Pokaż pełną wersje : PK party rozwalone przeze mnie
Aeglos Tribunal
01-02-2006, 19:14
Więc tak pare osób wybrało się na PK zabili oni 1 osobę filmik trochę nudny , ale warto zobaczyć co się dzieje jak ja tam wpadam ;D filmik nie jest kręcony przeze mnie btw. ja tam wpadna gdzieś na 50~ min akcja trwa nie całe 5 min i wtedy jest już tylko gadanina :>, a tutaj link:
http://rapidshare.de/files/12321712/Pking_danubia.rec.html
Enjoy !
Naprawde fajny film, poczatek nudny i pozniej sie rozkrecilo. Zaliczyles jeden dead. Co ci wypadlo?
Aeglos Tribunal
01-02-2006, 21:11
Naprawde fajny film, poczatek nudny i pozniej sie rozkrecilo. Zaliczyles jeden dead. Co ci wypadlo?
to nie ja padłem , obejżałem filmik jak to wyszło (nie było ukartowane) poprostu tak wyszło , że trafili na tego kolesia co nie powinni zabijać :] więc wpadłem postacią Boleek i ich rozwaliłem co widać na filmiku ;) jaką byś dał ocenę w skali od 1 do 10 ? :> COMMENT PLZ xP
GHhahAHAHHhahhahahhaahaAHH
niezle rozpykales 3 kolesi ( omg 32 elder, 34 sorc , 30 knight )
w sumie sprawie miales ulatwioną bo kolesie nie wiedza co to jest pvp :PPPP
gdyby pomysleli mialbys problemy, ale ...
ale oni nie potrafili u***ac 40~ lvla w piecu co widac na filmie, nie bede wymieniac bledow bo jest tego w *** ( ledwo go zobaczyli odrazu attak na niego, zamiast obejsc do od strony zeby nie mogł spokonie uciekac x-DDD )
zreszta widziales Boleek jak sie smialem jak pokazywales mi to na RLu xDDD
i jeszcze jedno :PP
BUUUHAHHAHAHAHAHAHAHAHauAHAUahaAHAHahHAHhhaHAHAhah ahhah~
o_O
Aeglos Tribunal
01-02-2006, 21:26
GHhahAHAHHhahhahahhaahaAHH
niezle rozpykales 3 kolesi ( omg 32 elder, 34 sorc , 30 knight )
w sumie sprawie miales ulatwioną bo kolesie nie wiedza co to jest pvp :PPPP
gdyby pomysleli mialbys problemy, ale ...
ale oni nie potrafili u***ac 40~ lvla w piecu co widac na filmie, nie bede wymieniac bledow bo jest tego w *** ( ledwo go zobaczyli odrazu attak na niego, zamiast obejsc do od strony zeby nie mogł spokonie uciekac x-DDD )
zreszta widziales Boleek jak sie smialem jak pokazywales mi to na RLu xDDD
i jeszcze jedno :PP
BUUUHAHHAHAHAHAHAHAHAHauAHAUahaAHAHahHAHhhaHAHAhah ahhah~
o_O
no ta przecież widziałem jak targałeś ŁACHA jak wpadłeś do mnie xDDDDD masakra ;] zresztą dobrze było :]
podziwiam tego uszatka za nerwy .. ja temu 12 palowi co tak kozaczyl je... SD w pysk nawet gdyby mial drugiego chara 200 lvl .. kolo tak kozaczyl, ze ja bym niewytrzymal ..
Jess Brig
02-02-2006, 01:00
Ale sie koles podniecasz tym swoim PvP ja bym nie powiedzial ze jest takie dobre ... -.^ ogólnie po jednym filmiku moge sobie wyrobic zdanie o tobie ... Gra PvP nie ogranicza sie tylko do strzelania z sdi lub hmm, trzeba urzywac tez innych run.Zeby ktos byl bardzo dobry w PvP strzelajac z samych sd to mósial by byc jasnowidzem, zeby przewidzec ruch przeciwnika.Juz mialem nadzieje ze ten koles 85 pal zabije tego bolka czy jak mu tam...cóż szkoda :/
Palek Demon
02-02-2006, 01:10
podziwiam tego uszatka za nerwy .. ja temu 12 palowi co tak kozaczyl je... SD w pysk nawet gdyby mial drugiego chara 200 lvl .. kolo tak kozaczyl, ze ja bym niewytrzymal ..
Lol racja :PP spoko filmiki :P
@edit a i jesxze na koncu ten Ms Z BB totalny debil :P
Aeglos Tribunal
02-02-2006, 06:44
Ale sie koles podniecasz tym swoim PvP ja bym nie powiedzial ze jest takie dobre ... -.^ ogólnie po jednym filmiku moge sobie wyrobic zdanie o tobie ... Gra PvP nie ogranicza sie tylko do strzelania z sdi lub hmm, trzeba urzywac tez innych run.Zeby ktos byl bardzo dobry w PvP strzelajac z samych sd to mósial by byc jasnowidzem, zeby przewidzec ruch przeciwnika.Juz mialem nadzieje ze ten koles 85 pal zabije tego bolka czy jak mu tam...cóż szkoda :/
Tak sie sklada , ze Boleek w tym filmie to akurat ja ...... a znalazlem ich bo zabili UH providera kolseia od nas z gildi :>. a Rohashi by mnie nie uwalil bo to moi znajomi byli niestety ja pomagam ludzią z gildi więc nie miałem wyboru .... a tak apropo co Ty bys zrobil jak by Cie bil 32 Elder 34 Sorc i 33 Knight ? niby nic wielkiego ale zawsze jest prawda ? w jednym momencie moge sie UHna i mam exhausted ;]
Shin Cron
02-02-2006, 08:26
Spoko flimik ładnie ich rozwaliłeś troche nie wiedziałem kto z kim i dlaczego ale akcja ładna.
Aeglos Tribunal
02-02-2006, 20:11
Spoko flimik ładnie ich rozwaliłeś troche nie wiedziałem kto z kim i dlaczego ale akcja ładna.
Heh dzięki za tą pochwałę ;) comment plx0r !
Koleś nie podniecaj sie tak bo logne silenta i cie ro********e
Aeglos Tribunal
02-02-2006, 21:58
Koleś nie podniecaj sie tak bo logne silenta i cie ro********e
Ty sie tak ****a tym silentem nie podniecaj bo bedziesz placil znowu ;< wiec ****a nie przeginaj ;]
ehh... rehost plz :( njlspisj na tibicams.com :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.