie jak powiedzial mi jeden z czlonkow Fire - 'zbieram kase, bo po wojnie dostane domek Latco'. Coz, mimo, ze szanuje go i lubie, to jednak troszke przesadzil. Tengu popelnilo jeden duzy blad. Natomiast Fire popelnilo ich mnostwo. Zreszta zauwazmy, ze tengu nadal ma 20~ leveli przewagi, jesli chodzi o te, ktore zdobyli. 40~ czlonkow, ktorych level sredni jest wyzszy niz u Fire. Liczebnosc wcale nie jest najwazniejsza. Zreszta Fire jakos tez sobie wielu zwolennikow nie zdobywa. A, ze Tengu przegralo jedna bitwe, jednego 'trapa' bo inaczej tego nazwac sie nie da, nic nie znaczy. To nie byla bitwa, jesli Tengu nie moglo 'oddawac'. Przeciez od tamtego czasu zdobyli 7 - 8 lvli. Fire troszke wiecej, bo expowalo w czasie soboty i niedzieli, kiedy to Tengu rany lizalo.
Jeszce cytujac tutaj Vaikora, jesli chodzi o Cosanostre - "Latco już nie raz pisał żeby Cosanostre olewać, jeśli Fire jest online to może Ci pisac że masz hunta a i tak Cie nie ruszy"
Wybaczycie mi nie uzywanie polskich znakow, czy powinienem jednak ich uzywac, bo kogos to w oczy kole? =(
A, ze Tengu przegralo jedna bitwe, jednego 'trapa' bo inaczej tego nazwac sie nie da, nic nie znaczy.
Lol?Może tego nie widziałeś ale to był pogrom!
Juz wiem czemu Vaikor w koncu stracil panowanie nad soba, lmao.
Moze nie widziales, ew. widzialas, sorry, ale nie jestem w stanie wywnioskowac Twojej plci po nicku, ale Tengu pogromilo Fire wczesniej. Wtedy to Fire uciekalo. A moze nie wiesz, moze to do Ciebie nie dotarlo, ale Tengu NIE mialo jak uciec. Jedynym 'dobrym' wyjsciem byloby wyslanie ludzi na tyly Fire, aby zrobic im 'mlot i kowadlo'. To mogloby sie udac, ale ludzie w Tengu musieliby byc bardzo zgrani, a nie wiem jak sa. Ew. poslac kilku sorcow ze Stone Skinami, aby zaspammowali ue, a potem uciekli stamtad. Fire bylo zbyt zajete, by sie przejmowac nimi. Zreszta Tengu bronili sie tyle ile mogli sie bronic. Toz to smieszne jest, iz kilku czlonkom Tengu sie wogole udalo uciec. Moze nawet nie kilku, ale conajmniej 3 - 4.
Zreszta nie wiem na ile jestes 'doswiadczony' jesli chodzi o Tibie, ale chyba niewiele wojen widziales. Wygrywa nie tylko ta gildia, ktora ma wiecej fragow, ale gildia, ktora wiecej leveli zdobyla. A tu sie okazuje, ze to, kto jest zwyciezca juz nie jest takie jasne. I prawdopodobnie dlugo nie bedzie. Wiec nie loluj mi tutaj, tylko dlatego, ze mam w miare niski level. :(
Zreszta jesli Fire nie wykorzystalo, a raczej nie wykorzystalo swojej 'przewagi' po tym pogromie, to ten caly pogrom naprawde NIC nie znaczy.
Jesli ktokolwiek bedzie sie upieral przy Tengu wybijajacym przyjaciol Fire:
Sir niels spectre
Feb 14 2006, 01:07:59 CET Killed at Level 42 by Sophiel Darko
and by Nizahe Inferno
Moze nie widziales, ew. widzialas, sorry, ale nie jestem w stanie wywnioskowac Twojej plci po nicku, ale Tengu pogromilo Fire wczesniej. Wtedy to Fire uciekalo. A moze nie wiesz, moze to do Ciebie nie dotarlo, ale Tengu NIE mialo jak uciec. Jedynym 'dobrym' wyjsciem byloby wyslanie ludzi na tyly Fire, aby zrobic im 'mlot i kowadlo'. To mogloby sie udac, ale ludzie w Tengu musieliby byc bardzo zgrani, a nie wiem jak sa. Ew. poslac kilku sorcow ze Stone Skinami, aby zaspammowali ue, a potem uciekli stamtad. Fire bylo zbyt zajete, by sie przejmowac nimi. Zreszta Tengu bronili sie tyle ile mogli sie bronic. Toz to smieszne jest, iz kilku czlonkom Tengu sie wogole udalo uciec. Moze nawet nie kilku, ale conajmniej 3 - 4.
Tengu moglo pomyśleć choć troche i nie podjąć walki przy takm stanie.Oni tylko nabili sobie skulle i żadnych działań więcej.Jak wpada w ich szeregi i to samo pózniej nizahe i ropbio spustoszenie.Oni nic zamiast na miejsce knightów którzy padli dac nowych a jak anan tam wlazł trapnąć go i ***cąć multum sd naraz tak jak to mi zrobili.Heh... a co do doświadczenia w tibie gram już ponad 2 lata i uwierz mi wojen widziałem dużo... w wielu też uczestniczyłem.
Nie wiem czy widziales, ale Tengu dalo sie sprowokowac. Jeslibys poczytal na tibia.com to takie wlasnie byl plan Nizahe. Aby byli spragnieni walki i rzucili sie na niego jak tylko beda mieli okazje i tak tez zrobili. A Fire przyszlo, gdy 25~ osob z Tengu mialo skulle i mieli Niza trapnietego. Oni nie mieli jak walczyc, bo nie wiem czy wiesz, ale Fire ustawilo sie pod dachem. Ta bitwa byla przegrana. Nic by nie zrobili, cokolwiek by probowali. Nie mogli SD, musieli sie UHac, a Ci, co ich atakowali nie, gdyz nie dostawali prawie zadnych obrazen. Tylko kilka GFB, Explo, czegos tam jeszcze polecialo w strone Fire schowanego pod dachem.
Zreszta Anandumim jest nic nie wartym fragiem. Dlaczego? Bo a) trudno go zabic b) 130~ knight jednak powinien miec kase, aby sobie pozwolic na conajmniej kilka smierci. Zreszta oni bardziej sie musieli skupiac na obronie, gdyz walczyli, gdy Fire mialo spora przewage liczebna i ochrone przed SD. Co tez skrupulatnie wykorzystali.
A co do Twojego doswiadczenia. Moze i grasz dlugo, moze i uczestniczyles w wielu wojnach, ale jakos tak wydaje mi sie, ze nadal niewiele o nich wiesz. Jesli tylko morale Tengu nie spadna, a z tego, co wiem sa wysokie i calkiem niezle sie maja, to Tengu nie przegralo po JEDNEJ bitwie ktora stracili. Czlowiek sie najlepiej na swoich bledach uczy najlepiej. Teraz juz nie beda walczyc na warunkach Niza, on bedzie walczyl na ich warunkach i sadze, ze dzieki temu moze przegrac. Chyba, ze cos wymysli. Niezbyt go lubie mimo tego, ze jest w miare mily i BYL uprzejmy dla mnie, ale nie moge go nie doceniac.
Nah~
W zachowaniu Tengu w Ven zdziwiło mnie tylko to czemu widząc mass loga Fire nie zmienili miejsca potyczki. Z gh szliśmy dobre dwie minuty pod statek, to dostatecznie dużo czasu by wycofać się południową bramą (naprzykład), lub przegrupować się w miejsce gdzie mieliby jako takie szanse. Ale Tengu chyba tak było zachwycone trapnięciem Nizahe że nie przewidziało co się stanie.
Dobrze wiedzieli, że w gh dalismy loga bo jak zwykle nasz szpiegowali (jednego szpiega widac nawet na ilmiku saweha). Jedyna droga z gh do statku prowadzi pod dachem więc nie trzeba być geniuszem by przewidziec co się stanie.
Myśle że Fire i tak pokazało już na co nas stać. Po pierwszym tygodniu wojny wszyscy byli pewni wygranej Tengu, teraz już nikt niczego pewnien nie jest.
Nie wiem czy moge to wrzucić (najwyżej o******* dostane w gildii :D):
00:43 Danko Valerious: Lets say that in 2 months the war is still as boring as now and some people has died from bothsides would u then agree on having a Tibian soccer game to decide whos the winner of the war?
Tengu to nie cyborgi, też przychicznie nie wytrzymują :D
Hmm...czyli jaki sens ma ta wojna jak całe Tengu nie umie zabić jednego Nizahe???
Gothican
14-02-2006, 16:15
00:43 Danko Valerious: Lets say that in 2 months the war is still as boring as now and some people has died from bothsides would u then agree on having a Tibian soccer game to decide whos the winner of the war?
Hahahaha rofl ^^
Hmm...czyli jaki sens ma ta wojna jak całe Tengu nie umie zabić jednego Nizahe???
zapewne musi miec
___
nudno bez Vaikora juz nikt sie nie pluje i nie denerwuje i tak nie broni tenq
Tengu moglo pomyśleć choć troche i nie podjąć walki przy takm stanie.Oni tylko nabili sobie skulle i żadnych działań więcej.Jak wpada w ich szeregi i to samo pózniej nizahe i ropbio spustoszenie.Oni nic zamiast na miejsce knightów którzy padli dac nowych a jak anan tam wlazł trapnąć go i ***cąć multum sd naraz tak jak to mi zrobili.Heh... a co do doświadczenia w tibie gram już ponad 2 lata i uwierz mi wojen widziałem dużo... w wielu też uczestniczyłem.
jaki daln xd vaikor pisal ze to byl trap na nizahe, planowali wiecej osob z tengu, ale nie wszyscy sie logneli..xd inaczej by to wygladalo gdyby sie wszyscy logneli i zabili nizahe xd
btw, dzisiaj byl kolejny zamach na biednego Crissbiego xd przybiegl dany darko, kobyl knight i ktos jeszcze+ z sd walil mnie jakis 52master.. i co?? i ucieklem im xD zero pvp, tylko 2 m walle zalecialy i ten sorc mnie 2 z sd walnal xd zenujace xd nie moge sie doczekac otwaqrtej walki, wiem ze napewno sie przydam xd
hail tengu
kiss dla ukochanego Getura:** i love ya biatch
W zachowaniu Tengu w Ven zdziwiło mnie tylko to czemu widząc mass loga Fire nie zmienili miejsca potyczki. Z gh szliśmy dobre dwie minuty pod statek, to dostatecznie dużo czasu by wycofać się południową bramą (naprzykład), lub przegrupować się w miejsce gdzie mieliby jako takie szanse. Ale Tengu chyba tak było zachwycone trapnięciem Nizahe że nie przewidziało co się stanie.
Dobrze wiedzieli, że w gh dalismy loga bo jak zwykle nasz szpiegowali (jednego szpiega widac nawet na ilmiku saweha). Jedyna droga z gh do statku prowadzi pod dachem więc nie trzeba być geniuszem by przewidziec co się stanie.
Myśle że Fire i tak pokazało już na co nas stać. Po pierwszym tygodniu wojny wszyscy byli pewni wygranej Tengu, teraz już nikt niczego pewnien nie jest.
Nie wiem czy moge to wrzucić (najwyżej o******* dostane w gildii :D):
Tengu to nie cyborgi, też przychicznie nie wytrzymują :D
dlaczego?? bo tengu pragnie fraga w postaci nizahe xd nizahe bylby niezlym fragiem w tej wojnie, moze dlatego xd
spec4rever
14-02-2006, 17:05
A co do Twojego doswiadczenia. Moze i grasz dlugo, moze i uczestniczyles w wielu wojnach, ale jakos tak wydaje mi sie, ze nadal niewiele o nich wiesz. Jesli tylko morale Tengu nie spadna, a z tego, co wiem sa wysokie i calkiem niezle sie maja, to Tengu nie przegralo po JEDNEJ bitwie ktora stracili. Czlowiek sie najlepiej na swoich bledach uczy najlepiej. Teraz juz nie beda walczyc na warunkach Niza, on bedzie walczyl na ich warunkach i sadze, ze dzieki temu moze przegrac. Chyba, ze cos wymysli. Niezbyt go lubie mimo tego, ze jest w miare mily i BYL uprzejmy dla mnie, ale nie moge go nie doceniac.
Nah~
wiesz co widac jak ogldales filmiki ... all tengu fragi to bylo 10-20 na 1 vs fire jka fire sie zgralo i wpadli all tengu bylo bez szans .. a pozatym obrazasz anana to zrob lv i skille takie jak on ...
spec4rever
14-02-2006, 17:09
jaki daln xd vaikor pisal ze to byl trap na nizahe, planowali wiecej osob z tengu, ale nie wszyscy sie logneli..xd inaczej by to wygladalo gdyby sie wszyscy logneli i zabili nizahe xd
btw, dzisiaj byl kolejny zamach na biednego Crissbiego xd przybiegl dany darko, kobyl knight i ktos jeszcze+ z sd walil mnie jakis 52master.. i co?? i ucieklem im xD zero pvp, tylko 2 m walle zalecialy i ten sorc mnie 2 z sd walnal xd zenujace xd nie moge sie doczekac otwaqrtej walki, wiem ze napewno sie przydam xd
hail tengu
kiss dla ukochanego Getura:** i love ya biatch
Jak Niemasz Informacji to nic niegadaj z tego co ja wiem niz wlasnie tam dal sie trapnac tengu ...
spec4rever
14-02-2006, 17:15
Hmmm...O ile się nie myle to Trepik są tylko 2 porządne osoby(ja i Trepik;p) na Morganie które kibicują Realowi Madryt:).Aaaaa...i dziśiaj Real Madryt:Real Saragossa 5:0:P
To Ja Dlaciebie Nie Porządna Osoba ??:( Czuje sie urazony
WSzystkeigo najlepszego z okazji walentynek :* xD
Rozparywałem to pod względem poglądów piłkarskich xP.A tengu przegra dlatego bo ja i klaymos jesteśmy z fire:).
Eh ludzie rzady Nizahe~ musza sie skonczyc - zobaczcie jaka morgana jest zacofana przez niego - best lvl na servie 140 jakos. Furora jest mlodsza pare miechow i jush biega 180 lvl - zenujace - 140 lvl to za 2 miechy bedzie na ocerze lub kyrze, plakac sie chce jak sie widzi tak zacofany server. Gralem na morganie od 1 dnia jej istnienia i widzialem co sie dzialo po kolei z przykroscia musze stwierdzic ze Nizahe to ****** tyran :]
Hail Tengu Good Luck :]
spec4rever
14-02-2006, 17:42
Eh ludzie rzady Nizahe~ musza sie skonczyc - zobaczcie jaka morgana jest zacofana przez niego - best lvl na servie 140 jakos. Furora jest mlodsza pare miechow i jush biega 180 lvl - zenujace - 140 lvl to za 2 miechy bedzie na ocerze lub kyrze, plakac sie chce jak sie widzi tak zacofany server. Gralem na morganie od 1 dnia jej istnienia i widzialem co sie dzialo po kolei z przykroscia musze stwierdzic ze Nizahe to ****** tyran :]
wiesz co ? odkad gram na morganie 1 osoba jaka mi pomogla z Hglv to Nizh tak sam z siebie pomogl z leviathorem napsilem mu all przyszedl i pomogl mialem 28 lv wtedy a on 100+ wiec??
niewim jak bylo kiedys ja mma luzz u niego a tengu mnie leje chcailem byc neutral ale sie nieda a pozatym lloooknij kto to tengu najwieksi ludzie ktorzy popierali niz za czasow avis ?? moze nie ^^?? a pozatym fire wygra bo cora wiecej ludzi do nich dochodzi jak dalej tak pojdzie to tengu bedzie walczyc z 100 vs 28 czy 30 niepamietam ilu ich tam jest:)
ale Tirensa za to co ci solle zrobil trzeba go za***ac :D
a poglady pilkarskie sa niewazne ja Lubie Arsenal i Lyon wiec :) do realu nic niemam xD
niech wygraja Trzeba dzis tengu zabic :D
wkoncu walentynki a ja kocham swe w tengu ^^ xD
No przydale by sie jakas akcja od rana skilluje na knighcie;p.
@spec4rever - spodziewalem sie konfrontacji z tak silnym graczem jak Ty, ktory nawet nie czyta moich postow zbyt dokladnie, tak samo jak swoje pisze w nader chaotyczny sposob.
Crissbi wcale nie stwierdzil, ze Nizahe nie dal sie trapnac. Nie udawaj zbyt dobrze poinformowanego, bo nic to nie da.
Co do bitwy... napisalem juz kilka razy, ale napisze ZNOWU dla Ciebie i tylko dla Ciebie. Tengu nie mialo sie jak bronic, to nie byla bitwa Tengu vs Fire (tak jak dwie poprzednie, w ktorych Fire zostalo pokonane), ale trap Fire na Tengu. Rozumiesz? :) (jesli nie rozumiesz, to w nastepnym poscie wytlumacze to w bardziej przystepny sposob)
Co do Anana - czy ja go obrazalem, czy Twoje oczy znowu nie potrafily przeczytac JEDNEGO posta? Powiedzialem, ze jest nic nie wartym fragiem i podalem powody. Sadze, ze zadowolenie psychiczne z powodu zabicia 130 knighta odpada.
@Glin - Tengu siedzieli w pz nieporownywalnie mniej, przynajmniej wczesniej, jesli teraz tez to zachowaja, to Fire bedzie gnusniec sobie w depo.
Nie wiem czemu Tengu nie uciekalo, albo nie probowalo zmienic miejsca walki na ciekawsze dla nich. Popelnili blad i juz za niego zaplacili, teraz beda walczyc dalej, ale juz ostrozniejsi.
@spec4rever - spodziewalem sie konfrontacji z tak silnym graczem jak Ty, ktory nawet nie czyta moich postow zbyt dokladnie, tak samo jak swoje pisze w nader chaotyczny sposob.
Crissbi wcale nie stwierdzil, ze Nizahe nie dal sie trapnac. Nie udawaj zbyt dobrze poinformowanego, bo nic to nie da.
Co do bitwy... napisalem juz kilka razy, ale napisze ZNOWU dla Ciebie i tylko dla Ciebie. Tengu nie mialo sie jak bronic, to nie byla bitwa Tengu vs Fire (tak jak dwie poprzednie, w ktorych Fire zostalo pokonane), ale trap Fire na Tengu. Rozumiesz? :) (jesli nie rozumiesz, to w nastepnym poscie wytlumacze to w bardziej przystepny sposob)
Co do Anana - czy ja go obrazalem, czy Twoje oczy znowu nie potrafily przeczytac JEDNEGO posta? Powiedzialem, ze jest nic nie wartym fragiem i podalem powody. Sadze, ze zadowolenie psychiczne z powodu zabicia 130 knighta odpada.
@Glin - Tengu siedzieli w pz nieporownywalnie mniej, przynajmniej wczesniej, jesli teraz tez to zachowaja, to Fire bedzie gnusniec sobie w depo.
Nie wiem czemu Tengu nie uciekalo, albo nie probowalo zmienic miejsca walki na ciekawsze dla nich. Popelnili blad i juz za niego zaplacili, teraz beda walczyc dalej, ale juz ostrozniejsi.
Uwierz mi Klaymos jest lepiej poinformowany od ciebie:).A i oczywiście Fire wygra to to paskudny trap a jak Tengu wygra to to genialne arcydzieło techniki wojennej...heh szkoda gadać...
IceMaster :)
14-02-2006, 19:06
Przykro mi ale Fire rozpier~ tengu i Ci co byli z tengu będą musieli płacić tyle wam z tego....
spec4rever
14-02-2006, 19:18
Jak ja jestem niepoinformownay to fajnie masz ^^ the ebst lv jaki kolwiek miales to 32 lv i uczysz innych grac.... poprostu trap w veno to byla rzez Tengu a tengu nic zrobic niemoglo bo za malo tych tengusow jest ;] i do okulisty to mozesz isc ty ^^
Jak ja jestem niepoinformownay to fajnie masz ^^ the ebst lv jaki kolwiek miales to 32 lv i uczysz innych grac.... poprostu trap w veno to byla rzez Tengu a tengu nic zrobic niemoglo bo za malo ich poprostu jest to jest prawda ;] i do okulisty to mozesz isc ty ^^
Powiem tylko tyle:Racja.;]
Gothican
14-02-2006, 19:42
Przykro mi ale Fire rozpier~ tengu i Ci co byli z tengu będą musieli płacić tyle wam z tego....
czy rozwali tenq to sie zobaczy .. ale ... OBY
2xup
zabijcie Tengu skopcie im te tluste du*y nie miejcie dla nich litosci -.-
_/Fire
zniszcie smieci z Tengu ktorzy walcza pod imieniem "walki z PA" "PK" etc. a wciagaja w ta wojne pol serva maja w swoich szeregach najeiwkszego PA (cosantrosa noob) tak wiec zabijcie tych marnych oszustow -.-
Ja nie gram na moragie jush dosc dlugo ale gralem od poczatku serva wiem do czeog jest zdolny Nizahe .... dla mnie to po prostu frajer... kiedys bylo zabijanie za to ze wyprzedziles nizahe... Jak bylo Avis i Zaznos odszedl od Avis ( nie chcial wojny ) to co zrobil Nizahe? Wpadl ze swoimi psami na spawn demona jak Zaznos Druugan i reszta ekipy czekali na resp demo~, zabili Druugana i kogos jeszcze Zaznosa i i pare innych osob wzieli w trapa, a za co? bo Zaznos odszedl z Avis... Potem jak Nemesis i Sunblade mialo wielkie szanse na zwyciestwo to hack Zaznosa i oczywiscie kto? ziomale Nizahe go hackli i zrookowali ... Bo nizahe nie potrafil zabic Zaznosa w open battle .... n/c. Bo wygranej wojnie Nizahe mial comment ze wszystkie ceny narzuca avis i nie poszluszenstwo bedzie karane... outfity tesh niektore sa zakazane i za ubieranie sie nie tak bedzie kara... kur** n/c po prostu z Bogiem ze tak powiem.. Mam nadzieje ze Nihaze ze swoimi murzynami przerznie wojne ... i nawet jesli Tengu bedzie Paowalo to przynajmniej serv ruszy a nie 140 lvl best lol a na nowszych servach 160+ ... szkoda gadac ...
Hail Tengu!! ;]
spec4rever
14-02-2006, 19:54
2xup
_/Fire
zniszcie smieci z Tengu ktorzy walcza pod imieniem "walki z PA" "PK" etc. a wciagaja w ta wojne pol serva maja w swoich szeregach najeiwkszego PA (cosantrosa noob) tak wiec zabijcie tych marnych oszustow -.-
A jak ;d
pojedziemy swe;]
A jak ;d
pojedziemy swe;]
Obys sie nie zdziwil jak oni pojada z toba ...
Masz racje za czasów Avis Nizahe to był idealny przykład PA,ale ludzie sie zmieniają i trzeba dać im szanse.ja taką szansę dałem Nizahe i sie nie zawiodłem.
14-02-2006, 20:24
2xup
_/Fire
Tu masz racje a tak aprops cosa za wyjśćie z wojny musi zaplacić 500k czyli ponad 5k za lvl normalna stawka jest 1,5 za lvl, a Latco musi zapłacić 50k więcej za to że mnie męczył <jupi>
spec4rever - Czemu nie zmierzysz sie z argumentami? I czemuz to ja mialbym isc do okulisty? Nie potrzeba mi mocniejszych okularow, ani nic. Zreszta kto Ci powiedzial, ze probuje Cie pouczyc, jak masz grac... ? Moze znowu nie przeczytales mojego postu? :(
Zreszta 'zgrywasz' nie poinformowanego, wiec coz ja biedny zuczek mam zrobic? Czy ja mowilem, ze jestes zle poinformowany, albo ja dobrze? Nie? Oh.
Zreszta jesli moge Ci przypomniec Ty tez nie masz jakos najwyzszego levelu.
dokladnie to mailem na mysli xd przez kogo?? przez Fire xd przez nizahe xd morgana jest zaacofana od czasow kiedy nemesis i sublade zostalo wyrzucone z serva i wyslane na furore xd jak patrze na lvle na furorze smiac mi sie chce..xd kolega ktory na morganie zdobyl marny 55lvl, na furorze ma jsuh ponad 110 xd zenujace
Masz racje za czasów Avis Nizahe to był idealny przykład PA,ale ludzie sie zmieniają i trzeba dać im szanse.ja taką szansę dałem Nizahe i sie nie zawiodłem.
No wiesz mi za czasow wojny Avis vs. Nemesis nie przeszkadzal Nizahe do dnia w ktorym stwierdzil ze mos skile sa za dobre (70/70) a to byl poczatek serva najwiekszy lvl biegal 80... podjechal do mnie podczas treningu 60 ms i 35 rp z avis - panowie ci stwierdzili ze skoro jestem polakiem to sie dolacze do nemsis niedlugo ... a z moimi skilami mialem byc niebezpieczny ( ie obchodzilo i ch to ze mowilem ze jestem neutralny ... ) wiec wybacz zdania o nim nie moge zmienic bo zepsul mi cala gre na hibernie choc miala byc taka wspaniala :( dlatego zdrowia nie bede mu zyczyc bo kiedys zepsul gre wielu ludziom a tego nie naprawi nawet jakby chcial wiec z bogiem ....
wiesz co ? odkad gram na morganie 1 osoba jaka mi pomogla z Hglv to Nizh tak sam z siebie pomogl z leviathorem napsilem mu all przyszedl i pomogl mialem 28 lv wtedy a on 100+ wiec??
niewim jak bylo kiedys ja mma luzz u niego a tengu mnie leje chcailem byc neutral ale sie nieda a pozatym lloooknij kto to tengu najwieksi ludzie ktorzy popierali niz za czasow avis ?? moze nie ^^?? a pozatym fire wygra bo cora wiecej ludzi do nich dochodzi jak dalej tak pojdzie to tengu bedzie walczyc z 100 vs 28 czy 30 niepamietam ilu ich tam jest:) [..]
.. masz racje, ale to nie ci co sa w tengu sa problemem serva.. jak co niektorzy co znaja serv odd poczatku wiedza ze to Nizahe byl najwiekrzym PA.. co niektorzy mowia ze zaznos, ale zaznos byl polakiem i chcial uwolnic serva o takich jak nizahe.. to NIZAHE i jego "malpy" sa problemem serva.. jak wojna sie skonczy i tengu wygra jestem prawie na 100% pewien ze Nizahe, Craxim, Dany Darko, Ahazin najwiekrzi PA na servie nie pograja jsuh sobie.. nie beda mogli placic.. Oni sa najwiekrzym problemem..
Salzar Exonios Salvator
14-02-2006, 20:36
Haha człowieku Fire niedorównuje tej umiejętności. Gruuubbboooo. Poczytajcie stare artykuły o Avis, poczytajcie dlaczego Nizahe zabijał POLAKÓW ze swojej gildi bo go doganiali z lvl albo przekraczali 100 lvl(paranoja, za ich czasów to nawet w ich gildi nie mozna bylo sie czuc bezpiecznie bo cie lider mogl up######ć). Omg ludzie:O
Jak bys idioto czytal ze zrozumieniem to z tektstu bys sie dowiedzal ze uwazam ze to Fire jest wieksze PA od tenegu ale widze ze jezyk polski niejest zabardzo Ci znany. Wiem co sie dzialo za czasów Avis i to dlatego do tej pory nienawidze nizahego.
sry wiekrzosc osob nie zaplaci xd ja tym bardziej..xd jak fire wygra server cofnie sie w rozwoju xd nie bedzie lepiej bo okolo +100 osob odejdzie xd mowicie ze szkoda im charow.. pamietacie wojne vandeta vs fire?? Steph Spectre wisi to czy ma 100lvl czy nie.. uniusl sie honorem i nie zaplacic wraz z kumplami zmienili serva.. mysle ze tengu tesh tak postapi.. wiec jesli fire wygra tengu i ich wszyscy koledzy odejda z srva i server znowu bedzie zacofanyxd
.. masz racje, ale to nie ci co sa w tengu sa problemem serva.. jak co niektorzy co znaja serv odd poczatku wiedza ze to Nizahe byl najwiekrzym PA.. co niektorzy mowia ze zaznos, ale zaznos byl polakiem i chcial uwolnic serva o takich jak nizahe.. to NIZAHE i jego "malpy" sa problemem serva.. jak wojna sie skonczy i tengu wygra jestem prawie na 100% pewien ze Nizahe, Craxim, Dany Darko, Ahazin najwiekrzi PA na servie nie pograja jsuh sobie.. nie beda mogli placic.. Oni sa najwiekrzym problemem..
Z toba sie zgadzam Lukasz... w koncu kto jak kto ale to mysmy napierdzielali Avis ostatnim razem ^^ Bez Szczypania :] powtrzyl bym to ale nie ma jak ;(
Jak ja jestem niepoinformownay to fajnie masz ^^ the ebst lv jaki kolwiek miales to 32 lv i uczysz innych grac.... poprostu trap w veno to byla rzez Tengu a tengu nic zrobic niemoglo bo za malo tych tengusow jest ;] i do okulisty to mozesz isc ty ^^
Klaymos, nie moge sie doczekac az popelnisz blad i dorwe cie jak bedziesz sam na tibi xD
spec4rever
14-02-2006, 20:45
spec4rever - Czemu nie zmierzysz sie z argumentami? I czemuz to ja mialbym isc do okulisty? Nie potrzeba mi mocniejszych okularow, ani nic. Zreszta kto Ci powiedzial, ze probuje Cie pouczyc, jak masz grac... ? Moze znowu nie przeczytales mojego postu? :(
Zreszta 'zgrywasz' nie poinformowanego, wiec coz ja biedny zuczek mam zrobic? Czy ja mowilem, ze jestes zle poinformowany, albo ja dobrze? Nie? Oh.
Zreszta jesli moge Ci przypomniec Ty tez nie masz jakos najwyzszego levelu.
eeheh to niebylo do ciebie tylko do Na~
^^
Ja nie gram na moragie jush dosc dlugo ale gralem od poczatku serva wiem do czeog jest zdolny Nizahe .... dla mnie to po prostu frajer... kiedys bylo zabijanie za to ze wyprzedziles nizahe... Jak bylo Avis i Zaznos odszedl od Avis ( nie chcial wojny ) to co zrobil Nizahe? Wpadl ze swoimi psami na spawn demona jak Zaznos Druugan i reszta ekipy czekali na resp demo~, zabili Druugana i kogos jeszcze Zaznosa i i pare innych osob wzieli w trapa, a za co? bo Zaznos odszedl z Avis... Potem jak Nemesis i Sunblade mialo wielkie szanse na zwyciestwo to hack Zaznosa i oczywiscie kto? ziomale Nizahe go hackli i zrookowali ... Bo nizahe nie potrafil zabic Zaznosa w open battle .... n/c. Bo wygranej wojnie Nizahe mial comment ze wszystkie ceny narzuca avis i nie poszluszenstwo bedzie karane... outfity tesh niektore sa zakazane i za ubieranie sie nie tak bedzie kara... kur** n/c po prostu z Bogiem ze tak powiem.. Mam nadzieje ze Nihaze ze swoimi murzynami przerznie wojne ... i nawet jesli Tengu bedzie Paowalo to przynajmniej serv ruszy a nie 140 lvl best lol a na nowszych servach 160+ ... szkoda gadac ...
Hail Tengu!! ;]
pamietam te czasy;/ pamietam ze avis na czele z nizahe nie lubili rozowego outfituxD nastepny co ma racje, na tym forum glos powinni miec chyba tylko Ci co znaja serv od poczatku xD
pamietam te czasy;/ pamietam ze avis na czele z nizahe nie lubili rozowego outfituxD nastepny co ma racje, na tym forum glos powinni miec chyba tylko Ci co znaja serv od poczatku xD
Ba pewnie ze ma racje - Vorqes ma, mial i bedzie miec racje ... :]
Z toba sie zgadzam Lukasz... w koncu kto jak kto ale to mysmy napierdzielali Avis ostatnim razem ^^ Bez Szczypania :] powtrzyl bym to ale nie ma jak ;(
znamy sie wogole??:p kim byles za czasow zaznosa??:P
znamy sie wogole??:p kim byles za czasow zaznosa??:P
Przeczytaj se ostatnie stronki tego tematu :]
Przeczytaj se ostatnie stronki tego tematu :]
jajaj, nie zauwazylem xD zalatw sobie chara i lecimy znowu skopac im dupe xD
Salzar Exonios Salvator
14-02-2006, 21:09
Po ostatnich wydazeniach musze uznac z w tej chwili wole poprzec fire, choc dalej bede pamiental o tym co robil Nizahe ze swoim Avis i dalej bede go nienawidzil.
Po ostatnich wydazeniach musze uznac z w tej chwili wole poprzec fire, choc dalej bede pamiental o tym co robil Nizahe ze swoim Avis i dalej bede go nienawidzil.
widze ze jestes s sunblade, wiec pewnie tu grales.. jak mozesz popierac ciagle fire..??:o skoro to nizahe i jego podwladni typu ahazin, dany darko, craxim i inni wykopali was z serva..:O
21:00 Vaikor: Cosanostra nie w Tengu
21:00 Vaikor: Zacytuj moje slowa :p
21:01 Naharth: why nie jest w tengu? ;p
21:01 Vaikor: Przesadzil chyba
21:01 Vaikor: 20:50 Cosanostra Pyros: GL In war
21:01 Vaikor: 20:52 Vaikor: :o20:52 Vaikor: Are you leaving or something?20:52 Cosanostra Pyros: Yej20:52 Vaikor: :o20:52 Vaikor:Why?!20:53 Cosanostra Pyros: Ask Latco
21:01 Vaikor: Mozesz to all zacytowac
Czyzby >>>najwiekszy<<< waszym zdaniem PA zostal wyrzucony z Tengu, albo je opuscil?
spec4revah - jak to moglo nie byc do mnie skoro cytowales mojego posta? Chyba, ze cos nie tak jest. ~
A ja od dluzszego czasu sie nie wypowiadam bo to chat a nie Forum jest...
Z tego co widze tu jest identycznie jak na isarze ale na isarze wieksze lvle...tez jak Light Wygrywalo bylo "To ty musisz placic 100k,a ty 200 bo cie nie lubie" a teraz jest kolo 40~ - 8 dla Przeciwnikow polakow,wiecie na czym polega blad polakow?Za szybko uwazaja wojne za Wygrana...
btw pozdrow modora xD przydalby sie na tej wojnie:P i przydalby sie podobny trap jak w walce z avis xd
Salzar Exonios Salvator
14-02-2006, 21:25
widze ze jestes s sunblade, wiec pewnie tu grales.. jak mozesz popierac ciagle fire..??:o skoro to nizahe i jego podwladni typu ahazin, dany darko, craxim i inni wykopali was z serva..:O
jak juz napisalem niepopieram nizahego ahazina itd. lecz gildie fire niewiem czy wiesz ale dany w wojnie pomagal Sunblade i Nemesis.[chyba, przynajmniej tak mnie sie zdaje to bylo dawno i troche juz sie zapomnialo] nigdy niezapomne co oni zrobili ale Tenegu niejest lepsze i czesc mebersów w tenegu takze byla w Avis i takze pomagal wybijach moich pobratecznych ziomów na tibi. Niedlugo po tym jak powstalo Tenegu zostalem zabity przez ich mebersów za to ze niechcialem wpuscic ztyxa na exp. Solle wybil duzo moich kumpli a takze cosa próbwal mnie ubic. mam wiele powodów by nienawidzic Fire a takze by nienawidzic Tenegu która od utwozenia tej gildi daje mnie ich wiecej od fire.
Troche za duże słowa to tylko gra.Nienawidzić?Solle zabil mnie 2x i może uznam go za *******************<<<(sam sobie wyobraź co tam pisze) ale nigdy nie bede przez głupią gre go nienawidził.Aaaa...HALA MADRID!!!Cicinho - 1,Robinho - 5,Ronaldo - 10!!!TO JEST TEN STARY GALAKTYCZNY REAL CZEKAMY DALEJ JESZCZE 2 PLX I TO CO MÓWILI ŻE CUDEM MA BYĆ STANIE SIE PRAWDĄ!!!
Salzar Exonios Salvator
14-02-2006, 21:28
Troche za duże słowa to tylko gra.Nienawidzić?Solle zabil mnie 2x i może uznam go za *******************<<<(sam sobie wyobraź co tam pisze) ale nigdy nie bede przez głupią gre go nienawidził.Aaaa...HALA MADRID!!!Cicinho - 1,Robinho - 5,Ronaldo - 10!!!TO JEST TEN STARY GALAKTYCZNY REAL CZEKAMY DALEJ JESZCZE 2 PLX I TO CO MÓWILI ŻE CUDEM MA BYĆ STANIE SIE PRAWDĄ!!!
Masz racje to tylko gra. Ale te slowa pasuja do nizahego. Nienawidze go za to wszystko co zrobil nienawidze wiele graczy bo niepotrzebnie cisnienie mnie podnosza. Pamientaj ze to nie gra mnie i innych graczy ubija.
Co ty nazywasz zabijaniem to że pare cyferek sie zmniejszy za to nienawidzisz Nizahe?A co do meczu Real dostarczył mi 90 minut takich emocji i takiego podniecenia jakiego nie da sie opisać wygral 4:0 nie wystarczy to do awansu ale dzięki temu wiem że stary dobry Real wrócił HALA MADRID!!!!
Darth Torax -.-
15-02-2006, 01:06
Vaikor
Mmh mam szczescie :) 2x ping i 2x wam sie nie udalo ;( czas zmienic to ip -.-
Salzar Exonios Salvator
15-02-2006, 13:54
Co ty nazywasz zabijaniem to że pare cyferek sie zmniejszy za to nienawidzisz Nizahe?A co do meczu Real dostarczył mi 90 minut takich emocji i takiego podniecenia jakiego nie da sie opisać wygral 4:0 nie wystarczy to do awansu ale dzięki temu wiem że stary dobry Real wrócił HALA MADRID!!!!
Niechodzi o to ze cyferki sie zmniejsza ale o czas który zmarnowalem by zrobic lvl. Nielubie odrabiac nikt nielubi a gdy odrabiam przez jakiegos idiote co dodatkowo na forum i wgrze mnie denerwuje to go nienawidze.
Niechodzi o to ze cyferki sie zmniejsza ale o czas który zmarnowalem by zrobic lvl. Nielubie odrabiac nikt nielubi a gdy odrabiam przez jakiegos idiote co dodatkowo na forum i wgrze mnie denerwuje to go nienawidze.
Ty chyba nie dokonca rozumiesz co mówisz nienawidzisz?Jak byś go spotkał w rl to z chęcią odebrał byś mu życie?Bo to właśnie oznacza nienawidzić!
spec4rever
15-02-2006, 14:36
Ty chyba nie dokonca rozumiesz co mówisz nienawidzisz?Jak byś go spotkał w rl to z chęcią odebrał byś mu życie?Bo to właśnie oznacza nienawidzić!
ehheh Tirensa z tego co wiem salzar ma swoje powody...
ale nienawidzi go w grze nie na rl ^^ a to roznica:)
Hail fire:D
Cosanostra Pyros odszedl z wojny bo wie ze tengu przegra bedzie placil badz zaplacil fire..
Nie ma czegoś takiego jak nienawiść w grze:).Poprost lubisz lub nie lubisz:P
spec4rever
15-02-2006, 14:43
Nie ma czegoś takiego jak nienawiść w grze:).Poprost lubisz lub nie lubisz:P
ehehhe racja :)
Madrid wraca :( bUUUU ale Arsenal wygra xD
ehehhe racja :)
Madrid wraca :( bUUUU ale Arsenal wygra xD
Nie Madrid tylko GALAKTICOS!!!A Arsenal nie wiem czy wogóle zagra bo szkoda sie ośmieszać;p
spec4rever
15-02-2006, 14:55
Nie Madrid tylko GALAKTICOS!!!A Arsenal nie wiem czy wogóle zagra bo szkoda sie ośmieszać;p
hmmm 6:1 z Saragosa ... to niewiem kto sie osmieszyl ^^
sam wiesz jak real gra ... nieobliczalny jest moze przegrac 5:0 a rownie dobrze wygra 5:) ;]
ehheh Tirensa z tego co wiem salzar ma swoje powody...
ale nienawidzi go w grze nie na rl ^^ a to roznica:)
Hail fire:D
Cosanostra Pyros odszedl z wojny bo wie ze tengu przegra bedzie placil badz zaplacil fire..
To jest problam polakow, ty sadzisz ze jush wygraliscie.... to sie oborci przeciwko wam .....
hmmm 6:1 z Saragosa ... to niewiem kto sie osmieszyl ^^
sam wiesz jak real gra ... nieobliczalny jest moze przegrac 5:0 a rownie dobrze wygra 5:) ;]
Lol?Odkąd mają Lopez Caro to przegral tylko z Saragossą a tak to all wygrywają w wielkim stylu a ostatni mecz nie był na poziomie na jaki stać jakąkolwiek drużyne na świecie:D
spec4rever
15-02-2006, 15:12
To jest problam polakow, ty sadzisz ze jush wygraliscie.... to sie oborci przeciwko wam .....
ja niepowiedzialem ze JUZ wygralismy..
juz 2 tengu niema w war 1 retired a 2 odchodzi ..
Jakiś taki przestój sie na wojence zrobił i wogóle ostatnio w tym temaci coraz więcej o piłce niż morgance :P
@Offtopic
Arsenal jest lepszy...Henry strzeli 3 gole i będzie po meczu...
Jakiś taki przestój sie na wojence zrobił i wogóle ostatnio w tym temaci coraz więcej o piłce niż morgance :P
@Offtopic
Arsenal jest lepszy...Henry strzeli 3 gole i będzie po meczu...
Jestem za Henry zasypie 3 barmeczki i po meczu ;]
spec4rever
15-02-2006, 18:13
Jestem za Henry zasypie 3 barmeczki i po meczu ;]
eheh zgadzam sie a w wojnie jest przestuj bo Fire se lv bije a tengusow biega ostatnio cos malo:(
Salzar Exonios Salvator
15-02-2006, 20:36
Nienawidze nizahego zarówno w grze jak i w rl bo to jedno i to samo. Cuz nienawiesc nieoznacza ze trzeba odrazu zabijac. Mysle ze zaduzo czasu spedzasz przy grach i teraz mylisz pojecia.
P.s to jest forum o wojnie na morganie a nie o pilce nozej a real madryt jest do niczego.
SicMaggot
15-02-2006, 21:10
(...) a real madryt jest do niczego.
Sam bym tego lepiej nie ujal :p A co do wojny to raczej jestem za Tenqu poniewaz wiem ze Nizahe jest ********** ;)
Nienawidze nizahego zarówno w grze jak i w rl bo to jedno i to samo. Cuz nienawiesc nieoznacza ze trzeba odrazu zabijac. Mysle ze zaduzo czasu spedzasz przy grach i teraz mylisz pojecia.
P.s to jest forum o wojnie na morganie a nie o pilce nozej a real madryt jest do niczego.
Nie nie pomyliło mi sie nic znasz jakieś gorsze uczucie jakim można kogoś żywić niż nienawiść?A co do Arsenalu to nie ma szans ostatnio przegrywaja a Henryego już nigdzie nie chcą Real,Barcelona,Mialn,Men U wycofały swoje oferty bo on juz nie gra dobrze:)żyjcie faktami nie historią!!!:D A Real do niczego przeczytaj wypowiedż trenera Arsenalu w której sam mówi że po ostatnim meczu wie że jego drużyna ma dużo do nadrobienie w szególności ze będą gral z obecnie zajwiększą potęgą piłkarską świata!!!Hahahaha i to mówi sam trener waszego Arsenalu!!!
Dider Z Rivii
15-02-2006, 21:21
PA roku 2005 wyszedl z Tengu i prawdopodobnie zaplacil 8o
Alekanusek
15-02-2006, 21:52
Moim zdaniem Fire wygra. nie chodzi tu o SD-power, ale o Nizahe Inferno. Prawdziwy gracz powinien chylic przed nim czolo. Dwa 100+ (lvl) na jednemy koncie robi wrazenie.Ale nie o to chodzi:confused: .Nizahe to nie tylko high lvl, ale gracz z wielkimi umiejetnosciamiB) , i który jest dobrym strategiem.
Jakby ktos chcial wiedziec, to Nizahe to nie swe, a swe nie przepadaja za Polakami. Do tego Cons~ itp. w Tengu sa WIELKIMI PK! Con~ zabil mi kumpla który mial 40lvl. Za co? Wytlumaczyl sie, ze mój kumpel mial za dobre skile ( z tego co mi rl powiedzial). A co do Nizahe. Prawda, wygral wojne Avis vs. Nemezis. I teraz Fire to juz nie Avis. To jakby odmlodzenie skladu Avis tylko ze pod inna nazwa. Nie mysle zeby Tengu moglo zabic Nizahe lub Anandumima
(ale nie jestem pewien:D ) A i jeszcze napisze o tym "odmlodzonym" skladzieB) . Nizahe wie co robi, i na pweno ma jakis plan, którym zaskoczy Tengu. Pierwsze co on chce zrobic, to (to moje przypuszczenia :p ) zebrac duuzo ludzi, i pózniej wypowiedziec Open Battle dla Tengu. Jesli Tengu stchórzy, pokaza ze Fire jest lepsze ;) .
Hail Nizahe Inferno!
Hail Fire!
Hail Fire Friend's!
PS:Szybko wbije lvl i przylocze sie do Fire :evul:
Och, panowie z Fire dobrze poinformowani 'prawdopodobnie zaplacil/zaplaci' haha.
Przestancie z ta nienawiscia i realem madryt, bo to sie niesmaczne robi. Z dwoch roznych powodow. Real to naprawde malo kogo powinno obchodzic w TYM topicu. Idzcie poczytac regulamin, jesli czegos wam brakuje. A co do nienawisci, to nie jest to 'must kill'. Zapewniam was, ze sporo osob mnie nie lubi/nienawidzi, ale jeszcze nikt mnie nie zabil, jesli chodzi o Tibie, a jesli chodzi o rl, to jeszcze wiecej osob mnie nienawidzi ^_^ i TEZ nikt mnie nie zabil, wiec cut it.
Swietna taktyka - zebrac duzo ludzi i wypowiedziec open battle. ROTFL. Nie sadze, aby Tengu probowalo kiedykolwiek jeszce zabijac Niza/Anana, bo to nie sa warte wiele fragi, a bardzo 'kosztowne'. To tak jakby za hatcheta zaplacic 4k.
A co do Nizahe. Prawda, wygral wojne Avis vs. Nemezis.
Bo jego ziomki hackly Zaznosa bo solo go nie umial zabic i nie wmowisz mi ze Nizahe nie wiedzial ze Zaznos hacked bo wiekszosc fragow zaznosa po hacku sa od Nizahe .... z Bogiem Nizahe nawet nie wypowiedzial jasno wojny tylko zaskoczyl Zaznosa i ekipe na demonach ... n/c a ty mi mowisz jaki to on dobry jest w walce. kiedys podjechal kumpel z rsem z 6 lvlem z pacc outfit i zaczol bic go a nizahe zamiast sprawdzic kto to, to wziol uciekl dopieor jak sie skpanal o co biega to zabil kumpla ... n/c za***isty jest :] powo Fire mam nadzieje ze za bardzo was nie zdeptaja
HAIL TENGU~!!
Gothican
16-02-2006, 14:36
Iker Casillas-25 lat,Roberto Carlos-33 lata,Sergio Ramos-20 lat,Cicinho-26 lat,Carlos Diogo-23 lata,Zinédine Zidane-34 lata,Júlio Baptista-25 lat,Guti-30 lat,Thomas Gravesen-30 lat,David Beckham-31 lat,Raúl González -29 lat,Ronaldo-30 lat,Robinho-22 lata.Wczesne te emerytury:).A tego pana jak chcesz razem dopadniemy tylko msg my.:)
ale offtop ../\
co do tego pana z checia pomoge przynajmniej jako mieso armatnie ale zawsze cus =p
btw. gogo fire @up tenq nie wygra fire to potega
_/Fire
ale offtop ../\
co do tego pana z checia pomoge przynajmniej jako mieso armatnie ale zawsze cus =p
btw. gogo fire @up tenq nie wygra fire to potega
_/Fire
Jakie mienso armatnie masz 25lvl a on 30:)
Ej no Raul czemu mi posty usuwasz??;/Przecież ta wojna jest dlatego bo Tengu jest za Barceloną a Fire za Realam więc to ma związek z wojną xD.A poztym w tamtym poście była oferta zabicia pewnego pana w pełni związana z wojną...
Ale Cosa~ numer zrobił. Po raz kolejny udowodnił, że nie zna słowa honor. Wyszedł z tengu i wojny, zapłacił jakieś tam grosze po czym gdy myśmy go uważali za free zabił Xanial. I to jeszcze na spólke z Kerrashem więc pewnie zaliczą to jako fraga. No nieładnie nieładnie. Czyżby w inny sposób trudno już było Tengu fraga zdobyć?
Tym samym Cosa~ zdobył tytuł najmniej honorowego uczestnika tej wojny (to już drugi po PA roku 2005 :P).
PS: Raul zrób coś z tymi offtopami bo mnie szlag trafia!
Jakie off topic?:PJuż wyjaśniłem w up poście że to nie off topic:).
Gothican
16-02-2006, 18:19
Jakie off topic?:PJuż wyjaśniłem w up poście że to nie off topic:).
sorry ze to powiem ale nie laduj tylu offtopow bo dostaniesz warna/bana i nie bede mial z kim pogadac o zabiciu Naharatha XD
go go Fire go!!!!!
@spec4ever ile zaplacil koza~ ?
_/Fire
spec4rever
16-02-2006, 18:36
sorry ze to powiem ale nie laduj tylu offtopow bo dostaniesz warna/bana i nie bede mial z kim pogadac o zabiciu Naharatha XD
go go Fire go!!!!!
@spec4ever ile zaplacil koza~ ?
_/Fire
Dal Royal Helmet dzis mial dac 200k
ale pokazal ze poprostu on potrzebuje rooka
Cosanostra to 1 osoba z Tengu ktora niemoze juz odejsc z wojny i nawet po niej ma hunta.
16-02-2006, 19:53
Cosa dziś blokował droge Geturow Division na poh (Większy hunt). Zabił Xanial Melu (Max Hunt).
X(
Dider Z Rivii
16-02-2006, 21:04
PA wraca... tym razem roku 2006:(
PA wraca... tym razem roku 2006:(
omg Cosa jeden PA ktory i tak sie przejedzie a w Fire z 30 PA z najwiekszym PA na czele, Zeby Nizahe to byl normalny gracz ale to Senior Tutor osoba ktora powinna pomagac graczom .... z Bogiem
HAIL TENGU!!
omg Cosa jeden PA ktory i tak sie przejedzie a w Fire z 30 PA z najwiekszym PA na czele, Zeby Nizahe to byl normalny gracz ale to Senior Tutor osoba ktora powinna pomagac graczom .... z Bogiem
HAIL TENGU!!
HAHAHAHA...Fire PA? To ty Tengu nigdy nie widziałeś zabijają za nic Fire tak nie robi...
Darth Torax -.-
16-02-2006, 23:04
Raul witam W fire =) teraz nie bedziesz mial latwego zycia ......
Nie bede zdradzal twojej tozsamosci choc pewnie i tak juz wszyscy wiedza ...
mhh czy ja cie kiedys nie huncilem?
cos mi sie kojarzy.... :>
alanek_bs
17-02-2006, 07:01
Ja szczerze jestem za fire. Kilka dni temu tengu mnie ubilo mimo ze nie jestem w fire a za co za to ze jestem kumplem volltia i arcy volltia chociaz w tengu tez mam znajomych. Szkoda ze w wojny mieszacie ludzi ktorzy nie maja zamiaru w nie wchodzic. Jezeli mi sie uda to wbije lvl i pomoge fire ale narazie mam za niski lvl:(
Ja szczerze jestem za fire. Kilka dni temu tengu mnie ubilo mimo ze nie jestem w fire a za co za to ze jestem kumplem volltia i arcy volltia chociaz w tengu tez mam znajomych. Szkoda ze w wojny mieszacie ludzi ktorzy nie maja zamiaru w nie wchodzic. Jezeli mi sie uda to wbije lvl i pomoge fire ale narazie mam za niski lvl:(
to samo robi fire :D
to samo robi fire :D
Ale nie na taką skale co Tengu.Tengu poprostu zbiera sie w pewne dni i czysci całe Edron nawet 12 knight padł na takim czyszczeniu ich nie interesuje kto.-.-
Ale nie na taką skale co Tengu.Tengu poprostu zbiera sie w pewne dni i czysci całe Edron nawet 12 knight padł na takim czyszczeniu ich nie interesuje kto.-.-
Fire sie Zbiera i potrafi szczyscic kazde miasto wiec mi nie *******, wiem co potrafi nizahe bo gram od pierwszego dnia serva... Jush wole Tengu nish zasrane Fire i tego pedala Nizahe ...
ktos kiedys powiedzial ze w wojnie wszystkie chwyty dozwolone...oszustwo ze strony cosy~ hmm moze i nie ma honoru ale czego sie nie robi aby wygrac wojne...:P Fire nie jest takie swiete...:baby:
btw Volltio tez atakowal moich kumpli...wiec nie ma co sie zalic...
zgadzam sie z kolega up ;)
Fire sie Zbiera i potrafi szczyscic kazde miasto wiec mi nie *******, wiem co potrafi nizahe bo gram od pierwszego dnia serva... Jush wole Tengu nish zasrane Fire i tego pedala Nizahe ...
Ojoj ale brzytkie słowa. Jakoś nigdy nie miałem okazji uczestniczyć w tych "czystkach", ale ty pewnie wiesz lepiej.
@Frolik
Jakoś dalej wole Fire :p
Cya in battle field.
Gothican
17-02-2006, 14:09
omfg grales od poacztaku a teraz juz nie grasz z tego co mowisz
skoro teraz nie grasz to nie wiesz co sie dzieje!
lazi Tengu zabija kazdego kto mowi do Fire "hi" -.-
to sa dopiero PA -.-
Salzar Exonios Salvator
17-02-2006, 14:37
HAIL TENGU!!
Tenegu tez ma PAerów i to wile. Najlepjej dla morgany bedzie jak obie gildie sie zrookuja moze w tedy zapanuje spokuj na tym swiecie. ;p
Klaymos/spec4rever - chyba stracilem ochote na jakiekolwiek dyskusje z szympansem. Wiec zupelnie nie wiazac tych dwoch spraw nie napisze do Ciebie juz ani slowa, jesli nie potrafisz zachowac kultury. Aczkolwiek dziwi mnie, ze potrafiles sie zarejstrowac na tibia.com o_O
Co do grozby 3 panow, to 'bring it' nie bede sie bal, bo takich maluczkich 'dzieciaczkuff' nie nalezy sie bac.
Co do czystek, to slyszalem jak np. pan(i) Tirensa umarl(a). Wybacz, ale ten nick jest cholern^e zenski, nie moge sie pozbyc takiego wrazenia :( Byla to dosc spora satyra. Takze slyszalem, ze ani Klaymos Elon ani Tirensa NIGDY nawet nie usilowali sobie pzlocka zarobic. 'they didn't even puff'. Potwierdza to moje teorie. :>
Oczernianie sie obu stron jest naprawde zrozumiale. Ale niech nikt nie zapomina, ze obie strony najczesciej sa sobie warte. Aczkolwiek zaznacze, ze nie lubie Fire z wielu powodow. Choc zawsze szanowalem czlonkow Fire. Teraz juz nie wszystkich, bo niektorzy nie zasluguja.
Ja gralem od samego poczatku/gram i zapewniam, ze wiem wiele. Nizahe ZAWSZE byl najwiekszym PA, bo zawsze mial wladze najwieksza. Ahazin/Ehazin to tez niezle ziolka byly zawsze. No ale oczywiscie Cosanostra tez. Pamietam, jak kiedys bil kogos, bo mial taki sam outfit jak on. Doh, po raz kolejny, jakby ktos nie 'umiec czytac', 'obie strony prawdopodobnie sa siebie warte'.
Czystki? Pa'owanie, zabijanie kolegow? Chociazby grozby Tirensy/spec4revera pod moim adresem. Lmao. Dlatego, ze nie potrafia rozmawiac.
Zasturion - mam nadzieje, ze wybrales zla strone do assl^ckowan^a.
Gothican
17-02-2006, 15:25
@Naharth
o co Ci chodzi w ostatniej czesci twego postu? >.<
Co do bania się to tylko sie loggnij:)A dalej podobno nie robie sobie pz locka no więc dam taki najświeższy bo dziś nikogo nie zabiłem jeszcze:
Coriuz:Feb 16 2006, 12:47:43 CET Killed at Level 22 by Tirensa <--Bo mnie obraził:)Wczoraj jeszcze polowałem na Master of lags ale cały czas była w pz. Miło mi będzie ci udowodnić że skull się nie boje:P.
Co do bania się to tylko sie loggnij:)A dalej podobno nie robie sobie pz locka no więc dam taki najświeższy bo dziś nikogo nie zabiłem jeszcze:
Coriuz:Feb 16 2006, 12:47:43 CET Killed at Level 22 by Tirensa <--Bo mnie obraził:)Wczoraj jeszcze polowałem na Master of lags ale cały czas była w pz. Miło mi będzie ci udowodnić że skull się nie boje:P.
To Ty Ostry Kozak Jestes 22 Lvl zabiles ulala ..... jak jeszcze powiesz ze to byl sorc i stal na afku to wogle kozak jestes ^^ dawaj zabij jaki 60+ za to ze cie wyzwal cfaniaku, by nizahe cie wyzywal to bys nawet mordy nie otwrzyl co dopiero bic kozaku ... zal mi cie bo masz mozg 5 latka >.<
Chłopaki po co ta agresja :P Jak chcecie to umowcie sie na jakas ustawke a nie bluznicie na forum
To Ty Ostry Kozak Jestes 22 Lvl zabiles ulala ..... jak jeszcze powiesz ze to byl sorc i stal na afku to wogle kozak jestes ^^ dawaj zabij jaki 60+ za to ze cie wyzwal cfaniaku, by nizahe cie wyzywal to bys nawet mordy nie otwrzyl co dopiero bic kozaku ... zal mi cie bo masz mozg 5 latka >.<
Nie wiesz o co chodzi to się nie udzielaj!Ale wyjaśnie ci jemu chodziło o to że boje sobie pz locka zrobić więc pokazałem mu fraga z wczoraj...A nizahe nie ubije bo go lubie(zresztą wątpie żebym miał szanse ale bóg wie xD)ale za niedługo udowodnie ci że 60+ zabijam też jak tylko dostane invita i bedzie next bitwa:).
18-02-2006, 10:10
@ Tirensa
Chcesz inva? :>
Odpowiedz w grze
do Ice Sluga
(załatwiłem inva jush chyba 3 czy 4 kolesiom :cup:)
Nie wiesz o co chodzi to się nie udzielaj!Ale wyjaśnie ci jemu chodziło o to że boje sobie pz locka zrobić więc pokazałem mu fraga z wczoraj...A nizahe nie ubije bo go lubie(zresztą wątpie żebym miał szanse ale bóg wie xD)ale za niedługo udowodnie ci że 60+ zabijam też jak tylko dostane invita i bedzie next bitwa:).
ta ta zna sie takich jak ty 30 lvlem bym cie pewnie wdeptal w podloge ale dobra niech ci bedzie ty zabijasz 60 lvle - Gz, masz sie czym szczycic!! zycze ci powodzenia w tej zasranej gildii, pamietaj nizahe lubi jak sie mu dupe lize moze mu od razu pale strachac ^^ bedzie wniebowziety
Zuno Ryder
18-02-2006, 13:28
Chciałbym się dowiedzieć dlaczego Vaikor dostał bana? Za mówienie prawdy o lizustwie Klaymosa i Trepika wobec fire? :>
Gothican
18-02-2006, 14:36
Chciałbym się dowiedzieć dlaczego Vaikor dostał bana? Za mówienie prawdy o lizustwie Klaymosa i Trepika wobec fire? :>
dostal bana za to ze nie potrafil sie pohamowac zaczal insultowac wszytskich ktorzy mowili cos o Tenq pisal niepotrzebne posty
za to ze pisal post pod postem ...
Dostał najpierw same upomnienia za to, że pisał cały czas posty pod sobą. Napisałem mu żeby zaczął je edytować. Jednak dalej to samo, do tego pod koniec jeszcze doszło wyzywanie innego użytkownika.
A Ty mi znajdź gdzie się podlizywałem Fire. ;]
Nom ja też jestem ciekaw jak wiekszosc jak to sie zakonczy. Ale wydaje mi sie ze Fire wygra ale obecnie nie jestem po niczyjej stronie i jak sie stanie tak bedzie dobrze :D
spec4rever
18-02-2006, 17:22
ta ta zna sie takich jak ty 30 lvlem bym cie pewnie wdeptal w podloge ale dobra niech ci bedzie ty zabijasz 60 lvle - Gz, masz sie czym szczycic!! zycze ci powodzenia w tej zasranej gildii, pamietaj nizahe lubi jak sie mu dupe lize moze mu od razu pale strachac ^^ bedzie wniebowziety
zycze ci powodzenia w tej zasranej gildii, pamietaj nizahe lubi jak sie mu dupe lize moze mu od razu pale strachac ^^ bedzie wniebowziety
Glodnemu chleb na mysli?
Gothican
18-02-2006, 17:43
zycze ci powodzenia w tej zasranej gildii, pamietaj nizahe lubi jak sie mu dupe lize moze mu od razu pale strachac ^^ bedzie wniebowziety
Glodnemu chleb na mysli?
Loool
rotfl hahaha
ale mu pojechales =p
Glodnemu chleb na mysli?
Widze tesh bronisz Nizahe... to ci slawy nie dostarczy... jak kto woli skoro lubisz tesh mu lizac tyleczek to prosze cie bardzo... a co do chleba ja takowy mam prznajmniej w domu ... nie jak nie Ty...
Wróciłem :)
Wpisałem frag na Xanial Melu, mam nadzieje że wkrótce będzie więcej, obojętne czy ze strony Fire czy Tengu ;)
Wróciłem :)
Wpisałem frag na Xanial Melu, mam nadzieje że wkrótce będzie więcej, obojętne czy ze strony Fire czy Tengu ;)
Wole zeby to ci z Fire padali :] Pozdro Vaikor Powodzenia w wojnie :]
HAIL TENGU :]
dokladnie xd nikt nie wie o tym servie tak duzo jak my xD wszyscy co tu grali od paczatku wiedza co roobi nizahe i jego podwladni, ktorzy tworza fire
ktos kiedys powiedzial ze w wojnie wszystkie chwyty dozwolone...oszustwo ze strony cosy~ hmm moze i nie ma honoru ale czego sie nie robi aby wygrac wojne...:P Fire nie jest takie swiete...:baby:
btw Volltio tez atakowal moich kumpli...wiec nie ma co sie zalic...
zgadzam sie z kolega up ;)
Huh, a co zrobil nizahe z jimbobem??;o albo co zrobili kumple Nizahe (jego podwladni) ktorzy byly w avis i chcieli wojne wygrac??:o schakowali najlepszego na tym servie, POLAKA!
omfg grales od poacztaku a teraz juz nie grasz z tego co mowisz
skoro teraz nie grasz to nie wiesz co sie dzieje!
lazi Tengu zabija kazdego kto mowi do Fire "hi" -.-
to sa dopiero PA -.-
Wszyscy Noramalni co grali tutaj odeszli po wojnie avis vs nemesis i sunblade.. uwierz mi.. Ci co tu zostali albo nie maja czasu na granie w tibie zeby zmieniac serva (tak jak ja), albo maja protka u fire..
Tenegu tez ma PAerów i to wile. Najlepjej dla morgany bedzie jak obie gildie sie zrookuja moze w tedy zapanuje spokuj na tym swiecie. ;p
dokladnie xD najlepiej zrookowac cale fire, i 1/4 tengu..xD zrookowac tych co zniszczyli serva podczas wojny avis vs nemesis..
haha, you rox menz
poczekaj az sie wojna skonczy xd zobaczymy jak sie rozwinie wasza "przyjazn' z nizahe xd jak to ujal Aonik "pamietaj nizahe lubi jak sie mu dupe lize"..xd
btw, jak chcesz pokazac ze jestes dobry ubil mnie xd czekam xd
@ Tirensa
Chcesz inva? :>
Odpowiedz w grze
do Ice Sluga
(załatwiłem inva jush chyba 3 czy 4 kolesiom :cup:)
JA CHCEM INVA BLZ
dokladnie xd nikt nie wie o tym servie tak duzo jak my xD wszyscy co tu grali od paczatku wiedza co roobi nizahe i jego podwladni, ktorzy tworza fire
Huh, a co zrobil nizahe z jimbobem??;o albo co zrobili kumple Nizahe (jego podwladni) ktorzy byly w avis i chcieli wojne wygrac??:o schakowali najlepszego na tym servie, POLAKA!
Wszyscy Noramalni co grali tutaj odeszli po wojnie avis vs nemesis i sunblade.. uwierz mi.. Ci co tu zostali albo nie maja czasu na granie w tibie zeby zmieniac serva (tak jak ja), albo maja protka u fire..
dokladnie xD najlepiej zrookowac cale fire, i 1/4 tengu..xD zrookowac tych co zniszczyli serva podczas wojny avis vs nemesis..
haha, you rox menz
poczekaj az sie wojna skonczy xd zobaczymy jak sie rozwinie wasza "przyjazn' z nizahe xd jak to ujal Aonik "pamietaj nizahe lubi jak sie mu dupe lize"..xd
btw, jak chcesz pokazac ze jestes dobry ubil mnie xd czekam xd
JA CHCEM INVA BLZ
Ty Ziomus Roxior, Majne Bro tibia blz :*:*
Ty Ziomus Roxior, Majne Bro tibia blz :*:*
:** kiss bro:**
Hmm...bronie nizahe czyli liże mu dupe?To ja przy tobie wysiadam bo ty w takim razie liżesz dupe całem Tengu:).
Zuno Ryder
18-02-2006, 22:20
@up
yyy ja jestem neutralny ;] Teraz TY powinienes zarwac bana za wulgaryzmy ;]
@up
yyy ja jestem neutralny ;] Teraz TY powinienes zarwac bana za wulgaryzmy ;]
Dupa to nie jest przekleństwo to tylko mocniej wypowiedziane słowo tyłek.Tak jak np. zamiast mówić ręka można mówić łapa,zamiast głowa łeb.A pozatym było to wzięte z wypowiedzi innego użytkownika forum.:)
YYY.... takie wyzywanie sie zwolenników Fire i Tengu do niczego nie prowadzi...
Vaikor jakbyś mógł to dodaj. Nie chcę edytować Twoich postów. ;]
Evil Gator (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Evil+Gator)
Feb 18 2006, 20:16:16 CET Killed at Level 54 by Nizahe Inferno[/URL][URL="http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Nizahe+Inferno"] (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Nizahe+Inferno)
Vaikor jakbyś mógł to dodaj. Nie chcę edytować Twoich postów. ;]
Evil Gator (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Evil+Gator)
Feb 18 2006, 20:16:16 CET Killed at Level 54 by Nizahe Inferno[/URL][URL="http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Nizahe+Inferno"] (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Nizahe+Inferno)
Ok już sie robi, dzięki bo nawet nie wiedziałem ;)
Hmm...bronie nizahe czyli liże mu dupe?To ja przy tobie wysiadam bo ty w takim razie liżesz dupe całem Tengu:).
Ojjj dziecko ja nie gram na morganie wiec mi lizanie tylka Tengu nic nie daje po prostu wiem ze jak Tengu by wygralo to bylby spokoj :] a tak .... Nizahe i jego psy powoduja ze server jest zacofany ... ^^ Pozdro kasztanie :]
Hmmm Wiec wie ktos wkoncu kto to jest "Raul" z Fire??Osobiscie sie domyslam ale niechce Walnac Glupoty :P
spec4rever
19-02-2006, 10:21
Hmmm Wiec wie ktos wkoncu kto to jest "Raul" z Fire??Osobiscie sie domyslam ale niechce Walnac Glupoty :P Wiem ale Mowil mi ze woli aby niepisac tego na forum
Widze tesh bronisz Nizahe... to ci slawy nie dostarczy... jak kto woli skoro lubisz tesh mu lizac tyleczek to prosze cie bardzo... a co do chleba ja takowy mam prznajmniej w domu ... nie jak nie Ty...
po 1 ja niegralem za czasow "Zaznosa"
a po drugie koles co go hacknol jest teraz w waszym "swetym" tengu
i To ty ciagle Myslisz o lizaniu dupy badz trachaniu paly...
wiec ci sie to marzy czy jak??
ty zaczeles cos pisac ze dupy lizesz itd...
11:24 You see a dead human (Vol:10).You recognize Ulizes. He was killed by Vildingen.
More will come ;)
Darth Torax -.-
19-02-2006, 12:55
O kto tu sie Ulizesem przejmuje najpawdopodobniej wyleci z Fire za niesluchanie rozkazow.
35:17? nadal wygrywamy =(
Vaikor skonczyl ci sie ban :>
Pale to ty lizesz staremu chyba a dupe to swietnie nizahowi lizesz przekaze mu bedzie wniebowziety ze ma takich fajnych murzynow ^^
Specu nie zniżajmu się już do jego poziomu i poprostu go ignorujmy^^.
Toowreck
19-02-2006, 14:14
spec ma racje, z tego co pamietam to Wizo~ maczal palce w hacku Zaznosa.
Chcac nie chcac teraz jest w Tengu (lub byl nie sprawdzalem).
Poza tym skonczcie wreszcie z bluzgami bo ten temat sie robi nudny (propaganda, wyzwiska, subiektywne czesto przesadzone stwierdzenia... belta mozna puscic).
Gralem na Morganie od poczatku, widzialem rozne rzeczy ze strony avis/fire etc. chce tez przypomniec ze sporo ludzi w Tengu bylo kiedys po stronie Nizahe i nie przeszkadzalo im to co sie dzialo.
_/ Fire
spec ma racje, z tego co pamietam to Wizo~ maczal palce w hacku Zaznosa.
Chcac nie chcac teraz jest w Tengu (lub byl nie sprawdzalem).
Poza tym skonczcie wreszcie z bluzgami bo ten temat sie robi nudny (propaganda, wyzwiska, subiektywne czesto przesadzone stwierdzenia... belta mozna puscic).
Gralem na Morganie od poczatku, widzialem rozne rzeczy ze strony avis/fire etc. chce tez przypomniec ze sporo ludzi w Tengu bylo kiedys po stronie Nizahe i nie przeszkadzalo im to co sie dzialo.
_/ Fire
zgodze sie z wiekszoscia oprocz tego ostatniego :P
no cush wojne i tak wygra lepszy ... :] tylko denerwuje mnie to ze gracze lepsi psuja gre graczom slabszym w koncu to ma byc tylko zabawa :/
Nie mam własnego zdania o tej wojnie, nie znam ludzi z Tengu ani z Fire, ale Vaikor mam do Ciebie prośbę...
Powiedz Lordowi Mortulowi, żeby następnym razem nie robił z siebie nooba tak jak ostatnio, gdy zasypywał w depo mojemu kumplowi bohy [kolega wystawił bohy na skrzynkę depo i zaraz różne typy zbiegły się zasypywać mu je, w tym Lod Mortul].
Fajnie to wyglądało, tyle noobów a pomiędzy nimi on, wypychający wszystkich tak żeby mógł stanąć za kumplem i spamujący hasełkiem:
-"Press Ctrl+Q, it helps"
19-02-2006, 15:38
Coś mi się wydaje że to zaczyna być nudne cały czas nooby spamują że wolą Tengu i że liżemy dupe Nizahemu
wcale tak nie jest w/g mnie Tengu nie zasłużyło na żaden szacunek
znam dużo więcej przykładów hamstwa niż Ty znasz u Nizahe
pozatym jesteście Polakami bez honoru
kto się podlizuje szwedom...
jesteście raczej bez honoru i nie macie za grosz miłości do ojczyzny
Zuno Ryder
19-02-2006, 15:45
Oooo... Widzę, że na forum się rasizm kształtujeX(
Dzisiaj sobie skilluje Swoim sorcem i knajem z kolegą noi wbija cosan~ i zabija moje 2 chary a za co?? to właśnie chce sie dowiedzieć:( :( :( I do tego jeszcze straciłem Crown arma i 1.5 bp hmm:( :( :( :( :o :o :confused:
Dzisiaj sobie skilluje Swoim sorcem i knajem z kolegą noi wbija cosan~ i zabija moje 2 chary a za co?? to właśnie chce sie dowiedzieć:( :( :( I do tego jeszcze straciłem Crown arma i 1.5 bp hmm:( :( :( :( :o :o :confused:
Hmm...Łatwo się domyślić za nic:).Ale on ci pewnie powie że spiskujesz przeciw tengu,że znasz nizahe i russela z rl(za to ja między innymi padłem ale nie przypominam sobie żebym ich poznał:P).Heh dużo by jeszcze tych powodów można znaleź:P
Gothican
19-02-2006, 17:27
zabil cie bo to PA
ALE PAMIETAJ!!! ZABIL CIE COSANOSTRA~ A NIE TENGU!!!!(tak jest wg niektorych)
@Vaikor
welcome back =p
ALE PAMIETAJ!!! ZABIL CIE COSANOSTRA~ A NIE TENGU!!!!(tak jest wg niektorych)
Czyli fragi Cosy~ też się nie liczą. Bo to nie jest Tengu. ;] Tak samo Latco, Steph czy inni.
Gothican
19-02-2006, 17:39
Czyli fragi Cosy~ też się nie liczą. Bo to nie jest Tengu. ;] Tak samo Latco, Steph czy inni.
-.^
tak kiedys przeciez twierdzil Vaikor
ze przeciez on ma taki nick i ze on sobie PAuje bo moze lub ktos sonie PKuje jest w Tengu ale to ON pkuje nie Tengu
Ten temat robi sie juz strasznie nudny. Nie ma co czytac a te wasze ciagle przekomarzania sie sa bez sensu.
Coz przydalaby sie jakas porzadna open battle to bedzie o czym zasmiecac:P:P
Czytajac to stwierdzam ze uzywasz MC bo twierdzisz ze oba chary sa twoje i padly naraz wiec MC lub twoj kolega gral twoim charem co jest sharingiem. ty nie reflektujesz zasad tibii to nie skarz sie na innych -.-
@up
I może jeszcze powiesz, że Cosa~ zabił go tylko dlatego, że łamał zasady Tibii? ;]
@up
I może jeszcze powiesz, że Cosa~ zabił go tylko dlatego, że łamał zasady Tibii? ;]
No a jak?:PNapewno nie zabił go za nic(sam nie wierze w to co pisze xD).
@up
Nie, chodz mi o to ze sam jest nie w porzadku bo nie przestrzega regul to dlaczego Cosa~ ma byc w porzadku, to jest niestety problem polakow sadza ze oni moga ale nikt nie moze dlatego zawsze trzymam ze szwedami.
@Vinek
Pogadam, ale jeśli mcowałeś to będzie bardzo ciężko bo szwedzi są twardzi X(
@Gothican
Przybiegł sam Cosanostra czy kilku ludzi z Tengu? Sam widzisz.
@IceMaster :)
I w tym momencie to ja nie mam szacunku do Ciebie i to Ty nie masz honoru, rasisto.
@Raul
Z tego co wiem to łamaniem praw tibi czy jak chcesz to nazywać zajmuje sie Solle ;) znaczy jeśli ktoś mcuje/macruje to Solle zabija 8o
Btw: Nauczyłem sie pisac jeden post :cup:
Nie, chodz mi o to ze sam jest nie w porzadku bo nie przestrzega regul to dlaczego Cosa~ ma byc w porzadku, to jest niestety problem polakow sadza ze oni moga ale nikt nie moze dlatego zawsze trzymam ze szwedami.
Nie ma to jak patriotyzm...
Nie ma to jak patriotyzm...
A co jestes rasista? a moze powiesz ze polacy swieci? wiekszosc oszustw typu ,, sell premium, trade world i tak dalej'' to sprawka polakow. Oszukuja swoich rodakow bez zmruzenia okiem... z bogiem za takie cos ... i ty mowisz ze mam trzymac z polakami skoro wyradzili mi wiecej krzywd w tibii nish osoby z innych krajow naraz !!
A co jestes rasista? a moze powiesz ze polacy swieci? wiekszosc oszustw typu ,, sell premium, trade world i tak dalej'' to sprawka polakow. Oszukuja swoich rodakow bez zmruzenia okiem... z bogiem za takie cos ... i ty mowisz ze mam trzymac z polakami skoro wyradzili mi wiecej krzywd w tibii nish osoby z innych krajow naraz !!
Gdyby na takiej zasadzie myśleli wszyscy Polacy to nasz kraj by już nie istniał.Bo po co?
Zuno Ryder
19-02-2006, 21:12
O M G! To już zaczyna być śmieszne. Patriota nie patriota. A nawet jeśli nie to co z tego? Tirensa... Już nie masz co robić tylko gadać takie smuty? I przypominam, że Vaikor założył ten temat nie dlatego żeby gadać o patriotyźmie więc się zamknijcie. I jeszcze 1 do Tirensy. Zaczynasz mnie denerwować tymi textami -.- X(
O M G! To już zaczyna być śmieszne. Patriota nie patriota. A nawet jeśli nie to co z tego? Tirensa... Już nie masz co robić tylko gadać takie smuty? I przypominam, że Vaikor założył ten temat nie dlatego żeby gadać o patriotyźmie więc się zamknijcie. I jeszcze 1 do Tirensy. Zaczynasz mnie denerwować tymi textami -.- X(
Zgadzam sie ...
[QUOTE=Vaikor]@Vinek
Pogadam, ale jeśli mcowałeś to będzie bardzo ciężko bo szwedzi są twardzi X(
tak jak pisałem ci nie mcowałem poprostu on i jakiś jeszcze 2 podeszli i zaczeli mnie i brata lać;/
Po 1 nie mam zamiaru popierać ludzi którzy zamiast trzymać z Polakami wolą Szwedów i będę stanowczo protestował przeciw temu.Po 2 to jak najbardziej jest związane z wojną jeżeli on mówi iż woli Tengu bo tam Swe.Po 3 uwierz mi że to czy ja cie denerwuje czy nie mam gdzieś bardzo głęboko.Heh miałem się już więcej nie zniżać do waszego poziomu ale może teraz wyjdzie mi to lepiej ^^.
Po 1 nie mam zamiaru popierać ludzi którzy zamiast trzymać z Polakami wolą Szwedów i będę stanowczo protestował przeciw temu.Po 2 to jak najbardziej jest związane z wojną jeżeli on mówi iż woli Tengu bo tam Swe.Po 3 uwierz mi że to czy ja cie denerwuje czy nie mam gdzieś bardzo głęboko.Heh miałem się już więcej nie zniżać do waszego poziomu ale może teraz wyjdzie mi to lepiej ^^.
Prosze nie zmuszaj nas zniżac sie do Twojego poziomu pisząc takie posty. Dzieki.
Prosze nie zmuszaj nas zniżac sie do Twojego poziomu pisząc takie posty. Dzieki.
Wytrwały jestem no nie?^^
Na morgance wojna a co Robi Fire?A Mianowicie Clubmaster on Morgana?Ano sobie na Xerenie 19 palla zrobil ;] Nick: Club Maniac
Ps: a tak pisze jak by kogos interesowalo wiec nie bluzgac :)
Raul = Eter Rael...Chyba rozpracowalem, Nie przesadzajcie to tylko gra a nie "Patriotyzm bo walczysz ze szwedami!" -.-
Raul = Eter Rael...Chyba rozpracowalem,
Nah, mam trochę słabszy lvl i nie gram palem. ;]
Cortez Blackheart
20-02-2006, 01:23
Coś mi się wydaje że to zaczyna być nudne cały czas nooby spamują że wolą Tengu i że liżemy dupe Nizahemu
wcale tak nie jest w/g mnie Tengu nie zasłużyło na żaden szacunek
znam dużo więcej przykładów hamstwa niż Ty znasz u Nizahe
Polacy bez honoru bo sa za Szwedami? Idac Twoim tokiem myslenia Ciebie rowniez mozna nazwac Polakiem bez honoru bo jestes za Anglikiem w sumie. Bo wydaje mi sie ze wszyscy zdaja sobie sprawe z tego ze Fire glownie kreci sie wokol Nizahe Inferno... ktory jak powszechnie wiadomo jest Anglikiem.
Poza tym to jest tylko gra i nie powinnismy w niej rozdzielac ludzi na Polakow i nie-Polakow... bo jednym z zadan Tibii jako gry bylo wlasnie przeskoczenie tego typu barier, danie mozliwosci poznawania ludzi z roznych zakatkow swiata... a nie hermetyczne trzymanie sie ze 'swoimi'.
W kazdym razie takie jest moje zdanie... a co do wojny to jestem w pelni neutralny, gralem na Morganie w pierwszych dniach, pozniej opuscilem server i teraz od miesiaca znowu tu gram... przez tak dluga przerwe ciezko mi sie okreslic pod czyimy 'rzadami' wolalbym grac na Morganie.
Pozdrawiam,
Cortez.
@Dider Z Rivii
Shhhhht prosił, żeby nie mówić, edytuj post zanim wszyscy zobaczą...
Michael Jordan
20-02-2006, 14:05
siema w niedziele gralem sobie z kumple w tibie i postawil mi monka zebym sobie potrenil bylo wszystko ok fajnie skile jakos szly w gore :) a tu nagle podjezdza pan o nicku cosanostra pyros i na poczatku mowi hi no to hi i odchodzi a my dalej tam stoimy a ja sobie dalej trenie :] ale po pewnym czasie podjezdza znowu cosa z jakimis 2 kumplami i nie uwierzycie co sie stalo :P zabili mi kumpla ;( mnie coprawda nie ruszyli :] ale mniejsza z tymB) za co go zabili?? czy moze mi ktos powiedzec ?? bo sobie stalismy ?? tam gdzie nietrzeba czy moze mial kumpel za wysoki lev czy moze mial zly outfit ?? czy cos jeszcze ?? a moze nudzilo im sie i musieli kogos zabic?? i teraz jestem za Fire w 60% a za Tengu w 40% ale tak naprawde to mi ta wojna lata kolo d...y chce zeby wygrala ta strona pod ktora na morganie pojawi sie szybko np 180 lev a nie 143 i nie wiecej i to tylko jedna osoba go ma :/ albo najlepiej zeby obie gildie sie zrokowaly albo poszy z tego serwa i bedzie tak chyba najlepiej :p
Cortez Blackheart
20-02-2006, 14:27
i teraz jestem za Fire w 60% a za Tengu w 40% ale tak naprawde to mi ta wojna lata kolo d...y chce zeby wygrala ta strona pod ktora na morganie pojawi sie szybko np 180 lev a nie 143 i nie wiecej i to tylko jedna osoba go ma :/ albo najlepiej zeby obie gildie sie zrokowaly albo poszy z tego serwa i bedzie tak chyba najlepiej :p
Moze mi ktos wytlumaczy co w tym dobrego ze jakis typ ma na serverze 180lv? Mnie to tam zalezy na czyms zupelnie odwrotnym, ciesze sie ze jest tak malo +100lvli, glownie dlatego zaczalem tutaj niedawno grac, starata do 'najlepszych' nie jest az tak ogromna, top idzie wolno w gore i to mi sie podoba ;].
W kazdym razie nie widze zadnych plusow z tego ze na servie jest 10 +200lvli czy tylko 1 i to +140 tylko. Nie zmienia to Twojej gry w sumie w zaden sposob, nie powinno tez cie to cieszyc bo to nie Ty masz ten lvl tylko jakis kolo...
Moze mi ktos wytlumaczy co w tym dobrego ze jakis typ ma na serverze 180lv? Mnie to tam zalezy na czyms zupelnie odwrotnym, ciesze sie ze jest tak malo +100lvli, glownie dlatego zaczalem tutaj niedawno grac, starata do 'najlepszych' nie jest az tak ogromna, top idzie wolno w gore i to mi sie podoba ;].
W kazdym razie nie widze zadnych plusow z tego ze na servie jest 10 +200lvli czy tylko 1 i to +140 tylko. Nie zmienia to Twojej gry w sumie w zaden sposob, nie powinno tez cie to cieszyc bo to nie Ty masz ten lvl tylko jakis kolo...
ale im wiecej wyzszych lvli tym ceny sa mniejsze na itemy dla osoby zaczynajacej gre to jest dobre ... -.-
Witam! wracają do tamtej klutni ja jestem w pelni za Tirensa i znam go jest spoko i wie co pisze. A te jego wszystkie odpowiedzi sa w pelni przemyslane i swiadome a tam ktos pisal ze polacy okradaja polaku i ich jest najwiecej tych oszustuw no do pomysl czy jestes takim d.....m zeby sie na to nabrac bo pisales ze ci wiecej oni zrobili krzywdy niz obcokrajowcy ja w pelni jestem za FIRE i uwazam ze Tengu nie ma szans w walce z FIRE i w pelni POPIERAM TIRENSE
POZDRAWIAM!
Witam! wracają do tamtej klutni ja jestem w pelni za Tirensa i znam go jest spoko i wie co pisze. A te jego wszystkie odpowiedzi sa w pelni przemyslane i swiadome a tam ktos pisal ze polacy okradaja polaku i ich jest najwiecej tych oszustuw no do pomysl czy jestes takim d.....m zeby sie na to nabrac bo pisales ze ci wiecej oni zrobili krzywdy niz obcokrajowcy ja w pelni jestem za FIRE i uwazam ze Tengu nie ma szans w walce z FIRE i w pelni POPIERAM TIRENSE
POZDRAWIAM!
Thx zioom!:)
Raul=Trepik no i wszystko jasne!Zgadlem? :>
Zuno Ryder
20-02-2006, 18:39
A M A G A D!!! Dobra, chcesz im lizać du.ę więc liż, ale nie na forum. Z góry dzięki 8o
A M A G A D!!! Dobra, chcesz im lizać du.ę więc liż, ale nie na forum. Z góry dzięki 8o
Poznaj moją silną wole^^
Ty masz jakieś skrzywienie na punkcie lizania dupy. (".)
Bo Pedal Jestes I *** Ci w ****e Wiedze o grze masz taka jak moj pies.... wiec nie ******* smutow... nastepny dupoliz ***any ... mozesz poprzec moja stara lamusie zasrany -.- *** mi lata czy dostane bana ale jak widze taka ****e to rzygac mi sie chce. Wiec powo lamusie niech cie nizahe w*******i !!
Dziewczynko wyloozuj.Troche lodziuk na główke,jakieś leki i już może wrócisz do zdrowia:).(nadal nad sobą panuje)
Zuno Ryder
20-02-2006, 20:45
Ty masz jakieś skrzywienie na punkcie lizania dupy. (".)
więc powiem inaczej: podlizywanie się? O tobie też mowa ;] I o klaymosie of course. Nie pomijając Scotie Sorcer który miesiąc temu życzył fire wszystkiego najgorszego i kilku innych których nicków nie będę przytaczał. Więc skończcie już ze swoimi zidiociałymi textami. Oka?
Albo **** volltio który kupił chara i myśli że grać umie... 8o
Btw. Niechęć do fire tłumaczę tym, że byłem hunted by fire kilka razy. Dosłownie za to, że np miałem zły outfit, głupią nazwę albo coś w tym stylu.
@up
stary wyluzuj ;] unosisz sie zabardzo ;D btw Raul, Arsenal jutro wygra ;* Madrid cabron saluda el campeon :D
@up
stary wyluzuj ;] unosisz sie zabardzo ;D btw Raul, Arsenal jutro wygra ;* Madrid cabron saluda el campeon :D
W****ilem sie :P masz racje Arsenal Wygra ... Arsenal Rox :]]
@Aonik
Chłopcze wyluzuj trochę... Powiem ci, żę znam Nerona może nie ma on jakiegoś ogromnego lvla, ale grać to potrafi nieraz mi tyłek ratował jak miałem problemy...
Ja jestem za Tengu on za Fire a mimo to nie mam zamiaru go wyzywać itp forum jest po to żeby wypowiadać swoje zdanie... nie musisz sie oczywiście ze wszystkim zgadzać, ale to też nie jest powód do bezsensownego bluzgania.
Chciałeś udawać mądrego, wyszedłeś na głupka ehh....
@Storiel
A co ci tak obchodzi nick Raula w grze??
Edit:
Go go go Arsenal !!!
Zuno Ryder
20-02-2006, 21:52
amagad. Nie rozliczajcie jeden drugiego! To nic nie da. TO NIE TEMAT DO BLUZGANIA SIĘ!!!! Przypominam, że ten temat jest do dyskutowania o wojnie, a nie do wzajemnego wyzywania się. Jasne, każdego mogą ponieść nerwy, ale looz ludzie. Mnie tirensa też już denerwuje (i kilku innych... Real przegra z arsenalem btw ;] ). Czasem mnie też ponoszą emocje gdy ktoś bawi się w rasizm albo coś w tym stylu ;] Albo bawi się w podlizywanie się (amagad X( ). Skończcie już z bluzganiem się itd tylko porozmawiajmy normalnie na temat wojny :)
_/ Tengu
R.I.P Jimbob. 4ever in my hearth :(;(
spec4rever
20-02-2006, 21:59
Wes ****a cieciu ***any w dupe twoj stary to dziefczynka, jak wpadne do tego zadupia wielkiego gdzie mieszkasz to ci ****a kulasy przetrace z***usie zasrany... by twoj stary wiedzial ze sie taki glupi urodzisz to by sie w krzaki spuscil... sral cie pies napisz cos na moj temat to cie za***ie mikserem ****a szmato... wyrwe ci ****a rece nogi zeby nos a uszy zostawie na koniec zebys szlyszal wlasny krzyk ****o ***ana ... nara cieciu !!X(
obstawiam 15 czy 14 lat? i tak zaprzeczysz ale widac po wypowiedzaich ze wiecej niemasz moja siostra ma lepsze wrzuty :D ale ona ma 7 lat...
więc powiem inaczej: podlizywanie się? O tobie też mowa ;] I o klaymosie of course. Nie pomijając Scotie Sorcer który miesiąc temu życzył fire wszystkiego najgorszego i kilku innych których nicków nie będę przytaczał. Więc skończcie już ze swoimi zidiociałymi textami. Oka?
Albo **** volltio który kupił chara i myśli że grać umie... 8o
Btw. Niechęć do fire tłumaczę tym, że byłem hunted by fire kilka razy. Dosłownie za to, że np miałem zły outfit, głupią nazwę albo coś w tym stylu.
huh xD wszyscy co dolaczyli do fire w czasie wojny podlizuja sie Nizahe xD
btw,, ja nie lubie fire (tak powaznie xd) odkad wybuchla wojna.. otoz nasza gildia, armagedon sie rozpadla.. bedac w gildi nawet fajnie bylo, uwazalem ta gildie za jedna z lepszych na servie i do tego polska byla.. jak mailem problemy Volltio mi pomagal.. ale pomyslcie sobie, wojna wybuchla, o tym ze popieram tengu wiedzialo kilka osob tylko.. pewnego dnia wbiega volltio na mintwalin, i zaczyna mnie bic.. ja sie pytam dlaczego, a on pierwsze co powiedzial to "szmato..[..]" podobnie z geturem.. Fire cec***e chamstwo.. jak sie wczoraj zapytalem Cosanostre czemu zabil mi kolege to wiecie co??:o normalnie mi odpowiedzial:o nie zaczal zdania od slowa "hunted" co czesto bywa u fire:o dziwne co nie??:o jego slowa powinny sie zaczynac od slowa "hunted", to powinien byc jego Hymn, bo jed PA 2005roku.. a jednak, zachowal sie normalnie w przeciwniestwie co do niektorych fire..:o
Zuno Ryder
21-02-2006, 07:11
huh xD wszyscy co dolaczyli do fire w czasie wojny podlizuja sie Nizahe xD
zgadzam sie w ponad 100% :)
obstawiam 15 czy 14 lat? i tak zaprzeczysz ale widac po wypowiedzaich ze wiecej niemasz moja siostra ma lepsze wrzuty :D ale ona ma 7 lat...
A Ty 16? :o
Dopisuje dziesięć wyrazów do postu.
Michael Jordan
21-02-2006, 13:31
stary to i tak duzo mu dales :p ja daje MAX 12 ... miesiecy:p:) B) jesli chodzi o jego wypowiedzi:p
Panowie mi się wydaje że on ma troche więcej,bo takim idiotą nie da się urodzić to trzeba lata nauki.:)
Makawita
21-02-2006, 15:15
huh xD wszyscy co dolaczyli do fire w czasie wojny podlizuja sie Nizahe xDzgadzam sie w ponad 100% :)
Oj ... to ja nawet nie wiedziałem :D nic innego nie robie tylko oblizuje dupe Nizowi , dzieki koledzy że wreszcie mi to uswiadomiliscie , o ja głupi i niemoralny ........
Może są jednak inne powody przyłaczenia ludzi do Fire ?
moze PA Tengu ?
może przyjaźń z Nizem z innych serwów ? (Tit~)
może przyjaciele walczacy ramie w ramie z Nizem od poczatku serwa ?
może .... może inne ?
spłycacie bardzo temat , ktoś powienien zająć się tymi bluzgami. Vaikor dostał bana za double posty a co z innymi bluzgajacymi na innych ?
Może chłopcyki po 12 lat (znam i inteligentnych , więc przepraszam za generalizowanie) wstrzymają się i przemyślą każdy swój post ?
Pozdro - Mak
Zuno Ryder
21-02-2006, 15:27
Oj ... to ja nawet nie wiedziałem :D nic innego nie robie tylko oblizuje dupe Nizowi , dzieki koledzy że wreszcie mi to uswiadomiliscie , o ja głupi i niemoralny ........
Może są jednak inne powody przyłaczenia ludzi do Fire ?
moze PA Tengu ?
może przyjaźń z Nizem z innych serwów ? (Tit~)
może przyjaciele walczacy ramie w ramie z Nizem od poczatku serwa ?
może .... może inne ?
spłycacie bardzo temat , ktoś powienien zająć się tymi bluzgami. Vaikor dostał bana za double posty a co z innymi bluzgajacymi na innych ?
Może chłopcyki po 12 lat (znam i inteligentnych , więc przepraszam za generalizowanie) wstrzymają się i przemyślą każdy swój post ?
Pozdro - Mak
CZYTAJ UWAŻNIEJ!!!! Janou napisał o tych którzy dołączyli podczas wojny!!!! X(
Gothican
21-02-2006, 15:38
CZYTAJ UWAŻNIEJ!!!! Janou napisał o tych którzy dołączyli podczas wojny!!!! X(
omfg czyli wszyscy ktorzy podczas wojny liza dupy Niz~?-.-
moze niektorzy poprostu czekali na taki moment aby dokopac Tenq bo ich PAowali albo zaczeli PAowac podczas wojny -.-
Makawita
21-02-2006, 15:38
Czytam chyba uważnie ...
Napisano wyraźnie - Podczas wojny.
Moje rozumowanie - Przyłaczyli sie juz podczas wojny czyli po wypowiedzeniu wojny nie przed
Logiczne wnioski :
Ja przyłaczyem się już podczas wojny jako jeden z ostatnich z Hurric~ (inv Feb 09 2006)
Cały Hurric~ poszedł do Fire podczas wojny a nie przed. niema inva przed Feb 06 2006)
Feb 06 2006 - wojna juz była od kilku dni np frag na Bur-nout Jan 26 2006
Wniosek - Jeśli myslisz że ktokolwiek z Hurri~ poszedł na wojne bo lubi agielskie pupy lizać mylisz się mocno
Jeśli moje "rozumienie textu" jest złe to mnie popraw
albo zaczeli PAowac podczas wojny -.-
to jeden z moich powodów przyłaczenia + przyjaciele
Pozdro - Mak
W****ilem sie :P masz racje Arsenal Wygra ... Arsenal Rox :]]
niet, to manunited rox :s ale poprostu juz odpadli to kibicuje kazdej ang. druzynie w lidzie mistrzow poza liverpoolem :p btw wiekszosc z tym temacie nie wie o co chodzi w tej wojnie, nie znaja nizahego itp... byl taki okres na titani ze codizennie po 10h hero z nim lazilem :p przed wojną z unitem (bylem w heat) wiec naprawde wypowaidanie sie typu "o ty geju lizesz mu dupsko frajerze madafaka!" sa naprawde zbedne kthxbye
Większość ludzi dołączyła do Fire nie po to by "lizać dupe Nizahe",lecz dlatego bo Tengu ich tam wciągneło zabijając ich przyjaciół i ich samych!!!Zrozumcie to wreszcie!!!Nikt by nie tracił paru lvl i nie narażał sie tylko po to by sobie "polizać"!!!
Zuno Ryder
21-02-2006, 16:17
offtopic:
Chcialbym zauwazyc ze nie uzywam zwrotu "lizac dupe". I wy mowicie ze ja mam obsesje? Patrzcie co 2 post ;]
Do Fire dołączyłem z kilku powodów. Po pierwsze to w tej gildii mam wielu znajomych i kolegów. Po drugie, za kilkoma członkami Tengu powiedzmy, że nie przepadam. ;] Po trzecie, to dołączyłem już podczas wojny dlatego, aby podczas ferii spokojnie nabijać lvl i jak się zaczęła szkoła to spokojnie wstąpiłem do gildii.
To, że jest tutaj Nizahe (największy lvl na Morganie) to tylko plus, może z nim gadałem tylko kilka razy bo do gildii zostałem przyjęty przez Snurvlan. Więc w jaki ja tutaj sposób się podlizuję Nizahe, który możliwe, że nawet nie wie, że ktoś taki jak ja jest w Fire? ;]
Równie dobrze mogę powiedzieć, że wszyscy, którzy dołączyli do Tengu podczas wojny podlizują się Latco. I według Waszego toku rozumowania to powinna być prawda. Każdy dochodzi do tej gildii, za którą przemawia więcej osobistych przekonań. Po co miałbym iść do Tengu gdzie nikogo nie znam i zabijać tych, których już znam od dawna? Dla mnie więcej plusów było za Fire, dla Vaikora za Tengu i zapewniam, że żaden z nas nie podlizuje się "rządzącym" w danej gildii. I to samo się tyczy reszty.
@Makawita
Sry, za posty miałem ostrzeżenia, bana za obrażenie, więc może jednak czytaj uważniej.
Makawita
21-02-2006, 22:45
@Makawita
Sry, za posty miałem ostrzeżenia, bana za obrażenie, więc może jednak czytaj uważniej.
Dzięki za sprostowanie , miałem inne wrażenie ale jesli tak to ok.
To była naprawde "wielka i istotna" pomyłka w całej mojej wypowiedzi.
ps. I juz po meczu :D A.L._/
Pozdro - Mak
Ktoś kiedyś powiedział,że tengu jest za Arsenalem, a Fire za Realem...
No więc Tengu prowadzi, ponieważ arsenal wygrał :) :) <jupi>
Taki malutki offtopic: tych którzy przegrają wojne zapraszam na askare, bo ostatnio pusto tam...
HiHo.
Czytając ten cały temat...(50 stron -,-') stwierdzam:
~40% poświęcone jechaniu Vaikora i jego ripostach.
~20% piłka nożna.
~10% Dzieci, które nie dorosły.
~20% Cosa~ ish teh shit.
~No i to na co każdy tu liczy...Czyli aż 10% poświęcone wojnie ^^
Teraz o zabijaniu kolegów.
Jak większość pacc players wie łodź Venore jest dość istotną łodzią w podrózowaniu między wsypami.... Pare dni temu wybrałem się do Venore (chciałem wysłac z dp moje all d hamy, które uzbierałem na Dragon Lair), na łodzi spotkałem Lord Mortula, Master Exzoa i jeszcze paru graczy z Tengu.. Master Exzora atakował jakiś nuub char (9lvl)...Napisałem do Lord Mortula..HiHo... i co się satło? 9lvl nuub char pana Russela I~ napisał do mnie, że widział mnie na łodzi z Tengu i pytał się czy chcę za to zginąć? Jak miałem ominąc tą łódź? Tratwe sobie postawić? Późnije tego dnia, stojąc pod domkiem spostrzegłem zbliżającego się Russela więc czmychłem do domku ^^
Wniosek?
Okie. Tengu zabija koegów Fire taa? Cosa to PA? Taa?
No i co z tego....to jest wojna...W każdej wojnie giną także cywile..
Cosa jest bebe...no pech...Ale czy Fire nie ma także takich graczy?
<Może nie ten am poziom>
A jeśli ktoś chce wiedzieć za kim jestem...<Wy***a~>
Ale szczerze mówiąc wolę, żeby wygrało Tengu..
Nie żebym Fire nie lubił...No ale władza musi się zmieniać...Najwyżej będziemi mili na tronie większych PA i co z tego?
And btw.
Tibia to ma być gra, gdzie nie jesteś Szwedem, Polakiem, Brazylem, etc. Tylko Tibijczykiem....Niestety to co się dzieje zupełnie mija się z tym założeniem...:D
Ale gadka, "Czemu mnie zabiłeś? Przecież jestem Twoim rodakiem...?" No okie...Jesteś Tibijczykiem tak jak ja...A w tej grze panuje totalny samosąd...więc? W/e ^^
Your's
Xome
Większość ludzi dołączyła do Fire nie po to by "lizać dupe Nizahe",lecz dlatego bo Tengu ich tam wciągneło zabijając ich przyjaciół i ich samych!!!Zrozumcie to wreszcie!!!Nikt by nie tracił paru lvl i nie narażał sie tylko po to by sobie "polizać"!!!
to samo robi fire, thx. btw jesli chodzi o podlizywanie.. gownie chodzi mi o volltia xd z tego co wiem przed wojna mial problemy z nizhae i kims jeszcze xd wybuchla wojna i przylaczyl sie do fire..xd a jeszcze czesc jelopow z armagedon poszla za jego sladami bo mysleli ze fire wygra xd niedlugo mi bann znika, jak zniknie pokarze fire ze mnie nie dopadna i ze bede bil lvle xD
to samo robi fire, thx. btw jesli chodzi o podlizywanie.. gownie chodzi mi o volltia xd z tego co wiem przed wojna mial problemy z nizhae i kims jeszcze xd wybuchla wojna i przylaczyl sie do fire..xd a jeszcze czesc jelopow z armagedon poszla za jego sladami bo mysleli ze fire wygra xd niedlugo mi bann znika, jak zniknie pokarze fire ze mnie nie dopadna i ze bede bil lvle xD
Ten chłopak najpierw należał do Vendetty....Która jak chyba każdy wie...Walczyła z Fire....
Nie ma jak szybka zmiana poglądów.
Your's
Xome:cygaro:
@Xomerek
Ja bym te twoje wyliczenia troche zmienił:
20% jechanie Vaikora
20% gadanie o podlizywaniu sie, lizaniu dupki itp....
A zauwazylem na nowym serverze ze Vendetta Wymiata :P 3/4 morgany poszlo na Xerene i Tengu pauje wpadli kumplowi na larvy i "Leave or Hunted" on wychodzil ale go trapneli w waskim Korytarzyku i Za***ali, Vaikor grasz na Xerenie?Napisz na pw nick jak grasz ;]
Have hopes from it will win Nizahe.
I know Nizahe and it beats with times oneself after his side if it will ask with time.
Public meeting one way or the other Nizahe it will win this war.
Hail Nizahe. !!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.