Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-02-2006, 09:00   #1
lunaryjczykas
Guest

Strzałka 46ek,i 52 ms , na Lunarze pada !

http://rapidshare.de/files/12437715/Lunara.rec.html

Enjoy~
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-02-2006, 10:08   #2
Fire Necromacer
Użytkownik Forum

Fire Necromacer's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Chełm - -mini city- - Ilość postów: 413
Wpisy bloga: 1

Imię: Nekrofil
Gildia: #tibia.pl
Świat: QuakeNet
Poziom: +v
Skille: elita
Fire Necromacer ma numer GG 4572680
Domyślny

Fajny filmik tylko szkoda, że loot Ci nie dopisał (pierwszy frag), a drugiego loota niestety nie widać
Warto wyczerpać limit na rapidzie xD

Welcome to IRC, where the men are men, the women are men and the little girls are FBI agents.

(+Nekrofil) uptime: 4w 3d 2h 31m 17s :: record: 9w 6d 13h 16m 11s <- KNEEEES NUBS!
Fire Necromacer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2006, 10:22   #3
Shu.shu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 11 2005
Lokacja: Batory

Stan: Na emeryturze
Imię: Shu
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Król

Fajny Filmik Nawet Fajne masz PVP Loot do bani , ale następnym razem będzie lepszy xD
Shu.shu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2006, 10:28   #4
NooB from LW
Użytkownik Forum

NooB from LW's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: Lidzbark Warimński

Stan: Na emeryturze
Imię: Nie
Gildia: gram
Świat: juz
Poziom: w
Skille: tibie
NooB from LW ma numer GG 9402597 Send a message via Skype™ to NooB from LW
Domyślny

Czemu loot niedopisał? Nawet dobry biorąc pod uwage zurzycie run(pierwszy frag) ale film spox
NooB from LW jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2006, 10:31   #5
lunaryjczykas
Guest

Strzałka

loot byl sux,przyznaje,no ale padli ;D
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2006, 11:54   #6
Gunzo
Zbanowany

Gunzo's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Pupcia

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rexis ftw
Profesja: Elite Knight
Świat: Zanera
Poziom: 113
Skille: 90/85
Gunzo ma numer GG 3781859
Domyślny

Tak zeby to chociaz byl twoj filmik

Wyraznie tam widac ze kolesie uzywaja szwedzkiego w tym rowniez ten chlop za ktorego ty sie "podajesz"

Ostatnio edytowany przez Gunzo - 03-02-2006 o 11:57.
Gunzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-02-2006, 10:21   #7
Jacusio
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lunaryjczykas
loot byl sux,przyznaje,no ale padli ;D
Stary po pierwsze nie było cię tam i nie wiesz jak było. Goście byli na pk całą gildią, u***ali kumpla najpierw, a jak chcieliśmy się dowiedzieć dlaczego, zaczeli lać nas. Wszscy 3 byliśmy na huncie więc mało run i uh, jakbyś nie zauważył kolesie nie wzięli z ryców ani jednego uha, chociaż było ich 5, a momentami 6, których na filmie nie widać. Kolesie byli napchani uhami po zęby, a ten drut jak zauwazyliście napewno na filmie z sd niezbyt czesto trafiał, jak trafiał to tylko wtedy gdy ms miał lagi i nie był przygotowany, bo poprostu przechodził i zobaczył jak nas leją. Ja osobiście miałem 2 bp uh i tak dość dlugo się trzymałem, a ten niby 46 ek, miał dopiero co wbity 45 lvl, bo właśnie wrócił z hunta i miał tylko niepełne 3 bp uh, więc ciekawe jak mieliśmy dać rade całej gildii. A tak wogóle to zlootowali g-arma, ale jak widzicie fajna z nich rodzina jeśli 2 się podzieliło armem, a reszta nic nie wiedziała. Jakbym miał dużo uh żaden z tych tam niedałby sobie rady, ale niestety kolesie nie walą sami i walą ludzi którzy nie mają się czym bronić. Jakbym wiedział ż będe musiał sie z kimś walić to przynajmniej wziołbym sobie dwuręczną i założył axe ringi. Tak pozatym kolesie już na samym początku zaczęli nas straszyć najsilniejszą gildią, bo miał 1 z nich protka od niej, więc jaki był sens walczyć żeby zaraz żegnać się z serverem. Pozatym my nie uciekaliśmy a ten trapa to nie był trap zbyt udany bo 2 razy uciekliśmy, tylko postanowiliśmy walić sie d końca, a ten kto wzucił ten filmik to od razu oddałby wszystkie itemki żeby nie paść. Tak to jest jak cię walą 87rp 48ed 31ek 47ek 39ed i jeszcze jakiś palek nie obczajam jaki lvl. Więc to chyba nie oni tylko my mamy dobre pvp jak na ryców, gdyż ani jeden uh im nie wpadł. A na filmie nie widać że ja lepiej trafiałem z hmm niż ten drut z sd, więc czym się podniecacie.
Jacusio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-02-2006, 10:22   #8
Jacusio
Użytkownik forum

Domyślny not good pvp

śmieszne jest to że podniecacie się filmikami z pk a nie filmikami z dobrych huntów, questów. Żal mi was.

Ostatnio edytowany przez Jacusio - 04-02-2006 o 10:26.
stary 04-02-2006, 10:43   #9
Dark Afarof
Użytkownik forum

Domyślny

Panie lunarajczykas. Wiem ktos Ty Nie było Cię tam bo nawet nie wiedziałes jaki mam lvl. Nie miałem uh nie miałem hmm nie miałem nawet mana fluidow.Poza tym Dark Afarof nie jestem charem jakiegos high lvla jak tamci Nie jestem tez maniakiem zeby siedziec cały dzień przy kompie i wbijać skille tudzież nie byłem tchórzem żeby stamtad uciekać. MS po prostu nie grał. Zalogował się żeby chwilkę pograć. A nie Pkowac żeby odbic swoje niepowodzenia w szkole lub w pracy. co do filmiku. 6 ludzi tlucze 2 i wszyscy sie podniecaja jakby zabili jakies 150+ lvle. mielismy od nich nizsze i malo runek 3 nas sdkowalo i nie oddalismy ani jednego uha byli tacy dobrzy ze nie potrafili nas w 6 sciagnac, pozniej w 5 bo jeden z palkow uciekl. Zreszta nie bede sie przejmowal ze mnie jakis gowniarz ubil i poczul sie lepszy. Niech sie cieszy. Papa.
Dark Afarof jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-02-2006, 16:39   #10
Sergei Strogavon
Użytkownik forum

Sergei Strogavon's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2006
Lokacja: Bogatynia

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: nima
Świat: Guardia
Poziom: 45+
Skille: 21/23
Poziom mag.: 47
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fire Necromacer
Fajny filmik tylko szkoda, że loot Ci nie dopisał (pierwszy frag), a drugiego loota niestety nie widać
Lol po pierwsze to niejest filmik tej osoby ktora go dala tylko jakiegos szweda...
Sergei Strogavon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-02-2006, 16:46   #11
Sergei Strogavon
Użytkownik forum

Sergei Strogavon's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2006
Lokacja: Bogatynia

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: nima
Świat: Guardia
Poziom: 45+
Skille: 21/23
Poziom mag.: 47
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fire Necromacer
Lol po pierwsze to niejest filmik tej osoby ktora go dala tylko jakiegos szweda...
Sergei Strogavon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-02-2006, 16:48   #12
lunaryjczykas
Guest

LOL

no ale przyznajcie (dark aforof i jacusio)ze ladnie padliscie,czy ja cos mowie ze to ja krecilem ? Wziolem filmik z tibicams.com,i chlopcy sie tak nie podniecajcie ze nie mieliscie run itd.ja tylko dalem film zeby sobie ludzie poogladali,Slusznie Dark Aforof padles,bo mnei chciales zabic,zdradz loota ;D
  Odpowiedz z Cytatem
stary 04-02-2006, 23:50   #13
Dark Afarof
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
no ale przyznajcie (dark aforof i jacusio)ze ladnie padliscie,czy ja cos mowie ze to ja krecilem ? Wziolem filmik z tibicams.com,i chlopcy sie tak nie podniecajcie ze nie mieliscie run itd.ja tylko dalem film zeby sobie ludzie poogladali,Slusznie Dark Aforof padles,bo mnei chciales zabic,zdradz loota ;D
Człowieku, daj sobie spokój. Ściemniasz w swoim opisie o swoim lvlu i skillach. Nawet profesje przekręciłeś. Knight von Dawid jakos tak sie zwiesz. Masz 10 lvl i padłeś wczoraj bo spamowałeś jak głupi o tym filmiku. I nawet ja cie nie ubilem a powod mialem. Jestes zwykłym noobem, który raz dostał w dupę na zamku w ab ale cie nie zabilem bo nie jestem pk, chociaz rzucales mi najpierw trupem huntera, a pozniej prawie zgniłymi WASPAMI. A mozliwe ze masz ta inna postac Padlismy bo tak wyszlo. Raz na kozie raz pod kozą
stary 04-02-2006, 23:59   #14
Jacusio
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:

Masz racje piekny dead, walka do ostatniego uha, ty nie przeżyłbyś pierwszej serii z sd ;P A tak wogóle dobrze wiedzieć że jesteś takim dobrym graczem, to jak mi ukradniesz loota następnym razem to będe wiedział co robić, bo do tej pory myślałem że jesteś noobem i się uczysz grać dopiero, a teraz wiem że kradniesz umyślnie więc lepiej żebyś mi nic więcej nie zabrał. Cya in game maybe.
stary 05-02-2006, 01:10   #15
Pruel
Użytkownik forum

Pruel's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2006

Domyślny

O jaki ja sie sławny robie nawet filmy o mnie kręcą

No to jeszcze w tym temacie jest fotka.
http://forum.tibia.pl/showthread.php...light=vampires

Pewnie byście sie cieszyli jakby na filmiku ze mnie coś takiego wypadlo.
A tu niefart nie wypadl mój p-arm ;/

A filmik kiepski. Malo akcji. Za szybko ms pada
A mógł żyć długo i szcześliwie.

----------------
Specjalnie założylem konto na tym forum zeby sie wypowiedziec w tym temacie.
Wreszcie przyszła sława buahahahaha
Pruel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2006, 11:36   #16
Dark Afarof
Użytkownik forum

Domyślny

Yup Nareszcie Nawet nie widać jak mój G-Arm wypada
stary 05-02-2006, 11:42   #17
lunaryjczykas
Guest

LOL

@Dark Afarof
Mam knight von Dawida,gram z kolegom,Pozatym mam palladyna,ale nie podam nicku bo bede mial pewnie hunted co zlego w tym ze dalem filmik na forum ?Nie rozumiem cie
  Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2006, 14:30   #18
Dark Afarof
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
@Dark Afarof
Mam knight von Dawida,gram z kolegom,Pozatym mam palladyna,ale nie podam nicku bo bede mial pewnie hunted co zlego w tym ze dalem filmik na forum ?Nie rozumiem cie
A więc Account Sharing? Jak miło, że się przyznajesz. Mam nadzieję, że jakiś GM spojrzy na to swoim okiem, równie wesoło jak ja
Co do hunta. Gdzieżby tam.
stary 05-02-2006, 16:13   #19
lunaryjczykas
Guest

Strzałka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Afarof
A więc Account Sharing? Jak miło, że się przyznajesz. Mam nadzieję, że jakiś GM spojrzy na to swoim okiem, równie wesoło jak ja
Co do hunta. Gdzieżby tam.

no zobaczymy
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania