zaloguj się

Pokaż pełną wersje : WAR - Law & Order vs. Twi

Stron : 1 [2]

Impossible is nothing
11-03-2006, 22:57
hehe itak najwierzym nOObem zostanie kamara. najpierw mowi ze zbiera explo na wara z Wzyckami a pozniej blokuje hydry dla Thasa hahahha

pivope
11-03-2006, 23:17
hehe itak najwierzym nOObem zostanie kamara. najpierw mowi ze zbiera explo na wara z Wzyckami a pozniej blokuje hydry dla Thasa hahahha
niejest noobem tylko wie co robi :) powiedzial mi ze jak zobaczyl filmy jak lao dostaje odrazu odechcialo mu sie wojny :) rozsadny pomysl po co ma kampowac w pz ;):faceoff:

Impossible is nothing
11-03-2006, 23:24
hehe raczej "zobaczyli" a nie "zobaczyl" :baby:

pivope
12-03-2006, 01:23
hehe raczej "zobaczyli" a nie "zobaczyl" :baby:
LOL? jakie zobaczyli ?-.- ja pisze ze on zobaczyl filmy a nie ONI

Drasen
12-03-2006, 01:43
Dawno jush tu nie zagladalem wiec moze zaczne odpoczatku

1.Co do mojego powrotu w 1 dzien 4 fragi dla nas :) Osobiscie zlootowalem 24 bp uh 2 bp sd (15 z Mactena i 9 z Eaglixa) + many m walls t rings mfs ssów gfb hmmy itp. Eaglix jest chyba troszke poor gdyz padl bez blessów i w bp mial tylko 2 sd :o

2.Cwanish co do Ciebie nie spinaj sie ale powiem Ci swoje zdanie o Tobie ... ze po przeczytaniu Twoich postów uwazam ze robisz z Siebie kompletnego idiote i Twoja reputacja chodz i tak niewiele z niej zostalo ciagle spada.Tu znajduje sie w pewnym sensie odpowiedz na Twje pytanie czemu Feawyn nie chce Cie wziasc do gildi.

3.Ktos zapytal czy mam kompleksy w rl.Hmm przyjedz do Kołobrzegu to sie przekonasz.Nie mam na mysli "przyjedz i masz w*******" tylko pryjedz i mnie poznaj :) Jakos nikt kogo znam w rl nie powiedzial ze mam kompleksy a zreszta zapytaj sie Mabiego ktorego znalem tylko z Tibi a przyjechal do mnie az z Braniewa i wie jaki jestem (hrhr niezle sie wtedy za*****lem)

4.Co do tego ze ganialem Cwanisha all jush jest wyjasnine jednak nie mam zamiaru upubliczniac powodu

5.Co do nowosci zabilismy Eltrixona gdyz oficjalnie powiedzial ze chce wojny przeciwko Kung-Fu Murderfrogs Thas Vookowi i Lenkowi wiec szybko zgasilismy jego zapal :) I wlasnie kilka minut temu padla Ashen Malice od nas i Trivalecny + Lao zalogowalo sie zeby znowu pekowac w nocy jednak kilka osob od nas wrocilo z sobotnich imprez i po zalogowaniu sie wszyscy od nich dali loga wiec lipa z nowych fragow i new battle :(

6.Lotar~ fajne posty piszesz :)

To chyba wsztsko jesli o czyms zapomnialem powiedzcie :)

Ne0n
12-03-2006, 02:28
Zawsze mnie zastanawialo dlaczego na Thorii nigdy nie zaznalem login-kolejek. Po wnikliwej analizie postow i wydarzen na naszym 'ukochanym' serwerze stwierdzam ze bez watpienia to Dziwny 'swiat' w pelnym tego slowa znaczeniu.

Random PK mnie dotknelo na szczescie jak narazie zawsze starczalo mi uh na 'ucieczke' do depo.

Niech Bóg ma w swojej opiece wszystkich "Thorianow' bo zle sie dzieje oj źle... :/

Co do wojny przytocze fragment pewnej piosenki 'Teraz juz wiem.. jak nie czynic dobra zlem' Coniektorzy dobrem zlo zaczeli czynic... i tak naprawde juz nikt nie wie kto tu jest PA.
Pozdro.

Crazy Onion
12-03-2006, 02:47
Jak juz Drasen raczyl nadmienic ...
Ashen Malice: Mar 11 2006, 23:50:15 CET Killed at Level 81 by
Ottoman'Pasha

Staty: 28-26 dla Wzycieks & Kung-Fu Murderfrogs

Drasen: Musze przyznac ze mnie zaskakujesz ostatnio :) (od razu mowie ze w pozytywnym sensie :p)

doors
12-03-2006, 12:00
Drasen: Musze przyznac ze mnie zaskakujesz ostatnio :) (od razu mowie ze w pozytywnym sensie :p)[/QUOTE]

moze zmienil sie wlasciciel...tfu, co ja mowie, chcialem napisac rzecznika ma nowego:)

Lotarkilla
12-03-2006, 13:09
Dawno jush tu nie zagladalem wiec moze zaczne odpoczatku

1.Co do mojego powrotu w 1 dzien 4 fragi dla nas :) Osobiscie zlootowalem 24 bp uh 2 bp sd (15 z Mactena i 9 z Eaglixa) + many m walls t rings mfs ssów gfb hmmy itp. Eaglix jest chyba troszke poor gdyz padl bez blessów i w bp mial tylko 2 sd :o

2.Cwanish co do Ciebie nie spinaj sie ale powiem Ci swoje zdanie o Tobie ... ze po przeczytaniu Twoich postów uwazam ze robisz z Siebie kompletnego idiote i Twoja reputacja chodz i tak niewiele z niej zostalo ciagle spada.Tu znajduje sie w pewnym sensie odpowiedz na Twje pytanie czemu Feawyn nie chce Cie wziasc do gildi.

3.Ktos zapytal czy mam kompleksy w rl.Hmm przyjedz do Kołobrzegu to sie przekonasz.Nie mam na mysli "przyjedz i masz w*******" tylko pryjedz i mnie poznaj :) Jakos nikt kogo znam w rl nie powiedzial ze mam kompleksy a zreszta zapytaj sie Mabiego ktorego znalem tylko z Tibi a przyjechal do mnie az z Braniewa i wie jaki jestem (hrhr niezle sie wtedy za*****lem)

4.Co do tego ze ganialem Cwanisha all jush jest wyjasnine jednak nie mam zamiaru upubliczniac powodu

5.Co do nowosci zabilismy Eltrixona gdyz oficjalnie powiedzial ze chce wojny przeciwko Kung-Fu Murderfrogs Thas Vookowi i Lenkowi wiec szybko zgasilismy jego zapal :) I wlasnie kilka minut temu padla Ashen Malice od nas i Trivalecny + Lao zalogowalo sie zeby znowu pekowac w nocy jednak kilka osob od nas wrocilo z sobotnich imprez i po zalogowaniu sie wszyscy od nich dali loga wiec lipa z nowych fragow i new battle :(

6.Lotar~ fajne posty piszesz :)

To chyba wsztsko jesli o czyms zapomnialem powiedzcie :)

Ta, ty też piszesz fajne posty, nadzwyczaj rozsądne ...w przeciwieństwie do Cwanego .Tibia to tylko gra , na rl wszyscy jesteśmy normalnymi młodymi ludzmi którzy mogliby sie najzwyczajniej w świecie przyjażnic , chodzic na browarki itd.
Nie lubie komentów typu ,,Mam pytanie do Drasena i Cwanisha. Czy w rl jestescie jakos wyjatkowo nieakceptowani przez otoczenie?"
Rl i gra to różne rzeczy.Ale oczywiście w prosty sposob mozna pokazać swoją inteligencje pisząc na forum , sadzę iż Cwany na rl podobny niż intelektualny reprezentuje.

Lotarkilla
12-03-2006, 13:12
Zawsze mnie zastanawialo dlaczego na Thorii nigdy nie zaznalem login-kolejek. Po wnikliwej analizie postow i wydarzen na naszym 'ukochanym' serwerze stwierdzam ze bez watpienia to Dziwny 'swiat' w pelnym tego slowa znaczeniu.

Random PK mnie dotknelo na szczescie jak narazie zawsze starczalo mi uh na 'ucieczke' do depo.

Niech Bóg ma w swojej opiece wszystkich "Thorianow' bo zle sie dzieje oj źle... :/

Co do wojny przytocze fragment pewnej piosenki 'Teraz juz wiem.. jak nie czynic dobra zlem' Coniektorzy dobrem zlo zaczeli czynic... i tak naprawde juz nikt nie wie kto tu jest PA.
Pozdro.

Gdy patrzysz w otchłań , ona również patrzy na Ciebie....

Lotarkilla
12-03-2006, 13:26
LOL? jakie zobaczyli ?-.- ja pisze ze on zobaczyl filmy a nie ONI

Mój drogi ,, kolego " Cwanishu, proponuje abyś za każdym razem gdy zasiadasz do napisania czegoś na forum , zawołał również swoja mame.
Ona będzie Tobie czytać treść postów i tłumaczyć ich znaczenie.Gdy zrozumiesz o co chodzi weżmiesz kartke i narysujesz obrazek opisujący co chcesz nam aktualnie przekazać, a mama napisze treść posta.Potem dostaniesz ciasteczko i pójdziesz lulu.

A co do Kama'ry.
Takiego nooba przez całą historie Tibi nie spotkałem.
To że ma kilku ownerów to fakt.Normalni ludize nie wstają o 4-5 rano aby grać w tibie a potem kładą sie spać o 1 w nocy o ile wogle sie kładą.
Dziwnym jest też fakt iz Kama~ jakiś czas temu nie potrafił/a zrozumiec komendy typu ,,form line" a teraz nawet pisze posty na forum uzywając angielskiego.Tak czy inaczej to wielki postęp bo na lvlu 60~ ledwo co składał najprymitywniejsze zdanie .Widać że ten osobnik jest wyjątkowo uzdolniony -gra 21h+na dobe przy czym prowadzi przyspieszony kurs angielskiego :)
A co do jego uczestnicwa w wojnie....po co nam on?tylko uhy sie z niego posypią jak padnie ,to lepiej aby nam je oddał niż oddał wzy~.
Pamiętam ciekawą historie o Kama~.Na banshe quescie nic nie kumał jak wladimix do niego mówił aby stał w lini, biegał gdzie popadnie .W końcu wymyślilismy dla niego misje, mianowicie powiedzielismy mu że bardzo ważnym w tym momencie questu jest blokowanie ściany ponieważ Warlocki moga ją nadburzyć a ta z kolei zawali sie na nas.Przez resztę(aktualnej częsci) questu Kama'ra ratowal nas przez zawaleniem sie sciany blokując ja swoją osobą.W prostym jęzku stał w koncie zeby tyko nic nie spierdzielić :)

Lotarkilla
12-03-2006, 13:29
niejest noobem tylko wie co robi :) powiedzial mi ze jak zobaczyl filmy jak lao dostaje odrazu odechcialo mu sie wojny :) rozsadny pomysl po co ma kampowac w pz ;):faceoff:

Lepiej być nieustraszonym bohaterem przez 2 minuty niż tchórzem przez całe życie.

Ludzie pytają mnie na prv co z Ilu~.A więc nie wiem czy zaplacił, raczej nie wiem ze odszedl z przyczyn osobistych po pkowaniu kaya~ i częsci Kila.Zabili mu dobrego kumpla i odszedl,gra chyba na nowym servie.

pivope
12-03-2006, 14:00
Mój drogi ,, kolego " Cwanishu, proponuje abyś za każdym razem gdy zasiadasz do napisania czegoś na forum , zawołał również swoja mame.
Ona będzie Tobie czytać treść postów i tłumaczyć ich znaczenie.Gdy zrozumiesz o co chodzi weżmiesz kartke i narysujesz obrazek opisujący co chcesz nam aktualnie przekazać, a mama napisze treść posta.Potem dostaniesz ciasteczko i pójdziesz lulu.

A co do Kama'ry.
Takiego nooba przez całą historie Tibi nie spotkałem.
To że ma kilku ownerów to fakt.Normalni ludize nie wstają o 4-5 rano aby grać w tibie a potem kładą sie spać o 1 w nocy o ile wogle sie kładą.
Dziwnym jest też fakt iz Kama~ jakiś czas temu nie potrafił/a zrozumiec komendy typu ,,form line" a teraz nawet pisze posty na forum uzywając angielskiego.Tak czy inaczej to wielki postęp bo na lvlu 60~ ledwo co składał najprymitywniejsze zdanie .Widać że ten osobnik jest wyjątkowo uzdolniony -gra 21h+na dobe przy czym prowadzi przyspieszony kurs angielskiego :)
A co do jego uczestnicwa w wojnie....po co nam on?tylko uhy sie z niego posypią jak padnie ,to lepiej aby nam je oddał niż oddał wzy~.
Pamiętam ciekawą historie o Kama~.Na banshe quescie nic nie kumał jak wladimix do niego mówił aby stał w lini, biegał gdzie popadnie .W końcu wymyślilismy dla niego misje, mianowicie powiedzielismy mu że bardzo ważnym w tym momencie questu jest blokowanie ściany ponieważ Warlocki moga ją nadburzyć a ta z kolei zawali sie na nas.Przez resztę(aktualnej częsci) questu Kama'ra ratowal nas przez zawaleniem sie sciany blokując ja swoją osobą.W prostym jęzku stał w koncie zeby tyko nic nie spierdzielić :)
sczerze to w c***u mam co ty drasen i inne cipy z forum mysla omnie lub otmy jak rozumiem posty a ty Lotarq mozesz possac staremu a potem dawac takie posty nikt sie nieobrazi

Lotarkilla
12-03-2006, 14:05
sczerze to w c***u mam co ty drasen i inne cipy z forum mysla omnie lub otmy jak rozumiem posty a ty Lotarq mozesz possac staremu a potem dawac takie posty nikt sie nieobrazi

Mama jednak też ma na ciebie w*****ne .:)

Lotarkilla
12-03-2006, 15:54
15:28 Cwanish: ja juz niewalcze
15:28 Cwanish::D

Hmmm, ok , idz na hunt wieczorkiem będziemy pamietać ze nie walczysz wszystkim powiem że w głębi serca jestes dobry i że nie walczysz i damy ci spokój.....albo nie xD
Fakt że byłem w Częstochowie nie zmienia tego że jesteś potencjalnym fragiem :)

Cer'is
12-03-2006, 16:50
No wiec tak Cwanish czy ty sie mnie boisz ??? Już z 3 posta pisze i czekam na odpowiedz wszystkich innych zbluzgasz a mnei nie :|

Co do Ilu~ chlopak skonyczl z thoria zabili mu kumpla (czyzby leman) wiec pojde za nim na server gdzie nie ma wojny za wojna.

A co do Ciebie Drasen to wlasnie pokazales ze jestes .... wporzo ziom i jak cie spotkam na red hp a ja bede z mana na exori oraz explo w rece to uhne cie i uzyje exori i explo na kogos kto cie bedz lal (na serio) myslalem ze jests taki jak cwanish ale mylilem sie poprostu ubije cwanisha i merciego bo to jest PA

ILUMIEL BRO 4EVER GDZIE JA I TY

pivope
12-03-2006, 17:41
No wiec tak Cwanish czy ty sie mnie boisz ??? Już z 3 posta pisze i czekam na odpowiedz wszystkich innych zbluzgasz a mnei nie :|

Co do Ilu~ chlopak skonyczl z thoria zabili mu kumpla (czyzby leman) wiec pojde za nim na server gdzie nie ma wojny za wojna.

A co do Ciebie Drasen to wlasnie pokazales ze jestes .... wporzo ziom i jak cie spotkam na red hp a ja bede z mana na exori oraz explo w rece to uhne cie i uzyje exori i explo na kogos kto cie bedz lal (na serio) myslalem ze jests taki jak cwanish ale mylilem sie poprostu ubije cwanisha i merciego bo to jest PA

ILUMIEL BRO 4EVER GDZIE JA I TY
a kto ty wogule jestes?:)

Kimono Lover
12-03-2006, 20:41
Cwanish .. a mam pytanie a kto ty wogole jestes sam ??.. ( oprocz tego ze mlody chlopczyk ) ..
Wiemy jak to jest z takimi jak ty .musisz dbac o prestiz "cwanisha" mowie w ten sposob bo przecierz ty nie jestes pierwszym ownerem tej postaci .. mozna powiedziec ze wlazles na gotowe i teraz jedyne co potrafisz to kozaczyc .. twe pvp jest zalosne widzialem na pewnym filmiku ... Pewnie jedynie mozesz sie chwalic fragami z war .. plus fragami z ubijania noob charow .. :baby:
Obserwuje juz jakis czas ta podstrone forum i musze powiedziec ze jestes moj numer jednen jesli chodzi o struganie malpki z siebie samego :D , zycze ci bys jak najszybciej wydoroslal , by kazdy twoj ruch byl przemyslany ( nie tylko w tibi ) moze wtedy bedziesz lepszym czlowiekiem .. bo na mnie ktos taki jak ty nie sprawia zadnego dobrego wrazenia .. zreszta mam nadzieje ze choc czesc z tego textu zrozumiesz a swoja droga powinines to wszystko przemyslec .. i wziasc do serca .. pukis mlody .. 8o puki wlosow na klacie nie posiadasz .. hahhaa ..

Kussy
12-03-2006, 22:09
To ja powiem tak: Cwanish, jak prawdziwy, pierwszy owner, byl zawsze lubiany i powazany na Thorii i na innych serwach tez. To co sie dzieje tutaj na forum, posty pivope i zachowanie w Tibi to po prostu zal.pl :| Szkoda, ze tak to sie potoczylo :/

Koszyk
12-03-2006, 22:10
A tak ogolnie moglby mi ktos powiedziec czemu owy master Cwanish jest tak wysmiewany? :PP

Lotarkilla
12-03-2006, 22:47
A tak ogolnie moglby mi ktos powiedziec czemu owy master Cwanish jest tak wysmiewany? :PP

Wystarczy przeczytać od poczatku te forum.W sumie 3 ostatnie strony wystarczą aby to stwierdzić:)

Drasen
12-03-2006, 23:16
Ta, ty też piszesz fajne posty, nadzwyczaj rozsądne ...w przeciwieństwie do Cwanego .Tibia to tylko gra , na rl wszyscy jesteśmy normalnymi młodymi ludzmi którzy mogliby sie najzwyczajniej w świecie przyjażnic , chodzic na browarki itd.
Nie lubie komentów typu ,,Mam pytanie do Drasena i Cwanisha. Czy w rl jestescie jakos wyjatkowo nieakceptowani przez otoczenie?"
Rl i gra to różne rzeczy.Ale oczywiście w prosty sposob mozna pokazać swoją inteligencje pisząc na forum , sadzę iż Cwany na rl podobny niż intelektualny reprezentuje.

Calkowicie sie z Toba zgadzam trzeba odrozniac czym jest gra a czym rl life i mysle ze z wiekszoscia graczy bylo by mozna sie spokojnie na***bac :)
W sumie z kilkoma jush to zrobilem a soon new meetingi np z Lenkiem lub Dusky Knightem ktory ma wpasc na 18 do mojego rl kumpla ktory tesh gra na Thori :)

Kimono Lover
13-03-2006, 13:37
Calkowicie sie z Toba zgadzam trzeba odrozniac czym jest gra a czym rl life i mysle ze z wiekszoscia graczy bylo by mozna sie spokojnie na***bac :)
W sumie z kilkoma jush to zrobilem a soon new meetingi np z Lenkiem lub Dusky Knightem ktory ma wpasc na 18 do mojego rl kumpla ktory tesh gra na Thori :)

ooo ciekawe ciekawe powiedzcie gdzie odbeda sie te urodzinki bo jak w poblizu slazka to z przyjemnoscia moge dolaczyc se na zaprawe przed urodzinowa :D .. mieszkam z btomiu a z duskim napil bym sie:DP znam go dlugo dlugo ale tylko z tibi .. :P pozdrwaiam :DP :baby: :baby:
mogl bym z 3 lub 4 osoby znaszego serwa przywiesc:D zreszta pewnie je znacie dobrz ehehe :FP

pivope
13-03-2006, 14:34
huh a gdzie ty widzisz innego ovnera?

Cer'is
13-03-2006, 15:50
Albo pij lecytyne albo ty nawet forum dzielisz niedawno pislaem ci ze jak skoncze trenic podam ci nick bo nie chce hunta a ty kim ja jestsem ??

doors
13-03-2006, 17:28
cwanish hunted?

czyzby to tylko plotka czy cos wiecej. wyglada na to, ze nsz kolega niepodzielnie panujacy i mogacy zrobic co chce nie wie teraz w jakas strone sie udac i za czyje plecy sie schowac, bo jest jakby to powiedziec.. na celowniku.
coz moge wiecej powiedziec, moze tylko tyle, ze cwany tak sie wycwanil ze sam siebie zrobil w konia.

a na thorii random pk ciag dalszy i to z obu stron. niesadysty pilnie poszukuje:) czy tu moze sie cos fajnego wykluc?

pivope
13-03-2006, 18:53
cwanish hunted?

czyzby to tylko plotka czy cos wiecej. wyglada na to, ze nsz kolega niepodzielnie panujacy i mogacy zrobic co chce nie wie teraz w jakas strone sie udac i za czyje plecy sie schowac, bo jest jakby to powiedziec.. na celowniku.
coz moge wiecej powiedziec, moze tylko tyle, ze cwany tak sie wycwanil ze sam siebie zrobil w konia.

a na thorii random pk ciag dalszy i to z obu stron. niesadysty pilnie poszukuje:) czy tu moze sie cos fajnego wykluc?
who hunt me? tell me blx

Lotarkilla
13-03-2006, 21:52
Oryginalnie napisane przez Koszyk
A tak ogolnie moglby mi ktos powiedziec czemu owy master Cwanish jest tak wysmiewany? P

huh a gdzie ty widzisz innego ovnera??

,,Owy" to nie blad pisowni slowa ,,owner" idioto, mowilem niech ci matka to czyta bo ty nawet czytać nie umiesz.

Lotarkilla
13-03-2006, 21:53

Killa team i ja też daleko do morza nie mamy:)

pivope
14-03-2006, 11:10
,,Owy" to nie blad pisowni slowa ,,owner" idioto, mowilem niech ci matka to czyta bo ty nawet czytać nie umiesz.
idiota to jest twoj ojciec ze tak cie wychowal pewnie tylko w nocy
i niechodzilo o OWNER tylko o "owy" = "nowy" wiec shut up bitch :)

Lotarkilla
14-03-2006, 13:36

100 % osób na tym forum wie że jestes czystą formą idioty więc po co sie odzywasz żałosna immitacjo istoty ludzkiej?

Wojtas
14-03-2006, 15:11

Boze, czytam twoje posty i śmieje się do komputera z twojej głupoty...
Musze podważyć wasze opinie, on niema 13 lat ... on ma z 7.
A, że mama do pracy chodzi no to biedaczek musi sam rozszyfrowywać wasze posty...

pivope
14-03-2006, 15:26
Boze, czytam twoje posty i śmieje się do komputera z twojej głupoty...
Musze podważyć wasze opinie, on niema 13 lat ... on ma z 7.
A, że mama do pracy chodzi no to biedaczek musi sam rozszyfrowywać wasze posty...
14latka sie odezwala widze ze juz konczysz przygode z thoria cya :)

Sir Fuvi
14-03-2006, 15:50
No, widze cwany, że się zniżasz do graczy poziomu ~20+. No to gratulacje. Takich to możesz bić, jak masz lvl o ~50 wiekszy... Lotar ma racje, jesteś po prostu rozwydrzonym, niewychowanym dzieciakiem...

Your, Lee Paylong :*

P.S.
Drasen, czy my sie czasem nie znamy??

Wojtas
14-03-2006, 18:13
14latka sie odezwala widze ze juz konczysz przygode z thoria cya :)

LOl jak cos to 14 LATEK ośle
A to, że mnie huncisz to za przeproszeniem w dupie mam i tak pokazałeś jaki inteligentny jesteś.

pivope
14-03-2006, 20:31
LOl jak cos to 14 LATEK ośle
A to, że mnie huncisz to za przeproszeniem w dupie mam i tak pokazałeś jaki inteligentny jesteś.
a ja mam w dupie takie laski jak ty i ta reszta banda c***a co tylko umieja pokazywac jak znaja swoj jezyk polski i jak umieja ponizac ludzi . byc moze ja nieumiem za***icie polskiego i mam w dupie ;) wy tylko umiecie na forum upokazac ludzi a tak to jestescie jakimis cipkami i myslicie ze jestescie najmondrzejsi itd, a co do 20lv+ takich to zabijam jak maja skule :] wiec za przeproszeniem wezcie sie ***nijcie w banie i dajcie se luz :baby: :baby:

Lotarkilla
14-03-2006, 20:45
a ja mam w dupie takie laski jak ty i ta reszta banda c***a co tylko umieja pokazywac jak znaja swoj jezyk polski i jak umieja ponizac ludzi . byc moze ja nieumiem za***icie polskiego i mam w dupie ;) wy tylko umiecie na forum upokazac ludzi a tak to jestescie jakimis cipkami i myslicie ze jestescie najmondrzejsi itd, a co do 20lv+ takich to zabijam jak maja skule :] wiec za przeproszeniem wezcie sie ***nijcie w banie i dajcie se luz :baby: :baby:

To nie kwestia polskiego, tylko twojej osoby , jestes malo bystrym , malo rozgarnietym chlopczykiem ktory na tym forum nic nie ma do powiedzenia poniewaz nie umie sie wyslowic.Twoje próby obrażania forumowiczów tylko bardziej ukazują jak żałosny jesteś.Wszelakie grożby i twoje texty typu ,,powiedz swoj nick na thori" to tylko próba dowartosciowania sie poniewaz tak samo tutaj na forum jak i prawdopodobnie na rl jestes slaby niczym 8 lvl w tibi.A to że mając 70~ MS zabijasz 20 lvle świadczy o twoim maxymalnym noobostwie w grze.

Unholly
14-03-2006, 22:33
A ja chcialbym sie zapytac teraz: czy sa jakies szanse by wojna sie skonczyla w najblizszym czasie, czy jest juz ona wbita w przyszlosc Thorii na najblizsze kilka nastepnych miesiecy? :)
Czy juz za pózno na to, by cos naprawiac?
Zeby chociaz uregulowac kwestie random pk po obu stronach...

Lotarkilla
14-03-2006, 23:09
A ja chcialbym sie zapytac teraz: czy sa jakies szanse by wojna sie skonczyla w najblizszym czasie, czy jest juz ona wbita w przyszlosc Thorii na najblizsze kilka nastepnych miesiecy? :)
Czy juz za pózno na to, by cos naprawiac?
Zeby chociaz uregulowac kwestie random pk po obu stronach...

Wątpie aby ktokolwiek wyszedl z propozycją zakończenia wojny .I wątpie aby wojna sie kiedyś skonczyła .A co do random pkingu to to nie do końca tak jak myślisz.Nie jestem za , ale wojna to ogromne koszta , każdy dead , battle to wydatek blessów runów itd.Pkujący zazwyczaj potrzebują pieniędzy aby przedluzyc walke , to taki rodzaj szybkiego zarobku.Na 1 rzut oka jest to złe ze strony Lao ponieważ to my mamy niby zwalczać PA i szeroko pojęte ,,zło" na tym serverze.Ale patrząc z drugiej strony , gdyby nas nie było co by sie stało?Wzy~ nie czuli by żadnego respektu a random pking stał by się jezcze częstszy.Tak czy inaczej oba przypadki są niezbyt chwalebne.Nie moge usprawiedliwiać swoich kolegów z gildi tym że potrzebujemy pieniędzy więc musimy zabijać, lecz każda wojna tym bardziej realna niesie za sobą straty cywilne.

Bound for Glory
14-03-2006, 23:19
Wątpie aby ktokolwiek wyszedl z propozycją zakończenia wojny .I wątpie aby wojna sie kiedyś skonczyła .A co do random pkingu to to nie do końca tak jak myślisz.Nie jestem za , ale wojna to ogromne koszta , każdy dead , battle to wydatek blessów runów itd.Pkujący zazwyczaj potrzebują pieniędzy aby przedluzyc walke , to taki rodzaj szybkiego zarobku.Na 1 rzut oka jest to złe ze strony Lao ponieważ to my mamy niby zwalczać PA i szeroko pojęte ,,zło" na tym serverze.Ale patrząc z drugiej strony , gdyby nas nie było co by sie stało?Wzy~ nie czuli by żadnego respektu a random pking stał by się jezcze częstszy.Tak czy inaczej oba przypadki są niezbyt chwalebne.Nie moge usprawiedliwiać swoich kolegów z gildi tym że potrzebujemy pieniędzy więc musimy zabijać, lecz każda wojna tym bardziej realna niesie za sobą straty cywilne.

Nawiasem mowiac mielismy juz pokaz ,,mozliwosci'' Wzyckow po wojnie przegranej przez Krishna/HA..... Sadze ,ze jak wygraja to wojne to bedzie jeszcze gorzej.Oby im sie to nie udalo:(

Lotarkilla
14-03-2006, 23:41
Nawiasem mowiac mielismy juz pokaz ,,mozliwosci'' Wzyckow po wojnie przegranej przez Krishna/HA..... Sadze ,ze jak wygraja to wojne to bedzie jeszcze gorzej.Oby im sie to nie udalo:(

Czas pokaże, badzmy dobrej myśli..........

Unholly
15-03-2006, 01:05
Ależ niezdrowa sytuacja na tym naszym servie...
Nawet niemozna prosic o zawieszenie broni, bo obie strony by sie zaczeły bić o expowiska, a co zatym idzie... wszystko wróciloby do stanu pierwotnego.
Kurcze... z tez pomysłow niemam na tego pata...
Widać dane nam będzie pocierpieć jeszcze pare ladnych tygodni.

Puki co trzymajmy fason i niedajmy sie zwariowac... :faceoff:

pivope
15-03-2006, 06:51
ta wojna bedzie trwac bardzo dlugo ale wiem 1 ze jezeli Ottoman padnie z 3-4 razy w tym raz bez blesow to chyba zakonczy kariere :D

Lotarkilla
15-03-2006, 08:24
You recognize Thas Vook. She was killed by Masterkila.
You recognize Feawyn. She was killed by Megakila.

Gdyby przybiegł trzeci byłby mój :)

Pramus
15-03-2006, 08:41

Jaka szkoda ;]

@EDIT
Ekhm. Lotar... Thas vook padl tylko 1 raz ;]

/Pramus Fire'Claw

Lotarkilla
15-03-2006, 08:54
Jaka szkoda ;]

@EDIT
Ekhm. Lotar... Thas vook padl tylko 1 raz ;]

/Pramus Fire'Claw

Wkleiłem nie to potem padł mi net nie mogłem edytować :P

pivope
15-03-2006, 14:57
You recognize Feawyn. She was killed by Megakila.

GRatz fragow ;] mabye open battle blx?

Crazy Onion
15-03-2006, 15:21
Fewyn: Mar 14 2006, 23:46:28 CET Killed at Level 90 by Leathal Bex
and by Megakila

Thas Vook: Mar 14 2006, 23:50:56 CET Killed at Level 99 by Leathal Bex
and by Masterkila

No to remis we fragach: 28-28 :D

Koszyk
15-03-2006, 15:48
No no... teraz trzeba czekac na wygrana ! Wyz~ maja przegrac :PP

A Cwa~ brechtam z Twoich postow. Naucz sie pisac poprawnie, nie mowie tutaj o uzywaniu polskich znakow, ale mowie tutaj o tym zebys chociaz umial POPRAWNIE napisal pare slow.

Nosso Mc'Furry
15-03-2006, 15:59
Hail Trivalency :> niezle ich gromicie, wygranej zycze!

pivope
15-03-2006, 19:44
Hail Trivalency :> niezle ich gromicie, wygranej zycze!
oni nas niegromia poprostu robia masslogi na ktorych nieammy szans to normalne ;) a co Do "Koszyk" masz za***isty nick ale mam cie w dupie :)

Lotarkilla
15-03-2006, 19:56
oni nas niegromia poprostu robia masslogi na ktorych nieammy szans to normalne ;) a co Do "Koszyk" masz za***isty nick ale mam cie w dupie :)

Thas vook padł .
I znowu nikt nie przyszedł mu z pomocą....

Crazy Onion
15-03-2006, 21:05
Thas vook padł .
I znowu nikt nie przyszedł mu z pomocą....

Thas Vook: Mar 15 2006, 19:21:59 CET Killed at Level 99 by Leathal Bex
and by Kayantris Domi

Jak zapewne kazdy zdazyl juz sam policzyc we fragach jest: 29-28 dla Trivalency :] .

Kimono Lover
15-03-2006, 23:20
cwaniś z ciebie to jednak jest kawal bezmozgowca ... :baby: :baby: :baby: proponuje tobie rozwiazanie . twoich klopotow : zrookuj sie .. :P R.I.P

pivope
16-03-2006, 07:05
cwaniś z ciebie to jednak jest kawal bezmozgowca ... :baby: :baby: :baby: proponuje tobie rozwiazanie . twoich klopotow : zrookuj sie .. :P R.I.P
znowu jakas lama sie odezwala albo niegrasz na thori albo masz 20lv+ wiec sie tu nieudzielaj. a nikt niemogl pomuc thas vook'owi bo niebylo nas zbyt wielu wtedy ;] a co do fragow to moze byc nawet 28:50 dla trive~ tej wojny niemozecie wygrac :)

Lotarkilla
16-03-2006, 07:41
znowu jakas lama sie odezwala albo niegrasz na thori albo masz 20lv+ wiec sie tu nieudzielaj. a nikt niemogl pomuc thas vook'owi bo niebylo nas zbyt wielu wtedy ;] a co do fragow to moze byc nawet 28:50 dla trive~ tej wojny niemozecie wygrac :)

Kazdy ma prawo sie udzielac nawet jesli nie gra na Thori.20ste lvle też.
I każdy ma prawo komentować twoją niebanalną inteligencie ponieważ taki wizerunek siebie przedstawiasz.Gdybyś padał jak thas 2 dni z rzędu tracąć 400k~ ciekawe czy chcialo by ci sie nadal walczyć?I o to wlaśnie chodzi.Ale taktyka oraz działania wojenne są zbyt skomplikowane dla Ciebie abyś je zrozumiał.Jesteś tylo prostym żołnierzem który idzie tam gdzie w danym momencie jest mozliwość utrzymania sie na serverze.I zastanawia mnie czemu mówisz w 1 osobie liczby mnogiej (dla twojej informacji my walczylismy itd) skoro wogle nie ma cie online?Ale gdy znowu kogoś zabijemy , zapraszam do nas,na takie ,,lamy" jak my nie potrzeba manashielda pamiętaj :)

Sir Fuvi
16-03-2006, 07:59
No widze, że wczoraj powstała nowa gildia o nazwie "Silent Penguins From The Sea". No i oczywiście nasz "waleczny Cwany" już tam jest :] tylko coś tam tylko 1 wzyciek jest...mało...

Sir Fuvi
16-03-2006, 08:04
Uuuu, Ottoman'Pasha: Mar 16 2006, 01:39:52 CET Killed at Level 105 by a demon skeleton. Żal mi go :/
Cwany kut**ie, cieszysz sie??

pivope
16-03-2006, 12:54
Uuuu, Ottoman'Pasha: Mar 16 2006, 01:39:52 CET Killed at Level 105 by a demon skeleton. Żal mi go :/
Cwany kut**ie, cieszysz sie??
mi to zwisa :) czy on pada czy nie sir Fuvi wez sie troche uspokoj :)
a co do tej nowej gildi to rano sie loguje na tibia.com patrze ze niemam gildi i widze invite do tamtej wiec wszedlem :) Lotar thas padl 2x ja tesh padlem 2x wiem ze on stracil wiecej expa ale on chce grac an thori a ja ? ja tylko walcze nieraz se pujde troche poeexpic i on ma w **** kasy :) jestem pewien ze wiecej niz pasha :D :D :D :D :D :D :D :D niewiem czemu Lotar tak sie spinasz tylko z Megakilla mozna normalnie pogadac bo ty jestes jakis ***niety ;|

Kimono Lover
16-03-2006, 12:57
Cwanish niekoniecznie musze miec lvl 20 .. i grac na innym swiecie .. co nie zmienia faktu ze moja postacia gram tylko ja i to co ona posiada i jest warta swiadczy tylko o mnie .. czego ty o "cwanishu " powiedziec nie mozesz.. poprostu bedepowtarzal to do tibijskiej smierci .. maly zryty szczyl z ciebie .. 8o i prosze nie mecz juz nas tymi gadkami jaki to wspanialy nie jestes i jak to nam nie dolozysz to swiatczy o twoich problemach z samym soba :P co najwyzej mnie smieszy .
przejac po kims rozbudowana postac juz traci na wartosci calej gry .. ty poprostu nie walczys zo nic i przyszedles tylko sobi pozabijac i tak nie twoj apostacia..

Kimono Lover
16-03-2006, 13:08
a co do tej nowej gildi to rano sie loguje na tibia.com patrze ze niemam gildi i widze invite do tamtej wiec wszedlem :) Lotar thas padl 2x ja tesh padlem 2x wiem ze on stracil wiecej expa ale on chce grac an thori a ja ? ja tylko walcze nieraz se pujde troche poeexpic i on ma w **** kasy :) jestem pewien ze wiecej niz pasha :D :D :D :D :D :D :D :D niewiem czemu Lotar tak sie spinasz tylko z Megakilla mozna normalnie pogadac bo ty jestes jakis ***niety ;|

hhahahahahahrhrhrhrhr huhuhuhuhu hihihihihi normalnie jestes dla mnie swietnym okazam 13 czy tez 14 latka ktory ma o sobie dobre zdanie napompowany jestes wiara w to ze nie popelniasz bledow .. zaloze sie ze jesczze nikt ci tego zakutego czajnika nie obil :D... odnosnie tego co piszesz wyzej poprostu brechtam .. :baby: :dance: 8o twierdzisz ze mozna z toba normalnie pogadac ??? hahaha .. boze .. dopomoz bo zemdleje ze smiechu :D
mialem okazje rozmawiac z toba pare razy i nie pamietam by w tej gadce (bo nie nazwe tego rozmowa ) bylo cokolwiek normalnego .. i innego niz belkot rozwydrzonego bachora .. ( ps. ale przynajmniej poprawiasz mi humor swoimi postami :D od razu jakos bardziej chce mi sie zyc jak tak sobie twe odpowiedzi poczytam ) Cwanish pisz wiecej pisz co chcesz ale wiecej :!:! prosze:DDDD8o 8o 8o 8o 8o 8o

Lotarkilla
16-03-2006, 14:44

Nie umiesz ze mną pogadać bo twój poziom intelektualny jest za niski chłopcze.Kilka lat w szkole powinno pomóc i może wtedy będziesz mógl sie na tyle wyslowić aby prowadzić namiastke konwersacji.
A teraz ,,se pujdz troche poeexpic"
A najlepiej do szkoły.....

Nosso Mc'Furry
16-03-2006, 15:32

Na wszystko sa sposoby ;)

pivope
16-03-2006, 17:13
Kimono Lover ja niemowie ze jestem wspanialy itd. a cwanishem gralem od poczatku thori i bede gral ;] w dupie mam co omnie myslicie:) tacy twardzi jestescie tylko na forum nigdzie indziej tesh mam z was niezle pianie :d

Lotarkilla
16-03-2006, 17:50
Kimono Lover ja niemowie ze jestem wspanialy itd. a cwanishem gralem od poczatku thori i bede gral ;] w dupie mam co omnie myslicie:) tacy twardzi jestescie tylko na forum nigdzie indziej tesh mam z was niezle pianie :d

My też mamy z ciebie niezłe ,,pianie" cokolwiek to znaczy w twoim dziecięcym słowniku.

Mikakila
16-03-2006, 19:37
Cwany kiedyś taki mądry człowiek powiedział, że "Mowa jest srebrem, ale milczenie złotem".... Jak nie rozumiesz to naprawde radzę ci poprosić mamusie, może zlituje się nad tobą i powie ci co to znaczy.... Może przy odrobinie szczęścia pośle cie do szkoły,bo chyba często tam nie przebywasz, co bardzo by ci się przydało obserwując twój sposób wypowiadania się... o ortografi nie wspomnę... I wyobraź sobie, że wiem co napiszesz w następnym poście :) . Zapewne, że "odezwała się następna panienka" (choć ja jestem panienką :) ), i że "już sobie nie pogram" :P ale widzisz ja nie gram już od długiego czasu. Radzę ci Cwany przemyśl swoje życie i to co robisz... a zwłaszcza to co mówisz i piszesz.

Koszyk
16-03-2006, 19:50
Cwany smieszy Cie moj nick? spojrz na swoj jest nieadekwatny do Twojej osoby. Aha i wiesz nicku w RL'u sie nie wybiera.. niestety... A tak ogolnie masz cos do 20+ lvli? dawaj na jakiegos OTS zrobimy rowne lvl i zrobimy duela :) Bo przyznam sie mam 23 lvl i? Co bedziesz mnie huncil? dawaj :) czekam.
PS:
@Kimono Lover

Ja mam 14 lat. A czy zachowuje sie jak nasz kochany cwaniak?

pivope
16-03-2006, 20:03
:dance: ale miski niewiem po co wy ciagle cos namnie piszecie ? myslicie ze ja sie tym przjmuje ? *******e to co ja umiem czego nie ile macie lat etc.. macie jakies kompleksy przez to forum ? moze wam niestaje albo cos? no ja nic nato nieporadze bo im wiecej postow tu piszecie tym bardziej sie dziwie czemu ktos was zaadoptowal:o :o :| przykro mi ze mieliscie trudne dziecinstwo bo ja sie wychowalem bestresowo i was *******E :). to juz moj ostatni post w ktorym sie z wami drocze:faceoff:

Versues
16-03-2006, 20:29
:dance: ale miski niewiem po co wy ciagle cos namnie piszecie ? myslicie ze ja sie tym przjmuje ? *******e to co ja umiem czego nie ile macie lat etc.. macie jakies kompleksy przez to forum ? moze wam niestaje albo cos? no ja nic nato nieporadze bo im wiecej postow tu piszecie tym bardziej sie dziwie czemu ktos was zaadoptowal:o :o :| przykro mi ze mieliscie trudne dziecinstwo bo ja sie wychowalem bestresowo i was *******E :). to juz moj ostatni post w ktorym sie z wami drocze:faceoff:

Kto miał trudne dzieciństwo, ten miał... Jak narazie to widzę, że ty miałes trudne dzieciństwo ^^. Przydałoby się od czasu do czasu zajrzeć do słownika, nie? :)

Mikakila
16-03-2006, 21:02
"ale miski niewiem po co wy ciagle cos namnie piszecie" Miśki? Coś mi sie wydaje że tobie ktoś zabrał misia jak byłeś mały i teraz widać efekty tego urazu z dzieciństwa.... A jak już wspomniałeś o adoptowaniu to może ty jesteś i to kolejny uraz z dzieciństwa? I to był twój ostatni post tak? Przynajmnie tak napisałeś więc wnioskuje ze zrozumiałeś słowa mądrego człowieka wspomnianego przeze mnie w poprzednim poście... Gratuluje ^^

Koszyk
16-03-2006, 22:16
ale miski niewiem po co wy ciagle cos namnie piszecie ?

Gay?!:faceoff:

Popieram poprzednikow kto mial trudne dziecinstwo ten mial...

Lotarkilla
16-03-2006, 22:58

Nie ostatni post w którym sie z nami droczysz , tylko ostatni(w co wątpie ) w którym robisz z siebie durnia

Lotarkilla
17-03-2006, 00:09
Wolałbym tego nie pisać.
Drageloth został ubity.
Padli:
Xuen
Macten
Leathal~
Kayan~
Burn~
23:41 Leathal Bex is on a lower level to the north.
.....i nic nie mogliśmy zrobić....

JOhn Fist
17-03-2006, 00:12
Macten:
Mar 16 2006, 23:52:12 CET Killed at Level 85 by Neilz and by Sikews

Leathal Bex:
Mar 16 2006, 23:43:20 CET Killed at Level 112 by Sikews and by Wladimix Wzyciek

Kayantris Domi:
Mar 16 2006, 23:52:41 CET Killed at Level 100 by Khalidor

Xuen:
Mar 16 2006, 23:41:20 CET Killed at Level 49 by Matte cohan

Burn De'Evull:
Mar 16 2006, 23:24:05 CET Killed at Level 102 by Khalidor and by Neilz

Crazy Onion
17-03-2006, 01:00
Sad but true... :confused:
Staty: 33-30 dla SPftS

Nie ma co sie lamac, oby nastepnym razem bylo lepiej ...B)

pivope
17-03-2006, 08:17
O.o nice a ma ktos film albo cos?

Unholly
18-03-2006, 00:56
Ten nasz serv robi sie chyba beznadziejny. Juz swoj swojego bije. Wolna amerykanka, i strach z wychodzeniem na expa.
Ja jestem troszke zniesmaczony kurcze.
A szkoda, bo naprawde kope fajnych ludzi gra na Thorii, az zal ze tylu z nich rezygnuje z tego swiata.

Kimono Lover
18-03-2006, 12:26

hehehe /.. przecierz dokladnie wiemy ze nie ty grales "cwanishem" bo czesc z nas znala 1 wlasciciela .. wiec nie swiruj zes gral od poczatku .. to juz widac po twoim pvp jak padles kolo hydr widzialem filmik .. przecierz nie wiedziales kompletnie co tam robisz ... ps. sorek bez mana shield ... ??:P::P hahaha swietnie zagranie ....,8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Cer'is
18-03-2006, 12:51
X( X( X( X( X( X( X(

:o :o X( :p otsy to som fajne do chaty kazdego wejdziesz:faceoff: zeznia:dance: ;) B)

JOhn Fist
18-03-2006, 12:55
hehehe /.. przecierz dokladnie wiemy ze nie ty grales "cwanishem" bo czesc z nas znala 1 wlasciciela .. wiec nie swiruj zes gral od poczatku .. to juz widac po twoim pvp jak padles kolo hydr widzialem filmik .. przecierz nie wiedziales kompletnie co tam robisz ... ps. sorek bez mana shield ... ??:P::P hahaha swietnie zagranie ....,8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Ten temat został już poruszony wcześniej może byśmy porozmawiali o tym do czego odnosi się ten temat czyli wojnie na Thorii, bo to co piszecie staję sie coraz nudniejsze.

pivope
18-03-2006, 14:36
Ten temat został już poruszony wcześniej może byśmy porozmawiali o tym do czego odnosi się ten temat czyli wojnie na Thorii, bo to co piszecie staję sie coraz nudniejsze.
ta jak narazie niema zadnych battle .. wydaje mi sie ze kayatris i ci co padli ostatnio niemaja wykupionych blesow i niechca walczyc
Kimono Lover tak ja gralem od poczatku cwanishem a wtedy na tiqandzie zapomnialem o manashiledzie tak jak zrobilem jako 1 sorcerer 69lv i padlem na dlu bez manashielda :D w sumie ciesze sie z takiej dlugiej przerwy od wakacji bo sa wieksze levle i jest ich wiecej wiec jest kogo huntowac:D

Bound for Glory
18-03-2006, 15:22
ta jak narazie niema zadnych battle .. wydaje mi sie ze kayatris i ci co padli ostatnio niemaja wykupionych blesow i niechca walczyc
Kimono Lover tak ja gralem od poczatku cwanishem a wtedy na tiqandzie zapomnialem o manashiledzie tak jak zrobilem jako 1 sorcerer 69lv i padlem na dlu bez manashielda :D w sumie ciesze sie z takiej dlugiej przerwy od wakacji bo sa wieksze levle i jest ich wiecej wiec jest kogo huntowac:D

Ty faktycznie masz cos nie pokolei w glowie...Pierwsze piszesz ,ze nie uzyles mana shielda bo na ,,lamusow" nie bedziesz uzywal.Teraz piszesz ,ze zapomnales.Nie wiem z kogo Ty idiotow teraz probojesz robic.Uzytkownicy forum doskonale pamietaja co napisales kilkanascie postow wczesniej.Wiec odpusc sobie takie gierki...
btw.Kiedy Ty sie nauczysz poprawnie pisac? I nie chodzi mi bynajmniej o ortografie ale o skladnie Twoich zdan.Czasami ciezko zrozumiec o co Ci chodzi.....

Cer'is
18-03-2006, 16:34
Nawet forum teraz hackuja Załosne ktos mic chcial banka nabic :p ale musie nie udalo

a co do cwanisha (do obydwu ownerow)to zacytuje pewna piosenke i zmnie troche tekst:
"Cze Internetowe scierwa pan cerisek pogra wam na nerwach
Za te wszystkie na forum pomyje
Ej pajace h*j wam w ryje
Recenzenci i wielcy krytycy zakompleksieni schizofremicy
Analfabeci netowe smieci
Ktorych Bardziej juz nie da sie osmieszyc
Swoje kompleksy i niepowodzenia
Pustke wlasnego gownianego istnienia
Leczysz w sposob bardzo zalosny
Piszesz te z***ane posty"

Ref: O nie nie nie reka bota nie oszukasz x3

pivope
18-03-2006, 20:49
Ty faktycznie masz cos nie pokolei w glowie...Pierwsze piszesz ,ze nie uzyles mana shielda bo na ,,lamusow" nie bedziesz uzywal.Teraz piszesz ,ze zapomnales.Nie wiem z kogo Ty idiotow teraz probojesz robic.Uzytkownicy forum doskonale pamietaja co napisales kilkanascie postow wczesniej.Wiec odpusc sobie takie gierki...
btw.Kiedy Ty sie nauczysz poprawnie pisac? I nie chodzi mi bynajmniej o ortografie ale o skladnie Twoich zdan.Czasami ciezko zrozumiec o co Ci chodzi.....
heh nieinteresuje mnie to co piszesz btw nieuzylem manashileda na lamusow bo zapomnialem onim hihih ale cuz zycie ;]

Koszyk
19-03-2006, 09:02
nieuzylem manashileda na lamusow bo zapomnialem onim hihih

8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o AAAA buahuauhauuauau

ale zabawne.

Nie zapomniales onim tyko masz sux pvp i nie wiedz nawet co to jest mana shield

pivope
19-03-2006, 10:35
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o AAAA buahuauhauuauau

ale zabawne.

Nie zapomniales onim tyko masz sux pvp i nie wiedz nawet co to jest mana shield
:faceoff: "Koszczyku":faceoff: nom mam sux pvp i niewiem co to mana shield jeszcze cos? popatrz na fragi 2x pasha owned.

JOhn Fist
19-03-2006, 10:35
A Cwa~ brechtam z Twoich postow. Naucz sie pisac poprawnie, nie mowie tutaj o uzywaniu polskich znakow, ale mowie tutaj o tym zebys chociaz umial POPRAWNIE napisal pare slow.

Ty też nauczył byś się pisać "POPRAWNIE" te pare słów bo co to znaczy np.

i nie wiedz nawet co to jest mana shield

Zdaję mi się, że powinno być "nie wiesz[...]"

Koszyk
19-03-2006, 19:03
Literowka plix? kazdy moze sie pomylic :)

Co do Cwanisha: oj tam fuxem pewno trafiles z Sdka

Bound for Glory
19-03-2006, 23:03
Literowka plix? kazdy moze sie pomylic :)

Co do Cwanisha: oj tam fuxem pewno trafiles z Sdka

Jakim fuksem ? Aimbot 8o

Drasen
20-03-2006, 06:51
04:29 Ottoman'Pasha: we wont more atack
04:29 Ottoman'Pasha: You guys have win the war
04:29 Ottoman'Pasha: congratulations

Chyba ten temat dobiega konca ...

pivope
20-03-2006, 07:07
mam nadzieje ze to juz koniec:]

Crazy Onion
20-03-2006, 12:34
B) 04:29 Ottoman'Pasha: we wont more atack
04:29 Ottoman'Pasha: You guys have win the war
04:29 Ottoman'Pasha: congratulations

Chyba ten temat dobiega konca ...

no to wyglada ze faktycznie wojna dobiegla konca, pozostaje tylko pogratulowac zwyciezca ;) . Mam nadzieje ze kolejny temat o Thorii bedzie bardziej optymistyczny B) .

pivope
20-03-2006, 14:20
napewno kiedys bedzie jakis temat ;] zapewne bedzie niejedna wojna ale jak narazie all zapowiada sie ze moze byc za***iscie

Lotarkilla
20-03-2006, 18:46
Wojna zakonczyla sie przez to ze nasze kolejne ataki przynosily wiecej strat niz zyskow i stały sie poprostu nieoplacalne.Do tego doszly rl problemy leathala~.Ci którzy zaplacili zrobili blad bo i tak musza placic drugiej gildi której liderem jest Sikews.Tak czy inaczej przegralismy wojne, wygranym należy sie respect.

18:24 Lotarkilla: hello
18:24 Wladimix Wzyciek: Hi
18:24 Lotarkilla: how much should I pay to be free?
18:25 Wladimix Wzyciek: 120k
18:25 Lotarkilla: only?
18:25 Lotarkilla: masterkila has 300k payment -.-
18:25 Lotarkilla: gimme 400k
18:25 Wladimix Wzyciek: Who said 300k?
18:25 Lotarkilla: Feawyn I guess
18:26 Wladimix Wzyciek: His payment is not 300k
18:26 Lotarkilla: so how much is his payment then
18:26 Wladimix Wzyciek: 100k
18:26 Lotarkilla: and megakila`s?
18:26 Wladimix Wzyciek: 120k too
18:27 Lotarkilla: gimme more then megakila...
18:27 Wladimix Wzyciek: Why do you want a higher payment than I give you?
18:27 Lotarkilla: becouse im leader of the killa and as a leader i should have higher payment
18:27 Lotarkilla: simple
18:28 Wladimix Wzyciek: hm ok
18:28 Wladimix Wzyciek: 130k for you then
18:28 Wladimix Wzyciek: happy? :P
18:28 Lotarkilla: thanks I really appreciate
18:28 Wladimix Wzyciek: hah
18:31 Wladimix Wzyciek: Do you want to pay or just wanted to know your prices?
18:31 Lotarkilla: Guess
18:31 Wladimix Wzyciek: Just wanted to know?
18:32 Lotarkilla: bullseye
18:32 Lotarkilla: smart kid ;]
18:32 Wladimix Wzyciek: ;:p

Predzej swinie zaczna spiewac piosenki Kajii Paschalskiej niz ktokolwiek zobaczy moje pieniadze...To ze przegralismy wojne nie znaczy ze stracilismy honor , ci którzy zaplacili i ci którzy chca zaplacic niech o tym pamietają.

wolfram
20-03-2006, 21:50
Predzej swinie zaczna spiewac piosenki Kajii Paschalskiej niz ktokolwiek zobaczy moje pieniadze...To ze przegralismy wojne nie znaczy ze stracilismy honor , ci którzy zaplacili i ci którzy chca zaplacic niech o tym pamietają.

kaja duzo od swini sie nie rozni

Crazy Onion
21-03-2006, 01:14
omg:confused: :
Leathal Bex: Mar 21 2006, 00:54:35 CET Killed at Level 111 by Sikews
and by Lucifer Lucius

Kayantris Domi: Mar 21 2006, 00:19:43 CET Killed at Level 99 by Sikews
and by Drasen

Eaglix: Mar 21 2006, 00:20:05 CET Killed at Level 90 by Sikews
and by Drasen

Nattha: Mar 21 2006, 00:16:34 CET Killed at Level 63 by Sikews
and by Neilz

Megakila: Mar 21 2006, 00:22:39 CET Killed at Level 68 by Sikews

pivope
21-03-2006, 08:19
hahahahahahahahhaahahhaahhahaha n/c OWNED

Lotarkilla
21-03-2006, 12:06
hahahahahahahahhaahahhaahhahaha n/c OWNED

Przynajmniej niektorzy maja tyle odwagi aby jeszcze walczyć i tak w już przegranej wojnie.Cwanish weż swoje ,,OWNED" i wpełżnij spowrotem pod kamień z którego wylazłes glizdo.

Bound for Glory
21-03-2006, 13:43
Przynajmniej niektorzy maja tyle odwagi aby jeszcze walczyć i tak w już przegranej wojnie.Cwanish weż swoje ,,OWNED" i wpełżnij spowrotem pod kamień z którego wylazłes glizdo.
Nic dodac, nic ujac.......

pivope
21-03-2006, 14:19
nieinteresuje mnie kto ma odwage a kto nie :P n/c ;]

Bound for Glory
21-03-2006, 15:08
napewno kiedys bedzie jakis temat ;] zapewne bedzie niejedna wojna ale jak narazie all zapowiada sie ze moze byc za***iscie
No tak,dla Ciebie moze byc za***iscie - znowu bezkarnie mozesz uganiac sie za byle kim pod jakimkolwiek pretekstem. Hauauaau.....

Drakkeinen
21-03-2006, 15:47
Ma to oznaczac, ze ci ktorzy przegrali wojnę koncza z Thoria? jezeli tak to podajcie swiat na jakim bedziecie grali. Chetnie z wami poszpilam.

pivope
21-03-2006, 18:25
No tak,dla Ciebie moze byc za***iscie - znowu bezkarnie mozesz uganiac sie za byle kim pod jakimkolwiek pretekstem. Hauauaau.....
nie nie nie :) na Thori niebedzie PA jak za czasow L&O ;]

wolfram
21-03-2006, 20:54
amen . . . .

Kimono Lover
22-03-2006, 16:26
nie nie nie :) na Thori niebedzie PA jak za czasow L&O ;]

Powiedzial ten co go nigdy nie robil.... ( nawet w tej wojnie robiles pa )
teraz bedziemy mieli okazje zobaczyc jak bedzie wygladal koniec z pa .. bo jak narazie to slyszalem ze nawet thass vook ostatnio wyganial low lvls z swamp troli po to tylko by jego kolega poexpil .. z oc jest tak samo .. lucifer robi ta sama bajke .. twoje slowa jakos do mnie nie przemawiaja .. jestem ciekaw czy ty bedziesz sie staral tego przestrzegac cwany...

Lotarkilla
22-03-2006, 20:38
Ma to oznaczac, ze ci ktorzy przegrali wojnę koncza z Thoria? jezeli tak to podajcie swiat na jakim bedziecie grali. Chetnie z wami poszpilam.

Nie mam czasu grac w tibie,szkola , matura, potem nie wiem co dalej ale watpie abym mial czas.Częsc LaO gra na xene~ z tego co wiem.
Czasem postrzelam sdkami w domq , ale fakt iż ta strona jest oficjalnym servisem CIPsoftu uniemożliwia mi powiedzenie gdzie dokładnie.Wszelkie info na prv.