PDA

Pokaż pełną wersje : POMOCY!!!!!! SZANTAZ!!!!!!!!

omufo
17-06-2004, 13:23
witam... mam duzy problem... sprawa wyglada tak ze pewien gosc o nicku LAMU CAGAS grajacy na Aldorii powiedzial ze bedzie mnie zabijal do momentu az nie dam mu 2k... raz juz to zrobil... jest sorkiem na 26lvl... :(
jak pytam go dlaczego to robi to oskarza mnie o rzeczy ktorych nie zrobilem... pls... pomozcie...

klimuss
17-06-2004, 14:18
mnie tesh wile osób tak oszukiwalo . mówili daj mi zwój eq albo ded :(

Andy ognisty
17-06-2004, 14:26
Spróbuj poszukać wyzsych leveli ktorzy ci pomoga trenuj az ten gostek nie bedzie mogl ci podskoczyc unikaj go jak ognia - moze ci sie uda

Trener
17-06-2004, 14:35
Najlepiej unikać klienta i znaleźć osoby o wyższych levelach prosząc o pomoc.

Możesz dać mu 2k ale to nie pomoże bo ciągle będzie chciał kase od Ciebie.

Albo......zmień świat na non pvp :))

omufo
17-06-2004, 14:49
wiem ze bedzie chcial dalej kase wiec mu nie dam bo to sie nie skonczy... jak ktos gra na servie Adora i jest na tyle zyczliwy ze moze mi pomoc to niech odezwie sie na gg 3887207... najgorsze ze to polak a ja nie mam jak sie rozwinac zeby miec z nim jakiekolwiek szanse bo on na ok 25lvl a ja 16... pls... pomozcie... nie chce zmieniac serva... na tym mi sie podoba... szkoda ze wszyscy znajomi maja jeszcze nizsze lvle ode mnie...

Zip
17-06-2004, 14:53
ja bym radzil dodać se typa do vipa jak wejdzie to ty poprostu wychodź z gry. Drugą alternatywą może być zamieszkanie w innym mieście. Ostatnie kup se czar Exiva i co jakiś czas sprawdzaj gdzie on jest

Vanhelsen
17-06-2004, 14:53
Sprubuj otym pogadać z GM, bo jak sie niemyle to jest łamanie regulaminu, ale niejestem pewien tego !!!

Gonzo
17-06-2004, 14:54
poszukaj osob ktore by ci pomogly go zabic tylko nigdy nie dawaj mu kasy

yon
17-06-2004, 15:14
well. zrob dokladnie to samo co zrobilbys z taka sytuacja w realnym swiecie ;)
obejrzyj film 'Dlug' ?(

Well. wlasnie dzieki takim akcjom Tibia wydaje sie taka 'polska' ;)

Podpalacz
17-06-2004, 15:45
Zacznij expic jak go nie ma:)

Poll
17-06-2004, 16:04
N/C....człowieku jesteś hunted za to,ze denerwowałeś mojego qmpla,atakowałes jego stwory,rzucales jego spirami i nie chciałeś powiedzieć "przepraszam".Zamiast sobie wszystko wyjaśniać to sie zaczołes żucać i jeszcze mnie od Pkerów wyzywać.Czekam na 2k w moim ab'd dp-- do piątku.Miłej gry,jesteś już z 2h online i jeszcze nie padłeś,co masz za problem?Dałem ci 2dni na zebranie kasy...jeszcze jakiś problem?;]

Drill
17-06-2004, 16:20
No i dokładnie stoje po stronie Poll'a
omufo zawinil i nie chce ponieść konsekwencji
wiem bo poll'a znam dlugo i on nie zabija bez przyczyny

omufo
17-06-2004, 16:21
sluchaj... po pierwsze to nie atakowalem jego stworow tylko jednego ktoremu 5 obr zadalem bo kumpla nie zauwazylem (potwor dopiero do niego podchodzil a gdzy go zobaczylem to przestalem atakowac tego swampa wiec tylko 5 obr), po drugie nie podnioslem ZADNEGO speara, nie wiem skad wam sie to wzielo, a tym bardziej nimi nie rzucalem, stanalem tylko jak podeszliscie, a po trzecie to ja chcialem wlasnie wszystko wyjasnic, mowilem stoj, przestan, nawet jak atakowaliscie to stalem, nie uciekalem, chcialem wyjasnic to ale wy mnie nie sluchaliscie, i nie przypominam sobie kiedy nazwalem kogokolwiek z was pk... nie sluchales wogole co do ciebie mowilem... miales swoja wersje i na jej podstawie mnie zabiles, poza tym jak pozniej gadalem z twoim kolega i pytalem za co mam zaplacic to WYRAZNIE powiedzial ze TYLKO za te 5 obr... to troche przesada... poza tym ja SAM przestalem go atakowac...

Telupeje
17-06-2004, 16:27
Teraz już jestem pewny że cioty naprawde żyją w Polsce, a ty jesteś jedną z nich. Jeśli za 2 dni Lamu nie będzie miał tych 2 k w swoim dp, to się módl żebym cię nie spotkał nOObie...

grajacy na Aldorii
A przypadkiem nie "Aldorze"?

mam duzy problem (..) do momentu az nie dam mu 2k

Dla ciebie 2k to tak dużo, że aż musisz pisać idiotyczny temat na forum? N/C Lamo

oskarza mnie o rzeczy ktorych nie zrobilem

A żeby temat był bardziej dramatyczny z twojego punktu widzenia trzeba było troche pokłamać, nie? To kto niby zabijał nie swoje stwory i kradł spiry?

Dj Nekro
17-06-2004, 16:35
Hmmm... oni dobrze ci mówią z tymi wyższymi lvl'ami.
Jakbyś z nim gadał lub cie atakował zapytaj sie "Kiedy to było?" lub "Czy ma dowody na to?" :)
Niemartw sie, też tak miałem naszczęscie mam palka na 34 lvl i przegoniłem gościa który wymuszał odemnie kase:))
Teraz boi sie do mnie podejść:P

omufo
17-06-2004, 16:39
sluchaj... nie zabijalem tych potworow... jednemu zabralem tylko 5 obr... to po pierwsze... po drugie... nie kradlem tych spearow... nie wiem skad im sie to wzielo... czy moga byc tak bezczelni... przeciez mnie zabili to w zwlokach mogli zobaczyc... a z tymi 2k... moze to i nie duzo ale nie mam gwarancji ze pozniej nie powiedza "daj drugie 2k"... a to juz bedzie duzo...a to do polla... nie wiem co ci twoj kumpel nagadal ze ja zrobilem... wiem ze jak ciebie sciagnal to nie chciales mnie sluchac... od razu wyskoczyles z textem... placisz 2k albo gin, teraz... nawet gdybym chcial to nie moglbym wam dac tej kasy bo przy sobie mialem 150 gp...

besn
17-06-2004, 16:43
jak nie przestaniesz sie wydzierac i lamisz forum takimi rzeczami to zrobie chara na aldorze i bedzie cie huntowalo wiecej osob, hf

~poll lubi chlopcow

omufo
17-06-2004, 16:44
jeszcze jedno... telupeje... smiem watpic ze jestes kims z ich bandy... moze pollem?? wystarczy spojrzec na date rejestracji i liczbe postow... troche to dziwne ze pierwszego dnia wlazles akutat tutaj i tu napisales posta mnie oskarzajacego...

JołAsia
17-06-2004, 16:45
Możesz też skopiować jego wypowiedź i przesłać do GM. Staraj się go unikać i dużo trenuj. Mnie też wiele osób szantażowało i oskarżało o rzeczy których nie zrobiłam i dlatego zaczelam grać na serwerach "non PvP" :))

Telupeje
17-06-2004, 16:53
nawet gdybym chcial to nie moglbym wam dac tej kasy bo przy sobie mialem 150 gp...

No to chyba dlatego masz 2 dni...

trenuj az ten gostek nie bedzie mogl ci podskoczyc

ROTFLxDDDDDDDD
To może najpierw zobacz na inne postacie Lamu Cagasa, a potem pisz idiotyczne posty xDDD

mnie tesh wile osób tak oszukiwalo . mówili daj mi zwój eq albo ded

I kogo to ma niby obchodzić...

Możesz dać mu 2k ale to nie pomoże bo ciągle będzie chciał kase od Ciebie.

Znasz Lamu Cagasa? Nie? To po kiego wała się udzielasz i oskarżasz go o to, że będzie kłamał?

Albo......zmień świat na non pvp

Bardzo dobry pomysł. Jeżeli płaczesz po każdej śmierci od gracza i zakładasz bzdetne tematy, to non pvp jest dla ciebie.

yon
17-06-2004, 17:00
heh. skoro 2 strony sa takie pewne to czemu nikt logow nie wlepil? czemu tez nie ma szotow (wypada takie robic jak ktos cie morduje/mordujesz nooba)...

Gangrel
17-06-2004, 17:31
Ten temat jest bez sensu. Żaden znas nie wie (poza bezpośrednio zainteresownymi) jak było naprawdę, więc możemy udzielać rad nie znając na pewno sytuacji a oni będą się obrzucać błotem i kłócić jak było.

JA BYM CI RADZIŁ TO ZAMKNĄĆ!!!!!!!!

Agoran
17-06-2004, 17:43
Hmm...widzę, że wiele się w Tibii zmieniło, odkąd prawie rok temu mój 84 lvlowy palek odszedł na zasłużoną emeryturę...polacy zamiast, jak za moich czasów, wspierać się, to jescze się nawzajem pkują...co za naród :D ...i wy chcieliście ze szwedami konkurować...
Ale co tam, jest sposób, który się kiedyś sprawdził i być może teraz też się sprawdzi. Mówiłeś, że twoi kumple mają niższe levele od niego? Nie ważne, siła w liczebności! Dla zgranej choćby 5 osobowej ekipy, 25 lvlowiec nie stanowi żadnego zagrożenia, nawet jeśli w ekipie są choćby ludzie po 10 lvl. W ten sposób, ponad rok temu, posłałem wraz z zaufanymi kumplami, mojego prześladowcę kilka razy do piachu. Powszechnie wiadomo, że postacie magiczne mają słabą obronę, nawet z dobrym sprzętem. Myślicie, że gdy kończyłem z Tibią, to rozdałem swój sprzęt biednym? Po za tym, jedno trzeba Tibii przyznać. W żadnej innej grze nie odczuwa się takiego strachu przed śmiercią...i takiej satysfakcji z posłania PK do piachu...:evil:

Bez odbioru na następny rok.

Podpalacz
17-06-2004, 18:28
No to teraz cytujemy

a to do polla... nie wiem co ci twoj kumpel nagadal ze ja zrobilem... wiem ze jak ciebie sciagnal to nie chciales mnie sluchac... od razu wyskoczyles z textem... placisz 2k albo gin, teraz... nawet gdybym chcial to nie moglbym wam dac tej kasy bo przy sobie mialem 150 gp...

Najpierw dead potem plac.

Staraj się go unikać i dużo trenuj. Mnie też wiele osób szantażowało i oskarżało o rzeczy których nie zrobiłam i dlatego zaczelam grać na serwerach "non PvP"

Joasia dobrze mowi. Jak sobie nie radzisz na PvP to idz na non-PvP tam jest wiecej takich jak Ty co zabijaja innym potworki i kradna Spiry. Spotkasz cala mase kolegow ^^

Hmm...widzę, że wiele się w Tibii zmieniło, odkąd prawie rok temu mój 84 lvlowy palek odszedł na zasłużoną emeryturę...polacy zamiast, jak za moich czasów, wspierać się, to jescze się nawzajem pkują...co za naród ...i wy chcieliście ze szwedami konkurować...

Szwedzi tez sie miedzy soba tluka... Taka gra, zbiera sie zgraja power gamerow przejmuje serwer i gnoi lamki. A o co tu chodzi ?? ^^

Powszechnie wiadomo, że postacie magiczne mają słabą obronę, nawet z dobrym sprzętem.

Tak ale na nizszych lvl rycek ze slabymi skillami nawet nie trafi sorca ktory ma full def. A sorc pieknie punktuje go z sdkow, hmm i gfb:). Pozatym bardzo czesto rycki ponizej 25 lvl nie maja nawet 4 mlvl na UH.

Na niskim lvl najlepszy w PvP jest palek. Kilka boltow ( tutaj def przeciwnika nic nie daje ), fire bombek, gfbkow i kladzie do piachu wszystko co ma podobny lvl do niego i sie rusza po mapie.

Pozdro

Poll
17-06-2004, 18:33
@Agoran
Rok temu było tak samo;p.I nie dawaj mu takich rad-.-(bo to pogorszy jego sytuacje i jego qmpli)...bo ja mam za sobą więcej ludzi,a chociażby w mojej gildi jest 7 osób o podobnym lvlu do mojego.I gramy razem już pól roku,jak myślisz kto by wygrał 5 osób z wyżsyzm lvlvem i zgraniem czy 5 dopiero zaczynających?.

@Strażnik północy;p
Nie obawiaj się ,że będe chciał cie potem znowu huntować,bo to nie w moim stylu,bynajmniej jestem zły,za brak skruchy ,nazwania mnie pkerem.Fakt problem jest błachy,ale mam przynajmniej nadzieję że po tym nauczysz się żeby nie bić cudzych stworów;nie wyzywac od pkerów i nie ruszać cudzych itemów,a czasem okazac poprostu skruche.Lepiej jeżeli nauczysz się tego od rodaka niż od kogoś z zagranicy,bo przynajmneij ja ci dosadnie wyjasnie:P.Masz czas do piatku;)-możesz robic trapy itp. itak nie sądze,że dacie se rade:P.

Rincewind
17-06-2004, 18:41
nie dziwie sie ze nazwal cie pkerem bo jak chcesz go zabijac tylko za to ze zabil kumplowi potworka to wlasnie jestes pkerem. zamiast od razu zabijac albowymuszac kase powinienes zjechac go do czerwonego hp i juz wiecej by cudzych potworkow nie zabijal.

Oxygane
17-06-2004, 20:01
@Re omufo: Me n00b plx??, takie rzeczy to sie załatwia w tibi a nie na forum, i tak raczej nikt Ci nie pomoże, po co ktoś miałby ryzykować własną postać żeby pomóć kogoś kogo nawet nie zna. 2 k to wg. mnie bardzo mało więc daj mu tą kase i będziesz miał problem z głowy.

@Re Poll: Po co taka awantura o kilka głupich stworków i spirów po 10 gp?? 2 K Haraczu lol? widać że zbyt dobry nie jesteś :P Każdy szanujący sie pk wziołby z 10 razy więcej.

@Re all: Mogliście zrobic jakies ss'y całes tej sytuacji, bo bez żadnych dowodów to tylko słowa przeciwko słową i nie wiadomo komu ufać.

Podpalacz
17-06-2004, 20:58
@Re Poll: Po co taka awantura o kilka głupich stworków i spirów po 10 gp?? 2 K Haraczu lol? widać że zbyt dobry nie jesteś Każdy szanujący sie pk wziołby z 10 razy więcej.

Ty za to jestes mistrzu:) Czlowieku pomysl. Jak karzesz placic 16 lvl 20k to zalozy nowa postac. Jezeli 2k to pomiauczy na forum i w koncu zaplaci.

Pozdro

omufo
17-06-2004, 21:39
my sie tu nie rozumiemy... JA TYCH SPEAROW NIE WZIALEM I NIE ZABILEM TEGO STWORKA TYLKO MU 5 HP PRZEZ PRZYPADEK ZABRALEM... poza tym ciekawe jak ja mam udowodnic screenem ze nie wzialem speara i jak on ze ja go wzialem... tego sie screenem zrobic nie da... i nie mow ze chciales ta sytuacje wyjasnic bo sekunde po twoim pojawieniu sie powiedziales "placisz abo giniesz"... a od pkerow wyzwalem cie po tym jak mnie zabiles... a 2k to dla mnie i tak duzo bo za ta kase wole sobie p legsy kupic a nie ODDAWAC GOSCIOWI KTORY WYMYSLIL SOBIE DO TEGO POWOD... zreszta co ja sie tu pieprze... i tak mi sie tibia nie podoba bo zeby na prawde sobie w nia pograc to trzeba placic... a jest kilka lepszych gier od tibii... jutro np. zaczynam z kumplami w bg2 na multiplu pocinac i bedzie ql... wszystko ta jest lepsze... klasy, rasy wiec narx... martwi mnie tylko ze polska to jednak zadupie pelne idiotow chciwych i pazernych na wszystko... wyscig szczurow jakis czy co... narx...

omufo
17-06-2004, 21:39
sorx za nastepny post ale chce napisac ze temat mozna juz zamknac...

Galrathiel
17-06-2004, 22:07
Oryginalnie dodany przez omufo
my sie tu nie rozumiemy... JA TYCH SPEAROW NIE WZIALEM I NIE ZABILEM TEGO STWORKA TYLKO MU 5 HP PRZEZ PRZYPADEK ZABRALEM... poza tym ciekawe jak ja mam udowodnic screenem ze nie wzialem speara i jak on ze ja go wzialem... tego sie screenem zrobic nie da... i nie mow ze chciales ta sytuacje wyjasnic bo sekunde po twoim pojawieniu sie powiedziales "placisz abo giniesz"... a od pkerow wyzwalem cie po tym jak mnie zabiles... a 2k to dla mnie i tak duzo bo za ta kase wole sobie p legsy kupic a nie ODDAWAC GOSCIOWI KTORY WYMYSLIL SOBIE DO TEGO POWOD... zreszta co ja sie tu pieprze... i tak mi sie tibia nie podoba bo zeby na prawde sobie w nia pograc to trzeba placic... a jest kilka lepszych gier od tibii... jutro np. zaczynam z kumplami w bg2 na multiplu pocinac i bedzie ql... wszystko ta jest lepsze... klasy, rasy wiec narx... martwi mnie tylko ze polska to jednak zadupie pelne idiotow chciwych i pazernych na wszystko... wyscig szczurow jakis czy co... narx...

Czlowieku zastanow sie 2x zanim cos napiszesz masz szcescie ze Poll jest wyrozumialy i widzi ze szkoda n ciebie czasu, gdybym byl na jego miejscu juz bys mial 10 lvl, i skoncz pisac bezsensowne posty typu " zabil mnie pk plx pomorzcie" bo to tylko swiadczy o twoim doswiadczeniu w grze i nie denerwuj ludzi bo naprawde mozesz miec problemy <lacznie ze zmiana serva>. dawno takiego glupiego tmatu nie widzialem.

Kajzer
17-06-2004, 22:43
uwazam ze to łupota lac sie z ziomkami paranoja...
swe sie nie leją br sie nie leją tylko pol na*******aja wszystkich nawet swoich
opowiem wam ciekawa sytuacje
kopalem sobie kilka meatow od zamku orkow do ab depo minelo mnie okolo 30 osob bo byla chyba 16 czyli full ludu przed samym depo zajepal mi zarcie... zgadnicie kto.. POLAK!!! tak to był polak
wiec moje zdanie jest takie polacy to nOOby pk i thefy chociaz jestem polakiem taka jest prawda polacy psują klimat tej gry oczywiscie sa wyjątki którym jestem ja :D
ehh no coz moze czas zmienic gre...

xim
17-06-2004, 22:50
wiecie co jak moż rodków rozwalać tylko za to że ci potwora zaatakował
a ty czemu piszesz takie bzdurne posty???
dogadaj się znim jakos a jak nie to mas jecze GM-ów może oni ci pomogom a jak nie to masz pecha :P

olmk
17-06-2004, 23:02
WIESZ CO POLL ?
jestes frajerem - i co z tego ze nawet zaatakowal ci jakiegos stwora?
robi ci to ujme?
masz 26 lvl a sam zachowujesz sie jak nOOb pacykarzu!!
do 16lvl kazdy moze zaczac - odwazniak z ciebie!!!!!!!!!!

znalazl sie nastepny urodzony z kompem w reku i postacia na 50 lvl od urodzenia - zalosne!!!!!!! X( ;)

chej maly - rada - wstap do gildii i tep takich cwokow jak oni.

POWODZENIA - pocwicz a pozniej takie ciule beda mogly ci naskoczyc!

Poll
17-06-2004, 23:21
@Kajzer
Nie wszysyc psują klimat.SWE,BR,Espanol i wszyscy inni też sie leją między sobą.

@olmk&xim
Przecież tu niechodzi tylko o zabitego potwora...radze wam przeczytać całośc odpoczątku,albo chociaż wszystkie moje posty tutaj.

@olmk
Wiesz...ja się tak samo uczylem grać w tibie,że mnie ludzie zabijali jak coś robiłem źle;].Jak cie ktoś za coś zabije,to przynajmniej to zapamiętasz;P.Btw.Nie oceniaj mnie tak,bo mnie nie znasz.

@Jakiś Mod na tym forum
Zamknijcie ten topic,sądze,że omufo się zemną dogada;]

@Omufo
Nie powiem,że będzie dla mnie wielką stratą twój quit z tibi;p,bo bym skłamał,ale nie załamuj się tym,że masz zapłacić 2k,to naprawde nie są jakies bajońskiego sumy.I serio to ta kasa wsumie nie jest mi jakoś nadzwyczja potrzebna,bo co ja za te 2k zrobie?--.Mi bardziej chodzi,żebys zrozumiał co według mnie/nas zrobiłeś żle i żebyś już tak nie robił.Mi qmpel powiedział,ze łazisz za nim,żucasz jego spirami,zabijasz jego stwory.No to przyszedłem;P.A straty niewielkie poniosłeś,ja powiem ci szczeże że jak gine od 20-40lvla to się bardziej śmieję z tych zgonów,niż się nimi załamuje.That`s all.Take care child;)

Yulgar
17-06-2004, 23:33
Albo poszukaj wyzszych lvl którzy pomoga albo mozesz spróbowac mojego wyprobowanego psosobu jesi jestes sorcem albo druidem mianowicie: rob runy uzbieraj ich baaaardzo duuzo potem wez tylko jaka tarcze i w za reszte cap wez gfb fire bomy duuzo sdków i sporo uhów zbijesz pacjenta to sie raczej odczepi ...

Ravek
17-06-2004, 23:52
Oryginalnie dodany przez Yulgar
Albo poszukaj wyzszych lvl którzy pomoga albo mozesz spróbowac mojego wyprobowanego psosobu jesi jestes sorcem albo druidem mianowicie: rob runy uzbieraj ich baaaardzo duuzo potem wez tylko jaka tarcze i w za reszte cap wez gfb fire bomy duuzo sdków i sporo uhów zbijesz pacjenta to sie raczej odczepi ...

tak tak! zabije go a pozniej sie okaze ze ta osoba miala znajomosci i zna wiekszosc Highleveli i wtedy bedzie musial placic wiecej niz normalnie wsssspaaanialy pomysl!

ludzie wy myslicie ze jak ktos waz zabije da przyczyne za co (nie PK czy cus) i jak jakims cudem go zabijecie przy AFK to on od was sie odczepi? niesadze.

olmk
18-06-2004, 10:15
OK POLL - ja tez juz zginalem pare razy przez higtlvl
ale to nie oznacza ze musze sie mscic na slabszych

zabiles go juz raz wiec jestescie kwita i daj chlopakowi spokuj

jest taka madra zasada - nOOby predzej czy pozniej rosna w sile i kazdy kto lubi tluc lowlvl nie raz przejedzie sie na tym i wyladuje 6 stop pod ziemia

nOOba trzeba pomagac bo my tez kiedys zaczynalismy

ja otrzymalem pomoc od paru hlvl i tu chce im podziekowac

POLL - daj dzieciakowi spokuj - bedziesz sie zarl o glupie 2k, smierc na 16lvl i tak dala kolesiowi pozonnie po dupie

Kaczor
18-06-2004, 10:50
Hahahah wielki "mistrz" na 26 levelu czuje sie bogiem i "haraczuje" jakiegos typa na 16 levelu, ktory ledwo sie uczy grac.Chcesz poczuc sile co?W sumie chetnie zrobilbym na szybko jakiegos chara i was wszystkich pozabijal tam;p

yon
18-06-2004, 10:55
Dedukujac, po mojemu sytuacja wygladala mniej wiecej tak: Omufo przypadkowo zaatakowal stwora Polla. Poll go atakuje bez slowa. Omufo jako gracz niedoswiadczony zaczyna krzyczec 'PK!' i stoi w miejscu. Po chwili ginie.
Co bylo potem to ciezko wydedukowac bo nikt o tym nie pisal. Mozliwe ze Omufo chcial sie dowiedziec za co zostal zabity, zbyt dlugo dyskutowal z Pollem i jego kolezkami az w koncu ktos wpadl na pomysl haraczu. Mozliwe ze Poll od razu po zabiciu wymyslil haracz? Do tego Poll wymyslil ze ma byc przeproszony, nie wiemy czy ten pomysl byl przed pomyslem haraczu czy nie, ale sadze ze pojawil sie juz po morderstwie.

hihi. to moja rekonstrukcja wydarzen. Pewnie oficjalnie nikt sie z nia nie zgodzi. Jedynie wy znacie prawdziwy przebieg wydarzen :/

co do tematu. To mysle ze sama mysl tematu nie jest zla, bo pokazuje nastawienie ludzi do tibii...

Podpalacz
18-06-2004, 12:04
Jak ja kocham takie tematy:))) hahahahaha "HELP PK!!!!"

Dajcie juz spokoj i co z tego ze ma 26lvl. Niech go sharaczuje to sie dzieciak nauczy grac i bedzie OK. Jak teraz dzieciak nie dostanie w dupe to kiedys ktos mu dowali na wyzszym lvl a wtedy moze sie to skonczyc na 50k a nie 2k

Pozdro

Poll
18-06-2004, 12:54
@Kaczor

Serdecznie zapraszam,ja wielki boss na 26lvlu.xD.Yes i am strong!!!;].N/c.Całkowicie błędna ocena sytuacji:)

@Yon
Jakbyś przeczytał,to nie mojego stwora,tylko stwora mojego qmpla;].Rzucal jego spirami(Omufo twierdzi,że nie,ale pozwólcie,ze będe wierzył moim qmplom,a nie jemu;p) i ogólnie denerwował go(mojego qmpla).Ale omg...ja niewiem po co się tak rozwodzicie;].Btw.To nie haracz tylko opłata manipulacyjna;P

@topic
Pól aldory już z niego zlewa,więc plx zakończmy ten cyrk;)

Doro
18-06-2004, 13:56
Rozwiążcie ten problem może w ten sposób:

Ile było warte przywołanie kreatury ?
Ile ona ma HP ?

A teraz przykład:
100 gp
50 hp

5 hp z 50 to 10%

100 gp razy 10% = 10 gp

I niech tyle mu da. Oczywiście wiem, że kreatura miała więcej HP i więcej kosztowała.

olmk
18-06-2004, 15:04
to juz zaczyna przypominac ZLEW i to zarzygany - pojdzcie na browar (w tibi lum na RL)

zamykac tez temat!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------

zachowaj przyrode nietknieta
wloz wiewiurke do formaliny!!!!!! :P :D 8o ;)

blizare
18-06-2004, 15:53
8o
LOL !! z tego tematu i z tego kolesia co to zaczoł to mozna tylko ze śmiechu zapluć monitor 8o

kabala
18-06-2004, 16:35
Oryginalnie dodany przez omufo
witam... mam duzy problem... sprawa wyglada tak ze pewien gosc o nicku LAMU CAGAS grajacy na Aldorii powiedzial ze bedzie mnie zabijal do momentu az nie dam mu 2k... raz juz to zrobil... jest sorkiem na 26lvl... :(
jak pytam go dlaczego to robi to oskarza mnie o rzeczy ktorych nie zrobilem... pls... pomozcie...

Ucieknij z miasta tak by sie nie dowiedzial ze uciekles czy cos, albo ucieknij statkiem na edron czy do venor a jesli nimasz pacca to idz na piechte do Ab i jesli pszejdziesz labirynt (z mace) to dostaniesz obywatelstwo w nim i tam samieszkasz radze :]

Podpalacz
18-06-2004, 17:23
Ucieknij z miasta tak by sie nie dowiedzial ze uciekles czy cos, albo ucieknij statkiem na edron czy do venor a jesli nimasz pacca to idz na piechte do Ab i jesli pszejdziesz labirynt (z mace) to dostaniesz obywatelstwo w nim i tam samieszkasz radze

exiva...
hi <nazwa_miasta> yes
exiva....
sd
sd

Nie ma typa:PPP

Pozdro;]

dbfan
18-06-2004, 17:28
Kurde zostawcie juz chlopaka...:/

Raynold
18-06-2004, 17:35
Ciekawym czemu nikt wcześniej tego nie zamknął. Pogadajcie sobie o tym i wyjaśnijcie sprawę prywatnie.