Pokaż pełną wersje : Wulfgar zabija za nic
Lepper von Kisiel
29-01-2006, 18:05
Dzisiaj na skillowaniu trapnal mnie Wulfgar von'Cookie ( 124rp). A za co?
15:24 Lepper von Kisiel: za co
15:25 Wulfgar von'Cookie: mam nadzieje ze bs Cattie do niej wroci
15:26 Lepper von Kisiel: nie wzialem zadnego bsa twojej dziewczynie
15:26 Wulfgar von'Cookie: tak sie sklada ze nawet ja cie pamietam ze raz gadales do mnie z jednego chara a potem z drugiego
15:26 Lepper von Kisiel: co ty pieprzysz!!??
15:26 Lepper von Kisiel: na tym serwie gram tylko jedna postacia
15:27 Wulfgar von'Cookie: wolisz mnie oklamywac i skonczyc z tym serwem czy oddac Cattie bsa?
15:27 Lepper von Kisiel: nie mam tu 2chara
15:27 Lepper von Kisiel: gram tylko ta postacia
15:28 Wulfgar von'Cookie: ja pamietam ze raz gadales ze mna tamta posta a raz ta
15:28 Wulfgar von'Cookie: zapamietalem po nicku
15:33 Wulfgar von'Cookie: chcialbym zeby jej bs do niej wrocil
15:44 Wulfgar von'Cookie: postawmy sprawe jasno.....
15:45 Wulfgar von'Cookie: albo oddasz cattie bsa i jest to dla ciebie leckcja zeby wiecej tak nie robic i nie bedziesz musisl sie niczego obawiac z mojej strony
15:45 Wulfgar von'Cookie: albo bedziesz udawal ze to nie ty, nie oddasz bsa i bede na ciebie polowal
15:47 Wulfgar von'Cookie: to jest dla ciebie lekcja zeby wiecej tak nie robic
Cattie von'Cookie to żona w Tibii Wulfgara. Gdy spokojnie skilowalem sobie tego samego dnia, powiedziala do mnie, zebym oddal jej bright sworda, którego rzekomo ukradłem moim 2charem ( na Pandorii posiadam tylko Leppera). Cattie powiedziała, że mam jej oddac bsa, bo inaczej hunted 4ever.
Ja zaczalem wyjasniac, ze nie wiem, o czym ona mowi. Potem chyba mi uwierzyla i napisala, ze to żart. No to OK. Po upływie godziny wróciłem do skilowania, spokojnie bije dwarfy i roty, stoje afk, przegladam stronki na necie, sprawdzam co jakis czas, co tam slychac w Tibii, a zobaczylem Wulfgara na*******ajacego mnie z bolcow i z SD. Staram sie szybko pisac, zeby przestal i napisal, dlaczego chce mnie zabic, co takiego zrobilem. Niestety odpowiedzi doczekałem sie dopiero po śmierci. Probowałem zwiewac do Kazo, chociaz i tak wiedzialem, ze nie mam najmniejszych szans na ucieczke, ale mimo to podjałem sie tego. Szybko stracilem uhy...i musiał mi wyleciec demon shield ( na Pandorii 60k ). OK, po rozmowie z Wulfgarem powiedziałem, ze wole dac mu swojego bsa, zeby miec spokoj. Chcialem jednak odzyskac swoja tarcze, w koncu nalezala do mnie. Ale nic z tego. Spadlem z 49 na 47lvl, skille z 76/81 na 75/80. Stracilem tesz demonke.
To chyba tylko potwierdza, ze nie ma co tutaj grac.
Ja już bym cię zabił za nick -.-...
Lepper von Kisiel
29-01-2006, 18:29
Rohen]Ja już bym cię zabił za nick -.-.
A *** cie to. Jak nie masz o niczym pojecia, to sie nie wypowiadaj.
Leon-ziom
29-01-2006, 20:19
Lepper,sam jestem z pandorii i wiem co się tu dzieje(ale mimo wszystko i tak bede tu grać),ale że wulfgar zaczyna się robić PA to już nie wiem.postrach sieją tu Thaldus itp,ale wulfgar myślałem że jest spoko ;/.coż ja mam protów i kumpli więc jestem w lepszej pozycji,ale i tak nie tłumaczy to zachowania wulfgara,no cóż wspólczuje ci,że stracileś demonkę,ale po co bralesć eq na train ?:P(ja zazwyczaj biore słabsze,no i uhy of course),ale jeszcze raz wielkie wyrazy współczucia ;/,a tak btw,może chcieli troche zarobić??
Lepper von Kisiel
29-01-2006, 20:52
Lepper,sam jestem z pandorii i wiem co się tu dzieje(ale mimo wszystko i tak bede tu grać),ale że wulfgar zaczyna się robić PA to już nie wiem.
Ja też nie wiedziałem, do tej pory.
postrach sieją tu Thaldus itp
Z tym sie mozna zgodzic;)
Leon:: Byłem spłukany po kupnie bohów i rh ;/. Best eq na train? :) Sam nie wiem...miałem iść potem na guardy, jak wbiłbym next skill, ale w tej chwili staram sie odrobic stracony lvl. Uhy? Zostało mi z pół bp, ale jak mówię, nie miałem kasy, zeby sobie cokolwiek kupic ;/. Wulfgar, nie ściągaj ode mnie haraczu, tak jak powtarzam, nie mam innej postaci na Pandorii, możesz sie spytac kazdego mojego kolegi tutaj ;/. A moze chcieliscie troche na mnie zarobic? hm? Liczę też, że oddasz mi tarczę.
Crazy Mage
29-01-2006, 20:57
Zmien miasto przynajmniej na chwile bedziesz miał spokuj a ten gość jaja se z ciebie robil bo byl frajerem5
Wulfgar von'Cookie
29-01-2006, 23:08
Hehe... nice post^^
Najśmieszniejsze jest to, ze zawsze tlum stoi po stronie tego kto sie pierwszy chce wyzalic:)
Gdy zabrales Cattie bsa powinna ona pisac posty na forum "Lepper oddaj mi mojego bsa"
A ty oczywiscie bys napisal "nie wiem o czym mowisz, to nie ja"
Wiec sam widzisz... o czym tu rozmawiac...
Ktos musi podejmowac decyzje... jesli chcesz mnie postawic w zlym swietle mysle ze ci sie to uda.
Osoby ktore zdobyly juz troche doswiadczenia w tej grze raczej nie stana po Twojej stronie bo nie raz mialy juz taki przypadek...
Jesli wszyscy by wierzyli takim ludziom jak Ty to ta gra nie miala by sensu... A moze chcialbys porzyc ode mnie bohy albo passy zeby sobei pobiegac 125 lvlem i oczywiscie ja ci uwierze ze wszystko bedzie wporzadku i nic z postaci nie zniknie??^^
Mozesz sprobowac.. Moze ktos ci uwierzy... No jesli nie uwierzy zawsze mozesz napisac posta ze ta osoba jest PA..
Konflikt pomiedzy nami zostanie zakonczony wtedy gdy do rak Cattie wroci jej bs... tymczasem powodzenia:)
Crazy Onion
29-01-2006, 23:28
Hehe... nice post^^
Najśmieszniejsze jest to, ze zawsze tlum stoi po stronie tego kto sie pierwszy chce wyzalic:)
Gdy zabrales Cattie bsa powinna ona pisac posty na forum "Lepper oddaj mi mojego bsa"
Ktos musi podejmowac decyzje... jesli chcesz mnie postawic w zlym swietle mysle ze ci sie to uda.
Osoby ktore zdobyly juz troche doswiadczenia w tej grze raczej nie stana po Twojej stronie bo nie raz mialy juz taki przypadek...
Jesli wszyscy by wierzyli takim ludziom jak Ty to ta gra nie miala by sensu... A moze chcialbys porzyc ode mnie bohy albo passy zeby sobei pobiegac 125 lvlem i oczywiscie ja ci uwierze ze wszystko bedzie wporzadku i nic z postaci nie zniknie??^^
Mozesz sprobowac.. Moze ktos ci uwierzy... No jesli nie uwierzy zawsze mozesz napisac posta ze ta osoba jest PA..
Konflikt pomiedzy nami zostanie zakonczony wtedy gdy do rak Cattie wroci jej bs... tymczasem powodzenia:)
hmm...ten twoj post to takie *******enie dla samego *******enia B) , moze zamiast tego przedstawilbys "swoja wersje" i wtedy kazdy moglby zdecydowac komu wierzy ;], ja poki co wstrzymuje sie od wszelkich opini co do tego "zdarzenia" :baby: ....chill...
Lepper von Kisiel
30-01-2006, 00:31
Hehe... nice post^^
Dzieki;)
W sumie racja, ale mi nie zależy na akceptacji ze strony tłumu w tym poście.
No comment ;/. Mam pewną koncepcje na ten temat. Otóż Cattie została okradziona z bsa przez Leppera pogromce ratow ( to jest nick zlodzieja ). Stwierdziła: ,,Na serwie jest przeciez jeszcze Lepper von Kisiel...To na pewno ten sam char."
14:50 Cattie von'Cookie: Wulfgar, Lepper pogromca ratow ukradł mi bsa
14:50 Wulfgar von'Cookie: zaraz dostaniesz z powrotem
14:51 Cattie von'Cookie:ale on ma 2chara na serwie, Lepper von Kisiel, rozpraw sie z nim i powiedz, zeby oddal bs potem
14:51 Wulfgar von'Cookie: zalatwione
Szybko mnie zalatwiles, gz, zreszta ni ***a bylem przygotowany, kilka uhow w plecaku, ale co mialem zrobic, 75lvl wiecej, i lepsze pvp ( przyznaje, jestes bardziej doswiadczony )8o , nie wiem nawet, po co chcialem s*******ic z cave, ale kit ztym.
Tak właśnie bym napisał.
Ja bym uwierzył tej stronie, ktora przedstawilaby konkretne dowody, a ty nie pokazałes mi żadnych. Przeciez jakbym rzeczywiscie za***al ten mieczyk, to ani bys sie obejrzal, a jusz bys go mial przed swoim depo.
Jesli wszyscy by wierzyli takim ludziom jak Ty to ta gra nie miala by sensu...
Każdy ma prawo do wlasnego zdania. A dlaczego nie mialaby sensu? Pokazuje prawde, ze padlem twoja ofiara, chociaz chcialbym sie dowiedziec, ze bylo to po prostu nieporozumienie.
A moze chcialbys porzyc ode mnie bohy albo passy zeby sobei pobiegac 125 lvlem i oczywiscie ja ci uwierze ze wszystko bedzie wporzadku i nic z postaci nie zniknie??^^
Wystąpienie do ciebie z taka propozycja nie mialaby sensu, poniewaz wiem, ze nie jestes noobem.
Konflikt pomiedzy nami zostanie zakonczony wtedy gdy do rak Cattie wroci jej bs... tymczasem powodzenia:)[/QUOTE]
Tesz mam nadzieje, ze odzyska swoj miecz. Tez ci zycze powodzenia ;)
A tak btw 00:10 You advanced from Level 47 to Level 48.
odrabiam straty
Hehe... nice post^^
Najśmieszniejsze jest to, ze zawsze tlum stoi po stronie tego kto sie pierwszy chce wyzalic
To ja chyba jestem wyjątkiem od reguły. Widząc taki nick jak Lepper... i inne tego typu <zabronione, name lock plz> to wiem, że po kolesiu nie można się niczego dobrego spodziewać. I jestem skłonny uwierzyć w to co mówi Wulfgar niż to co mówi Lepper.
postrach sieją tu Thaldus itp
Z tego co mi wiadomo to Thaldus sieje postrach wśród PA, kozaczków itd. Taki Artfriel padł naprzykład niedawno :D:D.
@Lepper
Jak dostaniesz namelocka to możesz mi podziekować, Royal Globi jestem ;].
Thjordir
30-01-2006, 08:06
Tez tak raz miałem.Gościu myślał że mu BoHy ukradłem.Na szczęście przypomniało mu się kto je ukradł,nia ja :]
Leon-ziom
30-01-2006, 09:07
Wulfgar,możliwe,że masz racje z tym bsem,ale po co mu zabrałeś demonke?:Pa skoro masz już demon shielda,to po co sie kłócisz o tego bsa???taki shield to z ~3 bsy,więc nie wiem o co ci chodzi,widocznie chcesz zjeść ciastko i mieć ciastko ;)
@Wulfgar
Nie żebym coś do Ciebie miał, ale dlaczego nie dopuszczasz myśli, że możesz się mylić? Może był to ktoś o podobnym nicku, a ty skojarzyłeś z poszkodowanym? Poza tym, jeśli on ma Ci oddać tego BSa (nawet jeśli go nie wziął) to chyba Ty powinieneś mu oddać Demonke, bo to nie na niej Ci zależało. Poza tym, wypadałoby mieć dowody "zbrodni".
@Lepper
Fakt, Ciebie można by zabić za sam nick. Jeśli ukradłeś tego BSa, to jesteś naprawde gnojem, że jeszcze się wypłakujesz na forum. Jeśli jednak nie ukradłeś tego BSa, to masz pech, bo niestety hlvle są nieomylni (ich zdaniem ofkorz) i mogą zabijać kogo chcą, bez dowodów i bez pewności. Radziłbym Ci oddać tego BSa i mieć kłopot z głowy.
Pandorian technomancer
30-01-2006, 10:55
@ kisiel~
Jesli nie ty ukradles tego brighta to... głowa do góry :P to tylko gra. I ciesz sie ze jescze Paymentu nie dostales. Ja jesli bym tu jeszcze gral to za sam nick bym ci kazal placic z 20k co miesiac XD.
co do demonki... jesli chcesz nosic dobry equip to rób to z głowa (AoL), piszesz ze masz RH, BoH, i pewnie jeszcze niezly arm, leggsy... kolejny nóób co zamiast na poczatku kupic Amulet kupuje sprzet i biega w nim dla szpanu by potem wyplakiwac sie po forum jak to stracil swoje hipper supper wypasione itemki przez zlego PK; Pa; kick itd itp.
@wulf~
zrobiles to co powinienes zrobic, pewnie masz niepodwazalne dowody na to ze te dwie postacie to jedna osoba, bo znam cie z serwera i wiem ze jestes jednym z lepszych graczy na tym serwerze :-). A jesli to dwie rózne osoby.. no cóz to tylko gra :D, a pomylki sie zdarzaja ;) btw. gratzz loota :P.
Nalezalo mu sie chociazby za sam nick. Dość leperszczyzny i buractwa na Tibi.
Lepper von Kisiel
30-01-2006, 14:05
Widząc taki nick jak Lepper... i inne tego typu <zabronione, name lock plz> to wiem, że po kolesiu nie można się niczego dobrego spodziewać. I jestem skłonny uwierzyć w to co mówi Wulfgar niż to co mówi Lepper.
Ok...nawet mnie nie znasz, ale z góry zakładasz, ze jestem thief, pker itp. czyli nie warto mi ufać, bez kija nie podchodź. A jesteś skłonny uwierzyć Wulfowi, bo wolisz lizac 125rp, niz powiedziec, ze mi wierzysz. A jeśli mówisz, ze moje imię jest z a b r o n i o n e, to już na pewno dostałbym name locka od gm bez dopominania sie.
Tomeczek
30-01-2006, 14:37
Znam Wulfa od początku pandorii i wiem że nie jest jakimś noobowatym złodziejem, jakby chciał to by sobie kupił 10 takich demon shieldów, a to co sie stało widocznie uznał za słuszne i ciesz że nie poniesiesz dalszych konsekwencji
P.S.
jeśli to cie nie satysfakcjonuje to popatrz na to z druegiej strony :1. twój name. 2.nie wolno afkować :)
Wulfgarem gra od niedawna dróga osoba z którą miałeś nieprzyjemność sie spotkać.
Lepper von Kisiel
30-01-2006, 14:52
co do demonki... jesli chcesz nosic dobry equip to rób to z głowa (AoL), piszesz ze masz RH, BoH, i pewnie jeszcze niezly arm, leggsy... kolejny nóób co zamiast na poczatku kupic Amulet kupuje sprzet i biega w nim dla szpanu by potem wyplakiwac sie po forum jak to stracil swoje hipper supper wypasione itemki przez zlego PK; Pa; kick itd itp.
OMG, czy nie pisalam, ze skilowałem, bo brakowalo 4% do 76 sworda, a potem mialem isc na guardy. Czy jak wy skilujecie, to caly czas sie patrzycie na swoja postac, czy zerkacie co chwile na tibie, jak ja? :( Rozumiem, moze to sie skonczyl dedem...Tak wiec nie biegalem w best eq dla szpanu, a na aola po prostu nie mialem kasy, bo dzien przed kupilem rh, wczesniej bohy i bylem splukany. A prawda jest, ze stracilem itemek, bo padlem od pk. A demonki nie odda, chociaz moze miec za to 3 bsy ;/.
zrobiles to co powinienes zrobic, pewnie masz niepodwazalne dowody na to ze te dwie postacie to jedna osoba
Jakby mial, jak ty to mowisz, niepodwazalne dowody, na to, ze mam tu2chara, to by je przedstawil, e?
gratzz loota :P.
Nalezalo mu sie chociazby za sam nick. Dość leperszczyzny i buractwa na Tibi.
zobaczymy, jak ty padniesz za nic i bedziesz w dupe ze skilami i 60k. A tak btw od***cie sie od nicka, przeszkadza wam to cos?
Mithgar XX
30-01-2006, 21:27
Cóż za imię ja bym go zrookowal:)
Tak się składa, że znam lepera z rl i moge was zapewnic ze char lepper pogromca ratow nie jest jego.
Jednak nawet ludzie z gildi nie wierzyli mi, że on nie jest zlodziejem:/
Więc lepper von kisiel padł ofiara pomylki, choc przyznaje sam ze nicki obu lepperow sa ludząco podobne:/
A mówiłem mu kilka miechów temu- zmien nick czym prędzej:P
Dark Brozyn
30-01-2006, 22:19
A więc tak :P rozpiszmy się:
@Globi :)
no więc troszkę regulaminu dla mojego almost RL :) namelocka nie otrzyma osoba która ma imię lub nazwisko znanej, sławnej osoby. Więc za nick 'Christina Aguilera' otrzymujesz namelock'a lecz za nick 'Aguilera von chilwa' już nie. Tak samo jest z panem Andrzejem Lepperem.
@Mithgar
pisałeś mi na guildchacie żebym zagadał do Wulfgara żeby oddał demonkę ale wiedziałem że jak już ją ma to nie odda, jeszcze jakbym się lepiej znał z nim ale on mnie uważa za nooba który pada jak noob na DL'u i ciągle mu pisze żeby mi sprzedał coś o Djinna. Ale coż niech myśli o mnie co chce, mi zależy na zdaniu jednej osoby :>
@Lepper von Kisiel
Zaprzeczasz sam sobie. "Zabrałem mało uh, przecież skillowałem" a zaraz później piszesz że idziesz expić na guardy. Na expie idzie troszkę tych uh co ? A wogóle 45 knight powinien nosić chociaż te 5 bp~..
@MObik
Wulfem gra cały czas jedna i ta sama osoba.
Wald_Kerius
30-01-2006, 22:37
Ja to jestem troszke nie w temacie( nie ten serwer) ale gralem tu i jestem ciekaw jak to sie all skonczy :p Pozdro dla ziomow.
Wulfgar von'Cookie
31-01-2006, 01:28
Brozyn dobrze wiesz co mialem na mysli mowiac o tym ze "padasz jak noob" po tym jak w pieknym stylu wylozylem sie na archerze :)
Nie umiesz skojarzyc faktow i wyroznic zartu??
Z Lepperem to nie jest sprawa "pomylenia nickow". Dla mnie nie stanowi problemy odroznienie nicku Lepper von Kisiel i Lepper pogromca ratow...
W tym problem ze z moja pamiecia jest wszystko ok, tym bardziej dzieki twoim SPECYFICZNYM nickom...
Jak jeszcze miales okolo 20-30 lvl... najpier mnie spamujesz o wzajemnej przyjazni, mowisz "czekaj, zaloguje na swojego drugiego chara i sie odezwe", odzywa sie lepper pogromca ratow i znowu nawija o tym samym....
No wybacz...
Ale jak koles da mi na ulicy w pysk mam zaczac zbierac dowody ze tak zrobil??
Na szczescie nie jestem takim typem osoby i bym podjal dzialanie od razu;]
Moze jeszcze twoje 10 uhow mam Ci oddac za to ze zabilem Cie "bez powodu"?? Szkoda ze sam juz placzesz sie w swoich klamstwach....
Dla mnie twoja postawa jest smieszna, zalosna, rozpaczliwa:
nick : Lepper von Kisiel, Lepper pogromca ratow
sprzet: w miare dobry
skille: nie najgorsze
skillowanie: best eq
liczba uhow: 10 (run)
Jak mozna mowic ze sie nie ma kasy na uhy jak sie chodzi w takim eq?
Nie zapominajmy ze wzial taki ekwipunek bo chcial pojsc poexpic z tak wysmienita liczba uh... PG na soldierach?? hehe.. osobiscie 50 knigtem nie nosilbym mniej niz 6 bp uhow...
Dziwie sie tobie ze teraz opuszczasz dp.... mi tez szkoda twoich skilli dlatego nie padles drugi raz... ale jesli BS nie wroci do Cattie nie wroze ci dobrej przyszlosci tutaj...
Tu nie chodzi o to, ile bsow moge kupic za demon shielda...
To straciles na wlasna prosbe, trzebabylo oddac jej bsa gdy poprosila o to pierwszy raz...
Tu chodzi o zasady, za ktorych zlamanie juz zaplaciles i mozesz jeszcze zaplacic.
Hehe... nice post^^
Chociaz nigdy nie mialem takiego lvl'ela teraz uwazam cie za czlowieka uwazajocego sie za lepszego od innych
to ze masz wiekszy lvl'el nie upowaznia cie zebys robil z lvl'ami mniejsyzmi co tylo bys chcial np.
msgujesz do takiego 50+ pay or hunted ten biedny musi ci zaplacic bo masz mniejszy lvl'el -.-
I po drugie powinniscie to zalatwic jak ludzi cywilizowani a nie.Powiedzial ze nie ukradl to powinienies uszanowac to
Crazy Onion
31-01-2006, 10:03
Chociaz nigdy nie mialem takiego lvl'ela teraz uwazam cie za czlowieka uwazajocego sie za lepszego od innych
to ze masz wiekszy lvl'el nie upowaznia cie zebys robil z lvl'ami mniejsyzmi co tylo bys chcial np.
msgujesz do takiego 50+ pay or hunted ten biedny musi ci zaplacic bo masz mniejszy lvl'el -.-
I po drugie powinniscie to zalatwic jak ludzi cywilizowani a nie.Powiedzial ze nie ukradl to powinienies uszanowac to
Płacic ma za bsa ktorego niby ukradl wiec skoncz idiotyzmy wypisywac. A twoje ostatnie zdania to juz w ogole jest mistrzostwo, wyobrazmy sobie ssytuacje: masz wysoki level ( nie wroze ci takowego B) ) i jakiemus twojemu kumplowi za***ali bsa, wiec idziesz do thiefa mowisz zeby oddal , on na to : "...ja nic nie ukradlem", a ty wtedy mowisz : "ok, szanuje to..." ?....buahahahahahahahahahahahah.
NooB from LW
31-01-2006, 10:23
Ja już bym cię zabił za nick -.-...
Ja tez xD
Omg zabije bo nie ma humoru ja tez zabijam jak go nie mam
Wam tylko pasuje jak wy zabijacie i dobre looty lecą a jak ktos was to juz do gardla skacze
@Lepper
Ty się dziwisz, że się imienia twojej postaci ludzie czepiają? Omg, wstydu nie masz? Takie imiona w grze zabijają jej klimat już do końca i za sam twój name powinieneś wyłapać małego hunta -.-
Shardzik
31-01-2006, 10:33
@Wulfgar~
Hmm, z mojego punktu widzenia jesteś żałosny, udajesz ważnego, myślisz że jesteś lepszy od innych bo masz tam wysoki lvl... Otóż to nie prawda, gdybyś był
odrobinę mądry, to widziałbyś, że nick "Lepper" jest szeroko stosowanym nickiem przez ~13 latków, którzy nie wiedzą dokładnie kim on jest...
Chyba że masz dowody tj. logowanie się na poszczególne postacie z danego IP w innym przypadku jest to zwykłe PA. Zastanów się, zanim będziesz zabijał innego ~50 lvla pod pretekstem "ukradzionego MMS'a" bo postać
która ukradła, miała w środku nicku "da'~ "
Lepper po co dajesz wogole taki temat na to forum przeciez to ci nic nieda ... to tak jak ja bym dala temat spowodu mojej slawnej przygody z relytem swoje sprawy zalatwia sie po cichu i nie na forum na ktorym wiekszosc ludzi ci niepomoze....
Dark Brozyn
31-01-2006, 14:31
Brozyn dobrze wiesz co mialem na mysli mowiac o tym ze "padasz jak noob" po tym jak w pieknym stylu wylozylem sie na archerze :)
Nie umiesz skojarzyc faktow i wyroznic zartu??
Potrafię ale lubię się z tobą droczyć ^^
Wulfgar von'Cookie
31-01-2006, 15:17
Brozynek: :**** kiedy dle?:> 4 x dsm please??:>
Shardzik
Jesli pan XXX by ci napisal ze zaraz zaloguje na pana YYY, i pozniej pan YYY na pana XXX i tak w kolko... i po jakims miesiacu pan YYY kradnie bsa twojej lasce to bedziesz potrzebowal dowodu na to ze to on??-.-
Jestem ciekawy na jakiej podstawie stwierdzasz ze uwazam sie za lepszego z powodu mojego lvl?? Chyba mnie nie znasz...
Ja uznaje prawo wzajemnego respectu... Jesli ktos szanuje mnie, odwzajemniam mu sie tym samym.
Mithgar XX
31-01-2006, 15:49
Myslę, że czas już zamknąć ten temat:P
Wszystko jest już wyjaśnione
Dark Brozyn
31-01-2006, 16:09
teraz ? ja moge :P
Tovob Lard
31-01-2006, 18:08
Powiem tak Lepper pogromca ratow to był char mojego kumpla, był bo już go sprzedał i nigdy nie miał takiego chara jak Lepper von Kisiel a więc mówienie o jakimkolwiek związku tych postaci (oprócz niku) jest totalną bzdurą. Jestem tego pewien na 100%.
A tak na marginesie to namelocki by sie przydały ;)
Lepper von Kisiel
31-01-2006, 19:47
@Tovob Lard
Ty :) Moze teraz mi wreszcie uwierzy, ze myli mnie z kims innym.
Odczepi się? Moze, ale watpie, czy odda demon
@btw teraz noze 4bp uh
Barzyk de'Costa
31-01-2006, 21:02
Dam wam przysłowie: ''Każdy serwer ma swojego Konde''
Dam wam przysłowie: ''Każdy serwer ma swojego Konde''
Ja mam lepsze
"Nie każdy server ma Reze"
HEIUHEIHANEUIHAUIEAHAO
Dark Brozyn
01-02-2006, 00:59
Ja mam lepsze
"Nie każdy server ma Reze"
HEIUHEIHANEUIHAUIEAHAO
THE LEGEND OF PANDORIA LANDS HAS SPOKEN! BEWARE OF HIM!!11!
Śmieszy mnie gadanie o wygrażaniu namelockami i usprawiedliwianie tego "klimatem" tibii (sam miałem dosyć nietypowy nick i dzięki pewnej osobie musiałem go zmienić). Czy wy naprawdę czujecie jakiś klimat w tej grze? W grze gdzie postacie i potworki przypominają pluszowe misie. Odbiega to coprawda od tematu, ale czytając te posty o namelockach i klimacie gry musiałem to napisać. Moim zdaniem PRAWDZIWY klimat fantasy można poczuć w np. "Disciples II", a nie w tibii... :D
Crazy Onion
01-02-2006, 10:54
Śmieszy mnie gadanie o wygrażaniu namelockami i usprawiedliwianie tego "klimatem" tibii (sam miałem dosyć nietypowy nick i dzięki pewnej osobie musiałem go zmienić). Czy wy naprawdę czujecie jakiś klimat w tej grze? W grze gdzie postacie i potworki przypominają pluszowe misie. Odbiega to coprawda od tematu, ale czytając te posty o namelockach i klimacie gry musiałem to napisać. Moim zdaniem PRAWDZIWY klimat fantasy można poczuć w np. "Disciples II", a nie w tibii... :D
Uwazam ze w mmorpg-ach grafika ma akurat najmniejsze znaczenie, wystarczy spojrzec na rzesze ludzi ktorzy graja w tekstowki i jakos nie narzekaja. Wszystko zalezy od wyobrazni, wiec moze po prostu ci jej brak B) .
Ok...nawet mnie nie znasz, ale z góry zakładasz, ze jestem thief, pker itp. czyli nie warto mi ufać, bez kija nie podchodź. A jesteś skłonny uwierzyć Wulfowi, bo wolisz lizac 125rp, niz powiedziec, ze mi wierzysz. A jeśli mówisz, ze moje imię jest z a b r o n i o n e, to już na pewno dostałbym name locka od gm bez dopominania sie.
Nie gram już na Pandzie więc lizać dupy nie musze i nigdy nie bede tego robił. Co do tego, że tobie nie ufam, to prawda, gdybyś byl kimś ... jakby to nazwać normalny ?, to dałbyś jakiś normalny nick a nie Lepper ... Jak dla mnie n/c dla takich nicków i żadko z kimś takim rozmawiam. Gdyby w takim samym przypadku jak twój był koleś na podobnym lvl tylko z normalnym nickiem miałbym do niego więcej zaufania i zrozumienia.
@Globi
no więc troszkę regulaminu dla mojego almost RL namelocka nie otrzyma osoba która ma imię lub nazwisko znanej, sławnej osoby. Więc za nick 'Christina Aguilera' otrzymujesz namelock'a lecz za nick 'Aguilera von chilwa' już nie. Tak samo jest z panem Andrzejem Lepperem.
Mój błąd, gadałem z kumplem tutorem :P. Już chyba wiem czemu nie zdałem testu na tutora :P.
Uwazam ze w mmorpg-ach grafika ma akurat najmniejsze znaczenie, wystarczy spojrzec na rzesze ludzi ktorzy graja w tekstowki i jakos nie narzekaja. Wszystko zalezy od wyobrazni, wiec moze po prostu ci jej brak B) .
Zgodzę się z tym, że w grach takich jak MUD i innych jego odmianach (sam w jedną kiedyś grałem), albo w grach towarzyskich jak np. "Warhammer" (powoli się do niej przymierzam :p ) wyobraźnia jest niezbędna.
Ale w tibii? Nie wiem czy jak walczysz ze smokiem, to zaczynasz sobie wyobrażać przerażającą bestię. Albo jak expisz w kopalniach, to czy wyobrażasz sobie walkę z krasnoludami? Ja przynajmniej tak tej gry nie odbieram. Może faktycznie nie mam wyobraźni, ale ciekawi mnie to, czy Ty masz takie wyobrażenia podczas grania. :D
(No chyba, że źle rozumiem znaczenie pojęcia "wyobraźnia w tibii")
W tibii grafika jest jaka jest i wyobraźnia wg. mnie nie jest tutaj do niczego potrzebna... ;)
Jak to "Wulfgar zajbia za nic"
Kazdy by cie za nick zabijl
Sam wiem otmy bo gadalem z Catti w Depo (Bylem na Slubije ich :D)
Do znam Catti dobze i walsnie sie Loggam do Dp patze Cattie w Dp
i muwej Yo dobra gadamy i muwj mi ze jej okradli Bsa ja sie pytam jak ale niestety net mi sie zerwal
i juz nie dowiedzalem sie odpoweidzi
Wulfgar nie zabijl za nic okraldes i nie gadaj glupot
LoL Lepper muwj prawde?
Tak pzed chwilom mi Muwjom :p
Dobra looz lepperku ^^
Wulf zrobił to co powinien każdy mąż w takiej sytuacji . Pod*******asz BS'a i jeszcze upierasz sie że to nie ty i jeszcze mowisz żeby Wulf oddał ci Demon SHielda a oddasz mu BS . Kto mądry ,by zamienił 60k(shield) za 20k(bs) . Ale cóż taka jest Tibia i różni są ludzie .
Wulf wielkie GZ za lvl i powodzenia !!!:)
Dark Brozyn
02-02-2006, 22:56
LoL Lepper muwj prawde?
Tak pzed chwilom mi Muwjom :p
Dobra looz lepperku ^^
jakom masz osene s polzkieko?
@Brozyn nejstety mieszkam w Niemcheh i polskiego sie nie ucze
To prawda w profilu stoj ze miesczkam w Koszaline ale tylko na Ferie :D
Nom muj Polski jest slaby ale moszne sie domyslc co pisze :p
Dark Brozyn
03-02-2006, 16:48
@Brozyn nejstety mieszkam w Niemcheh i polskiego sie nie ucze
To prawda w profilu stoj ze miesczkam w Koszaline ale tylko na Ferie :D
Nom muj Polski jest slaby ale moszne sie domyslc co pisze :p
aha sorki :P
o boże,fuj,ale mu w rów wchodzisz.
takiemu tylko pociąć morde nożem.
Dark Brozyn
04-02-2006, 00:38
o boże,fuj,ale mu w rów wchodzisz.
takiemu tylko pociąć morde nożem.
widze że na pandori zawiodli cie przyjaciele i szukasz ukojenia na kyrzyńskim rooku :>
Nie wiem co sobie mysli ten 125 rp , zabijanie za nic pa to najgorsze co moze byc ... niech lepiej uwaza , bo wkoncu ludzie moga sie wkurzyc i bedzie po jego grze .
@Tomciu
Ciekawe jak ty byś był w takiej sytuacji, gdyby tobie osoba której ufasz (koleżanka/dziewczyna jak w przypadku Wulfgara) powiedziała, że ten koleś jej coś ukradł, a ty po spytaniu się, że tak powiem złodzieja to uwierzył byś mu ? Jak tak to dziwny z ciebie koleś :P.
Nie wiem co sobie mysli ten 125 rp , zabijanie za nic pa to najgorsze co moze byc ... niech lepiej uwaza , bo wkoncu ludzie moga sie wkurzyc i bedzie po jego grze .
Skoro grasz na Calmerze to skąd możesz wiedzieć jak to naprawde było ? Poza tym za nic powiedział oskarżony o kradzież więc nie zawsze można zaufać.
@Topic
Jest tu troche bez sensownych wypowiedzi. Doszedłem do wniosku, że ten temat nie powinien tu być. Ponieważ:
1. Jest to pojedynczy przypadek i po tym nie można oceniać, że Wulfgar to jakiś PA nie z tej Ziemi.
2. Patrz pkt. 1.
3. To jest oskarżenie osoby poprostu, a nie wydarzenia ze świata.
@Down
Poprawione :P
Dark Brozyn
05-02-2006, 00:41
Wulfragara
Wulfgara się pisze :) on nie jest fragerem, zapewniam. Chyba że ze mną w teamie na otsie ;)
Lord Wlodek
05-02-2006, 01:02
Wulfgar von'Cookie ukradles mi mpa oddwaj zlodzieju bo pozalujesz zabije cie i zobaczymy
Wulfgar~~ kazdy moze klamac nie masz zadnych dowodow ze jej ukradli bs'a
Wulfgar von'Cookie ukradles mi mpa oddwaj zlodzieju bo pozalujesz zabije cie i zobaczymy
nie ma dowodów...to kolejny PA.....wymysla głupie idiotyzmy zeby zasiać ziarno niepewnosci.
kiedys jeden koles rzekomo cos ukradł (podobna sytuacja) tylko ciekawe ze nie był wtedy online ;/
to jest tylko takie pie.....nie "why? -beacuse" czemu? BO KU....a TAK! DAWAJ I NIE PI.......L ,płać albo J....b sie i zdychaj.
Palek Demon
05-02-2006, 01:54
Tak niema dowodów a wienkszosc osob z pandori lize dupe temu 125lvl -Tak trzymaj sie niejstes noobem wiezymy ze on go ukrad- marnie myslonc ze on na nich zwroci uwage
n/d Brozyn :p
Wez ty dziecko idz stad lepiej.
Myslisz ty wogóle?
Skoro to jego zona to czemu ma jej nie wierzyć tylko jakiemus noobowi ktorego nie zna?
dajcie sobie spokoj o moj boze i po co ten temat tutaj ?? jak zwykle zaczna sie wyzywac a i tak Ci to w niczym niepomoze....
Lord Wlodek
05-02-2006, 12:30
Jestem ciekawy jak jej ukradno tego bs'a mysle ze to bylo tak:
Zjodziej: Dawaj suk.... bs'a albo cie zastrzele
Zona Wulfgara:aaaaa ratunku
Zjodziej:Zamknij ry... i dawaj bs'a bo mi sie spieszy
Zona Wulfgara:Nom ok ale nie chcesz tego Dsm'a ktory mi wulfgra dal jak robil pa?
Zjodziej: Skup sie i dawaj tego bs'a
ZOna Wulfgara: ok masz narazie
Zjodziej: ok dzienki cya
Zjodziej:Aha jakby co to jestem lepper von kisiel
Zona Wulfgara: ok narazie
No bo jka inaczej mogl ukrasc tego bs'a??
Lepper von Kisiel
05-02-2006, 12:48
@up
:D Hahah, uśmiałem się. Ale było z deka inaczej;)
Lord Wlodek
05-02-2006, 13:43
Lepper on oddal ci ta demonke?? bo wtedy on tez jest thief...
Lepper von Kisiel
05-02-2006, 15:46
Oddał??8o Kpisz sobie xD?
Dark Brozyn
05-02-2006, 17:09
Jestem ciekawy jak jej ukradno tego bs'a mysle ze to bylo tak:
Zjodziej: Dawaj suk.... bs'a albo cie zastrzele
Zona Wulfgara:aaaaa ratunku
Zjodziej:Zamknij ry... i dawaj bs'a bo mi sie spieszy
Zona Wulfgara:Nom ok ale nie chcesz tego Dsm'a ktory mi wulfgra dal jak robil pa?
Zjodziej: Skup sie i dawaj tego bs'a
ZOna Wulfgara: ok masz narazie
Zjodziej: ok dzienki cya
Zjodziej:Aha jakby co to jestem lepper von kisiel
Zona Wulfgara: ok narazie
No bo jka inaczej mogl ukrasc tego bs'a??
poyebany ? wulf nie zazwyczaj nie bawi się w PA
Lord Wlodek
05-02-2006, 17:40
@up noob? aha ty mu pomagasz jaki miło :) chcesz mnie zabic to masz moj nivk na pandori : Wulfgar von'Cookie
Dark Brozyn
05-02-2006, 21:24
szkoda unj na Ciebie newb
Lord Wlodek
05-02-2006, 21:46
Wez idz z wulfgarem kogos zabic z nic, bo ci na uhy zaczyna brakowac
Troche dziwię się zachowaniem Wulfgara.Mógłby kupić BS u jakiś ludzi przecież Ty takim z lvl to Cię stać.BS aż taki drogi nie jest ;) Mam nadzieję,że sie pogodzicie i będzie dobrze.A Tobie Wulfgar radze kup od jakich ludzi Brought Sworda i będzie ok :cup:
Dark Brozyn
06-02-2006, 22:44
Wez idz z wulfgarem kogos zabic z nic, bo ci na uhy zaczyna brakowac
Mam jeszcze 500k z takich noobów jak ty.
Lord Wlodek
07-02-2006, 00:23
Ho ho ho znalazł sie :DDD szkoda mi lmm na ciebie
Magik Rozko
07-02-2006, 02:58
Przerywam czytanie by odpowiedzec na to , PRAWDZIWY klimat fantazy nie poczujesz w zadnej grze na PC ! jedynie gra w realnego RPG gdzie postac tworzysz sam i spotykaz sie z ludzim ktorzy tez chca grac i zyc w tym swecie , zadna ale to zadna gra na kopie nie odda prawdziwego klimatu . Sam grałem w Rpg w RL ale tema sie rozleciał i nie ma juz co liczyc
:( :(
Ps. ide czytac dalej
Oro_to_ja
07-02-2006, 13:03
mam pomysl zrobie sobie nooob chara pk :> np. Mlody von'Cookie i pozabijam sobie jakies fajne lvlki moze loot sie trafi i moze hunt poprostu samowolka pk (i h** mnie obchodzi ze np. wulfgar bedzie mial przypal :)) jeszcze sie wbije do jakiesj noob guild i dam tittle prot by Wulfgar von'Cookie =D widziicie jak to fajnie gdy sie an czyims pechu jedzie :> a co do tej sytuacji ze lepper gadal do ciebie 2 charami po chwili to watpie bo on nie ma 2 chara i raczej nei sadze ze jest ktos glupi ze robi noob chara do pk czy thiefa o nicku podobnym do swojej rl postaci i jeszcze okrada gracza o ktorym wie ze jest zana high lvla ;) tak przy okazji racjonalnie mysl przedewszystkim a to nie twoja zona powiedziala ze 50 knight to tamten zlodziej tylko ty sobie to powiedziales moze ona ma wiecej oleju w glowie pozdro dla niej :* =>
@ Lord Wlodek ktury wszykto wie a nawed nie wie co to tibia tylko na forum sobie gada.
Nie kumam cie!!! Glupi ty czy co?
Jak znam wulfa on nigdy nie robil PA
Potpieram zdanie Brozyna
A ty nic nie wiez i sobie pier*****
Pandoria za doby kaliber dla ciebie.....
Ja nie moge napisales cos tam ze zona wulfgara daje tak sobie bs bo lepper cos tam gada i nagle ona muwj ze Dsm z PA..
Co ty masz za fantasie?
Tylko nuki tak gadajom ......
Brozyn Gz lvl 100 :D
Elde Dist
22-02-2006, 20:39
Elo Lepper :)) no to pieknie ja musialem Rhaldusowi placic za to "ze zyje" to sie nazywa powod nie?:) a apropo Wulfa to on wporzo gosc tak jak Ty ! ( bp arrows plx ) :P a to do Wulfa ... LEPPER ma jedna postac ! =S
Mymichelle
05-04-2006, 14:01
Za sam nick powinni cie zabic. Sojusznikow robiac taki badziewny temat nie znajdziesz.
Mithgar XX
05-04-2006, 14:17
@up
A ześ zabłsynał, chłopie, mówiac to..Temat ma 3 miechy, a ten kolo został haknięty i zrokowany...Łyso ci?
oczywiscie ze pandoria sux. Gram na innym serwerze i wielu ludzi to potwierdza i wielu narzeka na pewne osoby....nie musze mówić jakie bo kazdy to wie. co do tego bsa...to zwyczajny "power Ambusing"....uroiła sobie ze jej to ukradłeś...zeby dostac wyłudzony pie.....ny FRIII ITAN....najgorsze jest to ze za toba sie nikt nie wstawił...i nie nagadał mu do rozumu.
Ale na przyszłosc gdy skilujesz.....to skiluj sobie w jakims gould housie....gdzie jest miejsce bez pz (np w outlaw campie jest taki gh)
jeszcze sie podniesiesz....
Hehe... nice post^^
a moze to ty nie jestes wart zaufania? bycie dobrym playerem a uczciwym człowiekiem z zasadami to róznica.moze to ta twoja "zonka" (a moze jakis 14 letni szwed) sobie uroiła ten mieczyk....bo wiedziała ze bedziesz ślepo wierzył.
Powiedz mi dlaczego on miałby kłamać....ryzykując przy tym zrookowanie przez kogoś? to nie trzyma sie kupy...zbyt wiele by miał do stracenia...zresztą sam napisał ze juz chciał nawet dac tego bsa....ale zabiłes i ukradłeś demonkę....( i mimo to chcesz bsa dalej chociaz wziałes dwa razy tyle) wszystko przemawia przeciw tobie....nie masz honoru ani jaj zeby sie przyznać ze "tak jestem power ambuserem no i co z tego?"....tylko oczywiscie zmyslasz sobie bylejaki powód.
Znałem podobnych do ciebie ,twierdzili ze dnia któregos o godzinie którejś...byłem gdzies koło thais i ukradłem loot ;/ ciekawe bo w tym czasie byłem w innym miescie u ciotki.
To są ludzie twojego pokroju...ale skoro juz taki jestes...to miej jaja zeby sie do tego przyznać.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.