PDA

Pokaż pełną wersje : Nunchaku ? Zainteresowania tibijczyka :>

Gelu The Freeq
19-02-2006, 23:21
Yo !
Filmik z moimi wyczynami, rapidshare :
http://rapidshare.de/files/13663360/Gelu_W_Gipsie_Czyli_Niebezpieczny_Inwalida.avi.htm l
a jakie Wy macie zainteresowania ? ;))
btw : program do robienia filmow mam szajski wiec dont kill me za to :P
jakies oceny plx ?

Palek Demon
19-02-2006, 23:23
yyy... powiem tylko tyle ze konto zalozone dzisaj a plik nie rec...wienc...

Gelu The Freeq
19-02-2006, 23:25
Konto założone przed chwilą jak i filmik zrobiony przed paroma godzinami :)
nie widzialem jeszcze gej loggera w avi, a Ty ? przeskanuj sobie wirusem, gwarantuje czystosc ;P

Palek Demon
19-02-2006, 23:31
no wiesz nieosadzam ale otwierajac tutaj co 5 temat mam dziwne podejzanie ostatni sie tu taki syf robi ze szok...

Gelu The Freeq
19-02-2006, 23:34
Chciałem wnieść coś nowego, a że ostatnio ogladałem gackassy Szalonego Nurkowca to uznalem ze jak wsadze cos co ja lubie robic to moze i inni beda mieli ochote umiescic filmiki z zainteresowaniami graczy w Tibie, a jezeli nie to moze chociaz popatrza ;)

Palek Demon
19-02-2006, 23:38
O ich Gacckasie to juz niewspomne wg. mnie to bezsensowne co chwile nowy temamt i ich idiotyczne wyglupy twojego filmu niewidzalem i niebede sadzic...to tylko moje zdanie B)

Gelu The Freeq
19-02-2006, 23:41
Tiaaa, wyglupy ;P ale koncepcja zachowana, cos innego niz Tibia ;P jednak z Tibia laczy ten film to ze jego aktor(czyli ja :P ) tą tibią się interesuje :)) skoro nie widziales to zapraszam do sciagania ;)) jako jedyny sie udzielasz to moze ocenisz cosik ;P odrazu CI powiem ze film dotyczy nie wygplupow(chociaz zalezy kto ocenia) jednak ukazuje sztuke władania nunchakiem ;P

Palek Demon
19-02-2006, 23:46
to może scagne ale jutro trzeba isc spac bo jutro szkola (a ja chory wienc trzeba symulaowac zeby nieisc przed mamą :>) wiec jutro obejze pzdr

Ps.
Co do gacckasu ja już mówilem w jednym z tych tematów ze dali by sobie spokój bo to forum o tibi a nie o ich wyglupach ale mowie że to moje zdanie;)

Gelu The Freeq
20-02-2006, 16:11
Odświeżam temat :> zapraszam do sciagania poniewaz jak narazie to jest tego az siedem :P