|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pior'firebladde
Profesja: Elite Knight
Gildia: Observators
Świat: Thoria
Poziom: 48
Skille: 73/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Witajcie, nie moge napisać newsa więc napisze nottke TU.
Pojawił się bug polegający na tym że: Logujemy się normalnie, gramy..., chcemy się przełączyć na drugą postać, wylogowywujemy się, klikamy na inną postać czekamy około 30 sek., i pisze że nie możemy się zalogować, ponieważ inna postać na tym accouncie jest jush online. Teraz tak, czy mi się coś stało z tibią czy też dzieje się to przez niedziałanie www.tibia.com?? Mam też pytanie: Ile czasu trzeba czekać żeby znikł red skul?? I czy można gdzieś zobaczyć ile czasu zostało do zniknięcia Red skula ?? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
|
![]() Stary bug, czasami tak po prostu jest, niby go naprawiali kilka razy, ale ciagle sie zdarza
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Primo, user nie może pisać niusa...
secundo - to już było, czekaj do restartu servera i wszystko wróci do normy thirdo(?) - niektórzy tylko to mają ![]() ![]()
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: wieś
Imię: ****** ******
Profesja: Sorcerer
Poziom: 18
Poziom mag.: 15
|
![]() Taak. U mnie też się tak dzieje czasem. Nic złego...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2005
Lokacja: Widzew
Imię: <tu nazwa>
Profesja: Paladin
Gildia: <tu nazwa>
Świat: Refugia
Poziom: 44
Skille: 74/50
Poziom mag.: 14
|
![]() Co do red skula to 30 dni ale sprawdzić hyba nie można
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Pior'firebladde
Profesja: Elite Knight
Gildia: Observators
Świat: Thoria
Poziom: 48
Skille: 73/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
30 dni?? O ja Pi*****e, nie zadługo jak za zabicie tam 6 osub???? Mi się wydaje że 24H, tak w jednym z poradnikuw pisze "rodzaje czaszek" Chciał bym żebyś śię mylił (bez urazy oczywiźcie) ![]() Ostatnio edytowany przez Pior'firebladde - 20-02-2006 o 20:18. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Wroclaw
Imię: Krod arix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Creation of God
Świat: Guardia
Poziom: ~35
Poziom mag.: 47
![]() |
![]() @Pior'firebladde
i ty masz postac 45lvl na koncie premium?? Cytuj:
ale przeciez bedziesz jedna z tych 6 osob !!! i to w dodatku ujdzie mi to na sucho za 24 godziny i znowu bede mogl bez karnie cie zabijac. red skull, nie redskull - i tak mi to jest obojetne, bo i tak nie mam dobrego eq na sobie - bo w koncu nie blokuje hydr, nie ? czlowieku zastanow sie w ogole co ty piszesz. i naucz sie czytac ze zrozumieniem - zdaje mi sie ze ministerstwo edukacji narodowej idzie z duchem czasow i na lekcjach jezyka polskiego masz cos takiego jak czytanie ze zrozumieniem... cos tam czytales i akurat zapamietales jedna liczbe - 24. z tego co wiem to z ta liczba jest zwiazana liczba osob ktore mozesz zabic nie nabijajac sobie redskulla. jezeli grasz w tibie, to zapewne zapoznales sie z czyms takim jak manual ? jasne ze nie, wiec przytocze ci tutaj fragment : Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A ja od siebie dodam, ze w czasie tego miesiecznego bana polecam poczytanie slownika poprawnej polszczyzny, oraz slownika ortograficznego.
![]()