Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-02-2006, 10:23   #1
Slivi
Użytkownik Forum

Slivi's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
Strzałka Del'Toro

Zapewne wielu z was czytało posta Kondy na tibi.com na forum. Ja chcem napisać tutaj żeby każdy mógł się dowiedzieć.

Wiele osób zna gildie Del'Toro a jeśli nie to małe streszczenie.
Otóz gildia Del'Toro robi wysokie lvle na nowym serwie gdy juz zrobia wystaczajaco duze to zakladaja gildie Del'Toro aby rozpier***c ten serwer i wkutek tego doprowadzic do wojny. Mialo to miejsce na Iridii, Berylii, Galanie itd.

Konda pisze ze Del'Toro pojawi sie i na tym serwie (na Kyrze) i zrobi to co na innych serwerach. Wiec trzeba jak najszybciej dzialac. Zeby nie roz*****i Kyry.

Juz powoli zaczynaja sie "wozic" po calym tym swiecie. Juz wyganiaja z najlepszych miejsc na expienie, zabieraja lootbagi i zabijaja wszystkich tych kto im niepasuje. Wiekszosc osob jest Next-Generation a inni sie ukrywaja.

Nie mam zbyt wysokiego lvla na Kyrze i nic nie zdzialam ale jezeli wszyscy sie wezma w garsc zanim powstanie Del'Toro to moze cos zdzialamy.

Do Lorda Wlodka
Ja nie napisalem ze Konda jest w Next-Generation tylko ze napisal posta na tibia.com ze na Kyrze sa Del'Toro

Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.

Albert Einstein

Ostatnio edytowany przez Slivi - 08-02-2006 o 11:57.
Slivi jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-02-2006, 11:47   #2
Lord Wlodek
Użytkownik Forum

Lord Wlodek's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów

Profesja: Master Sorcerer
Lord Wlodek ma numer GG ni ma
Domyślny

Konoda w Ng to juz chyba zart.....moze oni i robia bardzo szybko lvl ale tetra juz chyba nie dogonia
Lord Wlodek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 11:49   #3
~~AnpeR~~
Użytkownik Forum

~~AnpeR~~'s Avatar

Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów

Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
Domyślny

A po co go maja doganiac?Beda go rookowac styknie kilka sorcow z 15mlvl+ i Tetro pada
stary 08-02-2006, 12:00   #4
Sent
Użytkownik Forum

Sent's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2005

Stan: Niegrający
Imię: hunted >.<
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ~~AnpeR~~
A po co go maja doganiac?Beda go rookowac styknie kilka sorcow z 15mlvl+ i Tetro pada
a co myslisz ze Tetro niema qmpli? wrecz przeciwnie .. pewnie wiesz co sie stalo z Yordiq gdy zabil Tetra .. odrazu sie zlecialy 50lvl +
Sent jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 12:12   #5
Medivh Shady
Użytkownik Forum

Medivh Shady's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
Domyślny

Tetro pokazal juz nieraz ze lubi zjazdy na noobach , jak bedzie wojna to o tetra niemace sie co marwic

WoW
Realm: Auchindoun
Name: Punish
http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish
Medivh Shady jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 12:59   #6
Diders
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 02 2005

Stan: Na emeryturze
Poziom: 3
Król Del'Toro

Znam niektóre osoby z nich z wojen. Że grają na Kyrze to dla mnie zadna nowosc ^^. Oczywiscie najwiecej do powiedzenia tutaj maja osoby z 30 lvl- bo to przeciez oni bronia pozadku na servie Po co pisac glupoty jak nie wiesz wogole jakie sa szanse na wygrane... Z tego co obserwuje na Kyrze juz raczej nikt nie dogoni Polakow w lvlach szczególnie Tetro Aurelius-a... Szczerze mówiąc nie widzialem zadnego serva opanowanego wylonczie przez Polakow w takim czasie... Na THORI byla o wiele lepsza ekipa i dzieki zdrajcom, tylko ludzie czas stracili....

Do zobaczenia na nowych w wakacje: Kunkers'Thor never die in my memory
Diders jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 13:27   #7
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Omg, wszyscy marudzą jak im źle z Del'toro, ale jak się przenoszą na inny server to jest masakra. Każdy się tłucze o władze i jest gorzej niż jak DT rządzi. Grałem na Isarze i pogrywam na Iridii, na obydwu światach było DT i dopóki nie odeszło grało się lepiej.
ripper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 13:44   #8
Tretogorczyk
Użytkownik Forum

Tretogorczyk's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2004

Domyślny

Ehehe ; ) tetra juz raczej nikt nie dogoni, a w dodatku na kyrze torosow gra kilku... ja bym sie nimi na razie nie przejmowal, chociaz pewnie i tak w koncu beda znaczna sila zwazywszy na ich hmm pro stajl gry...
stary 08-02-2006, 14:40   #9
Legiren
Guest

Domyślny ?

nie jestem pewny ale slyszalem ze Jejihev gra na Kyrze ale nie wiem czy to prawda tylko tak slyszalem ;] moze ktos potwierdzi ?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 15:56   #10
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slivi
Wiele osób zna gildie Del'Toro a jeśli nie to małe streszczenie.
Otóz gildia Del'Toro robi wysokie lvle na nowym serwie gdy juz zrobia wystaczajaco duze to zakladaja gildie Del'Toro aby rozpier***c ten serwer i wkutek tego doprowadzic do wojny. Mialo to miejsce na Iridii, Berylii, Galanie itd.
Pieprzysz, ze az oczy bola. Nie mialo to miejsca na iridii bo na tym serverze gral tylko 2 Torasow.

[quote=Slivi] Konda pisze ze Del'Toro pojawi sie i na tym serwie (na Kyrze) i zrobi to co na innych serwerach. Wiec trzeba jak najszybciej dzialac. Zeby nie roz*****i Kyry.
Rotfl, juz widze te bande noobow rzucajacych sie na Dt bez zadnej taktyki, lvli, run...

Cytuj:
Juz powoli zaczynaja sie "wozic" po calym tym swiecie. Juz wyganiaja z najlepszych miejsc na expienie, zabieraja lootbagi i zabijaja wszystkich tych kto im niepasuje. Wiekszosc osob jest Next-Generation a inni sie ukrywaja.
Tak jest na kazdym serverze pvp. Kto ma sile ten ustala zasady.

Cytuj:
Nie mam zbyt wysokiego lvla na Kyrze i nic nie zdzialam ale jezeli wszyscy sie wezma w garsc zanim powstanie Del'Toro to moze cos zdzialamy.
A co za roznica czy ludzie ktorzy tworza DT beda w jednej czy w kilku gildiach? O ile w ogole tam graja.

Cytuj:
Wiecej emotek sie nie dalo?

Poza tym, zycze, zeby Dennis i reszta Torasow wykosili cala ta Wasza Triade bo najzwyczajniej sciagneliscie sobie nazwe najsilniejszej gildii jaka byla kiedykolwiek na Iridii.
Rankor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 15:58   #11
Maniack
Użytkownik Forum

Maniack's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski

Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
Domyślny

według Konoda Xerteza to Jejihev
22 czerwiec 2009 - podporucznik
Maniack jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 16:25   #12
Ango Von Valour
Użytkownik Forum

Ango Von Valour's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Insurrection
Świat: Berylia
Poziom: 101
Skille: 93
Poziom mag.: 19
Wyślij wiadomość przez ICQ do Ango Von Valour
Domyślny

Jejihev pwns ~ xD (Soena, Xeano)

NG jest jak DT znam ich z Obsidi.
Tetro nie jest taki niesamowity,
Patrz. Sampzor ( i jego inne chary jak Cruth czy Luringen)

DT jak bedzie chcialo to i tak przejmie serv i tak.

Na Berylia wojna byla DT vs GG
DT 20 graczy bylo a w GG około 50
i Sampzor przegral wojne.

Zycze milej gry, zachęcam do walki i czekam na ciekawe war movies.

Ango Von Valour
Ango Von Valour jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 17:15   #13
Neho
Użytkownik Forum

Neho's Avatar

Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Łódź

Poziom: 71
Skille: 22/20
Poziom mag.: 51
Neho ma numer GG 4742311
Domyślny

Stek Bzdur kazdego da sie zabic, a jak kogos bezposrednio problem nei dotyczyl to po co sie wypowiada (mala dygresja ). Troche zapozno na walke an swiecie, na na galanie grali od poczatku...PS Tetro jest czlowiekiem i nie jest nie do ubicia
stary 08-02-2006, 18:15   #14
Slivi
Użytkownik Forum

Slivi's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne

Imię: Kash Go We
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
Domyślny

Skoro wszyscy umieja tylko komentowac i krytykowac innych za to w jakiej sa gildii i jaka nazwe nosi ta gildia lub jakies inne wymowki to znaczy ze jestescie poprostu cipy.

Rankor nic dziwnego ze Del'Toro dala wam w dupe na Iridii, bo jezeli tam graja tacy ludzie jak ty to niema sie czemu dziwic.

P.S.
A nazwa gildii niepowstala ze wzgledu na to ze na tej twojej Iridii byla najsilniejsza tylko dlatego ze ta nazwa mi sie podoba i innym tez.
A jezeli cos ci niepasuje to lepiej sie zamknij i sie niewypowiadaj bo niemam sensu.

I czym ty sie koles tak przejmujesz przeciez to jest "tylko gra"

Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.

Albert Einstein

Ostatnio edytowany przez Slivi - 08-02-2006 o 18:18.
Slivi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 18:32   #15
Rankor
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Skoro wszyscy sa umieja tylko komentowac i krytykowac innych za to w jakiej sa gildii i jaka nazwe nosi ta gildia lub jakies inne wymowki to znaczy ze jestescie poprostu cipy.
Ja nie komentuje Cie tylko za to, ze jestes w gildii ktora NIE ZASLUGUJE na taka nazwe. Te Wasze wszystkie tematy o tym jak przecistawic sie Szwedom/DT sa tylko gadaniem, niczym wiecej. A cipa mozesz nazywac ludzi ze swojego otoczenia, nie po to mam nick na forum zeby ludzie tacy jak Ty rzucali sie z pyskiem "bo komus moj temat sie nie spodobal"

Cytuj:
Rankor nic dziwnego ze Del'Toro dala wam w dupe na Iridii, bo jezeli tam graja tacy ludzie jak ty to niema sie czemu dziwic.
Proponuje nauczyc sie czytania ze zrozumieniem bo kiepsko Ci to idzie. Pisalem, ze na Iridii byly tylko 2 osoby z DT i nie odeszly bo przegraly wojne tylko z powodu hacka.

Cytuj:
P.S.
A nazwa gildii niepowstala ze wzgledu na to ze na tej twojej Iridii byla najsilniejsza tylko dlatego ze ta nazwa mi sie podoba i innym tez.
Nie na mojej iridii tylko na serwerze gdzie gra pare tysiecy graczy.
Co do tego, ze nazwa Wam sie podobala. Jestescie az tak malo oryginalni, zeby nie potrafic wymyslic WLASNEJ nazwy dla WLASNEJ gildii? Gah, lekcje polskiego tez by Ci sie przydaly, "nie" z czasownikami piszemy oddzielnie. =)

Cytuj:
A jezeli cos ci niepasuje to lepiej sie zamknij i sie niewypowiadaj bo niemam sensu.
Nie zamkne sie bo to forum jest po to aby wyrazac wlasne zdanie/opinie a moja opinia po nieudanej probie wjazdu na mnie jest taka, zezrobiles z siebie wiekszego idiote niz jestes. Na czerwono zaznaczylem zdanie ktorego kompletnie nie rozumiem. Mozesz to napisac jeszcze raz uzywajac innych slow? =d

Cytuj:
I czym ty sie koles tak przejmujesz przeciez to jest "tylko gra"
Kto mowi, ze ja sie przejmuje? Denerwuje mnie idiotyzm, czy to w grze czy w prawdziwym zyciu.
stary 08-02-2006, 18:39   #16
Eshar
Guest

Evul

Rankor strasznie sie znoobiłeś grałem na Irydi zaraz po uruchomieniu tego serva i jeżeli tam nie było Del'toro to widocznie grasz od niedawna.
Chiałem powiedzieć że odnosnie Triady to byłem na Irydi w Triadzie i cie to niepowinno obchodzic czy ja swoją gildie nazwe smerfy czy dupy wołowe.
Pozatym prosze cie niegraj w tibie bo psujesz gre innym swoimi hu... wypowiedziami,brakiem wiedzy,i niekulturalnym zachowaniem.

Eshar De'Siux
Kyra
Lider Gildi Triady

P.S. F... Del'toro
  Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 18:45   #17
Eshar
Guest

Domyślny

P.S. 2

To Przenieś sie na Kyre Ziomki z Twojego Serva chca Ci dac po dupie za to że
jak była wojna to dupsko grzałeś w bezpiecznym miejscu .
Pozdro i czekam na Ciebie misiu <lol>
  Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 18:53   #18
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
Domyślny

Widać że autor nie czytał uważnie posta Kondy. Konda napisał żeby Kyra uważała na Xeretza bo to sławny Jejihev z Galany. Który rządził Galaną i chyba jest jedyną osobą której Konda sie boi. To Jejihev wyrzucił Patriots z servera, poprostu jednym słowem Jejihev był osobą na Galanie która budziła największy strach, każdy się go bał. No ale trzeba przyznać że do Jejiheva wszyscy mieli respekt a teraz do Konda ma największy lvl to nie wielu ma. Co tu będe pisał o histori Galany, wracając do tematu Kondzie chodziło o to by już teraz wyrzucić Jejiheva z Kyry póki jeszcze mają sznase.

Moim zdaniem poprostu Konda jest zazdrosny i chce uprzykrzyć życie Jejihevowi. Bo Jejihev jest lepszym od niego i to cała Galana bedzie wytykać Kondzie. Poprostu Konda nie może się pogodzić nad lepszym od siebie Jejihevem.
Xulorin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 19:00   #19
Rankor
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eshar
Rankor strasznie sie znoobiłeś grałem na Irydi zaraz po uruchomieniu tego serva i jeżeli tam nie było Del'toro to widocznie grasz od niedawna.
Gram od poczatku serwera i wiem co mowie. Na Iridii bylo 2 max 3 Torasow KTORZY SIE WYBILI. Wiec mi nie mow kto gral na iridii bo to doskonale wiem.

Cytuj:
Chiałem powiedzieć że odnosnie Triady to byłem na Irydi w Triadzie
So, tell me Your iridian name sweetie. Tyle powiedziec to moge i ja, szkoda tylko, ze to malo wiarygodne.

Cytuj:
i cie to niepowinno obchodzic czy ja swoją gildie nazwe smerfy czy dupy wołowe.
To czy powinno czy nie to moja sprawa. Dupy wolowe bardziej by do Was pasowalo niz aktualna nazwa =)

Cytuj:
Pozatym prosze cie niegraj w tibie bo psujesz gre innym swoimi hu... wypowiedziami,brakiem wiedzy,i niekulturalnym zachowaniem.
ROTFL bardziej beznadziejnego zdania napisac nie mogles. =d
Jak mozna psuc gre innym PISZAC POSTY? Bijecie wszelkie rekordy na tym forum.

Cytuj:
To Przenieś sie na Kyre Ziomki z Twojego Serva chca Ci dac po dupie za to że
jak była wojna to dupsko grzałeś w bezpiecznym miejscu.
Podaj imiona tych "ziomkow" =d
Jak byla wojna nie grzalem dupska w cieplym miejscu tylko expilem. =)

Cytuj:
Pozdro i czekam na Ciebie misiu <lol>
Jaka szkoda, ze sie nie doczekasz.
stary 08-02-2006, 19:05   #20
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

A mnie tylko śmieszy to, jak wszyscy są hepi i radośni, bo polaczki rządzą na serwie, bo polaczek ma 100 lvl, bo to, bo tamto... Jeśli faktycznie DT jest na Kyrze, to powiedzcie ładnie papa waszej aktualnej grupie rządzącej, bo i tak gówno zdziała.

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
Baron Kaldrick jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania