Pokaż pełną wersje : Oddaj głos!
Prawie w każdym tygodniu CipSoft prosi graczy o udział w nowym głosowaniu. Niektórzy zastanawiają się nad ich sensem i wpływem na decyzje "góry". Jak dowiadujemy się z dzisiejszego newsa, CipSoft uważa te głosowania za bardzo pomocne w ocenie oczekiwań społeczności gry. Czy jesteście zadowoleni z wprowadzanych innowacji? Jakie problemy wciąż pozostają do rozwiązania? Niejednokrotnie podejmowane były działania podyktowane wynikami votingu. W listopadzie 2004 pytano graczy o największe problemy Tibii. Okazało się że najbardziej denerwującymi są lagi, kicki oraz brak nowych terenów. W kolejnych miesiącach zainwestowano w usprawnienie systemu zapewniającego stabilniejsze połączenie z serwerami. W letniej aktualizacji wprowadzono nowy wielki teren - Tiquandę. Następnie powtórzono głosowanie i ponownie zadano to samo pytanie - żaden z tych problemów nie znalazł się już na czołowych miejscach wyników.
W tym tygodniu kolejny ważny i interesujący temat - aktualne głosowanie dotyczy Zasad Tibii (http://www.tibia.com/community/?subtopic=tibiarules) odnośnie oszukiwania. Czy zadowalają cię aktualne zasady, czy uważasz je za zbyt restrykcyjne lub zbyt łagodne? Czy sądzisz ze istnieje więcej sposobów cheatowania które należałoby ująć w regulaminie? Jeżeli chcesz się przyczynić do nadania kierunku rozwoju swojej ulubionej gry zagłosuj już dziś! (http://www.tibia.com/community/?subtopic=voting)
ale CIPSoft olal tez wiele roznych dosc waznych dla graczy glosowan takie jak "Najwieksze problemy" (czyt. http://www.tibia.com/community/?subtopic=voting&page=show&votingid=48 ) wiec jednak az tacy wspanialomyslni to oni nie sa.
darkdodzie
10-02-2006, 23:38
@up :
Zgadzam sie z toba w 100% ;]
Btw:Tylko pacce moga glosowac!!??
Boner3773
10-02-2006, 23:39
ale CIPSoft olal tez wiele roznych dosc waznych dla graczy glosowan takie jak "Najwieksze problemy" (czyt. http://www.tibia.com/community/?subtopic=voting&page=show&votingid=48 ) wiec jednak az tacy wspanialomyslni to oni nie sa.
a, kto powiedział że "muszą" sie przejąć votingiem?:baby:
oni sie tlyko lekko sugerują...teraz moim zdaniem nie będzie wiekszego sensu, bo i tak mają poprawić grywalność palkiem =)
cyu.
Mi najbardziej i tak jeszcze nie odpowiadają te speary. Niby się wolniej rozpadają, ale jak biore 100 spearów, żeby potrenować na monku, to po max 2,5h ich nie ma, a dla osoby, która zaczęła grać na nowym servie to raczej trudno będzie zdobyc tyle spearów.
Natasha Mckiss
12-02-2006, 11:53
Gram w tibie od czerwca na początku miałam postac w 4 godziny nabiłam 7 lewel i mnie hakneli nie wiem jak i czemu , potem zrobilam se knighta ale nie wiedziec czemu nikomu nie wadzilam ni nic nie robilam i mnie ciagle huntowali (jak sie potem okazało ktos skłamał cos o mnie i powiedział ze ebdzie ze mnie dobry lot;/) potem zrobilam sobie druida ,grało nim sie bardzo dobrze nabiłam 18 lewel miałam naprawde duzo przyjacioł i wszyscy mnie szanowali na xanterze i moj dobry kolega poweidział ze pogra moja postacia przesłąłm mu pasy i okazało sie ze mam keylogera to znaczy ze ktos widzi co ja pisze. okazało sie ze moja konto zhakował jakis psyhopatyczny polak ktory w co 2 słowie przeklina pluje sie i papla bez sensu . Potem załozyłam sobie knighta , i tu nie było porblemu gram se spokojnie tak godzinke dziennie nabiłam 33 lewel i kolega mi poweidział czy chce ze mna poskilować ,zgodziałm sie i poszlismy skilowac ,on był afk i uzywał makro a ja byłma przy kompie wiedzac ze nei wolno byc afk xD i tu nagle przychodzi gm i pyta sie mnie czy uwaywam makro ja odpowiadam ze nie i juz pisze na klawiaturze ze moj koelga uzywa a nie ja i jeszze nie zdazywal pisac a juz mnie zbanował !! moj koelga gral 6 posataciami a ja jedna i akurat mi musiał dac bez wogle zadnego dialogu , tak mi go szybko wstawił ze nawet nei zdazylam spisac jego niku !! i na dodateg z tego co wiem 1 ban jest na tydzien a mi od razu wstawili na miesiac nie rozumiem pomagam tak tibi zwerbowałam ze 120 nowych graczy i czy wy mi sie tak odpłacacie
prosze o rozpatrzenie mojej sprawy
Natasha mckiss
Gram w tibie od czerwca na początku miałam postac w 4 godziny nabiłam 7 lewel i mnie hakneli nie wiem jak i czemu , potem zrobilam se knighta ale nie wiedziec czemu nikomu nie wadzilam ni nic nie robilam i mnie ciagle huntowali (jak sie potem okazało ktos skłamał cos o mnie i powiedział ze ebdzie ze mnie dobry lot;/) potem zrobilam sobie druida ,grało nim sie bardzo dobrze nabiłam 18 lewel miałam naprawde duzo przyjacioł i wszyscy mnie szanowali na xanterze i moj dobry kolega poweidział ze pogra moja postacia przesłąłm mu pasy i okazało sie ze mam keylogera to znaczy ze ktos widzi co ja pisze. okazało sie ze moja konto zhakował jakis psyhopatyczny polak ktory w co 2 słowie przeklina pluje sie i papla bez sensu . Potem załozyłam sobie knighta , i tu nie było porblemu gram se spokojnie tak godzinke dziennie nabiłam 33 lewel i kolega mi poweidział czy chce ze mna poskilować ,zgodziałm sie i poszlismy skilowac ,on był afk i uzywał makro a ja byłma przy kompie wiedzac ze nei wolno byc afk xD i tu nagle przychodzi gm i pyta sie mnie czy uwaywam makro ja odpowiadam ze nie i juz pisze na klawiaturze ze moj koelga uzywa a nie ja i jeszze nie zdazywal pisac a juz mnie zbanował !! moj koelga gral 6 posataciami a ja jedna i akurat mi musiał dac bez wogle zadnego dialogu , tak mi go szybko wstawił ze nawet nei zdazylam spisac jego niku !! i na dodateg z tego co wiem 1 ban jest na tydzien a mi od razu wstawili na miesiac nie rozumiem pomagam tak tibi zwerbowałam ze 120 nowych graczy i czy wy mi sie tak odpłacacie
prosze o rozpatrzenie mojej sprawy
Natasha mckiss
CO tu rozpatrywać GM uznał że dostaniesz bana i dostałaś. Od jego decyzji raczej trudno się odwołać.
To jest kolejny nie znaczący dla Cip vote. Dlaczego ? Bo i tak nic z tym nie zrobią !Co z tego że podniosą bany z tygodnia do 2 tygodni. Pozatym oni i tak są zbyt leniwi aby wprowadzi jakiegoś HackShielda jak w KO, a znając życie obojetnie od wyników zwerbuja poprostu więcej GM lub nie zrobia nic ! Zresztą zobaczymy na przełomie maj-czerwiec bo wtedy prawdopodobnie bedzie update (jak się nie spuźnią).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.