PDA

Pokaż pełną wersje : Morgana wojna Tengu vs Fire.

Stron : 1 2 [3]

Vaikor
22-02-2006, 13:43
A zauwazylem na nowym serverze ze Vendetta Wymiata :P 3/4 morgany poszlo na Xerene i Tengu pauje wpadli kumplowi na larvy i "Leave or Hunted" on wychodzil ale go trapneli w waskim Korytarzyku i Za***ali, Vaikor grasz na Xerenie?Napisz na pw nick jak grasz ;]

Sorki ale tam nie gra :o

Zuno Ryder
22-02-2006, 16:29
W ostatnim czasie kilka ladnych adv bylo :):dance: W tengu of course ;]

Xomerek
22-02-2006, 20:45
A zauwazylem na nowym serverze ze Vendetta Wymiata :P 3/4 morgany poszlo na Xerene i Tengu pauje wpadli kumplowi na larvy i "Leave or Hunted" on wychodzil ale go trapneli w waskim Korytarzyku i Za***ali, Vaikor grasz na Xerenie?Napisz na pw nick jak grasz ;]

Hmmm....Skoro Fire i Tengu wciągneło cały server do wojny...A 3/4 Poszło na new server.... to kto został?! :o

Morgana jest całkowicie opustoszała o,O

Your's
Xome 'Pykam na pustej Morganie':o

Frolik
23-02-2006, 09:34
@Xomerek
Poszli na new ale nadal walcza :Dnie sa retired...porpostu sie loguja na morgane nabija lvle wracaja na xerene a potem wieczorkiem szykuja sie na jakas bitwe ale oczywiscie Fire kiszing in pz ;)smieszne byla akcja 3 dni temu w Ab stoje se aliegancko w domq i juz biegnie ekipa ogrodnicza 10+ fire ;)zaczeli wyzywac i prosic zebym wyszedl z pz :Pjedyny Svitek madry sie domyslil i powiedzial ze i tak nie wyjde i lepiej isc se..no to poszli..dalem msga do solle po jakims czasie (krotkim) lognelo sie tengu,przed dp stalo jeszcze paru fire to wiec wyrwalem z domku wychodze i tawog i reszta pyk i jzu w dp :D:Dludzie jak to widzieli to sie zalewali ze smiechu:PFire jest twarde jak nie ma tengu online a w szczegolnosci moj ukochany Volltio i mniej ulubiony Gejtur :P:P
Criss :*:*

Xomerek
23-02-2006, 11:53
Oni porobili chary tylko po to, żeby na Xene~ zrobić małe zamieszanie...
Czytuję:
"Im just here to make your stay worse" :)

W końcu po co trzepać dp siting jak można się bawić na innym servie?? ^^

Your's
Xome :cygaro:

Frolik
23-02-2006, 12:57
dokladnie ;) tez tam sie dobrze bawie :D:Dale gdy trzeba jestem gotow do zalogowania na morgane :D

Radament Hellfire
23-02-2006, 13:09
E... wojna AVIS vs NEMESIS to bylo cos wszyscy co chcieli pokoju to byli za NEMESIS teraz walcza ze soba gildie o podobnych pogladach w obydwu gildiach sa PA. Ale ja wole zeby wygralo FIRE. Jest w niej wiecej w porzo ludzi. PA nikt nie usunie z zadnego ze swiatow, jednak TENGU poza kilkoma wyjatkami za duzo gorsi od FIRE.

Hail FIRE

Storiel
23-02-2006, 14:10
Samek Emberius blz :P Osamek wkrec mnie do Vendetty bo tez chce poexpic na larvach a nie padac na larvach przez vendette na xerenie xD :*

Cortez Blackheart
23-02-2006, 14:37
E... wojna AVIS vs NEMESIS to bylo cos wszyscy co chcieli pokoju to byli za NEMESIS teraz walcza ze soba gildie o podobnych pogladach w obydwu gildiach sa PA. Ale ja wole zeby wygralo FIRE. Jest w niej wiecej w porzo ludzi. PA nikt nie usunie z zadnego ze swiatow, jednak TENGU poza kilkoma wyjatkami za duzo gorsi od FIRE.

Hail FIRE

Lol, ja pamietam ze przed ta wojna to glownie Druugan PAowal i Zaznos, a Nizahe oczywiscie tez tam nie byl aniolem... delikatnie mowiac... - ale uwazam ze stwierdzenie, iz po stronie Nemesis byli tylko "ci" dobrzy jest zupelnie bledne i wrecz naiwne...

A jezeli chodzi o PAowanie Druugana i Zaznosa to nie wiem o tym z opowiadan tylko odczulem to na wlasnej skorze.

Frolik
23-02-2006, 16:42
teraz vandetta ma wojne Vandetta + Krew vs demnticus
po wojnie sie wbije...i jakos mi swoj nick podaj albo odezwij sie in game ;)pzdr ;)

Storiel
23-02-2006, 18:25
Ok odezwe sie nawet jutro :S a wojna to jest od dzisiaj chyba dopiero nie?

Tirensa
24-02-2006, 12:50
No i wreszczie invit do Fire!
Hail Fire!:]

Raul
24-02-2006, 16:18
Vaikor czyżbyś robił podobną "akcję" co Cosa~, czy może naprawdę przejrzałeś na oczy? ;]

Getur Divsion
24-02-2006, 21:58
Wiesz co Osramek :D i gajtorek :D
powiem wam jedno

"żal mi was":confused:

Vaikor
24-02-2006, 23:44
Vaikor czyżbyś robił podobną "akcję" co Cosa~, czy może naprawdę przejrzałeś na oczy? ;]

Tak, robie podobną akcje co Cosanostra płacąc i zaporzyczając sie na 150k :faceoff: X(

EDIT: Ddałem dzisiejsze fragi z obu stron.

Volltio
25-02-2006, 01:40
Lord Mortul
Feb 25 2006, 00:04:53 CET Killed at Level 95 by Ahazin and by Craxim

Vaikor
25-02-2006, 07:17
Lord Mortul

A czemu nie napisałeś i Eltrasa pisząc to tutaj? :p

Zuno Ryder
25-02-2006, 08:04
Lord Mortul

Naprawde nie wiem ja ty trafiles do fire... jak powiedzial Osamek... twoje pvp rzadzi hahaha

janou
25-02-2006, 08:33
@Xomerek
Poszli na new ale nadal walcza :Dnie sa retired...porpostu sie loguja na morgane nabija lvle wracaja na xerene a potem wieczorkiem szykuja sie na jakas bitwe ale oczywiscie Fire kiszing in pz ;)smieszne byla akcja 3 dni temu w Ab stoje se aliegancko w domq i juz biegnie ekipa ogrodnicza 10+ fire ;)zaczeli wyzywac i prosic zebym wyszedl z pz :Pjedyny Svitek madry sie domyslil i powiedzial ze i tak nie wyjde i lepiej isc se..no to poszli..dalem msga do solle po jakims czasie (krotkim) lognelo sie tengu,przed dp stalo jeszcze paru fire to wiec wyrwalem z domku wychodze i tawog i reszta pyk i jzu w dp :D:Dludzie jak to widzieli to sie zalewali ze smiechu:PFire jest twarde jak nie ma tengu online a w szczegolnosci moj ukochany Volltio i mniej ulubiony Gejtur :P:P

HAHA xD

btw, fajny podpis na forum xD

Osamek:***

Hail FIRE

jakos przez twen caly czas co Fire rzadzilo ssytuacja sie pogorszyla na servie xD polowa oosb co grala opuscilo serva przez fire xd ale ok nie wnikam xd

No i wreszczie invit do Fire!
Hail Fire!:]

Plx dacie mi inva..??!!! PLX!!

Naprawde nie wiem ja ty trafiles do fire... jak powiedzial Osamek... twoje pvp rzadzi hahaha

xD zebys wiedzial xD hi rox man

Raul
25-02-2006, 10:41
Fire jest twarde jak nie ma tengu online a w szczegolnosci moj ukochany Volltio i mniej ulubiony Gejtur :P:P
Za to Tengu zawsze biega i expi, nawet wtedy gdy Russel, Nizahe, Anan, czy Shopi są online. ;]

Tirensa
25-02-2006, 13:52
Plx dacie mi inva..??!!! PLX!!

Niestety nie:).Niespełniasz pewnych wymagań których nie wymienie w tym temacie.

Raul
25-02-2006, 14:01
13:49 You see a dead human (Vol:10).You recognize Evil Gator. He was killed by Shopithia.

I już został wyrzucony z Tengu. ;]

Torpedo
25-02-2006, 14:06
13:49 You see a dead human (Vol:10).You recognize Evil Gator. He was killed by Shopithia.

I już został wyrzucony z Tengu. ;]

Hehe i bardzo dobrze. GRATZ

Toowreck
25-02-2006, 15:42
Frolik napisales na forum tibia.com ze Evila obijal jakis drut i on sobie zrobil na nim pz locka potem przylecial Shopi~ i stalo sie to co sie stalo. Nie moge sie przestac smiac. A mowicie ze to Volltio ma tragiczne pvp, z tego co widac Evil tez nie grzeszy rozumem:)

Raul
25-02-2006, 18:59
Może dzisiaj by się cos ciekawego wydarzyło w tej wojnie, ale przez "potężne i nikogo nie bojące się Tengu" znów nic nie wyszło. ;/
Wczoraj uzgodniliśmy, że dzisiaj o 18 ma być open battle. Całe Fire loguje się o 18 i w tym samym czasie wszyscy Tengu wylogowują się. Poczekaliśmy przy bramie w Ankrahmun 45 minut i w końcu się rozeszliśmy.
A później Osamki i reszta się śmieje, że to Fire nie chce open battle. W sumie dziwna sytuacja. ;]

Vaikor
25-02-2006, 20:39
Może dzisiaj by się cos ciekawego wydarzyło w tej wojnie, ale przez "potężne i nikogo nie bojące się Tengu" znów nic nie wyszło. ;/
Wczoraj uzgodniliśmy, że dzisiaj o 18 ma być open battle. Całe Fire loguje się o 18 i w tym samym czasie wszyscy Tengu wylogowują się. Poczekaliśmy przy bramie w Ankrahmun 45 minut i w końcu się rozeszliśmy.
A później Osamki i reszta się śmieje, że to Fire nie chce open battle. W sumie dziwna sytuacja. ;]

Ja już jestem neutralny, ale nadal mam prawo do wypowiadania sie :) Raul dobrze wiesz że zawsze, a mianowicie już z 5 razy to Tengu chciało sie umówić na bitwe i to Fire sie logowało :p prawda? :faceoff:

Zuno Ryder
25-02-2006, 21:37
Ostatnio zdziwila mnie 1 sprawa...

Siedze sobie spokojnie na krzesle... nudno... nagle dzwiek przychodzacej wiadomosci gg... patrze... ktos mnie pyta jak sie nazywam na morganie... pytam kto to... odpowiedz:

TIRENSA

Zablokowalem od razu ;]

I mam pytanie...
Czy chcialas wiedziec zeby mnei huntnac za mowienie prawdy o fire? ;]8o

Torpedo
25-02-2006, 23:18
Ja już jestem neutralny, ale nadal mam prawo do wypowiadania sie :) Raul dobrze wiesz że zawsze, a mianowicie już z 5 razy to Tengu chciało sie umówić na bitwe i to Fire sie logowało :p prawda? :faceoff:

Jakos ostatnio to my ciagle chcemy walczyc a tengu ciagle sie kryje:(

Vaikor
26-02-2006, 00:25
Jakos ostatnio to my ciagle chcemy walczyc a tengu ciagle sie kryje:(

Hehe no może ale dwa moje ostatnie dni w Tengu były na piramidach w Ankrahmun.

Frolik
26-02-2006, 09:42
Gejtur mi ciebie zal ;))
@Raul
z tego co sie dowiedzialem to nie mielismy ludzi...bo tengu nie sa maniakami i maja swoje zycie prywatne a ze byla sobota to kozystali z wolnego wieczoru:Da wy w sobote czekacie na bitwe zamiast isc gdzies sie pobawic
luz wy nie raz dawaliscie loga ale luz :P
Gejtu twoje zachowanie porpostu wymiata;)kiedy tylko nie msgniesz do mnie to "zaplac""bedziesz mial luz tylko zaplac"z wlasnego dosiwadczenia iwesz ze placic jest najlepiej nie? hrhr :D

Criss za to twoj opis na gg jest do dupy :Dwyslalem ci lepsza wersje ;)bibi :*

Raul
26-02-2006, 11:45
z tego co sie dowiedzialem to nie mielismy ludzi...bo tengu nie sa maniakami i maja swoje zycie prywatne a ze byla sobota to kozystali z wolnego wieczoru:Da wy w sobote czekacie na bitwe zamiast isc gdzies sie pobawic
Czyli innymi słowy Tengu wolało pograć w tym czasie na nowym świecie, gdzie mają większe szanse na zdobycie władzy. ;]

Vaikor
26-02-2006, 12:59
Czyli innymi słowy Tengu wolało pograć w tym czasie na nowym świecie, gdzie mają większe szanse na zdobycie władzy. ;]

Tengu gra na nowym świecie żeby puźniej zrobić world trade w skali 1:3 ;)

SqTy
26-02-2006, 13:36
@Tirensa
Hihi... 2 dedy juz od Solle sie załapało... niezazdroszcze... Nie wiem jak dokładnie do tego doszlo, ale do chyba dowod, że twoje pvp najlepsze tez nie jest... (no chyba ze to z powodu lagow, kickow itp... wtedy sorrki).

Storiel
26-02-2006, 13:59
Tirensa najbardziej pyszczyla na tym forum doszla i padla 2 razy oh coz za pech :<

Torpedo
26-02-2006, 14:03
Tirensa najbardziej pyszczyla na tym forum doszla i padla 2 razy oh coz za pech :<

Ludzie co wy za bzdury tu piszecie!!!!! OMG Tirensa dolaczyl do fire bo padl dwukrotnie od tengu bez powodu a nie to cos teraz napisal. Po co wy piszecie na tym forum jak nie wiecie o co chodzi??:)

SqTy
26-02-2006, 14:54
Oj... sorrki... moj blad... tylko jakos ciagle w opisie jest 65lvl i tak sie tym jakos zasugerowalem... sorrki jeszcze raz...

Storiel
26-02-2006, 16:29
to nie zmienia faktu ze Tirensa ma ***owe pvp trzeba nosic ze soba na 60+ lvlu Stone skiny zeby nie padac jak Szmata bo domyslam sie jak to wygladalo...Wpadl solle ***nol 2 sd ona Pwn3d potem uzyl pewno ue na 2 deada ;]

Torpedo
26-02-2006, 17:21
to nie zmienia faktu ze Tirensa ma ***owe pvp trzeba nosic ze soba na 60+ lvlu Stone skiny zeby nie padac jak Szmata bo domyslam sie jak to wygladalo...Wpadl solle ***nol 2 sd ona Pwn3d potem uzyl pewno ue na 2 deada ;]

Lepiej sie nie domyslaj bo ci to i tak nie wychodzi:P

janou
27-02-2006, 08:28
a tu mamy kolejny akt PA ze strony Fire: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1139328

enjoy

Gothican
27-02-2006, 17:48
a tu mamy kolejny akt PA ze strony Fire: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1139328

enjoy

lol -.^

about Tirensa & his PvP
wg. roznica miedzy 100levem a 60 jest dosc duza

Torpedo
27-02-2006, 18:30
a tu frag
18:21 YOU SEE A DEAD HUMAN (VOL:10).YOU RECOGNIZE LATCO. HE WAS KILLED BY AHAZIN.

Raul
27-02-2006, 18:59
@up
No nie powiem, dobra akcja była. ;] Tylko nikt nie kręcił filmiku, a tak myślałem żeby włączyć ale mi się nie chciało. ;]

Gothican
27-02-2006, 19:31
a tu frag
18:21 YOU SEE A DEAD HUMAN (VOL:10).YOU RECOGNIZE LATCO. HE WAS KILLED BY AHAZIN.
GRATS!!!
Niech ksiaze Ahazin i majestat jego caly pogromia niegodnego ksiecia Latco i pogonia go z servera

btw. szkoda ze nie ma filmiku =(

Tirensa
27-02-2006, 19:37
Co do mojego pvp.Stone skina miałem tylko jak 20 tengusiów mnie dopadło to gdybym machnoł żeby założyć stone skina to już bym padł więc jedynym wyjściem była ucieczka na statek(dp mi m wallami zablokowali)many za dużo nie miałem bo właśnie wracałem z expowiska i po manaski miałem iść po sellnięciu loota.Szło mi w miare dobrze aż do momentu w którym poszło we mnie pare sdków naraz i nie miałem szans.A drugi dead to przyznaje mój błąd byłem już troche zdenerwowany i na utamo vita szłem do dp przy okazji wcinając chipsy:) przywalił się do mnie Cosa ale jakos silno nie bił więc looz i nagle znikł mi mana shield i z moim szczęściem właśnie podbiegł solle i walnoł UE.Jak chcecie to popiszcie sie swoim pvp gdy leci za wami całe Tengu ciekawe czy wy dobiegli byś cie tam gdzie ja:).

Vaikor
27-02-2006, 20:20
a tu frag

Opisz jak to było plx plx zaraz go dodam do statsów.

SqTy
27-02-2006, 20:35
No własnie opiszcie opiszcie... chociaz troche...

Raul
27-02-2006, 21:09
Latco expił na dragach na Edron, niedaleko Cyclo. Większość Fire zalogowało się w jednym momencie i pognało po niego, został dosyć łatwo i szybko strapowany i zabity. Następnie odczekaliśmy kilkadziesiąt minut i wróciliśmy do miasta.

Alekanusek
27-02-2006, 21:47
@ Raul
Czemu by tak nie zrookowac Latco???:cygaro: Skupcie sie na nim (ale nie tylko). jak go zrookujecie inni beda mieli pietra przed tymsamym. Ale z mózgami Tengu to nie ma na co liczyc. Jimbob zdradzil Fire i za to zaplacil, a ze Tengu chyba nie wie ze on ma 8lvl, to maja problemy z czytaniem.

FIRE WYGRA BO................................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..................tengu to PA, PK i je***e H**e!!!!!!!
PS: Nie rozumiem: Tius'Saviola ma niedaleko dom Mordaga, a zadnej walki nie wdzialem :D . A moze Mordag mieszkaw u kogos bo sie boji Tirusa?? TAK-TAK!!!FIRE RZADI!

Vaikor
27-02-2006, 22:18
Noob?

Dopisuje dziesięć wyrazów do zdania.

Toowreck
27-02-2006, 22:42
@ Raul
Czemu by tak nie zrookowac Latco???:cygaro: Skupcie sie na nim (ale nie tylko). jak go zrookujecie inni beda mieli pietra przed tymsamym. Ale z mózgami Tengu to nie ma na co liczyc. Jimbob zdradzil Fire i za to zaplacil, a ze Tengu chyba nie wie ze on ma 8lvl, to maja problemy z czytaniem.

FIRE WYGRA BO................................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..................tengu to PA, PK i je***e H**e!!!!!!!
PS: Nie rozumiem: Tius'Saviola ma niedaleko dom Mordaga, a zadnej walki nie wdzialem :D . A moze Mordag mieszkaw u kogos bo sie boji Tirusa?? TAK-TAK!!!FIRE RZADI!

z twojej wypowiedzi wnioskuje ze w dziecinstwie przegapiles etap piaskownicy oraz zabawy w indian i kowbojow i niepotrzebnie rzuciles sie na komputer, proponuje zebys wrocil kiedy juz nadrobisz zaleglosci... cya

janou
28-02-2006, 06:14
powiem wam ze mam jsuh wy***ane na ta wojne.. wojna nic nie zmieni, morgana jest martwym servem i nie bedzie lepsza jesli fire badz tengu przestanie rzadzic xd oduzalezniam sie o tibi, i musze naprawcic kilka rzeczy na rl xd of course jak bede mogl pomoge tengu xd

Radament Hellfire
28-02-2006, 13:18
w ogole morgana zeszla na psy......

janou
28-02-2006, 13:32

duzo osob na morganie gra tylko po to, by utrudnic zycie komus kogos nie lubi, jak ja xD

Raul
28-02-2006, 14:16
duzo osob na morganie gra tylko po to, by utrudnic zycie komus kogos nie lubi, jak ja xD
Narazie tylko utrudniasz życie swoimi wypocinami na forach. ;]

Radament Hellfire
28-02-2006, 16:39
Ja tam wole zeby fire wygralo w sumie jest juz wszystko przesadzone prawie.
Moim zdaniem fire lepiej traktuje polakow. W tengu w**rwia mnie najbardziej vildingen ciec szwedzki jeden...!!!X(

Torpedo
28-02-2006, 17:07

Tak masz racje. Jednak przed wojną wypowiedziana przez tengu ten serwer odzywal. W tej chwili ciagle mamy tendencje spadkową jednak mam nadzieje ze juz wkrotce po wojnie serwer podniesie swoja atrakcyjnosc (brak PA ze strony tengu, nowy lepszy pricelist itp.itd.:P)

Gothican
28-02-2006, 17:18
Vaikor!
Chcesz pokoju? opusciles juz Tengu?a przeciez Tengu juz zrobilo price for freedom dla Fire =(
juz zaplaciles? opusciles Tengu? dobrze zrobiles i tak przegraja -.^

Torpedo
28-02-2006, 17:36
Vaikor!
Chcesz pokoju? opusciles juz Tengu?a przeciez Tengu juz zrobilo price for freedom dla Fire =(
juz zaplaciles? opusciles Tengu? dobrze zrobiles i tak przegraja -.^

To nie Tengu zrobil paymenty tylko glupek gorgar. Pierwszy thread stworzyl nizahe dla Tengu co nie znaczy ze wojna sie juz skonczyla

Raul
28-02-2006, 17:36
Ten temat (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1140073&pagenumber=1) został założony przez idiotę, który zdenerwował się na Fire i na to, że Nizahe pierwszy dał taki temat. Tengu w żaden oficjalny sposób nie ogłosiło żadnych opłat za wolność, Fire tak - w postaci tematu Nizahe (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1139987&pagenumber=1).

Radament Hellfire
28-02-2006, 18:36
dziwi mnie to dlaczego vaikor opuscil tengu a przeciez byl taki oddany wlasnie tej gildii i stal za nia murem. Zna ktos odpowiedz na to pytanie??

Tirensa
28-02-2006, 19:35
Ten temat (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1140073&pagenumber=1) został założony przez idiotę, który zdenerwował się na Fire i na to, że Nizahe pierwszy dał taki temat. Tengu w żaden oficjalny sposób nie ogłosiło żadnych opłat za wolność, Fire tak - w postaci tematu Nizahe (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1139987&pagenumber=1).
Dobre,dobre:D.Ja mam zapłcić 80k a nie miałem jeszcze niestety okazji zabić nikogo z Tengu ani uderzyć a Ty masz większy lvl,biłeś już paru i płacisz mniej:P.

Cortez Blackheart
28-02-2006, 23:56
Dobre,dobre:D.Ja mam zapłcić 80k a nie miałem jeszcze niestety okazji zabić nikogo z Tengu ani uderzyć a Ty masz większy lvl,biłeś już paru i płacisz mniej:P.

Ja nie widze w tym nic dziwnego, magowie sa uwazani powszechnie na wojnach za bardziej niebezpiecznych niz mid lvl knightci... stad wlasnie masz placic wiecej.

Vaikor
01-03-2006, 07:31
dziwi mnie to dlaczego vaikor opuscil tengu a przeciez byl taki oddany wlasnie tej gildii i stal za nia murem. Zna ktos odpowiedz na to pytanie??

Oczy wiscie ze ja znam i mozesz spytac mnie w prost a nie pisac do kogos innego. Opuscilem dlatego ze chce pograc w tibie jak normalny rgacz, chce pograc w gre za ktora place rl hajs zeby miec pacc. Chce pograc z kumplami, pochodzic na hunty, miec troche zabawy. Póltora miesiaca w pz i zmarnowania 45 dni premium mi starczy.

Alekanusek
01-03-2006, 13:59
@Toowreck

Troche zapuzno bym sie bawil w piaskonicy dzieckoB) . A moze przed matura mam sie w piaskownicy uczyc??? Co ty wiesz -,-. Ciebie chyba w nocy budizli,jesli wiesz co to znaczy B)
Z tym Latco to troche przesadzilem ,fakt:D.

@Vaikor
Cykor cie zlapal?? I co? Odszedles z tengu, a taki byles oddany. Wynike z tego jedno: jestes dwulicowcem.:cygaro:

PS: Fire i tak wygra, a Latco nie bedzie mial latwego zycia.

Storiel
01-03-2006, 14:58
Vaikor to ****a, Opowiadal na innych postach ze "Nikt nie bedzie placil" a teraz *******i ze "Chce se Pograc" ****a i tyle...

Toowreck
01-03-2006, 16:35
Vaikor to ****a, Opowiadal na innych postach ze "Nikt nie bedzie placil" a teraz *******i ze "Chce se Pograc" ****a i tyle...

Vaikor, pomijajac bluzgi i wybierajac z tej wypowiedzi tresc widac ze koles ma sporo racji. Mowiles ze nikt nie bedzie placil itd... ale ok nvm.

A ty od matury zycze powodzenia, przyda sie... chyba ze ten post ktory commentowalem byl po jakims jaraniu albo melanzu;p

Storiel
01-03-2006, 17:13
Tengu nie zapłaci. Prędzej Ty to zrobisz bo będziesz chciał expić po straceniu całego pacca. Mnie nie zrookujecie ;)

A tak se poszukalem z ciekawosci... :)

Vaikor
01-03-2006, 20:24
A tak se poszukalem z ciekawosci... :)

Gratz. Jakoś nie rusza mnie to co piszecie :cygaro:

Toowreck
01-03-2006, 23:43
Tengu sie wyplacilo... zawiodlem sie :P
latwo sie poddali

Frolik
02-03-2006, 07:20
i po wszystkiemu juz ;] znudzone tengu nie wytrzymalo psychicznie i zaplacili,puki co ja nie zamierzam placic ale moze kiedys jak zechce mi sie pograc ;)ehh zmarnowane prawie 2 miechy hmm sux Gl...:P

Torpedo
02-03-2006, 08:54
HAHA wspanialy dzien dla FIRE:P:P

pyzio2
02-03-2006, 13:13
a mnie nie dziwi zachownie vaikor'a...

Każdy z nas wygrywając wojnę postepował by tak samo (bronił by guildi i ich zasad za wszelką cenę tak robił Vaikor) jednak że wojna to ciężki kawał chleba kto walczył w niej długo to wie że nie wygrywają fragi tylko psychika graczy ... Są tacy że po miesiącu zaczynają się meczyc ciagłym staniem w pz i chcem normalnie expic. Do tego należy wziąść pod uwagę fakt przegranej bitwy w Venore i kilku ataków ze strony Fire. Zreszta co sam Vaikor miałby zrobić w tej wojnie raczej cięzko samemu byloby mu zrobic jakies fraga (druid). Także zdecydował się na opuszczenie Tengu zresztą postąpił słusznie bo tydzien po nim zapłaciło całe Tengu i wojna się zakończyła.

Mimo że, opuścił wojnę należy mu się szacunek za to że walczył, bo większość z was go krytykuje a nie ma za bardzo pojęcia o wojnie.

Glin
02-03-2006, 14:08
Nigdy do naszych wrogów nie odniosłem się z brakiem szacunku. Ciesze się że to koniec, choć nawet gdyby miała się ta wojna ciągnąć jeszcze kilka miesięcy dałbym rade nie expić. Wojna to nerwówka i dobrze że się skończyła!

Frolik
02-03-2006, 14:34
nom przyznam ci racje...ta wojna byla dluga i nudna nawet :Pa ja bede musial sie pozegnac z morgana ;)bo 600k nie jestem w stanie zaplacic dla tego ***bla bla bla z 300 wczoraj na 600 dzis :P spoko...zycze powodzenia wszystkim grajacym na morganie ;)baba Gl

pyzio2
02-03-2006, 14:40
Nigdy do naszych wrogów nie odniosłem się z brakiem szacunku. Ciesze się że to koniec, choć nawet gdyby miała się ta wojna ciągnąć jeszcze kilka miesięcy dałbym rade nie expić. Wojna to nerwówka i dobrze że się skończyła!

akurat o ciebie glin mi niechodziło :)

Alekanusek
02-03-2006, 15:24
Vaikor, pomijajac bluzgi i wybierajac z tej wypowiedzi tresc widac ze koles ma sporo racji. Mowiles ze nikt nie bedzie placil itd... ale ok nvm.

A ty od matury zycze powodzenia, przyda sie... chyba ze ten post ktory commentowalem byl po jakims jaraniu albo melanzu;p

Jakby co to po urodzinach, godzine po xDD

A co do wojny, FIRE RZADZI:dance:

Vaikor
02-03-2006, 20:42
a mnie nie dziwi zachownie vaikor'a...

Każdy z nas wygrywając wojnę postepował by tak samo (bronił by guildi i ich zasad za wszelką cenę tak robił Vaikor) jednak że wojna to ciężki kawał chleba kto walczył w niej długo to wie że nie wygrywają fragi tylko psychika graczy ... Są tacy że po miesiącu zaczynają się meczyc ciagłym staniem w pz i chcem normalnie expic. Do tego należy wziąść pod uwagę fakt przegranej bitwy w Venore i kilku ataków ze strony Fire. Zreszta co sam Vaikor miałby zrobić w tej wojnie raczej cięzko samemu byloby mu zrobic jakies fraga (druid). Także zdecydował się na opuszczenie Tengu zresztą postąpił słusznie bo tydzien po nim zapłaciło całe Tengu i wojna się zakończyła.

Mimo że, opuścił wojnę należy mu się szacunek za to że walczył, bo większość z was go krytykuje a nie ma za bardzo pojęcia o wojnie.

Nie wiem kim jesteś ale już Cie kocham ;* <3

Torpedo
02-03-2006, 20:44
Ten thread mozna juz zamknac. Zycze wszytskim na morganie (sobie rowniez:P) aby juz nigdy zadne wojny nie ogarnely morgany.:)

Peace

gl in game

Raul
02-03-2006, 21:38
Ten thread mozna juz zamknac.
A słowo ciałem się stało. ;]