Pokaż pełną wersje : Del'Toro
Zapewne wielu z was czytało posta Kondy na tibi.com na forum. Ja chcem napisać tutaj żeby każdy mógł się dowiedzieć.
Wiele osób zna gildie Del'Toro a jeśli nie to małe streszczenie.
Otóz gildia Del'Toro robi wysokie lvle na nowym serwie gdy juz zrobia wystaczajaco duze to zakladaja gildie Del'Toro aby rozpier***c ten serwer i wkutek tego doprowadzic do wojny. Mialo to miejsce na Iridii, Berylii, Galanie itd.
Konda pisze ze Del'Toro pojawi sie i na tym serwie (na Kyrze) i zrobi to co na innych serwerach. Wiec trzeba jak najszybciej dzialac. Zeby nie roz*****i Kyry.
Juz powoli zaczynaja sie "wozic" po calym tym swiecie. Juz wyganiaja z najlepszych miejsc na expienie, zabieraja lootbagi i zabijaja wszystkich tych kto im niepasuje. Wiekszosc osob jest Next-Generation a inni sie ukrywaja.
Nie mam zbyt wysokiego lvla na Kyrze i nic nie zdzialam ale jezeli wszyscy sie wezma w garsc zanim powstanie Del'Toro to moze cos zdzialamy.
Do Lorda Wlodka
Ja nie napisalem ze Konda jest w Next-Generation tylko ze napisal posta na tibia.com ze na Kyrze sa Del'Toro
X( X( X( X(
Lord Wlodek
08-02-2006, 11:47
Konoda w Ng to juz chyba zart.....moze oni i robia bardzo szybko lvl ale tetra juz chyba nie dogonia
~~AnpeR~~
08-02-2006, 11:49
A po co go maja doganiac?Beda go rookowac :] styknie kilka sorcow z 15mlvl+ i Tetro pada :)
A po co go maja doganiac?Beda go rookowac :] styknie kilka sorcow z 15mlvl+ i Tetro pada :)
a co myslisz ze Tetro niema qmpli? wrecz przeciwnie .. pewnie wiesz co sie stalo z Yordiq gdy zabil Tetra .. odrazu sie zlecialy 50lvl +
Medivh Shady
08-02-2006, 12:12
Tetro pokazal juz nieraz ze lubi zjazdy na noobach :D , jak bedzie wojna to o tetra niemace sie co marwic ;)
Znam niektóre osoby z nich z wojen. Że grają na Kyrze to dla mnie zadna nowosc ^^. Oczywiscie najwiecej do powiedzenia tutaj maja osoby z 30 lvl- bo to przeciez oni bronia pozadku na servie B) Po co pisac glupoty jak nie wiesz wogole jakie sa szanse na wygrane... Z tego co obserwuje na Kyrze juz raczej nikt nie dogoni Polakow w lvlach szczególnie Tetro Aurelius-a... Szczerze mówiąc nie widzialem zadnego serva opanowanego wylonczie przez Polakow w takim czasie... Na THORI byla o wiele lepsza ekipa i dzieki zdrajcom, tylko ludzie czas stracili....:evul:
Do zobaczenia na nowych w wakacje: Kunkers'Thor never die in my memory :(
Omg, wszyscy marudzą jak im źle z Del'toro, ale jak się przenoszą na inny server to jest masakra. Każdy się tłucze o władze i jest gorzej niż jak DT rządzi. Grałem na Isarze i pogrywam na Iridii, na obydwu światach było DT i dopóki nie odeszło grało się lepiej.
Tretogorczyk
08-02-2006, 13:44
Ehehe ; ) tetra juz raczej nikt nie dogoni, a w dodatku na kyrze torosow gra kilku... ja bym sie nimi na razie nie przejmowal, chociaz pewnie i tak w koncu beda znaczna sila zwazywszy na ich hmm pro stajl gry...
nie jestem pewny ale slyszalem ze Jejihev gra na Kyrze ale nie wiem czy to prawda tylko tak slyszalem ;] moze ktos potwierdzi ?
Wiele osób zna gildie Del'Toro a jeśli nie to małe streszczenie.
Otóz gildia Del'Toro robi wysokie lvle na nowym serwie gdy juz zrobia wystaczajaco duze to zakladaja gildie Del'Toro aby rozpier***c ten serwer i wkutek tego doprowadzic do wojny. Mialo to miejsce na Iridii, Berylii, Galanie itd.
Pieprzysz, ze az oczy bola. Nie mialo to miejsca na iridii bo na tym serverze gral tylko 2 Torasow.
Konda pisze ze Del'Toro pojawi sie i na tym serwie (na Kyrze) i zrobi to co na innych serwerach. Wiec trzeba jak najszybciej dzialac. Zeby nie roz*****i Kyry.
Rotfl, juz widze te bande noobow rzucajacych sie na Dt bez zadnej taktyki, lvli, run...
[quote=Slivi]Juz powoli zaczynaja sie "wozic" po calym tym swiecie. Juz wyganiaja z najlepszych miejsc na expienie, zabieraja lootbagi i zabijaja wszystkich tych kto im niepasuje. Wiekszosc osob jest Next-Generation a inni sie ukrywaja.
Tak jest na kazdym serverze pvp. Kto ma sile ten ustala zasady.
Nie mam zbyt wysokiego lvla na Kyrze i nic nie zdzialam ale jezeli wszyscy sie wezma w garsc zanim powstanie Del'Toro to moze cos zdzialamy.
A co za roznica czy ludzie ktorzy tworza DT beda w jednej czy w kilku gildiach? O ile w ogole tam graja.
X( X( X( X(
Wiecej emotek sie nie dalo?
Poza tym, zycze, zeby Dennis i reszta Torasow wykosili cala ta Wasza Triade bo najzwyczajniej sciagneliscie sobie nazwe najsilniejszej gildii jaka byla kiedykolwiek na Iridii.
według Konoda Xerteza to Jejihev
Ango Von Valour
08-02-2006, 16:25
Jejihev pwns ~ xD (Soena, Xeano)
NG jest jak DT znam ich z Obsidi.
Tetro nie jest taki niesamowity,
Patrz. Sampzor ( i jego inne chary jak Cruth czy Luringen)
DT jak bedzie chcialo to i tak przejmie serv i tak.
Na Berylia wojna byla DT vs GG
DT 20 graczy bylo a w GG około 50 :)
i Sampzor przegral wojne.
Zycze milej gry, zachęcam do walki i czekam na ciekawe war movies.
Stek Bzdur kazdego da sie zabic, a jak kogos bezposrednio problem nei dotyczyl to po co sie wypowiada (mala dygresja:D ). Troche zapozno na walke an swiecie, na na galanie grali od poczatku...PS Tetro jest czlowiekiem i nie jest nie do ubicia:P
Skoro wszyscy umieja tylko komentowac i krytykowac innych za to w jakiej sa gildii i jaka nazwe nosi ta gildia lub jakies inne wymowki to znaczy ze jestescie poprostu cipy.
Rankor nic dziwnego ze Del'Toro dala wam w dupe na Iridii, bo jezeli tam graja tacy ludzie jak ty to niema sie czemu dziwic.
P.S.
A nazwa gildii niepowstala ze wzgledu na to ze na tej twojej Iridii byla najsilniejsza tylko dlatego ze ta nazwa mi sie podoba i innym tez.
A jezeli cos ci niepasuje to lepiej sie zamknij i sie niewypowiadaj bo niemam sensu.
I czym ty sie koles tak przejmujesz przeciez to jest "tylko gra"
Skoro wszyscy sa umieja tylko komentowac i krytykowac innych za to w jakiej sa gildii i jaka nazwe nosi ta gildia lub jakies inne wymowki to znaczy ze jestescie poprostu cipy.
Ja nie komentuje Cie tylko za to, ze jestes w gildii ktora NIE ZASLUGUJE na taka nazwe. Te Wasze wszystkie tematy o tym jak przecistawic sie Szwedom/DT sa tylko gadaniem, niczym wiecej. A cipa mozesz nazywac ludzi ze swojego otoczenia, nie po to mam nick na forum zeby ludzie tacy jak Ty rzucali sie z pyskiem "bo komus moj temat sie nie spodobal"
Rankor nic dziwnego ze Del'Toro dala wam w dupe na Iridii, bo jezeli tam graja tacy ludzie jak ty to niema sie czemu dziwic.
Proponuje nauczyc sie czytania ze zrozumieniem bo kiepsko Ci to idzie. Pisalem, ze na Iridii byly tylko 2 osoby z DT i nie odeszly bo przegraly wojne tylko z powodu hacka.
P.S.
A nazwa gildii niepowstala ze wzgledu na to ze na tej twojej Iridii byla najsilniejsza tylko dlatego ze ta nazwa mi sie podoba i innym tez.
Nie na mojej iridii tylko na serwerze gdzie gra pare tysiecy graczy.
Co do tego, ze nazwa Wam sie podobala. Jestescie az tak malo oryginalni, zeby nie potrafic wymyslic WLASNEJ nazwy dla WLASNEJ gildii? Gah, lekcje polskiego tez by Ci sie przydaly, "nie" z czasownikami piszemy oddzielnie. =)
A jezeli cos ci niepasuje to lepiej sie zamknij i sie niewypowiadaj bo niemam sensu.
Nie zamkne sie bo to forum jest po to aby wyrazac wlasne zdanie/opinie a moja opinia po nieudanej probie wjazdu na mnie jest taka, zezrobiles z siebie wiekszego idiote niz jestes. Na czerwono zaznaczylem zdanie ktorego kompletnie nie rozumiem. Mozesz to napisac jeszcze raz uzywajac innych slow? =d
I czym ty sie koles tak przejmujesz przeciez to jest "tylko gra"
Kto mowi, ze ja sie przejmuje? Denerwuje mnie idiotyzm, czy to w grze czy w prawdziwym zyciu.
Rankor strasznie sie znoobiłeś grałem na Irydi zaraz po uruchomieniu tego serva i jeżeli tam nie było Del'toro to widocznie grasz od niedawna.
Chiałem powiedzieć że odnosnie Triady to byłem na Irydi w Triadzie i cie to niepowinno obchodzic czy ja swoją gildie nazwe smerfy czy dupy wołowe.
Pozatym prosze cie niegraj w tibie bo psujesz gre innym swoimi hu... wypowiedziami,brakiem wiedzy,i niekulturalnym zachowaniem.:baby:
Eshar De'Siux
Kyra
Lider Gildi Triady
P.S. F... Del'toro:evul: :evul: :evul: :evul:
P.S. 2
To Przenieś sie na Kyre Ziomki z Twojego Serva chca Ci dac po dupie za to że
jak była wojna to dupsko grzałeś w bezpiecznym miejscu .
Pozdro i czekam na Ciebie misiu <lol>:evul: :evul:
Widać że autor nie czytał uważnie posta Kondy. Konda napisał żeby Kyra uważała na Xeretza bo to sławny Jejihev z Galany. Który rządził Galaną i chyba jest jedyną osobą której Konda sie boi. To Jejihev wyrzucił Patriots z servera, poprostu jednym słowem Jejihev był osobą na Galanie która budziła największy strach, każdy się go bał. No ale trzeba przyznać że do Jejiheva wszyscy mieli respekt a teraz do Konda ma największy lvl to nie wielu ma. Co tu będe pisał o histori Galany, wracając do tematu Kondzie chodziło o to by już teraz wyrzucić Jejiheva z Kyry póki jeszcze mają sznase.
Moim zdaniem poprostu Konda jest zazdrosny i chce uprzykrzyć życie Jejihevowi. Bo Jejihev jest lepszym od niego i to cała Galana bedzie wytykać Kondzie. Poprostu Konda nie może się pogodzić nad lepszym od siebie Jejihevem. :)
Rankor strasznie sie znoobiłeś grałem na Irydi zaraz po uruchomieniu tego serva i jeżeli tam nie było Del'toro to widocznie grasz od niedawna.
Gram od poczatku serwera i wiem co mowie. Na Iridii bylo 2 max 3 Torasow KTORZY SIE WYBILI. Wiec mi nie mow kto gral na iridii bo to doskonale wiem.
Chiałem powiedzieć że odnosnie Triady to byłem na Irydi w Triadzie
So, tell me Your iridian name sweetie. Tyle powiedziec to moge i ja, szkoda tylko, ze to malo wiarygodne.
i cie to niepowinno obchodzic czy ja swoją gildie nazwe smerfy czy dupy wołowe.
To czy powinno czy nie to moja sprawa. Dupy wolowe bardziej by do Was pasowalo niz aktualna nazwa =)
Pozatym prosze cie niegraj w tibie bo psujesz gre innym swoimi hu... wypowiedziami,brakiem wiedzy,i niekulturalnym zachowaniem.:baby:
ROTFL bardziej beznadziejnego zdania napisac nie mogles. =d
Jak mozna psuc gre innym PISZAC POSTY? Bijecie wszelkie rekordy na tym forum.
To Przenieś sie na Kyre Ziomki z Twojego Serva chca Ci dac po dupie za to że
jak była wojna to dupsko grzałeś w bezpiecznym miejscu.
Podaj imiona tych "ziomkow" =d
Jak byla wojna nie grzalem dupska w cieplym miejscu tylko expilem. =)
Pozdro i czekam na Ciebie misiu <lol>:evul: :evul:
Jaka szkoda, ze sie nie doczekasz.
Baron Kaldrick
08-02-2006, 19:05
A mnie tylko śmieszy to, jak wszyscy są hepi i radośni, bo polaczki rządzą na serwie, bo polaczek ma 100 lvl, bo to, bo tamto... Jeśli faktycznie DT jest na Kyrze, to powiedzcie ładnie papa waszej aktualnej grupie rządzącej, bo i tak gówno zdziała.
ehm byle kto napsize posta a wy lykacie wszystko jak pelikany,sam znam 6 osob z NG ktore byly w deltoro,doskonale je znam z isary i nawet jak powstanie dt to przej**** beda mieli noby ktore niesa wtajemniczone a swoich nierusza
Rest in peace dear Kyrian's.
Ktoś tam stwierdził ze kazdego da się pokonać.
Mhm.
Tak sie mówi. Albo nie wiesz, albo nie chcesz wiedzieć jak jest z Del'Toro.
Oni, nie ujawnią się dopóki nie będą na tyle mocni aby trząść servem/nie będą mieli w garsci najlepszych graczy.
I taka jest prawda. No, chyba że znajdziecie drugą tak dobrze zorganizowaną grupe i ich rozłozycie.
To było do przewidzenia. DT przestało aktywnie grać na Berylii, pewnym było ze gdzies się przeniosą.
Więc - powodzenia.
To Przenieś sie na Kyre Ziomki z Twojego Serva chca Ci dac po dupie za to że jak była wojna to dupsko grzałeś w bezpiecznym miejscu .
Pozdro i czekam na Ciebie misiu <lol>
Kilku jego "ziomków" gra na kyrze i uważaj żeby ktoś tobie dupska nie skopał ;).
On nie mówił, że nie ma tylko, że było dwóch. Czytaj ze zrozumieniem i powoli to czasem pomaga ;).
Najpierw dowiedz się faktów a potem pisz. Z tego co wiem to za czasów "DT" (2 osoby ;P) to iridia była lepsza niż po hackach tych własnie dwóch osób.
Z tego co pamiętam po ujawnieniu się gildi DT na beryli powstała masa tematów na temat tego, że trzeba ich wywalić zanim urosną w siłe... chyba im to nie wyszło ;P.
OK pora skończyć tego posta a żeby nie było aż tak off topic to może pomyśl, że oni chcą się zmienić, nie chcą robić PA, random PK itp. (huh ta wyobraźnia ;P). Btw. Pozdro Rank :p
Cos odemnie:P Jedyni hlvl DT na Iridi to Teebu i Jaero (Obaj hack) Nazwa Triad do czegoś zobowiązuje bo to legenda:) Wiec banda 20 lvl orlów nie powinna nosić tej nazwy.
@Eshar. Zrobic 20 sorca i ci zrobić kuku to jest moment:P wiec idź się rozpędź a ściana sama sie znajdzie
de'toro hum...
i tak ludzie z ng robia co chca :)
niemowie odrazu ze wszscy ale juz nie raz mi sie zdazylo ze ziomek sie w*******al na respa i nic nie mowiac kompletnie na*******al mnie az wyjde i wtedy mnie puszczal i tyle bez slowa wbija na*******a nara tera ja tu expie albo koles wbil i przy mnei za***al list xDDD i mowi ze nie bylo rox :) ja neiwem kto z ng jest del'toro ale wedlug mnie w ng jest za duzo ludu powinna byc jakas selekcja bo byle nuby robia pa i gowno im mozna zrobic bo sa NG!
conajmniej 50% osob z ng bym wy***al :S
HAhaha Nie bujcie sie Del'toro do was nie zawita xD
Yukori Makata gra na isarze Diego del'toro
Excail = wow (world of warcraft)
Maloozo Mediota i ci inni tez
C***a wiecie ale piszecie
Banda debili
Lol a co to jest Del'Toro wogole? Myslicie ze oni sa naprawde dobrzy? Oni poprostu jak graja to konkretnie, niczego nie robia bez powodu... Maja duze doswiadczenie, dlugo juz w Tibie graja... Ale no bez kitu k**** znam o wiele lepszych graczy w pvp, i umiejetnosciach szybkiego expienia... Myslicie ze jak ktos potrafi bic ponad 200k expa np. na 18 godzin gry to jest juz naprawde dobry? Ja na Thori gralem nieraz i po ponad 20 godzin spiac 4 albo 5 i znowu 20h expa... Zaden problem.... Tylko jeszcze taka wazna sprawa ze pvp trzeba miec opanowane bo bez tego to sobie mozesz.... Sa naprawde duzo lepsi gracze od nich... Znam duzo polakow ktorym oni nawet nie dorownaja... Jak sie doczekamy wakacji to zobaczycie jak bedzie na nowych serverach... Jaka ekipa pojdzie, teraz juz takich bledow jak na Thori zaden z nas co gral nie popelni....
Best freind's in Tibia is: Koti Conqueror, Cwanish, Masacra'Thor, and my love character Kunkers'Thor :( Legends never die!
Nawet tego nie komentowac, chyba ze ktos ze chce to zapraszam na rozmowe na gg: 1118955, tylko niech nie pisza osoby majace 45 lvl-
TehRegent
09-02-2006, 07:30
Jeez...wasza madrosc mnie roz*******a
DT umia trapowac. Przeciez Tetro tam nie ma czego szukac w pierwszej kolejnosci ubija niego, innych sorcow, palkow i najtow na koncu. Teraz sie woza zeby nabic 50 lvl, a potem to juz masakra, jakbym mogl to bym sie dolaczyl.
Gdzies tam na poczatku byla rozmowa, ze etro ma kumpli...tak ma kumpli i co z tego? Magcharadzdza tez ma kumpli i padl? Przez kogo? Przez 4 sorcow/druidow z cos kolo 30 mlvl -.-
@Kajn
Sam gowno wiesz. Widziales zeby kiedys Mediota sie ruszal z Isary?
A skad wiesz, ze inni DT nie pojda? Jak na Berylii czy Iridii?
Jak nie wiesz to stfu!
@up
A widziales trapa Medioty na Edron? Przewaga liczebna, ale wygrali....jak? 3 typow uhalo Mediote, a Mediota jako najlepszy z nich sd'kowal sorcow, potem palkow, najty s*******aly jak mogly. Co jak co, ae pvp to oni maja. I to nie jednego rapa tak rozwalili.
thewojtek
09-02-2006, 08:02
Jeez...wasza madrosc mnie roz*******a
DT umia trapowac. Przeciez Tetro tam nie ma czego szukac w pierwszej kolejnosci ubija niego, innych sorcow, palkow i najtow na koncu. Teraz sie woza zeby nabic 50 lvl, a potem to juz masakra, jakbym mogl to bym sie dolaczyl.
Gdzies tam na poczatku byla rozmowa, ze etro ma kumpli...tak ma kumpli i co z tego? Magcharadzdza tez ma kumpli i padl? Przez kogo? Przez 4 sorcow/druidow z cos kolo 30 mlvl -.-
@Kajn
Sam gowno wiesz. Widziales zeby kiedys Mediota sie ruszal z Isary?
A skad wiesz, ze inni DT nie pojda? Jak na Berylii czy Iridii?
Jak nie wiesz to stfu!
@up
A widziales trapa Medioty na Edron? Przewaga liczebna, ale wygrali....jak? 3 typow uhalo Mediote, a Mediota jako najlepszy z nich sd'kowal sorcow, potem palkow, najty s*******aly jak mogly. Co jak co, ae pvp to oni maja. I to nie jednego rapa tak rozwalili.
co to za problem kogos uhac? albo sdkowac?:> pewnie ci chodzi o to ze uhali go ze wymyslili to tak? oni graja BARDZO czesto na LAN-ie
TehRegent
09-02-2006, 08:05
@up
Ja wiem ale to juz jest stopien zgrania i malo kto ma z nimi sznase. Troszke zle porozumienie ale jest looz ;)
HAhaha Nie bujcie sie Del'toro do was nie zawita xD
Yukori Makata gra na isarze Diego del'toro
Excail = wow (world of warcraft)
Maloozo Mediota i ci inni tez
C***a wiecie ale piszecie
Banda debili
Właśnie rozmawiasz z byłym członkiem Beryliańskiego Del'Toro.
Nicku łaskawie nie podam bo chara sprzedałem i nie chce robić problemów nowemu ownerowi.
Powiem tylko ze był to Royal Pall 60lvl, obecnie ma chyba 64/65.
Więc. Ile osób wymieniłes, hym ?
Yukori tak, gra na Isarze. Z Excailem nie miałem okazji rozmawiać. Jejihev gra na Kyrze, jestem pewien w 100%.
Maloozo nie gra już w WoWa ;]. Grał ale mu sie nie spodobał:P
Nicków reszty niestety nie pamiętam, bo grałem tam dość dawno, 2 -3 miesiące temu.
Więc. Sam c***a wiesz.
Co do reszty. Ano może trafi się jakaś dobra grupa która rozgromi Del'Toro..
Ale jest to raczej mało realne. PvP mają bardzo dobre, są zgrani niemal idealnie...
thewojtek
09-02-2006, 17:34
Właśnie rozmawiasz z byłym członkiem Beryliańskiego Del'Toro.
Nicku łaskawie nie podam bo chara sprzedałem i nie chce robić problemów nowemu ownerowi.
Powiem tylko ze był to Royal Pall 60lvl, obecnie ma chyba 64/65.
Więc. Ile osób wymieniłes, hym ?
Yukori tak, gra na Isarze. Z Excailem nie miałem okazji rozmawiać. Jejihev gra na Kyrze, jestem pewien w 100%.
Maloozo nie gra już w WoWa ;]. Grał ale mu sie nie spodobał:P
Nicków reszty niestety nie pamiętam, bo grałem tam dość dawno, 2 -3 miesiące temu.
Więc. Sam c***a wiesz.
Co do reszty. Ano może trafi się jakaś dobra grupa która rozgromi Del'Toro..
Ale jest to raczej mało realne. PvP mają bardzo dobre, są zgrani niemal idealnie...
y.........KAMILS?xD
@Rege-N-tuS
A widziałem żeby mediota ruszał sie z Isary bo grał na Berylii ( początek serwera) lolku
Kamills A ty to dużo do gadania nie masz jak dochodziło do jakiejś wojny to odrazu wychodziłeś z gildii
jaronosk
09-02-2006, 18:05
ostatnio expie sobie w Dwarf Hell, siedziałem tam z 6 h i wszystko było ok do czasu jak wpadł Xarteza i mnie z tamtąd wypie.....ł, a dotego zabrał loota. Jeżeli gra Del'Tora sprowadza sie na takim PA ktorego niecierpie, to pomoge każdej grupie ludzi która bedzie chciała walczyć z nimi. Sytuacja na kyrze przestaje mi sie podobać, zadużo lata PA. A jeżeli niejesteś w NG albo PB albo niemasz kontaktów z 70+, to cięzko tam. Ostatnio jeden typ z NG ( 55 pall) kazał mi płacić 10 k. Niechciałem płacić więc zaproponowałem duela który by rozwiązał spór, typ sie zgodził a jak przyszło co do czego to i tak wpadł z 5 typa i odrazu mnie zabili. --.--. NIENAWIDZE PA. robie lvl fastem i przyłącze sie do każdego kto chciałby walczyć z tym shietem, obojetnie czy miało by być to del'toro czy z PA z NG (oczywiście niewszyscy to pa)................................
cawy tak chwalicie to DT, każdego da sie zabić !!
up !
Eh Bax no schrzanili z tym duelem ;/
No sytuacja jest troche nieciekawa a Tetro "panuje" nad sytuacją tak powiedział szefowi mojej gildi Blac Sunblade jak zaapelowalismy ze Xertaz to DT za duzo sobie pozwala huntuje odnas ciągle kogos i wogole za jakis czas wywali z serwera Tetra. Bo jak widać Mizaeron i Xertaz to kumple a zobaczcie jak biją szybko lvl!! Niezdziwie się jeżeli polacy "oddadzą" serwer szwedom , nie żebym był rasista , teraz jest dobrze przyejmnie się gra ale może być gorzej a nikt tego nie zauważą!,
POZDRO
Kamills A ty to dużo do gadania nie masz jak dochodziło do jakiejś wojny to odrazu wychodziłeś z gildii
A czy ja do cholery powiedziałem ze jestem Kamils -.- ?
Przemilcze, nicka nie podam jak już mówiłem.
Dalej.
Ja gdy "dochodziło do jakiejs wojny" nie wychodziłem z gildi więc cos Ci sie chłopcze pomyliło ;]
@Thewojtek: :>
@jaronosk: Znajdz taką drugą grupe jak DT, treń z pół roku PvP i zgranie z ekipą na OTSach po LANie i masz szansę ;]
W grupie siła ! Pojedyńczo większość panów "toro" wiele nie zrobi. Ale cała grupka potrafi roznieść w pył dużo lepszego gracza..
Leet da'Kewl
09-02-2006, 20:57
Jeśli to co mówisz jest prawdą, to niedługo wróce na Kyre ;o
Przynajmniej musze to zobaczyć ;p
Powodzenia~
Ango Von Valour
09-02-2006, 21:18
Mediota gral i szybko mial hacka reszta niegra..
Co do Iridi to walczylem tez z Triadą
pozdrawiam, Lolo Dziewica. (jesli chodzi o iridie)
kajn tez cos wie na temat deltoro... :)
byles w Dt a niepamietasz nickow kumpli <lol> zal.pl
Skoro jestes pewien w w 100% ze Jejihev gra na kyrze czemu nieznasz nicku :>
on traktuje tibie juz strasznie rozrywkowo robi postac zeby sie pona*******ac
jaronosk
09-02-2006, 21:51
Gallar: @jaronosk: Znajdz taką drugą grupe jak DT, treń z pół roku PvP i zgranie z ekipą na OTSach po LANie i masz szansę ;]
chłopie , widać że pipka jesteś i jakl usłyszysz <Dee Teee> to odrazu masz kisiel w gaciach. Niechce sie chwalić ^^ ale nienażekam na moje pvp ;] ale to niejest ważne. Znam na kyrze dużo takich ludzi co z chęciom by potrafili dać nauczke zasranym pa .... reszte już pisałem , spójrz w lustro zanim kogoś skrytykujesz -.-
thewojtek
09-02-2006, 22:14
Dalej.
Ja gdy "dochodziło do jakiejs wojny" nie wychodziłem z gildi więc cos Ci sie chłopcze pomyliło ;]
@jaronosk: Znajdz taką drugą grupe jak DT, treń z pół roku PvP i zgranie z ekipą na OTSach po LANie i masz szansę ;]
W grupie siła ! Pojedyńczo większość panów "toro" wiele nie zrobi. Ale cała grupka potrafi roznieść w pył dużo lepszego gracza..
ale i tak kamilsem duzo nie zrobiles... chwile chwile jesli ty to kamils to tez korus..... EVUL HACKER! ;)
Najzabawniejsze jest w tym to, ze D'T to straszne ch..., a jednak (prawie) zawsze stawiaja na swoim.
Sprawa jest prosta - D'T dojdzie do władzy = end of Kyra. Jednak trzeba przyznac, ze jak oni wchodza do gry to robi sie o wiele ciekawiej. Ludzie zaczynaja sie bac, szykowac na boj, expic, jednoczyc. Jednak D'T juz nie jest perfekcyjne. To juz nie jest ten sklad z Isary, gdzie nikt ich nie mogl uwalic. Gildia sie rozpadla, przemieszala i nie jest tak potezna jak kiedys.
Kozi Hetfield
10-02-2006, 15:46
Jeśli faktycznie na Kyrze siedzi Del Toro, to beda chcieli przejąc wladze :D
Ja tam Dt znam tylko z Beryli, a to nie był ten mega squad :/
Wojny GG vs DT były całkiem fajne :), najpierw DT grzalo pz a po jakimś czasie to GG już wiało, zostawały im tylko mass logi :), tak padł poncek =)
Baardzoo ciekawie by bylo na kyrze gdyby Torosi sie zabrali za wojne jakaś :p
A i ta nowa "Triada" ... żałosne, nie ma to jak jechac na cudzej opini xD
Wojny GG vs DT były całkiem fajne :), najpierw DT grzalo pz a po jakimś czasie to GG już wiało, zostawały im tylko mass logi :), tak padł poncek =)
pozdro Kozi;)
ja tam DT wspominam bardzo dobrze z Berylii:D zawsze mi pomagali i byli lojalni wobec przyjaciół,wcale nie sa tacy straszni,100000 razy lepsi niz ***any KnighthoodX(
Rotfl! co za bzdury napisales z tym ze na galanie bylo Del'Toro! Grałem na galanie obecnie gram na kyrze i znam Jejiheva (Xeretza), na galanie Jejihev mial gilde ktora sie nazywala Corientiros i on nie gral po to zeby zepsuc server, poprostu by panowac, to ze Konda jest taki glupi i mu ufal to ma zonka bo potem Jejihev wywalil go z servera :p, aa... i z tego co mi wiadomo Jejihev niczego nie planuje jak narazie na Kyrze, i nie gra po to zeby zepsuc server.
//Ol. chlopaczyna.
Powiem tak.
Jeśli na Kyrze znajdą się Mediota,Diego(stary owener) (owenerzy Tebbu i Jeaero) Malozo itp to macie przesrane. DT jest bardzo mocne. Graja na LANie.
Mieszkają (chyba w jednym mieście) jeżeli jeszcze pomoga im szwedzi z innych serwerów to już po waszej ukochanej Kyrze. Rzeźnia niewiniątek.
Czemu DT stosuje PA? A czemu nie?! Nie po to biją ,lvle zarywają noce itp itd
żeby nie czerpac później przyjemności z gry. Wiem PA sprawia im przyjemność ale dzięki temu że większośc ludzi się ich boi i nie protestuje to oni szybko się bogacą i stają coraz potężniejsi. Grałem na Iridi pamiętam troche Triad. Powiem tak jak oni grali było dobrze bo było czuć że ktoś tam rządzi a teraz to jest do dupy, serio. Pozdro dla ludzi z Iridi,Isary i Beryli co żyli i żyją z Del'Toro.
(sry za błędy ale się starałem)
Rotfl! co za bzdury napisales z tym ze na galanie bylo Del'Toro! Grałem na galanie obecnie gram na kyrze i znam Jejiheva (Xeretza), na galanie Jejihev mial gilde ktora sie nazywala Corientiros i on nie gral po to zeby zepsuc server, poprostu by panowac, to ze Konda jest taki glupi i mu ufal to ma zonka bo potem Jejihev wywalil go z servera :p, aa... i z tego co mi wiadomo Jejihev niczego nie planuje jak narazie na Kyrze, i nie gra po to zeby zepsuc server.
//Ol. chlopaczyna.
jeśli go tak dobrze znasz to czemu ci nie pomoże ?
(o ile sie nie myle jesteś retired z powodu hunta)
Co do Xertezy, jak narazie nie robi nikomu problemów, nie oszukuje, nie odstawia PA.
Chopkers
10-02-2006, 22:41
Shin dobrze mowi.. nawet jezeli DT chce rzadzić na kyrze.. to i tak nie bedzie mozna porównać tej władzy, do tego jak grali na isarze... wtedy ludzie sie bali z dp wychodzic jak taki mediota, windale, diego czy ninja stali przed dp xP
Myslicie ze chce im sie teraz bawic na tym serwie, zeby poraz ~10 go zmienic? poprostu chcą sobie pograc, a dochodzenie do władzy maja we krwi i samo im to wychodzi.. (power abuser plx xD)
Atena von'Cookie
11-02-2006, 13:50
Dalej.
offtop: Jeżeli ty to Kamils to odezwij się na PW powspominamy Berylie ;) Powiem ci tylko ze jechalam na 2x ownerów z moim bratem ( nasz char Dobry Ludek :p )
topic: wiecie jakie złe DT było to wiem ale wolalam Berylie za panowania DT niz KH.
Poncek to nie d't. Mylicie kilka roznych faktow - Del'Toro od ludzi ktorzy im pomagali na Galanie/Berylii/Iridii.
Co do wszystkich ktorzy mowia ze Xeretza nic nie robi zlego to daje wam max 2 tygodnie ;) Przekonacie sie nieco o tym co mowicie ;] Jeji (bo jako Jejiheva go znam) nie bedzie sie bawil z Polakami -.- On nie gra po to aby grac tylko aby wladac. A te wasze D't to moze 2-3 osoby na Kyrze. Reszta to ekipa Jejiheva z Galany czyli BM. Bardzo dobrze zorganizowani, maja dobre pvp - tylko szwedzi ;) Good luck and have fun panowie ;)
Ango Von Valour
11-02-2006, 18:35
Cos tu nie pasuje...
Jejihev na Beryli to był Xeano a potem zrobił sobie sorca do pekowania Soena.
Wiec Xeretza to nie Jejihev albo sprzedal konto.
Przypuszczam ze Jejihev to Xoreso.
Tak by wynikało z tego na jakim koncie sie znajduje dana postac.
Chodz Xeretza ma taki sam comment jak Jejihev.
Cos tu jest nie tak =)
Cos tu nie pasuje...
Jejihev na Beryli to był Xeano a potem zrobił sobie sorca do pekowania Soena.
Wiec Xeretza to nie Jejihev albo sprzedal konto.
Przypuszczam ze Jejihev to Xoreso.
Tak by wynikało z tego na jakim koncie sie znajduje dana postac.
Chodz Xeretza ma taki sam comment jak Jejihev.
Cos tu jest nie tak =)
o bozeeee... Jejihevem gralo 2 braci Micke i Markus. Na koncie Micke (Xeano) jeden z braci stworzyl najta Xoreso. A Markus na innym koncie utworzyl Xetentze :) Wiec wszystko jest tak :] A co do commenta to zauwaz ile ludzi ma komenty taki jak D'T, Jejihev, Bapupa, Seromontis... JA sam widzialem nawet skopiowany moj opis ;) Na opisy sie nie patrzy...
pozdro Kozi;)
ja tam DT wspominam bardzo dobrze z Berylii:D zawsze mi pomagali i byli lojalni wobec przyjaciół,wcale nie sa tacy straszni,100000 razy lepsi niz ***any KnighthoodX(
Standard.. maxyma DT..
Pomoc, lojalność, uczciwość dla przyjaciół
Śmierć, zniszczenie, nienawiść dla wrogów...
Mylicie kilka roznych faktow - Del'Toro od ludzi ktorzy im pomagali na Galanie/Berylii/Iridii.
Dokładnie.. ja sie za żadnego wielkiego Pana Toro nie uważam (teraz to sobie moge jak chara nie mam:P) i nie uważałem.
Ot, zwykła pomoc. Ale jakby nie patrzeć w DT byłem.
Prawdziwe Del'Toro to skład z Isary..
chłopie , widać że pipka jesteś i jakl usłyszysz <Dee Teee> to odrazu masz kisiel w gaciach. Niechce sie chwalić ^^ ale nienażekam na moje pvp ;]
Yhm. Równiez niechce się chwalić i na swoje PvP równiez nie narzekam.
Ale skoro jestes taki mądry.. pokonaj[cie] DT to wam zgrzewke browca postawie <bezalkoholowy ofkoz..>
ale i tak kamilsem duzo nie zrobiles... chwile chwile jesli ty to kamils to tez korus..... EVUL HACKER! ;)
Oki, przyznaje się, jestem Mr. Thor. Nie, nie evul hacker. Z tego co sie orientuje obecnie postacią gra juz.. pomijając mnie.. 2 owner ?
Coś takiego. Więc to raczej nie ja hackowałem.
topic: wiecie jakie złe DT było to wiem ale wolalam Berylie za panowania DT niz KH.
Własnie... nie przesadzajcie. DT nie było AŻ takie złe. Wystarczyło nas unikac i trzymac sie w cieniu =P
Heh na kyrze już niedługo zacznie panować DT =) 100% jestem tego pewien ponieważ jeśli się niemyle to juz 3 osoby tu czyli na kyrze grają którzy na beryli byli założycielami DT :PP Ci co grali na beryli wiedzą jak tam było =) Pozdrawiam Ango~ :S tu Impaler~ o ile jeszcze mnie pamiętasz ^^
Casteama
16-02-2006, 20:31
Nie bardzo pol Li na kyra bylo Dt teraz zostalo ich z 3 a reszta new serw juz widze ze lączą sie z rodziną mort czyli duze PA na Askara polacy nie pograją na new serwie a tu nie zapanują juz. Bo jak mieli wygrac ich 30 vs 106 osob z forsaken i jakies nooby pomagaly ?? Grałem na Isara Dt to było cos teraz juz nie to samo :evul: diabły wcielone :P
Elder Nagan
17-02-2006, 15:23
jest pare osob z del'tora na kyrze z ktorymi gadalem..normalni gracze tyle ze nie sa noobkami a co do tetra to po co pare sorcow z 15 mlvl wystarzy 2 i on juz leb w kibel wsadza i wylacza kompa zeby niemusial sie bezskutecznie bronic
Morximal
17-02-2006, 18:46
A wiec tak zaczne swoja wypowiedz od tego ze prawdziwi Del Toro typi mediota juz nie graja w tibie,nastepna rzecza ktora chcem powiedziec jest to ze na prawie wrzystkich servach na ktorych byli del toro zostali z nich wy***ani, kolejna rzecza,jak ogladam filmiki z isary jak slawni DT walcza to trace do nich respekt, no i musze dodac ze wojny typu 10 osob vs all server nie sa mozliwe z powodu skull system, a dotego uwazam ze NG nie ma zlej organizacji dotychczas sie sprawdzala wszedzie.
/Xezbeth
A wiec tak zaczne swoja wypowiedz od tego ze prawdziwi Del Toro typi mediota juz nie graja w tibie,nastepna rzecza ktora chcem powiedziec jest to ze na prawie wrzystkich servach na ktorych byli del toro zostali z nich wy***ani, kolejna rzecza,jak ogladam filmiki z isary jak slawni DT walcza to trace do nich respekt, no i musze dodac ze wojny typu 10 osob vs all server nie sa mozliwe z powodu skull system, a dotego uwazam ze NG nie ma zlej organizacji dotychczas sie sprawdzala wszedzie.
/Xezbeth
ehm znow zaczeles pic?:D
a co do deltoro czy dla ciebie prawdziwymi deltoro byli/sa tylko ci co maja/,mieli w name koncowke deltor?
ja znam wiele ktorzy byli od zawsze w DT i niemieli name z DT na koncu i graja na kyrze i swietnie sie maja i ty o tym wiesz ze ja wiem:D ktorzy to ;] wkoncu sie bratalem z nimi:D
thewojtek
18-02-2006, 01:14
Oki, przyznaje się, jestem Mr. Thor. Nie, nie evul hacker. Z tego co sie orientuje obecnie postacią gra juz.. pomijając mnie.. 2 owner ?
Coś takiego. Więc to raczej nie ja hackowałem.
ty byles kamils thor, korus~ to tez byla twoja postac? z tego co wiem to kamilsem gra 5-ty albo 6-ty owner a jak go 1-wszy owner selowal to mial chyba 64 lv teraz ma kolo ~65 -,-
heh ja juz sam nie wiem czy gra te deltoro na kyrze czy nie ;p ale Xeretza widzialem ze zabija niektorych graczy z ng -.- i paru 50 lev + co w ogole do Kyry watpie zeby jakas gildia przeciwstawila sie Ng bo maja dobre pvp ( ogladalem filmiki z Arcani :P ) Hail all ;]
ps. mozecie podac nicki tych ludzi z del toro ?
Morximal
18-02-2006, 11:29
ehm znow zaczeles pic?:D
a co do deltoro czy dla ciebie prawdziwymi deltoro byli/sa tylko ci co maja/,mieli w name koncowke deltor?
ja znam wiele ktorzy byli od zawsze w DT i niemieli name z DT na koncu i graja na kyrze i swietnie sie maja i ty o tym wiesz ze ja wiem:D ktorzy to ;] wkoncu sie bratalem z nimi:D
a ty swoje, sam dobrze wiesz ze 6 osob nie wygra wojny chocby niewiem mieli najlepsze pvp w tibi, pozatym to tylko gra i juz niedlugo na kyrze bedzie ciekawie=]
Darth Torax -.-
18-02-2006, 13:23
Del'Toro to juz tylko legenda , z titani zostali zmieceni .. o Morganie nie mieli nawet co marzyc ^.-
a ty swoje, sam dobrze wiesz ze 6 osob nie wygra wojny chocby niewiem mieli najlepsze pvp w tibi, pozatym to tylko gra i juz niedlugo na kyrze bedzie ciekawie=]
Na kyrze bedzie ciekawie ? hmm narazie nic ciekawego sie nie dzieje wszyscy sobie expia ( prawie praktycznie wciaz zajete wszystko ) i Ng najlepsza gildai na kyrze sami h levele to co moze innego sie dziac ;p mi sie podoba tak jak jest teraz i oby tak bylo nikt nic sie do mnie nie czepia czasami nawet niektorzy czlonkowie z ng sie mnie pytaja czy ide na dl or hydry jest looz oby tak zostalo
Na kyrze bedzie ciekawie ? hmm narazie nic ciekawego sie nie dzieje wszyscy sobie expia ( prawie praktycznie wciaz zajete wszystko ) i Ng najlepsza gildai na kyrze sami h levele to co moze innego sie dziac ;p mi sie podoba tak jak jest teraz i oby tak bylo nikt nic sie do mnie nie czepia czasami nawet niektorzy czlonkowie z ng sie mnie pytaja czy ide na dl or hydry jest looz oby tak zostalo
sory za napisanie 2 x tego samego nie chcacy 2 razy ok wcisnelem bo mi sie komp zwiesza sry ;p
ty byles kamils thor, korus~ to tez byla twoja postac? z tego co wiem to kamilsem gra 5-ty albo 6-ty owner a jak go 1-wszy owner selowal to mial chyba 64 lv teraz ma kolo ~65 -,-
@offtop:
Oo
No to ja widze ze ładny ruch tym charem jest.. a ja myślałem ze jak go sellowałem to go nikt więcej nie sprzedawał oO
Teraz po rozmowie z innymi graczami z Kyry plotki zaczynaja mowic prawde, kazdy mowi co innego a jednoczesnie to samo czyli ze Del'Toro jest na Kyrze.
Trzeba zaczac sie jednoczyc za nim bedzie za pozno. A jezeli tego nie zrobimy to wspomnicie moje slowa.
A po za tym sorka za beldy ort bo jestem troche wypity, ale jeszcze kontaktuje :P .
Jezeli ktos ma cos przeciw to niech sie wstrzyma od pisania postu w tym temacie (prosze) bo zniechceci niektorych do wojny.
A jezeli ktos ma cos do mnie to msg na tibii, nicku chyba nie musze podawac.
nie chce mi sie czytac wsyztskich postow... :|
Mizaeron jest w del'toro i wcale tego nie ukrywa, jest postacie nie sa poukrywane i mozna zobaczyc jakie ma :| : Godkiller Bhaal- Isara
Sir Pietruch
31-03-2006, 15:16
Coś takiego. Więc to raczej nie ja hackowałem. haha:D wiedzialem ze to ty :p Taki sam styl pisania jak pierszy owner Kamilsa ;]
Z Kyry się robi druga Iridia ;)
0o a to dlaczego? :p
Czy ja o czymś nie wiem :P?
Wielki MarIuSzzo
01-04-2006, 17:18
Teraz po rozmowie z innymi graczami z Kyry plotki zaczynaja mowic prawde, kazdy mowi co innego a jednoczesnie to samo czyli ze Del'Toro jest na Kyrze.
Trzeba zaczac sie jednoczyc za nim bedzie za pozno. A jezeli tego nie zrobimy to wspomnicie moje slowa.
A po za tym sorka za beldy ort bo jestem troche wypity, ale jeszcze kontaktuje :P .
Jezeli ktos ma cos przeciw to niech sie wstrzyma od pisania postu w tym temacie (prosze) bo zniechceci niektorych do wojny.
A jezeli ktos ma cos do mnie to msg na tibii, nicku chyba nie musze podawac.
Del'toro strzezcie sie! Elitarny czlonek elitarnej Triady nadchodzi!! <lol>
Nigdy nie gralem na swiecie gdzie gralo Del'Toro ale z tego co slyszalem i wyczytalem na forum to oni potrafili ubijac osoby ktore posiadaly 30 - 50 lvl wiecej wiec nie wiem czy tak prosto bedzie ich wybic:P
Soulicitour
02-04-2006, 16:58
Kyra nigdy nie będzie iridią. Na Iridii jest niewielu sharerów wśród high lvli w przeciwieństwie do Kyry. Poza tym spójrz na liczbę osób on-line na Kyrze. Trochę mało? Cóż N-G robi swoje. -.-. I nie, nie jest ciekawie na Kyrze i byłoby lepiej gdyby Xer~wygrała lub Del'Toro miało władze. Kiedy na Iridii rządziło Triad Iridia była rajem.
Jeśli chodzi o tetro to znam go z arcani... byl tam w najlepszej guildi (jak dla mnie) "Era Zero" mieli tam wojne ale guildia w ktorej byl medvih shady rozeslala bota przez ktorego pochakowali kilka 100+lvli itd
Jeśli chodzi o tetro to znam go z arcani... byl tam w najlepszej guildi (jak dla mnie) "Era Zero" mieli tam wojne ale guildia w ktorej byl medvih shady rozeslala bota przez ktorego pochakowali kilka 100+lvli itd