Pokaż pełną wersje : Oczyszcanie servera..... WOJNA !!??
Biegałes Tetrocopie? :)
Ma takie małe oczka od tibi :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Tamto foto to porażka, a te to nawet takie sobie. Nie jestes az tak grubiutki, lecz nie zmienia to faktu, że z filipa sie naśmiewałeś, fajnie to tak ?
pozdro 700 :):) i tak jestes dla mnie wieprzykiem :*
idz se lepiej pogladaj dragon balla
i pochwal sie swoja fotka
idz se lepiej pogladaj dragon balla
i pochwal sie swoja fotka
Masz coś do dragon bala, nie moja wina, że ty ogladasz bajki typu Pszczolka maja itd. wiec zamknij ryj bo cie polowa forum jezdzi panie pvpmaster, jezeli umiesz czytac to poczyaj up, ze nie moge wkleic fotki bo nie mam jak.
Ssij i nie kozakój.
pozdro 810.
na tej focie masz glowe jak piesek i oczka jak piec polskich groszy.
Dres spoko jest ;)
Krytykuje cie, bo jestes frajer i klamiesz w publice. WSZYSTKO.
Tetro nie przejmoj sie ***** przyjedzie i Ci obciagnie.
pozdro 1100
Ide spac, tetro tez sie poloz, bedziesz mial sily na jutro :)
Aha, dlaczego zjechal cie kumpel z Gildi :p Xezbeth wez go zrookuj ok?
Nara jutro moze wbije ^^.
A tetro, Dragon ball juz nie leci na polskich programach musze ogladac po niemiecku, a pszczolki majii nie ma w innym jezyka, smutno ci??? :dance:
Mr. M wygrał tę walkę. :p
Nie denerwoj sie to tylko opinia, a nie osadzanie mialem na religi o tym dzis.
Masz coś do dragon bala, nie moja wina, że ty ogladasz bajki typu Pszczolka maja itd. wiec zamknij ryj bo cie polowa forum jezdzi panie pvpmaster, jezeli umiesz czytac to poczyaj up, ze nie moge wkleic fotki bo nie mam jak.
Ssij i nie kozakój.
pozdro 810.
na tej focie masz glowe jak piesek i oczka jak piec polskich groszy.
Dres spoko jest ;)
Krytykuje cie, bo jestes frajer i klamiesz w publice. WSZYSTKO.
Z twoich postów wynika ze jestes na poziomie Dragon Balla i masz okolo 10 lat ? prawda .... a jesli jestes tutorem to test chyba stary za ciebie robil .
I wogule w tym poscie pokazales ze sam jestes frajerem ( nie bronie Tetro ale takie mam odczucie po przeczytaniu posta)
Tetro nie przejmoj sie ***** przyjedzie i Ci obciagnie.
pozdro 1100
Ide spac, tetro tez sie poloz, bedziesz mial sily na jutro :)
Aha, dlaczego zjechal cie kumpel z Gildi :p Xezbeth wez go zrookuj ok?
Nara jutro moze wbije ^^.
A tetro, Dragon ball juz nie leci na polskich programach musze ogladac po niemiecku, a pszczolki majii nie ma w innym jezyka, smutno ci??? :dance:
Mr. M wygrał tę walkę. :p
Nie denerwoj sie to tylko opinia, a nie osadzanie mialem na religi o tym dzis.
Okej, a słoniki są różowe.
Post za postem równomiernie i efektywnie podkreślasz swoją głupotę. Zachowujesz się dokładnie tak, jak 10 letni znajdor latający po podwórku z kijem większym niż on sam.
Misterio
07-03-2006, 23:57
O ja******** odwalcie sie od niego i tyle. Chlopak ma nadwage, brak rl life i tyle. Wy macie rl life on ma tibie i moze jest z tego dumny. Pewno jakby cie hackneli to bys sobie zyly podcial, wciagnal bys szczura i bys musial all odrobiac Joke xD
A nawet jezeli takie argumenty do was nie trafiaja, to moze trafi do was to: kto mieczem wojuje od miecza ginie, jak czytalem wyzwiska zucane przez Tetra to mnie sciskalo, niech jego tesh sciesni...
Może już wystarczy? Odpowiedz mi, tylko szczerze, co Ci to da, że go zbluzgasz? Co Ci to da, że będziesz go wysmiewał, nienawidził etc? Go ponosza nerwy, bo wszyscy się na niego rzucili, to jest odpowiedź na Wasze zaczepki, dlatego po Was "jedzie". Swoją drogą zauważyłem, że na tym forum ludzie czesto próbują innych wytrącić z równowagi :)
Czy ty naprawde uwazasz ze ktokolwiek wiezy ze sam zrobiles ta postac, no wez sie stuknij w glowe, wiemy ze musisz tak mowic, bo ktos cie sprzeda i po zawodach, ale zebys ty tak sie tym nie obnosil, do tego twoje kometnarz, wyzwiska no i zachowanie
Cóż.. z tymi wyzwiskami się zgadzam, Tomek za bardzo przesadzasz wciskając je w co drugie zdanie (chociaż w ostatnich dwóch postach udało Ci się ich nie zamiescić ;)) Natomiast zachowanie.. jego zachowanie to riposta na Wasze zaczepki, nie dziwcie się poziomowi (Głupie zaczepki -> głupie riposty jest akcja i reakcja).
Gdybys ty sie chociaz raz przyznal do bledu byloby wporzadku, ale ty jestes uparty jak wul
To prawda, przyznanie sie do błędu to sztuka, która mogłaby Cię trochę odbudować wśród tłumu, Tomku.
czasow takich jak ty gniotlem jedna reka...
Nie sądzę, żeby ta wzmianka była konieczna.
tak jestes dla mnie wieprzykiem
Nie wiem co tacy jak Ty mają do powiedzenia, skoro tylko innych wyzywają.
Sifu M.S. umie przynajmniej argumentować i jeśli już czyimiś słowami Tetro miałby się przejąc, to byłyby to słowa Sifu (bo z niektórymi jego argumentami bądź co bądź zgodzić się musiał).
Zawsze byłem raczej przeciwko Tomkowi. Nie wiem dlaczego uważalem, że on sie nigdy nie zmieni. Teraz chyba rozumiem - podchodzicie od złej drogi. Jeśli chcecie by się zmienił, dajcie mu jakiś przykład nie tylko "KUR* ale ty to.... mam nadzieje ze cie shakójom" (bład celowy).
Radziłbym mu wyjaśnić trochę bardziej "sensownie" co jest źle i jak może to poprawić, niekoniecznie chodzi mi o jego rzeczywistość, bo to jest absolutnie JEGO sprawa, raczej chodzi o relacje z innymi graczami. Tetro, nie bluzgaj tak na wszystkich, nie unoś się na nich, staraj się zachować choć cień kultury, w końcu zobaczysz że i inni zwracają się do Ciebie inaczej. Chociaż te słowa można przekierunkować do 90% polskich graczy, gdyż większość z nas nie ma w sobie żadnej kultury.. Pamiętajcie, "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie" o czym wspomnialem wcześniej - akcja, reakcja.
Mam nadzieje, że zmienicie swoje nastawienie i choć trochę bedziecie kontrolować swoje słownictwo. Mam nadzieje, że Ty również, Tetro.
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
pitt6ull
08-03-2006, 12:44
a co wy przy*******acie sie i pytacie sie czy m laske czy ma kolegow w rl a kij was to :P przeciez to jego zycie. Zalozcie sobie temat "na co leca laski".
Czemu wolfy juz nie graja na obsidii ? :( tylko kilku zostalo, Sol i pare innych ? !
Ano mnie hakneli a chlopaki nie beda NG placic ;] Wole pojsc na serwa z normalniejsza ekipa rządzącą;]
Exodus ale mu pisliazałes, normalnei wazelina 3 kg.
Dobra bede cicho i podlizujcie sie dalej dla pana sharera, ale nie sahruje pewnie a co uwiezcie mu mam z was darcie. Z tych co go bronia on jest cwaniak i klamca, ma szczesie ze kolo mnie nie mieszka bo mu by tibia nie pomogla tyo nie grozba ale prawda. tetro idz na pszcolke ^^.
n/c more.
ide se pograc w tibie ^^. a do tetro to mam jeszcze duzo i podobno ma super kumpli z tego co wiem to polwa go obraza ;) :):):) :dance:
pozdro 1030. hehe ciekawe ile dojde? ;)
a wy mowicie ze mam 10 lat, mam lat 14 a nie 10.
Okej, a słoniki są różowe.
Post za postem równomiernie i efektywnie podkreślasz swoją głupotę. Zachowujesz się dokładnie tak, jak 10 letni znajdor latający po podwórku z kijem większym niż on sam.
przyjamniej biegam po podrorku, atetro siedzi i muli przed kompem. buahauauhauuahuaha :):):)
to ostatnie zdanie na moj temat, idz sobie zainwestoj w REAL LIFE.
HEHHE to by bylo na tyle.
Phy Praefectus
08-03-2006, 13:50
wszyscy co odnosza sie dowygladu tetra piszac texty typu "wieprzyku" itd po prostu jestescie ku*** zalosni :o
Ano mnie hakneli a chlopaki nie beda NG placic ;] Wole pojsc na serwa z normalniejsza ekipa rządzącą;]
no tak ale ja cos o jakis klotniach slyszalem :/ niedobrze :P niemozna sie klocic :) o glupia gre :)
:cygaro:
GhahahHAHAAhahahAAHAHAHhahahahAHAHAhahahHAHAAHAH
ze zdjęć nie moge, z komentów nie moge, z całego tematu tez nie moge xDDD
a najbardziej z tetra buhahahahahahhaha
Tetro zapusc zdjęcie swojej dziewczyny xDDDDDDDDDDDDDDD
boshe jak on kłamie :D
Exodus ale mu pisliazałes, normalnei wazelina 3 kg.
Dobra bede cicho i podlizujcie sie dalej dla pana sharera, ale nie sahruje pewnie a co uwiezcie mu mam z was darcie. Z tych co go bronia on jest cwaniak i klamca, ma szczesie ze kolo mnie nie mieszka bo mu by tibia nie pomogla tyo nie grozba ale prawda. tetro idz na pszcolke ^^.
n/c more.
ide se pograc w tibie ^^. a do tetro to mam jeszcze duzo i podobno ma super kumpli z tego co wiem to polwa go obraza ;) :):):) :dance:
pozdro 1030. hehe ciekawe ile dojde? ;)
a wy mowicie ze mam 10 lat, mam lat 14 a nie 10.
to znaczy ze masz 14 lat ale jestes na poziomie 10-letniego dziecka [ nie wiem czy dobrze ze sie przyznales] i wogule to co napisales na poczatku jest tylko twoja glupia odpowiedzia na moj post gdyz innej nie mogles wymyslic....
Sifu M.S.
08-03-2006, 16:37
@Galtar
Z mojego miasta to sie lepiej kmiotku nie smiej, dobra? Czy takim jak ty to trzeba sylabizowac zeby zrozumieli... No sorka za wybuch, mnie, prosze bardzo mozna besztac, ale ludzi z mojego otoczenia, albo moje miasto to juz NIE. I to prosze zapamietac raz na cale zycie... Niebylbym soba jakbym sie jeszcze nie przyczepil, panie wszystko wiedzacy wywiadowco, moze to ty lepiej wiesz kto siedzi na silowni u mojego sasiada, eee!!??? I kto mowi ze za sciana, widzisz jakbys nie widzial na tym swiecie istnieje takie cos jak DOMY. Powiedz mi czym cie rozbawilem, Wolomin to nie jest duze miasto, raptem ponad 30tys mieszkancow, czemu polowa z ludzi cwiczacych tam nie mialaby chodzic do mojego ziomka, podaj mi kilka racjonalnych powodow... A moze ty jestes z wolomina, jak tak to zapraszam, silownia Samson, Warszawska 48. A jak nie to dam ci przestroge: za wysokie progi na amatorow nogi! Wiec sie nie wypowiadaj jak go*** wiesz, a tak napewno jest bo ja cie w realu nie znam.
@Trany
Nie to ze nienawidze Tetra, w sumie to ani mu nie zazdroszcze, ani go nie potepiam az tak jakby na to wygladalo, poprostu prubuje mu uswiadomic, na swoj sposob ze jego zachowanie jest raczej... nie wiem jak to opisac, ale czlowiek ktory zdobyl 100 lvl tak szybko, i mial reprezentowac polakow w tibii, zeby sie juz ludzie nie smiali z nas tak jak teraz, bo wkoncu ktos pokazal ze polak potrafi zachowuje sie tak jak sie zachowuje... swoja droga rekord watpliwy, trzeba by expa podzielix przez ilosc ownerow.
Co do moich argumentow... w sumie to tesh sa malo warte, zeby tak powaznie porozmawiac to trzeba sie do tego przygotowac, a ja tylko sypie myslami jakie mi w tej chwili do glowy przychodza, ale w sumie odebralem to jako swego rodzaju komplement, ze w bagnie tej beznadzieji ktos dostrzegl mniej zablocony kawalek ziemi ;) oczywiscie joke :)
@Tomek
Milo wkoncu znac twoje imie, widze ze wiekszosc ludzi smieje sie z twojego wygladu, ja ci powiem co mnie smieszylo w tym zdjeciu. Otoz Tetro Aurelius, Power Gamer jakich malo, wkurza niemilosiernie, jest w gildii ktora tak naprawde malo kto lubi, jeszcze jego odzywki, az tu ktos pokazuje jego zdjecie... niegroznie wygladajacy chlopak, w domowych dresikach, troche gruby, ale mi akurat to wisi, widac inni nigdy nie widzieli chorobliwie otylych ludzi, z tryumfalnie wzniesionymi rekoma... normalnie smiech, nie wiem ale chyba wiekszosc z nas spodziewala sie cien czlowieka, kogos kto aby grac musi sie do kroplowiki podlaczyc, z przekrwionymi oczami, obledem wyrytym na twarzy wyszczerbionym dlutem... Ech, nie wiem mnie to rozbawilo
@Do wszystkich ktorzy mowia ze to nie temat o Tetro
Otoz wojna sie skonczyla, i teraz omawiamy sobie strone wygrana, wiec ma to cos wspolnego z Kyra, pozatym temat brzmi "Oczyszczanie serwera.... WOJNA!!?? " a kto inny jak nie nasz/nasi kochany/kochani Tomek/Tomkowie to robia?? ;)
Na marginesie dodam jeszcze ze chyba lepiej uslyszec troche na swoj temat, od kogos kto chce zeby bylo tylko lepiej (czytaj mua :) ) niz od kogos kto wyzywa dla samej zasady wyzywania...
Wszystkie posty, które powstaną po moim poście, a które będą się jakkolwiek odnosiły do wyglądu kogoś, będą obrażały innych użytkowników, w jakikolwiek sposób nawiązywały do rzeczywistości, a nie do gry (ogólnie tzw. offtopiki), będą usuwane, a autorzy dostaną bana na tydzień. Jeśli zrobi się naprawdę bajzel, to temat zostanie zamknięty.
Pozdrawiam i życzę budującej dyskusji.
Sifu M.S.
08-03-2006, 17:32
@up
To zesmy nabroili ;)
@Topic
Jak mamy sie trzymac tematu, to sie trzymamy, pewnie zainteresuje was ze NG dostalo zaplate juz od 24 plyerow z BM
Sezeerp
Spike Kamil
Geo Aldarion
Valayn Spir
Godis
Vanwen
Barret Sauga
Meepy
Pontheus
Arcticuz
Crimo
Veraton
Shin Cinus
Seniana
Awer Fast
Acardy
Don Tramores
Sokul
Fociu
Avenis
Zhah
Lidi Aivar
Maxuna Elvan
Rukh'tall
Impalex
Inni twardo sie trzymaja, albo poprostu nie maja kasy ;)
@Raynold, again
Sorka ale musze to zrobic, jezeli wysmiewalem sie z Tomka, a obiecalem ze zamieszcze swoje zdjacie, to musze to zrobic, wiec sory, ale honor tego wymaga... O komenty prosze jednak na PW aby nie robily sie juz tutaj takie smieci.
http://rapidshare.de/files/15004510/PAblo.jpg.html
Milego ogladania ;)
Ps , nawet jezeli bede mial bana to wiem za co, wiec nie bede mial pretensij, jednak nie chce uciekac od odpowiedzialnosci, ze wysmiewam sie z innych, i nie daje szasy na rewanz
@Mr.M widzę, że zmieniłeś podpis...Czyżbyś zrozumiał??
@Mr.M widzę, że zmieniłeś podpis...Czyżbyś zrozumiał??
Jeśli to wam przeszkadza to zmazalem, jestes az taki madry, to dawaj na free style ;):):)
do ciebie nic nei mowie wiec n/c. @Up do was nic nie mam, admini sorki ale to bylo w afekcie nei chcialem sie nasmiewc z tetra lecz ja nei 1, jak wszyscy to wszyscy tak mi sie wydaje
bl ble ble nara :p
@Mr.M to żle ci się wydaję.To polegało na zasadzie wszyscy skaczą z mostu to ja też- ja tak rozumiem sens twojej wypowiedzi.
@Galtar
Z mojego miasta to sie lepiej kmiotku nie smiej, dobra? Czy takim jak ty to trzeba sylabizowac zeby zrozumieli... No sorka za wybuch, mnie, prosze bardzo mozna besztac, ale ludzi z mojego otoczenia, albo moje miasto to juz NIE. I to prosze zapamietac raz na cale zycie... Niebylbym soba jakbym sie jeszcze nie przyczepil, panie wszystko wiedzacy wywiadowco, moze to ty lepiej wiesz kto siedzi na silowni u mojego sasiada, eee!!??? I kto mowi ze za sciana, widzisz jakbys nie widzial na tym swiecie istnieje takie cos jak DOMY. Powiedz mi czym cie rozbawilem, Wolomin to nie jest duze miasto, raptem ponad 30tys mieszkancow, czemu polowa z ludzi cwiczacych tam nie mialaby chodzic do mojego ziomka, podaj mi kilka racjonalnych powodow... A moze ty jestes z wolomina, jak tak to zapraszam, silownia Samson, Warszawska 48. A jak nie to dam ci przestroge: za wysokie progi na amatorow nogi! Wiec sie nie wypowiadaj jak go*** wiesz, a tak napewno jest bo ja cie w realu nie znam.
@Trany
Nie to ze nienawidze Tetra, w sumie to ani mu nie zazdroszcze, ani go nie potepiam az tak jakby na to wygladalo, poprostu prubuje mu uswiadomic, na swoj sposob ze jego zachowanie jest raczej... nie wiem jak to opisac, ale czlowiek ktory zdobyl 100 lvl tak szybko, i mial reprezentowac polakow w tibii, zeby sie juz ludzie nie smiali z nas tak jak teraz, bo wkoncu ktos pokazal ze polak potrafi zachowuje sie tak jak sie zachowuje... swoja droga rekord watpliwy, trzeba by expa podzielix przez ilosc ownerow.
Co do moich argumentow... w sumie to tesh sa malo warte, zeby tak powaznie porozmawiac to trzeba sie do tego przygotowac, a ja tylko sypie myslami jakie mi w tej chwili do glowy przychodza, ale w sumie odebralem to jako swego rodzaju komplement, ze w bagnie tej beznadzieji ktos dostrzegl mniej zablocony kawalek ziemi ;) oczywiscie joke :)
@Tomek
Milo wkoncu znac twoje imie, widze ze wiekszosc ludzi smieje sie z twojego wygladu, ja ci powiem co mnie smieszylo w tym zdjeciu. Otoz Tetro Aurelius, Power Gamer jakich malo, wkurza niemilosiernie, jest w gildii ktora tak naprawde malo kto lubi, jeszcze jego odzywki, az tu ktos pokazuje jego zdjecie... niegroznie wygladajacy chlopak, w domowych dresikach, troche gruby, ale mi akurat to wisi, widac inni nigdy nie widzieli chorobliwie otylych ludzi, z tryumfalnie wzniesionymi rekoma... normalnie smiech, nie wiem ale chyba wiekszosc z nas spodziewala sie cien czlowieka, kogos kto aby grac musi sie do kroplowiki podlaczyc, z przekrwionymi oczami, obledem wyrytym na twarzy wyszczerbionym dlutem... Ech, nie wiem mnie to rozbawilo
@Do wszystkich ktorzy mowia ze to nie temat o Tetro
Otoz wojna sie skonczyla, i teraz omawiamy sobie strone wygrana, wiec ma to cos wspolnego z Kyra, pozatym temat brzmi "Oczyszczanie serwera.... WOJNA!!?? " a kto inny jak nie nasz/nasi kochany/kochani Tomek/Tomkowie to robia?? ;)
Na marginesie dodam jeszcze ze chyba lepiej uslyszec troche na swoj temat, od kogos kto chce zeby bylo tylko lepiej (czytaj mua :) ) niz od kogos kto wyzywa dla samej zasady wyzywania...
a co mnie to obchodzi czy ludzie lubia moja gildie ? nie przjmuje sie tym i mam to gdzies lol jak ktos nie lubi na kyrze to niech zrobi wojne z nami przynajmiej bedzie ciekawe mowcie se co cchecie tak gadacie jak by ng musialo byc lubianie i ja tez lol. mam kolegow w ng i sie z nimi trzymam i z nimi ciagle rozmawiam wiecej znajomosci na kyrze mi nie potrzeba
a co do fotki to masz ja tutaj
http://rapidshare.de/files/14945369/kulak.jpg.html
oj pitt pitt..... jak ty sie mylisz...
ja nie stracilam przez tibie znajomych, wrecz przeciwnie. zyskalam wspanialych przyjaciol. zawsze pomoga, nie wyzywaja mnie od .. gdy mam swoje zdanie, nie nazywaja ze jestem zdrajca bo jestem neutralna.
ja nie mialam nawet najmniejszego argumentu dlaczego mialabym byc po stronie waszej czy ng. ja bylam neutralna. oni nigdy mi nic nie zrobili. wiec dlaczego mialabym byc z wami? bo mamy ten sam nick? nieeeeee... gdy zostalam okradziona z calego eq i wszystkiego co mialam kto mi pomogl??? dajac eq tass i kiroy, zabijajac od razu sprawce- waldorio i divilonia. co najlepsze... nie patrzyli sie na to ze jest to char ich kolegi po prostu zbili. mam duzo takich opowiesci gdzie pomocna dlon podali mi ludzie z ng i nie bylo to po wojnie, takze przed.... gdy wy jeszcze graliscie.
sam idziesz tam gdzie masz znajomych i przyjaciol a ja mialam po jednej i 2giej stronie kogos mi bliskiego (przynajmniej tak myslalam na poczatku) nie potrafilam wybrac jedenej z drog (teraz be problemu bym wybrala). a poza tym sam wiesz ze moje pvp to... jakie pvp :faceoff:
nie zdeklaroalam sie nigdy. fakt bylam rozczaroana po wyzywkach pod moim adresem najbardziej bolaly te ktore uslyszalam od osob 3cich. nie uwazam sie za zdrajce i nie uwazam ze stracilam znajomych, ja ich nigdy nie mialam jak sie okazalo. dla was jestem zdrajca dla innych kims kto ma swoje zdanie.
teraz wiem ze mam prawdziwych przyjaiol, za ktorymi poszla bym w ogien. i za to im naprade dziekuje i nigdy nie bede potrafila sie im odwdziezyc za ta pomoc (oni wiedza kim sa).
wiec pitt nie rozpaczaj i nie czuj sie jak bog bo nim nie jestes. aby kogos obrazac, aby walczyc z kims (wrogiem) poznaj go najpierw. nie dopowiadaj soibe rzeczy ktore nie sa prawdziwe.
ja sie klocic nie chce i nie mam zamiaru, ja tylko sprostowalam to co ty napisales....
zycze wam milej gry, mniej wojen, mniej klotni, prawdziwych przyjaciol
ja to juz mam :dance:
hail NG
hail GG
pitt6ull
13-03-2006, 13:04
Lol sol , a kto tu mowi o jakims przylaczaniu sie do wojny, nigdy bym tego od ciebie nie wymagal, przeciez bylabys tylko fragiem. W obronie kiroya zmieszalas z blotem kogos na tsie pamietasz?? Tez nie uznalas jego zdania za poprawne ,ale to wkoncu bylo jego zdanie, wiec mieszanie go z blotem nie bylo fair.Co do poznania innych i owszem , ale rozumujac twoja logika to jak nam sie dal poznac kiroy ? Ja poprostu oceniam ludzi po czynach ,a nie slowach i juz tak zostanie.
powodzenia na obsidii , mam nadzieje ze wkoncu zrobisz tam 100 lvl ;]
jego z blotem?? owszem!!! przynaje sie
poztraktowlam jego tak jak ty i on mnie!!!!! nie widzicie swoich bledow tylko innych. nie mowie ze jestem idealem bo nim nie jestem. ale umiem sie przyznac do bledow wy nie...dla mnie temat skonczony. przykro mi ze tak mnie potraktowaliscie. wiec ja wami byc nie chce ani taka jak wy. dlatego stwierdzam nie stracilam was bo nigdy was nie mialam ani jako znajomych ani jako ktos podobny. wiec czasami popatrz w lustro i zobacz na siebie a jak to nie pomoze palnij se ceglowka w leb moze uprzytomniejesz. ja potraktowalam was w ten sam sposob co wy mnie przez ostatni miesiac naszej "znajomosci" jak ty to nazywasz.
pozdrawiam nie do przeczytania......
pitt6ull
14-03-2006, 00:30
eot. Mam na ten temat inne zdanie ale nie lubie sie klocic ;]
Mar 12 2006, 04:04:33 CET Killed at Level 34 by Anvisado
and by Tetro Aurelius
:dance:
Gargusiekk
14-03-2006, 11:24
No no widze ze ostatnio Xeretza ladnie popadal ;]
Gz NG :P
Pozdro for Xezbeth
No no widze ze ostatnio Xeretza ladnie popadal ;]
z tego co mi wiadomo to on sprzedał chara i teraz jakis noob gra ktory nie wie ze ma hunta od calego ng :P
http://www.pskonejott.com/otc,null/otc_display/
tutaj macie ile Hero z Kyry siedzi
Azeris tak jak inni narazie sie popisuje to co on moze zrobic a to poprostu noob niedlugo sam zacznie padać i zobaczymy czy bendzie dalej taki mądry
Azeris jak innie popisuje sie ale to poprostu noob niedlugo sam zacznie padac zobaczymy czy dalej bedzie taki mądry
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.