zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 46ek,i 52 ms , na Lunarze pada !

lunaryjczykas
03-02-2006, 09:00
http://rapidshare.de/files/12437715/Lunara.rec.html

Enjoy~

Fire Necromacer
03-02-2006, 10:08
Fajny filmik tylko szkoda, że loot Ci nie dopisał (pierwszy frag), a drugiego loota niestety nie widać :(
Warto wyczerpać limit na rapidzie xD

Shu.shu
03-02-2006, 10:22
Fajny Filmik:P Nawet Fajne masz PVP:p Loot do bani , ale następnym razem będzie lepszy xD

NooB from LW
03-02-2006, 10:28
Czemu loot niedopisał? Nawet dobry biorąc pod uwage zurzycie run(pierwszy frag) ale film spox

lunaryjczykas
03-02-2006, 10:31
loot byl sux,przyznaje,no ale padli ;D:evul:

Gunzo
03-02-2006, 11:54
Tak zeby to chociaz byl twoj filmik

Wyraznie tam widac ze kolesie uzywaja szwedzkiego w tym rowniez ten chlop za ktorego ty sie "podajesz"

Jacusio
04-02-2006, 10:21
loot byl sux,przyznaje,no ale padli ;D:evul:

Stary po pierwsze nie było cię tam i nie wiesz jak było. Goście byli na pk całą gildią, u***ali kumpla najpierw, a jak chcieliśmy się dowiedzieć dlaczego, zaczeli lać nas. Wszscy 3 byliśmy na huncie więc mało run i uh, jakbyś nie zauważył kolesie nie wzięli z ryców ani jednego uha, chociaż było ich 5, a momentami 6, których na filmie nie widać. Kolesie byli napchani uhami po zęby, a ten drut jak zauwazyliście napewno na filmie z sd niezbyt czesto trafiał, jak trafiał to tylko wtedy gdy ms miał lagi i nie był przygotowany, bo poprostu przechodził i zobaczył jak nas leją. Ja osobiście miałem 2 bp uh i tak dość dlugo się trzymałem, a ten niby 46 ek, miał dopiero co wbity 45 lvl, bo właśnie wrócił z hunta i miał tylko niepełne 3 bp uh, więc ciekawe jak mieliśmy dać rade całej gildii. A tak wogóle to zlootowali g-arma, ale jak widzicie fajna z nich rodzina jeśli 2 się podzieliło armem, a reszta nic nie wiedziała. Jakbym miał dużo uh żaden z tych tam niedałby sobie rady, ale niestety kolesie nie walą sami i walą ludzi którzy nie mają się czym bronić. Jakbym wiedział ż będe musiał sie z kimś walić to przynajmniej wziołbym sobie dwuręczną i założył axe ringi. Tak pozatym kolesie już na samym początku zaczęli nas straszyć najsilniejszą gildią, bo miał 1 z nich protka od niej, więc jaki był sens walczyć żeby zaraz żegnać się z serverem. Pozatym my nie uciekaliśmy a ten trapa to nie był trap zbyt udany bo 2 razy uciekliśmy, tylko postanowiliśmy walić sie d końca, a ten kto wzucił ten filmik to od razu oddałby wszystkie itemki żeby nie paść. Tak to jest jak cię walą 87rp 48ed 31ek 47ek 39ed i jeszcze jakiś palek nie obczajam jaki lvl. Więc to chyba nie oni tylko my mamy dobre pvp jak na ryców, gdyż ani jeden uh im nie wpadł. A na filmie nie widać że ja lepiej trafiałem z hmm niż ten drut z sd, więc czym się podniecacie.

Jacusio
04-02-2006, 10:22
śmieszne jest to że podniecacie się filmikami z pk a nie filmikami z dobrych huntów, questów. Żal mi was.

Dark Afarof
04-02-2006, 10:43
Panie lunarajczykas. Wiem ktos Ty:) Nie było Cię tam bo nawet nie wiedziałes jaki mam lvl. Nie miałem uh nie miałem hmm nie miałem nawet mana fluidow.Poza tym Dark Afarof nie jestem charem jakiegos high lvla jak tamci:) Nie jestem tez maniakiem zeby siedziec cały dzień przy kompie i wbijać skille tudzież nie byłem tchórzem żeby stamtad uciekać. MS po prostu nie grał. Zalogował się żeby chwilkę pograć. A nie Pkowac żeby odbic swoje niepowodzenia w szkole lub w pracy. co do filmiku. 6 ludzi tlucze 2 i wszyscy sie podniecaja jakby zabili jakies 150+ lvle. mielismy od nich nizsze i malo runek ;) 3 nas sdkowalo i nie oddalismy ani jednego uha ;) byli tacy dobrzy ze nie potrafili nas w 6 sciagnac, pozniej w 5 bo jeden z palkow uciekl. Zreszta nie bede sie przejmowal ze mnie jakis gowniarz ubil i poczul sie lepszy. Niech sie cieszy. Papa.

Sergei Strogavon
04-02-2006, 16:39
Fajny filmik tylko szkoda, że loot Ci nie dopisał (pierwszy frag), a drugiego loota niestety nie widać :(

Lol po pierwsze to niejest filmik tej osoby ktora go dala tylko jakiegos szweda...

Sergei Strogavon
04-02-2006, 16:46

Lol po pierwsze to niejest filmik tej osoby ktora go dala tylko jakiegos szweda...

lunaryjczykas
04-02-2006, 16:48
no ale przyznajcie (dark aforof i jacusio)ze ladnie padliscie,czy ja cos mowie ze to ja krecilem ? Wziolem filmik z tibicams.com,i chlopcy sie tak nie podniecajcie ze nie mieliscie run itd.ja tylko dalem film zeby sobie ludzie poogladali,Slusznie Dark Aforof padles,bo mnei chciales zabic,zdradz loota ;D

Dark Afarof
04-02-2006, 23:50
no ale przyznajcie (dark aforof i jacusio)ze ladnie padliscie,czy ja cos mowie ze to ja krecilem ? Wziolem filmik z tibicams.com,i chlopcy sie tak nie podniecajcie ze nie mieliscie run itd.ja tylko dalem film zeby sobie ludzie poogladali,Slusznie Dark Aforof padles,bo mnei chciales zabic,zdradz loota ;D

Człowieku, daj sobie spokój. Ściemniasz w swoim opisie o swoim lvlu i skillach. Nawet profesje przekręciłeś. Knight von Dawid jakos tak sie zwiesz. Masz 10 lvl i padłeś wczoraj bo spamowałeś jak głupi o tym filmiku. I nawet ja cie nie ubilem a powod mialem. Jestes zwykłym noobem, który raz dostał w dupę na zamku w ab ale cie nie zabilem bo nie jestem pk, chociaz rzucales mi najpierw trupem huntera, a pozniej prawie zgniłymi WASPAMI. A mozliwe ze masz ta inna postac ;) Padlismy bo tak wyszlo. Raz na kozie raz pod kozą :)

Jacusio
04-02-2006, 23:59

Masz racje piekny dead, walka do ostatniego uha, ty nie przeżyłbyś pierwszej serii z sd ;P A tak wogóle dobrze wiedzieć że jesteś takim dobrym graczem, to jak mi ukradniesz loota następnym razem to będe wiedział co robić, bo do tej pory myślałem że jesteś noobem i się uczysz grać dopiero, a teraz wiem że kradniesz umyślnie więc lepiej żebyś mi nic więcej nie zabrał. ;) Cya in game maybe. ;)

Pruel
05-02-2006, 01:10
O jaki ja sie sławny robie nawet filmy o mnie kręcą 8o

No to jeszcze w tym temacie jest fotka.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=62475&highlight=vampires

Pewnie byście sie cieszyli jakby na filmiku ze mnie coś takiego wypadlo.
A tu niefart nie wypadl mój p-arm ;/

A filmik kiepski. Malo akcji. Za szybko ms pada :p
A mógł żyć długo i szcześliwie.

----------------
Specjalnie założylem konto na tym forum zeby sie wypowiedziec w tym temacie. ;)
Wreszcie przyszła sława :cup: buahahahaha

Dark Afarof
05-02-2006, 11:36
Yup :) Nareszcie :cup: Nawet nie widać jak mój G-Arm wypada 8o

lunaryjczykas
05-02-2006, 11:42
@Dark Afarof
Mam knight von Dawida,gram z kolegom,Pozatym mam palladyna,ale nie podam nicku bo bede mial pewnie hunted :p co zlego w tym ze dalem filmik na forum ?Nie rozumiem cieX(

Dark Afarof
05-02-2006, 14:30
@Dark Afarof
Mam knight von Dawida,gram z kolegom,Pozatym mam palladyna,ale nie podam nicku bo bede mial pewnie hunted :p co zlego w tym ze dalem filmik na forum ?Nie rozumiem cieX(

A więc Account Sharing?8o Jak miło, że się przyznajesz. Mam nadzieję, że jakiś GM spojrzy na to swoim okiem, równie wesoło jak ja:evul:
Co do hunta. Gdzieżby tam. :]

lunaryjczykas
05-02-2006, 16:13
A więc Account Sharing?8o Jak miło, że się przyznajesz. Mam nadzieję, że jakiś GM spojrzy na to swoim okiem, równie wesoło jak ja:evul:
Co do hunta. Gdzieżby tam. :]

no zobaczymy