zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Głowa Banshee???

lukaszlukasz
11-02-2006, 19:43
Ostatnio w depo w carlin jakiś knight sprezdawał coś, co wyglądało jak głowa banshee. Nie zdążyłem dać look i nie wiem, co to, powiedział, że to rzadko spotykana głowa banshee (jakoś mu nie wierzyłem). Kiedy miałem kupić ją za 400gp (bo fajnie wyglądało), on powiedział, że znikło ot tak sobie (chociaż podejrezwam, że sprzedał bo w tym czasie brałem kasęz 2 chara). Ale nie mam pojęcia, co to jest i czy opłacałoby mi się kupić to za 400 gp? wie ktoś może?

...Zeck
11-02-2006, 19:48
Była to pewnie poprostu martwa banshee...
Jest lekka i wyglada jak sama głowa:P

AdiTheMaster
11-02-2006, 19:59
Eh czego to nie wymyślą żeby wydrzeć od kogoś te pare groszy... A propo tak samo jest z padniętymi ghostami też zostaje po nich taka głowa, wygląda trochę jak turban :P

Markizek666
13-02-2006, 21:34
Ja pamientam jak sie keidys zucilem na deda ghousta bo myslalem ze to jakis rarek ^^. Moze to yl tez glowa z dyni, ale to odrazu mozan sie pokapowac, pewnie ded banshee jak bylo napisane...
Pozdro

Todix Dain
14-02-2006, 12:46
to dead banshee nie oplaca sie kupowac bo sie rozklada po jakims czasie wiec wniosek: strata kasy:)

Aser Mina
23-02-2006, 23:08
Tak z ciekawości... trupy w domkach się rozkładają?

kac
23-02-2006, 23:21
Hehe jak kiedyś byłem z kolegami zabić kilka banshee pod thais to wziałem trupy i te sukienki to zamienilem sie za jakiegos axe ringa a reszte sprzedałem bo ludzie byli chętni (kolega pisał "Sell banshee shield ;P)i chyba 1,2k wynioslem przez co zwróciło mi sie za uhy :dance:

Duch Niespokojny
24-02-2006, 00:03
Tak z ciekawości... trupy w domkach się rozkładają?
Raz w domku miałem zdechłego dragona przez kilka tygodni. Innym razem summonowałem stone golema, zabiłem go i wrzuciłem do guild hallu, bo stwierdziłem, że będzie ładnie wyglądać. Niestety jak przyszedłem tam potem, to już go nie było, ale nie wiem czy się rozłożył czy to po prostu inny mieszkaniec tego budynku nie podzielał mojego zmysłu estetycznego.

Zaglada
24-02-2006, 00:42
Potwory ktore zabijemy osobiscie po wrzuceniu do domku po jakims czasie naturalnie sie rozloza. Istnieja jednak takie ciala ktore za zadna cholere nie chca sie rozlozyc i niektorzy gracze 'upiekszaja' sobie nimi domki. Dla przykladu mozna znalesc kilka cial smokow blisko temple w Kazordoon.

lukaszlukasz
24-02-2006, 07:28
Może ja sprostuje: wiem jak wygląda dead banshee (taka glowa lezy na szmacie)
a ta głowa była obrócona lewym profilem

=Midnight=
25-02-2006, 23:37
Nie dead banshe tylko sline banshe -.- A tak btw to jak bylem newbie (nie mylic z n00bkiem) to w Ancient Temple kolo Thais na rotach byl zlurowany Fire Devil (nie mowic ze to nie mozliwe bo jak bylem newbie to nie bylo jeszcze anty-luring system) to mnie raz zabil a potem jak wrocilem po swojego scale armorka to juz byl zabity, to wzialem go sobie do depo, wsadzilem do skrzynki, a potem wsadzilem do niego cala moja kase :P Na drugi dzien sie loguje a tu nie ma zdechlego potworka ani kasy :D Teraz sie z tego smieje ale wtedy chcialem sie za***ac :P

Fast,Kuzz
26-02-2006, 07:51
to dead banshee nie oplaca sie kupowac bo sie rozklada po jakims czasie wiec wniosek: strata kasy:)

Kiedys kolo rozdawal free items i mi udalo sie zdobyc to cos.Nie gram juz na tym charze od roku a trzymam to w dp i caly czas sie nie rozklada

kostooch
26-02-2006, 08:06
Nie dead banshe tylko sline banshe -.-
Oo, panie lingwisto, slain, a nie sline.

Galus
26-02-2006, 23:06
potwory sie nie rozkladaja w dp;p
btw. w domku tak ale sa np. dedy dragow na pohu i dedy ludzi tez na pohu ktore sie nie rozkladaja w domkach :p