zaloguj się

Pokaż pełną wersje : heh nowy program

Dixter
19-06-2004, 10:03
Dzisiaj mój kumpel przeprowadzil krótka ale tresciwa rozmowe:
09:52 Kielek the pall: Siemka jestem ze strony www.tibia.pl i chcialbym zareklamowac nowy program stworzony przez nas. Jest w nimwszystkie kalkulatory, wszystkie questy po polsku(!), Skil bar(!). Naprawde warto sciegnij teraz !! Znajdzisz tam kazde nowe grafiki.
09:52 Kielek the pall: ~~/TibiaGGx-ver*****
09:53 Sir Jakub Olek: heh dobry zart
09:53 Kielek the pall: Jaki zart
09:53 Sir Jakub Olek: nie wiem
09:53 Kielek the pall: Jak ci sie nie spodoba mozesz suunoc
09:53 Sir Jakub Olek: ale jednak nie sciagne tego
09:53 Sir Jakub Olek: kk
09:53 Sir Jakub Olek: poczekam na iopinie ludzi ook ?
09:53 Kielek the pall: okey

Ktos go zna ?? Zna ten program ??
Bo ja nie mam zamiaru go testowac :p
Narazie

Oxygane
19-06-2004, 10:06
Po 1, To na 99,9% jakiś trojan
Po 2, ten Kielek the pall podając sie, że jest z tibi.pl psuje opinie calemu serwisowi.

Barwuś
19-06-2004, 10:09
Dostałem tę samą wiadomość, już sam fakt żę podaje się że jest z tibia.pl okazuje to że jest to oszustwo, a nawet gdyby był z tibia.pl to czemu odaje adres innej strony??

Adaras
19-06-2004, 10:50
Kolejny idiotyczny, głupi, debilny, żałosny polaczek który myśli że wzbogaci się tanim kosztem...

Gonzo
19-06-2004, 10:56
wkolejny tebilny program (trojan);/

SkiLo
19-06-2004, 14:12
trojan na stowke.
tani chwyt X(

powinienes wcisnac CTRL+R i wkleic pierwszego msg.

Hegemmon
19-06-2004, 15:18
Po 1, To na 99,9% jakiś trojan
Po 2, ten Kielek the pall podając sie, że jest z tibi.pl psuje opinie calemu serwisowi.
poprawka. to trojan na 100% no i oczywiście psje pinię serwisowi choć tibia.pl na prewno nie ma z tym nic wspólnego.

Koleś trochę pomyślał jednak chyba tylko brazylijczycy się mogą na to nabrać ^_^. Każdy szanujacy się gracz od razu by się zorientował, że to lipa po samym URL a żeby utwierdziś się w tym przekonaniu wystarczy sprawdzić w downloadzie tibia.pl.....
Jeśli natomiast ktoś to już ściągnął to poewnie jużgo koleś shakował...

Niewidomy Jasnowidz
19-06-2004, 15:44
Kumpla zaczepil ostatnio typ twierdzoncy ze sprzedaje pacc, chcail by podac meila i w nim chcial wszysko wyjasnic meil okazal sie keylogerem :P W 100% jest to jakis trojan, ludzie pamietajcie nie wchodzcie na takie linki i nie podawjcie meilów.

Dan the Automator
19-06-2004, 15:53
Hehe, tylko czekać aż powstaną postacie pokroju Dobo Pl, Matkus Pl i beda rozprowadzały takie gówno 8o

Zarty zartmi, ale...
TIBIA.PL NIGDY NIE ROZPROWADZA PROGRAMÓW W TAKI SPOSÓB
Więc strona inna niż tibia.pl stanowi potencjalne zagrożenie :)

Gniew Mroku
19-06-2004, 18:29
Jako, że od jakiegoś czasu w Tibię nie gram, ale forum przeglądam reguralnie ściągnąlem ten programik.
Dane:
Nazwa:BlazingTools Perfect Keylogger
Dzialanie: Program dziecinnie latwo wykryć. Ikonka pojawia się obok zegara po naciśnieciu alt+l. Widać, że nie byl pisany dla i przez polaków(literka ł). Jest to obszerny program przeznaczony raczej dla administratorów w firmach, a nie do kradzierzy kont. Posiada opcje SS co określony czas, wykrywanie określonego ciągu znaków. Usuwa się go jeszcze prościej niż znajduje- wystarczy użyć opcji uninstal :] .
Co do naszego dawcy programu:
Mail:[email protected]
haslo:****** (jeszcze nieznam ale się wlame, ma napewno 6 znaków.)

Ashlon
19-06-2004, 20:10
Oryginalnie dodany przez Gniew Mroku
Jako, że od jakiegoś czasu w Tibię nie gram, ale forum przeglądam reguralnie ściągnąlem ten programik.
Dane:
Nazwa:BlazingTools Perfect Keylogger
Dzialanie: Program dziecinnie latwo wykryć. Ikonka pojawia się obok zegara po naciśnieciu alt+l. Widać, że nie byl pisany dla i przez polaków(literka ł). Jest to obszerny program przeznaczony raczej dla administratorów w firmach, a nie do kradzierzy kont. Posiada opcje SS co określony czas, wykrywanie określonego ciągu znaków. Usuwa się go jeszcze prościej niż znajduje- wystarczy użyć opcji uninstal :] .
Co do naszego dawcy programu:
Mail:[email protected]
haslo:****** (jeszcze nieznam ale się wlame, ma napewno 6 znaków.)

No no no....obywatelska odwaga? :) Brawo dla tego pana za szlachetne (miejmy nadzije...) intencje.Najfajniej bedzie, jesli hakniesz jego maila ta sama metoda, ktora on proboje hackowac ludzi :D

Adaras
20-06-2004, 11:30
Wiecie co ? Wydaje mi się, że ten temat powinien być zamknięty/skasowany...bo jeszcze się jeszcze znajdzie koleś, który to ściągnie bo mu się nie będzie chciało czytać postów poniżej...a potem temat "hack" -.-

Dan the Automator
20-06-2004, 13:22
Oryginalnie dodany przez Adaras
Wiecie co ? Wydaje mi się, że ten temat powinien być zamknięty/skasowany...bo jeszcze się jeszcze znajdzie koleś, który to ściągnie bo mu się nie będzie chciało czytać postów poniżej...a potem temat "hack" -.-

Link jest już dawno usunięty ;)

Ale cóż~