Pokaż pełną wersje : Coś co powstały dzięki Hiey'owi
Mój pierwszy fake, który powstał dzięki: "Pomoc dla nowych fake'owców"(moge się mylić). Więc wilkie dzięki Hiey. Nie mam tylko programu do czcionki Tibjskiej. Kliknijcie na obrazek żeby powiększyć.
http://foteka.pl/?pokazImg=3648
Prosze o komenty.
Edit:
Jednak pokazuje się tylko link :[. Więc klikajcie na link.
Edit2:
Inny fake z użyciem Czcionki Tibijskiej kilka postów niżej!
Dark Sven
17-02-2006, 17:22
Wszystko naćpane bez ładu i składu.A link do Fake Contervera jest w moim poradniki
Komentujcie Apokalipse
Wszystko naćpane bez ładu i składu.A link do Fake Contervera jest w moim poradniki
:/ Oto chodzi żebu tutaj było porozżucane dużo rzeczy. Ja chce wiedzieć czy w miare dobrze sklejone, jak będe robić fake story to na pewno tak nie będze.
WIĘC PROSZE O KOMENTY DOTYCZĄCE SKLEJENIA FAKE'A, a nie tego co tam jest i poco.
Ee jeśli chodzi o skeljanie to dobrze. A tak PS. to ja ten podpis (co ty masz teraz) od Alphadrona zabrałem a ty odemnie (poznałem bo tak jest wszystko na sobie :D napisałem tak bo miejsca nie miałem). Zrób fake story bo pojedyńcze obrazki ciężko oceniać.
Program do pisania czcionki tibijskiej - poradnik dark sven'a
Fake troche taki... no wiesz... 5/10
Ok. Fake z użyciem programu
http://images.foteka.pl/images_small/3677_small.png (http://foteka.pl/?pokazImg=3677)
Może być? Jak tak może się wezmę za fakestory. Sorki za brzydko posklejane podłoże, ale tak jakoś wyszło. W końcu mam tylko Painta -.-.
Dark Sven
17-02-2006, 20:28
W niektórych miejscach podłoga krzywo,jedna ściana krzywo,poucinane girki...A tak to może być i rób dalej.
btw.
Jak chcesz robic fake polecamTibia sprite editor link w poradniku Crowala
p.s twój podpis
LóbiszCzytaćGłópiePozdyFKturychJestMasaBuenduwI Lit eruwek?Nie?JaTeszNie!DlategoZanimWyśleszPozdaTo PszeczytajGo,PoprawBłendyIZastanuwSieNadSęsemWypow iedzi.DyzortografjiMuwimySTOP!PrzyłonczSieDoAkcjiI TeszZrubTakiPodpis!
ANALFABENCI MUSZOM ZGINONICI !!!111111!
I w fake "Zucam cię..."
@down Rzucam się pisze
p.s twój podpis
LóbiszCzytaćGłópiePozdyFKturychJestMasaBuenduwILit eruwek?Nie?JaTeszNie!DlategoZanimWyśleszPozdaTo PszeczytajGo,PoprawBłendyIZastanuwSieNadSęsemWypow iedzi.DyzortografjiMuwimySTOP!PrzyłonczSieDoAkcjiI TeszZrubTakiPodpis!
ANALFABENCI MUSZOM ZGINONICI !!!111111!
I w fake "Zucam cię..."
....
Podpis to tak specjalnie -.-. A co do fake'a to nie moge napisać polskich liter, wyszło by wtedy: ucam ci .
Podpis to tak specjalnie -.-. A co do fake'a to nie moge napisać polskich liter, wyszło by wtedy: ucam ci .
Ale jemu chodzi o to "Z"ucam cie a nie o polskie litery!
Dark Sven
17-02-2006, 20:40
rzucam się piszę.Aha i piszesz że masz tylko paint....ja też robie w paincie i nie ma to znaczenia na to że chodnik/podłoga jest krzywa
Dark Sven
17-02-2006, 20:40
rzucam się piszę.Aha i piszesz że masz tylko paint....ja też robie w paincie i nie ma to znaczenia na to że chodnik/podłoga jest krzywa
Acha, fakt, wiec sorry za literówkę. A co do painta to w niektórych programach można to zrobić równo bez "celowania", w paincie akurat trzeba dobrze trafić żeby wyszło równo.
Danuneko
18-02-2006, 11:50
@up
Ja ma inny program ale i tak wole CELOWAC w panicie mowie Ci panit jesli chodzi o klejki jest cudowny ;)
Co do fake'a...Średnie :/ tyle powiem
Fake do d. Żadnego pomysłu, sensu. Tylko naćpane wszystko co tylko może być. Weź się weź do roboty, albo odpuść sobie Fake'i.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.