PDA

Pokaż pełną wersje : Wasze pomysły co mogło by się znaleźć w Tibii po udpate

Misio Man
05-02-2006, 11:22
Temat mówi(pisze) sam za siebie :P chciałbym zebrać wasze pomysły co mogłoby się znaleźć po udpacie ;) więc piszcie piszcie i dzielcie się waszymi informacjami z innymi.Nie chodzi tylko o samą grę mogą być tesh pomysły jak uchronić konta przed hackiem :P

Noob: Buj darck amor
Ja: You are in rookgard buehehehe
Noob: Du ju seel ?/
Ja: Yes :P
Noob: oferty
Ja: 1 k
Noob: ok
<na trade daje kolo 1 gp ja leather jacket>
Noob: Ackept
Ja: OK

Oni nigdy nie śpią!!!!!

Hybryda
05-02-2006, 13:00
pojawili się piraci.
gdzies na wyspie tez jest do znalezienia mapa do wyspy skarbów.nikt nie wie o tej wyspie....dopiero posiadanie tej mapy umozliwia popłynięcie tam ,trzeba dać ją npc na statku i wielką łapówkę aby nas tam zawiózł.

pojawia sie nowa broń :piracki kordelas,to bardzo śmiercionośny miecz.
mozna tez wylootowac zbroję kapitana piratów (pod warunkiem ze sie go zabije)

zalfik
05-02-2006, 13:33
Dobrze byloby jakby CIPy ustawily dawanie automatycznego, dozywotniego bana, kiedy ktos napisze np: "muwic", "ktury", "mojom" etc ;)

A tak na serio to chcialbym zobaczyc tibie w lepszej grafice. Nadal z takiego samego widoku, z systemem "kratek", ale mniej cukierkowa :)

Zenuś
05-02-2006, 14:04
Fajnie jak by można było sie kłaść i siadać! :D ale tak że np. na trawce nie że z pacc'em w domku
I fajnie byłoby gdyby były kościoły i zakonice :evul:
I fajnie jakby można było do połowy weść do wody albo w całości i się utopić
Fajnie byłoby gdyby powiekszyli mape o 68 razy i wszystkie servy ze sobą połączyli :D (bym zobaczył Bubble xD )
--
Fajnie jakby zrobili tak że po każdym nowym update zmiana wyglądów grafiki nie miała by wpływu na stare itemy tylko na te zlootowane czy kupione po update
Mając np. sabre z tibi 1.5 wyglad byłby taki sam w tibi 1.7 ale już jak ktoś wyciągnie sabre z np. amazonki w 1.7 już wygląd bedzie nowy! :D
Dzieki czemu sabre z tibi 1.5 mogła być rarytasem w tibi 2.0
Fajnie też jakby zrobili taką funkcje wktórej moglibyśmy wpisywać w bronie co byśmy chcieli i to już nie mozna byłoby zmienić. I klikajac np. na fs widzialbys 20:16 You see a fire sword (Atk:35 Def:20).Zenus to mial. :p

Hubert ^^
05-02-2006, 14:27
Daliby jakieś nowe fajne outfity :P...
Fajnie jak by można było sie kłaść i siadać!
Już można się kłaść do łóżeczka jak się ma pacca i domek ;)
I fajnie jakby można było do połowy weść do wody albo w całości i się utopić
Może od razu żeby można było pływać i żeby wprowadzili skille pływania i od pływania by rósł ten skill :P. Im większy skill tym dalej można by było pływać i do Ankh można by było popłynąć bez pacca i statku ;)
I fajnie byłoby gdyby były kościoły i zakonice
Kościoły już są... Np. w Thais co w nim NPC Lynda siedzi :P

Maximus89
05-02-2006, 14:45
Wprowadzienie do gry koni( wsiadasz na konia i jedziesz;) ) i mozliwosc kupna do domku zwierzat domowych( pies/kot) lub zwierzat hodowlanych w ogrodkach domow( swinia/owca)

Misio Man
05-02-2006, 16:30
Ja sądze że dobre byłyby profesje na rooku ale nie takie jak na main ale coś innego (rycerz-giermek) itp :P

Kolidos
05-02-2006, 16:30
Fajnie byłoby gdyby powiekszyli mape o 68 razy i wszystkie servy ze sobą połączyli :D (bym zobaczył Bubble xD )
Ale masz mażenia :D :D :D

@topic:
Mogli by dać czar palkowi na robienie kamieni, sperów lub throwning starów :)

zalfik
05-02-2006, 16:45
Ogolnie mysle ze mogliby pomyslec nad jakims ulatwienien zycia palkowi :)

Xoligor
05-02-2006, 16:54
Mogli by tez zrobic rzeby karzdy swiat roznil sie od siebie i nowe monstery dla FACC

Misio Man
05-02-2006, 16:55
Ta racja bo knight zawsze ma najlepiej a najgorzej pała(no nie potrzeba mu eq dobrego ale po udpate to ...) mogliby pomyśleć nad czymś nowym i podobał mi sie pomysł z pływaniem oraz piratami niezłe ale mam pomysły na itemy:
Armory:
Piraten Armor (weight: 57 oz,arm: 12)
Necromante cape(weight 33 oz,arm: 10)
Buty:
Elven Boots of haste(weight: 12 oz,arm: 2)<przyśpiesza 5 lvli wyżej>
Tarcze:
Knight Shield (weight: 66 oz,def:33)
Silver Shield (weight: 45 oz,def: 29)
Legsy:
Magic Plate Legs(weight: 55oz,def:10)
Helmy:
Magic Steel Helmet(weight : 31oz,def:14)

m_simple
05-02-2006, 16:59
Noob: Buj darck amor
Ja: You are in rookgard buehehehe
Noob: Du ju seel ?/
Ja: Yes :P
Noob: oferty
Ja: 1 k
Noob: ok
<na trade daje kolo 1 gp ja leather jacket>
Noob: Ackept
Ja: OK
Oni nigdy nie śpią!!!!!
lol

fajnie jakby zrobili server cos w stylu test serva na ktory mozna by lognac z kazdego innego serva np. Eternal Oblivion vs. Seromontis

Misio Man
05-02-2006, 17:02
Nigdy w moim temacie nie było tyle postów więc chciałbym abyście oceniali mój temat i jeszcze różdżki na rooku:
Newbie rod
Wand for Newbie

Pozdro 4 all
Misio Man :D

Duke Dran
05-02-2006, 17:06
1.Więcej wandów i rodów ( i zdjeliby te lvle z tych wandow ... a co jak knight zakłada gsa na 8 lvl to nie ma ograniczenia zadnego[to był przykład] : p ).
2.Daliby jakaś nowa wyspa dla faccow a nie ciągle to samo.
3.Nowe potworki :p
4.Lepsza grafa.
5.Odblokować questa na warlordsworda xDDD to by była jazda.
6.Przydałyby się jakieś nowe profesje a nie tylko 4 są :d bleee.
7.I te outfity .. jak na znudzenie mogliby jakieś nowe zrobić.

Avager
05-02-2006, 17:22
*Zmiana nazwy "Palladin" na "Ranger"
*Dodanie nowych profesji (Między innymi Paladina... co ma bonus do walki mieczami i wiecej czarow (2x szybciej rosnacy mlvl niz u knighta)
*Skille typu Cooking, Crafting, Woodcutting, Carpentery i wiele wiele innych
*usuniecie ze sklepow run !!! (znowu uzaleznienie sie od sorcow i drutow)
*Kontrola IP, jesli na danym serwerze sa 2 postacie z jednym IP dostaja warna (GM im gada, lub jakis nie wiem...) i jesli nie wytlumaczy(ą) się z tego... dostają kasacje konta i bana na IP przez 30 dni
*Wierzchowce (moga byc tez i wyverny ktore mozna dosiasc)
*Psucie się broni
*RASY !!!!!!!!!
*Wojny miast/ras (Coś al'a WoW, KO itp )
*WIĘCEJ EVENTÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

zalfik
05-02-2006, 17:22
7.I te outfity .. jak na znudzenie mogliby jakieś nowe zrobić.
No, to zyczenie to chyba akurat spelnia :) Tak mi sie zdaje, ze gdzies czytalem, ze maja byc wprowadzone nowe outfity (poprawcie mni jesli sie myle:P)

Maximus89
05-02-2006, 17:32
No, to zyczenie to chyba akurat spelnia :) Tak mi sie zdaje, ze gdzies czytalem, ze maja byc wprowadzone nowe outfity (poprawcie mni jesli sie myle:P)

Mi sie obiło o uszy ze tylko dojdzie kobiecy outfit( nie jestem pewien czy to prawda)

zalfik
05-02-2006, 17:39
No wlasnie o kobiecym outficie tez slyszalem... tylko ni w zab nie wiem skad :/

Misio Man
05-02-2006, 18:51
Widze że macie fajne pomysły a o nowym outfifcie nie wiedziałem będzie co ma być mam nadzieje że CIPy czytają forum to może by coś wykorzystali ale obiło mi sie o uszy że mają być konie( dla PACC oczywiście i że PACC będą mogli zobaczyć broń jaką noszą i w której ręce :P )

zalfik
05-02-2006, 18:55
Napewno CIPy czytaja nasze forum :)

..::QRAS::..
05-02-2006, 19:00
= bronie typu sword cluby axe itd powinny byc dostepne od jakiegos tam lvla [i tak pewnie bedzie z letnim updatem , tak przeczowam]
=wiecej urozmaicenia dla palla ? (typu inne rodzaje luku , kusz )
=Wiecej Profesji
=i aby Knight robil ringi dla siebie (np. wymagany lvl do zrobienia ringa to 60 , zurzywa sie na jego zrobienie 100 souli i 300 many)
=i aby np. po zrobieniu dajmy na to 50 lvl mozesz wybrac sobie droge dalszemu rozwojowi swojej postaci (chodzi mi o to aby po adv na 50 wybierasz jeden z trzech dostepnych opcji [swordsman] [axeman] [clubman] dochodza ci nowe czary i tam dalej ble ble ble ...

Exodus
05-02-2006, 21:36
Ja bym chcial zeby dodali nowe respy np. dodatkowe kopalnie guardow czy rotow etc.Tak zeby bylo mozna normalnie expic.Mi by to sie przydalo bo akurat gram na kyrze a tu bardzo ciezko o dobre miejsce do expienia..

Baniaq
05-02-2006, 21:50
Quras ma racje zajefajnie by było żeby rozwijac swojom postaćdalej...
Ale przydały by sie też jakieś nowe potworki i najlepiej z kilka nowych kopalni Dwarfów bo tam jest najleprzy loot i expo dla facca jak i pacca.

Misio Man
05-02-2006, 22:02
Mogłoby być coś takiego że jak kogoś na party zaatakujesz to potem masz możliwość wejścia do depo ( od razu po ataku) to by ułatwiło życie noobom którzy dają sie nabrać na na przykład:

Killer: Daj party potrenimy zapłace
NooB: Ok ale daj kase
Killer: Jak dasz party ja bić nie będe a ty we mnie
NooB: dobtra
Killer: oki
NooB: ej przestań bo dedne za co to?
Killer: za głupote

Fiszbin
06-02-2006, 13:40
Huh... no to moja kolei :P

*Poprawienie wyglądu postaci, mianowicie:
-Nowe, ladniejsze outfity(postacią przydaly by sie wreszcie usta i nosy :P)
-Widok na to co postac trzyma w rekach(nie chodzi mi tutaj o dokladne odwzorowanie kazdego itemu, wystarczyłaby np. jedna grafika dla wszystkich toporow/mieczy/obuchow tarczy, broni dystansowych. Wygladalo by to zawsze troche lepiej)
*Zmniejszenie itemow lezacych na ziemi:
-troche nie realistycznie wyglada lezacy na ziemi hełm wiekszy od naszej postaci( moglo by to troche zgorszyc wyglad itemow, ale cóż)
*Jedzenie
-Nasza postac musiala by co jakis cos wypic i zjesc, aby mogla walczyc w pełni sił( w końcu przydaly by sie do czegoś lemoniady itd. :P)

To narazie wszystko co mi przychodzi do głowy, jak coś wymysle zedytuje post.

pijopiwnik
06-02-2006, 15:26
nie lepiej stworzyć immunitet dla newbie, którzy z 8 lvlem wychodzą ze świątyni a tu pk i dead ? tak graczy do 10 lvla nie mozna atakować?

hmmm

zeby z demona wypadał crystal mace albo silver xD

Palek Demon
06-02-2006, 16:16
najgorsze co moze sie zdazyc to rodzaj broni na lvl knighta ....
i tak pozatym jakies urozmaicenia dla najta nowe czary i tak jak ktos wspomnieal zeby knight kupowal puste ringi i sam tworzyl ringi/axe/sword/clu

Restemon
06-02-2006, 17:27
Wedlug mnie powinna byc jakas bron z cluba z anhilatora nie muwie o thunder hammerze bo on najlepiej wychodzi z magic sword i stronecuter axe ale jakies nowe co ma zblizone statystyki

Ps. mam dysleksje:D

Barzyk de'Costa
06-02-2006, 18:08
Ja bym dodał nową profesję, czyli Pirata, który miałby wysoki wzrost skilli i np. tańsze przedmioty u NPC. Dodałbym też grupy społeczne (coś jak w Gothicu) np.
Kmieć, Giermek, Strażnik królewski itp... i oczywiście więcej przedmiotów.

Vision
06-02-2006, 18:24
Z tego co przeczytalem to... powiem tyle:

Nowych prof raczej nie bedzie bo zalozmy ze 150+ lv chcialby zagrac jedna z nich ... no i bylo by mu szkoda zmarnowanego czasu na poprzednia postac :/

Ringi fajna sprawa nawet...

No a grafiki itemow jakie mamy na sobie bylo by to bardzo zle... np. nakladasz na siebie g armor (20-25lv) jakis koles 50+ lv ms (np) podchodzi puszcza sd+ue i lezysz... a g arm moze poleciec i po co to :(

PS: Wszystkich postow nie przeczytalem ale takie /\ sa moje odczucia co do waszych pomyslow :). Chcialbym nowe outfity dla pacc i facc .^.^

Misio Man
06-02-2006, 22:06
Heh gdyby tak na seriala cipy czytały nasze fora to może by na jakoś uszczęsliwili i co do profesji pirata to proponuje aby mógł mieć skill:thiefing
mianowicie więcej npc i ich można okraść i oni mają większego farta w hazardzie i i szybciej z pijaka zamienia się w trzeźwego kolesia no i nowe bronie na distans:
Short Bow(2-handed,weights 25oz.cena u npc:125 gp) dobre dla nowych
Small Crossbow:(1-handed.weights 55oz. u npc.500 gp) dla palle by mogły łatwiej skillić shield i by byli czasami bardziej przydatni (blokowanie niby głupota bo od tego knighty ale...)
I nowy armor:
GM Armor(weights.54oz. arm:20)(dostępne za usługi w tibii lub za zdobycie 200 lvla)--Seromontis to dla ciebie i twoich h-lvls kumpli :PP

Zakładam nowy konkurs na pacca na 5 lat strona to www.podajswojepassy.pl zapraszam!!!! ;)

Kosmo_karol
06-02-2006, 22:23
Niech po udapte dorzucą jakis fajny topor cos pomiedzy f axe a SCA bo f axe jest zrypane .... moze ma duzo ataku ale obrony to kiepsko chociaz jakis topor co ma tyle samo ataku ale o 10 wiecej obrony i zeby go mozna z questa albo loota z demona wrl np. ......

Faworytkrw
06-02-2006, 22:53
No to tak:
*nowe outfity
*nowe wyspy i poziomy kopalń
*więcej broni
*nowe łuki: short bow, bow, long bow (+5 atk), reflex bow (szybszy strzał), elven bow (+10 atak zw szybkość)
*nowe kusze: crossbow, heavy crossbow (+20 atak wolniejszy strzał)
*nowe bronie dystansowe: proca na kamienie (zw damage +10), i np. Mp40 (trza mieć 150 dista ;p) i panzerfaust (200 dista ;p)
*nowe potwory
*noob protection 1 dzień po wyjściu z rooka (do 10 lvla nie ma sensu, ludzie treniliby skile na 90/90 na 8 i by byli zupełnie bezpieczni)
Co do psucia broni, to głupota (połamany Sword of valor XD) ale mogliby wprowadzić punkty wytrzymałosci broni - naprawiałby je kowal za drobną opłatą.
*Możliwość pływania, siedzenia, opierania sie o ściany budynków (jak w Mu ;p) itp
*lepsze grafiki, bardziej realistyczne.
i to chyba wszystko ;p

Klimus =]
07-02-2006, 08:56
*Żeby nie trzeba było chodzić do npc, aby zamienic kase na platyny. Tylko kliknie się use i jest....

jastr
07-02-2006, 09:29
hmmm przeczytałem wszystko (co do 1 posta:)) no i najbardziej prawdopodobne jest:
-nowe outfity (tylko po co mi to i tak się tym nie bawię:P)
-nowe tereny (zapewne tylko dla pac + jakaś miejscówka jak dark katedra dla facc)
-nowe potwory (ci piraci to całkiem niezły pomysł poza tym CIPy coś wspominali o wyspach i.... którz wie:))
-nowe przedmioty (napewno nic w stylu stonecuter axe itp ale bedzie kilka nowych "drobiazgów")
najmniej podobają mi się propozycje w stylu:
-okres ochronny (od tego jest rook)
-więcej czarów dla knighta, palka (chcesz więcej czarów graj sorcem lub drutem tak samo by było gdyby sorce i druty chcieli mieć więcej żyć to po co profesje jak wszyscy mają podobnie:P)
chciałbym żeby było (ale pewnie nie będzie:):
-pomysł z tworzeniem ringów przez knightów jest całkiem całkiem
-nowa profesja hmm i specjalizacje (coś jak w BG2 w każdej specjalizacji jakieś dodatkowe ataki i umiejętności np alchemik tworzenie mikstur dodatek tron of bhaala) wiem wiem by to skomplikowało gre ale... to tylko moja własna opinia i wiem że możecie się z nią niezgodzić. Co do profesji to przydałby się ...Monk- walka wręcz (w końcu ten fist fighting by się na coś przydał) powiecmy co 5 lvl ręce by się stawały potęrzniejszą bronią co 10lvl +5 atak żywiołów i tak dalej

Mr.Samochodzik
07-02-2006, 10:31
Outfity nowe dla facc.. i potworki ktorych nie da sie zarznac a one cie tez nie zarzna ...cos jak by kukly (statuy) do trenowania...a dla palkow tarcze do trenienia!

Nowych prof raczej nie bedzie bo zalozmy ze 150+ lv chcialby zagrac jedna z nich ... no i bylo by mu szkoda zmarnowanego czasu na poprzednia postac :/

EHH...czy cąła tibie jest dla h lvl ? Skoro ktos ma 150 lvl to i tak nie zmieni bo pewnie kocha profesje którą ma!

Rossi
07-02-2006, 10:33
Nowe outfity by się przydały, nowe bronie, wyspy,expowiska.

Viaderny
07-02-2006, 19:39
Myślę że mogliby oprucz prof. wprowadzić też rasy. np. elf,albo krasnolud .Rasy mogłyby się różnić tak jak profesje.Np:Elfom lucznikom distans f. nabijal sie szybciej niz krasnoludowi palladynowi.:)

Misio Man
07-02-2006, 23:25
(połamany Sword of valor XD)
Buehehe wyobrażam sobie to:
You see a broken
sword of valor.It weights 12 oz.

:spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam:

Avager
08-02-2006, 00:19
(połamany Sword of valor XD)
Buehehe wyobrażam sobie to:
You see a destroy sword of valor.It weights 12 oz.

:spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam:

"Widzisz niszczyć miecz waleczności . Waży 12 oz."

Fajna znajomość anglika, mam nadzieje że długo sobie nie pograsz -.-

Dla innych Durnowatych ludziopodobnych osób które nie znają podstaw anglika...

Powinno być:
Destroyed - zniszczony - ale tez nie zabardzo pasuje

dokładnie to powinno być

Broken - połamany, popsuty

zalfik
08-02-2006, 07:16
Lub tez powinno byc "destruction sword of valor" - niszczycielski miecz walecznosci :) Ale nie o to Misiowi chodzilo :P :P :P

Vrael
08-02-2006, 07:37
Ja bym chciał, żeby zrobili rozkładane ognisko.
Albo na pewno ciekwie by było jakby zamiast gotowych armów, wylatywałaby pewna część składników na niego. Mam na myśli np z Dragon, Lorda żeby smocze łuski wypadały a potem tylko biegiem do kowala żeby wykuł dsma jak będziemy mieć wystarczająco dużo. Ale to tylko ciekawie by było a nie, że chcę. No i oczywiście new outfity & siadanie, leżenie ^,-

Thjordir
08-02-2006, 08:13
Nigdy w moim temacie nie było tyle postów więc chciałbym abyście oceniali mój temat i jeszcze różdżki na rooku:
Newbie rod
Wand for Newbie

Pozdro 4 all
Misio Man :D

LoL po co różdżki na rooku?Przecież nie wszyscy chcą by sorcami i drutami..Już lepiej żeby skille szybciej rosły..I nie podniecaj się że dużo postów jest -.-

Mi się podoba pomysł z pływaniem,mógł by sobie facc pływać z Thais do Venore itd.

Knight Simon Dark lord
08-02-2006, 12:46
rasy by mogły być elf i krasnolud i by było np
krasnolud knight i krasnolud mag
elf lucznik i elf druid
i ludzie

i było np krasnoludom knightom by skille szly o 10% szybciej i mlvl od ich poprzednich profesji a elfom to samo tylko że dystans itd. ale np w zamian by były np o 15% wolniejsze lub zamiast 45 punktów które miały do rozdzielenia miały by tylko 35 i dzięki temu by nie było jakiś większych różnic

Misio Man
08-02-2006, 15:37
"Widzisz niszczyć miecz waleczności . Waży 12 oz."

Fajna znajomość anglika, mam nadzieje że długo sobie nie pograsz -.-

Dla innych Durnowatych ludziopodobnych osób które nie znają podstaw anglika...

Powinno być:
Destroyed - zniszczony - ale tez nie zabardzo pasuje

dokładnie to powinno być

Broken - połamany, popsuty

Jak coś ci nie pasuje to nie czytaj bo nic nie wnerwia człowieka jak głupie czepialstwo.Na twoją wiadomość koleś tu nie rozmawiamy o błędach ludzi w angielskim a o tym co mogło by się znaleźć w Tibii po udpate a jak masz sie zamiar czepiać to leć zakładać własny temat "Głupie błędy w angielskim Misio Mana i innych"

A co do pomysłów to dla FACC'ów mogą zrobić wyspę podobną do Tiquandy

Misio Man
08-02-2006, 15:40
LoL po co różdżki na rooku?Przecież nie wszyscy chcą by sorcami i drutami..Już lepiej żeby skille szybciej rosły..I nie podniecaj się że dużo postów jest -.-

Mi się podoba pomysł z pływaniem,mógł by sobie facc pływać z Thais do Venore itd.

Pisałem o profesjach na rooku jak ktoś chce być rycerzem to na rooku giermek nie będe pisać po angielsku bo są ludzie którzy lubią sie czepiać...
-.-

balun
08-02-2006, 22:48
Ja bym chciał przetważanie jedzenia np: smażenie mięsa, szynki(trzeba mieć patelnie) i tym podobnie, oczywiście przetwożone żarełko :) dawało by więcej, no i ciekawie byłoby posiedzieć na ławeczce albo na krześle klikamy na objekcie sit i siadamy

Sashion
08-02-2006, 23:02
Przed załozeniem konta powinien byc test IQ i test gramatyki z anglika -.-''
i of course
-Nowe Outfity
-Czar do robienia spearów dla paladynów :D
-Nowe miejsca
-Nowe itemy :P

Quezacoatl
08-02-2006, 23:39
Ciekawe propozycje XD
jeszcze jedna: Przygotowywanie jedzenia, czy to normalne ze z zabitego niedźwiedzia wyciągamy "udko kurczaka" :p i zjadamy na surowo? :confused:
Możnaby móc położyć je na piekarniku aby się upiekło, co zwiekszałoby czas działania (czyt. pożywność) jedzenia.
Co do napełniania ringów, to jestem za, no i nowe outfity i potwory.

Sashion
09-02-2006, 07:56
Ciekawe propozycje XD
jeszcze jedna: Przygotowywanie jedzenia, czy to normalne ze z zabitego niedźwiedzia wyciągamy "udko kurczaka" :p i zjadamy na surowo? :confused:
Możnaby móc położyć je na piekarniku aby się upiekło, co zwiekszałoby czas działania (czyt. pożywność) jedzenia.
Co do napełniania ringów, to jestem za, no i nowe outfity i potwory.

Wiesz no kiedys nim ludzie wymyślili ogień jadali surowe jedzenie :D

zalfik
09-02-2006, 08:55
Rok temu bylem we Wloszech....tam do tej pory jedza swoje surowe salsicio ;)

szymon287
09-02-2006, 09:05
hmm mogli by zlikwitodac czas dlugosci limitu -.-" pisze z kilkoma osobami naraz i dosc szybko, to do 4osoby juz mam limit -.-" nawet czarow nie moge uzyc ;(

Fiszbin
09-02-2006, 09:10
rasy by mogły być elf i krasnolud i by było np
krasnolud knight i krasnolud mag
elf lucznik i elf druid
i ludzie

i było np krasnoludom knightom by skille szly o 10% szybciej i mlvl od ich poprzednich profesji a elfom to samo tylko że dystans itd. ale np w zamian by były np o 15% wolniejsze lub zamiast 45 punktów które miały do rozdzielenia miały by tylko 35 i dzięki temu by nie było jakiś większych różnic

Też kiedys o tym myślałem, ale doszedłem do wniosku, że byłoby to nie fair dla tych co graja teraz Na przykład: Ktoś gra teraz Pallem i chcac nie chcac jest człowiekiem, tak więc po wprowadzeniu ras jego postac bylaby bezużyteczna...

Kolejnym moim pomysłem jest nowy typ Serverów, zupełnie odmienny od tych które są teraz. Gra na nich polegałaby na walce dobra ze złem(coś jak WoW). Były by dwie strony konfliktu gracz przyłączał by się do jednej z nich. Swiat byłby podzielony po równo na tereny obu walczących stron, i zadaniem byłoby zajmowanie miast, lub pkt. strategicznych wroga. Kiedy jedna ze stron zajełaby wszystkie obiekty na mapie, zostawaliby zwyciezcami danej Ery i zaczynałaby się nowa(reset wszystkich kont or something) i zabawa od nowa :D.

Pozdro Fisz~

p.s. Bardzo chętnie bym grał an takim serverze :evul:

Van_Waterflew
09-02-2006, 09:18
Też kiedys o tym myślałem, ale doszedłem do wniosku, że byłoby to nie fair dla tych co graja teraz Na przykład: Ktoś gra teraz Pallem i chcac nie chcac jest człowiekiem, tak więc po wprowadzeniu ras jego postac bylaby bezużyteczna...

Kolejnym moim pomysłem jest nowy typ Serverów, zupełnie odmienny od tych które są teraz. Gra na nich polegałaby na walce dobra ze złem(coś jak WoW). Były by dwie strony konfliktu gracz przyłączał by się do jednej z nich. Swiat byłby podzielony po równo na tereny obu walczących stron, i zadaniem byłoby zajmowanie miast, lub pkt. strategicznych wroga. Kiedy jedna ze stron zajełaby wszystkie obiekty na mapie, zostawaliby zwyciezcami danej Ery i zaczynałaby się nowa(reset wszystkich kont or something) i zabawa od nowa :D.

Pozdro Fisz~

p.s. Bardzo chętnie bym grał an takim serverze :evul:

Mam pomysł na wprowadzenie ras. Stare postacie by poprostu nie miały by rasy (by bi takimi jakby duchami), npc jakiś czarodziej by ich materializował w jaką by chcieli rase i koniec.

pawel The Magician
09-02-2006, 17:44
Ktoś przebąkiwał coś o koniach. Konie to troche za dużo roboty by było, ale mogliby zrobi coś takiego jak statki tylko że wypożyczalnia koni. Zachodzisz mówisz gdzie chcesz się uda i cie teleportuje za ileśtam pieniędzy.

Misio Man
06-04-2006, 21:32
Jako Że Nikt Nie Pisze ProszĘ ModkÓw O ZamkniĘcie Tematu