Pokaż pełną wersje : Kim jesteś
Dan the Automator
28-07-2003, 23:01
Jaką profesje reprezentujesz? Banalne nieprawdaż~
J ajetsem Knightem
Hmmm. Obecnie gram jako Master Sorc, i taką też odpowiedź zaznaczyłem.
Ale gdy teraz założą nowy świat (najlepiej, żeby to było ze 2 tygodnie po update), zakładam nową postać i będę druidem.
Ja oddalem glos na Sorca gdyz nim gram ale gralem wszystkimi profesjiami oprocz tych z promocjia.
Wybrałem sorca. Na początku ciężko, ale później gra się nim ciekawie...
Oddałem głos na Druida choć mam pare postaci to druid jest tą najlepszą :) .
Chciałem zauważyć, że druidzi i magowie mają tyle samo oddanych głosów co może świadczyć o tym iż są to profesje równożędne i co mam nadzieje zakończy spór pod tytułem która z nich jest lepsza :).
re.Spider to jest poczatek ankiety zobaczymy potem co wyjdzie na prowadzenie.
P.S. Osobiscie twierdze ze Sorc od Druida lepszy.
Oryginalnie dodany przez Cibboz
re.Spider to jest poczatek ankiety zobaczymy potem co wyjdzie na prowadzenie.
P.S. Osobiscie twierdze ze Sorc od Druida lepszy.
Wytlumacz czemu.
glos na royal paladyna jeszcze nie jestem ale juz nie dlugo hihi
A ja jestem KieloN i nim zostane czemu nie ma takiej opcji dobo????
Dan the Automator
30-07-2003, 09:16
re.up
Niestety ankieta nie przewiduje takiej opcji :P :P :P
@Mirthal
Poniewaz Druid na poczatku moze ci sie podobac bo zarabiasz szybko kase na eqipi czary ale potem sam wydajesz kupe kasy na sdki.
P.S. Zauwaz ze magowie juz prowadza :P
Oryginalnie dodany przez Spider
Oddałem głos na Druida choć mam pare postaci to druid jest tą najlepszą :) .
Chciałem zauważyć, że druidzi i magowie mają tyle samo oddanych głosów co może świadczyć o tym iż są to profesje równożędne i co mam nadzieje zakończy spór pod tytułem która z nich jest lepsza :).
To, ze ktoras z postaci ma wiecej glosow tonie znaczy ze musi byc lepsza. Powiedzmy, ze ktos odda glos na knighta, bo tylko nim a gra, noto ta sonda nie moze sluzyc ocenie "im wiecej glosow tym lepsza postac", oczywscie, sa osoby ktore graly kazda postacia, ale nie sa to wszystkie osoby.
---
Oddalem glos na Sorcerera.
Oryginalnie dodany przez Cibboz
@Mirthal
Poniewaz Druid na poczatku moze ci sie podobac bo zarabiasz szybko kase na eqipi czary ale potem sam wydajesz kupe kasy na sdki.
P.S. Zauwaz ze magowie juz prowadza :P
Nie kapuje tego argumentu "Druid musi kupowac SDki" no i co z tego? A sorc musi je robic ,przeciez druid szybciej zarabia na UHach niz ty na SDkach czyli szybciej stac mnie na kupno tych SDkow niz ty je wyprodukujesz. Czyli druid nie znacznie prowadzi dzieki temu.
A ankieta o ile umiem czytac dotyczy kim grasz a nie kto jest najlepszy.
szklannka
30-07-2003, 22:44
jeszcze do niedawna gralam sorcem, ale koniec koncow oddalam glos na pala, bo teraz glownie nim gram :D
EDIT: nie walcze, a gram palkiem ma sie rozumiec :D
Aktualnie moja postac to royal paladin
Btw. to mój pierwszy post 8)
-
31-07-2003, 02:42
Equilibrum
27-08-2003, 10:08
|
|
|
\/
Ja od wczoraj mam paladyna :) W dodatku rodzaju zenskiego (nie udalo mi sie wymyslec niezajetego imienia meskiego) ;)
Ja gram Sorckiem a moj brat master sorcek 8) :]
Sir Dzidek
30-08-2003, 20:00
Mam 2 postacie i gram palladynem :) Na poczatku chcialem byc knightem ale zmienilem zdanie i bardzo dobrze! Niechcial bym byc nigdy knightem, wedlug mnie jest troche nudno pozniej, ale to jest moje zdanie. Jeszcze zostaje druid i mag... ale kolega jest druidem na 2 postaciach i niechcialem mu zabierac.
Dan the Automator
02-09-2003, 19:01
Ja juz gram pallem. Mój pierwszy pall, narazie gra się fajnie. Knight mi się znudził.
Lord Czaja
03-09-2003, 15:13
ja mam knighta ;)
Wizard-pol
13-09-2003, 16:36
a ja jeszcze nie gram nikim bo mam 5 lvl :D ale zamierzalem grac paladynem, bo lubie walke na odleglosc. Teraz chyba zmienie zdanie bo mnie wystraszyliscie w topicu "Sfrustrowany rycerz" i teraz nie wiem czy mnie bedzie stac na strzaly :(
strzaly nie sa wcale takie drogi i mozesz je wyczarowywac
a slabsze potforki mozesz zabijac spearami
Narazie z ankiety wyniak że najwiecej osob gra Sorcem co obala mity ze sorc to najmniej popularna profesja na Tibii :P
Ja gram teraz knightem :D
Diamentowe Ostrze
21-09-2003, 19:59
Jestem knightem 51lvl nie mam elity bo szkoda mi kasy (of course i have got pacc)
Ja mam paladyna i mi z nim dobrze
Van nister roy
22-09-2003, 09:46
Ja mam bardzo dobrego knighta
Oryginalnie dodany przez Diamentowe Ostrze
Jestem knightem 51lvl nie mam elity bo szkoda mi kasy (of course i have got pacc)
A o co chodzi z tą elitą, royalem itp. , jakiś lepszy jest?
Veritas de.Vrie
22-09-2003, 12:05
Oryginalnie dodany przez Diamentowe Ostrze
Lepiej nie zaluj , bo moze byc nie milo.
Jak to gdzies czytalem tracisz mniej expa, rzeczy i wogole ponosisz mniejsze straty z elite :)
Poztym przypomnij se moje deady bez elite i zastanow sie czy warto wydac te 20k :)
Poztym jesli masz aol non stop to fakt elita Ci sie malo przydaje:)
Jak rozumiem żeby zostać elite lub master przeba miec pacc. A co w przypadku kiedy jestem elite (ew. royal, master) i skonczy mi sie pacc. Spadam na zwyklego knighta lub pala czy w dalszym ciagu pozostaje royal, master, elite?
Z moich wlasnych (mimowolnych) testow wynika ze traci sie okolo 66% tego expa co bez proma i dozo mniej skili :D
Oddałem głos na Sorca, bo nim aktualnie gram, a tak poza tym to grałem już każdą profesją ale sorc jest dla mnie najlepszy. :)
Angelo Vendicatore
23-09-2003, 18:18
Ja już przetestowałem wszystkie z profesji....
Otóż, najlepiej gra mi się sorckiem.. To jest moje zdanie.
palek rulezzzzz 8) :] 8) :D \,,,/-_-\,,,/ :D
odpowidz do grzybka
jak kupiels se np,elite itp i ci sie skonczy pacc to nadal masz ten elit czy royal ,a jak np.kupisz domek albo zalozysz gildie to papa a jak czar to zostaje (fajnie nie??)
Kiedy zostaje sie naprzykład elite knightem,royal pallkiem,master sorcerm i tym większym druidem ????
Dan the Automator
29-09-2003, 20:37
Oryginalnie dodany przez Gumbi
odpowidz do grzybka
jak kupiels se np,elite itp i ci sie skonczy pacc to nadal masz ten elit czy royal ,a jak np.kupisz domek albo zalozysz gildie to papa a jak czar to zostaje (fajnie nie??)
Pudło ;p czary znikają.
Jestem pallkiem ale niedlugo to sie zmieni ,<royal>
Gram palkiem, na nowym serwie tez bede nim gral, po dojsciu na 20 lvl, i jak bede mial koase <20k> na tytul royal, bedzie wypas:D Ludzie, czy wy nie widzicie, pallki maja cos z knighta<walka> i z sorca<magia runiczna>, a nawet druida <ma vite>;p. Sadze ze nowym haslem bedzie pally rulezzz:D
U$3r
Mam wszystkie profesje ale moją ulubiona jest knight, więc oddaje głos na... 8) Knight'a :D
Kabraxis
09-10-2003, 10:46
Wiec nie moge glosowac dwa razy :D ale zaglosuje na sorca :D
Ja to osobiscie gram sorcem, jednak na początku to się zdeka nudzi(mam dopiero 13 lv). Ale tera palkiem będe grał
Karol ll
18-04-2004, 22:12
Grałem Sorcem, teraz jestem Paladynem.
Borys Palldayn honoru
19-04-2004, 09:17
P R SSami się domyslcie
zdziarski29
19-04-2004, 18:50
Ja gram teraz palkiem ale mam wszystkie profesje.
Gonzo von Krenzel
19-04-2004, 20:08
Ehehe, fajny temat ktoś odkopał. No więc ja jestem sobą !! :P Nie no dobra: moją pierwszą postacią był druid, bo wyczytałem na tibia.pl, że może UHy robić i na tym sie zarabia. Teraz mam tylko no vocation na 14lvl i tego stareeego druidka. No... ale już nie gram w tibię ;).
Borys Palldayn honoru
21-04-2004, 08:41
Pr=pally rulez
Ja gram palkiem i bardzo mi sie to podoba.
maszlesz
21-04-2004, 16:06
Ja mam Master Sorka i za nic na nic bym go nie zamieniła :)
Żeby tylko ktoś nauczył mnie kaskę tą postacią zarabiać, bo ja nie umiem. Ile bym nie zarobiła to i tak więcej muszę wydać. lol
Zresztą w końcu nie na darmo kobietą jestem :)
Kpt. Meszkoni
21-04-2004, 19:15
Heh... Narazie nie mam profesji (mam 6 level) :/.
Zamierzam być Knight'em. Jeżeli ktoś chce, może mi przesłać jakieś porady. :]
Pozdrawiam.
Grałem już wszystkimi profesjami. Obecnie jestem Master Sorcererem i przy tej profesji już zostanę.
Mroczupl
23-04-2004, 20:37
Ja jestem knightem i jestem z niego zadowolony szybko skille rosną na początku zarabia wmiare jak na 8-10lvl duże sumki 8)
PATRZ NA PODPIS***********************
Ja zawsze grałem knightem, a teraz przeżuciłem się na maga (strasznie ciężko na początku :P). Moją ulubioną profesją jest knight, ale oddałem swój głos na sorka bo aktulnie nim gram - może wkońcu się rozkręci :D Już niedługo master sorcerer :D
Ja jestem Knightem i raczej nie chcial bym tego zmienic :)chyba ze na Elite Knight :D
Gralem juz wszystkimi postaciami ale knight najbardziej mi pasuje :]
Jako 10 w tej sadzie jestem master sorciem ale kusi mnie do powrotu do starych dobrych czasów jak grałem pallem tylko ze tera był by to royal pall :D
Ale i tak master sorc i royal pall rox!
Ja sie narazie wstrzymuje, potem oddam glos na master sorca :P (brakuje mi sianka i lvla, pacca mam :P)
Btw: wietek nie waz mi sie grac od nowa ty c i p o :P
ale bys byl...
BTW: za co wiet ma upomnienie?
Gram ryckiem -Szczypawka-25 level.Knight jest super!Myślę,że każda postać jest fajna i zamierzam sobie pograc innymi profesjami również,ale rycerz 1-miejsce!
:D :P
Gonzo von Krenzel
24-04-2004, 22:06
Każda postać jest sobie równa. Gdyby tak nie było to wszyscy w tibii rali by tylko jednym "zawodem". Zależy od tego jaki ma się typ łącza i co się lubi. Ja osobiście najbardziej lubie palla i maga.
Kamikazzze
25-04-2004, 22:05
Wcześniej grałem knightem, fajny voc, duzo hp ale jeszcze wiecej trenowania
Moje byłe postacie (knight)
Blood-Rain - lunara - 74/70
Monk - hibernia - 71/69
A teraz sorc
Kamikazze - narazie tylko 36 magic ale gram niecałe 3 tygodnie :D
Grałem już każdą profesją. Każda ma swoje plusy i minusy. Aktualnie gram sorcererem.
Gralem wszystkimi profesjami myslalem ze knight jest najlepszy ale dalem glos na Palladyna :P
Paladyni Zadza w swiecie tibi! :D 8)
Dany_2004
09-05-2004, 15:25
Knight --->19 level --->Titania :rolleyes: :miecz:
spider-bialystok
11-05-2004, 20:07
ja tam knightem jestem i dobrze mi z tym...
Dan the Automator
11-05-2004, 22:24
...po 8 miesiącach przerwy
playin' sorc now la~ 8o
Gralem wszystkimi profesjami, oto co sadze o nich:
Knight - nim gralem jako pierwsza postacia. Bylem przyzwyczajony do Knighta jako czolgu, ktory wszystko rozwala z innych gier rpg. Pomylilem sie. Szybko znudzila mi sie ta profesja.
Paladyn - byl jako drugi. Z poczatku fajny, moze i gralbym nim dalej, gdyby nie coraz czestsze lagi.
Driud/mag - z dwojga wole maga. Ma lepsze czary, a i tak na sdkach zarabia sie wiele, tylko troszke mniej niz na uhach. Podoba mi sie, ze pisze cos na kompie i jednoczesnie sobie trenuje m lvl. Poki, wyznaczylem sobie cel, aby miec stuff typu c-helm, k-set, fs, drag shield (c-shielda kupilem :)), i wyliczylem... ze aby dojsc do tego bede musial zrobic 17 bp sd 8o. Juz 5 bp mniej do zrobienia :).
Aktulanie gram master sorciem.
heh ja wszystkie profesje mialem po 2 razy tyle ze zrobilem nowego palladyna wiec na niego glos oddalem ma juz 11 lvl ^^
ja mam wszystkie profesje
Mag i Druid -> Eternia (w stanie spoczynku)
Rycerz -> Isara
Palladyn -> Hibernia (najwięcej nim teraz gram)
Ja wybralem druida. Latwy zarobek na poczatku gry. Trche sie nim trudno expi ale im dalej tym jest latwiej.
P.S. niedlugo kupie pacca to bede elder^.-
The_FaLLen
13-05-2004, 09:19
Ja gram sorkiem i jestem z niego zadowolony
a masterem nie jestem bo nie mam PAC :(
Ja mam wszystkie profesje ale nie na paccu
Sir Destruktor
13-05-2004, 18:54
Ja zaznaczyłem Palka :]
I jestem z niego dumny 8)
Palladyn według mnie jest najlepszą profesją
w Tibi poniewać już na niskim levelu można
solować potwory które Knight może bezpiecznie
solować na wiele wysszym levelu :))
Ludzie myślą czasem jak zabić czas, a to czas ich zabija.
A ja wole tak:
Ludzie czasem myślą jak zabić Tibie, a to Tibia ich zabija.
Predator of libera-Palladin-lvl 17 i cały czas rośnie
Głosuję na druida.
Najpierw miałem knighta, ale gdy po jakimś czasie odkryłem jaki jestem niemocny bez magii zrobiłem sobie druida, by robić sobie IH. Ale druid tak mi się spodobał, że teraz nim gram.
Oddałem głos jak osoba wyżej...
Uwarzam, że droid jest najlepszy bo...
-Nie uśmiechało mi sie podnoszenie zapałek do jakiego zmusza mnie nizko levelowy pal...
-Wogóle nie nawala z dystansu więc nie może sobie pozwolić na walki z silniejszymi potworami(oczywiście na nizkim lvl-u)
-a sorc jest taki blee(super wytłumaszenie co??:D)
[-JELO-]
21-05-2004, 20:42
Bardzo fajna postacia jest druid mimo niskiego lewa i slabych sjili na niskim lewie jest dosyc silna ( majac hmm sd )i kasa siem tez trzyma :D
Andy ognisty
29-05-2004, 16:18
Ja od niedawna gram palladynem (moj pierwszy) jestem z tego zadowolony i bede nim gral dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo :] :] :] :] :]
A ja oddałem swój głos na sorcerera. Uwarzam że jest to najciekwasza profesja (opinia całkowicie subiektywna). Sorc bardziej podoba mi się od druida ponieważ świadomość posiadania wielu potężnych czarów (których jeszcze nie posiadam :P ) daje wielką satysfakcję (znam to z innych gier tego typu :evil: ). Jak dlamnie najnudniejszą profesją jest Knight, nic tylko zamiata mieczem/młotem/toporzyskiem, żadnego urozmaicenia.
koreten/dovixo z antiki:D
29-05-2004, 20:05
Ja swój głos oddalem na palladyna wydaje mi sie ze jest to postać bardzo ciekawa .Umie ona sie posługiwac zarównie bronia jak i magia (HMM,Sd,Uh,Explosion).
Zachęcam do grania palem:):):):):):):):):):):):):):):)
Oryginalnie dodany przez koreten/dovixo z antiki:D
Ja swój głos oddalem na palladyna wydaje mi sie ze jest to postać bardzo ciekawa .Umie ona sie posługiwac zarównie bronia jak i magia (HMM,Sd,Uh,Ue ).
Ue ?? Chyba ci sie cos pomylilo , albo po twojemu to ma inne znaczenie , z tego co ja wiem UE maja tylko sorcowie :P
Ja gram palkiem.
Grałem już wieloma postaciami, ale chyba pall ejst najuniwersjlniejszy :)
Drugi jest Scor, potem Knight, a na końcu druid.
Palek - jest genialny, i może szyć z odległości ładnie, bez probemów z celowaniem np. runami.
Ucieka i nei zgarnia :D
Potem sorc - genialna postać (SD, UE), ale musi robić te runki - dlatego 2 miejsce.
Potem kniht - waleczny, łątwo kasę zbija, ale mało czaów.
Druid - uważam zę to najsłabsza postać (jest to moja opinia :) )
Głos p[oszedł na palka
koreten/dovixo z antiki:D
29-05-2004, 22:07
Sorry Sorry pomyliło mi sie Ue z explosion Sorryyy!!! :(
Derandil
30-05-2004, 11:35
Ja zagłosowałem na palla ponieważ jest to bardzo dobra postać, lecz mały lag i ded. Na początku trzeba się pomęczyć, później już łatwo a jak możesz używać SD to maszyna do zabijania... :) ... Sorcerer też jest dobry jak już wytwarza SD sieka exp szybko i strzela bardzo mocno...Lecz tak samo jak u palla jak nie ma mana shielda a jest na dobrym potworze to frezee, lag, kick jest równoznaczne z dedem...
JJjos_Tm
01-06-2004, 12:31
hmm.....Ja oddalEm glos na master sorca, poniewaz mam sorca i kupuje pacca.. :P :P :P A tak wogoole u sorca pociąga mnie ilosc zaklęć ofensywnych, a na dodatek moze tworzyc SD'ki a to juz cos :P....Szkoda że nie moze uhów.... ;( ;( ;( wtedy byl by najlepszy :P:D:D
Van_Waterflew
01-06-2004, 16:03
hahaha pewnie nie bede orginalny ale jestem ryckiem 8o mam 8lvl bo zginolem na poczotku 5razy!
A oto powud dlaczego wybralem rycka ponieważ jest mocny w broni nie dystansowej więc nie trzeba kupować strzał tak jak do paladyna ma malo czarów to prawda ale przedstawmy to jako zalete ponieważ rycek ma malo czarów więc nie musi tyle kasy marnowac na czary (najważniejsze do kupienia so tylko trzy antidiote, światło i leczenie) a jak ktos chce jakies dobre czary atakujoce to niech kupi se rune dajoco czar atakujocy (ja osobiście kupuje runy które wytwarzajo prod 5ladunkuw jedna kosztuje normalnie 50gp ale ja kupuje u znajomego za 10gp). Tera skille rycek najlepiej niech trenuje jeden z fajtnguw i shielding ( ja mam 8lvl i cos kolo 23 sword f... i cos kolo 20 shieldingu). No i tyle chyba starczy na zaostrzenie apetytu. Podsumowujoc rycerz jest najtańszo profesjo w tibii.
Czesc wszystkim.
Chciałabym powiedzieć, że to jest mój pietrwszy post. Wcześniej patrzałam jak brat tu serfuje i w ogóle gra w Tibie, zaraziłam się :P Mam nadzieje, że się polubimy.
Wracając do tematu:
Ja gram Sorcererem=magiem. I moim zdaniem bardzo dobrze zrobiłam rezygnując z knighta. Dla mnie gra knigtem na 36lvl`u jest cholernie nudna. Sorc, fakt mam 10 level ale mam zamiar iść zdobywać kolejne level`e jak najszybciej i na ukochane smoczki z qmplami posuwać :P Cieszę się, że wybrałam mag`a. Tutaj nie da się nudzić :rolleyes:
Pantoflarz
03-06-2004, 20:19
ja jestem sorkiem narazie dobrze mi sie wiedzie. mam dobrego stuffa: c armor, k legsy, bh shielda, c helmet i skull staffa. dobuilem narazie do 24lvl i pne sie w gore. to jest moja 4 postac i najlpesza mam zamiar nia grac do konca :]
Von Piero
04-06-2004, 16:40
Ja jestem royal pallem i jestem z tego baardzo zadowolony :) Tera mam 15 mlvl i jest git :)) :))
Hi!
Roayl Pall Rox!
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
L..i..S..e..K
06-06-2004, 22:46
Ja narazie jestem knightem ale to sie napewno zmieni.
narazie knight ale zrobilem sorca i zobacze jak to jest :]
Ja tam jestem knightem. To już moja 3 postać z tej profesji, tyle że ta ma 36 lvl :). Jak ktoś nie wie czym grac to niech gra knightem. Należy jednak pamiętać, że ta postać tylko pozornie wydaje się prosta do prowadzenia. Tak na prawdę to trzeba umieć nią grać, zresztą jak każdą postacią :P pozdro
Dj Nekro
15-06-2004, 18:56
Ja mam dużo postaci... ale mój ulubiony to Royal Palladin lvl 35:)
TAkże co mało gram mam Elite Knight lvl 24:)
Następnie Elder Druid lvl 17:)
Master Sorcerer lvl 26:)
Jeszcze mam inne ale te same profesje tylko że na innych servach i lvlach:)
============================:))=================== ======
Ja jestem knightem na 47 lvl
Druidem na 19
I sorcem na 11
king_kill_33
18-06-2004, 21:14
Ja oddalem głos na kinghta bo nim teraz gram :]
ale mam palla na 32 lev:lucznik: i druida na 23 lev 8) .
Myliciel
18-06-2004, 21:14
Ja gralem prawie wszystkimi profesjami ( bez druida) i jednak najprzyjemniej mi sie gra knightem 8o ... chyba poprostu nie umnie grac magiem ;(
Gram knightem. jak kupie paca bede elite knight. mam jeszcze druida robie nim UHy :))
Ja gram sorcem, chciałam kiedyś kupić sobie Pacca, ale uważam że lepiej te pieniądze wydać na jakiś ciuch niż na grę. A bardzo chciałabym być master ?(
Dead'paprykarz
26-06-2004, 19:48
jakos nie moge nikim innym zagrac jak knightem,wszyscy jacys tacy slabi.
Ja mam knighta i uhmaykera najleprzy duel to własnie taki :]
Raiderek
27-06-2004, 11:24
Ja gram palladynem mi sie on podoba łonczy po trochu knighta i maguw dodaj jeszcze swoje umiejentnosci (i to jest cos bo mozna poznac tibie z 2 stron po trochu) ale jest raczej biedny z tego powodu (runy strzaly i zbroia:()
Aragorn syn Arathorna
27-06-2004, 14:14
Wybralem knighta bo on zbiera loota z lepszych potworuw przy blokowaniu i jest dla tego dosc bogaty
Laurielus
30-06-2004, 13:41
Mój głos na Knighta.
Bo nim grałem i kase ubijałem.
W sondzie zaglosowalem ze jestem Palekiem konkretnie na 15 lvlu ale poza tym jestem druidem na teraz na 19 lvlu
Klusek07
11-07-2004, 15:41
ja mam knighta - szkoda ze pacc nie mam ;( ale pall tez jest spoko, juz niedlugo bede dragi blokowal :))
Stokrotka
17-07-2004, 22:15
Ja jestem druidem. Druid to nawet fajna profesja, nie licząć faktu, że skille strasznie wolno się powiększają, mam mało życia i capactivity, ale i tak nie narzekam ;). Druidem można zarobić kupe goldów na runach :D. W ogóle druid przede wszystkim jest fajny ze względu na dużą ilość czarów. Są te najpotrzebniejsze, chociaż szkoda, że nie ma SD. Gdybym teraz miała wybierać, chyba zostałabym przy druidzie :). Pozdr!
Gram knightem i jest on wedlug mnie postacia, ktora gra sie najlatwiej. Latwe skillowanie, zadnych czarow... Wydaje mi sie ze zdobycie wysokiego lvlu tym charem to nic trudnego. Ale jezeli gra sie tylko knightem, to nie mozna powiedziec, ze umie sie grac w tibie. Prawdziwa umiejetnosc gry ujawnia sie dopiero wtedy, gdy zabieramy sie za trudniejsza do opanowania postac. Pal, dru czy sorc to juz bardziej skomplikowane chary i jak sie dobije ten 30lvl jednym z nich to dopiero mozna powiedziec: "umiem grac w tibie" :]
To nie prawda ze knight to najlatwiejsza profesja jeszcze w treningu sprubuj sobie szybko wyskilowac knighta od zera do 70 i wielel szybciej pojdzie ci pallem niz knightem >.< knightem wlasnie sie trudno skille robi i sie ni egra nim tak latwo i to jesy sztuaa zrobic wysoka postac obojetnie jaka voc . Nie jest sztuka zrobic 30 lvl sorcem,druidem lub palkiem bo : druidem i sorcem siedzisz na rotach i jebiesz lvl ale mi to sztuka zrobic na nich 30 lvl dalej pallem nie jest trudno zrobic 30 lvl szybko zrobisz 70 skilla i od 21 lvl smigasz na gsy lvl leci jak szalony i co w tym trudnego jest ? nic wiec tez nei jest wielkie osiagniecie.Jezeli chcesz sie uznac ze umeisz grac dana profesja to wyskilluj sie i zrob wysoki lvl wtedy powiesz ze umiesz grac.kazda profesja jest w jakis sposob trudna a zarazem latwa do grania.
I nie wiem co jest trudniejszego u palka druta i sorca do knighta ?? jak zaczynasz od zera to tak czy siak bedziesz mial trudnosci z biegem czasu bedziesz rosl sile i nabieral doswiadczenia, moze twoim zdaneim knightem to nei sztuak grac bo pewnie masz z 20lvl i skilel 50 a zrob 80 lvl i skille 90 to wtedy porozmawiamy;] tak samo innymi profesjami
Wiec tak:
ja oddalem glos na palla, bo jest wielozadaniowy:
mam palla, walcze swordem, cwicze distance, i wlasnie robie BP HMM:D, dlatego do konca nie doczytalem wszystkich postow do konca.
Knightem sie latwo robi skille na poczatku, pozniej gorzej (gralem knightem)
Druid, jest profesja dla ludzi, ktorzy lubia siedziec przed depo i gadac/czytac/pisac, w tym czasie robiac UH itp. Utrzymujac sie dlugo na poziomie pienieznym kolo 200, potem 800, potem nagle skok do 1500, obecnie mam 9000 i trzy BP of UH do sprzedania (nie gram juz druidem)
Sorc zarabia pozniej i wiecej niz druid, tak mozna by pomyslec, gdyby nie to, ze... druid moze sprzedawac runy knightowi, a sorc niebardzo, bo na HMM sa trzy profesje, czyli duza konkurencja, a SD, na ktory ma monopol, do knighta nie pojdzie.
Tak wiec dla MNIE pall najlepszy, bo najlepiej MI sie nim gra. Jak narazie. A co dla was najlepsze? Sami o tym wiecie...
Campina_Knight
03-08-2004, 14:34
Gram Knightem. Była to moja pierwsza postać i zostałam jej wierna. Jakoś mnie do niej ciągło nawet po 2 miesięcznej przerwie. 8) Zalety to porządna walka wręcz i możliwość wysokich skilli jeśli się tylko usiądzie i przyłoży. Duzo capsow duzo zycia. Co nie znaczy, że jest to postać łatwa. Jest mało czarów codość utrudnia grę. Na lepsze potworki też trzeba poczekać.
Mam też druida -15lvl ale trenuje mlvl i dopiero kiedy bedzie miala ok. 4mlvl zabiore sie za exp :P
Knight Ruless
TheNatoorat
03-08-2004, 15:06
A ja nie gram ani knightem, ani pallem, ani sorcem, ani druidem... dlaczego?
AUDIOTELE:
A: Jestem jeszcze na rooku.
B: Nie gram już w Tibię.
C: Nigdy nie grałem w Tibię.
SMS'y z odpowiedzią A, B lub C prosimy wysyłać pod numer 1234, lub zadzwonić pod numer 0-700 999 998.
koszt - 26,- pln + VAT / SMS ||| 18,- PLN / 1 min.
Losowanie luksusowego Fiata 126p z ABS, klimatyzacją, silnikiem 800 koni mechanicznych, energooszczędnymi lampkami w bagażniku, tytanową rurą wydechową ze spoilerem i zapasem gumy do żucia w popielniczce odbędzie się 19 sierpnia 2008 roku. SMSy z odpowiedziami prosimy przesyłać do 15 lipca 2005 roku.
UWAGA! Jeśli zadzwonisz lub wyślesz SMS w ciągu 15 minut od przeczytania posta, dostaniesz elastyczny przedłużacz do wycieraczek, wymienne różowe lampki do baku na benzynę i migacz do lewej opony GRATIS!
Pamiętaj - krzyk najnowszej techniki może być Twój!
Dawny Slayer
04-08-2004, 10:43
http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=14638&boardid=20&sid=470a08045ab2a3973bfccfe07edfd854&page=1#1
Master Mela
04-08-2004, 10:53
W moim podpise jest wszytko napisnae
Melabux_1
04-08-2004, 17:30
Ja mam 2 postacie Lapum (Eternia) (Rookgard)
i Kenetopu (Harmonia) (Mainland) 8)
Lapum'em bede kierować pod profesją "DRUID" a
Kenetopu kieruje obecnie "KNIGHT'EM" :rolleyes:
Hegemmon
04-08-2004, 17:41
w podpisie mam napisale ale jak chyba prawie każdy gracz w tibii mam i druida do afkowania ;)
Teraz mam palka. Skile leca bardzo szybko, magia tez nie zla, nie ma problemu z bronia, tylko zycia malo...
forrrzuno
06-08-2004, 21:24
Heh ja akuart mam dwóch Kingthów.A miałem mieć 1 kinghta i jednego Paladyna ?(
Mam Pallka i sorka. Sorek narazie jest od zarabiania kasy. Poki co mam 12lvl i 22mlvl nim jak dojdzie do 25mlvl to nabije 15 i zobaczymy jak to bedzie. Zaznaczylem Palladyna bo to moja lepsza postac.
narazie czekam na kuzyna ale za chwileczke bede druidem... ide jeszcze tylko do ciala smoka na rooku...
Master Of Dragon
09-08-2004, 11:19
Ja mam maga rycka i palle ale teraz wlasnie zaraz na Harmonii z rooka wychodze - bede najprawdopodobnie Sorckiem
Ps: Wolalem stare forum
Mam druida z najlepszym możliwym sprzętem... jaki może być na rooku :P. W bólach rodzi się (to znudzenie rookiem kiedy jest się już na mainie...:P) dwóch knighcików, jeden na isarze, drugi na xanterze ( 0lvl).
BTW: czy to nie dziwne, że jest już 13 stron z okładem, a w ankiecie głosowały 4 osoby + ja?
@up
Coś mi się wydaje że po zmianie forum sonda się zresetowała?
A tak wogóle to gram sorcem.
Obecnie gram świerzo zrobionym palkiem B)
Oddalem glos na PALLADYN !!!! ( jak i 60% glosujących)
Jestem druidem ii jestem zadowolony z tej profesji.
pzdr.
Main Vegeta
11-08-2004, 10:28
Palli rox ;D Jest uniwersalny, moze i blokowac, i sprzelac sdkami, i robic hmmy!! Najlepszy pall i wlasnie taka profka gram.
energy_storm
11-08-2004, 13:26
a ja gram knightem,zawsze wybieram knighty w grach rpg. :miecz:
Szczawik
12-08-2004, 00:14
Palkowie są "the best" ale jeśli sie ma dużo czasu na trening to myśle że lepszy jest knight...
do treningu czeba miec tez nerwy ^^
ja trenie :P
Pall 28 Elysia ;)
Według mnie wszyscy sa tak samo ważni.Każdy ma + i - np.Druid robi Ihy dla knightow a Uhy dla siebie, palkow i sorcow.Sorc robi SD dla siebie i druidów .Knight dostaje szybko skille,nadaje sie na blokera.Pall umi dobrze atakować z odleglości.Nie rozumiem o co tu się kłócić. . .
Ja gram royal pallkiem :) Dobrze sie gra, lubie ta profesje, chociaz bardziej lubie master sorka :P Bo nim gralem dosyc dlugo, ale ze zmiana swiata to inna profesja :P Wiec aktualnie royal pall.
.: Wu :.
12-08-2004, 11:46
Ciekwaw jak sytuacje bedzie wyglądała po update, ja osobiście niechiałbym być w skórze paladynaw tymże update. Ja oddałem głoś na Royal'a ale nie gram juz nim . . przyszedł czas na Elite B)
Władca kotków
14-08-2004, 20:07
Yo jestem nowy na forum i moim zdaniem palladyni sa najfajniejsi :lucznik:
Ja moją przygodę z Tibią zacząłem Palkiem, ale teraz gram Druidem :)
Azurowicz
14-08-2004, 20:54
A ja na to : magowie rulzzz :)
Najtem narazie gram i jeszt spoko...O uhy/ihy się nie martwie bo mam droida...
Luz jest...
Ale jeszcze nie grałem sorcem...
Powiedzcie jak się nim gra??
Gram knightem gdyż nie mam pacca. a to mój 3 knight.Mój idol gottar tesh jest knight.
Neo-Skaza
14-08-2004, 21:38
Malo cos Paladynów :( :( .
Ja jestem paldynem na 7lvl(wiecie jak to jest z PK) B) B)
Na razie ok!Polecam :lucznik:
Wybralem Knighta gra sie nim od poczatku do konca Latwo tylko trzeba miec min 4 mlvl i duuzo uhow ;]]]
Gralem kazda profesja w nstepujacej kolejnosci:
sorcerer, paladyn, knight i druid.
Sorca nie ma, palka tez, a druida mi shakowal ktos z caffe :)
Gram tamtym knightem i oddalem glos na knighta.
Lord Dreathan
15-08-2004, 09:12
Ja najpierw grałem Knightem... w miedzy czasie zrboilem sobie Uh makera na tym samym acc. Grałem nimi oboma na zmiane az wkońcu po roku gry taki ***** z cafe (dorwiemy cie RUSEK szmato)poinstalował keyloggery i zhakował mnie (innych moich kumpli z Rl którzy chodzili do tej Cafe tez). Aktualnie gram Pallem i jestem zadowolony. Musze szybko zebrac kase i kupic Royalka :). To tyle , papa
Grafficiarz
15-08-2004, 13:45
Glos oddany na pala.
Dla mnie najlepsza profesja pod sloncem 8o
Ja osobiscie gram palkiem i jak dla mnie jest on najlepsza z profesji :)
tomek654321
15-08-2004, 23:02
Ja gram druidem ale czasami... lubie pograć knightem.
nie na ten temat!!
Ostatnio grałem knightem i ziomuś mnie na zamku przyblokowal i dead od zerka.
To bylo knightem ale jak by to bylo druidem to bym sie uhnoł :) i uzyl hmm albo sd :)
Strepsils
17-08-2004, 00:21
oddalem glos na Druida (chociaz niewiem jeszcze jak sie gra sorcem) ale uwazam iz druid jest najprostsza i najlepsza postacia w tej grze
Vicious Phoenix
17-08-2004, 12:09
Mimo iż grałem wszystkimi klasami postaci w odpowiedzi zaznaczyłem Paladyna. Osobiście uważam, że Paladyn to najlepsza z klas, choć pewnie inni mogliby się z tym nie zgodzić Wważam że jest to postać wielce uniwersalna dobra w walce na dystans, oraz nie najgorsza jeśli chodzi o wachlarz posiadanych zaklęć.
Tylko i wyłącznie paladyn.
(dobrywieczór wszystkim ;) )
Chris-Danio
18-08-2004, 10:03
GŁos na Paladyna chociaż zaraz bede royal Heh ale GŁOSOWAĆ na Palla ! :D :) ;) ;) :] :miecz: (na knighta nie ;))
Zbyniek22
20-08-2004, 23:31
Ja grałem palkiem obecnie mam maga :)
Seban PL
21-08-2004, 00:46
Gram Sorcererem mimo iz poczatki sa bardzo ciezkie (chociaz dla mnie to i tak jeszcze poczatek) to potem Jest extra :)
Moze reputka wzrosnie co? B)
Tak moi drodzy, zrobie sobie mały offtopic:
~Czarodziej bez Premmy: BP SD robi w 7 godzin i 33 minuty.
I traci przy tym 4400 many.
Oraz sprzedaje go za 4000 gp.
~Druid bez Premmy: BP UH robi w 3 godziny i 33 minuty.
I traci przy tym 2000 many.
Oraz sprzedaje go za 2000 gp.
Nie będe robił obliczeń Postaci z Premium poniewarz różnica będzie taka sama.
A więc patrząc na wykres na górze widzimy że aby druid zarabiał tyle samo co Czarodziej musi zrobić 2 bpki UH. Jednakże wydaje o 400 many mniej ( co sie liczy z tym że Magic level będzie rusł wolniej ). Jednak możemy zauważyć że druid zrobi te 2 BP UH w 7 godzin i 6 minut. Więc teraz od was zależy czy wolicie o 27 minut dłużej robić runy czy wolicie stracić ( a raczej zyskać ) 400 many.
A także jest druga sprawa: Czy szanowni państwo mogli by zrozumieć że Paladyn pisze sie przez 1 'l' a nie przez 2?
To może mało ważne ale mnie razi w oczy =p.
Ontopic: Gram Paladynem
Według mnie druid i sorc sa ruwni i pall jest dobra postacia ale na poczatku nudzącą teraz gram obecnie kanjtem i tak tez zagłosowałem więc on mi się najbardzi8ej podoba (szukam gildi )
Druid najlepszy wedlug mnie, gram nim i na niego oddalem glos, lubie walic z takich hmm'ow, sd-kow, exlpo i inne xD
ja gralem kazda prfesja ale najbardziej do gustu przypadl mi sorc obecie gram royal pallem na Aurea 29 lvl
Warrior knight
23-08-2004, 09:12
ja wybrałen sorca,lecz niedługo bede sobie robił druida :)
jakos nie moge nikim innym zagrac jak knightem,wszyscy jacys tacy slabi.
mamy podobne zdania ;d knight to knight : p a nie jakies wątłe co z kuszą biega :P
Obecnie jestem Royalkiem na Aurea
Wczesniej mialem tez Master Sorca
undefined
Ja tam gram sorcem(w dodatku kobitka) grałem KNIGHTEN(SRY TU BYKLA POMYLKA :( ) ale niepodobalo mi sie ciogle sterczenie naskillowaniu....
NIEWĄTPLIWIE ZAGLOSOWALEM NA SORCA B)
Raiderek
24-08-2004, 20:58
A ja to gram palkiem i mi sie on podoba
Raiderek
24-08-2004, 21:00
No a mi najbardziej do gustu przypadl Pallek grał bym royal ale pacca nie mam :-(
Hisinczonk
25-08-2004, 15:40
Ja mam wiele postaci ale moją ukochaną i najlepsza Jest Knight. I nie zgadzam sie z tymi którzy twierdzą że knight jest najgorszy. GŁOS NA KNIGHTA
The Master Of Danubia
26-08-2004, 00:22
Ja mam tak samo bardzo duzo postaci ale najfajniej mi sie gram moim knightem !!!!!!!!!!!!!!! ;)
Huwetih 34lv 6mlv skils : 75/71
Lunara
Ab'dendriel
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):)
The Master Of Danubia
26-08-2004, 00:25
undefined
Ja tam gram sorcem(w dodatku kobitka) grałem sorcem ale niepodobalo mi sie ciogle sterczenie naskillowaniu....
NIEWĄTPLIWIE ZAGLOSOWALEM NA SORCA B)
Jak mogles skile trenowac sorcem :? :?
Fajna Laska
26-08-2004, 08:17
Ja aktualnie gram Knightem na Securze, ale to na pewno nie moja ostatnia postać.
Wszystko się moze zda(rz/ż?)yć.
dragon180
27-08-2004, 19:00
Ja gram sorcerem według mnie to najlepszy Voc.Może używac Uhów,i ma baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo czarów ofensywnych i normalnie kąpie się w kasie (przynajmniej ja) :) Wstaw mi + jak ci sie podoba a jak nie to -
Pogromczyni Zycia
29-08-2004, 18:19
NO wlasnie obecnie jestem Knightem.........
ale czy noge zostc ELITE KNIGHT`em??
:confused:
Kaktusior
29-08-2004, 23:19
Ja tam gram wszystkimi profesjami oprucz Druida i wszystkie mi sie bardzo podobaja
Guardian McLeavy
30-08-2004, 13:36
Heh, ja mam już 6 postać MAGA i na niego oddałem głos. Doprawdy knightem szło mi się zanudzić, palladynem trenowanie było katorgą. Chyba jeszcze nie grałem tylko druidem, ale to jest coś podobnego do sorcerera. Ja zostaje przy sorku i już nie zmieniam postaci. :]
Shanhaevel
30-08-2004, 13:59
Aktualnie?
KNIGHT!
Grałęm jeszcze drutem, sorciem i palem :P .
re up
czlowieku zarypales mi ksywe z tibi czytales swiontynie zlyhzywilakuw
ah wybacze ci wtedy
a tak to ja gram drutkem i nie nazekam tera z kajsztofem (forumowym globim :) ) idziemy na dragi :P a tak to gram tesz 2 ma przyszlymi pallami:P
Cymcymek
02-09-2004, 16:21
You see yourself. You are an elder druid.
:)
Look na podpis. Zrypalem troche bo to moja 1 postac i zaczolem sorcem i jak narazie naprawiam swoje newbiewskie bledy :P.
Master Of Dragon
02-09-2004, 17:08
You see yourself. You are a sorcerer.
up
Mikser_14
02-09-2004, 20:22
Ja gram knightem, ale nim teraz żadko gram bo mam druida. :D :baby:
Kpt. Meszkoni
05-09-2004, 15:16
Zaznaczyłem Druida, ponieważ obecnie gram właśnie Druidem. Mam też drugą postać, którą szkole na Knighta.
Pozdrawiam.
GimliSonGloin
06-09-2004, 21:26
You can't see anything...
Jestem noobkiem i wybralem palla szuam kogos kto pomoze mi i nauczy mnie sorca świat Inferna miasto Ab'dendriel lub carlin...
ech jakby to bylo fajnie jakby byl super luk-jednoreczny...
ghłosowanie ? :evul: :evul: :evul: :evul:
p.s. czy jest szansa na przeniesienia ekwipunku z starego nicka na nowy (miedzy swiatami)
@re:up Nie ma takiej możliwości
@on topic: Ja grałem już każdą prosfesją, ale teraz trenuje paladyna :P
Dragon170
15-09-2004, 15:28
SORCERER KRÓLUJE gram sorcem dla mnie jest najlepszy!! bo ma sd-ki i nie tylko.Ale gram tesh druidem żeby robił Uhy memu sorcowi :D
glos na royal paladyna jeszcze nie jestem ale juz nie dlugo hihi
J tak samo :P
.................................................. .................................................. ....
Paladyn i tylko paladyn!! Miałem 3 knightów ale skonczyłem grac :P(knightami oczywiscie)
EDIT:
Nick Zastrzezony
lvl 61/17 m lvl
skills 76/54(cały czas sie zmieniają)oo moze nawet teraz :P
NoVa
Sir-Rafaell
26-09-2004, 19:10
Uważam że Paladyn jest dobrą postaćą ponieważ przy 50^ dystans fighting
można wymiatać, mam 16 lev i 50 df.
Trening czyni mistrza...
PS> Jak macie cos niepotrzebnego to wyslijcie do Sir-Rafaell
Pleas
Sory za noobiczność
espectro
26-09-2004, 22:54
mojim zdaniem SORCERER najleprzy i ciekawie sie nim gra ....mam juz kinghta i druida ..i tera zaczynam przygode SORCERERem i uwarzam ze bedzie ciekawie;) ...kinght ....coprawda rosna szybko skille i sie szybko lvl nabija ale nudno:P ...druidem tez sie fajnie gra ...ale mam zamiar grac SORCERERem i on bedzie mojim Main char.. najbardziej mi sie w SORCERERach podoba SD ...best MAGiA:P
DJ TIESTO
27-09-2004, 20:17
Ja osobiscie najlepiej sie czuje grając palkiem dlaczego? Dlatego ze palkowi szybko rosnom skille moze używac sd,hmm,explozje itp.ja gram już 3 raz palkiem i jest za***..... :> proponuje palka :) :D
Moim zdaniem najlepszy jest sorcerer więc taką odpowiedż zaznaczyłem.
Ja też uważam żę sorc jest naj naj fajniejszy i taka o dpowiedz zaznaczyłem. :p
rafal<vaviec>
08-10-2004, 18:15
moim zdaniem najlepszymi profesjami sa sorc i pal . gra nimi sie nie nudzi . gra knightem sie szybko nudzi a druid moim zdaniem jest najgorszy
Warrior knight
08-10-2004, 20:13
Sorc żądzi więc nie gadajcie bzdur może ciężko sie nim gra na poczatku ale potem jest fajnie B) :D :) ;) :p
Pall drut i knight... druid duzo zarabia, pall ma pomiedzy... a na knighta prawie wogole kasy się nie marnuje (tylko czas).
Aktualnie jestem Knightem, ale jak wykupie znowu pacca to będe Elite Knight :topornik2
espectro
09-10-2004, 15:01
moim zdaniem najlepszymi profesjami sa sorc i pal . gra nimi sie nie nudzi . gra knightem sie szybko nudzi a druid moim zdaniem jest najgorszy
czemu najgorszy uzasadnij...:P sorc the BEST
a ja .... ja .... gram. nikim :tongue: ponieważ mam dopiero 3 lvl, niegługo 4lvl ale zamierzam być magiem (mam sentyment do tej profesji) takie pytanko... jak wyszkolić dobrego maga ??
mati sorcek
11-10-2004, 14:57
PALADYNIIIII RULZZZZZZ
Ork Gromash
Pall
Skille 45/31 slabe :(
Aldora
Wymiatam boltami z bratem guardy :D
Mr Brzydal
11-10-2004, 15:08
Jestem palkiem i chociarz ciężko trenićto jestem zadowolony.
:lucznik: PALKI RULEZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Thimburd
14-10-2004, 12:44
Jestem paladynem i jestem z tego dumny. :] Pacca sobie niedługo kupie i promocję, czyli Royal Paladin... ale to wkrótce :]
Knight Marker
14-10-2004, 15:26
Ja gram Paladynem :)
W sumie to grałem już wszystkimi profesjami ale teraz gram paladynem więc taką też opcję zaznaczyłem
:evul: rulez
Ganwille
23-10-2004, 20:55
a ja nie jestem nikim.:P kiedyś byłem palem
brat shadow mario
24-10-2004, 10:46
knight druid i mag mam 3 postacie
A ja jestem Magiem i to zaznaczyłem często chodzę z Paladynem i czasamu z Knightem :)
ehhh sork, palek i knight a gdzie miejsce na druida :(
Ja osobiscie gram druidem, na początku żałowałam tego wyboru ale teraz zmieniłam zdanie i myśle że jest super :D
każda z profesji ma swoje plusy i minusy:
knight- trzeba nim dużo trenic, pozatym cienko u niego z magią ale pozatym szybko mu skille rosną i ma dużo capa
palladyn- ma dobre hity zresztą tak jak knight, też musi trenic a to czasem bywa męczące, pozatym jest z cienki w walce z bliska ale ma juz cos nie cos z magi wiec spox
a co do druida i sorka to szczeze nie widze róznicy tylko to ze sorkowi wolniej skille skacza i mlvl no i owszem ma lepsze czary, pozatym sila ich waliki jest na moje zeleżna tylko i wylącznie od mlvl bo co do walki bez czarów to słabiutko
A ja sobie Sorkiem pykam bo według mnie to najfajniejsza postać w Tibii. Czemu ???
Bo nie musisz lecieć na wszystko co się rusza tylko niszczysz wrogów z bezpiecznej odległości a pozatym ma potęzne czary które sieją spustoszenie
:)
Sir Piotrek
04-11-2004, 21:36
ja na elite i sie cieze bo mi sie dobze nim gra ale nie dawno zginolem i sratcielm nowego eplatew;/ dlaczego mnie to spotyka
You advanced from Level 100 to Level 101
Stalin rosja
07-11-2004, 20:51
Druid to najlepsza klasa. :)
Mam knighta na 18 ale nim nie gram bo to ciota ;(
Dałem głos na sorca chociaz mam trzy postacie ale nim mi sie gra najlepiej
Sorcerer
Azura
lvl 18 mlvl 26
Patimrok
08-11-2004, 15:47
Kim jesteś?
twoim koszmarem buahaha, a tak na serio to knight,22lvl, 4mlvl, 49/44 (wszystko rośnie) i oddałem głos na knighta
Ja gram palladynem.
Chociaz mam marne skille ;/ ale fajnie gre sie nim. :P
Ja gram:
-Rycerzem
-Paladynem
-Żadko też druidem.
Hellraider
08-11-2004, 21:44
Ostatnio shackowali mi knighta (21 lvl 55/53 3mlvl) i sorca (14 lvl 18 mlvl 17/20) a teraz założyłem sobie palka. Właśnie wyszedłem z rooka więc skille i lvl mam marne :D
Sozemego
08-11-2004, 22:03
ja na elite i sie cieze bo mi sie dobze nim gra ale nie dawno zginolem i sratcielm nowego eplatew;/ dlaczego mnie to spotyka
You advanced from Level 100 to Level 101
A ja ostatnio poszedlem na rat hunt, ale mi sie na cave racie uhy skonczyly to mi SOV wypadl i sie balem ze aol wypadnie ale nie wypadl bo mialem red skulla. Bp zostal. :P ... nc.....
On-topic
Royal paladin - palek rządzi i tyle :P wiec tez oddalem na niego glos
daroslaw
09-11-2004, 08:38
ja se pocinam palkiem i sorcem ale i tak dla mnie jest lepszy palek
daroslaw palladyn-secura-venore-16lvl-skile(52/40 nie smiac sie)
daroslaw-secura-ab'dendriel-13lvl-26mlvl
Slagolash
11-11-2004, 22:58
Knight, ale sprobuje kiedys pograc sorciem.
Helbreath
12-11-2004, 13:57
Jam być sorc i nigdy tego nie zmieniać :) :D
Święty Paladyn
12-11-2004, 16:48
Grałem Knightem x3 Sorcem x1 (lvl 21) Palkiem x1 (lvl 28 i rośnie)
i podsumowując mogłbym grac dalej sorcem ale runki i runki ....znudziły mnie:[ wiec yestem pallem.
Sorry ze pisze poza tematem ale ja nie weim jednej zeczy jak mozna zostac np. elder druidem?? Ja jestem tylko druidem i ciekawi mnie jak zostac elder druidem.
Mc macio
12-11-2004, 20:41
ja mam palka i knighta. teraz gram knightem i nawet fajnie mi sie gra. tak "lekko". w przyszlosci zaloze sobie sorca ale to pozniej bo teraz nie chce mi sie przechodzic rooko po raz 3
Krzysiak
13-11-2004, 18:08
Ja jestem knightem na mainie a na rooku robie sobie druida :) ( postacie na isarze) . Na securze też robie sobie postać mianowicie palka albo maga ( nie jestem jeszcze pewny do konca)
Krzysiak-knight of isara/13lvl/skills: sword 38 shielding 34/knight/isara/carlin
PS. W sondzie oddałem głos na knighta :):)
aha żeby zostać elite knightem, master sorcererem, royal paladynem lub elder druidem trzeba najpierw wykupić PACCA a ptem iść do królowej carlin, króla thais lub imperatora w kazo i zamówić u nich poromocje ( trzeba mieć conajmniej 20 lvl i 20000gp ( 20K ) ) :):):):P
RP Pleszka...
13-11-2004, 19:18
Ja mam Sorcka [ lvl21 mlvl31 ] na Harmoni :] :mag:
I postac na Galanie... ktora bedzie Knightem B) :sword:
Aw sadzie wybralem Sorcerer.. to Moja ulubiona profesja :tongue:
Jerkov Thundersword
26-11-2004, 23:30
Oczywiście gram jak zwykle starym dobrym ryckiem... próbowałem innymi profesjami, ale gra była nieciekawa... Knight Rulezz!
Warlock Strefazero
29-11-2004, 18:34
Grałem już Sorcem.....Pallem.....to teraz knightem :p
Ja gram czteroma:
I gram tym kim mam ochote grac w danej cwhili
sorcerem i druidem oraz knightem wyszlem z rooka a palkiem ejszcz ejestem na rooku. :)
Jestem Łosiem!!!!! O qrde za duzo trawki... trzeba blanty odstawic ;p
Pallek Rządzi :cup:
sam nim gram prawie 30 lvl i chodze juz sobie w k-secie itp, a tam stuff tani nie jest <30k for k-set> ale jakos z kasa wyrabiam... czyli reasumujac: palek uzywa runek jak sorc... wali z dystansu, nie wydaje kasy na shielda... 4 mlvl :evul: wpada szybciej niz u knajta... ja juz od 15 lvl na guardy mykam;p... ostatnio szlaban na kompa uniemozliwil expienie;/... to oznacza ze uwazam iz pall jest lepszy od innych prowesji, jednak nie chodzi tu o to co jest lepsze;p ale nie moglem sie powstrzymac od komentarza...:P Swoj glos oddalem na pala:P
dobry barbarzyńca
01-12-2004, 14:49
Knight to najlepsza postać w całej Tibii. Pall, sorc, drut są ograniczeni....
Potrzbują żeby atakować albo boltów, albo run albo jeszcze innych pierduł, knight tylko treningu i eqw jako takiego. Wygrana knajta w jakimkolwiek pojedynku jest uzależniona właściwie tylko od jednego czynnika - UH-ów. Gdy ma ich pod dostatkiem to wyjdzie cało z każdej opresji i jeszcze będzie atakował !! Po za tym knight ma więcej cap i może owych UH wziąść znacznie więcej niż reszta ( a oni muszą jeszcze brać bolty itp.)..... :p Pozdro
11:28 You see Konik Szn (Level 22). He has no vocation. He is Supreme rookguardian of the Rook Unit.
Ktos mi cos takiego wkleil... to oczywiscie o mnie :) A pozniej zostalem ladnie podsumowany... JESTES NIKIM :D Wlasciwie mial racje.. hmm :p
lagrandeziom
03-12-2004, 19:57
a ja jestem drutem i jestem y tego dumnz B) i Poydro dla kazdego kto nim gra !! Byl taki czas ze zalowalem ze niem jestem bo myslalem ze sorcerer lepszy ale mimo wszystko Drut jest lepszy !! i nie zmienie go nigdy B) :] :p
Muszufasa
03-12-2004, 20:10
Ja zostaje przy palku bo nim zaczolem, gram i bedze grac lv 35 skill 79\70 14mlv ;(
Mam tez Druida 21lv ale kijowy mlv bo nim niegram tylko doprowadzilem do takiego lv na deserta skille 19\22 28mlv ;(
I knight mam 7 lv bo na 8 poszlismy z kumplem zalozylismy sie o 1gp kto dluzej wytrzyma na pohu nagralismy 4 filmy :D totalny odlot :] o skillach nawet niewspominam bo dopiero z roka wylazlem :D
Druid-Skippy
07-12-2004, 16:12
Czy jestem dobry ??
Jestem Druidem grającym na Pacerze....i zastanawiam sie czy jak na 14 lvl i 24 mlvl jestem dobrym graczem (jak narazie).
Nosze na sobie : plate legs,plate armor,crown helmet,guardian shield,spike sword,leather boots. I robie UH,GFB,HMM i spomtaniczne ;).
Czy jak na ten lvl jestem dobry......chodzi o rzeczy i mlvl ;) I moze jak ktos sie znajdzie np.druid lub sorcer to niech napisze co miał w podobnych lvl i jaki był ....i co mam sobie w najblizszych dniach kupić :)
Z gory dzieki ...nara
A ja gram knightem. Ale grałem też palem(gdyby nie lagi grałbym dalej) i magiem ale znudził mi sie po 3 dedach w 5 dni(***ani PK) X(
Grandzik
08-12-2004, 21:51
Jestem Palladynem i oddalem swoj glos na ta wlasnie profesje.
Gra sie spox.........................15 lev
sorciem taz gralem....ale wyszlo marnie:/
damianlorek
09-12-2004, 20:34
Obecnie jestem Knightem i nieprzewiduje zmian. Cheba, że mnie znów ktoś będzie rookowal ;(
Jestesm knightem ...... bo jest najlepszy :P:P :D 8o
-----------------------------------------------
Xantera -> 12 level -> 45/40
Kurczaczek
18-12-2004, 17:39
Ja jestem sordem, kiedyś grałem knightem, ale sorecers RULEZ
Ja jestem aktualnie(17.12.2004) Knightem na 11 LvL z club fighting 30. To moja ulubiona profesja!!!
Dark Pally
26-12-2004, 19:15
Ja grałem pallem na Lunarze, ale teraz zmieniłem świat i gram knightem.
Shiray-knight-Fortera-Ab'Dendriel-level 11 -skile 50/47 :P
Mistyczny
26-12-2004, 19:29
Mam Knighta na 12 lv. skile 50/50 ale obecnie bede zmieniał na Sorcca.
Ja jestem :topornik2 (czyli knight) wszystkimi postaciami oprocz jednej na ktorej jestem :mag:
Aragorn syn Arathorna
27-12-2004, 11:49
Ja gram i sorcem i knightem i rook stayerem :P
jestem :berserk: knight skille 66/66
Kiki2005
02-01-2005, 14:40
Jestem knightem ze Secury i mam Skille 52/52 :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.