zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Bug!!

Pior'firebladde
20-02-2006, 19:44
Witajcie, nie moge napisać newsa więc napisze nottke TU.

Pojawił się bug polegający na tym że:
Logujemy się normalnie, gramy..., chcemy się przełączyć na drugą postać, wylogowywujemy się, klikamy na inną postać czekamy około 30 sek., i pisze że nie możemy się zalogować, ponieważ inna postać na tym accouncie jest jush online.
Teraz tak, czy mi się coś stało z tibią czy też dzieje się to przez niedziałanie www.tibia.com??

Mam też pytanie:
Ile czasu trzeba czekać żeby znikł red skul??
I czy można gdzieś zobaczyć ile czasu zostało do zniknięcia Red skula ??

Pyto
20-02-2006, 19:56
Stary bug, czasami tak po prostu jest, niby go naprawiali kilka razy, ale ciagle sie zdarza

Vanhelsen
20-02-2006, 19:57
Primo, user nie może pisać niusa...
secundo - to już było, czekaj do restartu servera i wszystko wróci do normy
thirdo(?) - niektórzy tylko to mają ;) masz pH ;)

Master Sorcek
20-02-2006, 19:58
Taak. U mnie też się tak dzieje czasem. Nic złego... :p

Ruppert
20-02-2006, 20:03
Co do red skula to 30 dni ale sprawdzić hyba nie można :p

Pior'firebladde
20-02-2006, 20:16
Co do red skula to 30 dni ale sprawdzić hyba nie można :p
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO????
30 dni?? O ja Pi*****e, nie zadługo jak za zabicie tam 6 osub????
Mi się wydaje że 24H, tak w jednym z poradnikuw pisze "rodzaje czaszek"
Chciał bym żebyś śię mylił (bez urazy oczywiźcie);(

Filthy
20-02-2006, 20:23
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO????
Mi się wydaje że 24H, tak w jednym z poradnikuw pisze "rodzaje czaszek"
Chciał bym żebyś śię mylił (bez urazy oczywiźcie);(

ale sie nie myli... i nie mozna tego sprawdzic ile zostalo... :D

mentozer
20-02-2006, 22:47
@Pior'firebladde
i ty masz postac 45lvl na koncie premium??

daj boze zebys nigdy nie byl w czolowce serwera bo rosnie nam kolejny power abuser. dobra, dajmy na to ze ta postac ktora masz w opisie jest twoja albo ja kupiles i nie masz pojecia o grze... masz skille jakie masz. masz bp pelen uh. nagle podbiega do ciebie taki drut jak ja z takim jednnym sorcem i po kilku minutach padasz. rodzisz sie w temple i od razu uruchamiasz internet explorera, wchodzisz na forum.tibia.pl i w dziale inne piszesz posta ze jaki ty to biedny nie jestes i czy mog by ktos napisac posta do cipsoftu ze ktos cie zabil. i to jeszcze za nic...

ale przeciez bedziesz jedna z tych 6 osob !!! i to w dodatku ujdzie mi to na sucho za 24 godziny i znowu bede mogl bez karnie cie zabijac. red skull, nie redskull - i tak mi to jest obojetne, bo i tak nie mam dobrego eq na sobie - bo w koncu nie blokuje hydr, nie ?

czlowieku zastanow sie w ogole co ty piszesz. i naucz sie czytac ze zrozumieniem - zdaje mi sie ze ministerstwo edukacji narodowej idzie z duchem czasow i na lekcjach jezyka polskiego masz cos takiego jak czytanie ze zrozumieniem... cos tam czytales i akurat zapamietales jedna liczbe - 24. z tego co wiem to z ta liczba jest zwiazana liczba osob ktore mozesz zabic nie nabijajac sobie redskulla.

jezeli grasz w tibie, to zapewne zapoznales sie z czyms takim jak manual ? jasne ze nie, wiec przytocze ci tutaj fragment :

Characters that kill several unmarked characters within some periods of time will be marked by a red skull and have to face serious sanctions for their player killing. This happens when a character kills
three or more unmarked characters in one day (24 hours),
five or more unmarked characters in one week (7 days) or
ten or more unmarked characters in one month (30 days).

As soon as a character reaches one of these three limits the character will be marked with a red skull for 30 days. Note that every time one of these limits is reached again the red skull mark is reset to 30 days.

zalfik
21-02-2006, 11:47
A ja od siebie dodam, ze w czasie tego miesiecznego bana polecam poczytanie slownika poprawnej polszczyzny, oraz slownika ortograficznego. ;)