zaloguj się

Pokaż pełną wersje : WAR - Law & Order vs. Twi

Stron : [1] 2

Crazy Onion
02-02-2006, 19:18
Jak pewnie wielu z was zdazylo juz zauwazyc na naszym pokojowym, mlekiem i miodem plynacym serwie (lol) mamy kolejna wojne. Gildia Twi to rodzina Wzyciek ( poza Lyla ) + friends, w L&O natomiast sa dawni czlonkowie Hooligans, rodzinka Bex, Ottoman + kilka nowych twarzy ;) .

Poki co jest 8-7 dla Twi ( na tibia.com jeszcze nie updatowali statow ).

Tutaj macie film z ostatniego fraga zdobytego przez L&O ( 93 elite own3d ):
http://rapidshare.de/files/12306587/destro_devil.rec.html

Chill~ B)
edited : z Twi odszedl Lenku Ad'Miral(99 ek) oraz Wraith Wzyciek(99 rp)

doors
02-02-2006, 23:44
czy wraith obok feawym, thas voka nie byl jednym z tych co najczesciej pekowali przypadkowych graczy?

swoja droga nie rozumiem troche hlvl na thori. np niekttorzy z nich wczesniej razem byli w hooligans teraz podzielili sie: troche ich jest w wti troche w l&o. wczesniej juz podobnych migracji bylo od zatrzesienia. moze to jest sposob na ciekawsza tibie, ale czy na pewno to jest powod?
m. inn. dlatego trudno mi miec jakies preferencje. wlasciwie to feawyn za bardzo rozrabiala(rozrabial w zasadzie) i dlatego poki co jestem za L&O.

dzieki za film, z checia sobie obejrze. mam nadzieje ze sie nie rozczaruje i akcja byla ciekawa.

Crazy Onion
03-02-2006, 13:47
hmm...co do Wraith to nie wiem ale Feawyn i Thas faktycznie.
Co do high-leveli to odpowiedz jest prosta: trzesa dupa o swoje levele i mysla ze jak dojda do wzyckow to juz beda bezpieczni...ciekawe tylko ze jeszcze nikt na tym serwie na tym dobrze nie wyszedl a jednak lgna do nich jak muchy do .....wiadomo czego B) .

Z nowosci to do Twi dolaczyla sie rodzina La'core, troche malo ciekawie bo to ~60 master sorcy no ale zobaczymy co bedzie , ja trzymam kciuki za L&O.
A co do filmu to prosze o comment , jak dla mnie to akcja mistrzowska:D , zreszta chyba wiekszosc sie zgodzi ze Destro'Devil to hlev noob :p

Krizz
03-02-2006, 14:03
HeH, powiem jedno niema wojny w której nie lali by się bexowie... :p
No i z tego co widze Wzycki znow chca walczyc tak jak w ostatnio wygranej bitwie... :p

UP@: a co do destro'devil'a to powiem że on baby od chlopa nieodróżnia...

Karajakataka
03-02-2006, 16:16
Wojne raczej wygra Twi...
Z racji tego ze maja lepsza taktyke i lepsze PvP. No i przede wszystkim dlatego iz w L&O praktycznie tylko Leathal i Ottoman teraz podejmuja jakies zrywy do walki.
Co do podzialow Hlvli to nie jest zalezne od nich... Gildia Hooligans Army byla huntowana, niektorych czlonkow nie chcieli widziec wolnymi rodzina Wzyckow drugich Bexy... I tak szukaja swojej szansy u tych ktorych moga, z drugiej jednak strony tylko Drasen praktycznie zaczal grac normalnie.

Ale wszystko sie moze zdazyc ;)

Powodzenia...
Niech wygra lepszyB)

Crazy Onion
03-02-2006, 16:30
Hmm po czesci masz racje z tymi podzialami ale taki Cwanish na poczatku byl w L&O a po 2 dniach przeszedl do Twi, wiec tutaj raczej nie chodzilo o to ze ktos z L&O chcial go huncic...to samo sie tyczy Damera i jeszcze kilku innych.
Co do Drasena: osobiscie nie mialem z nim nigdy problemow, ale wiem ze zasluzyl sobie na hunta od Pashy i reszty.

W kazdym razie jak dobrze swierdziles "Niech wygra lepszy" ( i niech to bedzie L&O hihihi )

@Dark Kriss: zebyl tylko nie odroznial takich rzeczy, kiedys expilem z kumplem na OC ,przyszedl Destro z jakas dziewczyna , mija chwila i ona sie pyta kumpla co jest wyzej za mostkiem. Kumpel mowi : huntery , i zaraz po tym Destro go zaczal lac za to ze niby straszy huntem jego dziewczyne :D

doors
03-02-2006, 17:23
sle te podzialy trawly od zawsze. i nie mowie tylko o hools.
kiedys przynajmniej jednego czego mozna bylo byc pewnym to tego ze wzycki sa razem, teraz nawet one sie dziela.

karateka, przyznam ze jak dla mnie to nick masz fantastyczny:)

odnosnie filmu.
pierwsze wrazenie - prosimy dyzurnego elektryka o wlaczenie swiatel. light hack tez jest zabroniony, ale czy to byl tylko lighthack? nie sadze :)
dwa znakomite zdania bozkurta:
Bozkurt'Bex: HOW THE FUCK U 2 KILL 93 EK?
Bozkurt'Bex: even if u use best bot in world it should be impossible

do pierwszego zaraz wroce, a drugie choc nie musi wcale oznaczac ze lethal czy pasha uzywali bota(bozkurt mogl to powiedziec czysto hipotetycznie)
to po tym co widzialem, co juz wiedzialem wczesniej tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze tak. i znaczna wiekszosc h lvl to robi, wiec pisze o tym tylko po to ze by powiedziec, ze smieszy mine ich wzajemne oskarzanie sie o korzystanie z botow:)

Bozkurt'Bex: HOW THE FUCK U 2 KILL 93 EK?
coz, destro faktycznie pokazal klase. jestem ciekawy ile on mial tych uhow, specjalnie drugi raz zobaczylem ten fragment filmu ale niestety chyba nie da sie odnotowac ile ich zostawil w loocie. warto by bylo to wiedziec, bo moze mial ich malo i liczyl na jakis cud schodzac do bohemotow.
no ale najprawdopodobniej spanikowal i popelnil blad. ja bym tego fraga bardziej zaliczyl jemu samemu - w ten sytuacji to bylo samobojstwo.
do tego widac na filmie ze pasha musial go wczesniej zatakowac, ale on zamiast do wyjscia jeszcze glebiej brnal.

Karajakataka
03-02-2006, 18:00
Dzieki doors :)
Drasen kiedys powiedzial:
"Thoria to Swiat, w ktorym slowa nic nie znacza"
Konflikty byly tu zawsze... Jak kogos nie znasz z RL to lepiej mu nie ufaj:) Wszyscy pamietaja slynny filmik Eaglixa "Proof vs. Gorthard"...
Co do Destro, to ja nawet tego filmku nie sciagam, znam jego umiejetnosci 8o
O botach nie ma co gadac, chociaz Destra mozna bez problemu zabic nieuzywajac bota:)...
Lyla i Wraith odeszli z Twi miedzy innymi dlatego, ze sa tam byli czlonkowie HA, ktorych Lyla bedzie zawsze huntowac...
Zobaczymy, co czas pokarze...

doors
03-02-2006, 18:06
a wlasnie, mozesz podac link do tego filmu? z gory dziekuje

Panda of Swat Squad
03-02-2006, 18:52
[QUOTE=Karajakataka] Drasen kiedys powiedzial:
"Thoria to Swiat, w ktorym slowa nic nie znacza"

Te słowa pasuja do Thorii idealnie jednak ty(Karajakataka) też nie jesteś taki święty
pamietasz moze pierwszy banshe quest ??
jak zablokowałeś wejscie i padło kilka osób m.in Cwanish, Xarturo
Lenku Ad'miral ... możesz mi powiedzieć czemu wtedy to zrobileś??

Pramus
03-02-2006, 19:07
Lyla i paru innych Wzycków nie jest w Twi, poniewaz wewnatrz tej rodzinki doszlo do malego konfliktu, poniewaz Lyla mial dosyx PA na Thorii i zechcial zyc w pokoju. Po obu stronach jest kilku cwaniaczkow (cheaterów, zdajcow, PA). Jednym z nich jest chociazby Drasen - Polak, ktory (jak przynajmniej ja uwazam) dolaczyl do Twi, bo nie chcial miec wiecej hunta od czlonkow tej gildii i nie chcial tracic lvlkow. Po drugiej stronie jest m.in. Ottoman'Pasha, ktory zagrozil huntem jednemu z moich kolegow (ktory byl neutral) za to, ze chcial wybrac sie na hydry z czlonkami Twi. W ten sposob sprowokowal go do dolaczenia do Twi.
Na poczatku bylem po stronie LaO, ale teraz gdy wiem, ze zadna ze stron nie jest "tą dobrą" i teraz wlasciwie jest mi obojetne kto wygra. Mam tylko nadzieje, ze ta wojna szybko sie zakonczy i nie bedzie ich wiecej na jakis dluzszy czas.

doors
03-02-2006, 19:21
up: i wlasnie to jest do co mnie boli na thorii. po obu stronach jest kilka typow, ktorych moza miec serdecznie dosc a w efekcie jakkolwiek ta wojna sie nie skonczy rezultat dla calego swiata:) bedzie podobny.
a moze jelsi lyli naprawde zalezy na jakiejs innej jakosci ona(wiem ze to on) cos stworzy. pozdrawiam

Karajakataka
03-02-2006, 19:24
A czy ja gdzies napisalem, ze jestem Swiety ??
Temat o Banshee juz byl... Chyba, ze chcesz go kontynuwac dalej to moge powiedziec Ci pare rzeczy, ktorych nie wiesz nie bedac wtedy zainteresowanym...
Lyla odeszla z tego powodu co napisal Adi (na RL tez mam taka ksywke) z gildii juz przed wojna...

Crazy Onion
04-02-2006, 01:21
doors to normalne ze nigdy nie ma tak zeby cala gildia byla z gory do dolu swieta, ale co by nie mowic to nigdy czlonkowie obecnego L&O nie wyczyniali takich akcji jak Wzycki, Sikews i spolka, dlatego jak najbardziej popieram L&O.

Panda of Swat Squad
04-02-2006, 09:02
Ja jestem za L&O ale niestety wszystko wskazuje na to ze to Twi wygra tą wojne.

doors
04-02-2006, 10:38
doors to normalne ze nigdy nie ma tak zeby cala gildia byla z gory do dolu swieta, ale co by nie mowic to nigdy czlonkowie obecnego L&O nie wyczyniali takich akcji jak Wzycki, Sikews i spolka, dlatego jak najbardziej popieram L&O.

niestety nie moge sie zgodzic. kiedy juz rozwiazana LAH i utworzono po raz kolejny hooligans, wielu z czlownkow hooligans(kilku z nich jest teraz w L&O)
zabijalo ludzi dla kasy. rozumiem, ze w wojnie jest ona potrzebna, niemniej ja potepiam takie zachowanie.
bylo na ten temat kilka kilka watkow na forum tibia.com

Crazy Onion
04-02-2006, 13:20
No kilku to chyba za duzo powiedziane, najczesciej byl to Cwanish, Lenku, Kometka, Mabi, Warmdusher, z czego pierwszych 2 jest obecnie w Twi.

Karajakataka
05-02-2006, 02:29
Robili tez to Magnifiqus i Drasen, a oni sa obecnie w Twi ... Nie ma reguly :)

Karajakataka
05-02-2006, 02:39
A co do samej wojny ...
To zaczyna sie robic ciekawie ...
Twi ubili Wraitha, jak powiedzial mi Drasen za to, ze Wraith i Lyla huntowali bylych czlonkow HA i rodzine La'Core... W zwiazku z tym Lyla i Wraith dolaczyli do L&O...
Zobaczymy co z tego wyniknie ...

Karajakataka
05-02-2006, 12:57
Kolejny frag po stronie L&O...
Tym razem padl najlepszy sorc (wedlug lvla, bo dl amnie najlepszym sorcem na Thorii bedzie zawsze gorthard :) )

Spartibus:
Feb 05 2006, 11:46:12 CET Killed at Level 90 by Leathal Bex and by Airro

Robi sie ciekawie ...

SQsek
05-02-2006, 13:59
No znów wojna - nic nowego. Nie wiem czy to ten server jest taki dziwny, czy to ogólna reguła. Gildia, która rządzi robi zwykle PA, przynajmniej niektórzy członkowie, w sumie wcale się im nie dziwie. I przychodza alianci którzy chcą zwalczyć PA i wojna. Wojnie towarzyszy acc sharing i wymienianie kont :| Teraz LaO rośnie w siłę, wojna robi się ciekawa, nic nie jest pewne. Twi juz pokazało, że potrafi wygrac mimo przewagi wrogów, jednak możliwe, że tym razem PVP nie wystarczy. Poza tym ta wojna może trwać bardzo długo. Obie strony deklarują, że będą walczyć aż do rooka. Nie wiem, gdzie h-lvle widzą zabawę w traceniu lvli i skilli, był u nas orshabaal to nie było blokera, bo najlepsi knightci z tego co pamiętam mieli hunta. Niech wygra najlepszy...

matulik
05-02-2006, 14:50
Mi tam niezalezy czy sie bija, czy nie. Jak im to sprawia przyjemnosc to niech sie bija(czasem sie fajnie stoi przed depo i sie oglada jak goscie sie w kolo venore scigaja ;p). Mi narazie nieprzeszkadza ze sie bija, w zadnej ze stron niemam zadnych lepszych kumpli. Dopuki mi nie beda przeszkadzali w grze to mi to bedzie wisiec co oni robia ;p. Ani mi nikt jeszcze nie grozil ani mnie niezabijal wiec narazie jest git aaaleee niedlugo zobaczmym kto komu bedzie buty czyscil ;p.

Crazy Onion
05-02-2006, 14:51
Kolejny frag po stronie L&O...
Tym razem padl najlepszy sorc (wedlug lvla, bo dl amnie najlepszym sorcem na Thorii bedzie zawsze gorthard :) )

Spartibus:
Feb 05 2006, 11:46:12 CET Killed at Level 90 by Leathal Bex and by Airro

Robi sie ciekawie ...

A wiec mamy 8 - 8 B)
A co do sorca to tez uwazam ze Gorthard jest lepszy :) .

@SQsek:
traca levele skille itd. bo na tym polega wojna, proste ;]. Co do orshabaala to i tak by go nie zbloczyli bo najwyzszy wtedy byl Niah - 115 lev .
A co do sharingu,wymieniania sie charami to o ile pamietam tez masz passy na swoich kumpli :p

SQsek
05-02-2006, 15:01
@up
No mam passy, ale nie zamieniam sie co tydzien kontami z nimi ani nie gram codziennie, wcale nimi nie gram, mam że-by-mieć. Bo czasem trza coś wziąć od kogoś a gościa nie ma, różne życie zna przypadki. A z tego co wiem to oni grają tak, że jeden szybciej expi, drugi ma lepsze pvp itp. A ty to ten Crazzy co mnie oszukal na 30k? x)

Crazy Onion
05-02-2006, 15:11
@up
No mam passy, ale nie zamieniam sie co tydzien kontami z nimi ani nie gram codziennie, wcale nimi nie gram, mam że-by-mieć. Bo czasem trza coś wziąć od kogoś a gościa nie ma, różne życie zna przypadki. A z tego co wiem to oni grają tak, że jeden szybciej expi, drugi ma lepsze pvp itp. A ty to ten Crazzy co mnie oszukal na 30k? x)

Nie, na thori nie mam w name Crazy . A co do "roznych zycia przypadkow" to sharing jest sharingiem wiec sie nie tlumacz ;). Pozdro.

matulik
05-02-2006, 15:37
A kto ty jestes ze wiesz kto ma czyje passy? ;p hehe ;p

Crazy Onion
05-02-2006, 16:57
A kto ty jestes ze wiesz kto ma czyje passy? ;p hehe ;p
Nie interesuj sie bo kociej mordki dostaniesz :). Poza tym temat jest o wojnie a nie o mnie...chill B) .

SQsek
05-02-2006, 21:04
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1117874

Sikews i Thorlekart opuścili wojne. Twi niby wciąż ma szanse ale ze słabym morale i po stracie tak dobrych graczy napewno będzie im ciężko.

Crazy Onion
05-02-2006, 21:13
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1117874

Sikews i Thorlekart opuścili wojne. LaO niby wciąż ma szanse ale ze słabym morale i po stracie tak dobrych graczy napewno będzie im ciężko.

Patrz co piszesz B) , Sikews i Thorlekart byli w Twi a nie L&O.

Crazy Onion
06-02-2006, 02:53
Z Twi odszedl Neilz, oraz Lenku A'dmiral ( po raz 2 :p ), oraz Destro'Devil.

Pramus
06-02-2006, 08:42
Teraz szanse sie wyrownuja. Jak juz mowiliscie z Twi odeszlo paru dobrych graczy (nie liczac Destra, bo on jest a little naab). Pozdro do sQska (Joeyeyeyye xD) to ja Pramus :PPP. Dziwi mnie tylko ta sprawa, ze Damer nast dnia po wstapieniu odrazu dostal 250k payment tylko za to, ze dolaczyl do Twi co wlasciwie musial zrobic gdyz Pasha zagrozil mu huntem za wybranie sie na hydry z czlonkami Twi podczas bycia neutral. Wdlg mnie bicie hyder z czlonkami dwoch walczacych ze soba gildii nie jest niczym zlym. Po prostu moze potrzebowal shooterow i tyle, ale Pasha zawsze musi sie do czegos przywalic - to jest chyba najgorsza osobistosc w Lao.

Crazy Onion
06-02-2006, 10:11
Teraz szanse sie wyrownuja. Jak juz mowiliscie z Twi odeszlo paru dobrych graczy (nie liczac Destra, bo on jest a little naab). Pozdro do sQska (Joeyeyeyye xD) to ja Pramus :PPP. Dziwi mnie tylko ta sprawa, ze Damer nast dnia po wstapieniu odrazu dostal 250k payment tylko za to, ze dolaczyl do Twi co wlasciwie musial zrobic gdyz Pasha zagrozil mu huntem za wybranie sie na hydry z czlonkami Twi podczas bycia neutral. Wdlg mnie bicie hyder z czlonkami dwoch walczacych ze soba gildii nie jest niczym zlym. Po prostu moze potrzebowal shooterow i tyle, ale Pasha zawsze musi sie do czegos przywalic - to jest chyba najgorsza osobistosc w Lao.

A mnie wcale nie dziwi payment Damera, ma przynajmniej nauczke za ladowanie sie Wzyckom do dupy. Btw to chcial juz wczesniej do nich dolaczyc.
Kolejna rzecz:"...Wdlg mnie bicie hyder z czlonkami dwoch walczacych ze soba gildii nie jest niczym zlym. " - nie hyder a hydr, i nie z czlonkami dwoch walczacych ze soba gilidii :p ( no chyba ze poszedl na te hydry np. z Pasha i Feawyn B) ).
PS. kolejne osoby chca sie wyplacic:
Sanei
Sir-demoledor
Xadery
Mabi

Karajakataka
06-02-2006, 12:26
Wojna diametralnie sie zmienila ...
Dziwi mnie jedynie postawa Twi ...
Uwazalem ich za walecznych graczy, a oni teraz gdy juz nei maja przewagi wcale nie podejmuja walki, tylko sie wykupuja ...
TA wojna jest naprawde dziwna B)

matulik
06-02-2006, 16:38
"...TA wojna jest naprawde dziwna" - woja, albo gracze...

doors
06-02-2006, 16:58
hej!

powiedzialem dzis Lemanowi, ze ta wojna jest do banii i jestem zdegustowany:) a takze to, ze postawa sikewsa i tholekarta jest godna najwyzszej pochwaly.
lyla i wraith mogli przeciwko nim walczyc, ale tholekart z sikewsem przeciwko lyli i wraithowi juz nie:) ta dwojka naprawde ma zasady ktorych nie moze przekroczyc:) i to na pewno nie ma nic wspolnego z tym ze pozycja twi stala sie delikatnie mowiac niekorzystna:)

pewnie znowu wiekszosc czlownkow przegranej gildi zaplaci a reszta bedzie huntowana do konca swiata...tj jakes 2,3 tygodnie do nasteonej wojny:)

moze to jest wlasnie sposob, jak sprawic by swiat byl ciekawy i zeby cos na nim sie dzialo?
chyba nie, chyba to zaczyna byc troche juz zenujace. ale z drugiej strony jakby tylko jedna gildia miala cos do powiedzenia, wtedy to dopiero bylo by nieciekawie.

teraz spodziewam sie ze sikews sie troche przyczai, pozniej znowu zmontuje swoja stala ekipe, wyczeka az ktos sie porozni i na powrot stanie sie osoba o ktorej najwiecej sie mowi.
znowu bedzie hooligans reaktywacja?!:)

edit: ile sikews musial zaplacic?

Crazy Onion
06-02-2006, 18:24
Niezupelnie Lyla & Wraith nie walczyli przeciwko Sikewsowi i Thorlekartowi ale przeciwko La'Cores i starymi Hooligans , dlatego nie przylaczyli sie wczesniej do L&O.

doors
06-02-2006, 19:01
lyla i wraith przylaczyli sie do LAO(wczesniej lyla sama hhuntowala bylych hooligansow), ktore to bylo w wojnie z twi, tym samym stanela przeciwko sikewsowi i tholekartowi.

na tibia.com wposcie tholekarta i sikewsa wypowiedzial sie sanei,ktory twierdzi ze sikews blokowal, m. inn. rzucal m walle kiedy ubijali wraitha. co tylko dowidzi tego co wczesniej pisalem(choc moze nie doslownie) ze argument tholekarta i sikewsa to nic innego jak sciema.

moze macie jakies inne filmy z tejze wojny?

Crazy Onion
06-02-2006, 23:21
hmm...znalazlem post o ktorym mowiles :) ... fiu fiu , faktycznie ciekawe.

Karajakataka
06-02-2006, 23:22
Sikews i Thorlekart normalnie sie przestraszyli i kto wierzy w ich tlumaczenia, ten nie powinien z taka latwowiernoscia wylazic na ulice :)
Juz jest praktycznie po wojnie ...
Nie ma zrywu Twi w ktorym zostali przeciez dobrzy gracze min: Thas Vook, Wladimix, Drasen, Feawyn ...

Crazy Onion
09-02-2006, 19:59
Kolejne osoby odeszly z Twi, wyglada na to ze wojna chyli sie ku koncowi, jednak wstzymuje sie przed stwierdzeniem ze L&O wygralo...kazdy chyba pamieta LAH i Krishne vs. Phenominom.

Cer'is
18-02-2006, 00:44
Ja tam sie z wami nie zgodzę dzis byłem ogladac dzialania "wojenne" na pohu i co poprostu mala grupka ludzi z L&O siadzili w dziurze na pohu a n00bki z Twi staraly sie ich nie wypuscic gm wpadl zbanowal blokujacych noob charow i ...
nic to trwalo na tyle dlugo ze all z twi dalo loga zostal wladimix sanei i drasen osobiscie im powiedzialem ze juz powinni sobie zalozyc chary na tamtym nowym servie i dostalem hunta ;) lecz i tak uważam ze czas Twi sie skonczyl juz nie sa tacy swietni pvp jak kiedys poprostu upadaja a jak oni upadna to thoria bedzie lepsza bo i Niah i Bex'y I Kayantris oraz Pasha nie sa tak podli jak ci z twi L&O musi wygrac bo jak przegraja to nikt juz nie bedzie mial zadnych szans na ciekawa gre na tym servie a ty Karajakataka powinienes bardziej popierac Jariaza który dzisiaj sellal jak powiedzial 1 z pierwszych gsow na servie Dla mnei ta wojna jest skonczona Twi przegra bo wszyscy 50+ sie zbiora wkoncu i ich pokonaja oni sie chytaja juz "ostatnich desek ratunku" bo na wojnie przyszli z 20+ LVL wiec nie jest z nimi dobrze

Diders
18-02-2006, 20:35
Thoria była jest i zawsze będzie światem na którym będą wojny. Na kolegów trzeba mieć wy****** tak jak na rl... Grałem tam miesiąc od pierwszego dnia, postać miałem w top 20-40 w expie zawsze i co z tego? nic głupi świat. Każdy postępuje tak jak uważa. Ty Karajakatako dla mnie zawsze będziesz zdrajcą tak samo Gorthard i Drasen. A co do najlepszych sorców z polaków to jest Cwanish... bez wątpienia.

Karajakataka
19-02-2006, 00:37
Jariaz jest z Karlina, wiec sam sobie reszte dopowiedz:)
A nie obchodzi mnie co myslicie o mnie:) Kazdy z was na moim miejscu postapilby tak samo...

Crazy Onion
19-02-2006, 02:49
Ostatni battle niestety wygralo Twi, dalismy piekny przyklad dezorganizacji, ale nie ma co sie lamac, moze nastpenym razem bedzie lepiej ;)

W dziale "filmy" umiescilem 2 filmiki z wojny ( autor: Megakila, niestety na pierwszym filmie padl :( ), tutaj macie linka:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=706472#post706472

Pramus
19-02-2006, 11:27
A mnie wcale nie dziwi payment Damera, ma przynajmniej nauczke za ladowanie sie Wzyckom do dupy. Btw to chcial juz wczesniej do nich dolaczyc.
Kolejna rzecz:"...Wdlg mnie bicie hyder z czlonkami dwoch walczacych ze soba gildii nie jest niczym zlym. " - nie hyder a hydr, i nie z czlonkami dwoch walczacych ze soba gilidii :p ( no chyba ze poszedl na te hydry np. z Pasha i Feawyn B) ).
PS. kolejne osoby chca sie wyplacic:
Sanei
Sir-demoledor
Xadery
Mabi

Dobra moze zrbilem tupare bledow, ale pisalem to w pospiechu przed angielskim xD. Przyznaje sie bez bicia :P.
Damer wczesniej chcial byc neutral i nie mial zamiaru dochodzic do zadnej z gildii - wiem, bo znam go bardzo dobrze. Nie chrzan, ze Damer wchodzi Wzyckom w dupe, bo z tego co wszyscy pamietamy po ostatniej wojnie Damer placil Wzyckom...

Crazy Onion
19-02-2006, 12:24
Dobra moze zrbilem tupare bledow, ale pisalem to w pospiechu przed angielskim xD. Przyznaje sie bez bicia :P.
Damer wczesniej chcial byc neutral i nie mial zamiaru dochodzic do zadnej z gildii - wiem, bo znam go bardzo dobrze. Nie chrzan, ze Damer wchodzi Wzyckom w dupe, bo z tego co wszyscy pamietamy po ostatniej wojnie Damer placil Wzyckom...

Placil, po czym do nich poszedl...zreszta niewazne, sprawa i tak juz jest nieaktualna.
Aktualnie we fragach 19-11 dla Twi.

Cer'is
19-02-2006, 18:09
Karajakataka (niedawno nauczylem sie tego nicka czytac :D) ja tam uwazam ze karlino jest wporzo bo jestesm z brd :P ale nie o to chodzi dla mnie najgorszymi h*jami byli drasen oraz wover no bo to oni nas opuscili nas polakow w trudnych chwilach kiedy cala reszta nas bije ciebie karajakataka (wez mi powiec wogule mco to za nick bo mnie to ciekawi) jescze zrozumiem

Karajakataka
19-02-2006, 20:30
Moj nick to zagadka :)
Wover byl pierwszym h lvlem wyrzuconym z serwera ... Cale CS bralo udzial w jego unicestwieniu ...
Drasen teraz nie mial wyjscia, bo tylko Feawyn chcial mu pomoc w odzyskaniu wolnosci ... Z tego wzgledu ja go rozumiem ...
A co do wojny dzisiaj padl Leathal Bex i to Twi dzisiaj zdobywalo lvle ...
Pozdro

Wojtas
20-02-2006, 16:11
Yo! :)
Od niedawna gram na thorii i mam 12 lvl ? :P
Chciałbym bardzo się czegoś dowiedzieć o tych wojnach, może mógłby mi ktoś powiedzieć jakiej narodowości są ci TWI(jak szwedzi to zatłuke :P )
I nie wiem, widziałem, ze tam ktos wczesniej pisal ze na wojne z 20+ przyszli, chętnie bym takiego delikwenta zatłukł ...z moja rodzinka ;p
Moglby ktos dac mi jakies namiary na takiego typka ??
Aha i jaka jest gildia sprzymiezona z L&O taka co gdzies od 25-30+ lvlka przyjumja ???

songo ku of thoria
20-02-2006, 21:09
ja tam mysle ze TWI wygra wojne poniweaż opracowywują wile taktyk na OTE-sie i to ma bardzo duze znaczenie w wojnie!!!!!!!!!!!!!!!!

Crazy Onion
21-02-2006, 17:50
Yo! :)
Od niedawna gram na thorii i mam 12 lvl ? :P
Chciałbym bardzo się czegoś dowiedzieć o tych wojnach, może mógłby mi ktoś powiedzieć jakiej narodowości są ci TWI(jak szwedzi to zatłuke :P )
I nie wiem, widziałem, ze tam ktos wczesniej pisal ze na wojne z 20+ przyszli, chętnie bym takiego delikwenta zatłukł ...z moja rodzinka ;p
Moglby ktos dac mi jakies namiary na takiego typka ??
Aha i jaka jest gildia sprzymiezona z L&O taka co gdzies od 25-30+ lvlka przyjumja ???

Twi to w wiekszosci Szwedzi, ale takze w L&O jest ich kilku.

ja tam mysle ze TWI wygra wojne poniweaż opracowywują wile taktyk na OTE-sie i to ma bardzo duze znaczenie w wojnie!!!!!!!!!!!!!!!!

to wzruszajace B)

Wojtas
22-02-2006, 15:11
a tacy polacy h-lvle jak np kajata... :P to są za L&O czy nie maja strony ???
Aha i znacie moze takiego typka jak toxic guard z rs'em biega i zabija 13-15 lvli teraz chce zebym mu placil bo mu ucieklem jak mnie lal :/
Moglibyście mi z nim pomóc ?

doors
22-02-2006, 21:11
a tacy polacy h-lvle jak np kajata... :P to są za L&O czy nie maja strony ???

oni nie maja strony. tylko srodki cieżkości(albo czyszczące, już nie pamietam)

Aha i znacie moze takiego typka jak toxic guard z rs'em biega i zabija 13-15 lvli teraz chce zebym mu placil bo mu ucieklem jak mnie lal :/
Moglibyście mi z nim pomóc ?

cos wczesniej wspomniales o tym, ze masz rodzinke. zatem do dziela don wojtku:) zreszta ten toxic guard to na pewno parszywy szwed, tym gorszy ze mowi po polsku:)

pisales tez, ze szukasz gildi sprzmierzonej z lao, a ktora skupia nizsze lvl. proponuje taka zalozyc, a szybko poznasz odpowiedz na to pytanie.

a tak powazniej, to odpowiem tylko na jedno pytanie. otoz obie gildie to miedzynarodowki, skupiajace takze polakow. zreszta tu od dawna jest taki galimatias jesli idzie o jakas przynaleznosc do gildii, ze radze sie nie doszukiwac zwiazkow narodowosciowych. poza tym mamy XXI w a nie pozne sredniowiecze. pozdrawiam

doors
22-02-2006, 21:20
[QUOTE=Karajakataka]Moj nick to zagadka :)

pieprzenie!
zrobie to dla spokoju tego forum i thorii. napisze jak sie powinno fonetycznie czytac nick "karajakataka". otoz fonetycznie brzmi on nastepujaco:
KA RA TE KA, a dla kumpli polskie karate.
teraz juz nikt nie moze nic powiedziec o tym nicku i radze go przyswoic rownie dobrze jak price liste. inaczej hunted.

Karajakataka
22-02-2006, 21:25
Doors posadzasz mnie o tyranie ?? :(

Spell'coaster
22-02-2006, 21:29
Kara n00b :faceoff:
owned :P

http://rapidshare.de/files/13780687/Harycane_-_Twi.wav.html

Karajakataka
22-02-2006, 21:35
O niee ...
Tylko Ciebie tu brakowalo :cygaro:
Zacznij cos grac B)

doors
22-02-2006, 21:49
Doors posadzasz mnie o tyranie ?? :(

kurcze, moze i masz "ciut" wyzszy level, no ale tutaj to ja chcialem rzadzic:)
no i trzeba bronic praw udanych nickow do tego by ich inni nie profanowali zla wymowa..

Spell'coaster
22-02-2006, 21:51
tesknisz misiu? :P

niechce mi sie grac na tym servie...

wzycki, nooby jak ty (xD) i wzycki :P

msg me jak im skopiesz dupsko to wroce

Btw... Kara. GoGo lvl 100 (masz blessy?)

doors
22-02-2006, 21:53
skopalby juz dawno, ale nie ma mu kto uhow robic. wiec wroc a twoje zyczenia sie spelni, i znowu bedziesz mial swojego misia na dluugie tibijskie noce :)

Karajakataka
22-02-2006, 22:01
Spell przyznaj sie , ze brakuje Ci Eaglixa :P
I nie rob ze mnie kogos swojego pokroju, bo ludzie mnie tu maja za normalnego :)
<pyk>

Spell'coaster
22-02-2006, 22:12
co do Eaglixa to gadam z nim przez msn-a

a co do twojej normalnosci... lepiej bede cicho, sam nick juz pokazuje jakis normalny

widze ze rozkreca sie tutaj kulturalna konwersacja.
ale tak serio, brakuje ci tych uhow? :P

jak bedziesz grzeczny w tym roku to mozesz pisac list do św. Mikołaja

Karajakataka
22-02-2006, 22:14
A calujesz sie z nim ?? :)
Nie zaprzecze, ze UHy by sie przydaly, ale juz doorsa UH providerow znam i przekabacam ich an swoja strone :)
A moj nick sie wszystkim podoba :dance:

Spell'coaster
22-02-2006, 22:20
Tak bardzo ci sie spieszy na setny lvl?

ty cos tam robisz na thori czy jak zwykle stoisz w depo i pilnujesz skrzynki zeby nikt nieukradl?

no i marudzisz providerom zeby robili uhy bo masz tylko 40~~bp

jak bym tu nadal gral bylbym jednym z lepszych druidow

btw juz mam 39 lvl druida na moim servie :P

Karajakataka
22-02-2006, 22:37
Chwalisz sie czy zalisz ?? :)

Spell'coaster
22-02-2006, 22:42
długo myślałeś nad tą odpowiedzią heh?

dobra ide grac na moim servie bo ty zamulasz (jak zwykle)

idz sie gruszyc w depo.

Hail L&O

Karajakataka
22-02-2006, 22:44
Stoje w depo, lvle sie same nabijaja, zyc nie umierac :)
Idz na ten nowy serwer, Thoria juz nie potrzebje takich noobow ;)
Pisalem Ci w grze dlaczego nie odpisywalem :P
Pozdro

pivope
22-02-2006, 23:34
Thoria była jest i zawsze będzie światem na którym będą wojny. Na koleg02

o 21++
ów trzeba mieć wy****** tak jak na rl... Grałem tam miesiąc od pierwszego dnia, postać miałem w top 20-40 w expie zawsze i co z tego? nic głupi świat. Każdy postępuje tak jak uważa. Ty Karajakatako dla mnie zawsze będziesz zdrajcą tak samo Gorthard i Drasen. A co do najlepszych sorców z polaków to jest Cwanish... bez wątpienia.

Diders taaaa bylem najlepszym sorcem do 69lv :] potem gorthard musial mnie zabic zeby wyprzedzic z levlem ja wiedzialem ze tak sie zkonczy, ze sikews go wy***ie z servera bo gorth bedzie chcial go zabic ale cuz ;]
a co do wojny to Kayantrisowi mowilem o niespodziankach w tym tygodniu i poprzednim :) 1 z tych niespodzianek byla taka ze wraith wpadl i zaczol lac jariaza z nami chociaz byl W L&O i w next tygodniu doszli do nas znow Sikews Neilz i reszta ekipy co odeszla oprucz leszczy...

Karajakataka
23-02-2006, 00:15
Cwanish ...
Zapomniales o graczu o nicku Wover ?? :)
Sytuacja z Gorthardemi Sikewsem byla troche bardziej zlozona, ale faktycznie potoczylo sie tak jak piszesz ...
No i teraz nei wiem czy napisac, ze ta wojna dobiega konca ... Bo na Thorii jest wszystko mozliwe:)

A co do tej piosenki:)
To rozpierdziela mnie jedna czesc :)
"Drasen, Cwan, Sanei ... Who is a most gay ??"
Bez urazy, ale Draxler dobrze to wymyslil, zawsze padam przed kompem jak to slysze :)

Spoonish
23-02-2006, 03:08
Thoria to po***any swiat. Spell~ ma racje, ze sie przeniosl. Ja zaluje, ze niezrobilem tego wczesniej. Wbilem tu 60 lvli i po raz drugi zostalem ubity przez highlvli PA (oczywiscie Polakow). Jak poprzednio przyszli, niezapyali i zabili... Ehhh... Mialem 60 lvl i sie z niego nie cieszylem dlugo. Teraz nawet chara niesprzedam bo duzo osob wali Thoria. Za duzo PA-n00bow etc.

pivope
23-02-2006, 15:30
Cwanish ...
Zapomniales o graczu o nicku Wover ?? :)
Sytuacja z Gorthardemi Sikewsem byla troche bardziej zlozona, ale faktycznie potoczylo sie tak jak piszesz ...
No i teraz nei wiem czy napisac, ze ta wojna dobiega konca ... Bo na Thorii jest wszystko mozliwe:)

A co do tej piosenki:)
To rozpierdziela mnie jedna czesc :)
"Drasen, Cwan, Sanei ... Who is a most gay ??"
Bez urazy, ale Draxler dobrze to wymyslil, zawsze padam przed kompem jak to slysze :)

hehehe ta Wladzio niezle spiewa i nieczuje sie urazony z tego kawalka :D niezle to wykombinowal :] ale cuz narazie niezapowiada sie na inne wojny :) Leathal ma juz facc watpie zeby dokupywal pacc chyba ze sie przeniesie na nowy server;)

Wojtas
23-02-2006, 17:47
oni nie maja strony. tylko srodki cieżkości(albo czyszczące, już nie pamietam)

cos wczesniej wspomniales o tym, ze masz rodzinke. zatem do dziela don wojtku:) zreszta ten toxic guard to na pewno parszywy szwed, tym gorszy ze mowi po polsku:)

pisales tez, ze szukasz gildi sprzmierzonej z lao, a ktora skupia nizsze lvl. proponuje taka zalozyc, a szybko poznasz odpowiedz na to pytanie.

a tak powazniej, to odpowiem tylko na jedno pytanie. otoz obie gildie to miedzynarodowki, skupiajace takze polakow. zreszta tu od dawna jest taki galimatias jesli idzie o jakas przynaleznosc do gildii, ze radze sie nie doszukiwac zwiazkow narodowosciowych. poza tym mamy XXI w a nie pozne sredniowiecze. pozdrawiam

nieeee toxici to polacy a co do mojej rodzinki to all są 12-15 lvle :P:P
dopiero jestesmy na poziomie zawładania thorią :P: P :P

hmm a nop takie gildie tak inter nos?? (czy jakos tak) to one tez niemaja nic wspolnego z wojna, sa tylko taką o, gildia :P ?

btw.
sa jakies filmy o wojnie twi - l&o
( nie liczac tych co crazy onion juz zamiescil na forum robiac osobny topic)jesli tak to dajcie lineczki prosze :), alebo jakies inne filmy o thori

Cer'is
23-02-2006, 19:22
Ohhh pojawil sie kolejny zdrajcna pivope wycwaniles sie co nie :D i teraz zamiast walczyc z L&O a uwazam ze all powinni. Karajakataka wez mi powiec o co chodzi wez no tu kumpel z rla arstony twojego kumpla :p wez mnie poinformuj bo spac nie moge :p a tak wogule uwazam ze wkoncu natymservie nikt wporzo nie bedzie gral

pivope
23-02-2006, 19:47
Ohhh pojawil sie kolejny zdrajcna pivope wycwaniles sie co nie :D i teraz zamiast walczyc z L&O a uwazam ze all powinni. Karajakataka wez mi powiec o co chodzi wez no tu kumpel z rla arstony twojego kumpla :p wez mnie poinformuj bo spac nie moge :p a tak wogule uwazam ze wkoncu natymservie nikt wporzo nie bedzie gral

hehe niepowinnismy walczyc po stronie L&O ja poszedlem do nich napoczatku zeby dali cos runek :P dali puzniej ale malo i poszedlem do TWI ;-] poprostu jest tak ze L&o niema wogule zgrania :P jest ich wiecej maja wieksze lv i nieprzgrywaja wiekszosc battle :D:faceoff:
Hail Twi (Wzycieks):dance:

Crazy Onion
23-02-2006, 20:48
nieeee toxici to polacy a co do mojej rodzinki to all są 12-15 lvle :P:P
dopiero jestesmy na poziomie zawładania thorią :P: P :P

hmm a nop takie gildie tak inter nos?? (czy jakos tak) to one tez niemaja nic wspolnego z wojna, sa tylko taką o, gildia :P ?

btw.
sa jakies filmy o wojnie twi - l&o
( nie liczac tych co crazy onion juz zamiescil na forum robiac osobny topic)jesli tak to dajcie lineczki prosze :), alebo jakies inne filmy o thori

Dalem w osobnym topicu ( a dokladnie w dziale "filmy" ) poniewaz poprzednim razem dostalem bana za umieszczanie filmow tutaj :p .

Ohhh pojawil sie kolejny zdrajcna pivope wycwaniles sie co nie i teraz zamiast walczyc z L&O a uwazam ze all powinni. Karajakataka wez mi powiec o co chodzi wez no tu kumpel z rla arstony twojego kumpla wez mnie poinformuj bo spac nie moge a tak wogule uwazam ze wkoncu natymservie nikt wporzo nie bedzie gral

Nikt nic nie powinien, wygladaloby to wtedy tak samo jak teraz czyli zero zgrania, kazdy madrzejszy od drugiego etc.
Nie dziwie sie Cwanishowi ze do nich poszedl, w koncu kiedys zostal maksymalnie wy***any przez kumpli wiec co sie bedzie teraz bawil w sentymenty.
Co do wojny to chyba moge z czystym sumieniem stwierdzic ze juz ja przegralismy, moze czesc osob bedzie jeszcze robic jakies mass logi ale przy tym zgraniu to i tak final bedzie zawsze ten sam ;) .
PS. Cwanish: dalej mi wisisz za bp uhow ktory Ci dalem jak wracales B)

pivope
23-02-2006, 22:32
hehehe :P dzis widzialem ze pasha sprzedal sova :) i ma 1.3kk :P tylko nieprzyda mu sie ta kasa ;]:(

Karajakataka
23-02-2006, 22:45
A kto kupil ?? :confused:

doors
23-02-2006, 22:48
a co do wojny to Kayantrisowi mowilem o niespodziankach w tym tygodniu i poprzednim :) 1 z tych niespodzianek byla taka ze wraith wpadl i zaczol lac jariaza z nami chociaz byl W L&O i w next tygodniu doszli do nas znow Sikews Neilz i reszta ekipy co odeszla oprucz leszczy...

gdyby wraith zaczal myslec, to moze nie moglby spokojnie spac za to co zrobil.
mam nadzieje ze thoria mu tego niezapomni, nawet jego najblizsi kumple. w koncu wszyscy juz wiedza co z niego za typ.
wyglada na to ze l&o bylo zbyt pewne swojej przewagi i za bardzo sie ociagali. jak sie okazalo czas nie byl tutaj sprzymierzencem.
a czy lyla podala jakis oficjalny powod wystapienia z l&o a ponizej przystapienia do wzyckow? juz przestala miec dosc PA feawyn i huntowania bylych hooligansow? no tak w lao tez ich kilku mozna znalezc wiec w sumie co za roznica po ktorej jest sie stronie. byle szanse zwyciestwa byly wieksze.
a sikews jak zawsze dryfuje i spada na 4 lapy.
a jelsi wolno mi cos prognozowac, to nawet po wygranej wojnie nie sadze zeby zywoty swietych:) tj ciebie cwanish i drasena byly zbyt kolorowe(chyba ze krwisto czerwone). nie mowie tego dlatego ze zycze wam zle, tylko z tego co co mi wiadomo ani lyla a szczegolnie sikews(ich pierwszoplanowwej pozycji na kyrze trudno zaprzeczyc) nie darza was szczegolna zyczliwoscia.
no ale jesli z jariazem i reszta nie mozecie sie dogadac to moze nie macie alternatywy. choc jestem zdania ze troche zaufania do siebie i jeszcze te klocki mozna bylo by inaczej poukladac.
na koniec tylko dodam ze nie zalezy mi na polskiej gildi, tylko doswiadczenie pokazuje ze sikews i wzycki beda trzymaly sie razem poki nie pozbeda sie "polskiej konkurencji"

doors
23-02-2006, 22:51
a tak wogule uwazam ze wkoncu natymservie nikt wporzo nie bedzie gral

po porstu nie bylo ci dane poznac mnie :)

a ja zamierzam grac, ba rzadzic:) w koncu ma sie leb na karku i nie od parady:)
poki co wywalaja mnie z pohu - dzis wzycki - ale co tam. sa jeszcze roty na fibuli i trole na edron:)

Drasen
23-02-2006, 23:06
Od jakiegos jush czasu czytam te wasze noobowskie posty i postanowilem ze zrobie se tu konto i uswiadomie wam jaka naprawde jest sytuacja na Thori bo jak widze narazie tylko Kara cos z tego pojmuje i proboje was olsnic.

Wiec moze zacznijmy od tego co mi lezy na sercu.Wiec placzecie ze teraz jestescie zabijani badz power abusowani i jaki to Drasen jest zly i okrotny.Ale gdzie ku*** byliscie kiedys?Kiedy to Wzycki i Sikews (Sebbe 2 owner) po nabiciu 100 lv zaczeli odp*** masakryczne Pa i huntowac wszystkich Polakow za to ze sa Polakami.Jedynie Ja z mala grupka zaufanych mi osob jak Karajakataka Jariaz czy Lenku postawilismy sie im i nie dalismy dymac w dupe.Od 75 lv bylem hunted 4ever jednak razem z moja ekipa (Hooligans Army) gdzie tylko ja mailem 75 lv i Jariaz 85 walczylismy o wolnosc dla Polakow.Bralismy kazdego kto byl zabijany przez Szwedow/Hiszpanow jednak wiekszosc z Polakow proszona o pomoc poprostu odwracala sie do mnie dupa (oczywiscie w strachu przed wrogiem :)) lub opuszczala server badz placila z dziecinna naiwnoscia ze jush jej wiecej nie zabija.Tak to wlasnie Polacy odwdzieczyli sie mi za to ze walczylem za ich wolnosc i oto powod dlatego nabralem do nich taka nienawisc a moze nie tyle nienawisc co poprostu tesh sie na nim wyj****em.Nie powiem ze bylo latwo bylismy mala grupka przeciwko np Fancie gdzie bylo jush wiele 80-90 lv w tym 100 Sikews.Nigdy nie zapomne namietnych masslogow o 6:00~ rano :).
Wiec jak jush wyzej napisalem czego oczekujecie odemnie teraz?Ze gdy ja jush wywalczylem swoje to teraz bede was kochal i protectowal za to ze odwrociliscie sie do mnie plecami?Ci ktorzy byli lojalni wobec mnie i zostali ze mna do konca maja teraz l00z i mozna powiedziec ze ownuja Thorie.Ja wywalczylem swoje nigdy sie nie poddawalem i teraz widac tego efekty.

Btw. Jesli wam sie nie podoba ze jestescie zabijani badz power abusowani opusccie Thorie i idzcie na non-pvp a obiecuje wam ze tam sie to nie przytrafi :D Jednak decydujac sie na gre na serverze Pvp musicie zdawac se z tego konsekwencje.
Bardzo chetnie czekam na wasze komentarze mam nadzieje ze ten temat sie rozkreci chetnie was wyslucham.

Karajakataka
23-02-2006, 23:11
Stare dobre czasy ...
Tamto HA jest legenda Thorii ... Nasza walczenosc zostala nagrodzona, pozniej kazdy z nas popelnil kilka politycznych bledow, ale nasza charyzma sie oplacila i napewno nikt nie zaluje wszystkich poswiecen jakie zesmy zaoferowali ...

Drasen
23-02-2006, 23:13
Stare dobre czasy ...
Tamto HA jest legenda Thorii ... Nasza walczenosc zostala nagrodzona, pozniej kazdy z nas popelnil kilka politycznych bledow, ale nasza charyzma sie oplacila i napewno nikt nie zaluje wszystkich poswiecen jakie zesmy zaoferowali ...

hrhr Amen :)

Wojtas
23-02-2006, 23:14
Od jakiegos jush czasu czytam te wasze noobowskie posty i postanowilem ze zrobie se tu konto i uswiadomie wam jaka naprawde jest sytuacja na Thori bo jak widze narazie tylko Kara cos z tego pojmuje i proboje was olsnic.

Wiec moze zacznijmy od tego co mi lezy na sercu.Wiec placzecie ze teraz jestescie zabijani badz power abusowani i jaki to Drasen jest zly i okrotny.Ale gdzie ku*** byliscie kiedys?Kiedy to Wzycki i Sikews (Sebbe 2 owner) po nabiciu 100 lv zaczeli odp*** masakryczne Pa i huntowac wszystkich Polakow za to ze sa Polakami.Jedynie Ja z mala grupka zaufanych mi osob jak Karajakataka Jariaz czy Lenku postawilismy sie im i nie dalismy dymac w dupe.Od 75 lv bylem hunted 4ever jednak razem z moja ekipa (Hooligans Army) gdzie tylko ja mailem 75 lv i Jariaz 85 walczylismy o wolnosc dla Polakow.Bralismy kazdego kto byl zabijany przez Szwedow/Hiszpanow jednak wiekszosc z Polakow proszona o pomoc poprostu odwracala sie do mnie dupa (oczywiscie w strachu przed wrogiem :)) lub opuszczala server badz placila z dziecinna naiwnoscia ze jush jej wiecej nie zabija.Tak to wlasnie Polacy odwdzieczyli sie mi za to ze walczylem za ich wolnosc i oto powod dlatego nabralem do nich taka nienawisc a moze nie tyle nienawisc co poprostu tesh sie na nim wyj****em.Nie powiem ze bylo latwo bylismy mala grupka przeciwko np Fancie gdzie bylo jush wiele 80-90 lv w tym 100 Sikews.Nigdy nie zapomne namietnych masslogow o 6:00~ rano :).
Wiec jak jush wyzej napisalem czego oczekujecie odemnie teraz?Ze gdy ja jush wywalczylem swoje to teraz bede was kochal i protectowal za to ze odwrociliscie sie do mnie plecami?Ci ktorzy byli lojalni wobec mnie i zostali ze mna do konca maja teraz l00z i mozna powiedziec ze ownuja Thorie.Ja wywalczylem swoje nigdy sie nie poddawalem i teraz widac tego efekty.

Btw. Jesli wam sie nie podoba ze jestescie zabijani badz power abusowani opusccie Thorie i idzcie na non-pvp a obiecuje wam ze tam sie to nie przytrafi :D Jednak decydujac sie na gre na serverze Pvp musicie zdawac se z tego konsekwencje.
Bardzo chetnie czekam na wasze komentarze mam nadzieje ze ten temat sie rozkreci chetnie was wyslucham.

Z tego co Mówisz przyznaję Ci rację, walczyłes i wywalczyłeś (nie chce tu nikogo oceniac bo gram od ttygodnia, ale ty jakos zwięźle to napisales, więc uwazam, ze masz racje, robiac to co robisz)
Tylko 1 nie czaje, skoro zabijali Cie Szwedzi, to dlaczego poźniej dolaczyles sie do gildi stworzonej glownie ze szwedow ???
cheć zemsty na polakach, że niepomogli CI ???

Drasen
23-02-2006, 23:19
Z tego co Mówisz przyznaję Ci rację, walczyłes i wywalczyłeś
Tylko 1 nie czaje, skoro zabijali Cie Szwedzi, to dlaczego poźniej dolaczyles sie do gildi stworzonej glownie ze szwedow ???
cheć zemsty na polakach, że niepomogli CI ???

W wojnie Consto Staturus vs Dr kiedy trzymalem sie mojej ekipy z rl (Gorthard Jariaz Karajakataka Edgaran) mialem tylko 1 przyjaciela ze szwedow ktorym byl Feawyn i gdy on przegral wojne bo byl w dr powiedzialem mu "powiedz slowo ze chcesz tu grac to zalatwie Ci freedoom bez paymenta" i on mi tego nie zapomnial i kiedy bylem jush stracony wyciagnal do mnie pomocna dlon mimo ze nikt sie z tym nie zgadzal.Pamietam po 1 wejsciu do szwddów na ventrillo gdy Wladimix mnie zobaczyl zapytal "Drasen u like me?" a ja powiedialem dla berchu "Yea i love u" a on na to "i dont like u" jendak z czasem sie bardzo ze soba zzylismy i tak jush zostalo :)

Wojtas
23-02-2006, 23:24
W wojnie Consto Staturus vs Dr kiedy trzymalem sie mojej ekipy z rl (Gorthard Jariaz Karajakataka Edgaran) mialem tylko 1 przyjaciela ze szwedow ktorym byl Feawyn i gdy on przegral wojne bo byl w dr powiedzialem mu "powiedz slowo ze chcesz tu grac to zalatwie Ci freedoom bez paymenta" i on mi tego nie zapomnial i kiedy bylem jush stracony wyciagnal do mnie pomocna dlon mimo ze nikt sie z tym nie zgadzal.Pamietam po 1 wejsciu do szwddów na ventrillo gdy Wladimix mnie zobaczyl zapytal "Drasen u like me?" a ja powiedialem dla berchu "Yea i love u" a on na to "i dont like u" jendak z czasem sie bardzo ze soba zzylismy i tak jush zostalo :)

Fajna historia(aż lezka sie w oku kreci :P)chcialbym miec takie "dziecinstwo" jak ty, pelne przygod, zaufania i przyjaciół :)
Szkoda, że teraz twój dream team się rozpadł, niektorzy sa w l%o a inny w wzyćkach :(

Drasen
23-02-2006, 23:27
Fajna historia(aż lezka sie w oku kreci :P)chcialbym miec takie "dziecinstwo" jak ty, pelne przygod, zaufania i przyjaciół :)
Szkoda, że teraz twój dream team się rozpadł, niektorzy sa w l%o a inny w wzyćkach :(

Jak jush kiedys powiedzialem "Thoria to swiat gdzie slowo nic nie znaczy".Pamietam jak np Eaglix pucowal ze nigdy mnie nie zostawi bo zawsze zmienia strony i czas sie ustatkowac a kilka dni potem ... Ale tak jak jush powiedzialem prawie do konca zostal Lenku a do konca Cwanish Sanei (ruda pala :P) i kilka innych osob i teraz to oni maja przywilej huntowania innych :)

Wojtas
23-02-2006, 23:33
Dziwna ta thoria, raz jedni sa przyjaciółmi a w nastepny dzien siebie huntuja o.0
na szczescie ja mój dream team mam z klasy to oni mnie nigdy nie zostawią :)
Jendak po namysle stwierdzam, ze narazie w rzadne wojny sie pakowac nie bede ;P

Drasen
23-02-2006, 23:36
Dziwna ta thoria, raz jedni sa przyjaciółmi a w nastepny dzien siebie huntuja o.0
na szczescie ja mój dream team mam z klasy to oni mnie nigdy nie zostawią :)
Jendak po namysle stwierdzam, ze narazie w rzadne wojny sie pakowac nie bede ;P

Oj dziwna dziwna :)

Wojtas
23-02-2006, 23:40
A wojna pomiedzy gildiami dalej trwa ???
Bo mi sie płakać chcialo jak widzialem jakl&o spier.... kolo venore i w venore na filmiku danym przez oniona....
szli pojedynczo = 10sdkow naraz i tysiace dedow od razu szlo :P
A jak trwa to jaki wynik ?

Karajakataka
23-02-2006, 23:43
Eaglix to najwieksza faja ...
Wczesniej tlumaczylem dlaczego Drasen jest w Twi ... Ale dlaczego wy zaraz wszystko dzielicie na Szwedow i Polakow ? w Twi bylo chyba 4 Polakow w L&O liczacych sie 1 :) I co Wy na to ?
Gorthard nie wytrzymal presji peirwszy, wtedy zaczely sie nasze problemy, trzymalismy sie razem ... Wojna Krishna vs. Wzyciek to byla parodia w wykonaniu Krishny. Ten stan rzeczy mi sie nie podobal i wyszedlem z wojny oczywiscie bez paymentu ... W tej wojnie z racji rl kumpli po dwoch stronach nie bralem udzialu... Spokojnie nabilem troche lvli i wszystko sie jakos kreci ...
Pozdro

Drasen
23-02-2006, 23:43
A wojna pomiedzy gildiami dalej trwa ???
Bo mi sie płakać chcialo jak widzialem jakl&o spier.... kolo venore i w venore na filmiku danym przez oniona....
szli pojedynczo = 10sdkow naraz i tysiace dedow od razu szlo :P
A jak trwa to jaki wynik ?

Hmm nie wiem czy mozna nazwac to wojna L&O poprostu jest jush hunted i niemaja najmniejszycz szans na wygrana.Mozna ich podziwiac jedynie w pz jak eksponaty w muzeum :D

Wojtas
23-02-2006, 23:45
Eaglix to najwieksza faja ...
Wczesniej tlumaczylem dlaczego Drasen jest w Twi ... Ale dlaczego wy zaraz wszystko dzielicie na Szwedow i Polakow ? w Twi bylo chyba 4 Polakow w L&O liczacych sie 1 :) I co Wy na to ?
Gorthard nie wytrzymal presji peirwszy, wtedy zaczely sie nasze problemy, trzymalismy sie razem ... Wojna Krishna vs. Wzyciek to byla parodia w wykonaniu Krishny. Ten stan rzeczy mi sie nie podobal i wyszedlem z wojny oczywiscie bez paymentu ... W tej wojnie z racji rl kumpli po dwoch stronach nie bralem udzialu... Spokojnie nabilem troche lvli i wszystko sie jakos kreci ...
Pozdro

dziele, bo zazwyczaj tak jest ze są walki narodowe, ale widze, ze tutaj nie jest to "zazwyczaj" :P

doors
24-02-2006, 00:41
odnosnie postu drasena:
hm, na poczatek jedna uwaga. piszesz o nas a z tego co zauwaylem to tylko jedna osoba miala do ciebie zal/pretensje ze jestes po niewlasciwiej stronie.
ja z mojej strony - co wyraznie zaznaczylem - uznalem to za dobre tylko na krotka mete, ale co tez zaznaczylem to tylko moje zdanie. i jeszcze raz podkresle: nic chodzi tu o narodowosc, tylko o zzycie i fakt ze wzycki sa niemal zawsze razem, skiews tez ma kilka osob na ktoych moze polegac.
jelsi dla ciebie drasen jest to feawyn to troche zmienia postac rzczy i zycze szczecia(to nie byl sarkazm).
troche przesadziles z pretensjami do polakow. jariaz i kilku innych tez sie do ciebie odwrocili plecami?
zreszta, moze sie myle, ale zdawalo mi sie ze nie walczyles o wolnosc polakow na serwie tylko dlatego ze byles huntowany(mam tu na mysli wojne przeciw fancie). a to ze m.iinymi ty ubrales to w barwy narodowe i bylo duzo krzyku o wojnie polsko szwedzkiej, to wg mnie mial byc bodziec by kazdy kto zyw i polak przylaczyl sie do "powstania". pozniej trudno jest oczekiwac ze przy takiej lapance wojna jest przegrana. owszem slyszalem o pospolitym ruszeniu, kmiciucu i jasnej gorze, ale nie zauwaylem zeby ktokolwiek z hoolsow sie modlil:)
teraz moze i jest dobrze, ale co bedzie gdy wojna sie skonczy? sklad gildii na pewno sie zmieni. sympatie tez. ale przynajminej jest ciekawie:)

chyba jest juz za pozno na pisanie postow..ale jak juz napisalem to wrzuce:)

Crazy Onion
24-02-2006, 02:05

Jak juz chcesz tak ladnie i kwieciscie sie wypowiadac to daruj sobie teksty pt. "te wasze noobowskie posty" , poza tym nikt tu prawie o Tobie nie wspomina ( moze to Cie zabolalo i dlatego zrobiles tu konto:p ), nvm zreszta ....
Co do odwracania sie ludzi do Ciebie "tylem" to wybacz ale zapracowales sobie u sporej czesci ludzi na opinie buca ;) , wiec trudno sie dziwic ze w chwili wojny Twoje patriotyczne gadki nie wzbudzily wielkiego zainteresowania.
Ja sam osobiscie nie moge powiedziec zeby mnie cokolwiek zlego z Twojej strony spotkalo...moze mialem szczescie po prostu, ale pamietam czasy ze jak przelatywales gdzies kolo mnie na expie czy cos to czulem sie niepewnie...powiedzmy sobie szczerze: jestes PA, tak jak Sikews, Feawyn, Thas etc. ( btw to przypomniala mi sie wlasnie Twoja gildia "Power Abusers":) ), moze mniej, moze bardziej niz oni...nie mi to oceniac tym bardziej ze atm mam na to wy***ane B) ale nie rob z siebie bidnego Drasenika ktory walczyl o wolnosc i byl dla wszystkich milusi i cacusny ale nikt Ci nie chcial pomoc :baby: IMO nigdy nie walczyles o wolnosc dla Polakow tylko o wolnosc dla siebie, ew. Twoich kumpli :cygaro: .
Co do gadki o pvp-servie to pojechales a'la Feawyn, to ze ktos gra na takim serwie wcale nie oznacza ze nie ma prawa narzekac jak padnie, albo bedzie musial komus placic za nic itd....btw to ciekawe ze najwieksi PA nie potrafiac sie chyba inaczej usprawiedliwic zawsze wyjezdzaja z tym samym( "to PVP serwer noobie, nie narzekaj , bla bla bla :rolleyes: ), ciekawe co ty bys powiedzial jakby w czasach kiedy dzielnie i meznie stawiales czola tym zlym okrutnikom co to chcieli Polakow wygnac z Thorii ( buahahahahaha ) ktos by Ci powiedzial "wy*******aj , grasz na pvp serwie , pogodz sie z tym".B) .
Co do "waszego" ownowania thorii to watpie zebyscie cieszyli sie nim dlugo, predzej czy pozniej sie podzielicie, znowu bedzie wojna itd. itd. jak to na thorii. Dzisiaj kiedy rozmawialem z Pasha, wypowiedzial zdanie ktore idealnie pasuje do tej sytuacji: "In the end, there will be only Wzycieks on this server"... warte przemyslenia :)

pivope
24-02-2006, 12:40
""Co do gadki o pvp-servie to pojechales a'la Feawyn, to ze ktos gra na takim serwie wcale nie oznacza ze nie ma prawa narzekac jak padnie, albo bedzie musial komus placic za nic itd....btw to ciekawe ze najwieksi PA nie potrafiac sie chyba inaczej usprawiedliwic zawsze wyjezdzaja z tym samym( "to PVP serwer noobie, nie narzekaj , bla bla bla :rolleyes: ), ciekawe co ty bys powiedzial jakby w czasach kiedy dzielnie i meznie stawiales czola tym zlym okrutnikom co to chcieli Polakow wygnac z Thorii ( buahahahahaha ) ktos by Ci powiedzial "wy*******aj , grasz na pvp serwie , pogodz sie z tym"".

czlowieku wiesz co ty piszesz?? przeciez w wojnie jestes dlatego ze ty chesz a nie ktos inny.. jezeli niepodoba sie wojna to masz czas zeby opuscic ja. a gdy ktos kogo porsi sie zeby nam pomogl w wojnie i by powiedzial "wy*******aj , grasz na pvp serwie , pogodz sie z tym". to raczej by padl od nas wtedy. ja wam mowie jak zobacze obojetnie jakiego Polaka z White skullem i Red skullem to zabije na miejscu ;] na thori niepowinno byc Polaków tylko ci co niesa takie lajzy i walcza za wolnosc a co do tych swiatow pvp/non-pvp to dla polakow najlepszymi sa Secura Celesta Pacera i wogule reszta non-pvp krotko mowiac Polacy to lajzy(oczywiscie sa wyjatki):baby:

Crazy Onion
24-02-2006, 13:48
lol, widze ze czytanie ze zrozumieniem to jeszcze dla Ciebie odlegly temat, nie chodzilo o padanie na wojnie (bo sam sie w nia pchasz wiec mozesz sie obalic) ale o to co napisal Drasen, zacytuje Ci zebys wiedzial dokladnie o co chodzi :baby:
...Btw. Jesli wam sie nie podoba ze jestescie zabijani badz power abusowani opusccie Thorie...bla bla bla
Co do reszty twojego posta to nie dziwie sie ze chcesz tak robic, szweda przeciez nie ruszysz bo moze bedzie "protected by xxx Wzyciek" :p. Swoja droga jestescie razem z Drasenem zalosnie smieszni, chcecie usprawiedliwiac ubijanie polakow tym ze kiedys wam nie pomogli w walce z typami ktorym teraz sluzycie...hah.
PS. Przypomnialo mi sie cos: Drasen wspominal ze ratowal kiedys Feawyn jak w DR byl... o ile pamietam to Wzycki zawsze powtarzaly jak to ich wszystkich nienawidza i jakie to PA robili, i zarzekaly sie za ich all wywala z serwa ... po prostu Thoria :)

Drasen
24-02-2006, 15:48
lol, widze ze czytanie ze zrozumieniem to jeszcze dla Ciebie odlegly temat, nie chodzilo o padanie na wojnie (bo sam sie w nia pchasz wiec mozesz sie obalic) ale o to co napisal Drasen, zacytuje Ci zebys wiedzial dokladnie o co chodzi :baby:

Co do reszty twojego posta to nie dziwie sie ze chcesz tak robic, szweda przeciez nie ruszysz bo moze bedzie "protected by xxx Wzyciek" :p. Swoja droga jestescie razem z Drasenem zalosnie smieszni, chcecie usprawiedliwiac ubijanie polakow tym ze kiedys wam nie pomogli w walce z typami ktorym teraz sluzycie...hah.
PS. Przypomnialo mi sie cos: Drasen wspominal ze ratowal kiedys Feawyn jak w DR byl... o ile pamietam to Wzycki zawsze powtarzaly jak to ich wszystkich nienawidza i jakie to PA robili, i zarzekaly sie za ich all wywala z serwa ... po prostu Thoria :)

Hmm Cwanish ilu to ostatnio szwedow zabilismy? :)
Stracilem jush rachube ale raczej wiecej niz Polakow wiec nie pie***l mi ze zabijam tylko Polaków anyway zabic Polaka to blachostka i zazwyczaj robie to noobcharem gdyz pvp Polakow na Thori jest smieszne (przyklad po dojsciu do L&O Doublekilli Megakilli Lotarkill Milva itp , ktorzy prawie wszyscy padli jak nooby nastepnego dnia:) ze szwedem jest troche wiekszy problem :)

Crazy Onion
24-02-2006, 16:28
Taaa, siur, na pewno dziennie ubijacie ich mnostwo :rolleyes:
Druga rzecz: pokaz mi w ktorym miejscu powiedzialem do ciebie za zabijasz tylko Polakow ? ^.- , ty chyba naprawde jakis niedowartosciowany jestes, co chwile tylko sie wyrywasz z tym ze ktos ci cos zarzuca...

Co do dojscia do L&O Milva, Kila family itd.: no padli, i co w zwiazku z tym ?, walczyli i padli, tak to juz bywa na serwach pvp ( hah own3d :> )...Masterkila faktycznie dal sie podpuscic w trapa, a co do Lotara to dostal takie combo z waszych botow ze nie nadazyl sie uhac... przy okazji chcialem przypomniec twojego posta w ktorym jeczysz jakie to L&O podle bo aimboty maja...prawda jest taka ze po obu stronach ludzie uzywaja botow ( nie wszyscy of coz ) i nie ma sensu biadolic na ten temat, zreszta Lyla na forum kiedys pisal ze caly czas ma filmik na ktorym bota uzywasz, wiec pisanie przez ciebie tego typu postow jest co najmniej idiotyczne B)

pivope
24-02-2006, 18:07
heh bota uzywa duzo ludzi iz tej i z tej gildi wiec lotar padl niedlatego ze niezdazyl sie wuhac ale nikt go nieuhal bo macie taka poj**** gildie ze dajecie sobie padac :) jezli my widzimy ze lejecie naszego to go uhamy a nie uciekamy do pza co do polakow to prawda noob charami zabijamy 30levle. jak widze rs/ws to go leje ;) niech ludzie maja nauczke ze na thori tylko Wzycieks moga robic pa i pekowac :) czekamy az l&o bedzie robic open battle xDDDDD:baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Crazy Onion
24-02-2006, 19:47
heh bota uzywa duzo ludzi iz tej i z tej gildi wiec lotar padl niedlatego ze niezdazyl sie wuhac ale nikt go nieuhal bo macie taka poj**** gildie ze dajecie sobie padac :) jezli my widzimy ze lejecie naszego to go uhamy a nie uciekamy do pza co do polakow to prawda noob charami zabijamy 30levle. jak widze rs/ws to go leje ;) niech ludzie maja nauczke ze na thori tylko Wzycieks moga robic pa i pekowac :) czekamy az l&o bedzie robic open battle xDDDDD:baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Zobaczymy jak dlugo bedziesz mogl mowic o Wzyckach jako "My"...B)

Spoonish
24-02-2006, 21:24
Widzę, że temat o Thorii jest teraz na topie :p Z uwagą czytam wszystkie posty, interesuje mnie ten świat, grałem tu kiedyś i kto wie, może wrócę. Nigdy nie zapomnę tych dwóch dedów. Trap na scarabach, w którym brał udział między innymi Drasen i dead na Outlaw Camp przez Kayantrisa i Kila family. Po kilku dniach Kayantris~ napisał mi, że miał hacka, co według mnie jest bzdurą.

doors
25-02-2006, 00:50
Widzę, że temat o Thorii jest teraz na topie :p Z uwagą czytam wszystkie posty, interesuje mnie ten świat, grałem tu kiedyś i kto wie, może wrócę. Nigdy nie zapomnę tych dwóch dedów. Trap na scarabach, w którym brał udział między innymi Drasen i dead na Outlaw Camp przez Kayantrisa i Kila family. Po kilku dniach Kayantris~ napisał mi, że miał hacka, co według mnie jest bzdurą.

nie to nie jest bzdura..tzn to ze ci tak napisal:)
myslisz ze nie zostal shakowany>? to zapytaj sie tych ktorzy z nim byli co mieli z tym hakerem wspolnego?:)
haker ktory nie okrada, nie rokuje, a z gildia do ktorej char nalezy sie trzyma:)
to ze domi klamie bylo oczywiste, tylko wielu albo to mialo w dupie albo bylo im nie nareke nie wierzyc. w koncu jest wojna, sa znajomosci i nagle kazdy jeden udaje naiwnego. ale wracaj:)

Crazy Onion
25-02-2006, 01:51
hehe, tez uwazam ze ten hak Kayana to kit :p, btw Doors , powiedz mi prosze kto ty, bo mi to spokoju nie daje :) , najpierw zetknelismy sie na poscie o Tetro i wtedy pomyslalem sobie: "jaka szkoda ze tego zioma nie bylo na Thorii", a potem okazalo sie ze tez tu grales (tudziez grasz :p) hehehe, wiec nie trzymaj mnie dalej w niepewnosci tylko dawaj name :cygaro: .pozdro.

doors
25-02-2006, 03:19
crazy, jak milo slyszec takie slowa:) hm, odezwij sie na priv i swiat stanie sie prostszy:) a przynajmniej to jedno..

Panda of Swat Squad
25-02-2006, 15:09
A tak swojął drogą wracając do wojny to sami ludzie z LaO gdy z nimi rozmawialem muwili ze już nie ma szans itp. i jak to dobrze ze nowe servy sa , Chociaż prawde muwiąc od początku wojny byłem za LaO
to jakoś specjalnie nie jestem zaskoczony ostatecznym wynikiem wojny.

Drakkeinen
26-02-2006, 14:46
Okej, zalozmy, ze huntuje sobie scaraby w ankh na poziomie -3,-2 przychodzi mi jakis 40+ lvl z Twi (Wzycieks) i mowi mi zebym wypier...niczał bo hunted -.- ... No i co ja mam z takim cieciem zrobic? Oczywiscie wyjsc...Bo On jest Wzyckiem... Bogiem i wogole. taka jest prawda.

Crazy Onion
26-02-2006, 14:51
Dobrze mowi...polac mu B) .
Niestety tak wlasnie to teraz bedzie wygladalo, zreszta wcale nie trzeba do tego 40+ lev. Kiedys Lassie Wzyciek ( zanim sie zrookowal(a) ) na nizszym nawet levelu wyganiala chocby Destro'Devila z expa hehe.

Drakkeinen
26-02-2006, 14:55
A tak wogole, to istnieje jakas opozycja? do tej pory nie interesowalem sie takimi sprawami.... Z tego co widze to all polacy albo w TWi albo bez gildi...

Cer'is
26-02-2006, 16:00
No wiec tak, do dzis nie mialem zamiaru grac tylko mialem monka makera i zawsze potrafilem, sobie zalatwic co chialem i po porstu pomagalem kumplom.
X( ALE TO SIE SKONCZYLO wracam do gry widze ze musze zrobic na tej thorii porzadek nigdy niebralem thori na powaznie i nigdy tutaj na serio nie gralem wiec mnei nei znacie.Nie licze na to ze bede pomagal l&O albo Twi jak np tonyy a lekko go wyscigne a pvp jego nie jest takie dobre. Myslalem zeTwi jest straszne ale mylilem sie bo La core dzisiaj mi pokazaly ze sa wporzo a z l&o lubilem tylko Ilumiela i Burna. Mam nadzieje ze od konca wakacji do dzis gra na otsach nauczyla mnei pvp na tyle dobrego zeby dac z all rade wiec mzoecie na mnie czekac.

SEE YA
Ps. Juz napisalem fajną liste : Spis frajerow do odstrzału Oo i drasen jest na pierwszym miejscu

Drakkeinen
26-02-2006, 16:05
Hehe B) a tak nawiasem, to na thori jest pelno Pa. wiem ze nie napisalem nic nowego ale to prawda... i nie wiem dlaczego polacy nie utworza wlasnej, slinej gildi skoro "wojna" sie jush skonczyla?

Cer'is
26-02-2006, 16:35
Nie ma takiej sznasy zeby polacy siezjednoczyli wszyscy za bardzo chca tu grac a nie miec hunt

Drasen
26-02-2006, 18:07
No wiec tak, do dzis nie mialem zamiaru grac tylko mialem monka makera i zawsze potrafilem, sobie zalatwic co chialem i po porstu pomagalem kumplom.
X( ALE TO SIE SKONCZYLO wracam do gry widze ze musze zrobic na tej thorii porzadek nigdy niebralem thori na powaznie i nigdy tutaj na serio nie gralem wiec mnei nei znacie.Nie licze na to ze bede pomagal l&O albo Twi jak np tonyy a lekko go wyscigne a pvp jego nie jest takie dobre. Myslalem zeTwi jest straszne ale mylilem sie bo La core dzisiaj mi pokazaly ze sa wporzo a z l&o lubilem tylko Ilumiela i Burna. Mam nadzieje ze od konca wakacji do dzis gra na otsach nauczyla mnei pvp na tyle dobrego zeby dac z all rade wiec mzoecie na mnie czekac.

SEE YA
Ps. Juz napisalem fajną liste : Spis frajerow do odstrzału Oo i drasen jest na pierwszym miejscu

Czekam kotku :)

pivope
26-02-2006, 18:49
@Cer'is ahahahaha Powiem tobie tak. na thori mozesz miec najlepsze pvp w tibi a i tak ci to nic nieda :)
Czekamy na ciebie z niecierpliwoscia. powiedz czy oplaca sie tobie robic char i go stracic?:>:faceoff:

pivope
26-02-2006, 18:53
Hehe B) a tak nawiasem, to na thori jest pelno Pa. wiem ze nie napisalem nic nowego ale to prawda... i nie wiem dlaczego polacy nie utworza wlasnej, slinej gildi skoro "wojna" sie jush skonczyla?

Niema takiego czegos jak Polska silna gildia ;) no chyba ze na non-pvp Polacy na thori ci z wiekszymi lv ( jairaz kayantris ) sa hunted a reszta polakow co ma duze lv woli sie niemieszac w nasze wojny.

Drakkeinen
26-02-2006, 20:02
No ale na Thori jest wielu polakow. a przeciez tworzac gildie, nie wypowiadamy wojny Wzyckom... <chociaz przydalo by sie...> Wspolne hunty, wlasne gh.... Nie musimy siem od razu klepac... No pomijajac tych co majom hunty, mozna by cos walnac:D Niech tylko dostane pacc >.<

Crazy Onion
26-02-2006, 21:24
Polakow z duzymi levelami ktorzy nie sa hunted zostalo raptem kilku.
Cwanish: "...woli sie niemieszac w nasze wojny" , poki co to byles z Wzyckami w jednej wiec sie tak nie napinaj naabie B)

pivope
27-02-2006, 07:20
Polakow z duzymi levelami ktorzy nie sa hunted zostalo raptem kilku.
Cwanish: "...woli sie niemieszac w nasze wojny" , poki co to byles z Wzyckami w jednej wiec sie tak nie napinaj naabie B)

hahaha ja bylem z nimi w 1 a walczylem? w kazdej niedosc ze nieexpilem od konca wakacji to wiekszosc polakow takich jak wlasnie rodzina Killa niewyprzedzila mnie z lv do dzis :) Polacy z thori to idioci mieszaja sie w wojne ktora jest przegrana :S wy doszliscie wtedy jak nas bylo malo bo mysleliscie ze pomozecie jakos wzycka a posluzyliscie jak free fragi i free loot:baby:

Crazy Onion
27-02-2006, 11:02
hahaha ja bylem z nimi w 1 a walczylem? w kazdej niedosc ze nieexpilem od konca wakacji to wiekszosc polakow takich jak wlasnie rodzina Killa niewyprzedzila mnie z lv do dzis :) Polacy z thori to idioci mieszaja sie w wojne ktora jest przegrana :S wy doszliscie wtedy jak nas bylo malo bo mysleliscie ze pomozecie jakos wzycka a posluzyliscie jak free fragi i free loot:baby:

omg, a co ma piernik do wiatraka?, ty naprawde masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem czy po prostu jestes idiota ?Postaram sie wytlumaczyc ci moj poprzedni post...

...niemieszac w nasze wojny.
"Nasze wojny" swiadczy o liczbie mnogiej ( wiecej niz 1 jakbys nie wiedzial ), a tymczasem wojna Twi vs. L&O jest jedyna poki co w jakiej brales udzial bedac z nimi w gilidii.
Kolejna rzecz:
wy doszliscie wtedy jak nas bylo malo bo mysleliscie ze pomozecie jakos wzycka(lol?) a posluzyliscie jak free fragi i free loot:baby:
Ja akurat doszedlem jak was bylo mnostwo, jeszcze zanim ktokolwiek zaczal sie wyplacac, i we fragach przegrywalismy wiec nie gadaj bzdur. Mialem powody zeby sie przylaczyc, przegralismy i trudno...bywa juz tak na pvp-serwie.
A co do : to wiekszosc polakow takich jak wlasnie rodzina Killa niewyprzedzila mnie z lv do dzis :)
Nie wiem czym ty sie tutaj chcesz chwalic, po pierwsze oni tez byli sporo czasu retired, druga rzecz to Lotarkilla mial 69 jak padl wiec to jest 1 level roznicy, i teraz dochodzimy do najwazniejszej kwestii: Kazdy z nich gra sam, i nie sharuje
czego nie mozna powiedziec o tobie B)
ps. Megakila- 68 lev.

pivope
27-02-2006, 13:57
czy sharuje czy nie to jest moja sprawa:) tak czy owak jestescie lamusy 69lv zrobilem w 2 miechy a wy przez caly okres czasu ledwo 68 lv a do wzyckow doszedlem nie z wlasnej woli przkonalo mnie kilka osub :) mam nadzieje ze niebedziecie placic :]

Crazy Onion
27-02-2006, 14:12
Raczej "zrobiliscie" a nie "zrobiles", wiec po co sie tym chwalisz?:baby: . Jasne ze to jest twoja sprawa czy sharujesz czy nie ( plus dla ciebie ze przynajmniej nie zaprzeczasz i nie sapiesz ze jestes uczciwy, prawy itd. hehe ) ale chwalac sie czyms czego nie zrobiles sam robisz z siebie blazna. To tak jakbym sie chwalil ze razem z paroma kumplami na*******ilismy jednemu kolesiowi...i kto tu jest lamusem noobq :)
...do wzyckow doszedlem nie z wlasnej woli przkonalo mnie kilka osub...
rotfl, widze ze pisac z sensem tez nie potrafisz, jezeli cie przekonali, to w dalszym ciagu poszedles do nich z wlasnej nieprzymuszonej woli... poza tym kogo to obchodzi ?, nie poruszalismy tego tematu ( Drasen 2 plx ? ).

Drakkeinen
27-02-2006, 14:45
Pivope= Cwanish? :p Dobrze wiedziec. Wez tam zagadaj z Wzyckami, moze mnie do gildi przyjmiecie ^.^ A tak na serio, po co sie rozwodzic nad tym co kto zrobil, czego nie zrobil? Trzeba sie wziac do roboty i pomyslec o przyszlosci...

@down : ototototo!!:D

doors
27-02-2006, 17:02
no to skoro goszcza tu takie autorytety, to moze podyskutujemy o przyszlosci.
jakos bowiem trudno mi sie pogodzic z mysla, ze wzycki pociagna dlugo w tym skladzie. inaczej thoria stanie sie .. nudna?~!
toz w tej chwili niemal wszyscy gracze, ktorzy cos znacza na tym swiecie a przy tym dysponuja wykokimi lvl i srodkami finansowymi sa razem z wzyckami.
wreszcze czy wzycki chca dzielic wladze miedzy tylu graczy? toz byl nawet na tibia.com topik w ktorym ktores z nich narzekalo na bodaj lyle ze odeszla(odszedl) a przeciez mieli takie ambitne plany podobju swiata. i nawet jesli to byla sciema, to nie oszukujmy sie ze oni sa tu po to by rzadzic.
huntowanie czlonkow lao w koncu znudzi samych wzyckow. trudno bowiem liczyc ze ktos kto jest retired pojawi sie gdzies indziej niz w pz, oczywiscie poza pojedynczymi akcjami w stylu mass logow lao - a to tez nie poprawi nastroju wzyckow. w koncu zechca albo spokoju albo jakiegos otwartego konfliktu. naturalnie oczywistym jest ze beda sobie urozmaicac dzien random pk.
dla mnie kwestia jest tylko ile im trzeba czasu by sie poroznic i jak to bedzie wygladalo. czy wzycki wyeksportuja czesc czlonkow za jednym zamachem, czy doszukujac sie jakichs pretekstow po kolei skopia co niektorym zady.

domyslam sie jakie jest zdanie na ten temat wiekszosci forumowicz, choc by z racji ich stosunku do panujacych nam milosciwie wzyckow, dlatego nieukrywam za najbardziej mi zalezy na wypowiedzi karateki a szczegolnie cwanego i drażena (bez uraz za przekrecone nicki, po prostu jestem fanem ustawy o obronie jezyka macierzystego i pozwolilem sobie spolszczyc wasze nazwy. a poza tym skad mam wiedziej jak sie je prawidlowo wymawia:) - niemniej jesli macie cos przeciwko tym wersja dajcie znac a sobie odpuszcze).

mam nadzieje ze nie zawiedzicie i przedstawcie swoje prognozy.

Crazy Onion
28-02-2006, 15:19
Troche zboczylismy ostatnio z tematu, wiec macie B) :

Wladimix Wzyciek: Feb 27 2006, 22:41:40 CET Killed at Level 79 by Phasor Qla'sic and by Rattas

Patrzac na levele Phasora i Rattasa nietrudno sie domyslic ze cos tu nie gra, Wladimix zostal najprawdopodobniej spingowany :confused: .

Drasen
28-02-2006, 16:31
Troche zboczylismy ostatnio z tematu, wiec macie B) :

Wladimix Wzyciek: Feb 27 2006, 22:41:40 CET Killed at Level 79 by Phasor Qla'sic and by Rattas

Patrzac na levele Phasora i Rattasa nietrudno sie domyslic ze cos tu nie gra, Wladimix zostal najprawdopodobniej spingowany :confused: .

Jedyna droga dzieki ktorej LAO moze zdobyc fraga :)
Anyway powiem moze jednak z histori ktora zdazyla sie ostatnio.Lenku Ad'miral byl z Leathalem i Ottomanem na Demon Helmet Quescie.Gdy Ottoman padl Lenku odzyskal caly jego stuff i jak Lao mu sie odwdzieczylo?
Feb 28 2006, 03:12:06 CET Killed at Level 104 by Kayantris Domi
and by Bozkurt'Bex

Nie wspomnie jush o PA i random pk w nocy :)

Danny Cotton
28-02-2006, 17:09
czy sharuje czy nie to jest moja sprawa:) tak czy owak jestescie lamusy 69lv zrobilem w 2 miechy a wy przez caly okres czasu ledwo 68 lv a do wzyckow doszedlem nie z wlasnej woli przkonalo mnie kilka osub :) mam nadzieje ze niebedziecie placic :]

a sharujesz napewno. zrobienie 69 lvlu jak sie gra 24 na h w pierwsze dni istnienia swiata ( nie wiem ile grales pozniej bo juz tam nie gralem)nie jest wielkim wyczynem. a o dojsciu do wzyciekow przekonalo cie to ze ktos zechcial wlaczyc twoja nubowa postacia (co tam cwaniak wkoncu ktos sie znalazl kto by chcial powalczyc?? bo kilka osob odrzucilo twoje propozycje)

OLECKO RUXXXXXXXX

Edit : pamietasz swojego bota:PPP?? ( Slynny sd w gortharda ktory stal w przeciwnym rogu ekranu niz twoj cel) dla nie kumatych bylo to podczas 2 wojny na thorii

doors
28-02-2006, 18:00
Troche zboczylismy ostatnio z tematu .

zdaje sie ze juz dawno to zrobilismy. dlatego ja juz nie traktuje tego tamatu jako odnoszacego sie wylacznie do wojny, ale chocby z racji stusunkowo malej aktywnosci thorian na tym forum uwazam go za miejsce do generalnego dyskusji o naszym swiecie.
szkoda tylko, ze alo komu sie chce ruszyc glowa, pomyslec a potem podzilic sie swoimi spostrzezeniami.

co do pingowania. kolejna rzecz wespol z szarowaniem i mc, ktora swiadczy o fantastycznym poziomie znacznej(nie myslic ze "znakomitej") wiekszosci bywalcow thori jak i calej tibi w ogole.

Jariaz
28-02-2006, 20:07
Jedyna droga dzieki ktorej LAO moze zdobyc fraga :)
Anyway powiem moze jednak z histori ktora zdazyla sie ostatnio.Lenku Ad'miral byl z Leathalem i Ottomanem na Demon Helmet Quescie.Gdy Ottoman padl Lenku odzyskal caly jego stuff i jak Lao mu sie odwdzieczylo?
Feb 28 2006, 03:12:06 CET Killed at Level 104 by Kayantris Domi
and by Bozkurt'Bex

Nie wspomnie jush o PA i random pk w nocy :)

Mam wam wypomniec jak w dziwny sposob padl Leathal Bex w Ankrahmun? lvl 110+ rp padl od 3 osob, dziwne?

Ottoman'Pasha jak padl od scorpiona na 106 lvlu, dziwne?

A co do tych pingow, to watpie zeby L&O mialo cos wspolnego :')

Lenku byl wtedy ze mna, i ja wtedy blokowalem 1 demona a lenku zszedl i wzial loota, moglbym to sam zrobic ale mniejsza w to.

Mam jakis szacunek do Lenka, i szkoda ze go zabili, no ale zycie.

A co do random pk w nocy, to za czasow Hooligans Army 2, tez to robilismy.

MKS Karlino!

Drakkeinen
28-02-2006, 20:39
Okej Wladimix Wzyciek: Feb 28 2006, 20:08:59 CET Killed at Level 79 by Leathal Bex
Cóś mi sie zdaje ze wojna gorzeje na nowo... Nom z tymi tematami to dalismy se spokoj chyba, bo co pisac jak nic sie nie dzialo? Czekamy na next fragi L&O... Polakow z Wzyckow prosimy o przemyslenie sytuacji..

Crazy Onion
01-03-2006, 05:30
Xadery: Feb 28 2006, 23:47:54 CET Killed at Level 97 by Leathal Bex and by Masterkila

Cos sie ruszylo B) .

pivope
01-03-2006, 08:00
a sharujesz napewno. zrobienie 69 lvlu jak sie gra 24 na h w pierwsze dni istnienia swiata ( nie wiem ile grales pozniej bo juz tam nie gralem)nie jest wielkim wyczynem. a o dojsciu do wzyciekow przekonalo cie to ze ktos zechcial wlaczyc twoja nubowa postacia (co tam cwaniak wkoncu ktos sie znalazl kto by chcial powalczyc?? bo kilka osob odrzucilo twoje propozycje)

OLECKO RUXXXXXXXX

Edit : pamietasz swojego bota:PPP?? ( Slynny sd w gortharda ktory stal w przeciwnym rogu ekranu niz twoj cel) dla nie kumatych bylo to podczas 2 wojny na thorii
tyyy a ty co za lamuch jestes? w 2 wojnie niewalczylem przeciwko gorthardowi debilu to 1 po 2 to wtedy niemialem zadnego bota poza tbi gg do swiatla :D
"a o dojsciu do wzyciekow przekonalo cie to ze ktos zechcial wlaczyc twoja nubowa postacia" a co do tego to jakos ja ciagle gram na wojnach itd ;) niewiem kim ty z olecka jestes bo tam wiekszosc to same cioty takiego jak gugin

cfany
01-03-2006, 12:11
a dla mnie 90 % h-leveli na thorii to banda frajerów. Nie można się nic zapytać
bo albo nie odpisze albo strzeli coś w stylu wal się na ryj. Jedyna osoba z którą można było pogadać to drasen. Oni wszyscy chyba podświadomie zaczynają myśleć że tibia to rl i kto ma wyższy level ten jest starszy i młodszych ma w dupie. pozdro

Danny Cotton
01-03-2006, 13:05
tyyy a ty co za lamuch jestes? w 2 wojnie niewalczylem przeciwko gorthardowi debilu to 1 po 2 to wtedy niemialem zadnego bota poza tbi gg do swiatla :D
"a o dojsciu do wzyciekow przekonalo cie to ze ktos zechcial wlaczyc twoja nubowa postacia" a co do tego to jakos ja ciagle gram na wojnach itd ;) niewiem kim ty z olecka jestes bo tam wiekszosc to same cioty takiego jak gugin

wlasnie o to chodzi ze nie walczyles przeciwko gorthardowi a walneles w niego kole jak tylko wbiegl na battle twoje

niewiem kim ty z olecka jestes bo tam wiekszosc to same cioty takiego jak gugin
tak wiec co cie sklonilo do tego aby te cioty z olecka prosic aby walczyly twoja postacia??

a tak pozatym to lamuch to cie zrobil

wolfram
01-03-2006, 15:10
Przynajmniej respy sa wolne ^.-
W naszej gildi konczy sie cierpliwosc do random pk. Nie wiem jak dlugo bedziemy przymykac oczy na to ze nasi czlonkowie padaja za wymyslone/smieszne reasony.

Wojtas
01-03-2006, 16:39
a dla mnie 90 % h-leveli na thorii to banda frajerów. Nie można się nic zapytać
bo albo nie odpisze albo strzeli coś w stylu wal się na ryj. Jedyna osoba z którą można było pogadać to drasen. Oni wszyscy chyba podświadomie zaczynają myśleć że tibia to rl i kto ma wyższy level ten jest starszy i młodszych ma w dupie. pozdro

No ja z drasenem nie gadalem ale gadalem za to z lyla wzyciek...
spoko ziom, pogadalismy a potem jak pk zaczal mnie lac lyla od razu przybiegl i za***al pekera(pewnie nie mial nic innego do roboty ale i tak jest fajny ;P)

doors
01-03-2006, 16:46
W naszej gildi konczy sie cierpliwosc do random pk. Nie wiem jak dlugo bedziemy przymykac oczy na to ze nasi czlonkowie padaja za wymyslone/smieszne reasony.

jak wiekszosc ciezko pracujacego, prawozadnego i szanownego ludu thorii :)

ale oporcz tego jest cos jeszcze co wynika z tego zdania. czy jestes aby przekonany i z czystym sumieniem mozesz powiedziec, ze twoja wolfram gildia nie luruje, nie stosuje pa i nie pekuje z blahych powodow? zanim odpowiesz zastanow sie dobrze.

Panda of Swat Squad
01-03-2006, 16:55

Święta Prawda ;)

doors
01-03-2006, 16:57
No ja z drasenem nie gadalem ale gadalem za to z lyla wzyciek...
spoko ziom, pogadalismy a potem jak pk zaczal mnie lac lyla od razu przybiegl i za***al pekera(pewnie nie mial nic innego do roboty ale i tak jest fajny ;P)

moze urzadzimy konkurs na "najfajniejszego" hlvl?!

a ty cfany co myslales. ze thoria to jakies wyjatkowe miejsce na Ziemii do ktrego zleciala sie sama smietanka gatunku ludzkiego?
thoria w pewnym stopniu to rl swiat w pigulce, i tak samo jak jak na ulicach tak i tu wiekszosc to margines, ktory badz to z kompleksow badz skrzywionej psychiki zaspakaja swoje chore zachcianki, a myslenie tylko zabiera im czas ktory mozna bylo by wykorzystac na expienie.
zreszta twoj nick "cfany" tez nie karze mi za wiele sie po tobie spodziewac.
nie znam ci i nie chce oceniac, ale byc moze jesli odejdzisz z thorii to ten procent o ktorym pisales zmniejszy sie choc troche:)...bo jelsi ja odejde to zmniejszy sie drastycznie:)
swoja droga moglbys ciekawszego posta napisac. np pochwalic sie skilem w lowieniu i opowiedziec o kolejnych awansach...

doors
01-03-2006, 17:02
Święta Prawda ;)

sprawiasz wrazenie rozbawionego tym co xarturo napisal o nastrochach panujacej w waszej gildii i kilku nieslusznych dedach ktore was spotkaly. zaloze sie, ze ty nie padles bo poki co humorem tryskasz drobrym :)

Drakkeinen
01-03-2006, 19:33
Smurfy + L&O? Bylo by ciekawie:D Mam nadzieje ze tak bedzie bo mam jush dosci paczenia sie na tych wzyckow:p

Crazy Onion
02-03-2006, 01:30
Megakila
Mar 02 2006, 00:07:55 CET Killed at Level 68 by Sikews.

A i jeszcze z nowosci : Wzyckom zaczela pomagac gildia "Massive Neutral" ( Naaby :D ).

pivope
02-03-2006, 07:05
Megakila
Mar 02 2006, 00:07:55 CET Killed at Level 68 by Sikews.

A i jeszcze z nowosci : Wzyckom zaczela pomagac gildia "Massive Neutral" ( Naaby :D ).
ta gildia specjalnie zostala zrobiona zeby nam pomagac :P
a co do tego ze mialem dac komus z Olecka passy to teraz mialem dawac pasy szweda w wojnie z L&O aletego niezrobilem tak jak z OLECKIEM bo jeszcze nigdy i niekomu niedalem nawet numeru konta :) Olecko SUcks wojne przegrali i teraz gadaja glupoty :> Gugin padl na necro i napisal do mnie 30k or hunted haha potem za to przepraszal i po paru dniach zrobila sie wojna :]
Smerfy ani inter nos nigdy niepomoga L&O bo tam a jak pomoga to 70% gildi odrazu bedzie placic bo znudzi im sie siedzenie w pz.

Crazy Onion
02-03-2006, 11:20
...jeszcze nigdy i niekomu niedalem nawet numeru konta ...

TO bardzo ciekawe skoro sharujesz B).

A co do "Massive Neutral": phii...banda naabow z Zaskroncem i Ptasiuniem na czele....buahahahahahah.
Tak btw to patrzac na Ptasiunia od razu mi sie Puci przypomina...Drasen powinienes wiedziec co mam na mysli :) .

pivope
02-03-2006, 13:54
zapewne gdybys niebyl w l&o nigdy bys zlego slowa niepowiedzial na nas ani na ich gildie teraz jestes w l&o i mowisz co chesz bo wiesz ze juz masz the end z thoria :)
a co do sharowania to niedalem nigdy numeru bo sharuje z rl bro :)

Crazy Onion
02-03-2006, 14:14
Rozczaruje cie, za Ptasiuniem nie przepadam od czasu wojny Wzycki(nie pamietam jaka wtedy nazwe mieli:p ) vs. Krishna & Last Action Heroes ...najpierw sie wyplacil a potem na forum zrobil posta, cytuje: "I'm sorry Wzycieks, I love you Wzycieks" i wlazil im w dupe jak sie dalo, po prostu nie trawie takich ludzi...proste ;) . Z Zaskroncem to juz osobna historia, ktorej mi sie nawet nie chce przytaczac...to dawne dzieje, ale ani w jednym ani w drugim przypadku nie ma to zwiazku z obecna wojna.
Wyobraz sobie ze nie kazdy musi zachowywac sie jak gowniarz, pomimo wojny mam znajomych u was i nie widze powodow zeby nagle ich znienawidzic tylko dlatego ze walczymy po dwoch roznych stronach.

Cer'is
02-03-2006, 17:07
ojojojo Cwan oplaca mi sie robic chara nawet zeby rooked zorbic ale cus ja suham tylko milosci chetnie sobie po walcze z wami bo czmeu nie ale widze ze do L&O moge dolonczyc na 25 lvl bo taki o ile sie orientuje tam jest albo byl.
Drasen wiesz nie musze cie wystselac bo po co ale tak mysle ze to poctzepne.
co to sprawy inter nosu to oni nigdy nie przyloncza sie do wojny bo oni sa osrani lac sie z 20 lvl co dopiero z wzyckiami

A ŻEBY POKAZAC WAM ŻE NIE JEST ZE MNIE LESCZ TO ZDRADZE WAM MOJA TAJEMNICE :
"Jezus nie szedl po wodzie bo on ... uciekał przedemna"

Wojtas
02-03-2006, 17:51
A ŻEBY POKAZAC WAM ŻE NIE JEST ZE MNIE LESCZ TO ZDRADZE WAM MOJA TAJEMNICE :
"Jezus nie szedl po wodzie bo on ... uciekał przedemna"

plax nie porownuj sie do Jezusa, a co więcej nie mów, że przed toba uciekał ...
widze, że masz coś z psychiką, przykładem jest twoja pisownia ...
a tak w ogóle bardzo pokazałes, że leszcz nie jestes, chyba jescze bardziej pokazałeś, że nim JESTEŚ

Danny Cotton
02-03-2006, 17:53
ta gildia specjalnie zostala zrobiona zeby nam pomagac :P
a co do tego ze mialem dac komus z Olecka passy to teraz mialem dawac pasy szweda w wojnie z L&O aletego niezrobilem tak jak z OLECKIEM bo jeszcze nigdy i niekomu niedalem nawet numeru konta :) Olecko SUcks wojne przegrali i teraz gadaja glupoty :> Gugin padl na necro i napisal do mnie 30k or hunted haha potem za to przepraszal i po paru dniach zrobila sie wojna :]
Smerfy ani inter nos nigdy niepomoga L&O bo tam a jak pomoga to 70% gildi odrazu bedzie placic bo znudzi im sie siedzenie w pz.

dla nikgo z olecka nie dales hasla bo nikt nie chcial od ciebie ich wziasc nubie. a ty pamietasz jak przebiles moja chate w venore i oddales na nastepny dzien bo powiedzialem ze bede cie huntowal ?? jak nie to przypomnij sobie
hahahahahahahahaahh(na nastepny dzien wypowiedzieliscie nam wojne i przegralismy hahahahaahahhaahah i jeszcze raz hahahahaha)

wolfram
02-03-2006, 19:35
Smurfy + L&O? Bylo by ciekawie:D Mam nadzieje ze tak bedzie bo mam jush dosci paczenia sie na tych wzyckow:p

hahahahah
ahhahahah
ahhahhhahaahhahha
hhhahhahah
ahhahahhahah
aaaahahhahh
aahahhahahha
Smurfy + L&O
haahhhhhhahahhahaahhhhhhahahhahaahhhhhhahahhahaahh hhhhahahhahaahhhhhhahahhahaahhhhhhahahhahaahhhhhha hahhahaahhhhhhahahhahaahhhhhhahahhahaahhhhhhahahha haahhhhhhahahhahaahhhhhhahahhahaahhhhhhahahhahaahh hhhhahahhahaahhhhhhahahhahaahhhhhhahahhahaahhhhhha hahhahaahhhhhhahahhahaahhhhhhahahhahaahhhhhhahahha haahhhhhhahahhahaahhhhhhahahhahaahhhhhhahahhahaahh hhhhahahhahaahhhhhhahahhahaahhhhhhahahhahaahhhhhha hahhahaahhhhhhahahhahaahhhhhhahahhahaahhhhhhahahha haahhhhhhahahhahaahhhhhhahahhahaahhhhhhahahhahaahh hhhhahahhahaahhhhhhahahhahaahhhhhhahahhahaahhhhhha hahhahaahhhhhhahahha

Drakkeinen
02-03-2006, 20:18
:> Raczyłbys zauwazyc, ze ja to napisalem z ironia, wiec nie widze powodu zeby mnie obsmiewac... Z gory dziekuje. AAa, pozatym nie ma sie z czego smiac... Tylko polacy maja taka sklonnosc do klotni :| wiekszosc polakow nie potrafi sie zjednoczyc w sytuacji zagrozenia... a takowe istnieją na thori ..

doors
02-03-2006, 22:36
hahahahah
ahhahahah
ahhahhhahaahhahha
hhhahhahah
ahhahahhahah
aaaahahhahh
aahahhahahha
Smurfy + L&O
haahhhhhhahahhah[..]

nie wiem co powiedziec...brawo?
jelsi mialem watpliwosci odnosnie twojej osoby, to chyba mijaja juz.
w kazdym razie mi to bardziej przypomina mowe kogos ze startreka nizli ludzki smiech :)
ale powodzenia na wojnie. nich tylko przepelni sie czara goryczy.

Drasen
02-03-2006, 23:34
TO bardzo ciekawe skoro sharujesz B).

A co do "Massive Neutral": phii...banda naabow z Zaskroncem i Ptasiuniem na czele....buahahahahahah.
Tak btw to patrzac na Ptasiunia od razu mi sie Puci przypomina...Drasen powinienes wiedziec co mam na mysli :) .

Calkowicie sie z Toba zgodze a moze sugerujesz ze to ta sama osoba? :>
Tak czy inaczej teraz Ptasiuniem gra rl friend of Feawyn co nie zmienia faktu ze go zabije niezwazajac co Wladimix i Feawyn na to powiedza gdyz atakowal i probowal spower sbusowac mi rl kumpla :)
Teraz role sie odwroca.

A co do Smerfów to chyba tylko tam sa wporzadku Polacy jak np. Damer z ktorymi mozna pogadac ale to chyba dllatego ze nie ma tam dzieci w wieku 14 lat :)
Tylko na ich miejscu bym bardzie sie stawial gdy ktos od nich padnie albo zostanie spower abusowany bo w sumie gildia jesli chodzi o levele nie jest zla.

wolfram
02-03-2006, 23:49
nie wiem co powiedziec...brawo?
jelsi mialem watpliwosci odnosnie twojej osoby, to chyba mijaja juz.
w kazdym razie mi to bardziej przypomina mowe kogos ze startreka nizli ludzki smiech :)
ale powodzenia na wojnie. nich tylko przepelni sie czara goryczy.

no widzisz ja wzgledem Twojej osoby nie mam nadal watpliwosci.

doors
03-03-2006, 00:23
no widzisz ja wzgledem Twojej osoby nie mam nadal watpliwosci.

gratuluje pewnosci! tym bardziej, ze musisz myslec o mne w samych superlatywach:) w koncu dysponujesz taka baza danych na moj temat:)
dobrej nocy

doors
03-03-2006, 00:29
Tak czy inaczej teraz Ptasiuniem gra rl friend of Feawyn co nie zmienia faktu ze go zabije niezwazajac co Wladimix i Feawyn na to powiedza gdyz atakowal i probowal spower sbusowac mi rl kumpla :)
Teraz role sie odwroca.

A co do Smerfów to chyba tylko tam sa wporzadku Polacy jak np. Damer z ktorymi mozna pogadac ale to chyba dllatego ze nie ma tam dzieci w wieku 14 lat :)
Tylko na ich miejscu bym bardzie sie stawial gdy ktos od nich padnie albo zostanie spower abusowany bo w sumie gildia jesli chodzi o levele nie jest zla.

ad ptasiuino. to albo cos sie zminilo na przestrzeni ostatnich dwoch dni, albo rl friend of feawyn speak polish very well.

ad smurfow. jak na tak dojrzala gildie maja bardzo dojrzala nazwe:) ale jesli faktycznie nazwa to tylko przekroa to rzeczywiscie moze byc interesujaca gildia.
a postawa wzyckow wzgledem smurfow zmieni sie szczegolnie kiedy uspokoi sie nieco na froncie wschodnim. to chyba dosc oczywiste ze jelsi jedynie smurfy beda stanowily konkurencje, to wzycki sporboja im wskazac wlasciwi szereg zamiast czekac na przewrot.
jelsi teraz sobie pozwalaja na pa wzgledem smurfow, to chyba nie trudno przewidziec co bedzie potem.
smurfy maja o czym myslec :)

pivope
03-03-2006, 05:26
ad ptasiuino. to albo cos sie zminilo na przestrzeni ostatnich dwoch dni, albo rl friend of feawyn speak polish very well.

ad smurfow. jak na tak dojrzala gildie maja bardzo dojrzala nazwe:) ale jesli faktycznie nazwa to tylko przekroa to rzeczywiscie moze byc interesujaca gildia.
a postawa wzyckow wzgledem smurfow zmieni sie szczegolnie kiedy uspokoi sie nieco na froncie wschodnim. to chyba dosc oczywiste ze jelsi jedynie smurfy beda stanowily konkurencje, to wzycki sporboja im wskazac wlasciwi szereg zamiast czekac na przewrot.
jelsi teraz sobie pozwalaja na pa wzgledem smurfow, to chyba nie trudno przewidziec co bedzie potem.
smurfy maja o czym myslec :)
nic sie niezmieni wzgledem wzyckow bo nikt odnas sie ich nieobawia a jezeli my kogos z nich zabijemy to i tak nic niebeda srac.
Danny Cotton z guginem siedzialem na ventrillo albo na jakims czacie juz niepamietam i gugin mowil ze chce moje pasy a ja mowie ja nikomu niedaje i mowilem ze inni moga dac od nas z gildi a on sie upieral to powiedzialem ze mam go w du**e i cya myslal ze robi jakas laske?-.-'' prawda jest taka ze Olecko niemoze dac sobie rady na nowych swiatach :]

a co do tego ze ptasiunio gada po polsku to chodzi oto ze on gra razem ze szwedem co niezmienia faktu ze Szwedzi gadaja po polsku np. Thenre Foo La'core oni znaja szwedzi polaski +angielski

wolfram
03-03-2006, 12:23
gratuluje pewnosci! tym bardziej, ze musisz myslec o mne w samych superlatywach:) w koncu dysponujesz taka baza danych na moj temat:)
dobrej nocy

a czy ja powiezdialem ze zle o tobie mysle? ty z pewnoscia masz bardzo duza baze danych na moj temat...

Coyotoss
03-03-2006, 13:32
co tam drasenik wiesz o tym ze delete wskakuje jak sie ban konczy?:)
btw slyszalem ze wzycki chca pokoju;]

pivope
03-03-2006, 14:05
co tam drasenik wiesz o tym ze delete wskakuje jak sie ban konczy?:)
btw slyszalem ze wzycki chca pokoju;]
zawiedziesz sie bo delete niebedzie :) dla Drasena
a to na dole to jakies bzdory nigdy niebedzie pokoju ;]

Coyotoss
03-03-2006, 14:31
hahaha jak wiesz drasen juz mial deletion warning:0
a co do tego pokoju to wzycki maja juz dosc padania poprzez pingowanie ^.^

Danny Cotton
03-03-2006, 16:11
prawda jest taka ze Olecko niemoze dac sobie rady na nowych swiatach :]

prawda jest taka ze nas bylo 4 walczacych na thori i bez acc sharinga troche trudno wygrac, ale uwiez mi mozesz zaczac modlic sie zeby nie spotkac nas na innym serwie bo odrazu bedziesz pojechany.

a co do gugina to nie gadalem z nim na zadny venterilo (nigdy nie mialem tego programu) i komus jeszcze oferowales swoje konto zeby wlaczyl toba, nie sadze aby gugin prosil ciebie o twoje passy bo my juz tam dawno nie gralismy a jesli nawet prosil to tylko po to zeby cie zrookowac.

doors
03-03-2006, 18:54
a czy ja powiezdialem ze zle o tobie mysle? ty z pewnoscia masz bardzo duza baze danych na moj temat...

toz "superlatywy" znaczac cos z gola przeciwnego do "zle" :)
nie, nie dysponuje, dlatego jestem dosc powsciagliwy w ocenach.
jesli cos zahaczalo o krytyke to tylko tego nikomu niepotrzebnego pustego smiechu.

:)

Crazy Onion
03-03-2006, 19:57
Teraz role sie odwroca.

Nie no, ta sama to mysle ze nie ( chociaz ten sam typ ), wczesniejszy jego char to byl druid.

Drasen
03-03-2006, 22:42
hahaha jak wiesz drasen juz mial deletion warning:0
a co do tego pokoju to wzycki maja juz dosc padania poprzez pingowanie ^.^

Hahahahahahaha widze ze masz informatorów chyba z KGB :D
Co do mojego bana byl on za mc z Bestiurem co jest nieprawda i po otrzymaniu bana po krotkim czasie Bestiur zostal odbanowany a moj ban zostal skrocony a delete warning znikl :) (tylko skrocony a nie usuniety calkowicie gdyz powiedzialem kilka glupich rzeczy ktore Gm wzial do siebie)

A co do pokoju hahaha .... never i nikt nie chce pokoju NIKT .
Jesli chodzi o pingowanie Ci co "doznali tego zaszczytu" maja jush badz czekaja na nowe Ip :)

pivope
04-03-2006, 08:39
Mar 04 2006, 07:58:38 CET Killed Ottoman'Pasha at Level 104 ok
2 minuty przed ssem trzeba byc kretynem OWNED 104 royal solo :D:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Panda of Swat Squad
04-03-2006, 11:23
sprawiasz wrazenie rozbawionego tym co xarturo napisal o nastrochach panujacej w waszej gildii i kilku nieslusznych dedach ktore was spotkaly. zaloze sie, ze ty nie padles bo poki co humorem tryskasz drobrym :)

Myślisz ze to mnie bawi?? To sie grubo mylisz bo równie dobrze ja mogłem paść.

doors
04-03-2006, 12:04
Myślisz ze to mnie bawi?? To sie grubo mylisz bo równie dobrze ja mogłem paść.

wcale tak nie mysle. to byla taka mala prowokacja.
chcialbym zebyscie sie wlaczyli do wojny, tyle ze obawiam sie o wasze pvp, szczegolnie grupowe. za duzo expa czasami rozmiekcza nogi.

doors
04-03-2006, 12:05
2 minuty przed ssem trzeba byc kretynem OWNED 104 royal solo :D:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

wyglada na to ze ktos znwou sie bawil w pingowanie.

wolfram
04-03-2006, 12:37
wyglada na to ze ktos znwou sie bawil w pingowanie.

dokladnie. i nawet widac kto:

Name: Wladimix Wzyciek
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 77

Mar 03 2006, 23:25:09 CET Killed at Level 78 by Arlondex

dobra rozumiem sorc mogl pasc latwo.

Name: Thorlekart
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 103

Feb 28 2006, 18:35:56 CET Killed at Level 103 by Arlondex

1610hp own3d by sdki za 120? chyba ze arlondex byl tylko ostatnia osoba ktora dobila thorle. watpie :S

doors
04-03-2006, 12:40
dokladnie. i nawet widac kto:
[..]

1610hp own3d by sdki za 120? chyba ze arlondex byl tylko ostatnia osoba ktora dobila thorle. watpie :S

i dlatego ta gra schodzi na psy.

pivope
04-03-2006, 15:00
i dlatego ta gra schodzi na psy.
ta racja ale juz niedlugo all co byli pingowani beda mieli nowe IP :) a co do Pashy ubilem go solo przed restartem niezdazyl dac loga :)
:D

Lance Blade 15
04-03-2006, 18:34
Po 1 primo mam pytanie do Xarturo czy nawet po deadzie Sun Cowa niezamierzasz nic zrobic by pomoc LaO?
Po 2 primo mam nadzieje ze cos na Thori zmieni sie pod wplywem magii Drasena. Wspominales,ze zabijesz Ptasiunia.Bardzo na to czekam i życze powodzenia, a pozatym to rl kolega feawyn mam nadzieje ze to dokona jakiejs rewolucji.:)
Po 3 primo czy ty Jariaz juz sie calkiem poddales?
~~Czekam na wasze odpowiedzi~~

Drasen
04-03-2006, 20:16
Po 1 primo mam pytanie do Xarturo czy nawet po deadzie Sun Cowa niezamierzasz nic zrobic by pomoc LaO?
Po 2 primo mam nadzieje ze cos na Thori zmieni sie pod wplywem magii Drasena. Wspominales,ze zabijesz Ptasiunia.Bardzo na to czekam i życze powodzenia, a pozatym to rl kolega feawyn mam nadzieje ze to dokona jakiejs rewolucji.:)
Po 3 primo czy ty Jariaz juz sie calkiem poddales?
~~Czekam na wasze odpowiedzi~~

1. Watpie.
2. Ptasiunio zaplacil mi.
3. Jariaz gra na Saphirze i calkiem niezle mu tam idze a tu loguje sie tylko na "battle"

Panda of Swat Squad
04-03-2006, 20:37
Drasen Kiedyś powiedziałeś że Massive Neutral powstalo po to by pomagac dla
Wzycieks jednak członkowie Wzycieks zabijaja tych z Massive Neutral.
Choćby przed chwilą Tonyy z jakis innym sorkiem (każdy z 2 zerkami) pojawili sie na pohu.
Po chwili Tonyy napisal do mnie ze jestem huntowany poniewaz ostrzeglem niejakiego Lauloorta Kabara
ze oni ida go zabic.
Czy to nie jest idiotyczne?? Skąd miałbym wiedzieć kogo oni ida zabić heh
Właśnie ten wspomniany Lauloort kabar jest członkiem Massive Neutral więc czyżby coś się zmieniło???

Lance Blade 15
04-03-2006, 22:30
Mam małe pytanko do Drasena lub Cwanisha. Co sie stalo ze magnifiqus nie jest w gildi? Czy w koncu podjete zostaly jakies starania zeby wykluczyc najwiekszych pa z gildi?? Mam nadzieje ze Magni juz wiecej nie bedzie zabijac bez reasonow.

Drasen
04-03-2006, 23:59
Drasen Kiedyś powiedziałeś że Massive Neutral powstalo po to by pomagac dla
Wzycieks jednak członkowie Wzycieks zabijaja tych z Massive Neutral.
Choćby przed chwilą Tonyy z jakis innym sorkiem (każdy z 2 zerkami) pojawili sie na pohu.
Po chwili Tonyy napisal do mnie ze jestem huntowany poniewaz ostrzeglem niejakiego Lauloorta Kabara
ze oni ida go zabic.
Czy to nie jest idiotyczne?? Skąd miałbym wiedzieć kogo oni ida zabić heh
Właśnie ten wspomniany Lauloort kabar jest członkiem Massive Neutral więc czyżby coś się zmieniło???

Po pierwsze JA nigdy nie powiedzialem nic o Massive Neutral gdyz jak ta gildia powstala mialem bana.Co do Lauloorta jest to moj dobry rl kumpel i osoby ktore go zabily sa jush hunted (poza Tonyym ktory zostal w to wrobiony).

Drasen
05-03-2006, 00:00
Mam małe pytanko do Drasena lub Cwanisha. Co sie stalo ze magnifiqus nie jest w gildi? Czy w koncu podjete zostaly jakies starania zeby wykluczyc najwiekszych pa z gildi?? Mam nadzieje ze Magni juz wiecej nie bedzie zabijac bez reasonow.

Mniej wiesz dluzej zyjesz :)

Bound for Glory
05-03-2006, 01:49
Oj Drasenku...Z rozrzewnieniem czytam Twoje kolejne durne posty.Czy Ty kiedys powiedziales prawde? Z reguly rozmijasz sie z faktami i sadze ,ze nie robisz tego nieswiadomie.Ja rozumiem ,ze masz kompleksy w RL Life, ze koledzy Cie nie lubia itd. ,a Tibia jest dla Ciebie jednym ze sposobow na ich leczenie.Nie bede znizal sie do poziomu merytorycznego dyskusji z toba i komentowal tego co piszesz bo w zasadzie kazdy kto troche siedzi w temacie ,,wie o co chodzi".Nawiasem czytajac Twoje kolejne posty niezle sie bawie i mam nadzieje ,ze napiszesz jeszcze ,,cos ciekawego".Przypomnialem sobie jak kiedys Spartibus nazywal Cie na forum tibia.com ,,Drasen Boy" i moim zdaniem trafil w same sedno (mam nadzieje ,ze zalapales o co mi chodzi).:baby:

Crazy Onion
05-03-2006, 13:29
Cwanish
Mar 05 2006, 12:20:47 CET Killed at Level 71 by Leathal Bex

Thenre
Mar 05 2006, 12:20:27 CET Killed at Level 64 by Kayantris Domi
and by Leathal Bex

Vitality La'Core
Mar 05 2006, 12:16:17 CET Killed at Level 58 by Kayantris Domi
and by Leathal Bex

Arkyon
Mar 05 2006, 12:17:53 CET Killed at Level 58 by Kayantris Domi
and by Leathal Bex

Mundy La'Core
Mar 05 2006, 12:16:52 CET Killed at Level 69 by Leathal Bex.

lalalalalala B)

Edited:
Official War Stats: 24-22 dla "Wzycieks" ( wczesniej Twi - dla niewtajemniczonych )
@down: True, true :)

Lance Blade 15
05-03-2006, 15:31
Cwanish
Mar 05 2006, 12:20:47 CET Killed at Level 71 by Leathal Bex

Thenre
Mar 05 2006, 12:20:27 CET Killed at Level 64 by Kayantris Domi
and by Leathal Bex

Vitality La'Core
Mar 05 2006, 12:16:17 CET Killed at Level 58 by Kayantris Domi
and by Leathal Bex

Arkyon
Mar 05 2006, 12:17:53 CET Killed at Level 58 by Kayantris Domi
and by Leathal Bex

Mundy La'Core
Mar 05 2006, 12:16:52 CET Killed at Level 69 by Leathal Bex.

lalalalalala B)

W końcu zaczyna sie dziac cos w dobrym kierunku.Mam nadzieje ze to nie chwilowa zmiana.Od poczatku bylem za LaO.Oby oni wygrali ta wojne...Bedzie to krok naprzod w zwalczaniu Power Abuseringu na naszym servieB)

Drasen
05-03-2006, 16:12
W końcu zaczyna sie dziac cos w dobrym kierunku.Mam nadzieje ze to nie chwilowa zmiana.Od poczatku bylem za LaO.Oby oni wygrali ta wojne...Bedzie to krok naprzod w zwalczaniu Power Abuseringu na naszym servieB)

Prawda jest taka ze nigdy nie przegramy a na Thori bedziesz zawsze PA :)

pivope
05-03-2006, 17:22
@Lance Blade 15
Huh Zycie jest brutalne :D kazdy kiedys pada HihiHI :P dlamnie ten dead niezrobil wiekszego wrazenia a co do pa :> to dopiero sie zacznie jak niezapomne to zaczne robic filmiki z random pk :D

Spoonish
05-03-2006, 18:15
Thoria to stracony server. Jedna i druga gildia lubi nocne random PK. Przekonalem sie o tym i nie zamierzam tu wracac ani nikomu pomagac.

Crazy Onion
05-03-2006, 20:38
@Lance Blade 15
Huh Zycie jest brutalne :D kazdy kiedys pada HihiHI :P dlamnie ten dead niezrobil wiekszego wrazenia a co do pa :> to dopiero sie zacznie jak niezapomne to zaczne robic filmiki z random pk :D

nie rozsmieszaj mnie, tez mi wyczyn 70 ms vs. low, ew. mid levele ktorych pojdziesz ubijac, buahahaha... a swoje pvp to pokazales dzisiaj na tiquandzie :blazen:

Edited:
Xadery: Mar 06 2006, 01:59:16 CET Killed at Level 97 by Eaglix
and by Ottoman'Pasha

pivope
06-03-2006, 13:56
nie rozsmieszaj mnie, tez mi wyczyn 70 ms vs. low, ew. mid levele ktorych pojdziesz ubijac, buahahaha... a swoje pvp to pokazales dzisiaj na tiquandzie :blazen:

Edited:
Xadery: Mar 06 2006, 01:59:16 CET Killed at Level 97 by Eaglix
and by Ottoman'Pasha

lol nic niepokazalem durniu :) bo nawet niezdazylem dostalem 2sd e-vita i next 3 sd dead all sd trafione :) gadalem otym z Xadamem i mowil ze sie zajmie sharerami + aimboterami z waszej gildi wiec mnie ten dead tak czy tak nieporuszyl :D bo kiedy bede chcial to bede mial kase :)

doors
06-03-2006, 17:31
czasami mozna odniesc wrazenie ze gdyby nie pomoc innych lub jakies oszustwo to wiekszosc h lvl nic by nie znaczyla. dobrze ze przynajmniej niektorzy maja odwage sie przyznac.

pivope
06-03-2006, 18:06
a co do tego ze ubijam jak mowisz "low levle" to moge cie tylko wypiac <hahaha> w twoich fragach sa zapewne max 40 levle ja na thori robilem i bede robic co bede chcial
Mar 03 2006, 19:53:17 CET Killed Sertiel Kasta at Level 53 unjustified
Mar 03 2006, 15:25:52 CET Killed Sir'Kratos at Level 59 unjustified
Mar 02 2006, 19:40:51 CET Killed Tommy'Bolter at Level 55 unjustified
Mar 01 2006, 14:51:25 CET Killed Lord Psyhoo at Level 46 ok
Feb 28 2006, 13:56:07 CET Killed Eder Houl at Level 77 unjustified
Feb 25 2006, 16:41:11 CET Killed Dark Meer'Knight at Level 44 unjustified
Feb 23 2006, 13:17:42 CET Killed Natelie at Level 49 unjustified
Feb 23 2006, 11:53:44 CET Killed Tabek at Level 38 unjustified
Feb 12 2006, 21:55:24 CET Killed Ottoman Bex at Level 60 ok
Feb 12 2006, 14:44:42 CET Killed Ottoman'Pasha at Level 106 ok
wiec z tych tu co ja zabilem nieubil bys nawet Tabka :baby: :baby: :baby:
zapewniam cie ze cala rodzina Kila bedzie Hunted 4ever ;-]:D

wolfram
06-03-2006, 18:34
Mikakila jest spoko xD

Crazy Onion
06-03-2006, 20:50
a co do tego ze ubijam jak mowisz "low levle" to moge cie tylko wypiac <hahaha> w twoich fragach sa zapewne max 40 levle ja na thori robilem i bede robic co bede chcial
Mar 03 2006, 19:53:17 CET Killed Sertiel Kasta at Level 53 unjustified
Mar 03 2006, 15:25:52 CET Killed Sir'Kratos at Level 59 unjustified
Mar 02 2006, 19:40:51 CET Killed Tommy'Bolter at Level 55 unjustified
Mar 01 2006, 14:51:25 CET Killed Lord Psyhoo at Level 46 ok
Feb 28 2006, 13:56:07 CET Killed Eder Houl at Level 77 unjustified
Feb 25 2006, 16:41:11 CET Killed Dark Meer'Knight at Level 44 unjustified
Feb 23 2006, 13:17:42 CET Killed Natelie at Level 49 unjustified
Feb 23 2006, 11:53:44 CET Killed Tabek at Level 38 unjustified
Feb 12 2006, 21:55:24 CET Killed Ottoman Bex at Level 60 ok
Feb 12 2006, 14:44:42 CET Killed Ottoman'Pasha at Level 106 ok
wiec z tych tu co ja zabilem nieubil bys nawet Tabka :baby: :baby: :baby:
zapewniam cie ze cala rodzina Kila bedzie Hunted 4ever ;-]:D

omg, po pierwszenie nie wiem czemu sie chwalisz war fragami skoro rozmawialismy o twoim random pk... a co do reszty fragow to nie wiem co takiego nadzwyczajnego w ubiciu 40-50 levela dla master sorca ( noob plx ?).
A co do huntowania Killa musze cie niestety rozczarowac bo w niej nie jestem :p :p :p .

Coyotoss
06-03-2006, 21:15
haha cwanish jak xadam sie chce zając sharerami to najpierw sie tobą powinien zając :)
aaaa jeszcze nie dawno pytales ludzi o aimbota ops moze to nie ty tylko twoj drugi owner :(

pivope
07-03-2006, 05:26
omg, po pierwszenie nie wiem czemu sie chwalisz war fragami skoro rozmawialismy o twoim random pk... a co do reszty fragow to nie wiem co takiego nadzwyczajnego w ubiciu 40-50 levela dla master sorca ( noob plx ?).
A co do huntowania Killa musze cie niestety rozczarowac bo w niej nie jestem :p :p :p .

zabicie 50+ elite niejest wcale takie proste :) noi co z tego ze niejestes w w killa? ja ich nielubie poprostu zabardzo sie teraz wymondzaja wtedy to oni dupsko lizali.
Coyotoss ej drewniaku ja niewiem oco ci chodzi co z tego ze pytalem ludzi o aim bota niewolno pytac? albo (uzywac) ?na thori mozna wszystko :)

Crazy Onion
07-03-2006, 13:38
Cos przeoczylem ostatnio B) :
...ja na thori robilem i bede robic co bede chcial
ROTFL ... sam niedawno mowiles o tym ze byles retired, i chyba kazdy wie ze miales hunta u Wzyckow wiec prosze nie osmieszaj sie takimi tekstami ... pojawila sie mozliwosc wejscia im w dupe i sie ustawic to z niej skorzystales, proste...a obalisz sie jeszcze nie raz ( to mam ci od Lotara przekazac ;) ).

Bound for Glory
07-03-2006, 13:53
lol nic niepokazalem durniu :) bo nawet niezdazylem dostalem 2sd e-vita i next 3 sd dead all sd trafione :) gadalem otym z Xadamem i mowil ze sie zajmie sharerami + aimboterami z waszej gildi wiec mnie ten dead tak czy tak nieporuszyl :D bo kiedy bede chcial to bede mial kase :)

No tak...Exura vita zamiast utamo vita...Doprawdy najlepszy sposob dla sorca kiedy jest atakowany...buehehehehe

pivope
07-03-2006, 15:01
Cos przeoczylem ostatnio B) :

ROTFL ... sam niedawno mowiles o tym ze byles retired, i chyba kazdy wie ze miales hunta u Wzyckow wiec prosze nie osmieszaj sie takimi tekstami ... pojawila sie mozliwosc wejscia im w dupe i sie ustawic to z niej skorzystales, proste...a obalisz sie jeszcze nie raz ( to mam ci od Lotara przekazac ;) ).

To ze bylem huntowany przez wzyckow to nieznaczylo ze neirobilem tego co chcialem robilem pa i bede je robic to czy sie obale to mowi sie trudno :) myslisz ze zalezy mi na thori :) gdyby mi zalezalo to juz bym mial 80lv+ ale mam na to wy***ane bo gram na innym serverze:faceoff:

Lotarkilla
07-03-2006, 16:14
To ze bylem huntowany przez wzyckow to nieznaczylo ze neirobilem tego co chcialem robilem pa i bede je robic to czy sie obale to mowi sie trudno :) myslisz ze zalezy mi na thori :) gdyby mi zalezalo to juz bym mial 80lv+ ale mam na to wy***ane bo gram na innym serverze:faceoff:

Wyczuwam w twojej wypowiedzi nutke braku nadziei ,btw dzis byl open battle Sanei padł .I po raz kolejny ta sama grupa uderzeniowa...Leathal Pasha Eaglix Kayan~ Airro i ja .

doors
07-03-2006, 17:09
Wyczuwam w twojej wypowiedzi nutke braku nadziei ,btw dzis byl open battle Sanei padł .I po raz kolejny ta sama grupa uderzeniowa...Leathal Pasha Eaglix Kayan~ Airro i ja .

a jak moze sie czuc czlowiek, ktory zyje i czerpie satysfakcje ze znacania sie nad slabszymi. rozumiem, ze jestes delikanty i ze mowisz o "nutce" beznadzieji tylko z litosc do cawnisha.
chyba odejscie lyli podkopalo morale wzyckow, bo konsystecja ich ducha walki troche sie rozrzedzila.
jelsi mozna, to porosze i link do filmow: na priv badz "link do liknu". dzieki

Crazy Onion
07-03-2006, 17:22

Sanei - Mar 07 2006, 13:54:49 CET Killed at Level 85 by Ottoman'Pasha and by Leathal Bex
Well done... :) , Hail Trivalency, Hail LaO B)
No to we fragach 25-24 dla Trivalency/LaO :crusader:

Lotarkilla
07-03-2006, 18:00
a jak moze sie czuc czlowiek, ktory zyje i czerpie satysfakcje ze znacania sie nad slabszymi. rozumiem, ze jestes delikanty i ze mowisz o "nutce" beznadzieji tylko z litosc do cawnisha.
chyba odejscie lyli podkopalo morale wzyckow, bo konsystecja ich ducha walki troche sie rozrzedzila.
jelsi mozna, to porosze i link do filmow: na priv badz "link do liknu". dzieki

Przykro mi ale ostatnie akcje to jest tiquanda , oraz carlin nie mogą zostać ujawnione .Jedynie jesli ktos z Wzycieks kręcił ,w co wątpie ,mozecie spróbowac zdobyć , ale raczej nie zdazyli cama wlączyć a jak już ich film szybko sie kończył ;/

Drasen
07-03-2006, 18:06

Open battle bezemnie? :(:(:(

Lotarkilla
07-03-2006, 18:10
Open battle bezemnie? :(:(:(

Niestety....

pivope
07-03-2006, 18:42
"Airro i ja" huehauehahueahu wy siedzicie cioty w pz !!! wez lepiej sie nieudzielaj nieproszony na tym forum :)
a te akcje niemoga zostac ujawnione bo uzywacie PARTY BOTA btw. macie max 2 tygodnie zeby sie nacieszyc thoria bo polowa dostyanie banana ;=]]]
Lotar kiedys to tylko lizu dupabyles teraz jestes gangster widze uehaueau :baby:
Edit: Lotarkilla wez wogule niemow ze ty w wojnie jestes jezli jest open battle i ty walczysz to padasz :) innego wyjscia niema wiec siedz cicho i szykuj sie na new server ;]

Drakkeinen
07-03-2006, 18:50
Jak sie nie ma nic madrego do powiedzenia, to pisze sie glupoty... Jak widac na zalaczonym obrazku powyzej... Gz fragow,jak jush Ci to pisałem na priv.

Lotarkilla
07-03-2006, 19:54
"Airro i ja" huehauehahueahu wy siedzicie cioty w pz !!! wez lepiej sie nieudzielaj nieproszony na tym forum :)
a te akcje niemoga zostac ujawnione bo uzywacie PARTY BOTA btw. macie max 2 tygodnie zeby sie nacieszyc thoria bo polowa dostyanie banana ;=]]]
Lotar kiedys to tylko lizu dupabyles teraz jestes gangster widze uehaueau :baby:
Edit: Lotarkilla wez wogule niemow ze ty w wojnie jestes jezli jest open battle i ty walczysz to padasz :) innego wyjscia niema wiec siedz cicho i szykuj sie na new server ;]

Widać ze rozmawiamy z mało inteligentnym małolatem.Po pierwsze po co mamy wychodzic z pz jesli wtedy jest was 15 online?
Po drugie , kazdy z was ma też bota.Po 3 , jesli wiesz co to party bot to powinienes wiedziec że go nie uzywamy bo sd nie wchodza w tej samej sekundzie.Ty powinienes dostać ,,banana" za poziom inteligencji przypominający małpe.
I nie , nie lziałem tyłka , kiedyś twój drugi owner miał całkiem poukładane w głowie , i te twoje lizanie to w normalnym świecie sie nazywa kolegowanie ale sądze ze nie wiesz co to jest bo koledzy raczej Ciebie szerokim łukiem omijają.
Ostatnio pokazales klase w open battle przezyles max 30 s z dwoma palami atakującymi cie .Pragnę dodać ze jest coś takiego jak mana shield(utamo vita) to sie stosuje gdy sorce(także ty) wchodzi do walki w której prawdopodobnie otrzyma dmg.Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mogłem przeżyc ataku w open battle ponieważ mając 800 hp nie jest w stanie leczyć 1k+ dmg . Życze powodzenia na polu walki , tym razem pamietaj o mana shieldzie panie prince list.

pivope
08-03-2006, 08:56
Widać ze rozmawiamy z mało inteligentnym małolatem.Po pierwsze po co mamy wychodzic z pz jesli wtedy jest was 15 online?
Po drugie , kazdy z was ma też bota.Po 3 , jesli wiesz co to party bot to powinienes wiedziec że go nie uzywamy bo sd nie wchodza w tej samej sekundzie.Ty powinienes dostać ,,banana" za poziom inteligencji przypominający małpe.
I nie , nie lziałem tyłka , kiedyś twój drugi owner miał całkiem poukładane w głowie , i te twoje lizanie to w normalnym świecie sie nazywa kolegowanie ale sądze ze nie wiesz co to jest bo koledzy raczej Ciebie szerokim łukiem omijają.
Ostatnio pokazales klase w open battle przezyles max 30 s z dwoma palami atakującymi cie .Pragnę dodać ze jest coś takiego jak mana shield(utamo vita) to sie stosuje gdy sorce(także ty) wchodzi do walki w której prawdopodobnie otrzyma dmg.Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mogłem przeżyc ataku w open battle ponieważ mając 800 hp nie jest w stanie leczyć 1k+ dmg . Życze powodzenia na polu walki , tym razem pamietaj o mana shieldzie panie prince list.
niema takiego czegos Jak "Prince list" to po1. a po 2 nierobilem utamo vita bo mialem malo many i mylslame ze thor blokuje ich na hydrach a padlem bo dostawalem all sd pod rzad i niebyly to 3 sekundy tylko wiecej :)kayantris i leathal mieli party bota bo gdy dostalem sd od leathala odrazu widzielm ze mam 2x mniej hp

Bound for Glory
08-03-2006, 16:22
niema takiego czegos Jak "Prince list" to po1. a po 2 nierobilem utamo vita bo mialem malo many i mylslame ze thor blokuje ich na hydrach a padlem bo dostawalem all sd pod rzad i niebyly to 3 sekundy tylko wiecej :)kayantris i leathal mieli party bota bo gdy dostalem sd od leathala odrazu widzielm ze mam 2x mniej hp

Hehe...Czytajac Twoje kolejne posty zaczynam mocna powatpiewac w Twoje jak to sam okresliles ,,dobre PVP". Jestes typowym przykladem NARCYZA ,ktoremu wydaje sie ,ze jest najlepszy, najmadrzejszy i w ogole naj...
Padles ostatni z calej piatki ,wiec miales dosc czasu na rozeznanie sie w sytuacji co sie dzieje i dziwa mnie te Twoje tlumaczenie ,,myslalem ze thor blokuje" , ,,mialem malo many" itd.Istnieje przeciez exiva co pozwala sie zorientowac w jakiej odleglosci jest przeciwnik od Ciebie.Istnieje takze guild channel na ktorym na biezaca czlonkowie gildii informuja sie o tym co sie dzieje (chyba ze uzywacie prograow do komunikacji glosowej - Ventrillo, Team Speak itd.).Istnieja mana fluidy ktore zapewne miales przy sobie ,a czasu miales dosc sporo zeby je wypic ,a nawet jesli nie miales to chyba swiadczy o Tobie samym.A magic shield zabiera tylko 50 many ,wiec tlumaczenie ze miales jej malo brzmi badz co badz smiesznie.Tak wiec mr.great PVP - chcialbym podsumowac moj krotki post:
PVP to nie tylko latanie z botem i walenie przeciwnikow z sdkow.Na to sklada sie wiele czynnikow jak chociazby powyzsze, a o ktorych -zapomniales?-.
Twoim problemem jest to ,ze czujesz sie zbyt wielki i wspanialy ,aby przyjac jakakolwiek krytyke.Niezaleznie od tego jakie bledy popelnisz nadal bedziesz myslal jaki to nie jestes madry...A prawda jest zgola inna :D

Lotarkilla
08-03-2006, 16:59

Twoje tłumaczenie sie itd jest żałosne, każdy kto chce zobaczyć jak naprawde ta akcja wygladała i jak noobowsko padł cwanish proszę o powiadomienie mnie na Thori .Fragment filmu ukaże że nie ma żadnego party bota wymyślonego przez Cwanisha aby nieco dowartościować go po deadzie.Cwany padłes , nie dostałes 2 sd w jednej sekundzie , mogłes uciec , nie zalożyłes mana shielda wbiegłes w sam środek walki to co ty za głupoty gadasz?I następnym razem nie myśl ze Thorlekart nas blokuje bo myslenie nie jest twoją dobrą stroną jak widać....
A co do twojego prince list...
Originally posted by Cwanish on 03.03.2006 13:42:45:
> Armor's
> Plate Armor-1k
> Nooble Armor-2k
> Knight armor-6k
> Blue Robe-20k
> Crown Armor-17k
> Dwarfen Armor-600k
> Golden Armor-60k
> Dragon Scale Mail-120k
> Magic Plate Armor-800k
> Demon Armor-1,5mln
> Leg's
> Plate Legs-1k
> Knight Legs-15k
> Crown Legs-25k
> Golden Legs-300k
> Axe's
> Dwarfen Axe-1k
> Knight Axe-3k
> Fire Axe-10k
> Dragon Lance-35k
> Naginata-5k
> Sca-1,5mln
> Sword's
> Spike/Serpent Sword-1k
> Fire Sword-7k
> Bright Sword-15k
> Giant Sword-40k
> Sov-1,5mln
> Club's
> Dragon Hammer-3k
> War Hammer-2k
> Skull Staff-10k
> Thuner Hammer-2mln
> Helmet's
> Crown Helmet-4k
> Devil Helmet-1k
> Warrior Helmet-7k
> Crusader Helmet-8k
> Royal Helmet-50k
> Demon Helmet-800k
> Shield's
> Guardian Shield-2k
> Dragon Shield-5k
> Crown Shield-9k
> Tower Shield-9k
> Medusa Shield-20k
> Vampire Shield-25k
> Demon Shield-70k
> Shield of the Mastermind-300k
> Boot's
> Boots of Haste-50k
> Steel Boots-100k
>
> Fallow this prince list!!!

Lepiej idz do szkoły zamiast grać w Tibie dobrze radze panie prince list.To że edytowałes post nie znaczy że tego nie było .....

pivope
08-03-2006, 17:16
huh odezwali sie profesorki <hahaha> ale mam z was pianie xDDDD chcecie to mozemy powalczyc 1v1 na ots
Bound for Glory niewiem kim ty jestes i po co sie tu udzielasz wez idz lepiej sie powies albo cos a Lotar w dupie to mam co myslisz o moim pvp ja nieuzywam mana shielda w wojnie z lamusami :) padne to padne zycie dlamnie mana to zecz swieta i niebede na jakies pionki manashileda brac ;] a z tym pircelistem nawet niewiesz oco chodzi :) specjalnie to zrobilismy zeby cos sprawdzic xD
Bound for Glory jak chcesz sie udzielac w tym temacie to podaj swoj nick i wtedy mozemy gadac z nieba spadles i zaczoles sie wymondrzac lepiej idz sobie zrob kanapki pograj w warcaby albo cos bo tylko te zeczy sa na twoja inteligencje :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Lotarkilla
08-03-2006, 18:12
Z całym respectem dla twojej osoby cwanish-zamilcz już bo każdy twoj kolejny post pogrąża cie coraz bardziej :) Odejdz póki jeszcze nie wszyscy czytali te forum.

Crazy Onion
08-03-2006, 18:42
8o huh odezwali sie profesorki <hahaha> ale mam z was pianie xDDDD chcecie to mozemy powalczyc 1v1 na ots
Bound for Glory niewiem kim ty jestes i po co sie tu udzielasz wez idz lepiej sie powies albo cos a Lotar w dupie to mam co myslisz o moim pvp ja nieuzywam mana shielda w wojnie z lamusami :) padne to padne zycie dlamnie mana to zecz swieta i niebede na jakies pionki manashileda brac ;] a z tym pircelistem nawet niewiesz oco chodzi :) specjalnie to zrobilismy zeby cos sprawdzic xD
Bound for Glory jak chcesz sie udzielac w tym temacie to podaj swoj nick i wtedy mozemy gadac z nieba spadles i zaczoles sie wymondrzac lepiej idz sobie zrob kanapki pograj w warcaby albo cos bo tylko te zeczy sa na twoja inteligencje :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

tak, tak, nie uzywasz mana shielda w wojnie z lamusami ktorzy cie obalili buahahahahahah....osmieszasz sie coraz bardziej, a jedyna rzecz ktorej faktycznie nie uzywasz to mozg, i co ciekawe jeszcze probujesz innym wytykac braki w inteligencji :baby: .
A co do "prince list" to po raz kolejny robisz sie z siebie niepotrzebnie debila, najpierw twierdzisz ze czegos takiego nie ma, teraz ze to jakis sekretny plan ....zalosne dziecko z ciebie wychodzi ;) .

<turtle dance> 8o

doors
08-03-2006, 19:36
juz chyba dosc tych przepychanek. ani cwanish nie jest nikim o kim warto bylo by rozmawiac, ani w jego ponizaniu tez za bardzo sensu nie widze.
przed nami na thorii duzo roboty, zeby ten server byl, sorry za patos, godzien grania na nim. tym wiecej ze wielu z tych ktorzy maja dosc abuserstwa, sami kiedy tylko stana przed taka mozliwoscia zaczna to robic w stossunku do slabszych. i pewnie jak to zwykle zacznie sie pieprzenie o tym ze to tylko gra.
szkoda ze w tej samej grze malo kto lubi dostawac w dupe tylko dlatego ze mniej moze od tego co go leje.
nigdy nie zapomne, ze lotar ubil osobe (edit) ktora jest rodzynkiem w tej grze. nie dosc ze jest jedna z nieliczych kobiet - bo to juz dojrzale dziewcze jest - to jeszcze smialo moglaby zostac wybrana najbardziej bojazliwa a zarazem mila i bezbronna osoba na naszym servie.
pisze o tym z powodow o ktorych pisalem kilka wersow wczesniej, ale takze po cichu licze, ze sporobjesz jej to jakos wynagrodzic. choc symbolicznie.
pytalem juz o filmy i dotarlo do mnie, ze to poki co tajmenica, ale wspomniales lotarze niedawno, ze pojawia sie fragmenty. czedkam niecierpliwie.
nie bylo mine tam, a bardzo chcialbym zobaczyc co sie tam wyprawaialo. dotad open battle to byla dziedzina w ktorej wzyckowie lali reszta, teraz przegrali.
moze to tylko wyjatek,a moze jakis zwrot. film moze te sprawe wyjasnic.

no i na konic jeszcze wyraze nadzieje, ze w tym temacie glownie bedziemy mieli do czynienia z wiadomosciami ze swiata i dyskusja bardziej ogolna niz sprowadzniem przeszlo polowy postow do watku cwanisha.
i zeby bylo jasne. nie mam nic przecowko pisaniu o cwanishu czy wybranych osobach. chodzi mi tylko o to zeby to bylo bardziej okazjonalne.

takze ty cwanish tez juz nie pisz co to nie ty, bo chocbys byl i najleszy, to zwroc uwage na temat, na dzial forum w ktorym sie zanjdujesz. on jest o tobie owszem, ale nie bardziej niz o kazdym innym bywalcu thorii. dlatego wypowiadaj sie tutaj - ciesze sie ze to robisz, tyle ze nie siedz wtedy przed lustrem. oki? po porstu do rzeczy i ciekawie.
zreszta niech kazdy z tego co napisalem wyciagnie jakies wnioski. bo zarzucic komus ze jest idiota to naprawde nie sztuka. chocby cwanish byl einstainem to i tak wielu by sie znalazlo nazywajac go idiota. i nie chodzi kim z tej dwojki jest, tylko o przyklad.
i tak samo czy einstain czy idiota jeden badz drugi moze o sobie napisac ze jest "naj". tylko to tez nic za soba nie niesie i za przeproszeniem jest gowno warte.

7.03.2006, Thoria. na thori nie zdarzlo sie nic godnego wzmianki.

pivope
08-03-2006, 20:51
juz chyba dosc tych przepychanek. ani cwanish nie jest nikim o kim warto bylo by rozmawiac, ani w jego ponizaniu tez za bardzo sensu nie widze.
przed nami na thorii duzo roboty, zeby ten server byl, sorry za patos, godzien grania na nim. tym wiecej ze wielu z tych ktorzy maja dosc abuserstwa, sami kiedy tylko stana przed taka mozliwoscia zaczna to robic w stossunku do slabszych. i pewnie jak to zwykle zacznie sie pieprzenie o tym ze to tylko gra.
szkoda ze w tej samej grze malo kto lubi dostawac w dupe tylko dlatego ze mniej moze od tego co go leje.
nigdy nie zapomne, ze lotar ubil osobe (edit) ktora jest rodzynkiem w tej grze. nie dosc ze jest jedna z nieliczych kobiet - bo to juz dojrzale dziewcze jest - to jeszcze smialo moglaby zostac wybrana najbardziej bojazliwa a zarazem mila i bezbronna osoba na naszym servie.
pisze o tym z powodow o ktorych pisalem kilka wersow wczesniej, ale takze po cichu licze, ze sporobjesz jej to jakos wynagrodzic. choc symbolicznie.
pytalem juz o filmy i dotarlo do mnie, ze to poki co tajmenica, ale wspomniales lotarze niedawno, ze pojawia sie fragmenty. czedkam niecierpliwie.
nie bylo mine tam, a bardzo chcialbym zobaczyc co sie tam wyprawaialo. dotad open battle to byla dziedzina w ktorej wzyckowie lali reszta, teraz przegrali.

no i na konic jeszcze wyraze nadzieje, ze w tym temacie glownie bedziemy mieli do czynienia z wiadomosciami ze swiata i dyskusja bardziej ogolna niz sprowadzniem przeszlo polowy postow do watku cwanisha.
i zeby bylo jasne. nie mam nic przecowko pisaniu o cwanishu czy wybranych osobach. chodzi mi tylko o to zeby to bylo bardziej okazjonalne.

takze ty cwanish tez juz nie pisz co to nie ty, bo chocbys byl i najleszy, to zwroc uwage na temat, na dzial forum w ktorym sie zanjdujesz. on jest o tobie owszem, ale nie bardziej niz o kazdym innym bywalcu thorii. dlatego wypowiadaj sie tutaj - ciesze sie ze to robisz, tyle ze nie siedz wtedy przed lustrem. oki? po porstu do rzeczy i ciekawie.
zreszta niech kazdy z tego co napisalem wyciagnie jakies wnioski. bo zarzucic komus ze jest idiota to naprawde nie sztuka. chocby cwanish byl einstainem to i tak wielu by sie znalazlo nazywajac go idiota. i nie chodzi kim z tej dwojki jest, tylko o przyklad.
i tak samo czy einstain czy idiota jeden badz drugi moze o sobie napisac ze jest "naj". tylko to tez nic za soba nie niesie i za przeproszeniem jest gowno warte.

Spoko te proffersorki zaczynaja :D mysla ze jak powiedza jakies zdanie omnie to sa jacys wazni albo cos :D ja tylko mam znich ubaw :D a moze i mnie te lamusy uwalili ;] zabardzo sie tym nieprzejolem xD i w dupie mam co wy namnie mowicie pewnie rodzicie tak naswas mowili i teraz to samo wykozystujecie :]

Lotarkilla
08-03-2006, 21:55

Wiec co do osoby ktora ubilem fakt, pomysl nie moj , wykonanie moje, tak czy inaczej jak juz mowilem po wojnie zaplace za dead, teraz jest to niemozliwe z powodow ekonomicznych.Film jest na forum thori na tibia.com.
A w tibi działo sie wiele ale wy o tym nie wiecie.

wolfram
08-03-2006, 23:47
ano smerfy sie rozpadly :( prawdopodobny powod to za duzo newbie'ow dolaczajacych do smerfow.

Bound for Glory
09-03-2006, 06:59
huh odezwali sie profesorki <hahaha> ale mam z was pianie xDDDD chcecie to mozemy powalczyc 1v1 na ots

Co do inteligencji to w kazdym kolejnym poscie pokazujesz swoj jej iloraz. Jestes głąbem i niezaleznie od tego co zrobisz i napiszesz tak juz pozostanie. Przykro mi z tego powodu ,ale prawda jest brutalna...:baby:

pivope
09-03-2006, 07:40
Co do inteligencji to w kazdym kolejnym poscie pokazujesz swoj jej iloraz. Jestes głąbem i niezaleznie od tego co zrobisz i napiszesz tak juz pozostanie. Przykro mi z tego powodu ,ale prawda jest brutalna...:baby:
Bound for Glory mowilem tobie zebys sie juz nieudzilelam a jak chcesz to podaj name .. ale pewnie sie boisz kazdy frajer taki jak ty ukrywa sie pod pedalskim nickem na forum a w grze niepoda ?:>

Bound for Glory
09-03-2006, 08:25
Bound for Glory mowilem tobie zebys sie juz nieudzilelam a jak chcesz to podaj name .. ale pewnie sie boisz kazdy frajer taki jak ty ukrywa sie pod pedalskim nickem na forum a w grze niepoda ?:>

Co do udzielania sie to bede robil to dalej bo jest to forum o Thorii i kazdy kto na niej gra ma prawo wtracic swoje trzy grosze.Co do mojego nicku to wkrotce na Twoja specjalna prosbe podam Ci go ;)
btw podac Ci jeszcze moj nr. telefonu i ewentualnie adres ? ........

Crazy Onion
09-03-2006, 12:09
Eaglix: Mar 09 2006, 00:42:09 CET Killed at Level 92 by Feawyn
and by Drageloth
Lotarkilla: Mar 09 2006, 00:40:39 CET Killed at Level 68 by Feawyn
and by Thas Vook
Macten: Mar 09 2006, 00:45:27 CET Killed at Level 86 by Feawyn
and by Sikews
Xuen: Mar 09 2006, 00:37:53 CET Killed at Level 50 by Feawyn
and by Sikews

Statsy: 28-25 :confused: dla Wzycieks

@pivope: moze czasem zamiast w tibie grac to do szkoly zajrzyj bo trudno cie zrozumiec momentami...chyba ze jest to po prostu efekt twojego podniecenia, coz tak bywa w mlodzienczym wieku ( ja ci daje 14 lat max B) ).

doors
09-03-2006, 14:19
Wiec co do osoby ktora ubilem fakt, pomysl nie moj , wykonanie moje, tak czy inaczej jak juz mowilem po wojnie zaplace za dead, teraz jest to niemozliwe z powodow ekonomicznych.Film jest na forum thori na tibia.com.
A w tibi działo sie wiele ale wy o tym nie wiecie.

milo mi to slyszec. i nie chodzi tu tylko o rekompensate, ale takze ze wzgledu na moje zdanie na temat twojej osoby.

a to co sie stalo w nocy to chyba wynik rozluznienia w szeregach lao(dalej bede obstawal przy tej nazwie zeby sobie nie komplikowac sprawy) po ostatnich udanych akcjach.
a dla feawyn brawa. kadzy ded to jej frag. zadkosc.

pivope
09-03-2006, 14:39
Eaglix: Mar 09 2006, 00:42:09 CET Killed at Level 92 by Feawyn
and by Drageloth
Lotarkilla: Mar 09 2006, 00:40:39 CET Killed at Level 68 by Feawyn
and by Thas Vook
Macten: Mar 09 2006, 00:45:27 CET Killed at Level 86 by Feawyn
and by Sikews
Xuen: Mar 09 2006, 00:37:53 CET Killed at Level 50 by Feawyn
and by Sikews

Statsy: 28-25 :confused: dla Wzycieks

@pivope: moze czasem zamiast w tibie grac to do szkoly zajrzyj bo trudno cie zrozumiec momentami...chyba ze jest to po prostu efekt twojego podniecenia, coz tak bywa w mlodzienczym wieku ( ja ci daje 14 lat max B) ).
dajesz mi 14 lat? przeicez ja ma 10 ;/ i bardzo sie podniecam jak widze twoje posty niewiem po co wy tu all piszecie takie glupoty i tak juz niepogracie na thori :)

Lotarkilla
09-03-2006, 16:45
milo mi to slyszec. i nie chodzi tu tylko o rekompensate, ale takze ze wzgledu na moje zdanie na temat twojej osoby.

a to co sie stalo w nocy to chyba wynik rozluznienia w szeregach lao(dalej bede obstawal przy tej nazwie zeby sobie nie komplikowac sprawy) po ostatnich udanych akcjach.
a dla feawyn brawa. kadzy ded to jej frag. zadkosc.

To nie rozluznienie w szeragach lao.Można to nazwać nieporozumieniem , które przypłaciliśmy tymi fragami.Szeroko pojeta logistyka zawiodla tym razem.
A co do Feawyn to czysty zbieg okoliczności , to nie były jego czyste fragi , on w wiekszosci zadał główne obrażenia więc dlatego jego nick jest wyswietlony na stronce .Ale akcja była najwyższej klasy :)

Lotarkilla
09-03-2006, 16:49
dajesz mi 14 lat? przeicez ja ma 10 ;/ i bardzo sie podniecam jak widze twoje posty niewiem po co wy tu all piszecie takie glupoty i tak juz niepogracie na thori :)

,,Kończ waść panie , wstydu oszczędz"......

....sobie

Lotarkilla
09-03-2006, 17:31
Double post ~ sorry.

Cer'is
09-03-2006, 17:42

oh cwan cwan cwan ty naprawde jestes dzieciak do mnei mwoisz ze pvp to nic na thori potem sie wychwalasz itp jaki ty best jestes 8o potem placzesz ze niepodaje nicku ten blade... jakos tak a jakos nie widzialem posta w ktorym sie przedstawiles cwanishu a co do twojej PRINCE LISTY to gon sie ty kruczy wąsie moje eq przed woja price lista by kosztowalo 150k a tak to ni ***a z 200k wychodzi jedne rzeczy obnizasz inne zdrozasz czemu niech zgadne to na czym huncisz hydry to chcesz zarobic inny maja sellac rh za 50k a ty za 40 i all u ciebie kupuja proste no nie? a to na czym nei huncisz masz drogie jak *** grrr X(

pivope
09-03-2006, 18:30
oh cwan cwan cwan ty naprawde jestes dzieciak do mnei mwoisz ze pvp to nic na thori potem sie wychwalasz itp jaki ty best jestes 8o potem placzesz ze niepodaje nicku ten blade... jakos tak a jakos nie widzialem posta w ktorym sie przedstawiles cwanishu a co do twojej PRINCE LISTY to gon sie ty kruczy wąsie moje eq przed woja price lista by kosztowalo 150k a tak to ni ***a z 200k wychodzi jedne rzeczy obnizasz inne zdrozasz czemu niech zgadne to na czym huncisz hydry to chcesz zarobic inny maja sellac rh za 50k a ty za 40 i all u ciebie kupuja proste no nie? a to na czym nei huncisz masz drogie jak *** grrr X(
:baby: :baby: :baby: widze ze nastepna Panienka ma kompleksy :baby: :baby: :baby: tacy twardzi jestescie na forum podajcie swoje Nicki z thori bo zapewno
kazdy z was lize dupsko na thori a tu wyzywa itd. Lotar to ma byc nieporozumienie? :O <hahaha> hahahahahahaha ja walczylem jako 1 sorc z twi :) powiedzmy tak. wasz czas dobiega konca :] macten chyba mial error uh bota xD 8o

Bound for Glory
09-03-2006, 18:40
:baby: :baby: :baby: widze ze nastepna Panienka ma kompleksy :baby: :baby: :baby: tacy twardzi jestescie na forum podajcie swoje Nicki z thori bo zapewno
kazdy z was lize dupsko na thori a tu wyzywa itd. Lotar to ma byc nieporozumienie? :O <hahaha> hahahahahahaha ja walczylem jako 1 sorc z twi :) powiedzmy tak. wasz czas dobiega konca :] macten chyba mial error uh bota xD 8o

Jesli podliczyc by liczbe wyzwisk w tym temacie to zapewniam Cie ,ze w tym przodujesz tylko ty i nikt inny. Co do lizania dupy to ktoz inny jak nie nasz mr.Prince List pokazal jak sie lize dupe (mam na mysli Wzyckow) i jednoczesnie zdradza swoich niedawnych kumpli z gildii. A co do kompleksow to poza Toba nie widac na forum aby ktos je mial ;)

pivope
10-03-2006, 05:20
Jesli podliczyc by liczbe wyzwisk w tym temacie to zapewniam Cie ,ze w tym przodujesz tylko ty i nikt inny. Co do lizania dupy to ktoz inny jak nie nasz mr.Prince List pokazal jak sie lize dupe (mam na mysli Wzyckow) i jednoczesnie zdradza swoich niedawnych kumpli z gildii. A co do kompleksow to poza Toba nie widac na forum aby ktos je mial ;)
hahaha ja lize dupe? to ja pytalem czy moge do wzyckow? sam feawyn i thas pytal czy do nich dojde i napisalem im ze sie zastanowie potem se pomyslalem why nie moze na runy lao trocha naciagac ale malo dali psy ;/
Bound for Glory teraz jestes ignorowany dopuki niepodasz swojego nicku niebede gadal z jakimis opszczymurami ktorych nieznam mama mi zbrania z obcymi gadac :)

Sir Fuvi
10-03-2006, 07:15
Oj Cwany, Cwany... przechodzisz samego siebie... Kiedyś myślalem, że jesteś normalnym graczem w tibie polskiego pochodzenia, tyle, że byłeś "jakoś" wyjątkowo zdolny w nabijaniu lvli, nawet sprzedawałem Ci hmmy(moje całe zapasy). Byłeś moim przykładem, ale po tym, co piszesz na tym forum, widze że jesteś po prostu nielojalnym noobem :(

P.S. Jak chcesz mnie zrookować to prosze mój nick: Lee Paylong...
Myśle, że Ciebie to nie zdziwi...

Aragami
10-03-2006, 08:10
A mój nick to... Aragami :p . Fajny temat. Od poczatku śledze tą tibianowele. Oby tak dalej.

pivope
10-03-2006, 08:44
Oj Cwany, Cwany... przechodzisz samego siebie... Kiedyś myślalem, że jesteś normalnym graczem w tibie polskiego pochodzenia, tyle, że byłeś "jakoś" wyjątkowo zdolny w nabijaniu lvli, nawet sprzedawałem Ci hmmy(moje całe zapasy). Byłeś moim przykładem, ale po tym, co piszesz na tym forum, widze że jesteś po prostu nielojalnym noobem :(

heh niebede cie rokowac niemam nic do ciebie a co do lojalnosci to zawsze bylem lojalny a co do L&O mowilem ze moglem z nimi walczyc ale Leathal okazal sie Frajerem i zchakowal Elven winda.
Popatrz sobie na ottomanow oni to sa dopiero lojalni gdy bylismy w hooligans army oni byli znami doszedl do nas Drasen i oni odrazu wyszli z wojny i poszli do Wzyckow wiec niegadajcie takich farmazonow

Crazy Onion
10-03-2006, 11:40
widze ze nastepna Panienka ma kompleksy tacy twardzi jestescie na forum podajcie swoje Nicki z thori bo zapewno
kazdy z was lize dupsko na thori a tu wyzywa itd. Lotar to ma byc nieporozumienie? :O <hahaha> hahahahahahaha ja walczylem jako 1 sorc z twi powiedzmy tak. wasz czas dobiega konca macten chyba mial error uh bota xD
Ojejku zabijesz komus ludzika w grze <placze> ;) , to ja ci powiem w inna strone...jak taki jestes kozak na forum i w grze to daj adres...panienko B) . Poza kilkoma nowymi ludzmi, znam wszystkich ktorzy tu pisza i zapewniam cie ze zaden z nich nie lize ci dupska, bo maja po prostu na ciebie wy***ane :).
hahaha ja lize dupe? to ja pytalem czy moge do wzyckow? sam feawyn i thas pytal czy do nich dojde i napisalem im ze sie zastanowie potem se pomyslalem why nie moze na runy lao trocha naciagac ale malo dali psy ;/
Bound for Glory teraz jestes ignorowany dopuki niepodasz swojego nicku niebede gadal z jakimis opszczymurami ktorych nieznam mama mi zbrania z obcymi gadac
aaaa wiec teraz chcesz nam wmowic ze to tobie Wzycki w dupe wchodzily...buahahahahahahaha......rotfl......buah ahahahahah......a co do ignorowania Bounda to pokazujesz tylko swoja niemoc wobec rozsadnej krytyki pod twoim adresem...oj dziecko dziecko :baby: .
Oj Cwany, Cwany... przechodzisz samego siebie... Kiedyś myślalem, że jesteś normalnym graczem w tibie polskiego pochodzenia, tyle, że byłeś "jakoś" wyjątkowo zdolny w nabijaniu lvli, nawet sprzedawałem Ci hmmy(moje całe zapasy). Byłeś moim przykładem, ale po tym, co piszesz na tym forum, widze że jesteś po prostu nielojalnym noobem

Widocznie znales drugiego ownera, poza tym to nie zdolnosc w nabijaniu leveli tylko sharing.
A naprawde nabijac levele to potrafil Gorthard B) .
heh niebede cie rokowac niemam nic do ciebie a co do lojalnosci to zawsze bylem lojalny a co do L&O mowilem ze moglem z nimi walczyc ale Leathal okazal sie Frajerem i zchakowal Elven winda.
Popatrz sobie na ottomanow oni to sa dopiero lojalni gdy bylismy w hooligans army oni byli znami doszedl do nas Drasen i oni odrazu wyszli z wojny i poszli do Wzyckow wiec niegadajcie takich farmazonow
ty lojalny ?...lol...a co do haka Elvena to kiedy dolaczales do LaO to Elven juz byl dawno po haku wiec nie probuj sie tak glupio usprawiedliwiac. Co do Ottomanow to po prostu nie lubia Drasena, wiec dlatego odeszli .

Sun Cow
10-03-2006, 13:06
BYE Thoria
Mar 09 2006, 19:38:32 CET Killed at Level 75 by Drasen
and by Neilz
Hacker za***al all itemy i 600k expa poszlo sie ***ac..

Your Sun Cow'Thor

pivope
10-03-2006, 14:08
BYE Thoria
Mar 09 2006, 19:38:32 CET Killed at Level 75 by Drasen
and by Neilz
Hacker za***al all itemy i 600k expa poszlo sie ***ac..

Your Sun Cow'Thor
heheh wczoraj cie zabilismy :D btw toba gral wtedy moj kumpel ale on dostal pasy od kogos i byl na tobie p-set bolty sd i uhy :D
Crazy Onion chetnie podam ci moj adres :] ale po co? jestes jakims 13latkiem ktory nawet niewie gdzie lezy moje miasto.

Unholly
10-03-2006, 14:48
Wojna wojną, rozumiem kwestie PA w trakcie wojny, ale zastanawia mnie czy zwykły, przeciętny gracz niemajacy nic wspolnego z wojną niebedzie cierpal tylko troche mniej od pokonanych. Teoretycznie niepowinien... ale... no własnie jest kilka ale :) Samo PA mozna zniesc, podkulic ogon i isc w las... ale gozej z random PK walczacych stron... trzeba przyznac ze na thorii to sieje chyba najwiekszy strach... ta nieprzewidywalnosc :)
A osobiscie ciesze sie, ze wojna niema podtekstow rasistowskich, narodowosciowych itp.. zreszta Sikews juz chyba prubowal wykosic wszystkich polakow, co niemoglo sie udac... z przyczyn oczywistych.
Wazne by ci co sobie juz cos wywalczyli nie dostali głupawki i aby im woda sodowa nie uderzyla :P
A wogole to ciezko narzekać na nude na tym servie...puki co... :D

Pozdro

Coyotoss
10-03-2006, 14:49
cwanish masz na mysli Torun czy wioske Solec ^.^

Cer'is
10-03-2006, 14:58
A wiec tak po primo Cwanish jak moi kumple skacza trenic to ci podam mojego nicka bo nie chce stracici monk makera !

Po secondo (jakos tak :faceoff: ) Aragami my sie znamy Awrok Forever ale jak cos chcesz komentowac Songusie to musisz na priv nie inaczej

Po (nie wiem jak 3) :] Nie wypowiedziales sie Cwan na to co powiedzilaem czyzbys nie mial nic przeciw ??? aaa i Coyytos on jest z torunia ??? o boze to juz wiadomno skad ptasia grypa aaa jak tak cwan ty z torunia to podaj adres i moze cie zobacze bo za ok. tyga jade do ciotki na weekend do torunska :P

Coyotoss
10-03-2006, 15:13
Kazdy wie ze jeden owner cwanisha jest z S"t"olca a drugi z Torunia :)

Unholly
10-03-2006, 16:01
Kazdy wie ze jeden owner cwanisha jest z S"t"olca a drugi z Torunia :)

W sumie brachu malo mnie obchodzi kto ma ilu ownerow, skad kto jest i ile godzinn dziennie gra. Mnie na władzy niezalezy bo ja do niej niestworzony :P
Moim zdaniem, kiedy samemu sie wyrobi chara to wieksza frajda i duma z sukcesow :)
A tak mimochodem zastanawiam sie nad jednym... gdyby CIPy naprawde chcialy zwalczyc sharing to juz dawno powinni wprowadzic IP na chary.
Moze grywalnosc by spadla albo inne kwestie o ktorych pojecia niemam :)

Sun Cow
10-03-2006, 16:41
16:26 Sun Cow'Thor: yo
16:27 Cwanish: yo
16:27 Sun Cow'Thor: ej z kad twoj kolega mial pasy?
16:27 Sun Cow'Thor: do sun cowa
16:27 Sun Cow'Thor: to on mi key logera w***al?
16:27 Sun Cow'Thor: i mnie haknol?
16:27 Cwanish: jaki
16:27 Cwanish: kolega
16:27 Cwanish: ?
16:27 Sun Cow'Thor: na tibia.pl
16:27 Sun Cow'Thor: pisales
16:27 Cwanish: lol?

wytlumasz mi

Crazy Onion
10-03-2006, 16:47
heheh wczoraj cie zabilismy :D btw toba gral wtedy moj kumpel ale on dostal pasy od kogos i byl na tobie p-set bolty sd i uhy :D
Crazy Onion chetnie podam ci moj adres :] ale po co? jestes jakims 13latkiem ktory nawet niewie gdzie lezy moje miasto.

Wyobraz sobie ze wiem...a lat mam troche wiecej B) .

Coyotoss
10-03-2006, 17:09
cwanish padl : )

Crazy Onion
10-03-2006, 17:16
cwanish padl : )

Mar 10 2006, 16:34:43 CET Killed at Level 71 by Resat

buahahahahahaahahahaha....enjoy naab ! :)

Bound for Glory
10-03-2006, 17:19
Mar 10 2006, 16:34:43 CET Killed at Level 71 by Resat

buahahahahahaahahahaha....enjoy naab ! :)

A to Ci niespodzianka po ciezkim dniu :dance:
Gratuluje wspanialego pvp panie Cwany (niech zgadne - znow zignorowales
przeciwnika?). Tak to bywa jak szkoda many na zarzucenie mana shielda :baby:
A tak przy okazji co tak s*******ales dzis przed Drasenem ? U***ales mu kumpla jakiegos czy co ?

@edit: Cwany Wzycki sie juz wypiely na Ciebie? Czemu nie ubili Resata po Twoim dedzie skoro bylo ich tylu online i dlaczego nie jestes juz w gildii ?

doors
10-03-2006, 20:37
przynudzacie juz w tym temacie. coraz rzadziej tu zagladam, jeszcze rzadziej cos ciekawego przeczytam.
mi to wyglada na fun club cwanisza pomalu, a nie na forum o thorii.
w kazdym razie poczatek tego tematu byl ciekawszy. jak sie tylko udalo go rozkrecic, to kicha sie zrobila.

Lance Blade 15
10-03-2006, 21:47
Mam pytanie do Drasena i Cwanisha. Czy w rl jestescie jakos wyjatkowo nieakceptowani przez otoczenie?

Bound for Glory
10-03-2006, 23:08
przynudzacie juz w tym temacie. coraz rzadziej tu zagladam, jeszcze rzadziej cos ciekawego przeczytam.
mi to wyglada na fun club cwanisza pomalu, a nie na forum o thorii.
w kazdym razie poczatek tego tematu byl ciekawszy. jak sie tylko udalo go rozkrecic, to kicha sie zrobila.

Ale zauwaz ,ze ten temat rozkrecil sie w duzej mierze dzieki Cwanishowi i jego postom :p

doors
11-03-2006, 12:06
up

jesli juz mamy tarzac sie w gownie to lepiej jak jest go wiecej...

ja, mimo wszytsko, glosuje za tym co bylo. mniej a ciekawiej - jakosc nad ilosc.

choc niechetnie, bo jak juz pisalem mam tego serdecznie dosc i w tym gownie tarzac sie nie chce, to jednak przyznam, ze w tej chwili sam jestem bardzo ciekaw co tez cwanisz ma do powiedzenia. i nie podniecam sie tak samym dedem bo to ze freag zostal zapisany jednemu kolesiowi to nie znaczy ze nikt mu nie pomagal, a sam akcji nie widzialem, co faktem ze juz go nie ma we wzyckach no i, jak zostalo wspomniane, drasen go ganial.
wprawdzie od tego wszytskiego nie minelo duzo czasu, ale jednak mam wrazenie ze cwanisz zamilkl.

ale w gruncie rzeczy wszytsko to traktuje bardziej w kategoriach ciekawostki. ze "swiezych" rzeczy bardziej ruszaja mnie wydarzenia z udzialem lao.
na tibia.com przeczytalem o kilku dedach do ktorych przyczynili sie m.in jariaz masterkilla, bozkurt i resat(ottoman). owczywiscie przez przyczynianie sie mam na mysli ich udzial. ofiary z tego co mi wiadomo nie mialy na sumieniu nic, poza kasa, ktora chyba wg wyzej wymienionych osob nie nalezala im sie. slowem: random pk.
zal mi kolesia ktory oddal wszytsko co mial a i tak zostal ubity, do tego noob charem, zeby nikt nie zaliczyl niesprawiedliwego fraga. kurestwo.
jariaz usprawiedliwia sie na tibia.com ze wzycki zabijaja ich rl. gratuluje toku myslenia( tym wiecej, ze mam powazne watpliwosci czy choc jedna z tych osob ktore padly byla "rl firend'em" wzyckow). wydawalo mi sie jednak ze lao stac na cos wiecej niz ubijanie tylko znajomych wzyckow, i to raczej nie z racji ze sa ich znajomymi tylko dlatego ze maja nizsze lvl, a lot kto wie czy nie lepszy(malo kto na tych lvl nosi AOL'a).
pewnie wielu z was uwaza, ze pieprze i moralizuje, tyle czestokroc sami macie pretensje o pa, random pk i starszycie co to bedzie gdy wzyckowie panowac beda niepodzielnie. zreszta pomimo tego ze to jest gra, wspolczuje kolesiom ktorzy do tego stopnia sie przejeli ze chcac skonczyc z tym swiatem a przeciez juz tyle czasu na niego poswiecili.
czasami mysle, ze wybierajac postac powinno sie wybierac tez jej charakter i kazdy by z opsiu wiedzial z kim ma do czynienia. oczywisce gra byla by przez to mniej interesujaca, bo troche prostsza, ale patrzac na fora, na ludzi w grze latwo sie przekonac ze czesc to idioci, inny to jeszcze dzieciaki ktorym daleko zarowno do dojrzalosci jak i samodzielnego myslenia, a reszta to albo *****y albo osoby ktore boja sie byc "dobre" bo to sie albo nie oplaca albo nie jest za bardzo w modzie.
dojrzalych, konstekwentnych w mowie i czynie jest tu naprawde niewielu.
mowicie ze jestescie przeciw PA, tyle ze wiekszosc was to jednak bawi o ile to wy jestescie sielniejsza ze stron, jestescie przeciw pekowaniu, ale tylko gdy was lub waszych kumpli sie pekuje. a jeszcze zeby sie usprawiedliwic to piszczecie ze zabiliscie za insulting. jakis gowniarz wam powiedzial jakies bzdury, a wy wtedy siniejecie na twarzy i pieprzycie o honorze.
"ta zniewaga krwi wymaga" - to nie jest cycat z dramatu czy filmu historycznego a z komedii. smiejscie sie z innych, moze czas posmiac sie z siebie.

Drakkeinen
11-03-2006, 13:32
a propo Pa i random pk: dzisiaj rano WATAHA wzyckow i społka latala po miasta i wycinała w pien cała ludnosc... poczawszy od 10 skonczywszy na 60 tych levelach.... Z tym trzeba skonczyc!~.~ Na szczescie nie dotyczylo to mnie.... ale wielu ludzi stracilo wiekszosc z tego co posiadała i na co sobie zapracowała...

Unholly
11-03-2006, 13:36
Kurcze, gdybym miał wyklinać ludzi ktorzy mnie zabić chcieli na tym servie, to by mi czasu niestarczyło... poniewaz jedni graja dla satysfakcji z samego grania, inni poto aby móc rzadzic i ustalac zasady, a inni poto by dodac tej grze troche adrenaliny, krwi i nieprzewidywalnosci.
A samego PA raczej sie juz niepozbedziemy, zato mozna w jakims stopniu probowac ograniczyc random pk, co oczywiscie zalezy tylko od tych "wielkich" :) Szkoda tylko ze ta wojna dopuszcza sie nawet najbardziej nieczystych zagran, jak hackowanie, pingowanie itp.
A to ze ta wojna jeszcze bedzie długo trwala to niemam wątpliwosci.
Na temat Cwanisha jak i na temat reszty z was niemoge sie wypowiadac bo nieznam powodow i przyczyn takiego albo innego zachowania.
Ale moge zajac stanowisko co do faktów :P

doors
11-03-2006, 13:50
wlasnie obejrzalem film jak luxo(on nagrywal ale tez i bil),feawyn,drasen,spartibus,deliath i mecy wzyckowie,lorz ez i thas vook ubili eltrixona.
domyslam sie ze powod, to ta rzadza krwi o ktrej wyzej mowa. nie ma jak to dobry ubaw. eltrixon teraz sie dobrze pobawi traca kilkanascie h na odrobienie strat. a jakie to fajne kupowac AOL po raz kolejny.
ale zapewniam ze ja sie bede dobrze bawil ubijajac PAbuserow, o ile bedzie mi to dane. a jak nie, to przeciez to tylko gra - zadna strata.
podobno zycie to tez gra. dlaczego tu sobie przeszkadzac? wielu sobie nie przeszkadza a inny maja do nich pretensje bo sa tchorze i sami nie moga...smieszne nie?:)
moze by sprobowac sie pobawic w siedmiu wspanialych i zarazem sprawiedliwych. bycie kims komu ne sprawia radosci znecanie sie nad slabszymi nawet w grze tez moze byc fajne. a sciganie tych, ktorzy nie potrafia przestrzegac pewnych regul wspolnego zamieszkiwania jednej planety ma wiele uroku.
swiat bez pa to nudy? toz mozna dzielic sie na gildie organizowac wojny etc. jak dla mnie za***ista gra by byla. juz nie samo rpg ale i troche strategii zrecznosciowej.
pomarzyc wolno przeciez..:)

wolfram
11-03-2006, 15:38
@doors

eltrixon zaplacil zyciem za swoja glupote...

pivope
11-03-2006, 17:12
Doors Eltrixon padl poniewaz mial plan zeby przylonaczyc sie do LAO ale niezdazyl teraz to juz se moze ;]
Drakkeinen nie wzycki tylko LAO :) latali w nocy i rano lali kazdego 50+