Pokaż pełną wersje : Oczyszcanie servera..... WOJNA !!??
Kyra destroyer
21-02-2006, 00:49
No więc ja wiem tylko tyle, że Xeretza został zabity przez Tetrocopa czyli Tetro Aureliusa... słyszałem pogłoski, że Xeretza planuje go przegnać z servera...:evul:
Moja osobista opinia ??.....:
Więc tak, miałem spotkanie z Tetro i z Xeretza... Tetro zawsze pokazywał jaki to nie jest wielki etc., test hity bez zapowiedzi i tego typu wydażenia były na początku dziennym.... Xeretza <?>.... gość raz mi pomógł nie mając w tym najmiejszego ineteresu, po prostu 2 kolesi z jego gildi wleźli mi na hunta... Xeretza widział, że byłem wcześniej i ich stamtąd bez pardonu pogonił....
Wnioski:
Tetro nie nadaje się na ten server, Xeretza wygoni go na 100%, poza tym wystarczy spojżeć jaką gildię założył i kogo do niej zbiera... Aldariony ??!! No już Eon jest u Xeretzy, Aon moim zdaniem niedługo do niego pójdzie, w końcu rodzina... jeżeli tak się stanie to dni Tetro jak i polskiego rządzenia są policzone, i powiem wam że mała z tego strata, co zapewne potwierdzą wszyscy grający na "polskim" serwerze...
Pozdr...:baby:
Czas pokaze kto wygra. Wojna zpewne potrwa dlugo i bedzie w niej wiele dedów.
Kto wygra trudno powiedziedziec z jednej strony Xeretza znany i wlsawiony gracz z niewileka lecz dobrze zgran gildia, wkturej kazdy to ma doswiadcznie w walce.
A zdrugiej Tetro i reszta niegorsza od Xeretzy, gildia wieszka o wiele majaca takze bardzo wileu dosiwadczonych playerow
Zapowida sie bardzo ciekawie a kto wygra czas pokaze.
NG to THE END - to moja decyzja i w tym bede trwac
Kyra destroyer
21-02-2006, 02:33
Na tą chwilę wiadomo mi, że Aldariony mogą walczyć przeciwko sobie :o
Jak na razie Mizareon atakował Princes Keaya... no faktem napewno jest, że ta wojna nie skończy się po tygodniu, a nawet po jej zakończeniu przegrani będą przeprowadzać naloty... (moje skromne zdanie)....
Mimo wszystko dalej trzymam się wersji, że Aladriony pójdą za Xeretz'ą (obydwa), a Aon zasłynął już z tego, że potrafi prowadzić do zwycięstwa...
Pozdr...:baby:
No niestety sie mylisz geo juz cofna swuj udzial w gildi xeretzy i twierdzi ze jest neutral aon jest liderem NG wiec niezostawi gildi
a to ze bada potem ataki itp to jest jasne ale to taka magia siwata pvp :)
Na chwileobecna wyglda na to ze xeretza niema zbyt wielich szans napewno stuknie kilka fragow i dlugo sieniepoda ale 2 sorce neidzadza rady wygrac wojny przeciw tylu innnym meberesom zprostej przyczyn - kasa , zacznei sie konczyc kasa xertzie i na tym sie zakonczy
Heh, Xeretza sie nie wyroznial z tlumu, bo chcial szybko nabic lvl, zeby pozniej moc przejac kontorole nad serverem ;p Jezeli ludzie w NG okaza sie lojalni, wojna jest nasza :) Niestety po stronie Xeretzy mam kilku kumpli ... no coz ... gildia wazniejsza ;]
Heh ja tam sie cieszę że wkońcu xeretza zaczyna coś działać ;] mówilem w innych tematach ze to pewne i jest :PP Galtar moim zdaniem gildia xeretzy się powiększy i to dużo ... sam wiesz ile osób 50+ są huncone przez NG za nic !? Np. Ja ?! sam wiesz ... :/ puki co zastanawiam sie ale jeśli ten baton z NG mnie dalej bedzie za nic huncil i wolał bohy ide do xeretzy :/
Nic to nie da jak polskie nooby huncone przez NG dołonczą do Xeretzy. No chyba że bany sobie na nich ponabijamy ;p
Nic to nie da jak polskie nooby huncone przez NG dołonczą do Xeretzy. No chyba że bany sobie na nich ponabijamy ;p
Ty napewno sobie bana nabijesz... jak nawet 30 lvl niepotrafisz zabic =)
W takim razie podaj nick to zobaczymy bo napewno wyższego niż 30 nie masz
Ty napewno sobie bana nabijesz... jak nawet 30 lvl niepotrafisz zabic =)
Nick ? boisz sie ? :)
eon aldorian nie pujdzie do xeretzy bo to jest moj best ziom z tibi i lepiej wiem co sie dzieje na kyrze niz wy :) eon wczoraj na ventirlo jechal po geo i go wyzywal a geo wczoraj chcial duela eon vs on ;]
eon i duzo swe jest po mojej stronie zobaczymy jak to sie rozegra jak narazie xeretza jak padl nie pokazal sie z dobrej strony ;p mugl uciec
wiecej ludzi z ng juz nie dojdzie do xeretzy :) ci co nie chca walczyc to wyszli i sa neutral
/tetro
eon aldorian nie pujdzie do xeretzy bo to jest moj best ziom z tibi i lepiej wiem co sie dzieje na kyrze niz wy :) eon wczoraj na ventirlo jechal po geo i go wyzywal a geo wczoraj chcial duela eon vs on ;]
eon i duzo swe jest po mojej stronie zobaczymy jak to sie rozegra jak narazie xeretza jak padl nie pokazal sie z dobrej strony ;p mugl uciec
wiecej ludzi z ng juz nie dojdzie do xeretzy :) ci co nie chca walczyc to wyszli i sa neutral
/tetro
Podziwiam twoj kunszt budowania sensownych zdan <smiech>, a ortografie rodzice od kolsyki ci wpajali, co nie? Pisze sie "mógł" oraz "pójdzie".
Jak zabiles Xeretza? Spam ue? A moze twoj mlodszy brat?
A ktory owner bedzie zabijal? Komar, Kielbasa czy Raimel?
Heh kto powiedzial ze same nooby maja dołanczać ??:) Nie bedzie takie czegos że każdy 30 lvl bedzie mógl dołanczać przecież :/ a ty coś pewny jestes siebie strasznie :] Poczekamy zobaczymy a nie odrazu kozaczenie ;]
Mam wrazenie , ze ludzie ktorzy sie tu udzielaja malo wiedza o graczu , ktorym jest Jejihev. Mam tylko wielka nadzieje , ze uda mu sie zapanowac na kyrze tak jak zrobil to poczatkowo na galanie i przegodni z servera polakow dzielacych konto na czele z Tetro.
Demiphant
21-02-2006, 15:46
Gdybym miał tylko jakiś lvl na Kyrze to bym mu odrazu pomógł;] Niech Jeji wygra;]
Heh.. Ja już wczoraj weszlem do Xeretzy(Jejiheva) cuz wole jemu pomoc w wielu przyczyn, pierwsza to ze NG to sa wieksze PA niz Xeretza, dwa Tetro~ mowil mi ze ja jego ziom i co? zioom ziooma z expowiska wywala ;>
HAIL BM!
//Demiphant pozdro do ciebie Yuge z tej strony ^^
gram na kyrze od kilku dni (dzis wyszedlem na maina)
wracam sobie spokojnie z krypty kolo carlin do dp i co widze kolo swiatyni? chyba z trzy albo nawet cztery red skulle z NG bije jakies niskie lvle...sory ale to juz jest calkowite noobstwo...
a ogladalem kiedys filmik jak mial byc dual jakiegos goscia z NG i goscia z innej gildi wygladalo to tak ze wpadla grupa gosci z NG i go zabila nawet bez party...
trzeba tepic ta zaraze jaka jest NG!
thewojtek
21-02-2006, 19:33
Gdybym miał tylko jakiś lvl na Kyrze to bym mu odrazu pomógł;] Niech Jeji wygra;]
hihi a moze jednak mala wycieczka? xD hihi
Jeijhevowi nalezy sie wladza :P
Kyra_Shooter
21-02-2006, 19:40
Ja tam tetra lubie :p często mi pomagał np. w djin qeście. Co do Xeretzy to myśle że dogoni tetra. Tak wogle to myślałem że to kumple z gildi aż do czasu jak tetro niewiem za co go uwalił :o
Feb 21 2006, 18:58:37 CET Killed at Level 108 by Mizaeron
A tego to juz wogle nie rozumim :oooo
Morximal
21-02-2006, 19:56
Ja tam tetra lubie :p często mi pomagał np. w djin qeście. Co do Xeretzy to myśle że dogoni tetra. Tak wogle to myślałem że to kumple z gildi aż do czasu jak tetro niewiem za co go uwalił :o
Xeretza , Mizraeon, Xoreso poszli zabic Jinxza, zabili go wkoncu ale Mizraeon zabil z ue Xeretze hehe
SA LUDZIE I PARAPETY!
LOL jak slucham opowiesci dizwnej tresci typu pana Demiphanta to mi sie plakac chce. Dzieciaczku jak byla wojna na galanie to siedziales all time w Pz po wojnie jejhev cie wy***al z gildi a na drugi dzien chail u***ac za free szczescie w nie szczeciu ze udalo ci sie uciec - fakt noobki tego tupu umieja tylko uciekac.
Potem zes poszedl do PFG i co ? zes taki podneicony byl skoncyzla sie wojna i towje ukochane friends cie opuscilo i wrucilo do pats.
Potem zes krzyczal ze robisz wojne 1,2,3, tylko ze zawswze najwiecej krzyczysz najwiecej a potem idziesz w pz pan wielki przywodca lol
lol ty bys pomugl ? w czym ? lizac dupe umeisz tylkoo nic wiecej
Na towim miejscu zwinol bym majdan i zmnil nick bo to żewny obciach jakies noobki na 20 llevelu sie toba podneicaj a ty sie radujesz ze jestes wodzem "Polskiego Powstania" szkoda ze to powstanie to tylko slowa a potem jak noob sie wycofujesz ze wszytkiego.
Wes zrub cos z soba bo ja i olld ludzie z galany niemozmy na ciebie patrzec.
pan yuge jaki ma nick ? :>
Mission Arz
21-02-2006, 21:02
@Galtar
nie bądź śmieszny.jesteś idiotycznym PK ktory sie wozi bo jest w gildii i w razie niebezpieczeństwa schowa się w tyłku Tetra.byś mu chociaż nie lizał dupy.wykorzystujesz t że jesteś w gildii,domysl sie jaka macie opinie na servie.nikt was nie lubi.ciekawe co byscie zrobil bez tetra.i nie proponuj mi zadnego duela bo mam nizszy lvl.ale to nie lvl zdobi czlowieka.ty zdaje sie sadzisz inaczej.wycinacie wszystkich ostro ale przyznaj sam.prawie zawsze sa to duzo nizesz lvle i atakujecie w grupach.teraz jest na kyrze chu..wa atmosfera i to glownie dzieki twojej gildii. X(
A tak btw. wie ktoś moze co sie stalo z Painbringersami ?
Painbringers rozpadlo sie przez to ze NG zaczelo robic za free PA na niektorych pojedynczych osobach. Zaczeli polowac na Red Skulle z pain i zabijac i huntowac za nic. W NG jest przewaga noobow... kazdy kto jest w NG przynjamiej 3/4 wykozystuje wladzie i robi pa , a co do czego nie mozna im nic zrobic bo sie chowaj za oslona Tetra itp. Np. taki Niros mial miec duela z kolesiem o 4 lvl nizej, i co zrobil ? podjol walke? nie ... jak pies bez honoru przyszedl z kolegami (w 4 ubic jednego goscia).
Chcialbym bardzo aby wojne wygral Xeretz'a(i tak o to bedzie... nooby z NG zaczna sie sypac... jedyne co u nich jest dobre to liczebnosc) Tetro dzisiaj na wyprawie po Xeretze i Mizaerona prawie by padl... jak glupek wszedl do pokoju annihilator'a i za plecy dostal Mwalla, prawie padl od Xeretzy mial czarne hp, noobowi fartem udalo sie uhnac i uciec. To na tyle - HAIL XERETZA...... NG THE END NOOBS!
pozdro
@Galtar
nie bądź śmieszny.jesteś idiotycznym PK ktory sie wozi bo jest w gildii i w razie niebezpieczeństwa schowa się w tyłku Tetra.byś mu chociaż nie lizał dupy.wykorzystujesz t że jesteś w gildii,domysl sie jaka macie opinie na servie.nikt was nie lubi.ciekawe co byscie zrobil bez tetra.i nie proponuj mi zadnego duela bo mam nizszy lvl.ale to nie lvl zdobi czlowieka.ty zdaje sie sadzisz inaczej.wycinacie wszystkich ostro ale przyznaj sam.prawie zawsze sa to duzo nizesz lvle i atakujecie w grupach.teraz jest na kyrze chu..wa atmosfera i to glownie dzieki twojej gildii. X(
A tak btw. wie ktoś moze co sie stalo z Painbringersami ?
lol ja wlaze w dupe "?!!!! lol tetrowi ? lol ? tetra szanuje bo to dobry gracz
jestem w gildi bo mam w niej firends gram w ta gre 4 lata to jest gre 4 lata a wielu mebers znam z icnych siwatow
zawsze gildia ktura zadzi jest nielubiana. ja do dupowlazow nienalezy i wielo osub ci to powie a twoja pozycja w grze jest zalzena od levela i to jest normalne bo to gra !!!
nobish takimi dziecinymi wypowiedizami ile mials 100level >? w ilu wojnach brales udzial ?
ile wojen wygrales?
podejzewam ze niemasz pojecia o niczym wiec niekomentuj
Painbringers rozpadlo sie przez to ze NG zaczelo robic za free PA na niektorych pojedynczych osobach. Zaczeli polowac na Red Skulle z pain i zabijac i huntowac za nic. W NG jest przewaga noobow... kazdy kto jest w NG przynjamiej 3/4 wykozystuje wladzie i robi pa , a co do czego nie mozna im nic zrobic bo sie chowaj za oslona Tetra itp. Np. taki Niros mial miec duela z kolesiem o 4 lvl nizej, i co zrobil ? podjol walke? nie ... jak pies bez honoru przyszedl z kolegami (w 4 ubic jednego goscia).
Chcialbym bardzo aby wojne wygral Xeretz'a(i tak o to bedzie... nooby z NG zaczna sie sypac... jedyne co u nich jest dobre to liczebnosc) Tetro dzisiaj na wyprawie po Xeretze i Mizaerona prawie by padl... jak glupek wszedl do pokoju annihilator'a i za plecy dostal Mwalla, prawie padl od Xeretzy mial czarne hp, noobowi fartem udalo sie uhnac i uciec. To na tyle - HAIL XERETZA...... NG THE END NOOBS!
pozdro
Stac cie na jaks bardziej porta faktami wypowiedz bo jak narazie to nieamsz zadnego poejcia pain zrobilos slekecje pkplerow i my do nich niemiesmy nic wiec niepeirdol takich bzdur skror nieamsz pojecia o niczym !
ty masz jakies poejcie co sie dziej na wojnie bo zapewnow szytkiego sie dowiadujesz od sowich koleszkow co gdzies uslysza i potem powturza i tak dalej dalej az twoza sie historie o dziwnej tresci ;]
Mission Arz
21-02-2006, 21:39
@ pieroog
aha dzieki za info;) Szkoda mi painbringersow bo w sumie to byly spoko ziomy i nigdy nikt z ich gildii mnie nie wywalil z expowiska jesli bylem pierwszy.A NG poza kilkoma graczami to nooby.Zaloze sie ze Niros by dostal wpie.. l od ego zioma na duelu.W ogole inteligencja pozostawia u NG duzo do zyczenia.Poza tym zero honoru i samokrytyki.Mam nadzieje ze Xeretza wygra z Tetrem i nastana dobre dni dla Kyry bo teraz jest fatalnie.
@galtar
W takim razie napisz za co zabijaliscie Painsow ?
lol ja wlaze w dupe "?!!!! lol tetrowi ? lol ? tetra szanuje bo to dobry gracz
jestem w gildi bo mam w niej firends gram w ta gre 4 lata to jest gre 4 lata a wielu mebers znam z icnych siwatow
zawsze gildia ktura zadzi jest nielubiana. ja do dupowlazow nienalezy i wielo osub ci to powie a twoja pozycja w grze jest zalzena od levela i to jest normalne bo to gra !!!
nobish takimi dziecinymi wypowiedizami ile mials 100level >? w ilu wojnach brales udzial ?
ile wojen wygrales?
podejzewam ze niemasz pojecia o niczym wiec niekomentuj
Sorki, 3 uwagi.
Po 1 tetro to kiepscy (a nie dobry) gracze (a nie gracz).
Po 2 "osób" "która".
Po 3 nie trzeba miec wielu wysoko-levelowych charow, zeby byc dobrym graczem, wiele postaci 100+ swiadczy o dobrym sharingu lub uzaleznieniu od tej gry ;).
P.S. Nie ma to jak objechac kazdego kto nie ejst w twojej gildi co nie?
Hahha... stalem obok Tetra gdy prawie padal. A co sie tak ostro bronisz czyzbym mowil prawde ze robicie PA i wmawiacie ludziom *******y?:> Wyganiace z expowisk mimo ze ktos byl pierwszy?. Moze ty masz swoja wersje sytuacji na kyrze... Jezeli wygra NG ta wojne to kyra umrze, i nikt prawie tu nie bedzie gral bo z wami sie nie da grac - bo nie dajecie grac.
A i wiem co sie dzialo w pain... bo bylem w tej gildi akurat jestem retired. I widzialem co kto pisze... ze za free lejecie bo ma red skulla. Boski niros jest mocny z grupa. Kyra z rzadzacym NG nie ma przyszlosci........ poniewaz wy protektujecie 50% serwa i PA sie SZERZY !!...
@ pieroog
aha dzieki za info;) Szkoda mi painbringersow bo w sumie to byly spoko ziomy i nigdy nikt z ich gildii mnie nie wywalil z expowiska jesli bylem pierwszy.A NG poza kilkoma graczami to nooby.Zaloze sie ze Niros by dostal wpie.. l od ego zioma na duelu.W ogole inteligencja pozostawia u NG duzo do zyczenia.Poza tym zero honoru i samokrytyki.Mam nadzieje ze Xeretza wygra z Tetrem i nastana dobre dni dla Kyry bo teraz jest fatalnie.
@galtar
W takim razie napisz za co zabijaliscie Painsow ?
Jak widac nivelato jest w ng co znaczy ze ansze stosunki z nimi byly porawne :)
W monecie gdy paints sie stalo masowa gildia doszklo do niej duzo noob kturzy mysleli ze moga wszyko i zahodzily pewne scysje
np pewien sorc wpadl na bk neispodobalo mu sie ze expi tam muj rl firend wiec go ubil bla bla bylo kilka akcji teraz jest wszytko ok
a reszte akcji to sie musiz pytac innych mebers a nei mnie
Sorki, 3 uwagi.
Po 1 tetro to kiepscy (a nie dobry) gracze (a nie gracz).
Po 2 "osób" "która".
Po 3 nie trzeba miec wielu wysoko-levelowych charow, zeby byc dobrym graczem, wiele postaci 100+ swiadczy o dobrym sharingu lub uzaleznieniu od tej gry ;).
P.S. Nie ma to jak objechac kazdego kto nie ejst w twojej gildi co nie?
skad wiesz ze tetro to 2 ownery ?
to ze ktos potrfi szybko i skutecznie expic neiznaczy ze ma 2 ownerow
humm hsar ja kolego nieszarowalem zadna postacia wiec mzoesz sobei gadac niebchodzi mnie to kto szaruje a kto nie bo neizadrszcze niekomu sam potrfie grac
dobry gracz to taki kto siediz pod dp pisze na forum i nie expi prawda?
ja sadze ze nie :)
Morximal
21-02-2006, 22:01
w tibi sa 2 opcje albo rzadzic, albo byc przyporzadkowanym i naturalne jest ze ludzie majac wladze staraja sie ja wykozystac, chociarz dla mnie pa to bardzo szerokie slowo, nie rozumiem naprzyklad czemu ktos nazywa mnie pa jesli zabijam lub kaze placic komus za atakowanie moich przyjaciol np, byl taki przypadek ze 60 lvl z pain~ robil skulla pod carlin dp i chcial pokazac jaki to on dobry az zaatakowal mojego brata i potem placil mi 50k i nazwal mnie Pa na koniec hehe, na moj rozum to on bardziej jest pa niz ja w kazdym razie wiem ze Niros i pare innych osob z NG odstawia niezle pa, musze przyznac ze bardzo mnie to denerwuje i tutaj pojawia sie kolejna sprawa, nie rozumiem osob ktore wola zrobic posta na tibia pl czy tibia coml niz napisac do mnie na priv o calej sprawie, nie obiecuje ze odrazu wyzucie Niros albo kogos innego kto cos wam zrobil z gildi, ale postaram sie objektywnie spojrzec na sprawe i dopilnuje zeby winny poniusl konsekwencje:P
apropo wojny to wrzyscy wiedzieli ze ona bedzie i wiadomo bylo przciwko komu, tym ze zaatakowalismy pierwsi zapewnilismy sobie zwycistwo.
a co do tetra to lvl zawciecza glownie updateowi ktory pozwala sorkom robic 150k/h nie uzywajac run heh, a co do jego pvp to jak narazie nie zawiodlo
skad wiesz ze tetro to 2 ownery ?
to ze ktos potrfi szybko i skutecznie expic neiznaczy ze ma 2 ownerow
humm hsar ja kolego nieszarowalem zadna postacia wiec mzoesz sobei gadac niebchodzi mnie to kto szaruje a kto nie bo neizadrszcze niekomu sam potrfie grac
dobry gracz to taki kto siediz pod dp pisze na forum i nie expi prawda?
ja sadze ze nie :)
Nie, ja wiem ze ma nawet 3 :).
A jesli pijesz cos do mnie, to dla twojej wiadomosci ja aktualnie nie gram w tibie, a swojego czasu bylem h lv na kyrze.
w tibi sa 2 opcje albo rzadzic, albo byc przyporzadkowanym i naturalne jest ze ludzie majac wladze staraja sie ja wykozystac, chociarz dla mnie pa to bardzo szerokie slowo, nie rozumiem naprzyklad czemu ktos nazywa mnie pa jesli zabijam lub kaze placic komus za atakowanie moich przyjaciol np, byl taki przypadek ze 60 lvl z pain~ robil skulla pod carlin dp i chcial pokazac jaki to on dobry az zaatakowal mojego brata i potem placil mi 50k i nazwal mnie Pa na koniec hehe, na moj rozum to on bardziej jest pa niz ja w kazdym razie wiem ze Niros i pare innych osob z NG odstawia niezle pa, musze przyznac ze bardzo mnie to denerwuje i tutaj pojawia sie kolejna sprawa, nie rozumiem osob ktore wola zrobic posta na tibia pl czy tibia coml niz napisac do mnie na priv o calej sprawie, nie obiecuje ze odrazu wyzucie Niros albo kogos innego kto cos wam zrobil z gildi, ale postaram sie objektywnie spojrzec na sprawe i dopilnuje zeby winny poniusl konsekwencje:P
apropo wojny to wrzyscy wiedzieli ze ona bedzie i wiadomo bylo przciwko komu, tym ze zaatakowalismy pierwsi zapewnilismy sobie zwycistwo.
a co do tetra to lvl zawciecza glownie updateowi ktory pozwala sorkom robic 150k/h nie uzywajac run heh, a co do jego pvp to jak narazie nie zawiodlo
Pvp nie zawiodlo tak? Hmm to wytlumacz mi skad ten dead?
Jan 23 2006, 17:26:45 CET Killed at Level 77 by Yordiq
A moze tetro potrafi jedynie spamowac ue, bo chyba to jest jedyna rzecz, ktora mu w zyciu wychodzi.
Jeszcze 1 sprawa, mianowicie wy widzicie PA odstawiane przez inne gildie/graczy, a nie widzicie swojego. Wiele razy na moich oczach wpadala banda kretynow z NG i zabijala jakiegos typa za friko. A na Painbringers szukaliscie byle gownianego powodu by tylko ich zhuncic, eh na podworku was bili to trzeba sie gdzies odegrac co nie chlopaki ;)?
Ok, spadam meczyk ogladac.
no i doskonale sie zgadzam z kolega Xezbethem :P
Nie, ja wiem ze ma nawet 3 :).
A jesli pijesz cos do mnie, to dla twojej wiadomosci ja aktualnie nie gram w tibie, a swojego czasu bylem h lv na kyrze.
byles h elvelm bo miales 30 level po tygodniu ? ^^
h level dopiero sie pojawiaja na kyrze ;)
Mission Arz
21-02-2006, 22:57
Wszystko fajnie Xezbeth ale samemu nie uda ci się opanować twoich kolegów z gildii.Tak jak już mowilem w ng jest kilka fajnych osob(między innymi ty) ale sporo już sie wydarzylo i wasza gildia przyczynila sie do tego ze masa fajnych osob odeszla z kyry.Teraz jest kijowa atmosfera.Nie wiadomo czy robic h lvl bo kto wie co glupkom z twojej gildii przyjdzie do glowy i robienie postaci moze pojsc na marne.Na poczatku bylo najlepiej.Wszyscy expili i bylo good.Po co to zmienialiscie?...
Azeris ty to napewno byś bana nabił lol jakby na redach biegali i nie kozacz tak kim ty nie jesteś..
Tetro jeśli sądzisz że Xeretza mógł uciec lol,jak taki guru jesteś to czemu solo nie poszedłeś ledwo w 3 go zabiliście a te ue coś pięknego
1 vs 1 z Xeretza byłby Own3d
tak jak padłeś z Yordiku HAhaha a mogłeś uciec loel
Hail Xeretza Hail Blackboarded Marauders
Azeris ty to napewno byś bana nabił lol jakby na redach biegali i nie kozacz tak kim ty nie jesteś..
Twierdze to samo ;] ;] i to samo juz napisalem
a co do Ciebie galtar to znam kilku kolesi z NG z real i wiem co o tobie mniej więcej myślą hehehe wozi sie bo w ng omg (:
Luke Slater
21-02-2006, 23:12
Twierdze to samo ;] ;] i to samo juz napisalem
a co do Ciebie galtar to znam kilku kolesi z NG z real i wiem co o tobie mniej więcej myślą hehehe wozi sie bo w ng omg (:
zycze Xeretzie zeby skopal wam d**y. na poczatku myslalem ,ze to on bezdzie tym zlym (mimo tego co pisali na forum, bylem za Kondą). Ale expilem z nim na d lair jak on mial jeszcze 8x lvl i jest bardzo w porzadku. oby roz**bali ta cala "Next Shit". Sa tam niemal sami zasr*ncy. Normalnie nie moge na was patrzec w grze. Jedynym kto jest tam teraz w porządku to Rhu Inferno (Crimson Doom), szkoda, że porządnym ludziom los nie sprzyja i go shakowali :(
Soulicitour
21-02-2006, 23:55
No w końcu wojna na Kyrze. Po cichu liczę na BM, ale wiem, że szanse na wygraną, przynajmniej z tak niewielką ilością członków w gildii, są raczej marne. Poza tym BM nie wytrzymają z kasą, jak to ktoś tam wcześniej powiedział.
Liczę na to, że ujawni się niedługo jakiś gość z dobrym pvp, bo póki co takich na Kyrze spotkać jest ciężko, natomiast pgrów jest mnóstwo.
N-G delikatnie mówiąc zwaliło Kyrę, zbyt wiele jest wam do zarzucenia i temu nie zaprzeczycie.
Tak na marginesie, istnieją gildie, które rządząc na serwie jendocześnie są lubiane i co ważniejsze szanowane (patrz Eclipse na Askarze, LoA, etc.).
W każdym bądź razie życzę powodzenia obydwóm stronom i niech wygra lepszy.
Kyra destroyer
22-02-2006, 00:39
No na temat Twojego noobostwa nie będę się wypowiadał... Jak już zostało napisane ukrywasz się za plecami kolegów... ty po prostu grać nie umiesz, ustawiałeś się na początku na afk na train i byłeś wielki gość...
Oto Twój cytat z forum na Tibia.com odnośnie Price List http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1131377
I accept price list.
Everyone who will not follow price list will be hunted!
Ja chciałbym Ci tylko serdecznie podziękować, że zaakcepotwoałeś price lista, na szczęście wszyscy się wystraszyli i oczywiście się go przestrzegają... ale to nic, jakie ty na mnie wrażenie zrobiłeś potwierdzająć Price List'a....
eon aldorian nie pujdzie do xeretzy bo to jest moj best ziom z tibi i lepiej wiem co sie dzieje na kyrze niz wy eon wczoraj na ventirlo jechal po geo i go wyzywal a geo wczoraj chcial duela eon vs on ;]
eon i duzo swe jest po mojej stronie zobaczymy jak to sie rozegra (...)
wiecej ludzi z ng juz nie dojdzie do xeretzy ci co nie chca walczyc to wyszli i sa neutral
/tetro
Kurde, ty to jednak jesteś wszechmocny, nawet wszystko wiesz kto co zrobi... ale to bardzo pocieszające, że tak pewnie się czujesz, im szybciej zaczniesz expić normalnie tym prędzej przynajmiej z Tobą skończą...
Wiesz czemu wszyscy są przekonani, że nie wyjdziesz cało z tej wojny ?? NIE NIE !!!!!!! Nie myśl Tetrocopie bo spocisz cały topic... po prostu zacząłeś wojnę ze szwedami będąc samemu n00bem... jeżeli jesteś taki cudowny to powinieneś wiedzieć że wygrywają oni podstępem i zastanów się lepiej ile osób z NG osobiście albo Cię zabije, albo napóści cię na minę... tak czy innaczej rób sobie postać na nowym świecie.
(...)jak narazie xeretza jak padl nie pokazal sie z dobrej strony ;p mugl uciec(...)
Hmm.... no, może po prostu oglądał film jak uciekałeś z necro jak Cię Yordiq walił:D No ale to przecież inna sprawa :confused:
Pozwolę sobie uprzedzić wasze ineteligentne pytanie....
A więc tak... nie podam wam swojego nicka z Kyry... hmm pewnie teraz zastanawiacie się dlaczego... no cóż, nie dzielę konta i zacząłem trochę później grać od was tutaj i mam słabszy level, najprawdopodobniej zużyłbym za dużo UH uciekając przed wami (no niestety nie biorę pod uwagę tego, że byłi byście w stanie mnie zabić), a niestety na tą chwilę mnie na to nie stać, a poza tym wolę pogonić z levelem niż się chować...
No tak.... wiem, wiem.... jestem noobem i się boję... a w ogóle to cieńki bolek jestem... ale pozwolę sobie zauważyć, że jak na razie to żaden z was nie wyzwał Xeretzy na duela, Azeris to wiadomo, się sra i i tak by się chował w dupsku Tetrocopa, ale sam Tetro też tego nie zrobił... daleczego ?? No cóż, jeżeli się boisz to może daj myszkę na czas wojny siostrze, ona ma dobre PvP - potwierdzam 8o (chyba się domyślasz o co mi chodzi ? :p )
Pozdr~
PS. Szczerze mówiąc to po rozpadzie NG, bedę żałował jedynie Galt'ar-a... bo to chyba najprzyzwoitszy gość z nich...
Przestańcie w końcu ściemniać ze tetro nie sharuje .
Tetro ma 4 ownerów i wiem to z 100 % źródla jakim jest jego rl kolega.
I nie gadajcie bez przerwy ile tetro ma tych ownerow
powiedziałem 4!
Może jeden zasługuje na miano dobrego gracza , reszta to ciecie -.- nie umieją grać a o pvp to pewnie nawet nie słyszeli.
Wystarczy przejrzeć jak ubil tetra Yordiq . Wtedy to na prawdę pokazal tetro jakie ma pvp , to był napewno(choć do ko końca nie jestem pewnie) jeden z jego kumpli
Tetro przyznaj sie w koncu i w** z tego servera
Hail Jejihev/Hail Xeretza/Hail BM
Kyra destroyer
22-02-2006, 00:50
Co jak co, ale przyznać trzeba, że NG to jedno wielkie PA... i niestety ale nie możesz temu zaprzeczyć... chyba, że uważacie, że w ten sposób utrzymuje się porządek na serwerze...
Faktem jest, że największa gildia nie jest lubiana i posądzana o różnego typu zboczenia.. jednak na Kyrze w 100% to się zgadza...
Odnośnie Tetra, to albo gratuluję Ci lojalności wobec niego, i za to 100% szacuneczek, albo gratuluję Ci kompletnej naiwności... tak czy inaczej jesteś 265896 osobą, która uważa, że gra on sam (pierwsze 265895 to ownerzy Tetra, którzy i tak nie wieżą w to, że dzieli on konto :confused: )
Pozdr~
EDIT:
Podzielam zdanie dressu... słyszałem dokładnie to samo, że Tetro ma 4 ownerów, i wszyscy grają na jednym komputerze, także nie ma zadnego przelogowania i nie zmienia się IP... ponoć ostatnio zaczął grać sam....
Kyra destroyer
22-02-2006, 02:32
No ok... starałem się podejść do tego w jakiś tam minimalny sposób obiektywnie...
Właśnie obejżałem film jak zginą Xeretza... i mam od zaj***** uwag, pochwalę się tylko kilkoma....:
Cytaty z filmu:
1. 01:33 Tetro Aurelius: jak po drodze go zobaczymy to idziemy na behe :D
-OMG.... czyżbyś się bał, że nie uda Ci się go zabić gdzie indziej niż na huncie ??
2. 01:33 Moothonost: jak sie ten czar pisze?
01:33 Tetro Aurelius: 21:29 Tetro Aurelius: utevo res ina butterfly
- 100 Master Sorc nie zna podstawowych czarów ?!
3. 01:35 Azeris: moge odejsc?
01:35 Azeris: idziemy?
01:36 Azeris: ****a
- OMG - tylko czysta naiwność pozwala mi wierzyć w to, że chciał on iść go ubić jeszcze raz a nie wiać jak najszybciej
4. 01:36 Azeris: stara pysk drze
- N/C - nie dość, że kobieta nosiła taki dziwny płód w sobie 9 miesięcy, później jeszcze daje żreć to na końcu jeszcze takie poszanowanie zbiera... co jak co ale , mimo że to nie ma nic wspólnego z całą to gmatwaniną na servie, to jednak pokazuje klasę człowieka.... X(
5. 01:35 Tetro Aurelius: hahaha
- tego nie potrafię zrozumieć za nic w świecie, zgadza się, najwyższy lvl zabił TOP 2 na serwerze, przy 100+ MS'ach to może się liczyć, jednak całość tego wszystkiego sugeruje zadowolenie Tetrocopa z wygrania wojny, wywalenia Xeretsy z servera i pozostanie na niej dyktatorem... chyba nie zdajesz sobie sprawy człowieku, że ten się śmieje, kto się śmieje ostatni, a w tym przypadku na 100% przysłowie się spełni !
A w ten sposób wyglądał przebieg walki:
01:33 Moothonost: Exevo Gran Mas Vis
01:33 You lose 3 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
01:33 You lose 56 hitpoints due to an attack by Xolorian.
01:33 Xolorian: exevo gran mas vis
01:33 You lose 87 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
01:33 Tetro Aurelius: exevo gran mas vis
01:33 You lose 62 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
01:33 You lose 54 hitpoints due to an attack by Xolorian.
01:34 You lose 469 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
01:34 Tetro Aurelius: exevo gran mas vis
01:34 You see a dead human (Vol:10).You recognize Xeretza. He was killed by Tetro Aurelius.
Xeretza przyjął 4UE, non stop był bity przez wszystkich z Burst Arrows i dodatkowo Tetrocop walił w niego SD (oczywiście na bocie -- no ok... moja zawiść - sorki:p ... może i beż bota bo sporo chmurek na nim leciało)... w sumie to nic dziwnego, w końcu Xeretza ma sporo HP i many więc się leczył... fakt, użył 2x Exury Gran i 6x Vity.... no nic dziwnego w końcu sporo strzałów przyjął....
ALE: czy mogę spytać dlaczego tak długo pozwoliliście mu żyć, rozumiem, bawiliście się z nim... extra.... ja tylko przypuszczam, że jeżeli atakowałby Moothonost'a lub Xolorian'a, byłoby więcej fragów po tym wszystkim..... Trzech master sorców, ma problemy z zabiciem jednego... N/C.... Czy słyszeliście o np. SD WASTE ?
Kolejna sprawa... nawiązując do znanego dowcipu o staruszce, której banda skinów uratowała życie - przestali ją kopać... to Moothonost ma względem Tetro porządny dług wdzieczności, gdyż po tym strzale:
01:34 You lose 469 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
01:34 Tetro Aurelius: exevo gran mas vis,
został sobie na deep redzie, bo ofiara nie włączyła mana shielda...
No oczywiście, nic tylko być dumnym z takiego przywódcy, pozabija wszystko, włacznie ze swoimi przydupkami, byle by dojść do swojego egoistycznego celu. W zasadzie to można się zastanawiać, co by było jakby Xeretza pożył z 5 sekund dłużej, by mógł śmiało expić dalej, bo N/G by skończyło na rook'u po tym jakby się nawzajem powybijali.
Przed obejżeniem filmu, byłem przekonany, że Tetro sobie zasolował Xeretze...:( (no kur***, nie wiem czemu ale tak myślałem... jaki to człowiek jest naiwny). Jendak okazało się, że nie ma on na tyle odwagi aby tego dokonać.
Ostatnia sprawa...
(...)jak narazie xeretza jak padl nie pokazal sie z dobrej strony ;p mugl uciec (...)
/tetro
Możesz mi zdradzić tajemnicę i powiedzieć gdzie ?? Bardzo proszę, powiedz mi gdzie, ja wiem, że ty wiesz, ale podziel się tym z nami - BŁAAAAGAAAAM !!:confused: Podpowiem Ci tylko, że on nie może tak jak ty przelecieć sobie na miotle przez cały srerver... błagam, odpowiedz mi.
Moim zdaniem to miał on nieco mniejsze pole manewru, niż ty jak byłeś zażynany jak wieprz na Necro.
No OK, już widzę te posty, że się czepiam, że bla bla, a że bla bla... ależ czy Tetro nie jest wszechmogący ? Czy nie on sam wie wszystko najlepiej, czy nie on utrzymuje server, czy nie on bla bla, i czy nie on bla bla............................................... ......
Pozdr~
EDIT:
DLA ZAINTERESOWANYCH PODAJĘ LINKI DO FILMU:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5940
http://rapidshare.de/files/13737595/xeretza.rec.html
Morximal
22-02-2006, 06:47
Wszystko fajnie Xezbeth ale samemu nie uda ci się opanować twoich kolegów z gildii.Tak jak już mowilem w ng jest kilka fajnych osob(między innymi ty) ale sporo już sie wydarzylo i wasza gildia przyczynila sie do tego ze masa fajnych osob odeszla z kyry.Teraz jest kijowa atmosfera.Nie wiadomo czy robic h lvl bo kto wie co glupkom z twojej gildii przyjdzie do glowy i robienie postaci moze pojsc na marne.Na poczatku bylo najlepiej.Wszyscy expili i bylo good.Po co to zmienialiscie?...
heh jak twierdzisz ze malo moge, to malo wiesz;P fakt faktem nie gram duzo z powodu szkoly , i troche znudzila mi sie ta gra wiec sie nie orientuje zbytnio jaka atmosfera na serve hehe
Ej co do niektórych to weście sie spotkajcie na rl i powyzywajcie co ?:) Bo to jest temat w sprawie wojny na kyrze a nie kto szaruje a kto na jakims tam servie siedzi w pz :] PozdroB)
Pfff po pierwsze to ten koles mial 10 lvli mniej, po drugie byl z 2 kumplami (nie uprzedzil mnie o ich obecnosci ;]) po trzecie mial bota, do czego sam sie przyznal na GC.
Sam jestes pies ;]
bota ? hahah gdzie pokaz gdzie sie przyznalem omg jakie wkrety to ***
Przestańcie w końcu ściemniać ze tetro nie sharuje .
Tetro ma 4 ownerów i wiem to z 100 % źródla jakim jest jego rl kolega.
I nie gadajcie bez przerwy ile tetro ma tych ownerow
powiedziałem 4!
Może jeden zasługuje na miano dobrego gracza , reszta to ciecie -.- nie umieją grać a o pvp to pewnie nawet nie słyszeli.
Wystarczy przejrzeć jak ubil tetra Yordiq . Wtedy to na prawdę pokazal tetro jakie ma pvp , to był napewno(choć do ko końca nie jestem pewnie) jeden z jego kumpli
Tetro przyznaj sie w koncu i w** z tego servera
4 ownerow o ****a mac jakie zbury szkoda i takich ludzi pewnie jestes debilem ktory ma 8 lvl i kozaczy ;] hehe ryje mnie takie forum ludzie gowno wiedza a pisza :)
btw jak bym mial ownerow juz dawno skonczyl bym jak na ocerze ludzie heh
Elder Nagan
22-02-2006, 08:45
ja niebede nic szczeólnego pisal bo jesio hunta dostanie rodzina..
mam prosbe do was wez tetro zrob duel 1 vs 1 z xer~kto przegra placi 300 k wygranemu po 3 duelach odchodzi z serwa zabierajac pare osob z soba.. i bedzie good...
Peace & Love :D
@Valais
Nie mowie ze Ty masz bota, tylko ze bota mial ten kolo od duela ;p
Niros here btw ;p
Obejrzaem film i musze stwierdzić , że zachowaliście się jak banda frajerów
Jestescie nooby tyle wam powiem X(
Po co najpierw dajecie inva do gildii Xeretzie a potem go przychodzicie ubić?
Chlopak sie nawet nie spodziewał tego -.-
Idioci Idioci i jeszcze raz idioci
widze że nie wiecie co to jest lojalność wobec kogos
Ja nie wiem jak tak można przyjść na exp do kogos i go ubić(tym bardziej jak jest w twojej gildii)
@Tetro
Może czujesz sie zagrożony na serverze?
I przestań opowiadać te swoje bajeczki wiem jak jest i nie wkrecaj chociaz innym użytkownikom forum.
Xeretza ma 100 razy lepsze pvp od was(mowa tu o tetro) . On wam jeszcze pokaze i raz na zawsze wywali was z tego servera.
pozatym 3/4 twojej gildii to sa nooby nie umieja grac a kiedy przychodzi co do czego to chowają sie za tobą
end
Safi'Kyra Feb 22 2006, 12:56:12 CET Killed at Level 77 by Mizaeron
Moothonost Feb 22 2006, 13:22:24 CET Killed at Level 100 by Xeretza
and by Mizaeron
Bedziesz nastepny Tetro to pewne B)
GO Jeji GO
o ile dobrze wiem 3/4 osob w ng jest z ery zero ( arcania ) i mi nie pieprzcie nooby ktorzy nie wiedza ****a jakie maja pvp ze sa noobami gdyby nie chaki Valaisa Buza itp by wygrali wojne i z tego co widzialem mnieli dobre pvp i watpie zeby Mizareon i Xeretza we 2 pokonali tak zgrany zespol jaki jest NG !!!! Jeden z najbardziej zgranych gildi w calej tibi a co do Eona to on zostanie w ng to jest wiadome bo on zawsze jest w ng i pewnie bedzie pozdro NG ;]
Turon De'Galx
22-02-2006, 17:11
Według mnie bardzo ładnie zabili Xeretze ... Mówicie, że w " lamerski " sposób lecz o to chodziło żeby nie miał żadnych szans na przeżycie. Gdyby Tetro zrobił duela 1 vs 1 Xeretza miał by szanse uciec.
A to, że Gildia pomagała Tetrowi to dobże świadczy o Next-Generation przynajmiej ma na kogo liczyć tak samo jak mógł liczyć na gildie na Arcani.
Wygraną w wojnie ma na ten moment raczej zapewnioną NG lecz ataki ze strony Blackboarded Marauders napewno bedą.
Puki nie ma dobrego teamu na wojne Xeretza i jego gildia będzie tylko tracić czas i lvle w przeciwieństwie do NG ;)
Życze Next-Generation aby wygrało wojne i panowali na Kyrze ...
:)
:cygaro:
Protarus
22-02-2006, 18:15
Pragnalbym zwrocic wasza uwage na fakt ze tibia nie ma juz w sobie chyba nic z RPG. Tibia stala sie polityka. Dokladnie polityka, gdzie nie zawsze zwycierza najlepszy niekturzy maja poprostu szczescie inni znajomosci. Niekturzy potrafia dobrze grac a inni wola oszukiwac. Wlanie dlatego tibia stala sie tak popularna ze dzieci moga pobawic sie w doroslych i przy okazji wyzyc sie. Ale musicie uwarzac aby nie zatracic sie w tym wszystkim bo teraz w tibie malo osub gra dla czystej przyjemnosci jaka sie czerpie z klasycznych gier RPG prawie wszyscy chca poprostu zadzic i zasmakowac chociarz odrobiny wladzy....
PozdroB)
Mission Arz
22-02-2006, 18:27
Do tych z Arcanii:
Sądzę że mało wiecie o sytuacji na Kyrze.Otóż powiem wam, że wojnę rozpoczął Tetrobo bał się, że Xeretza może być wkrótce od niego silniejszy( żałosne). Wielu NG to nooby a prawie każdy to PA.Dlatego licze że zwycięży Xeretza.Razem z Mizaeronem zabił już kilku ng :)
Do Nirosa:
Widać że z ciebie ciota.Koleś z Pain mial 10 lvl mniej niz ty ale musiales przyjsc z obstawa.Bez znajomosci bylbys w Tibii nikim!
Hail Xeretza Hail Yordiq
4 ownerow o ****a mac jakie zbury szkoda i takich ludzi pewnie jestes debilem ktory ma 8 lvl i kozaczy ;] hehe ryje mnie takie forum ludzie gowno wiedza a pisza :)
Oh, jak zwykle tetro blysnol walac oklepany i durny tekst typu "ty jestes noob, napewno masz max 8lv". Pozatym twoim jedynym argumentem na to, ze nie sharujesz jest "juz dawno dostalbym bana". Sadze, ze nawet taki kretyn jak ty wie, ze nie ejst wielkim problemem ukryc ip, albo podlaczyc sie do servera proxy :).
Gregoire
22-02-2006, 20:49
Moothonost
Feb 22 2006, 13:22:24 CET Killed at Level 100 by Xeretza and by Mizaeron
Niros
Feb 22 2006, 13:22:14 CET Killed at Level 56 by Xeretza and by Mizaeron
Rongo Matane
Feb 22 2006, 13:57:27 CET Killed at Level 48 by Mizaeron
Jinxz
Feb 21 2006, 19:06:56 CET Killed at Level 91 by Mizaeron
Galt'ar
Feb 22 2006, 14:22:50 CET Killed at Level 73 by Xeretza and by Mizaeron
Safi'Kyra
Feb 22 2006, 12:56:12 CET Killed at Level 77 by Mizaeron
Ciekawa sytuacja.
Over&Out
Karwal
Kyra destroyer
22-02-2006, 20:55
bota ? hahah gdzie pokaz gdzie sie przyznalem omg jakie wkrety to ***
No przecież przeprosiłem i powiedziałem, że nie miałeś boota bo co chwilę chmurki puszczałeś... czyli nie trafiałeś...:confused:
4 ownerow o ****a mac jakie zbury szkoda i takich ludzi pewnie jestes debilem ktory ma 8 lvl i kozaczy ;] hehe ryje mnie takie forum ludzie gowno wiedza a pisza
O Boshe... no przecież pisałem wam, że nawet oni sami o tym nie wiedzą, że sharuje, skończcie obrażać pana Tetrocopa... Bosheee :(
ja niebede nic szczeólnego pisal bo jesio hunta dostanie rodzina..
mam prosbe do was wez tetro zrob duel 1 vs 1 z xer~kto przegra placi 300 k wygranemu po 3 duelach odchodzi z serwa zabierajac pare osob z soba.. i bedzie good...
Peace & Love :D
Naaa... chyba sam w to nie wierzysz... przecież Tetrocop jest za cudowny, żeby brudzić sobie łapy samemu, przecież może stać w pz i patrzeć jak xeretza zabija jego najdroższych przyjaciół, a później stwierdzić że nie chce mu się grać już w Tibie i przejść na Windows'owskiego Sapera...
@Valais
Nie mowie ze Ty masz bota, tylko ze bota mial ten kolo od duela ;p
Niros here btw ;p
O jejq... aż mi głośniki miodem się zalały... jakiś ty ładny asslicker... btw. śliczny dedzik dzisiaj noobq, ja ci chciałem tylko powiedzieć że ja Cie z servera pogonie jak tylko się uspokoi sytuacja na, gdyby nie wojna już miałbyś hunta... ale co mi tam, pośmierdź jeszcze, zawsze jakiś free frag na Battle Field... (zgadłeś... jestem noobem i nie podam swojego nicka)
(...)
Po co najpierw dajecie inva do gildii Xeretzie a potem go przychodzicie ubić?
Chlopak sie nawet nie spodziewał tego -.-
Idioci Idioci i jeszcze raz idioci
widze że nie wiecie co to jest lojalność wobec kogos
Ja nie wiem jak tak można przyjść na exp do kogos i go ubić(tym bardziej jak jest w twojej gildii)
@Tetro
Może czujesz sie zagrożony na serverze?
I przestań opowiadać te swoje bajeczki wiem jak jest i nie wkrecaj chociaz innym użytkownikom forum.
(...)
pozatym 3/4 twojej gildii to sa nooby nie umieja grac a kiedy przychodzi co do czego to chowają sie za tobą
end
No niestety ale nie zgodzę się z Tobą... wojny przeważnie zaczyna się w ten sposób, że ubija się najwyższy lvl od przeciwników na huncie, bo chodzi tylko o to aby go osłabić przed wojną....
No, ale się zgodzę że są idiotami.
(...)
pozatym 3/4 twojej gildii to sa nooby nie umieja grac a kiedy przychodzi co do czego to chowają sie za tobą(...)
I znowu się nie zgodzę !!! NG to nie w 3/4 nooby... NIE PRAWDA...
NG to w 95% nooby !
o ile dobrze wiem 3/4 osob w ng jest z ery zero ( arcania ) i mi nie pieprzcie nooby ktorzy nie wiedza ****a jakie maja pvp ze sa noobami gdyby nie chaki Valaisa Buza itp by wygrali wojne i z tego co widzialem mnieli dobre pvp i watpie zeby Mizareon i Xeretza we 2 pokonali tak zgrany zespol jaki jest NG !!!! Jeden z najbardziej zgranych gildi w calej tibi a co do Eona to on zostanie w ng to jest wiadome bo on zawsze jest w ng i pewnie bedzie pozdro NG ;]
:dance:Oh Yea... ale żeś dał czadu teraz.. WoW. Zgodzicie się ze mną, że fajowski z niego noobek ? 8o
Według mnie bardzo ładnie zabili Xeretze ... Mówicie, że w " lamerski " sposób lecz o to chodziło żeby nie miał żadnych szans na przeżycie. Gdyby Tetro zrobił duela 1 vs 1 Xeretza miał by szanse uciec.
A to, że Gildia pomagała Tetrowi to dobże świadczy o Next-Generation przynajmiej ma na kogo liczyć tak samo jak mógł liczyć na gildie na Arcani.
Wygraną w wojnie ma na ten moment raczej zapewnioną NG lecz ataki ze strony Blackboarded Marauders napewno bedą.
Puki nie ma dobrego teamu na wojne Xeretza i jego gildia będzie tylko tracić czas i lvle w przeciwieństwie do NG ;)
Życze Next-Generation aby wygrało wojne i panowali na Kyrze ...
:)
No jednak moim zdanie był to lamerski sposób, nie potrafili na niego się pożądnie zasadzić, no i prawie Moon~~ padł... Wiadomo, że 1vs.1 nie rozpoczyna się wojny.
Odnośnie wygranej wojny na tą chwilę, to ja uważam, że jednak Xeretza ma to w kieszeni... fakt jego gildia do NG nie ma co się porównywać, jednak nie powiedziano, że to są teamy, moim zdaniem cześć teamu xeretzy siedzi właśnie u Tetro w NG i wyjdą w odpowiedniej chwili i zrobią pożądek.
Do tych z Arcanii:
Sądzę że mało wiecie o sytuacji na Kyrze.Otóż powiem wam, że wojnę rozpoczął Tetrobo bał się, że Xeretza może być wkrótce od niego silniejszy( żałosne). Wielu NG to nooby a prawie każdy to PA.Dlatego licze że zwycięży Xeretza.Razem z Mizaeronem zabił już kilku ng :)
TO I TYLKO TO JEST POWODEM DLA KTRÓREGO W OGÓLE ZACZĄŁEM TEN TOPIC I DLACZEGO SIĘ W NIM WYPOWIADAM
Do Nirosa:
Widać że z ciebie ciota.Koleś z Pain mial 10 lvl mniej niz ty ale musiales przyjsc z obstawa.Bez znajomosci bylbys w Tibii nikim!
Muszę Cie poprawić, Niros jest nikim nawet ze znajomościami.
Pozdr~
Moothonost
Feb 22 2006, 13:22:24 CET Killed at Level 100 by Xeretza and by Mizaeron
Niros
Feb 22 2006, 13:22:14 CET Killed at Level 56 by Xeretza and by Mizaeron
Rongo Matane
Feb 22 2006, 13:57:27 CET Killed at Level 48 by Mizaeron
Jinxz
Feb 21 2006, 19:06:56 CET Killed at Level 91 by Mizaeron
Galt'ar
Feb 22 2006, 14:22:50 CET Killed at Level 73 by Xeretza and by Mizaeron
Safi'Kyra
Feb 22 2006, 12:56:12 CET Killed at Level 77 by Mizaeron
Ciekawa sytuacja.
Over&Out
Karwal
Oj no i co to sie dzieje ?:P 5 osób vs. ng i juz 6 ludzi z ng padlo ?:P O czym to może świadczyć ?;>
Safi'Kyra Feb 22 2006, 12:56:12 CET Killed at Level 77 by Mizaeron
Moothonost Feb 22 2006, 13:22:24 CET Killed at Level 100 by Xeretza
and by Mizaeron
Bedziesz nastepny Tetro to pewne B)
GO Jeji GO
hehe dzis sie bilem 2h 30 bp manasow mi poszlo i miza padl a nie ja :)
Kyra destroyer
22-02-2006, 22:17
Weee... no to gratuluję, po 2 godzinach zabiłeś (razem z Moon~~) o kilkanaście leveli słabszą postać... ty to jesteś jednak gość :)
A jak wyjaśnisz dedy kolegów z gildi ? Czy może w cale cię to nie interesuje ?
Pozdr~~
Tetro - pozdrowienia dla siostry8o
SicMaggot
22-02-2006, 23:20
No z poczatku nie mialem zdania kto mialby wygrac te wojne ale jak zobaczylem ze Xeretza z Mizareonem zaczeli "kosic" :p NG to po prostu stwierdzilem ze takie noobki (NG) niech lepiej nie rzadza :D GO GO XERETZA !!!
Mission Arz
23-02-2006, 00:07
Myślałem że się nie doczekam !! hahahahah
Xeretza i Mizareon roz*******ą NG z palcem w dupie
Zobaczcie na liste fragów.Jeszcze kilka osób dołączy do Xeretzy i bye bye NG ! :D Ale mam z was polewe nooby NG.Brechtam z was wszystkich! Xeretza wam jeszcze pokaże miejsce.Jesteście żałośni a Tetro jako lider powinien pomagać... hahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wreszcie Kyra będzie normalnym servem.Liczę na to,że niektórzy gracze hunceni przez noob generation wrócą na Kyre.Xeretza rządzi.Skoro Polacy nie umieją to niech rządzi Szwed.
HAIL XERETZA !
Kyra destroyer
23-02-2006, 01:02
(...)Xeretza rządzi.Skoro Polacy nie umieją to niech rządzi Szwed.
HAIL XERETZA !
Dokładnie, pokazaliście, że jesteście noobami, i że nie potraficie się zająć serverem. To teraz niech sobie go wezmą go wam, jak już nie potraficie sami oddac....
N-G chyba nie kto to Xeretza...
Jejihew?
Tak.
On kiedys zadzil galana jak chcial~!!~
i wladzy nad jakas kraina mu nikt nie odbierze~!!~
tetro powodzenia, ale i tak nie dasz rady....
P.S. widzialem filmik jak zabiliscie Xe~
bueheh slabi jestescie :P
Morximal
23-02-2006, 06:54
banda idiotow ,po 1 co to za problem zabic dwoma 100 sorkami 50 lvle?czy to powod do ***anej dumy?po drugie od kiedy wojne sie wygrywa fragami ****a, co z tego ze padlo od nas 5 osob jesli te 5 osob odrobilo te lvle jeszcze tego samego dnia bo Xeretza i Mizra wychodza z pz tylko jak my mamy szkole po 3 ta wojna nie bedzie trwala dluzej niz tydzien, skoncza sie ferie Mizraeonowi i Xere~ i juz wogle nie beda mieli kiedy z pz wychodzic, po 4 jak tylko sie lognie tetro to ****a Xeretza i Mizra s*******aja gdzie piepsz rosnie dotego ktos kto sadzi ze jesli NG przegra po 5 deadch to nigdy nie mial doczynienia z NG.
MOZE XERETZA WYGRA ALE NAPEWNO NIE NA KYRZE, TO WAM MOGE OBIECAC i to ze Xeretza i ich team ma 5 osob to tez jest bzdura maja okolo 10 osob ktore graja na noob charach, blokuja , rzucaja m walle,donosza mfy, najbardziej mnie bawia komentarze typu duzo osob sie dolaczy do Xeretzy i NG przegra tylko jeden maly problem , te osoby nie beda na lanie z Xeretza i nie beda na tyle szybkie zeby nam uciec, a co do deda moothonosta to jest to jego pierwszy sorcerer w zyciu, wczesniej mial 130 elita wiec nawet on nie ukrywa ze nie umie grac sorkiem hehe
Dokładnie, pokazaliście, że jesteście noobami, i że nie potraficie się zająć serverem. To teraz niech sobie go wezmą go wam, jak już nie potraficie sami oddac....
ale ty jestes ***niety wes sie uspokoj kretynie wszystkich wyzywasz od noobow a sam nim jestes n/c plxx ... NG ROXXX EZ RLZ FOREVER ;]
@Mission Arz, Kyra destroyer
I co Wy zamierzacie z tym zrobic? Gadac kazdy moze ;] Dzialamy my i BM.
banda idiotow ,po 1 co to za problem zabic dwoma 100 sorkami 50 lvle?czy to powod do ***anej dumy?po drugie od kiedy wojne sie wygrywa fragami ****a, co z tego ze padlo od nas 5 osob jesli te 5 osob odrobilo te lvle jeszcze tego samego dnia bo Xeretza i Mizra wychodza z pz tylko jak my mamy szkole po 3 ta wojna nie bedzie trwala dluzej niz tydzien, skoncza sie ferie Mizraeonowi i Xere~ i juz wogle nie beda mieli kiedy z pz wychodzic, po 4 jak tylko sie lognie tetro to ****a Xeretza i Mizra s*******aja gdzie piepsz rosnie dotego ktos kto sadzi ze jesli NG przegra po 5 deadch to nigdy nie mial doczynienia z NG.
MOZE XERETZA WYGRA ALE NAPEWNO NIE NA KYRZE, TO WAM MOGE OBIECAC i to ze Xeretza i ich team ma 5 osob to tez jest bzdura maja okolo 10 osob ktore graja na noob charach, blokuja , rzucaja m walle,donosza mfy, najbardziej mnie bawia komentarze typu duzo osob sie dolaczy do Xeretzy i NG przegra tylko jeden maly problem , te osoby nie beda na lanie z Xeretza i nie beda na tyle szybkie zeby nam uciec, a co do deda moothonosta to jest to jego pierwszy sorcerer w zyciu, wczesniej mial 130 elita wiec nawet on nie ukrywa ze nie umie grac sorkiem hehe
racja ;]
a co do ludzi co tak obgaduja to znajac zycie jakies 20 llvle i nobki ktore tylko mowiac umia a w tibi nic nie potrafia zrobic :P a sie udzielaja heh
mam wy***ke na to co gadacie waze ze na kyrze mozecie mnie cmoknac w pupe :)
Kyra De.... po co piszesz o tym temacie jak nie ma sensu ty jesteś za tam tym bo ci kiedyś pomógl ale Xeretza jak by ci pomógl Tetro Aureliusa to byś pewnie mówil że on wygra i takie tam bzdety .... więc podaruj sobie jaki Xeretza jest wspaniały ... :faceoff:
Kyra destroyer
23-02-2006, 10:43
O Boshe, no zabili być może 50lvl'e, stymże te fragi to chary grające w przeciwnej gildi, i nie chodzi tu o ilość fragów, tylko o tak jak z bandy niewiadomo ilu osób mogą padać jak muchy zabijane przez 2 postacie.
Skoro tak ostro się zabieracie za Xeretze i Miza~ (już nawet nie chce mi się wam tłumaczyć, że jest ich wiele więcej, nie licząc noob charów) to dlaczego dajecie im się w ten sposób wami bawić ?!
Chciałem zapytać, co Tetrocop na to, że NG pada jak ścierwo ? Obchodzi cię to coś w ogóle ?
ale ty jestes ***niety wes sie uspokoj kretynie wszystkich wyzywasz od noobow a sam nim jestes n/c plxx ... NG ROXXX EZ RLZ FOREVER ;]
Chciałem zaznaczyć, że nie wszystkich, jedynie NG, no i od teraz również ciebie :)
Nawet nie chce mi się na Ciebie unjusta tracić w grze :confused:
@Mission Arz, Kyra destroyer
I co Wy zamierzacie z tym zrobic? Gadac kazdy moze ;] Dzialamy my i BM.
Robię to co mogę zrobić, zastanawiałem się czy nie iść do Xeretzy, jednak na poziomie jego, oraz pozostałych osób biorących udział w tej wojnie, rzeczywiście byłbym noobcharem, których ma pod dostatkiem...
Dlatego niestety zostało mi tylko gadanie :(
racja ;]
a co do ludzi co tak obgaduja to znajac zycie jakies 20 llvle i nobki ktore tylko mowiac umia a w tibi nic nie potrafia zrobic :P a sie udzielaja heh
mam wy***ke na to co gadacie waze ze na kyrze mozecie mnie cmoknac w pupe :)
O kurde... Tetrocop się pomylił...:confused: Ja pier****, nie gram w tą grę, kończę z Tibią, i nie wiem czy się nie zabiję... KUR*** TETROCOP SIĘ POMYLIŁ !!!... życie już nie ma dla mnie sensu...:(:(:(:(:(
Ale jeszcze zanim ze sobą skończę, to postaram ci się wytłumaczyć, że nie mam 20lvl... mam wystarczający level, żebyś mnie nie zabił w pojedynkę :)... tak tak, jak się domyślasz, jestem noobem i nie podam ci nicka....
I jednak myślę, że potrafię coś zrobić w tibi, ale w pojedynkę... tak pomyśleć, jakby podzielić ilość twoich ownerów przez level to wyszedłby jakiś mały % na jednego... hmm... więc co ty potrafisz zrobić ? O!!!! Wiem.... potrafisz rozpier*** cały server :) Przyjemnością będzie patrzeć na twoje ścierwo :)
Pozdr~~
a.. i jeszcze mala prosba, naóccie siem pisadź po polskemu dobra, bo czsami nie morzna patszeć na to co robicie.... NAÓDZCIE SIEM POLZKIEGO !!
Kyra destroyer
23-02-2006, 10:45
Kyra De.... po co piszesz o tym temacie jak nie ma sensu ty jesteś za tam tym bo ci kiedyś pomógl ale Xeretza jak by ci pomógl Tetro Aureliusa to byś pewnie mówil że on wygra i takie tam bzdety .... więc podaruj sobie jaki Xeretza jest wspaniały ... :faceoff:
Źle kombinujesz... nie wychwalam Xeretzy, ani inne tego typou rzeczy.... po prostu nie potępiam go tak, jak Tetrocopa. Xeretza mi pomógł, ale to nie jest powód dla którego tak piszę, słyszałem sporo o Jih~, i wiem, że jak będzie on rządził serverem, to nie będzie takiego PA jaki był do tej pory....
Inhabitant of Morgana
23-02-2006, 12:20
Podziwiam twoj kunszt budowania sensownych zdan <smiech>, a ortografie rodzice od kolsyki ci wpajali, co nie? Pisze sie "mógł" oraz "pójdzie".
Jak zabiles Xeretza? Spam ue? A moze twoj mlodszy brat?
A ktory owner bedzie zabijal? Komar, Kielbasa czy Raimel?
moim zaniem masz problemy z samym soba. twoje statystyki postaci pod nickiem swiadcza o ilorazie inteligencji a wypowiedzi i "najezdzanie" z powodu dwoch literowek....hmmm chyba przyda Ci sie jakis szok madrosci typu glowa o kraweznik etc...
"jestes debilem ktory ma 8 lvl i kozaczy ;]"
"a co do ludzi co tak obgaduja to znajac zycie jakies 20 llvle i nobki ktore tylko mowiac umia a w tibi nic nie potrafia zrobic a sie udzielaja heh"
Oczywiscie zdania napisane przez tetro.
Troszke sie powtarzasz :) tylko zmieniasz poziom o.0, moze wkoncu bedziesz mowil "ty jestes noob znajac zycie masz 100lv".
Jeszcze 1 pytanko: Konto na tibia.pl tez sharujesz? :)
Aaaa jeszcze jedna sprawa, to ty jestes kretynskim noobem, ktorego jedynym osiagnieciem jest lv w tibii.
moim zaniem masz problemy z samym soba. twoje statystyki postaci pod nickiem swiadcza o ilorazie inteligencji a wypowiedzi i "najezdzanie" z powodu dwoch literowek....hmmm chyba przyda Ci sie jakis szok madrosci typu glowa o kraweznik etc...
Tak, mam problemy. W dziecinstwie bylem notorycznie bity.
Info postaci, jak to powiedziales "pod nickiem" jest zrobione dla zartu, jesli inaczej to interpretujesz - twoj problem :).
Haha kilka literowek? uzycie u a ó to nie literowka :), tylko blad ortograficzny, poczytaj sobie wiecej postow tetro, to zobaczysz jaki to inteligent rzadzi kyra.
Jak to czytam to mi sie rzygać chcę. Nie gram na kyrze ale osobiście chciał bym, żeby NG wygrało.
@up a moze Tetro ma dysleksje ?(nie wiem jak sie dokladnie pisze). Chociarz pewnie Ty i tak nie wiesz co to jest.
Szkoda mi was. Że ktos potrafi zrobić 100 lvl tak szybko to od razu wyzywacie od noobów i tak dalej. Jak byście mieli najwiekszy lvl na servie to jestem pewny w 99,99% że też byście byli za***istymi PA. To oczywiste.
Poprostu zazdroście lvlu i piszecie głupoty, że sharuje.
Sifu M.S.
23-02-2006, 15:57
Przedstawie pokrotce moje odczucia zwiazane z sytuacja na Kyrze
Otoz co do gildii NG mam jak najgorsze zdanie, jezeli chodzi o Arcanie, i EZ to nie bylem az tak zle nastawiony do tych ludzi, ale dzisiaj widze ze sie mocno mylilem. Moim zdaniem nalezy przepedzic NG jak najszybciej z tego serwera, poniewaz stanie sie z nim to samo co z Obsidia, na ktorej do tej pory gralem, a sytuacja jest do bani, wszystkim trzesie NG, sieja PA, wielu dobrych graczy przez nich odeszlo z tego serwera, i jest on teraz praktycznie bezludny...
Tetro... ech temat rzeka, no ale wystarczy ze wejde na erig.com i juz mam zdanie wyrobione na temat tego czy sharuje, czy nie, ale trzeba sie zastanowic czy jak Jihev wygra wojne, przypadkiem nie bedzie sie dzialo tak samo jak do tej pory... nie chce krakac, ale moze sie okazac ze spolecznosc Kyry bedzie sobie powtarzac "zamienil stryjek siekierke na kijek" chociaz jak dal mnie Tetro to totalny... no dobra nie bende go obrazal bo to nie czas i miejsce na to ;)
A przebieg wojny... jak dla mnie to ekipa Xerteza szybko straci na impecie, no przedewszystkim NG ma przewage liczebna, ota trudno bedzie zlamac, maja takze przewage lvl, oraz przewage SD power, pozatym w BM fragi zgarnia tylko Xerteza i Mizra~ i szybko beda musieli ograniczyc sie z zabijaniem, poniewaz inaczej zostana zbanowani, rozumiem ze na wojnie zawsze CI?Py przymykaja na to oko, no ale napewno nie do tego stopnia jaki bylby potrzebny zeby wygrac z NG.
Jak dla mnie sytuacja na Kyrze nie dojrzala jeszcze do tego zeby zorganizowac jakis poterzny bunt, a swiadczyc o tym moga slowa jednego z ludzi ktory pisal ze jak BM wygra to moze duza liczba dobrych graczy wroci na serwer, otoz jakby mieli wrucic, to wruciliby teraz i podjeli walke
Pamietajcie nawet mrowki razem pokonaja slonia
NG - their system is not working for us!
Think outside of the box
We need change! ;)
Jak to czytam to mi sie rzygać chcę. Nie gram na kyrze ale osobiście chciał bym, żeby NG wygrało.
@up a moze Tetro ma dysleksje ?(nie wiem jak sie dokladnie pisze). Chociarz pewnie Ty i tak nie wiesz co to jest.
Szkoda mi was. Że ktos potrafi zrobić 100 lvl tak szybko to od razu wyzywacie od noobów i tak dalej. Jak byście mieli najwiekszy lvl na servie to jestem pewny w 99,99% że też byście byli za***istymi PA. To oczywiste.
Poprostu zazdroście lvlu i piszecie głupoty, że sharuje.
Gratuluje, zgadles stary! Nie mam zielonego pojecia co to dyskleksja, bo przeciez w twoim mniemaniu musze byc kretynem skoro mialem czelnosc wyzwac wielkiego tetro <smiech>.
Ten na twoim avatarze to ty, co nie? Boszzz, co tibia robi z ludzmi :).
Sifu M.S.
23-02-2006, 17:15
@up
Bedziesz sie w piekle smarzyl za zniewarzanie Tetra!! Nie mozna na niego zlego slowa powiedziec, przeciez to jest nasze bozyszcze, nasz idol, nasz najwiekszy idio... najlepszy gracz ;)
A tak na powaznie, to przestancie sie klucic o to jaki jest Tetro, poniewaz i tak wszyscy wiedza jaki on jest :) i chyba nic tego nie zmieni, no chyba ze mu kato dozywotni zbanuja :P ale na to sie nie zapowiada
A jak juz o calym Aureliusie mowa, widze ze dosc czesto wpada on na to forum, prosze wiec cie zebys mnie przekonal do tego ze nie jestes smie... zeby cie do kosza nie wyzucac, i podaj mi powod wojny. To chyba potrafisz.
Wogole przydaloby sie sprawozdanie kogos w centrum wydazen z calej tej partyzantki, i blagam na boga niech to nie bedzie czlonek NG poniewaz dosc mam czytania o tym jacy to wy jestescie wielcy... wielcy niszczyciele dobrej zabawy w tibii. Destruktywna Generacja powinniscie sie nazywac.
Po przemysleniu troche sprawy stwierdzam ze wszyscy gracze powinni wlasnie teraz przeciwstawic sie DG, poniewaz inaczej moze byc za pozno.
Howi Fast
23-02-2006, 19:59
Mam nadzieje ze Xeretza wraz ze swoja gildia wywala Tetra z Kyry.. tetro za bardzo sie zadzi zdobyl szybko 100 lvl i to nie sam tylko mu musieli pomgac kumple ... i to ma byc Wielki Tetro ... LOL WYWALIC GO Z SERVERA !! roOKA mu xP Mam wielu kumpli na Kyrze i wiem ze Tetro sie rzadzi... zabil Xeretze dltego ze BAL SIE ze Xeretza przegoni go z lvlami..1 slwem HAM ! X(
GO GO "Blackboarded Marauders" DOKOPCIE NG !
Niechcialem sie wypowiadać na ten temat ,ale jak widze posty ludzi co przez cale zycie tylko czytaja forum tibia.pl ewentualnie tibia de(ale tylko dzial z filmami)to mi sie troche tego robi żal.Zacznijmy od tego ze ng robilo jako takie PA (jak każda gildia panująca na kazdym serverze)szczegulnie dotknelo te red skuli lecz Xeretza tez był w ng i w niczym niektórym członkom jej nieustepowal(huntowal za rs,wstawial na expowiska kolegów itd..).Mizaeron niby był gość fajny ale czy napewno taki będzie jeżeli wygra wojne?Był fajny bo chcial zrobil maxymalny lvl do walki z ng.Dla niewiedzących jest to Godkiller Bhaal z isary jeden z najwiekszych tam PA niczym nieodstępującym bapupie.W czasach jak gralem na isarze bil mnie i kolege bo mielismy bohy w domu,ale to nieważne.Że zabili te 6 osob naprawde nic nieznaczy.Jak w wojnie Ez vs. Dpft mielismy 50 fragow dpft 80 ,my expilismy oni siedzieli w pz,niektore osoby placily po 2 razy czy to im zapewniło Wygraną?Nie.Wygrali dzięki niefortunnym hackom.A jezeli PA ng naprawde was dotyka pogadajcie z osobami rozważnymi i obiektywnie patrzącymi na sprawe-Xezbeth,Eon Aldarion.Jezeli do Blackboarded Marauders nieprzyłaczy sie więcej osob przegraja wojne.Proste-Nikt z nich niemoze expic a wsumie moga miec 1000 fragow i byc 50 ms'ami a ng 50fragow, odrabiac lvl i nabijac wieksze.Na dzien dzisiejszy wygrywa Ng bo expi.Do tych osób co najeżdżają na Tetra.Ludzie dajcie mu spokuj wkoncu on tez jest tylko graczem.Jezeli na każdego tak najeżdzac po każdej wpadce całe forum by było zaśmiecone.Weźcie zimny prysznic,poogladajcie televizje zamiast się błaźnic i wyzywac drugiego człowieka .Tylko jest jedna rzecz w Ng która mnie rani ... walczylem z nimi na wojnie,kolegowalem sie a na kyrze jedna osoba mi odpisala ;/
Yours,
Araxiz
@Sifu M.S.
Nie jestem ani w Ng ani u Xeretzy co do twojego pytania ...
Po servie juz dawno chodzily sluchy ze Xeretza ma teraz ferie i chce szybko zrobic lvl i po feriach wy***ac tetra z serva.Dlatego wielu "przyjaciol" tetra pewnie mu o tym tez mowilo wiec sie zlamal i wolal zabic go teraz niz np. na 130~ lvlu.
Tyle wiem ^
A co do mojej opinii Xeretza byl w NG i wiekszosc lvlvi 60~ bylo zabijanych wlasnie przez niego wiec to nie moze byc wojna Xeretza (ten swiety) vs NG(PA)
Szczerze to nie jestem za zadna ze stron bo jak bedzie ng to bedzie pa a o xeretzie slyszalem ze nienawidzi polakow i kazdy rs na galanie za jego panowania musial pasc. I wogule jeszcze wiele rzeczy mowia
Mam nadzieje ze nieco przyblizylem ci okolicznosci wybuchu wojny choc jestem ich pewien jedynie na 90% ...
thewojtek
23-02-2006, 23:30
@Sifu M.S.
Nie jestem ani w Ng ani u Xeretzy co do twojego pytania ...
Po servie juz dawno chodzily sluchy ze Xeretza ma teraz ferie i chce szybko zrobic lvl i po feriach wy***ac tetra z serva.Dlatego wielu "przyjaciol" tetra pewnie mu o tym tez mowilo wiec sie zlamal i wolal zabic go teraz niz np. na 130~ lvlu.
Tyle wiem ^
A co do mojej opinii Xeretza byl w NG i wiekszosc lvlvi 60~ bylo zabijanych wlasnie przez niego wiec to nie moze byc wojna Xeretza (ten swiety) vs NG(PA)
Szczerze to nie jestem za zadna ze stron bo jak bedzie ng to bedzie pa a o xeretzie slyszalem ze nienawidzi polakow i kazdy rs na galanie za jego panowania musial pasc. I wogule jeszcze wiele rzeczy mowia
Mam nadzieje ze nieco przyblizylem ci okolicznosci wybuchu wojny choc jestem ich pewien jedynie na 90% ...
Źle slyszales nienawidzi polakow? buhahahahha wielu polaków może powiedziec ze bylo jego znajomymi wielu może powiedziec ze byli wrogami ale kazdy przyzna ze z niego swietny gracz, HAIL!
Źle slyszales nienawidzi polakow? buhahahahha wielu polaków może powiedziec ze bylo jego znajomymi wielu może powiedziec ze byli wrogami ale kazdy przyzna ze z niego swietny gracz, HAIL!
Znajomymi pewnie byly lvl 50~ ktore byly jego providerami...
Mam nadzieje ze Xeretza wraz ze swoja gildia wywala Tetra z Kyry.. tetro za bardzo sie zadzi zdobyl szybko 100 lvl i to nie sam tylko mu musieli pomgac kumple ... i to ma byc Wielki Tetro ... LOL WYWALIC GO Z SERVERA !! roOKA mu xP Mam wielu kumpli na Kyrze i wiem ze Tetro sie rzadzi... zabil Xeretze dltego ze BAL SIE ze Xeretza przegoni go z lvlami..1 slwem HAM ! X(
GO GO "Blackboarded Marauders" DOKOPCIE NG !
Z kad masz pewnosc, ze kumple mu pomagali? A nawet jesli sprubuj wbic 100lvl z kolegami w 40 dni.(moze sam niemasz kumpli i mu zazdroscisz? ;))
Prawda, Tetro zabil Xeretza ale widocznie mial jakis powod.
Gregoire
24-02-2006, 00:01
Niros
Feb 23 2006, 20:55:46 CET Killed at Level 55 by Don Xith and by Mariel Lara
Dwa 27 levele.
N/C
Sifu M.S.
24-02-2006, 08:21
@Exodus
Dzieki za wyjasnienia, w sumie na cos takiego to i ja moglem wpasc, ale ludzilem sie ze za wojna stoja jakies inne przyczyny.
Nie wiem czy przeczytales moj pierwszy post, ale pisalem w nim ze bardzo prawdopodobne ze jak wygra BM moze sie dziac to samo co podczas panowania NG, no ale coz trzeba zaryzykowac, przeciez gozej juz nie bedzie ;) Jak dla mnie, to gdyby wieksza ilosc ludzi przylaczyla sie do BM przeciwko NG, niekoniecznie znajomych Xerteza, to po wygranej wojnie mialby on mniejsze przebicie jezeli chodzi o wprowadzanie swojego, niekoniecznie innego od NG stylu rzadzenia.
@Telikss
Co do szerzenia PA przez NG, mowisz ze robia to tak samo jak inne gildie rzadzace na serwerach, w takim razie sprawdz ile osob online jest na Obsidii, i na Kyrze, sam wtedy zobaczysz rozmiar ich PA, sam gralem na Obsidii, i juz tam mialem zaszczyt zetknac sie z NG, i powiem ci ze moja jedyna karta przetargowa byla protekcja od Kiry Wind'a gdyby nie on wielokrotni bylbym zabijany przez czlonkow NG. Przez nich wiekszosc dobrych graczy odeszlo z tego serwera, Yunichi, Galaxy, kilku moich ziomkow, dlugo by wymieniac. Aktualnie na Obsidi trwa teraz powstanie przeciwko NG, ale szczerze watpie czy bedzie to mialo jakis wiekszy skutek. Mimo to zycze im powodzenia, i jak najwiekszej liczby fragow. HAIL OBSIDIA!!
A co do wypowiadania sie o Tetro Aurelisie, przyznam sie nie znam tego/tych czlowieka/ludzi, ale wkurza mnie gdy ja musze w pocie czola expic kilkanascie godzin dziennie, zeby wbic kilka lvl, nie widze sie wtedy ze znajomymi, nie mam nawet czasu na porzadne rzarcie, a taki Tetro na kilku ownerow expi 23h 45' W sumie olewalbym to gdyby nie fakt ze przez pewien okres czasu byl on rekordzista jezeli chodzi o czas wbicia 100lvl. Denerwuje on mnie takze z powodu swojego zachowania, gdy czytam jego posty, wywiady z nim, albo ogladam z nim filmy wyobrazam sobie takiego maloego smiesznego ludzika, z przyszczami, w pinglach jak Stepien, zgarbionego siedzacego przed kapem, wiek maks 12-13 lat i wyrzywajacego sie na ludziach przed monitorem za to ze jakis "starszak" zabral mu kredki w szkole, albo polamal olowki... zenada, i taki czlowiek malby reprezentowac polskich dobrych graczy, chociaz jakby sie zastanowic to calkiem dobrze reprezentuje on wiekszosc polskich graczy w Tibia... ech szkoda gadac, ja to bym go tylko najchetniej spotkal w realu, i jakby mnie przekonal do siebie to bym sie od niego odczepil, ale jakby sie okazalo ze nadal mnie denerwuje, nawet bardziej niz teraz, to bym mu pokazal jak sie robala traktuje u mnie...
Niros
Feb 23 2006, 20:55:46 CET Killed at Level 55 by Don Xith and by Mariel Lara
Dwa 27 levele.
N/C
A teraz wyjasnij co z tego ze dwa 27-lvle?Czy znaczy ze low lvl oznacza low gracza?Czy Hija del demon,Tompa Ruffs z arcani niebyli zabici przez low lvl?Miedzy innymi mnie.Nierozumiem jezeli czlowiek ma pvp i potrafi się zgrać z drugim chyba to jest oczywiste ze przy 400 hp nirosa trudno sie bedzie wyuhac od double sd 27 sorcow (dmg 100~)i np ssumonowanych w tym czase 2 fd.
Yours,
Araxiz
@UP
... da sie bynajmiej uciec/zabic 2 takich sorkow... Wiec nie mow ze sie niewyuha.
Pozatym NG nie nadaje sie na ten serw poniewaz: protektuja 50% serwa / wywalaja z expa / wmawiaja bzdury byle by zarobic / a pozatym te osoby ktore doszly teraz do ng po wojnie zostana wy*** , poprostu bylo im potrzebne mieso armatnie. A Tetro nie nadaje sie zeby radzic kyra? Co dzieciak moze zrobic przy wladzy - sami sobie odpowiedzcie na to pytanie. Zreszta ten rezim sie niedlugo skonczy...
A teraz wyjasnij co z tego ze dwa 27-lvle?Czy znaczy ze low lvl oznacza low gracza?Czy Hija del demon,Tompa Ruffs z arcani niebyli zabici przez low lvl?Miedzy innymi mnie.Nierozumiem jezeli czlowiek ma pvp i potrafi się zgrać z drugim chyba to jest oczywiste ze przy 400 hp nirosa trudno sie bedzie wyuhac od double sd 27 sorcow (dmg 100~)i np ssumonowanych w tym czase 2 fd.
Yours,
Araxiz
Trudnoprzeczytaj to kilka razy
Gagagigo
24-02-2006, 10:08
wiecie co jets w tym najsmieszniejsze ?
Połowa graczy na kyrze to emigranci z Arcanii uciekający przez wojną i PA,
jak widać na każdyn normalnym ( czyli PvP) serwerze wojny i PA są niedo uniknięcia. Mozna przyzwyczaic sie lub isc na non-pvp...
kiedys ktos powiedzial : "I'm sorry but Arcania is Arcania"
wojna to wojna, i niema zmiłuj tak więc...
"Iam sorry but Kyra is Kyra..."
Gregoire
24-02-2006, 10:28
@Telikss
Lubisz cytowac sam siebie??
Cos zabardzo sie stresujesz. Dwa 27 lvl moga zabic ~55 lvl sorca bez problemu, z tym ze NG jest w stanie wojny i musi sie spodziewac takich atakow. Ale akurat Nirosa najmniej mi zal z nich wszystkich.
@Topic
Safi'Kyra
Feb 23 2006, 23:34:29 CET Killed at Level 77 by Xeretza
Drugi raz.
@Telikss
Lubisz cytowac sam siebie??
Cos zabardzo sie stresujesz. Dwa 27 lvl moga zabic ~55 lvl sorca bez problemu, z tym ze NG jest w stanie wojny i musi sie spodziewac takich atakow. Ale akurat Nirosa najmniej mi zal z nich wszystkich.
@Topic
Safi'Kyra
Feb 23 2006, 23:34:29 CET Killed at Level 77 by Xeretza
Drugi raz.
HAHAHAHHAHA dobrze jej!!
Safi'Kyra m takie pvp ze ...
Nie mowiąc już oniej samej.
Moja kiedys znajoma...
Zdradziła bo bała się hunta...
Dobrze jej:)
Pozdro...
cleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar~~
thewojtek
24-02-2006, 21:03
Znajomymi pewnie byly lvl 50~ ktore byly jego providerami...
znajomy byl ~80 ms z redem jak jeijhev mial ~130 -,-
znajomy byl ~98 rp ----,,----
znajomy byl ~90 ek z redem ----,,----
Mission Arz
24-02-2006, 21:32
BM poczyna sobie narazie całkiem dobrze i oby tak dalej.Któryś z użytkowników napisał wcześniej, że gorzej niż za panowania ng byc nie może i z tym się zgadzam.Niepokoję się jednak o to czy BM tez bedzie non stop pekować i czy Xeretza do którego dołączyło sporo Polaków po ewentualnym sukcesie odwróci się od nich.Bo już nie raz pokazał, że nie lubi Polaków.
Mimo wszystko:HAIL BM !
ten filmik zarąbisty jest ;] widac ze maja dobre zgranie :p niezla akcja gratuluje fragow
Gregoire
24-02-2006, 21:50
@Tetro Aurelius
Nadal jestes taki pewny ze to Xere~ zmieni server a nie Ty?
Zaczales cos, czego nie potrafisz skonczyc.
@NG
Jedynym waszym "atutem" byla przewaga liczebna, wiec co teraz??
Czlonkom Ng radzilbym sie zapoznac z tym tematem :D:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1136367
Ciesze si, ze Fociu i inni dolaczyli do BM.
PS
Lepiej skorzystajcie z oferty BM poki nie bedzie za pozno.
Cya
Kyra destroyer
24-02-2006, 21:56
Hoho.... no to ja tylko napiszę, że zobaczyłem co się dzieje z gildią Xeretzy...
Bye, bye NG...
@Niros - gz deda, nie miales szans <buhahahaha>
@UP
... da sie bynajmiej uciec/zabic 2 takich sorkow... Wiec nie mow ze sie niewyuha.
Pozatym NG nie nadaje sie na ten serw poniewaz: protektuja 50% serwa / wywalaja z expa / wmawiaja bzdury byle by zarobic / a pozatym te osoby ktore doszly teraz do ng po wojnie zostana wy*** , poprostu bylo im potrzebne mieso armatnie. A Tetro nie nadaje sie zeby radzic kyra? Co dzieciak moze zrobic przy wladzy - sami sobie odpowiedzcie na to pytanie. Zreszta ten rezim sie niedlugo skonczy...
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale użycie runy atakującej byłoby równoznaczne z samobójstwem //ue jest od 60lvla drogi mistrzu//. Jedyne co mu pozostało to uhanie się i ucieczka. Po drugie jest zapisane że padł od 2 27 lvli nie wiadomo czy to był mass sd od wikszej liczby druciakow. Po 3 Niros to cienias bez pvp, ktory bardziej robił PA ze wzgledu na swoja gildie niz umiejetnosci.
Obecnie sytuacja wygląda mniej ciekawie dla NG, widać loyal friendsów (Sezeerp i reszta ktorzy odeszli z NG). Dla nich NG była otoczką - czymś dzięki czemu mogli biegać sobie ze skullem wyganiać ludzi z cave'ow etc. Przyłączenie się niektorych ludzi do Xeretzy to raczej protest przeciwko NG niz jednoczenie sie z nim. Ciekawe ile to jeszcze potrwa. ~
Osobiscie uwazam ze sytuacja przecietnego gracza na kyrze bedzie nieciekawa bez wzgledu na wynik wojny. Zawsze mialem negatywna opinie o NG jednak glownie za sprawa Xeretzy u ktorego poparcie znajdywaly wszelkie akcje Pa wywolywane rpzez ww gildie. Nie oznacza to rowniez iz czlonkowie NG sa swieci. Walka bedzie dluga i skonczy sie albo hakami albo ograniczy sie do pojedynczych sporadycznych atakow wywolanych glownie brakiem wspomagania finansowego.Taki off to strasznie denerwuje mnie naduzywanie wyrazu pa aktualnie. Gra na swiecie pvp ma to do siebie (urok/przeklenstwo?) ze mozna zabic jakiegos gracza bez powodu (dlatego to sie nazywa unj~) a wystarczy ze chce sie przepedzic nooba ktory wbil sie na cave to zaraz zostanie sie obrzucony spamem "u pa". Nie bede sie rozpisywal itp itd.
@Kyra Destroyer twoje komentarze sa skrajnie subiektywne i ubarwione, w temacie o wojnie caly czas starasz sie pokazac tetra w negatywnym swietle chociaz zaloze sie ze tak naprawde go nie znasz a swoja opinie opierasz jedynie na opowiesciach z forum lub kolegow z tibii.
Pozdrawiam
Mission Arz
25-02-2006, 11:18
@Teo
Otóż mylisz się.Kyra Destroyer zna Tetra i jest jednym z wyzszych lvli na Kyrze.Hmm przedstawia go w złym świetle ponieważ Tetro na to zasługuje.Jak wchodzi do miasta to wali jakieś niezapowiedziane hity, żeby każdy wiedział jaką ma moc jego SD.Protektuje pełno noobów, którzy bezkarnie robią co im się podoba.Należy wspomnieć również o inteligencji, którą ten gracz nie grzeszy.W jego gildii jest kilka fajnych osób (Princes Keaya,Xezbeth,Nivelato,Rhu Inferno).Ale ogólnie NG to jedno wielkie PA.Taka gildia z takim liderem nie powinna rządzić na servie.I niedługo juz nie będzie rządzić.
Mission Arz:
Male sprostowanie Nivelato odszedl z NG :)
HAIL BM!
Mission Arz
25-02-2006, 13:16
@Pieroog
Oo. To dobrze :) W sumie krótko tam był:]
Niezapowiedziany test-hit nie jest zly jezeli osoba testowana przezyje, natomiast zgodze sie co do tego iz co 3 gracz na Kyrze ma w nawiasie "pro by tetro aurelius". Przez to grasuje armia noobow ktorzy mysla ze jak sprzedaja plecak hmm za 1k najwyzszemu lvlowi to ich ranga w swiecie tibijskim rosnie. Oczywiscie jest odwortnie i sporo osob czeka zeby ich ubic ale to inna historia. Ja i tak uwazam ze prawdziwe Pa zacznie sie dopiero po wojnie albo w jej trakcie, kiedy skoncza sie zapasy finansowe albo jedna ze stron bedzie chciala lvlowac wykorzystujac pzowanie tej 2. Oczywiscie najgorzej maja srednie lvle 40-60 ktorzy jak wiadomo zawsze sa obiektem przesladowan osob ktore chca szybko i latwo zarobic troche grosza.
Cya in Tibia
PS. Warto sie zastanowic kto jest lepszy Polak pa czy Szwed pa. Czasami lepiej wybrac mniejsze (polskie?) zlo.
Teo nie zgodze sie z toba... bo jezeli dojdzie NG do wladzy to serwer umrze. Pozatym NG przed wojna robilo Pa i to bardzo duze... wmawiali ludziom "cos" co w ogole sie nie zdazylo i kazali placic za free. Z Xeretza jak wygra moze bedzie PA ale mniejsze i nie bedzie protektowane 50% serwa.
Mission Arz
25-02-2006, 16:10
Mylisz się Teo.Każdy niezapowiedziany hit jest zły.Tetro robił to bez względu na lvl poszkodowanego i często zjeżdżał go do reda.
Red October
25-02-2006, 19:53
Oby dwie strony nie sa warte wygranej. Poiwem tylko tym ktorzy krzycza ze Ng to pa!!!11 ze wiekszosc pa akcji od ng bylo spowodowane wlasnie przez xertee(czy jak mu tam) ktory wtedt byl w ng.
Morximal
26-02-2006, 08:30
@Exodus
Dzieki za wyjasnienia, w sumie na cos takiego to i ja moglem wpasc, ale ludzilem sie ze za wojna stoja jakies inne przyczyny.
Nie wiem czy przeczytales moj pierwszy post, ale pisalem w nim ze bardzo prawdopodobne ze jak wygra BM moze sie dziac to samo co podczas panowania NG, no ale coz trzeba zaryzykowac, przeciez gozej juz nie bedzie ;) Jak dla mnie, to gdyby wieksza ilosc ludzi przylaczyla sie do BM przeciwko NG, niekoniecznie znajomych Xerteza, to po wygranej wojnie mialby on mniejsze przebicie jezeli chodzi o wprowadzanie swojego, niekoniecznie innego od NG stylu rzadzenia.
@Telikss
Co do szerzenia PA przez NG, mowisz ze robia to tak samo jak inne gildie rzadzace na serwerach, w takim razie sprawdz ile osob online jest na Obsidii, i na Kyrze, sam wtedy zobaczysz rozmiar ich PA, sam gralem na Obsidii, i juz tam mialem zaszczyt zetknac sie z NG, i powiem ci ze moja jedyna karta przetargowa byla protekcja od Kiry Wind'a gdyby nie on wielokrotni bylbym zabijany przez czlonkow NG. Przez nich wiekszosc dobrych graczy odeszlo z tego serwera, Yunichi, Galaxy, kilku moich ziomkow, dlugo by wymieniac. Aktualnie na Obsidi trwa teraz powstanie przeciwko NG, ale szczerze watpie czy bedzie to mialo jakis wiekszy skutek. Mimo to zycze im powodzenia, i jak najwiekszej liczby fragow. HAIL OBSIDIA!!
A co do wypowiadania sie o Tetro Aurelisie, przyznam sie nie znam tego/tych czlowieka/ludzi, ale wkurza mnie gdy ja musze w pocie czola expic kilkanascie godzin dziennie, zeby wbic kilka lvl, nie widze sie wtedy ze znajomymi, nie mam nawet czasu na porzadne rzarcie, a taki Tetro na kilku ownerow expi 23h 45' W sumie olewalbym to gdyby nie fakt ze przez pewien okres czasu byl on rekordzista jezeli chodzi o czas wbicia 100lvl. Denerwuje on mnie takze z powodu swojego zachowania, gdy czytam jego posty, wywiady z nim, albo ogladam z nim filmy wyobrazam sobie takiego maloego smiesznego ludzika, z przyszczami, w pinglach jak Stepien, zgarbionego siedzacego przed kapem, wiek maks 12-13 lat i wyrzywajacego sie na ludziach przed monitorem za to ze jakis "starszak" zabral mu kredki w szkole, albo polamal olowki... zenada, i taki czlowiek malby reprezentowac polskich dobrych graczy, chociaz jakby sie zastanowic to calkiem dobrze reprezentuje on wiekszosc polskich graczy w Tibia... ech szkoda gadac, ja to bym go tylko najchetniej spotkal w realu, i jakby mnie przekonal do siebie to bym sie od niego odczepil, ale jakby sie okazalo ze nadal mnie denerwuje, nawet bardziej niz teraz, to bym mu pokazal jak sie robala traktuje u mnie...
co do obsidi to nikt z kyrowego NG nie gral tam oprocz Eona ktory mial 40 lvl :P
a co do tego co bedzie jesli xeretza wygra to wkleje tutaj kawalek rozmowy z xeretza.
7:18 Xezbeth: tell me
07:18 Xezbeth: if you win
07:18 Xezbeth: what will you do?
07:18 Xeretza: we have talked bout it
07:18 Xeretza: there will either be one guild, we, BM, that fought you
07:18 Xeretza: or 2 guilds
07:18 Xeretza: 1 polish and 1 swedish from thsoe wars
07:18 Xeretza: that will be in alliance
07:19 Xezbeth: hehe
07:19 Xezbeth: :P
07:19 Xeretza: I talked to both the swe's and pl's but they dont know yet
07:19 Xeretza: further we will keep some of you hunted
07:19 Xeretza: some will be able to be free
07:19 Xeretza: so this war will last, a year or so I guess
07:19 Xeretza: at least 6 months
07:20 Xezbeth: Good that i thought about it
07:21 Xezbeth: There is long way for you
07:21 Xezbeth: to win it
07:21 Xeretza: As well for you
07:21 Xezbeth: Ye
07:22 Xeretza: hah w/e gotta watch a movie
07:22 Xezbeth: k
07:22 Xezbeth: ;P
07:23 Xeretza: I never lost a wat, I never will thats just it I guess
07:23 Xeretza: war*
dla osob ktore nie umieja angielskiego xeretza napisal ze po wojnie zrobi szwecka gildia a polacy polska , jesli ktos gra w tibie to powinien wiedziec co z tego bedzie eheehehe niestety jak narazie do wygranej im bardzo duzo brakuje, wczoraj padl Mizra~ pokazal jaki to on jest poterzny hehe
Sifu M.S.
26-02-2006, 11:01
@Morximal
No tak nie do konca powiedzial ze beda dwie gildie, powiedzial ze playerzy jeszcze sie zastanawiaja, ale zaznaczyl ze i tak niektorzy pozostana hunceni ;)
Co do Obsidii, to zgodze sie z tym ze prawie nikt z Obsidianskiego NG gra na Kyrze, jednak oba serwery wygladaja podobnie, zyli PA i ciagla dominacja NG. A to nie jest dobra sprawa, jezeli NG tak bardzo pragnie wladzy to niech poprosza CIP Soft o wlasny serwer, niech placa na niego pieniadze i graja sami :D a nie utrudniaja maksymalnie gre innym
Znajac zycie jak skonczy sie wojna z NG,zakladajac ze BM wygra, rozpocznie sie nowa wojna niedzy BM a polska gildia...
Morximal
26-02-2006, 11:42
@Morximal
No tak nie do konca powiedzial ze beda dwie gildie, powiedzial ze playerzy jeszcze sie zastanawiaja, ale zaznaczyl ze i tak niektorzy pozostana hunceni ;)
Co do Obsidii, to zgodze sie z tym ze prawie nikt z Obsidianskiego NG gra na Kyrze, jednak oba serwery wygladaja podobnie, zyli PA i ciagla dominacja NG. A to nie jest dobra sprawa, jezeli NG tak bardzo pragnie wladzy to niech poprosza CIP Soft o wlasny serwer, niech placa na niego pieniadze i graja sami :D a nie utrudniaja maksymalnie gre innym
Znajac zycie jak skonczy sie wojna z NG,zakladajac ze BM wygra, rozpocznie sie nowa wojna niedzy BM a polska gildia...
wlasnie to chcialem powiedziec tylko ze wtedy nie bedzie rzadnych polakow h lvl, bo o ile wiem to najwyzszy sorek z poza ng polak ma 70 lvl :P
co do obsidi to nikt z kyrowego NG nie gral tam oprocz Eona ktory mial 40 lvl :P
a co do tego co bedzie jesli xeretza wygra to wkleje tutaj kawalek rozmowy z xeretza.
7:18 Xezbeth: tell me
dla osob ktore nie umieja angielskiego xeretza napisal ze po wojnie zrobi szwecka gildia a polacy polska , jesli ktos gra w tibie to powinien wiedziec co z tego bedzie eheehehe niestety jak narazie do wygranej im bardzo duzo brakuje, wczoraj padl Mizra~ pokazal jaki to on jest poterzny hehe
I myslisz ze ktos ci uwierzy? - masz na to jakis dowod , screen z rozmowy etc.? Bo fake'a tez moge strzelic.
Pozdro
Nie widze sensu fejkowania takiej rozmowy. Przeciez nic by to nie dalo Morximalowi. Poza tym Bm najpierw musi wojne wygrac. Osobiscie jestem bardzo ciekawy co da ze powstanie gildia swe i gildia pl. W koncu i tak wybuchnie nastepna wojna i to pewnie predzej niz za 6 m-cy.
Sifu M.S.
26-02-2006, 12:50
@up
Ja wierze w ich rozmowe, bo w sumie, nie wniosla ona nic szczegulnego do tematu.
Xezbeth: powiedz mi
Xezbeth: jesli wygrasz
Xezbeth: co wtedy zrobisz?
Xeretza: musimy o tym porozmawiac
Xeretza: albo bedzie jedna gildia, my, BM ktorzy walcza z wami
Xeretza: albo 2 gildie
Xeretza: 1 polska i jedna szwedzka [from those wars]*
Xeretza: ktore benda w sojuszu
Xezbeth: hehe
Xezbeth: <--- chyba go zamurowalo ;)
Xeretza: rozmawialem z obiema stronami ,z swe i pl ale oni sie jeszcze nie widza/nie zdecydowali sie
Xeretza: pozostawimy kilku z was jako huntowanych
Xeretza: niektorzy benda mieli mozliwosc zostac wolni
Xezbeth: hehe
Xeretza: wiec ta wojna bedzie trwac rok, albo jak przypyszczam
Xeretza: przynajmniej 6 miesiecy
Xezbeth: dobrze ze o tym myslalem (tlumaczenie doslowne)**
Xezbeth: dluga droga przed toba
Xezbeth: do zwyciestwa
Xeretza: jak i dla ciebie
Xezbeth: ta
Xeretza: hah w/e bede ogladal film
Xezbeth: k
Xezbeth: ;P
Xeretza: nigdy nie przegralem wojny, nigdy nie przegram jak sadze
* chodzilo chyba ze powstana dwie gildie po tej wojnie, cos w stylu z tej wojny
** tutaj nie do konca zgaduje o co ci chodzilo, moze poprostu napisz to teraz ;)
Tlumaczylem "z glowy" a nie z translatora, powinno sie zgadzac wjakichs 90%, jakbym gdzies popelnil blad to prosze o poprawe
Yours Sifu M.S.
Morximal
26-02-2006, 13:22
I myslisz ze ktos ci uwierzy? - masz na to jakis dowod , screen z rozmowy etc.? Bo fake'a tez moge strzelic.
Pozdro
dowodow nie mam ale wkleje cala rozmowe. Nie sadze zeby Bm wygralo , pewnosc siebie ich zgubi hehe, zreszta zobaczymy
Channel saved at Sat Feb 25 07:23:29 2006
07:09 Xezbeth: hehe
07:09 Xeretza: more people will leave and make you disappointed , be sure of that <:)
07:10 Xezbeth: I m ready
07:10 Xezbeth: and i really dont care so much
07:10 Xezbeth: hehe
07:11 Xezbeth: always there come time
07:11 Xezbeth: that best guild leave server
07:11 Xezbeth: always
07:11 Xezbeth: sometimes they come back
07:11 Xezbeth: sometimes not
07:12 Xezbeth: and
07:12 Xezbeth: if i m able to know
07:12 Xezbeth: Do you want to kick us , or get freedom?
07:12 Xezbeth: :P
07:13 Xeretza: Who started this?
07:13 Xezbeth: Tetro?
07:13 Xeretza: Then it wasnt me that wanted to kick you
07:13 Xezbeth: me too
07:14 Xezbeth: but i would like to see you without mizraeon
07:14 Xezbeth: i would feel better :P
07:14 Xeretza: He is a friend
07:14 Xeretza: want me to fight 3 100 mages~?
07:14 Xeretza: alone
07:14 Xezbeth: no
07:14 Xeretza: were out lvled allready
07:14 Xeretza: we have better tactctics of course
07:14 Xeretza: we are more experienced
07:14 Xeretza: both have played for 5 years
07:15 Xezbeth: but still you make stupid mistakes ;P
07:15 Xeretza: 1
07:15 Xeretza: mistake
07:15 Xeretza: and it was the first time we fought
07:15 Xezbeth: there on hero
07:15 Xezbeth: when i came alone
07:15 Xezbeth: i could kill me
07:15 Xezbeth: ;P
07:15 Xezbeth: you/
07:15 Xezbeth: you*
07:15 Xeretza: nope
07:15 Xeretza: you dont know my mana
07:15 Xeretza: had 1100
07:16 Xezbeth: well
07:16 Xezbeth: i wanted make you make ue on me
07:16 Xezbeth: then it would be harder to run for you
07:16 Xezbeth: but you didnt hehe
07:16 Xeretza: nope
07:16 Xeretza: ¨doesnt matter what you guys say
07:16 Xeretza: we have seen your gc and heard your vent
07:17 Xeretza: so if you say to me now that we sucks
07:17 Xeretza: we know how comfused you are in gc and vent
07:17 Xeretza: and not know what to do and how you get owned
07:17 Xeretza: eon even said " we act like noobs "
07:17 Xezbeth: yesterday on vent
07:17 Xezbeth: i said that
07:17 Xezbeth: :p
07:17 Xeretza: k
07:18 Xezbeth: tell me
Sifu M.S.
27-02-2006, 19:47
Feb 27 2006, 18:55:13 CET Killed at Level 116 by Xeretza
and by Rukh'tall
Wydaje mi sie ze to byl cios :) jezeli ktos zna blizsze szczegoly tego deda to prosze o jakis opis tego co sie stalo :)
Maximus89
27-02-2006, 21:07
and by Rukh'tall
Wydaje mi sie ze to byl cios :) jezeli ktos zna blizsze szczegoly tego deda to prosze o jakis opis tego co sie stalo :)
Poległ w bitwie.......:). Brawo Xerteza:dance: zemsta jest słodka....
Gregoire
27-02-2006, 21:30
and by Rukh'tall
Tylko zapomniales dodac ze z BM padlo ~8 osob zaraz po tym.
Mysle, ze Tetro odrobi level, a partyzantka Xeretzy nie ma na co liczyc z expieniem.
No i tak jak wczesniej pisałem ...
stało sie to co sie miało stać . Tetro padł od wielkiego mistrza .
Feb 27 2006, 18:55:13 CET Killed at Level 116 by Xeretza and by Rukh'tall
@Tetro
Mówiłem ze to tylko kwestia czasu , od początku wiedziałem ze padniesz.
A gwarantuje ci to ze to nie jest ostatni raz. Grałem na galanie i wiem co potrafi Jejihev wiec szykuj sie na kolejna smierc i do zobaczenia w temple ! :]
I co nadal uwazasz ze wygracie te wojne? Szykuj sie na opuszczenie servera bo nigdy sie nie wyplacisz :)
Ach sorry chyba ze to twoj 10 letni brat grał któremu zostawiles na pare minut komputer
Misterio
27-02-2006, 21:50
Tetro przecie gra z bratem na wspule. Brat gra od 13~ do do 24 a potem Tetro hahahaha:D
Gregoire
27-02-2006, 22:18
Dzisiejsze fragi zrobione przez NG:
Xoreso
Feb 27 2006, 18:55:30 CET Killed at Level 62 by Rhu Inferno
Aracdy
Feb 27 2006, 19:02:52 CET Killed at Level 53 by Moothonost and by Rhu Inferno
Avenis
Feb 27 2006, 19:02:33 CET Killed at Level 66 by Moothonost
Fociu
Feb 27 2006, 19:03:05 CET Killed at Level 62 by Barzi'Grit and by Eon Aldarion
Kajzer the evil
Feb 27 2006, 18:55:24 CET Killed at Level 62 by Moothonost and by Xolorian
Kojko
Feb 27 2006, 19:02:29 CET Killed at Level 55 by Elmondo'Grit
Marax Sally
Feb 27 2006, 19:03:36 CET Killed at Level 55 by Xolorian and by Sabtos
Maxuna Elvan
Feb 27 2006, 19:02:50 CET Killed at Level 41 by Xolorian
Z NG padli dzis procz Tetro:
Rizz Tarindre
Feb 27 2006, 05:57:26 CET Killed at Level 47 by Avenis
Elmondo'grit
Feb 27 2006, 06:38:44 CET Killed at Level 70 by Xeretza
Jakie wnioski??
Wiec noobki nie podniecajcie sie jednym deadem Tetro Aureliusa, bo Xeretza padl 2 razy (nie wazne jak ale padl), a Mizaeron 3 razy.
Eon~ i kilka innych osob juz odrobilo level.
Czlonkow BM nie widze zeby ostro (jesli wogole) brali sie za expienie.
Xoreso
Aracdy
Avenis
Fociu
Kajzer the evil
Kojko
Marax Sally
Maxuna Elvan
Rizz Tarindre
Elmondo'grit
Jakie wnioski??
Wiec noobki nie podniecajcie sie jednym deadem Tetro Aureliusa, bo Xeretza padl 2 razy (nie wazne jak ale padl), a Mizaeron 3 razy.
Wes koles zastanów sie co piszesz :P Co z tego ile xeretza padl razy ? xer padl 2 a tetro 1 :/ tyle ze popatrz ilu juz u***al tetro a ilu Xer ... czy MIza...
Gregoire
27-02-2006, 22:43
Wes koles zastanów sie co piszesz :P Co z tego ile xeretza padl razy ? xer padl 2 a tetro 1 :/ tyle ze popatrz ilu juz u***al tetro a ilu Xer ... czy MIza...
Bolal dzisiejszy dzien??
Fragi mowia same za siebie, na poczaktu dawalem wieksze szanse Xer~, ale widze, ze to chyba byly chwilowe przeblyski, a czesc fragow BM zostala zdobyta dzieki backstable w NG.
Spostzeglem, ze poczatkowa euforia czlonkow BM zamienia sie w irytacje i agresje. Ciekawe czemu??
Zalujesz swojej decyzji??
Sifu M.S.
27-02-2006, 22:51
@Gregoire
Nie tyle zapomnialem, co nie wiedzialem ze po dedzie Tetra polecialy fragi dla NG. Wogole to stonuj troche czlowieku...
...a raczej wszyscy ztonujcie, przeciez wojna sie dopiero zaczyna, i wcale tak latwo nie bedzie jej wygrac dla zadnej ze stron. I chyba nie musze wcale mowic ze Del'Toro nie daje sie tak latwo pokonac, wystarczy przekazac passy postaci z BM do torosow, i juz zacznie sie robic nieciekawie, i tylko niech nikt nie mowi ze BM tego nie zrobi, nie raz widzialem takie manewry na wojnach. Nie nalzey takze zapominac o tym ze NG ma przewage liczebna, i lvl, czyli nie bedzie latwo ich definitywnie pokonac, wystarczy tylko spojrzec na to ze niektorzy czlonkowie BM sie wykupuja. Wystarczy jednak ze NG bedzie mialo zly okres i wiekszosc ludzi ktrzy im pomagali ze strachu przed huntem, odwroca sie od nich, i przestana im pomagac. Dziwi mnie tylko brak prpagandy ze strony NG, chociaz jak juz bylo powiedziane praktycznie nikt z Obsidianskiego NG nie gra na Kyrze. Mowie o tym tylko dlatego ze na Obsidi mielismy do czynienia z wszechogarniajaca propaganda, i na tibia.com, tibia.pl jak i w samej grze. A przychylnosc graczy to poterzna bron...
ludzie podniecaja sie ze tetro padl. jeden frag wygranej nie czyni. jakis sznurek do filmu z wojenki?
Nie nie żałuje i nigdy nie bede żałował tej decyzji, bo wole wogole nie grac na Kyrze niz patrzec na to co wyprawia NG . Grałem na wielu servach i nigdy nie widziałem większego PA. NG po prostu musi byc zniszczone i kazdy to chyba wie.Bo jesli nam sie nie uda to w przyszłości juz nikt nie zdoła tego zrobic.
P.S.NG jest żałosne, nawet nie oddają loota swoim ziomkom , którzy zginęli próbując nas dopaść, mam na myśli Safi~ wiec wiesz, N/C dla NG ;]
Morximal
28-02-2006, 07:02
Xoreso
Aracdy
Avenis
Fociu
Kajzer the evil
Kojko
Marax Sally
Maxuna Elvan
Rizz Tarindre
Elmondo'grit
Jakie wnioski??
oprocz tych fragow co podales padlo 5 osob ktore jeszcze nie byly w ng naprzyklad Arcticuz i pare innych ktorzy byly z nimi na priv kanale, od nas padl tetro bo zostal trapniety przez noobow i wtedy oni ruszyli go zabic po czym padli prawie wrzyscy co mieli pz locka, oprocz xeretzy ofcorse bo nikt go dogonic nie mogl :P
jaronosk
28-02-2006, 12:08
@Impalex
Nie nie żałuje i nigdy nie bede żałował tej decyzji, bo wole wogole nie grac na Kyrze niz patrzec na to co wyprawia NG . Grałem na wielu servach i nigdy nie widziałem większego PA
Zgadzam sie z tobą , ale również xaretza to pie**** PA, więc lejcie sie, zabijajcie jak najwięcej. Lepiej bedzie dla całej Kyry ;/
~Brax~
Wczoraj na ankh bylo zabawnie ;p troszke tylko laga mialem, gj NG =]
@Do tych wszystkich ktorzy mowia ze nie mam pvp
Hmm... gram w tibie 4ty rok i pvp sie zdobywa po prostu grajac, trzeba byc naprawde uposledzonym, zeby po takim czasie nie umiec sie bic ;p Moze nie jestem jakos wybitnie uzdolniony, ale swoje potrafie - zapraszam na kyra ;]
Co do ostatniego deda, lol ;d stalem pod depo, i mnie noobami z sd zabili ;] bylo ich wiecej niz dwoch ;]
Anyway ... We are the Next Generation, we aint scared to die.
No i tak jak wczesniej pisałem ...
stało sie to co sie miało stać . Tetro padł od wielkiego mistrza .
Feb 27 2006, 18:55:13 CET Killed at Level 116 by Xeretza and by Rukh'tall
@Tetro
Mówiłem ze to tylko kwestia czasu , od początku wiedziałem ze padniesz.
A gwarantuje ci to ze to nie jest ostatni raz. Grałem na galanie i wiem co potrafi Jejihev wiec szykuj sie na kolejna smierc i do zobaczenia w temple ! :]
I co nadal uwazasz ze wygracie te wojne? Szykuj sie na opuszczenie servera bo nigdy sie nie wyplacisz :)
Ach sorry chyba ze to twoj 10 letni brat grał któremu zostawiles na pare minut komputer
heheh ja padlem i to ma byc koniec wojny hahh.... xeretza padl 2 razy twoj mistrz a mizaeron 3 razy buhehe i wczoraj battle 10 - 1 wygralo ng :) aa i jeszcze jedno ng odrabia lvle i robi je np jinxz padl na 91 spadl na 90 a teraz ma 95 :D rhu zaraz 100 lvl z 97 heh a kto z bm odrobil cos ? albo lvl zrobil? nikt?
Kyra destroyer
28-02-2006, 23:34
heheh ja padlem i to ma byc koniec wojny hahh.... xeretza padl 2 razy twoj mistrz a mizaeron 3 razy buhehe i wczoraj battle 10 - 1 wygralo ng :) aa i jeszcze jedno ng odrabia lvle i robi je np jinxz padl na 91 spadl na 90 a teraz ma 95 :D rhu zaraz 100 lvl z 97 heh a kto z bm odrobil cos ? albo lvl zrobil? nikt?
Expijcie, expijcie, a wojny i tak nie wygracie....
Xeretzy drugi ded był od Miz~ więc nie możesz go zaliczyć do fraga NG :confused:
Btw. jak tam wynik dzisiejszczej bitwy ?
Medivh Shady
01-03-2006, 08:10
omg Valais znowu te same teksty jak na wojnie na arcani -.- "my sobie expimy , i odrabiamy lvl" , a te teksty "buahahah , hahaah ile ty masz lat , znowu robisz z siebie debila na forum -.- , ale t yto chyba lubisz.
Ng jest za bardzo pewna siebie i przegra tak jak to mialo miejsce na arcani. I nie wyjezdzaj mi z tekstami ze przeraliscie przez haki , bo kazdy wie dlaczego mieliscie haki :)
Sifu M.S.
01-03-2006, 10:06
@tetro
kto expi ten expi, jakos nie widze zebys ty lvl odrobil, strach ze Xeretza zalatwi ciebie tak jak ty jego, a moze juz nie jestes taki pewny wygranej. Jak masz chociaz troche jaj to ustaw sie z nim na duel, albo chcociaz wyznaczcie sobie termin open battle a nie mordujecie sie jak tchorze, po kilku na jednego.
pozatym to chyba dawno nie widziales calego BM, ich liczebnosc szybko rosnie, i jak tam twoi znajomi nadal masz ich tylu, czy juz sie powoli wykruszaja, ech tetro zebys nie robil z siebie takiego idioty, albo przynajmniej nie udawal ze nim jestes to mozliwe ze nikt by na ciebie nie najezdzal az tak jak teraz. tylko nie tlumacz ze to przez zazdrosc, a czego tu zazdroscic, tego ze miales najkrotszy rekord w historii tibii, tego ze ludzie nie maja do ciebie szacunku, zastanow sie chlopie, tibia to nie jest caly swiat, chociaz patrzac na to jak dlugo grasz, bo oczywiscie robisz to sam, to pewnie i jest.
@Medivh Shady
n/c
a ja powiem tak :
Xeretza nibyz del toro ale on nie ejst z DT to tylko pogloski znam go irozmawialem nim na vencie pare razy ...
Eon wspanialy lider na acani NG walczyloz FOsfikiem nie majac zadnej setki w gildii Fosfik sambyl 130 sorcem i chyba z 15 innych setek a mimo to walka byla wyrownana we fragach i gdybynam sie nie skonczyla aksa nie wiadomo jakby sie wojna zakonczyla :
Geo : taaa on sam nie wie czego chce zawsze taki byl i bedzie ... widac taka natura mlodziutkiego wilka :)
Ng no nie wiem szanuje NG bo to moi przyjaciele ale zauwazylem grajac na kyzre ze jak jest wojna to nie ma zgrania tzn wysokie lvl jak najbardziej ale te nizsze na czas wojny nagle starcily czas na gre ... nie mowie o wszystkich ale jednak jak ja walczylem na serverachz ng czy to obsidia czy arcania potrafilem 12 h czekac na massloga a tu nagle wojna i malo osobgra z ng :/
mysle ze wojna zakonczy sie rozejmem albo nieznaczna wygrana ktorejs ze stron ale nikt nikogo nie bedzie przeganial z serva tego jestem pewien :)
moge sie mylic jak zawsze to tylko moje zdanie
sorki za literowki ale mam 2 minutki do autobusu na univerek papa !!
Hero never die
Ng forever together
Sifu M.S.
01-03-2006, 11:58
Kiroy, pamietam cie z Obsidi, pomagales mi i mojemu ziomkowi, ale to nie czas i miejsce na to zeby o tym rozmawiac :)
Co do NG, widzisz sprawy wygladaja troche inaczej na Kyrze niz na Obsidi, poniewaz tam NG zadzilo niepodzielnie, a ich pvp bylo, i jest najlepsze jezeli chodzi o caly server. Co do PA ,Obsidianskie NG rozni sie troche od Kyrowskiego, chciaz nie powiem malo mieliscie do nich w szczytowych momentach swojej wladzy, nie wiem jak to jest naprawde ale wydaje mi sie ze NG na Kyrze to raczej zlepek frustratow, nie wroze im powodzenia, nawet jezeli wygraja ta wojne, beda nastepne, NG na Kyrze, moim zdaniem nie powinno rzadzic, to z Obsidi umocnilo sie na dobre, ale z Kyry mozna ich jeszcze wypedzic, wiec lepiej jak tak sie stanie.
W sumie to nic nie mam do ciebie, chociaz opinie rozne o tobie chodzily, ale NG niestety dalego jest od mitu Ery Zero walczacej o wolnosc na Arcani
@Medivh Shady
sam dobrze wiesz ze przegralismy tylko dlatego poniewaz shakowaliscie wszystkich sorcow od nas z gildi wiec sie zamknij pajacu haha :]
a co do tematu Xeretza ma napewno ma jedno z najlepszych pvp na servie jak nie najlepsze
ale te wojne i tak przegraja jest ich za malo
chcialbym zobaczyc Rhu Inefrno w akcji bo zawsze sie wychwala a jak cos sie dzieje to placic chce rotfl :D
Jeżeli wygra BM - to NG bedzie tępione az do skutku(wkoncu odejda). Wiec nie ma opcji pokoju/rozejmu. Albo zostanie na kyrze BM a NG zostanie wypedzone albo na odwrot. Czas pokaze BM rosnie w siłe, a NG sie kruszy...
Protarus
01-03-2006, 20:07
Rousen mnie zastanawia inna zecz. Na furorze Mestor~ nie zbyt tak lubiany, na kyrzy zas jest uwazany za jednego z najbardziej lubianych czyrzby "maly" klaps jaki dostal od pajacow cos zmienil?:faceoff:
A co do wojny to nie jest ona jeszcze przegrana ale faktem jest ze im dluzej trwa tym mniejsze szanse ma BM
Eon jest szefem ;d
wiadomosci z ostatniej chwili ;d
19:54 You see a dead human (Vol:10).You recognize Xoreso. He was killed by Eon Aldarion
19:58 You see a dead human (Vol:10).You recognize Mordrak Infestus. He was killed by Herineey.
Kyra destroyer
01-03-2006, 20:53
Eon jest szefem ;d
wiadomosci z ostatniej chwili ;d
19:54 You see a dead human (Vol:10).You recognize Xoreso. He was killed by Eon Aldarion
19:58 You see a dead human (Vol:10).You recognize Mordrak Infestus. He was killed by Herineey.
20:20 XxX (ktoś): bm przegralo ;/
20:20 XxX (ktoś): prawie all popadali
20:20 XxX (ktoś): nawet geo aldarion i mizaeron
20:21 XxX (ktoś): tylko xeretza nie padl
20:22 XxX (ja): a bedzie jeszcze bitwa ?
20:22 XxX (ktoś): nie
Ja się tylko modlę, żeby to był nieugaszony entuzjazm po przegranej bitwie...
Jeżeli jest inaczej to:
@Tetrocop:
- zmień podejście do gry jako lidera i rządzącego na serverze, bo inaczej sam Eon cie pogna
- zastanów się kogo zbierasz do rządzącej gildi... bo innaczej (patrz wyżej)
@Niros
To nie zmienia twojego wywalenia z servera przeze mnie
Żeby wyjść z tego jakoś z twarzą to pozostało mi tylko POGRATULOWAĆ WYGRANIA BITWY I (być może WOJNY)..... od samego początku nie byłem za N/G i dalej nie jestem, i nie będę napewno w trakcie tej wojy... jeżeli ona jeszcze trwa to niezmiennie rzyczę wam klęski !!!
Powtarzam jescze raz - RESPECT ZA WYGRANĄ BITWĘ - (tylko dla hlvl, bo pozostali to prawie że się nei logowali w ogóle......
Toowreck
01-03-2006, 21:03
Krecil ktos te bitwe? Jak tak to podajcie tutaj linka do filmu plz
pozdro
Za czasów kiedy grał Jejihev (dzisieszy Xeretza) na Galanie był pożądek. Były Gildie, który siłą były równe. Wszystko wyglądało jak kraina mlekiem płynąca (metafora taka). Złe czasy Galany nastały kiedy Xeretza (Jejihev) został zhackowany. Wszystko się rozpadło. Nie gram na Kyrze, ale i uważam, że jeżeli BM~ będzie "rządziła" Kyrą to nie bedzie takiego P.A (wiadomo na każdym świecie istnieje P.A etc.) :]
To tylko moja opinia. :p
Wiadomo jedno: czas pokaże.
Pozdro dla forumowiczów.
Kyra destroyer
01-03-2006, 22:23
Krecil ktos te bitwe? Jak tak to podajcie tutaj linka do filmu plz
pozdro
Nikt nie kręcił...
Gregoire
01-03-2006, 22:53
Co do filmiku to on jest:
http://rapidshare.de/files/14450143/ged_NgOwnAgain.rec.html (gg:http://rapidshare.de/files/14450143/ged_NgOwnAgain.rec.html)
Co do samej bitwy - BM dostalo w dupe, ze az milo patrzec szlo :D.
Chyba tylko "wielki i odwazny" Xeretza nie deadnal, gdyz pewnie pomyslal sobie, ze chlopaki z jego gildi swietnie dadza sobie rade sami.
I sie nie omylil, czlonkowie BM urzadzili nam swietny popis....
...ale to sobie sami obejrzcie B).
20:20 XxX (ktoś): bm przegralo ;/
20:20 XxX (ktoś): prawie all popadali
20:20 XxX (ktoś): nawet geo aldarion i mizaeron
20:21 XxX (ktoś): tylko xeretza nie padl
20:22 XxX (ja): a bedzie jeszcze bitwa ?
20:22 XxX (ktoś): nie
Ja się tylko modlę, żeby to był nieugaszony entuzjazm po przegranej bitwie...
Jeżeli jest inaczej to:
@Tetrocop:
- zmień podejście do gry jako lidera i rządzącego na serverze, bo inaczej sam Eon cie pogna
- zastanów się kogo zbierasz do rządzącej gildi... bo innaczej (patrz wyżej)
@Niros
To nie zmienia twojego wywalenia z servera przeze mnie
Żeby wyjść z tego jakoś z twarzą to pozostało mi tylko POGRATULOWAĆ WYGRANIA BITWY I (być może WOJNY)..... od samego początku nie byłem za N/G i dalej nie jestem, i nie będę napewno w trakcie tej wojy... jeżeli ona jeszcze trwa to niezmiennie rzyczę wam klęski !!!
Powtarzam jescze raz - RESPECT ZA WYGRANĄ BITWĘ - (tylko dla hlvl, bo pozostali to prawie że się nei logowali w ogóle......
o ****a niezle teksty eon to moj best friend z tibi i znam go w *** czasu zawsze bede za nim a on za mna ;] to nie ******* mi ze on mi cos zrobi
jak go nie znasz wogule
Bm Owned Wbilem 7 Fragow dzis :)
Kyra destroyer
01-03-2006, 23:36
o ****a niezle teksty eon to moj best friend z tibi i znam go w *** czasu zawsze bede za nim a on za mna ;] to nie ******* mi ze on mi cos zrobi
jak go nie znasz wogule
To masz super, tylko że ja znam Johana przypuszczam że ciut dłużej więć nie zaświecaj swoim noobostwem.... weź sobie do serca to co ci napisałem lepiej.... to nie groźba, to przestroga...
EDIT:
btw. noobie, ale właśnie zdałem sobie sprawę, że ty Pa jesteś.... Ooo... a to lider servera... ale z ciebie noob... DUEL ?? (jak takiś cwany to może rl duel ? - znam twoich "kolegów" z rl.. także chętnie mi ciebie wskażą!)
Kyra destroyer
02-03-2006, 01:11
Co do filmiku to on jest:
http://rapidshare.de/files/14450143/ged_NgOwnAgain.rec.html (gg:http://rapidshare.de/files/14450143/ged_NgOwnAgain.rec.html)
Co do samej bitwy - BM dostalo w dupe, ze az milo patrzec szlo :D.
Chyba tylko "wielki i odwazny" Xeretza nie deadnal, gdyz pewnie pomyslal sobie, ze chlopaki z jego gildi swietnie dadza sobie rade sami.
I sie nie omylil, czlonkowie BM urzadzili nam swietny popis....
...ale to sobie sami obejrzcie B).
po pierwsze... jaki twój nick ? bo znając życie to pewnie nie masz ani jednego fraga a chodzisz i tylko coś tam wrzeszczysz.... no ale nie ważne....
Fakt, xeretzy nie było i nie będę się starał nawet sobie wytłumaczyć dlaczego... powinien być !!! I to się zgodzę...
Stymże ja chciałem tylko zwrócić uwage wszystkich na wielkiego Tetrocopa... zauważcie że idzie on do przodu tylko i wyłącznie wtedy jak wszyscy raszują, a jak się rozgrywa równa walka to stoi on na samym końcu... Xolorian, który kręcił film, i który sam nie trzymał się przodu niełapie czasami wielkiego Tetro... to moim zdaniem tez nalezy wyjaśnić...
I mam jeszcze inne pytanie, na forum tibia.com, NG zalicza sobie fragi takie jak np. Xeretza zabity przez Miz~... a dlaczego ? Przecież to nie był frag NG, tylko Miz~ bląd i przez przypadek go zabił.. A kolejne fragi to osoby zabite w NG przez jej członków... czy możecie się puknąć w te zakute łby ?
I nie szczyćcie się zabiciem Mizaerona, wysoki lvl etc., jednak widać że on nie potrafi grać w Tibię... także nei wiem czy jest się czym chwalić....
A na zakończenie:
CZY WY NAPRAWDĘ MYŚLICIE ŻE WYGRACIE WOJNE ZE SZWEDAMI ??
Morximal
02-03-2006, 06:22
To masz super, tylko że ja znam Johana przypuszczam że ciut dłużej więć nie zaświecaj swoim noobostwem.... weź sobie do serca to co ci napisałem lepiej.... to nie groźba, to przestroga...
EDIT:
btw. noobie, ale właśnie zdałem sobie sprawę, że ty Pa jesteś.... Ooo... a to lider servera... ale z ciebie noob... DUEL ?? (jak takiś cwany to może rl duel ? - znam twoich "kolegów" z rl.. także chętnie mi ciebie wskażą!)
po twoim postach na tym forum Eon by sie napewno nie przyznal ze cie zna hehe btw w Bm jest tylko 5 szwedow reszta to polacy ktorych Xeretza i Geo tak nienawdzia=] apropo Geo osobiscie nic do niego nie mam ale na obsidi wy***al 70% polakow z serva ;d
Morximal
02-03-2006, 06:29
po pierwsze... jaki twój nick ? bo znając życie to pewnie nie masz ani jednego fraga a chodzisz i tylko coś tam wrzeszczysz.... no ale nie ważne....
Fakt, xeretzy nie było i nie będę się starał nawet sobie wytłumaczyć dlaczego... powinien być !!! I to się zgodzę...
Stymże ja chciałem tylko zwrócić uwage wszystkich na wielkiego Tetrocopa... zauważcie że idzie on do przodu tylko i wyłącznie wtedy jak wszyscy raszują, a jak się rozgrywa równa walka to stoi on na samym końcu... Xolorian, który kręcił film, i który sam nie trzymał się przodu niełapie czasami wielkiego Tetro... to moim zdaniem tez nalezy wyjaśnić...
I mam jeszcze inne pytanie, na forum tibia.com, NG zalicza sobie fragi takie jak np. Xeretza zabity przez Miz~... a dlaczego ? Przecież to nie był frag NG, tylko Miz~ bląd i przez przypadek go zabił.. A kolejne fragi to osoby zabite w NG przez jej członków... czy możecie się puknąć w te zakute łby ?
I nie szczyćcie się zabiciem Mizaerona, wysoki lvl etc., jednak widać że on nie potrafi grać w Tibię... także nei wiem czy jest się czym chwalić....
A na zakończenie:
CZY WY NAPRAWDĘ MYŚLICIE ŻE WYGRACIE WOJNE ZE SZWEDAMI ??
ehehe sam sie puknij w swoj leb jesli ktos pada na battle to jest to frag czyz nie?, Xeretza padl jak atakowali Jinxza, dostal pare boltow od jinxza i ue od miza wiec ja uwazam ze ten frag powinien sie liczyc, apropo twojego zachowania i komentarzy po 1 od kiedy wojne sie wygrywa fragami? po 2 czy masz jakies doswiadczenie w tibi bo ja widze ze twoja znajomosc tibi opiera sie glownie na mysleniu "jesli bedzie war ze swe to odrazu sie poddajmy" widzisz drogi kolega walczylem w 4 wojnach na arcania przeciwko swe i wrzystkie wygralismy poczym dolaczylem sie do 5 wojny i przegralismy hehe tak czy siak wiele nas przeszlosc nauczyla i pozwoli nam wygrac wojne na kyrze od samego poczatku serva bylo wiadomo ze bedzie wojna z DT nie bylo wiadomo tylko ilu ich bedzie,a no i jeszcze raz wroce do twojej znajomosci z Eonem bo uwazam ze skopiowales jego imie chyba se stronki zeby zaszpanowac na tym forum co uwazam za calkowicie nie stosowne. I wyobraz ze mam gdzies moja pisownie tak jak wczesniej krytykowales Tetro, wiec nie produkuj sie z komenatarzami ze tam powinno byc "ó" zamiast "u". Nara
@Medivh Shady :
wiesz ja pamietam ze geddarm zabil fosfika tzn mial fraga , Bismilah tez mial mnostwo fragow ale wybacz o twoich nie pamietam .... wylazles z pz jak niebylo fosfika kiedys ??? aaa taaa racja wyszedles po manasy w AB ... wiec nie kompromtuj sie i miej odrobine honoru ... ja jak teraz sie loguje noob charem na arcanie to fosfik zawsze ze mna pogada przywita jak ma chwile czasu choc bylismy zazartymi wrogami ... widac jednak stac go na troche dojrzalosci i szacunek dla ludzi .. ty sie szczycisz zwyciestwem choc nie miales w tym zadnego udzialu :)szkoda mowic ale jednak w wojnie NG a potem w Ez i geddarm i Bis to niebo a ziema do ciebie ... wiec skoncz prosze i zabieraj stad twoje mazaki i idz do innej piaskownicy bo tutaj tylko smrodu narobiles ..... :/
HailBis
Hail Geddy
Hail Ng
Hail Rexsi :D
ehehe sam sie puknij w swoj leb jesli ktos pada na battle to jest to frag czyz nie?, Xeretza padl jak atakowali Jinxza, dostal pare boltow od jinxza i ue od miza wiec ja uwazam ze ten frag powinien sie liczyc, apropo twojego zachowania i komentarzy po 1 od kiedy wojne sie wygrywa fragami? po 2 czy masz jakies doswiadczenie w tibi bo ja widze ze twoja znajomosc tibi opiera sie glownie na mysleniu "jesli bedzie war ze swe to odrazu sie poddajmy" widzisz drogi kolega walczylem w 4 wojnach na arcania przeciwko swe i wrzystkie wygralismy poczym dolaczylem sie do 5 wojny i przegralismy hehe tak czy siak wiele nas przeszlosc nauczyla i pozwoli nam wygrac wojne na kyrze od samego poczatku serva bylo wiadomo ze bedzie wojna z DT nie bylo wiadomo tylko ilu ich bedzie,a no i jeszcze raz wroce do twojej znajomosci z Eonem bo uwazam ze skopiowales jego imie chyba se stronki zeby zaszpanowac na tym forum co uwazam za calkowicie nie stosowne. I wyobraz ze mam gdzies moja pisownie tak jak wczesniej krytykowales Tetro, wiec nie produkuj sie z komenatarzami ze tam powinno byc "ó" zamiast "u". Nara
Zgadzam się z tobą
pitt6ull
02-03-2006, 11:15
Powiem wam ,że całe NG z obsidi przeszlo w stan retired. Bardzo możliwe ,że po to by pomóc kolegom z kyry. Nie dajcie im rozwalić kolejnego serwa. NG są bardzo podstępni, maja dobrą propagandę ale jeśli ich opozycja przegra umieszczają swoich szpiegów w gildiach i zabijają np za posądzenie za PA na GC. Ogólnie mają jedną zasadę, przejąć władzę na serwie , walnąć anhilatora i demon helmet questa a później rozwalić świat. Zdarzyło się to już na kilku serwerach.
@Kyra Destroyer
Po co tetro ma sie pchac do przodu jezeli moze stac z tylu i strzelac z sd nie obawiajac sie trapa? Jak bys nie zauwazyl to jest to mag a nie rycerz. Zlosc za przegrana bitwe(wojne?) przemawia przez ciebie i chyba nie wiesz co piszesz.
thewojtek
02-03-2006, 15:29
po twoim postach na tym forum Eon by sie napewno nie przyznal ze cie zna hehe btw w Bm jest tylko 5 szwedow reszta to polacy ktorych Xeretza i Geo tak nienawdzia=] apropo Geo osobiscie nic do niego nie mam ale na obsidi wy***al 70% polakow z serva ;d
****a nasptepny, skad wiesz ze Xeretza nienawidzi polaków?!
wiec STFU!
wiec STFU!
ja np wiem ze nienawidzi polakow i jest PA.
za czasow gdy gralem jeszcze na galanie huntowal mnie i moich kolegow za to ze bylismy polakami(nic mu nie zrobilismy, ani zadnego jego przyjaciela itp nie zabilismy, nawet go nie znalismy).
@wojna
jestem pewien ze wygra NG i zycze im tego zwyciestwa.
@ged
jesli tu zagladasz to ciekawi mnie to czy pamietasz Kharima z Arcanii?? jeszcze Ci wisze 3 bpki hmmow:D
Morximal
02-03-2006, 16:36
wiec STFU!
zeby tylko ktos wam mogl przetlumaczyc rozmowe nagrana w formacie mp3 miedzy Geo, Godis a Xeretza na ventrilo na temat polakow, eh ale ale wtedy by nie bylo wojny i by bylo nudno :P
Powiem wam ,że całe NG z obsidi przeszlo w stan retired. Bardzo możliwe ,że po to by pomóc kolegom z kyry. Nie dajcie im rozwalić kolejnego serwa. NG są bardzo podstępni, maja dobrą propagandę ale jeśli ich opozycja przegra umieszczają swoich szpiegów w gildiach i zabijają np za posądzenie za PA na GC. Ogólnie mają jedną zasadę, przejąć władzę na serwie , walnąć anhilatora i demon helmet questa a później rozwalić świat. Zdarzyło się to już na kilku serwerach.
nastpeny gowno wie a -*******i bzdury lol
Kyra destroyer
02-03-2006, 20:48
@Kyra Destroyer
Po co tetro ma sie pchac do przodu jezeli moze stac z tylu i strzelac z sd nie obawiajac sie trapa? Jak bys nie zauwazyl to jest to mag a nie rycerz. Zlosc za przegrana bitwe(wojne?) przemawia przez ciebie i chyba nie wiesz co piszesz.
No zgadza się, jest magiem i powinien się trzymać z tyłu, no ale chyna nie za innymi magami i druidami... akurat miedzy tymi wokacjami powinien przodować i stać za rycerzami żeby odpowiednio kierować wojną. Co z tego, że ma 7 fragów z jednej bitwy... na takim levelu to nic dziwnego, wiadomo że wali potężne hity i jezeli jest w grupie co wali to nie trudno się domyśleć, że jeden z dwóch ostatnich hitów będzie jego.
Zgadzam się - przemawia(-ła) przeze mnie złośc po przegranej bitwie :)
Kontynując pierwszy wątek, to zobaczcie jak Tetro ginie w Ankrahmun... no niech ktoś powie, że nie padł jak noob... :confused:
Pozrd~
prawda taka ze i Geo i Xeretza zazdrosni o lvl Tetro i jedni mowia ze sharuje inni ze nie ale jednak czy oni sami nie sharuja ?? wiem to bo ich znam :P jak to ktos kiedys powiedzial " kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien " a wiec dla mnie to zalosne chcac wykopac jakis polakow z serva i prosic sie o pomoc innych ... nie oczekujcie od nich wdziecznosci niestety life is brutall ... a co do BM widzialem filmik i Xeretza pisze " RUSH THEM " a rycki uciekaja pierwsze do tylu ... jednak Shyan to klasa sama dla siebie i mowcie co chcecie ale on potrafi w tibii czynic cuda :) i naprawde nawet jak ma noobow w gildii ( nie mam na mysli NG !! ) tylko ogolnie to jak sie go sluchaja to naprawde potrafi zrobic wiele jak na Arcani :) i dowod dal wczoraj :) i mowcie co chcecie nie szanujcie Tetro czy tam kogos kogo chcecie :) ale jednak BM wam powie ze NG to legenda w tibii jedna z wielu ale jednak legenda i w moim miescie naprawde wiele osob slyszalo o NG i nie wierza mi ze jestem jednym z nich :) ( bo jesli powiedza ze ng to cioty to co dopiero BM msuza byc za cioty :D ) z calym szacunkiem dla BM:)
Pitt : wiesz masz racje na Obsidii Ng pzresadzilo ale wiesz jakbys byl kiedys high lvl moze bys nas ocenial inaczej i rozumial postepowanie wysokich lvl bo pkt widzenia zalezy od pkt siedzenia :) a ci " Pod wozem " zawsze nazrekaja na woznice :) takze latwo obsmarowywac kogos na forum trudniej pokazac cos w grze wiec proponuje expic i wtedy wypowiadac sie na czyjs temat :)
pozdrawiam wszystkich na forum :) i zycze powodzenia w tibii :) niech moc bedzie z wami :)
Lord Wlodek
02-03-2006, 22:45
Tetro padl jak noob :) Che zeby NG dostalo wp#$%& i poszlo z kyry idac do ankh dp widzialem jak gonia w 10 kogos z Bm i nawet z sd trafic nie umiac a on specjalnei unikow nie robil jesli tp jest dobre pvp to n/c
Obejrzal bym filmiki z wojny. Poprosze o jakis sznurek a moze ktos sie pokusi o jakies dobre wmv? Xeretza atakuje (atakowal) prawie kazdego Polaka z rsem. Nie lubi naszej nacji i nie ma sie co sprzeczac. Aktualnie sa mu potrzebni do wygrania wojny a przynajmniej do jak najdluzszej walki.
@Kyra D~ Chociaz byles szczery :P
Tetro padl jak noob :) Che zeby NG dostalo wp#$%& i poszlo z kyry idac do ankh dp widzialem jak gonia w 10 kogos z Bm i nawet z sd trafic nie umiac a on specjalnei unikow nie robil jesli tp jest dobre pvp to n/c
heh 1 bitwa 10-1
2 bitwa 18-2
i dzisiaj 6-0
i ty gadasz ze ng z sdkow trafic nie umia to co dopiero bm :P? jak tak dostali na battle heh noob blz
Sifu M.S.
02-03-2006, 23:15
Jak tak patrze na cala sytuacje na Kyrze, to wyjdzie na to ze polacy ,jak zwykle zreszta znowu maja w plecy... Jak wygra BM ,czego bym chcial, ale w sumie jestem juz zrazony po Obsidii do NG, to Xeretza dokladnie pasuje tutaj cytat z jednego z moich ulubionych filmow, gdy Marcelus Walles mowi "zrobie ci z d*** jesien sredniowiecza" i tak pewnie bedzie. Gdy wygra NG bedzie sie mscic na polakach za udzial w wojnie po stronie BM. Najrozsadniejsz sprawa byloby prawdopodobnie przeczekanie sytuacji, a gdy wymorduja sie nawzajem wziecie spraw we wlasne rece, chociaz na to juz jest pewnie za pozno.
Pozostaje tylko stworzenie silnej przeciw wagi dla Xeretzy w samym BM, tylko bez szumnego o tym rozpowiadania.
A do niezaprzeczalnych sukcesow BM nalezy to ze czlonkowie NG przestali odrabiac lvl, chociaz smutna prawda jest taka ze pvp BM nie jest najwyzszych lotow, ale nigdy nie mow nigdy, wojny nie wygrywa sie jedna bitwa, nawet ilos fragow jest malo istotna, Xeretza nie ma w tym momeci nic do stracenia, poniewaz w razie przegranej na Kyrze bedzie spalony, wiec bedzie walczyl do konca. Chociaz przy jego predkosci robienia lvl przeniesc sie na nowy serwer to pestka ;)
Jak tak patrze na cala sytuacje na Kyrze, to wyjdzie na to ze polacy ,jak zwykle zreszta znowu maja w plecy... Jak wygra BM ,czego bym chcial, ale w sumie jestem juz zrazony po Obsidii do NG, to Xeretza dokladnie pasuje tutaj cytat z jednego z moich ulubionych filmow, gdy Marcelus Walles mowi "zrobie ci z d*** jesien sredniowiecza" i tak pewnie bedzie. Gdy wygra NG bedzie sie mscic na polakach za udzial w wojnie po stronie BM. Najrozsadniejsz sprawa byloby prawdopodobnie przeczekanie sytuacji, a gdy wymorduja sie nawzajem wziecie spraw we wlasne rece, chociaz na to juz jest pewnie za pozno.
Pozostaje tylko stworzenie silnej przeciw wagi dla Xeretzy w samym BM, tylko bez szumnego o tym rozpowiadania.
A do niezaprzeczalnych sukcesow BM nalezy to ze czlonkowie NG przestali odrabiac lvl, chociaz smutna prawda jest taka ze pvp BM nie jest najwyzszych lotow, ale nigdy nie mow nigdy, wojny nie wygrywa sie jedna bitwa, nawet ilos fragow jest malo istotna, Xeretza nie ma w tym momeci nic do stracenia, poniewaz w razie przegranej na Kyrze bedzie spalony, wiec bedzie walczyl do konca. Chociaz przy jego predkosci robienia lvl przeniesc sie na nowy serwer to pestka ;)
a powody przestania odrabiania lvli mogą być 2:
1 ng sie boi wyjsc z pz
2 ng dawno odrobilo i niema juz co odrabiac
hmm.....
aha, i czemu "polacy [jak rozumiem - wszyscy polacy] jak zwykle zreszta znowu maja w plecy" skoro po obu stronach polacy stanowią wiekszosc?
@ged
jesli tu zagladasz to ciekawi mnie to czy pamietasz Kharima z Arcanii?? jeszcze Ci wisze 3 bpki hmmow:D
pewnie ze pamietam ;)
co u ciebie? grasz gdzies?
ps: jak cos to wiesz gdzie mnie znalezc ;p
Sifu M.S.
03-03-2006, 08:07
@up
Dlaczego maja w plecy, dlatego ze teraz dochcodzi do bratobujczej walki miedzy nimi, uzasadnionej ale bratobujczej. Gdy wygra BM i sprawdza sie pogloski o tym ze Xeretza to rasista, to bedzie my mieli przechlapana, poniewaz polazy z NG beda mieli hunta, a inni poprostu za niewinnosc, a na koniec zabierze sie za polakow w swojej gildii. Gdy wygra NG bedzie tak jak teraz... czyli do bani, i znowu polacy beda mieli hunta za to ze poprierali Xeretze, poniewaz wiekszosc jego gildii to polacy. I prosze mi nie mowic ze w Tibii nie ma narodowosci, poniewaz ona jest, jest wszechobecana, jednym z podstawowych pytan jakie slysze sa niewybreden br? pl? czy swe? ,do tega sa nacjonalisci, nie rasisci, tylko nacjonalisci pragnacy pokazac ze ich kraj jest najlepszy, gnebiac graczy z innego kraju, i niestety tak sie jakos sklada ze w czolowce graczy zawsze znajdzie sie ktos taki, a jego poglady sa na reke tym ktorzy chca sie szybko wzbogacic.
Lord Wlodek
03-03-2006, 09:08
heh 1 bitwa 10-1
2 bitwa 18-2
i dzisiaj 6-0
i ty gadasz ze ng z sdkow trafic nie umia to co dopiero bm :P? jak tak dostali na battle heh noob blz
Kto noob ten noob ja mnie gonilo IA(najpoteznijsza glidia na eterni)to jakos przzylem liczac ze np.spash po 400+ z sd pozneij trapi mnie na 15 min ja leczac sie czekalem na kumpli przyszli zaczeli mnie leczyc ja laduje mane, all sd'ki w trapujacych ue i uciekasz ja na twoim miejscu walil bym ue moze i bylby ban alke nie ded >.< ale ty wiezysz w umiejetnosci swoich sharerow wiec spox aha i mam pytanie jak cie trapli to stal tam ktos z n-g(nie pamietam nicka)stal i sie patrzyl zamiast ci pomoz myslalem ze wielkie n-g leczy sie nawzajem a co dopiero w trapie chyba ze im uhow bylo szkoda to n/c
aha tak poza tym dawna wojna na forterze
Fear-17 fragow
Exodus-4 Fragi
A wojne wygralo exodus (niestety) wiec fragi to nie wszystko
Gregoire
03-03-2006, 09:14
Polacy znajdujacy sie w BM sa tylko narzedziem w rekach xeretzy.
Mowicie, ze jesli wygra NG to bedzie PA i beda sie mscic.
A jak wygra BM to nie beda sie mscic???
Xere~ i Miza~ sa jednymi z najwiekszych PA, zwlaszcza w stosunku do Polakow. Jesliby Bm wygralo wojne, owe narzedzia = polaczki przestana byc po jakims czasie uzyteczne - dopoki bedzie malo szwedow, xere~ bedzie im wmawiac, ze sa potrzebni.
Polacy w BM powinni kulturalnie porozmawiac z kims kompetentnym z NG, powiedziec, ze popelnili blad i wynegocjowac jak najmniejsze paymentsy (i nie mowcie nic o lojalnosci, bo wielu z was "pokazalo" wasza lojalnosc w stosunku do NG - prosta i stara taktyka - nie idzie nam dobrze wiec idziemy do wygrywajacej strony).
Nawet gdyby po ewentualnej wygranej wojnie przez BM, Polacy mieliby jakas wladze to ta wladza bedzie tylko iluzoryczna i przejsciowa.
Fallener'ek
03-03-2006, 09:22
No szczerze to bym wolal zeby wygrali polacy...a nie szwedzi.Ale z drugiej strony nie cierpie N-G ani EZ...to sa nooby i w ogole...n/c na ich temat...;)
Kto noob ten noob ja mnie gonilo IA(najpoteznijsza glidia na eterni)to jakos przzylem liczac ze np.spash po 400+ z sd pozneij trapi mnie na 15 min ja leczac sie czekalem na kumpli przyszli zaczeli mnie leczyc ja laduje mane, all sd'ki w trapujacych ue i uciekasz ja na twoim miejscu walil bym ue moze i bylby ban alke nie ded >.< ale ty wiezysz w umiejetnosci swoich sharerow wiec spox aha i mam pytanie jak cie trapli to stal tam ktos z n-g(nie pamietam nicka)stal i sie patrzyl zamiast ci pomoz myslalem ze wielkie n-g leczy sie nawzajem a co dopiero w trapie chyba ze im uhow bylo szkoda to n/c
tylko zauwaz ze tetro jest sorcem i ma wiele hp mniej niz ty. z tym ue to nie dobry pomysl, poniewaz jak widziales mial mana shielda wlaczonego i nawet jesli mialby mane na ue to po rzuceniu czaru zostalo by mu max 100-200 many i by byl praktycznie bezbronny. i jakbys ogladal uwazniej filmik to bys zobaczyl, ze tamten gosc z ng nie mogl go leczyc bo miejsce w ktorym stal tetro bylo zasloniete przez mur i jedyne co mogl zrobic to walic z sdkow w goscia, ktory blokowal tetra.
@Gedd
tak sobie czasem pogrywam(max 1h dziennie) czekajac na Gothica 3 i Obliviona xD
powodzenia w wojnie
Hail NG!
Mission Arz
03-03-2006, 11:42
Trochę mnie tu nie było:baby:
****a NG sporo fragów nabiło.Szkoda ale mimo wszystko wierze w BM.Galt'ar, widzę że nowa gildia heh.NG się kurczy coś:) Ale Xere~ i tak ci w*******ił:]A w BM coraz więcej osób:]
HAIL BM
Lord Wlodek
03-03-2006, 11:59
Karrith zauwaz ze ja tez jestem sorcem :) a ten kolo z N-g mogl stanac na przeciwko tetra i go uhac a nie stac i w hu..a leciec dal sie noobowsko trapnac i taka jest prawda 60+ knight go pophnol on sie uwolnil i znow go przesunol nie wiem jakim cudem ja jzu bym byl ze 10 kratek wyzej nie wiem moze tetro ma slabe ownera do pvp albo brat mu pilnowal :)
Morximal
03-03-2006, 14:43
@up
Dlaczego maja w plecy, dlatego ze teraz dochcodzi do bratobujczej walki miedzy nimi, uzasadnionej ale bratobujczej. Gdy wygra BM i sprawdza sie pogloski o tym ze Xeretza to rasista, to bedzie my mieli przechlapana, poniewaz polazy z NG beda mieli hunta, a inni poprostu za niewinnosc, a na koniec zabierze sie za polakow w swojej gildii. Gdy wygra NG bedzie tak jak teraz... czyli do bani, i znowu polacy beda mieli hunta za to ze poprierali Xeretze, poniewaz wiekszosc jego gildii to polacy. I prosze mi nie mowic ze w Tibii nie ma narodowosci, poniewaz ona jest, jest wszechobecana, jednym z podstawowych pytan jakie slysze sa niewybreden br? pl? czy swe? ,do tega sa nacjonalisci, nie rasisci, tylko nacjonalisci pragnacy pokazac ze ich kraj jest najlepszy, gnebiac graczy z innego kraju, i niestety tak sie jakos sklada ze w czolowce graczy zawsze znajdzie sie ktos taki, a jego poglady sa na reke tym ktorzy chca sie szybko wzbogacic.
problem w tym ze rzaden z polakow BM nie byl nawet moim znajomym no moze oprocz Kajzera bo bylem z nim raz na hero , w sumie to nie ma osoby w BM za ktora bym byl w stanie oddac wrzysko co mam w tibi natomiast w ng jest takich osob CONAJMNIEJ 20 =] i naprawde od poczatku serva gramy tym samym teamem , kumplami z arcania/obsidia i jest dobrze, musze przyznac ze malo mam innych kumpli na Kyrze :P
Morximal
03-03-2006, 14:50
aha tak poza tym dawna wojna na forterze
Fear-17 fragow
Exodus-4 Fragi
A wojne wygralo exodus (niestety) wiec fragi to nie wszystko
smieszny jestes wolal bys zrobic bana na rok niz pasc raz? tetro jest potrzebny w tej wojnie wiec ban nawet na tydzien zwiekszyl by morale BM pozatym w czasie tygodnia moze bez problemu zrobic kilka lvli podczasz gdy padajac traci 70 %
Nataniel
03-03-2006, 15:26
Po co rozkminiacie jakes głupoty lepiej pomyslcie jak objac wladze na kyri.
Tylko plx nie zrobcie tak jak na Aurerze, ze Polacy podziela sie miedzy te dwie najwieksze glidie i beda walczyc pomiedzy soba az sie wysieka i wladze obejma szwedzi bo to glupota. Zjednoczcie sie i sami wyplecie z tego serwera niepotrzebne elemety, ktore moga pozniej wam zaszkodzic. W jednoscie sieła.
Lord Wlodek
03-03-2006, 16:00
smieszny jestes wolal bys zrobic bana na rok niz pasc raz? tetro jest potrzebny w tej wojnie wiec ban nawet na tydzien zwiekszyl by morale BM pozatym w czasie tygodnia moze bez problemu zrobic kilka lvli podczasz gdy padajac traci 70 %
Ekhm Tetro i tak tam nic nie robi cala robote robia jego "psy" wiec nawet ban na 7 dni bylyby az tak duz astrata ma duzo fragow bo ma duzy lvl proste, a co do morali to przeciez zabiecie najwiekszego lvl na kyrze oraz "dowódce" Ng tez poprawia morale....
Aha i z tego co widze to Ng zmniejszylo obroty z expieniu tetro (lub jeden z ownerow) nie odrobil jeszce lvl'a o0
Hemp Gru
03-03-2006, 16:11
Po co rozkminiacie jakes głupoty lepiej pomyslcie jak objac wladze na kyri.
Tylko plx nie zrobcie tak jak na Aurerze, ze Polacy podziela sie miedzy te dwie najwieksze glidie i beda walczyc pomiedzy soba az sie wysieka i wladze obejma szwedzi bo to glupota. Zjednoczcie sie i sami wyplecie z tego serwera niepotrzebne elemety, ktore moga pozniej wam zaszkodzic. W jednoscie sieła.
Przecierz Polcy są już razem ; p
pitt6ull
03-03-2006, 22:10
nastpeny gowno wie a -*******i bzdury lol
Sam gowno wiesz, ciagle tam walcze (moze nie postacia z profilu ale inna). Kiroy obiecywal ze nam, starym ludziom da spokojnie zrobic ostatnie questy i skonczyc z tibia. Niestety tak jak sadzilem ng zaczelo zabijac i naszych. Totalne gowno wiesz, bo ich trza gnoic od poczatku, ale spokojnie jeszcze moi znajomi wroca. Kiroy sie za swoim NG zarzekal sie ale zaczeli zabijac bez powodu ludzi ktorzy ich lvl doganiali.Popatrz na Obsidie, ilu tam graczy gra obecnie ? Ng lubi wojny, dla wojen zyje, bo zasrana goniarzernia (naszczescie z wiekszym iq niz ty ) zabardzo lubi wladze. Rozwalili pkujac turniej szachowy na obsidi (a taki turniej to prawdziwy styl rpg) i nie chodzi tu o narodowosc. Chodzi o podejscie do gry. Dla mnie gracze sie dziela na PA i nie pA,a nie na swe i pl. Jak gowniarzu dorosniesz i nauczysz sie czegos o zyciu podwazaj moje zdanie. Kiroy wybacz , przed smiercia ryby chcialem z toba wypic ale jesli nawet twoj rl brat pomogl go za***ac (bo ktorys z was mu ten kociol wrzucil) to dla mnie nie jest wytlumaczenie (moj rl brat mimo ze ma juz 35 lat jesli by zabil kogokolwiek moja postacia to by zeby przez tydzien zbieral chociaz nie ma na to szans bo primo nie wie co to tibia, secundo nie ma passow). Szkoda że texty sol nie mialy potwierdzenia w twoim zachowaniu. Gra sie skonczy, tibia sie znudzi ale rl kumpli juz tak latwo nie odzyska.Kiroy pozatym duzo nieodstawales lvlem chociaz jak wiesz ja nigdy nie dzielilem konta, wez na to poprawke. Moglem sie do was raz podlaczyc ale nie chcialem bo rl kumple zawsze sa wazniejsc. AAAAA i latwo mi ocenic woznice ,bo venezuelczycy gdzie gralem na shiverce lepiej rzadzili na shiverze niz wy tutaj (po 3 miechach obsidi mielismy gorsze ceny na obsidi niz na shiverze ktora istniala ponad 6 miechow dluzej) . Ng nigdy nie zalezalo na serwerze wladza to jedyne co ich podnieca.
Eldyn zrob sobie badania na IQ, bo może nie umiesz pisać a o tym nie wiesz ;]
WLasnie wiec dlaczego mialem trzymac np z BOOM skoro kumple rl Vixi Lady szikaka i reszta sa w NG ?? najlepsi rl kumple to ng :) a reszta ziomali z ng tez mnie nie zawiedli ... widizsz dla ciebie sa wazniejsi rl kumple a ja mialem ich zostawic i nie lizac dupy swe wedlug was ...skoro sam wybierasz rl kumpli to czemu mi sie dziwisz ze tez ich wybralem .... a co do NG ... ja przyznaje racje przecholowali :) ale wiesz mowilem to nie raz ...na obsidii ng nie mialo przeciwnikow :/ raz ktos padli od razu retired albo nawet nie padl wystarczyl kick z kopalni i od razu retired :/ wiec wiesz nie dziwie sie chlopakom ze im sie nudzilo :/skoro nikt nie potrafi im stawic czola :/ ale to racja ng to PA ... nie kryje tego najbardziej mi zal lolika ALgothina i Ludu Scorpiona ... oni jeszcze jako dorosli ludzie maja Honor ,a na kyrze Ng tez umie o swoj tylek zadbac wie kogo tepic i tyle :) i iwesz kazdyi tu i na obsidii robi wszystko dla bezpieczenstwa swojego :)nikomu w tibi nie ufaj tylko starym ziomom lub rl ziomom :) i tetro dobrze robi ze zabil xeretze mimo ze ze ejst niby PA ale xeretza nie umial trzymac jezyka za zebami : sam wiedzial 4 dni przed akcja ze cche zabic tetroo wiec tetro wybral slusznie uprzedzi lxeretze :P
P.S moze i przez ciebie wolfyzostaly kickniete mogliscie z namizradzic serverem :) ale TY invitnales polowe boomu !! czyli invitnales polowe naszych wrogow i jak ty chciales zyc z ng w spokoju ??? polecam logiczne myslenie taka pozycje :)
HAIL NG:faceoff:
Hail Rexsi:faceoff:
pitt6ull
04-03-2006, 00:36
Kiroy rownie dobrze mogli by expic sobie w spokoju, i polączyc sie z namik kiedy bysmy chciali przejac serwer ale wiesz czemu tego nie zrobilismy?? Bo nigdy nie chcielismy serwa dla siebie. Jako warunek przyjecia do nas postawilismy zaplate NG, bo nigdy nie chcielismy wojny (my naprawde gramy 4 fun ).
Kiroy pieprzysz glupoty, mozesz bronic NG jak chcesz ale te gnoje nigdy nie chca serwa do konca, osiagna wladze , wytluka zagrozenie i pier.... serwer. To niestety cala prawda o NG. AAAA i pozdrow sol ze cie poparla po trapie na bogu winego rybie (chcial ino dopic szybko setke).Ty jestes dla mnie zwyklym pionem ale ona wipinajac sie na nas pozbyla sie rl friendow w imie gownianej gry. Trza przyznac ze jestes mistrzem klamstw , studia dla aktorow w lodzi czekaja ;] GL in rl.
Lord Wlodek
04-03-2006, 10:53
Dzis o 12.00 bendzie bitw ja se postoje i bende uhal Bm... \,,,/
ehh niech bedzie te oczyszczenie, i niech wyszscy z NG paną, bedą siedzieć na rooku, przyklad ich hamstwa, juz nie raz widzialem, wpada taki h** mowi leave or die, mowisz die, przychodzi drogi smieć i Cie zabija, Mam nadzieje ze wszyscy zgnija w tej gldi, MB ma mniejsze szanse na wygrana, ale, jezeli NG bedzie sie dalej tak, zacowywac, to duzoo ludzi bedzie przeciwko nim,
PS. Gdzies na forum czytalem wywiad z tetro, tak naklamal ze, w sumie to mowil ze jego gildia bedzie pilnowac porzadku, ale to jeden wielki stek brzur i klamstw ...
Gargusiekk
04-03-2006, 20:04
Powiem tak, jak tak dalej to sie bedzie ciaglo to Kyra bedzie serverem War wiecznego tak jak Azura cos na ten temat wiem ;p
Sifu M.S.
04-03-2006, 21:49
@ Lord Wlodek
chyba BM nie poszla ta dzisiejsza bitwa... to juz chyba koniec BM, wojna chyba szybko dobiegnie konca, ech tak to bywa, nie zawsze sie wygrywa. Ciekawe tylko czy Xeretza bedzie gral potulnego, zaplaci i usunie sie w cien, czy dalej bedzie walczyl.
Zapowiada sie na kolejny serwer roz...walony przez NG... :(
Gregoire
04-03-2006, 22:21
@Sifu M.S.
Na miejscu NG nie pozwolilbym grac dalej Xeretzie na Kyrze, gdyz moze rosnac w sile i w pewnym momencie okaze sie, ze jest za silny. Jesli juz to mozna dac mu "niewielki" payments np: 5 mln. :).
Mission Arz
04-03-2006, 22:23
@up
Racja, idioci z NG wygrali... Ciekawe co z BM.Czy sie wykupią ?.Bo np Awer Fast tak zrobił..Szkoda, że tak dobry gracz jak Xeretza przegrywa wojnę.Tzn ona formalnie jeszcze się nie zakończyła ale po dzisiejszym dniu szanse BM są już tylko znikome.Miałem kilku kumpli tam :/ No coż, idioci z NG triumfują i kolejny serv r#2z***any.Nie opłaca się już tu grać bo wszystko pójdzie na marne jak jakiś pajac z NG bez powodu zacznie huncić wyróżniajacą się levelem i umiejętnościami postać :/ Mi pozostaje miec tylko nadzieję że ci wszyscy żałośni ludzie poniosą kiedyś klęskę ale narazie się na to nie zanosi...
pitt6ull
05-03-2006, 00:49
@up
Racja, idioci z NG wygrali... Ciekawe co z BM.Czy sie wykupią ?.Bo np Awer Fast tak zrobił..Szkoda, że tak dobry gracz jak Xeretza przegrywa wojnę.Tzn ona formalnie jeszcze się nie zakończyła ale po dzisiejszym dniu szanse BM są już tylko znikome.Miałem kilku kumpli tam :/ No coż, idioci z NG triumfują i kolejny serv r#2z***any.Nie opłaca się już tu grać bo wszystko pójdzie na marne jak jakiś pajac z NG bez powodu zacznie huncić wyróżniajacą się levelem i umiejętnościami postać :/ Mi pozostaje miec tylko nadzieję że ci wszyscy żałośni ludzie poniosą kiedyś klęskę ale narazie się na to nie zanosi...
Ej stary nie przesadzaj , może nie dopuszcza do wladzy idiotow z obsidii i beda rzadzic lepiej ;] Czas pokaże ;]
No i stalo sie ...
Xeretza 'Jejihev', 'Legenda', 'One man army' (w/e ;p) ulegl Next-Generation :)
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1146843
Hail!
Nedzwedz
05-03-2006, 10:38
no i Bm przegrało wojne. stało się. Ale trzeba przyznać ze xeretza swoim postem udowadnia ze umie wygrywać ale i przegrywać.
i to i'll be back.. dreszczyk emocji dla ng:P chociaz wątpie zeby był w stanie w jakikolwiek spoósb zagrozić ng na większą skale..
Mission Arz
05-03-2006, 12:01
On jeszcze wróci.;) Mam taką nadzieję.
@up
Racja Nedzwedz, Xeretza pokazał, że umie też i przegrywać i potraktował to wszystko trochę z dystansu i dobrze bo Tibia to przecież tylko gra.Xere~ pokazał klasę jednym słowem.Uważam że przegrał najlepszy gracz na Kyrze.Szkoda, ciekawe teraz jak będą wyglądały rządy NG.Jedna rzecz mnie też ciekawi.Jakby zachował się Tetro po porażce:] Pewnie by zaczał gadać bzdury ze brat grał etc.
@Niros
Gdyby BM miałoby tyle członków co NG to wynik wojny byłby zapewne odwrotny.W BM było po prostu za mało osób i to jest główna przyczyna ich porażki.Bo umiejętności mieli wyższe niż twoja gildia.
Morximal
05-03-2006, 13:59
@up
Racja Nedzwedz, Xeretza pokazał, że umie też i przegrywać i potraktował to wszystko trochę z dystansu i dobrze bo Tibia to przecież tylko gra.Xere~ pokazał klasę jednym słowem.Uważam że przegrał najlepszy gracz na Kyrze.Szkoda, ciekawe teraz jak będą wyglądały rządy NG.Jedna rzecz mnie też ciekawi.Jakby zachował się Tetro po porażce:] Pewnie by zaczał gadać bzdury ze brat grał etc.
@Niros
Gdyby BM miałoby tyle członków co NG to wynik wojny byłby zapewne odwrotny.W BM było po prostu za mało osób i to jest główna przyczyna ich porażki.Bo umiejętności mieli wyższe niż twoja gildia.
W pewnym momencie BM mialo wiecej czlonkow niz NG oraz wiecej fragow, role jednak sie odwrucily hehe
Pitt :
wiesz Sol ma troche wyższe inne cele :) wiesz przegran yzawsze płacze :) także weż się za Dofusa :) taka gra online tam nie można paść nikt cie nie zabije :) mozesz expic i expic :) tzn to gra dla takich co nie potrafia walczyc Pvp :) aaa ja ejstem zalosny :) nawet ludzie z twojej gildii mikopiowali jak plakales naGC channelu jakAzared cie exivowal :) zwala an amxa rozpaczales jak dziecko :) pfff i ty nie dales arde na Obsidii a na kyzre do shyana moglbys sie schowac tylko :) takze wez sie za rysowanie alboza piaskownice bo w tibii nie ebdzie z ciebie pożytku :) ale o sharingu to akurat ty nie powinieneśnikomu uwagi zwracać:) naprawde zachowaj odrobine godności i nie rozpaczaj na każdymforum gdzie gra NG :) Lolik nawet niektóre sprawy rozumie ale taki panikant jak ty :) aaaa ostatni raz cie skomentowalem szkoda mi czasu na ciebie :)
Kyra : Ng wygrało i nikt nigdy ich nie pokona i beda wiecznie panowac jak My na Obsidii :) a co do PA kto ma władze niecg decyduje o losie słabszych tak było jest i będzie wszedzie na calym swiecie :) Usa ma wladze i decyduje kto ma w pi*** a kto nie :) wiec trzeba sie do etgo przyzwyczaic i tyle :) zreszta nie ma gildii ktora by zagrozila NGani na Obsidiiani na Kyrze :) kto nie moze sie z tym pogodzic musi i DO Klamki na Xerenie tam niby nie ma PA choc ziomki opowiadaja ze Hasla o PA zaniknely jakos jak sie Panpeny i reszta do wladzy dorwaly :) i gdzie te gornolotne hasla Klamka ahahhaha
Zero zero zero = klamka
Powodzenia na Kyrce NG Morxiuu Bis Geddy :) niech moc bedzie z wami :) dupcie dzieciaki ile wlezie :D:faceoff:
mowicie ze xeretza umie przegrywac, a pokazal to w swoim poscie.
mi sie jednak wydaje, ze cale to zachowanie bylo umiejetnie przemyslane.
wszyscy z bm sie wykupia i zaczna expic, za miesiac beda mieli wysokie lvle i wtedy xeretza znow rozpocznbie wojne. sam sie nie wykupi bo i tak ma dosyc duzy lvl, a poza tym to by pokazywalo, ze jest slaby.
wiec trzeba sie przygotowac ze niedlugo znowu rozpocznie sie wojna i wszyscy(moze prawie) ktorzy teraz ja przegrali dolacza sie aby sprobowac zniszyc ng(co i tak im pewnie nie wyjdzie:p)
Hail NG!
@Niros
Hahahahha BM mialo wieksze umiejetnosci niz NG? Widziales sklad? BM skladalo sie glownie z polskich noobow huntowanych przez NG. Na poziomie byl Xeretza, Xoreso, Miz, Geo i jeszcze kilku, bo o reszcie nic dobrego powiedziec nie mozna ;p
Gdyby bylo ich wiecej, wojna trwala by dluzej, ale wynik pozostalby raczej ten sam. W ciagu ostatniego tygodnia, mialem mase MSG od ludzi na lvlach 50~ chcieli dolaczyc do NG, ale nie rekrutowalismy i nie rekrutujemy.
edit:
wlasnie mialem hacka ;o
espectro
06-03-2006, 00:21
mowicie ze xeretza umie przegrywac, a pokazal to w swoim poscie.
mi sie jednak wydaje, ze cale to zachowanie bylo umiejetnie przemyslane.
wszyscy z bm sie wykupia i zaczna expic, za miesiac beda mieli wysokie lvle i wtedy xeretza znow rozpocznbie wojne. sam sie nie wykupi bo i tak ma dosyc duzy lvl, a poza tym to by pokazywalo, ze jest slaby.
wiec trzeba sie przygotowac ze niedlugo znowu rozpocznie sie wojna i wszyscy(moze prawie) ktorzy teraz ja przegrali dolacza sie aby sprobowac zniszyc ng(co i tak im pewnie nie wyjdzie:p)
Hail NG!
Nie wszyscy sie nie wykupia bo nie wszyscy moga ? ;<
Po Primo : xeretza z tym swoim 100~ lvlkiem to juz tak sobie nies*******i jak u nas sorci beda mieli po 130 lvle... ;s
@Up
Gratz Dulib,ile raz mam Ci mowic zebys niedawal swoim "ziomalom" passów...rotfl...
Ale ogólnie gratz wojny miski;)
pitt6ull
06-03-2006, 03:04
Pitt :
wiesz Sol ma troche wyższe inne cele :) wiesz przegran yzawsze płacze :) także weż się za Dofusa :) taka gra online tam nie można paść nikt cie nie zabije :) mozesz expic i expic :) tzn to gra dla takich co nie potrafia walczyc Pvp :) aaa ja ejstem zalosny :) nawet ludzie z twojej gildii mikopiowali jak plakales naGC channelu jakAzared cie exivowal :) zwala an amxa rozpaczales jak dziecko :) pfff i ty nie dales arde na Obsidii a na kyzre do shyana moglbys sie schowac tylko :) takze wez sie za rysowanie alboza piaskownice bo w tibii nie ebdzie z ciebie pożytku :) ale o sharingu to akurat ty nie powinieneśnikomu uwagi zwracać:) naprawde zachowaj odrobine godności i nie rozpaczaj na każdymforum gdzie gra NG :) Lolik nawet niektóre sprawy rozumie ale taki panikant jak ty :) aaaa ostatni raz cie skomentowalem szkoda mi czasu na ciebie :)
Kyra : Ng wygrało i nikt nigdy ich nie pokona i beda wiecznie panowac jak My na Obsidii :) a co do PA kto ma władze niecg decyduje o losie słabszych tak było jest i będzie wszedzie na calym swiecie :) Usa ma wladze i decyduje kto ma w pi*** a kto nie :) wiec trzeba sie do etgo przyzwyczaic i tyle :) zreszta nie ma gildii ktora by zagrozila NGani na Obsidiiani na Kyrze :) kto nie moze sie z tym pogodzic musi i DO Klamki na Xerenie tam niby nie ma PA choc ziomki opowiadaja ze Hasla o PA zaniknely jakos jak sie Panpeny i reszta do wladzy dorwaly :) i gdzie te gornolotne hasla Klamka ahahhaha
Zero zero zero = klamka
Powodzenia na Kyrce NG Morxiuu Bis Geddy :) niech moc bedzie z wami :) dupcie dzieciaki ile wlezie :D:faceoff:
Wiec kiroy mam nadzieje ,że po tym poscie twoj brat ci da po lapach i zabroni pisac na forum , bo przez twoje texty bedzie niedlugo postrzegany jako analfabeta. Co do sol to jej wybor choc mnie nieco zdziwil nie potepiam jej. Kazdy sam sobie dobiera znajomych. Co do sharringu to ani na shiverce ani na obsidi nie sharrowalem wiec malo mnie interesuje twoje zdanie na ten temat. Owszem nie dalem rady na obsidi, bo od poczatku nie dazym tak jak NG do wladzy wiec nie ma sie co dziwic (zreszta z wasza przewaga lvlowa to napewno nie bylo by latwe :P ). Uwazam ,że NG owszem umie zdobywac serwery, ma ladne pvp (choc nieco aimbotowe ;] ) i dosc szybko expi jednak do rzadzenia sie nie nadaje co systematycznie od poczatku udowadnialo (chociazby price lista). Co do azareda to nie plakalem , juz dluugo nie placze, chyba za stary jestem ale gdy mi pisza znajomi ze na mnie poluje i wklejaja texty ze mnie expiwuje to wypadalo by wiedziec czemu to robi a nie zostac ofiara przed wlasnym domkiem z zaskoczenia (tak jak padl ryba). Pozatym nie rob z tematu jakiejs prywatnej wojny ze mna, ludzie o wiele mardzejsci od ciebie wiedza ,że nie jestem takim zerem jak myslisz :P wiec jakos mnie nie zdolujesz. Wyrazam swoje opinie na tym forum i popieram je moimi argumentami ktore sa jakby nie patrzec podstawne. I nie placze po obsidi poniewaz jak wiesz (albo chociaz twoj brat wie) mam kasacje konta przez hacka, ale szkoda mi porzadnych ludzi ktorzy musieli opuscic ten serw. Moze na kyrze bedzie lepiej , nie wiem , nie gram tam i nie gralem. Tak wiec dziecko idz sobie kup batonik , zajmij sie expieniem albo nauka (szczegolnie polskiego), dla mnie temat jest skonczony i nie mam zamiaru sie wdawac z toba dyskusje.
Kiroy kiroy kiroy = fałszywa gnida!!
Dodatkowo analfabeta i łgarz pierwszej wody. Żebyś ty chociaż miał szacunek dla starszych ale jesteś rozwydrzonym bachorem o zerowym wychowaniu. Ciekawe czy w RL też jesteś taki pyskaty?? Pewnie wyzywaniem ludzi na forum leczysz sobie jakieś kompleksy, już to kiedyś napisałem w jakimś temacie... jesteś żałosny, najbardzież żenujący gracz w całej tibii jakiego kiedykolwiek znałem, nawet xarabek ci nie dorasta. Szczeniaku!!! Naucz się kultury i szacunku do drugiego człoweika a potem bierz sie za wypowiedzi na forum!! Obrażasz nie tylko ludzi prawie dwa razy starszych od siebie ale przede wszystkim wszystkich polskich graczy takim zachowaniem i postawą. Twoi rodzice musieli ci jakąś krzywde chyba zrobić że zachowujesz się jak ostatni pal**nt!!
Obyśmy się nigdy w rl nie spotkali bo nie chce sie poniżyć do lania takiego śmiecia jak ty!!
@Up
Gratz Dulib,ile raz mam Ci mowic zebys niedawal swoim "ziomalom" passów...rotfl...
Ale ogólnie gratz wojny miski;)
Spooko Lamka :D Nie stracilem duzo, dzieki szybkiej reakcji gildii :) Zblokowali mnie, odzyskalem passy no i szybki Format C: =]
Borgo ty masz 44 lata ?? a to nie wiedzialem :D wiesz do ciebei nigdy nic nie mialem ale robisz sie taki jak Klamka :D płaczesz bez powodu .. w życiutrzeba umieć pzregrywać a tibia to tylko gra :) więc sol straciła przyjaciół bo była neutral a nie z wami ?? widaćnie byliście jej prawdziwymi przyjaciółmi :) skoro o głupią gre potrafiliście ją wykluczyć:) a was mi jest żaltakie stary chłopy a panike siejecie na kązdym forum dgzie rga NG :) może jakieś laski se znajdziecie ?? :Dja was nie szanuje ?? Borgo o ile pamietam ty pierwszy wystawiłes o mnie posta negatywnego ... ja Cie nigdy nie tknąłem wiec nie dodawaj !! a klamka to numer odwalił jak go azared exiwoał i sam z niego polewałes i mi wklejałeś jego słowa z waszego GC więc naprawde nie rozumiem o co ci chodzi ?? ( tylko nie pisz za chwile że tak nie było ) btw ja cie nie obrażałem nigdy ale widać musiałbym zacząć :D
Ja moich kumpli nigdy bym nie osądzał po tym czy walczą w tibii czy sąneutral :) Lady Szikaka nie była w NG a mogła i jakoś nikt jej nie potępiał :P Vixi i Szikaka najlepsi przyjaciele na swiecie :)
Borgo Klamka z jednym sie zgadzam nie ma sensu dalej dywagować na ten temat :) wy sie pogodzicie z przegraną :) ja was zostawie w spokoju :) i nie będę już dowas zaglądał na żadnym forum :) bo Borgo ma 44 lata ( dwa razy ode mnie starszy :D ) i nie wypada mu pisać takich postów :D a co do mojego analfabetyzmu to się nie wypowiadajcie Magistrzy " mgr "( magazynierzy :)
Kyra a tu dalej Ng rządzi :D z nudów może na xerenie pojdziemy ?? :D to by było :D
Lord Wlodek
06-03-2006, 12:17
Kiroy lubi sie podlizywac Ng to pa kazdy to wie ale to jego wybur tylko on sie podlizuje a oni go kiedys zabija tam na to przyklad
Askara ja 51 ek pewnego dnia dostalem hunta za normalny post na forum,inni huntowani ludzie zrobili wojne przeciewko Eclipse(Swe) byl tam jeden polak Nestor Xav(pozdro) nasmeial sie z polakow my przegralismy wojne a oni go z nuduow zabili i dostal hunta za co? przeciez byl im wierny..tacy sa szwedzi kiedys tetra zabija i innych zeby tylko oni rzadzili servem....
@up
@Niros
heh wieksze umiejetnosci to smieszne jak by mieli wieksze to by nie dali sie tak strapowac na ankrahmun i by nie popadali jak kaczki tam i mizaeron by nie padl tyle razy i kazda bitwie dostali to ja nie widze jakie oni tu maja umiejetnosci w nocy kazdy umie masloga zrobic zabic i uciec
Spooko Lamka :D Nie stracilem duzo, dzieki szybkiej reakcji gildii :) Zblokowali mnie, odzyskalem passy no i szybki Format C: =]
bhahbahhaa polewe mam z ciebie na maxa;]
Morximal
06-03-2006, 18:15
bhahbahhaa polewe mam z ciebie na maxa;]
wes s*******aj kanalio ty nawet jak sie na***iesz to sie przy*******asz o wrzystko a najwieksza polewke to mam z ciebie i twoich opisow typu "znow mam kaca" a jeszcze wieksza z opisow typu " juz nie pije" w te ostatnie to chyba sam nie wiezysz geju :D
ktos tam up napisal ze Kiroy sie podlizuje , to niech sie podlizuje to jego prywatna sprawa, Kiroy jako jeden z niewielu jest prawdziwym NG bedacym od poczatku w tej gildi wiec naprawde wasze komenatrze typu " kiroy nie podlizuj sie NG" tylko mnie rozsmieszaja chociarz jest to bardziej zalosne niz smieszne bo tak jak wiele osob to zauwazylo choc nie wrzyscy tibia to tylko gra wiec sugeruje poprostu dac sobie na looz, i uwazam tez zeby ten topic zostal zamkniety poniewaz wojna juz sie skonczyla.
A O TO BOSKI TETRO.... NIE DZIWIE SIE ZE GRA...Gra , zre i ciagle zre nie rusza sie od komputera i wlasnie tak wyglada patrzcie to :
http://photobucket.com/albums/f330/Nextg/Rl%20Pictures/
Hhahaha tetro maniak nie odchodzi od komputera nie ma czasu na trening i dlatego wyglada jak wieprz ahahhahahahahahahhahahahahahhaa................... .. idz potrenuj jakis sport a nie spedzasz 23h na tibi.......... yeah pozdro 520
Mc donald to mu daje 90% znizki chyba buahahha
PS. SPOJRZCIE NA TO DRUGI owner siedzi obok tetra, a trzeci owner robi zdjecie...... sharing ;D ahahahha
Protarus
06-03-2006, 19:31
Jednego nie rozumiem Tetro~ Po co sie tak prezysz skoro jestes w bluzie dresowej??
Edek Rozprowacz
06-03-2006, 19:39
huhu Tetro jesli tak wygladasz naprawde to nie dziwie ci sie ze z chaty nie wychodzisz ^^. Pytanie który owner jest na zdjeciu ;p.
Ps. tetro pochwal sie ile masz lat bo temu na zdjeciu nie daje wiecej niz 15 lat :]
Lord Wlodek
06-03-2006, 20:05
Buhahahhahah Tetro chyba se ciebie na tapete dam :D:D:D:D
aha a tak poza tym Eon Aldarion fajna ma fryzure :P
Sifu M.S.
06-03-2006, 20:26
8o
no nie wytrzymam chyba ze smiechu, moze tetro to ten w rogu... blagam normalnie taki typek jakim go sobie wyobrazalem :D:D:D:D:D:D:D
Tetro, powiedz ze to nie ty, powiedz ze to twoj brat, blagam powiedz cokolwiek.... :faceoff:
I to byl rekordzista pod wzgledem expa w tibii, na krotko ale byl... :baby: :baby:
mistrzostwo dla czlowieka ktory to znalazl :cygaro: wodki mu dac, wodki
Boshe co tu wiecej powiedziec, ja sie nie dziwie dlaczego ten czlowiek ma takie niskie pvp... wrecz zerowe, przeciez jak cokolwiek sie dzieje prze monitorem to on musi miec pelno w gaciach...
Tetro sluchaj, w sumie to niewybednie sobie z ciebie zartujemy, przyznam to cios troche ponizej wora... ja mam jeszcze tylko jedno pytanie, od ilu lat ty grasz w tibie??
8o
no nie wytrzymam chyba ze smiechu, moze tetro to ten w rogu... blagam normalnie taki typek jakim go sobie wyobrazalem :D:D:D:D:D:D:D
Tetro, powiedz ze to nie ty, powiedz ze to twoj brat, blagam powiedz cokolwiek.... :faceoff:
I to byl rekordzista pod wzgledem expa w tibii, na krotko ale byl... :baby: :baby:
mistrzostwo dla czlowieka ktory to znalazl :cygaro: wodki mu dac, wodki
Boshe co tu wiecej powiedziec, ja sie nie dziwie dlaczego ten czlowiek ma takie niskie pvp... wrecz zerowe, przeciez jak cokolwiek sie dzieje prze monitorem to on musi miec pelno w gaciach...
Tetro sluchaj, w sumie to niewybednie sobie z ciebie zartujemy, przyznam to cios troche ponizej wora... ja mam jeszcze tylko jedno pytanie, od ilu lat ty grasz w tibie??
heh ja to ten gruby a ten w rogu to kolega a nie zaden owner. to fotka stara w *** i wy***ane mam co o mnie myslicie pokazcie lepiej swoje fotki pff
a co do pvp mysl se co chcesz mam na to wy***ane wazne ze wojne wygralem z swoinm pvp na kyrze i najwiecej ludzi sfragowalem i raczej na war nikt nie mowil ze mam ***owe pvp
Sifu M.S.
06-03-2006, 21:10
Wow Tetro przyznam szczerze tu zes mi zaimponowal... z tym tekstem:
"heh ja to ten gruby a ten w rogu to kolega a nie zaden owner"
wcale nie mowie ze jestes gruby, i nie mowie ze to twoj owner, zle ze masz ich wiecej to raczej prawda, i w sumie dobrze zes mi dogadal, niech sobie nie mysle... problem polega na tym ze wlasnie mi, a ja nie lubie jak mi ktos dogaduje, no ale puszcze to w niepamiec. Co do twoich fragow, no coz, jakbym mial taki lvl to sila mojego sd takze bylabt decydujaca, tak to sie juz ma. Ja zawsze gralem knightem wiec tych fragow duzo nie wbijalem, no ale na swoje pvp nie narzekam... przynajmniej mnie nie trapuja tak jak ciebie.
Nie odpowiedziales na moje pytanie, ile ty w tibie grasz, no w sumie twoj wiek tesh jest dla mnie ciekawostka, jezeli nie chcesz odpowiadac na forum to wyslij na PW, obiecuje ze nie ujawnie tego na forum, mi mozesz wierzyc, honor i opinia ponad wszystko, HAIL TAR FAMILI ;)
A co do naszych fotek, nie bede sie tu wypowiadal za innych ;) powiem za siebie, ze nie mam sie czego wstydzic, bys sie chlopie zdziwil...
Mission Arz
06-03-2006, 22:06
8o
GZ pieroog dla Ciebie! Fajne zdjecia;) Tetro wygwya hahaha nie moge przestac sie śmiać :D :D :D :D :D :D
@Tetro
Z tego co widzę to chyba żadnego sportu nie uprawiasz:) Próbujesz nam zademonstrować swoje mięśnie ?? :p (hmmm..) Jak dla mnie jesteś klasycznym grubaskiem który nie odrywa się od kompa.Pomyśl troche o normalnym zyciu, Tibia to tylko gra,bardzo fajna ale tylko gra;)
Aha,jak na moje oko to wyglądasz gdzieś na góra 15 lat.
Sifu M.S.
06-03-2006, 22:19
@up
No co ty, Tetro ma przeciez kobiete, sam tak mowil, Tetro nie gra non-stop w Tibie, tylko 23h 45' wg erig, Tetro mowil ze to strae zdjecie,Tetro pokazal ze ma pazurki :o
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A tak na serio, nie smiejcie sie z niego ( i kto to mowi co? ;) ) Wkonco to niewypada, wystarczy ze Tetra gnebia w realu, w szkole, pewnie go od grubasow wyzywaja, od nieudacznikow, lamucow, itp. dlatego sie w tibii wyzyzwa :P A teraz my mu dajemy jeszcze taki przyklad... a niech to, pal to licho, nie moge, tesh sie ciagle z tego smieje :D W sumie to nie powinienem, no ale nie moge, jak mi sie przypominaja wywiady ze slynnym Tetro, qwa...
Tylko sobie Tetro nie pomysl ze sie z ciebie nabijam tak na powaznie, to w sumie chcialbym z toba pogadac na PW, ale nie wiem czy bedziesz czytal wiadomosci odemnie, wiec odezwij sie pierwszy, w sumie kazdemu trzeba dac szanse, zarowno tobie jak i mi ;) Jak mnie przekonasz do siebie, co wcale nie jest trudne, do bedziesz mial we mnie obronce, ale jak nie...
Ech sam nie wiem co mam mysle, jeszcze odnosnie moich fotek, az skocze jutro do germanos i kupie sobie kabel do SAGEM'a myX6-2 i zamieszcze tutaj moje fotki, tak dla podlamania Tetro...
A co do wojny, pozatym ze chcialbym teraz zobaczyc zdjecie Xeretzy, to ciekawi mnie czy BM sie podda ,czy bedzie walczyc nadal, oraz co bylo przyczyna porazki tej gildii, mimo iz wojna sie skonczyla mozemy tu troche podywagowac ;)
Jak dal mnie to BM przegralo wojne prze z polskich noobkow, sam Xer~ mowil ze wogole nie sluchaja jego rozkazow, co w sumie lezy w naszej naturze ;) Jak dla mnie to Xeretza odczeka troche, poexpi, i zaatakuje znowu, tym razem z innym squadem, nie bedzie lecial tak na zywiol tylko przygotuje ludzi, taktyke, moze znajdzie sojusznikow. Moim zdaniem sytuacja na Kyrze jest nadal otwarta, i kolejne tygodnie, moze miesiace pokaza co sie jeszcze wydarzy, czy NG utrzyma wladze, czy bedziemy mieli BM Kontratakuje ;)
Edit: 22:16
Znowu zobaczylem to zdjecie <rotfl> ale on ma wyraz twarzy!!!!!
Spadam spac, jutro wczesnie wstaje do szkolki... ech ta matura :(
Pozdro, i pamietajcie: Our time is NOW! ~Hail Tar Famili~ ~Hail Wolomin~
Huh, tetro, przystojny jestes :))) pewnie kazda kobieta Cie zechce :>
Weś się w garść chłopie, bo naprawde, nie powiedziałbym, ze jestes ladny
tibia is only game i spojrz na to z innej strony
pozdrofffka
Mission Arz
06-03-2006, 22:28
Mam nadzieję że Xere~ się podniesie ale to będzie niezwykle trudne:(
Jak by dołączyło sporo Szwedów z NG to kto wie... W sumie to Szwedzi są wrogo nastawieni do Polaków i nieździwiłbym się jak któregoś dnia pójdzie 2 czy 3 na Tetra tak jak on na Xeretze i go ubiją.:p
Z tymi polskim noobami to prawda, nie słuchali się:( Bez pozwolenia wychodzili z PZ i czasem dedy łapali na przykład.
Mission Arz
06-03-2006, 22:29
Mam nadzieję że Xere~ się podniesie ale to będzie niezwykle trudne:(
Jak by dołączyło sporo Szwedów z NG to kto wie... W sumie to Szwedzi są wrogo nastawieni do Polaków i nieździwiłbym się jak któregoś dnia pójdzie 2 czy 3 na Tetra tak jak on na Xeretze i go ubiją.:p
Z tymi polskim noobami to prawda, nie słuchali się:( Bez pozwolenia wychodzili z PZ i czasem dedy łapali na przykład.
Mission Arz
06-03-2006, 22:30
lol
zlikwidujcie jednego
Tetro= Prawdziwy Polski Kloc ;) :cygaro:
HAHUAUHAUHUAHUAHAUHAHUAUHAUHUAHUAHAUHAHUAUHAUHUAHU AHAU
KUPA ŚMIECHU, CO DO FOTKI.
TETRO, CZY TO TY ???/ MYŚAŁEM, ŻE NIE JESTEŚ AŻ BRZYDKI.
CZŁOWIEKU MARNUJESZ SIĘ PRZY TEJ GRZE, ZAINWESTÓJ W NOWY DRESIQ:dance: , OPERACJĘ PLASTYCZNĄ, W "AEROBIK" etc. BO NI C***A, Z TYM RTJEM NIE DO UNII, TEN TWÓJ KUMPEL MA OCZY JAK ĆPUN, ŚMIAŁES SIE Z FILIPA, ŻE NIE MA ZĘBÓW A TY JESTES TAK SMIESZNY ZE SIE PLAKAC CHCE. NIE MOGE PRZESTAC SIE SMIAC NAPRAWDE IDZ NA DWOR POBIEGAJ ITD. BO ****A ZA ROK GRY Z KRZESZLA NEI WSTANIESZ. JESTES ZALOSNY I CWANY. POTRAFISZ NAGADAC NA INNYCH A SIEBIE CHYBA W LUSTRZE NEI WIDZIALES, NAPRAWDE, POGRATULUJ KOLEDZE ZE FOTO W NECIE UJAWNIL JA BYM SIE ZAPADL POD ZIEMIE Z TAKIM RYJEM
POZDRO TETRO 900, WIECEJ EXPIJ, A NAPEWNO OTRZYMASZ NOBLA, CHYBA ZA DRES "HAHAHAHAHAHHAHAA"
NIE MOWIE ZE NEI BIEGAM W DRESIE I JESTEM IDEALNY ALE CI SIE NALEZY
A PO CO SIE WYPINASZ CHCESZ POKAZAC JAKI JESTES LSINY Z TYM PVP :dance: :dance: :dance: :p :dance: :p :dance: NAWET CI SADLO NEI POMOZE :):):):):) :dance: :dance:
On na zdjeciu chcial po prostu pokazac jakim to jest bossem . I ze w RL ma za***iste 'PVP' ...
A tak na serio to moze i to zdjecie jest 'nieco' smieszne ale jakos nie bede sie smial bo w tym nie ma nic smiesznego. Po prostu zal ze gra moze tak zmienic (Z***ac) rl zycie czlowieka .
On na zdjeciu chcial po prostu pokazac jakim to jest bossem . I ze w RL ma za***iste 'PVP' ...
A tak na serio to moze i to zdjecie jest 'nieco' smieszne ale jakos nie bede sie smial bo w tym nie ma nic smiesznego. Po prostu zal ze gra moze tak zmienic (Z***ac) rl zycie czlowieka .
zgadzam się, sorry tetro ;), jestes taki pulchnitki i fajniusi, nie wiem jak moza sie fotografowac w tak upokarzajacy sposob, ale cos bywa ;):):):):dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
tetro ma moc w tym dresie daje ona mu siłe na gre 23, 40 min na dobre
pozdro :):)
Edek Rozprowacz
06-03-2006, 23:57
No co ty, Tetro ma przeciez kobiete, sam tak mowil, Tetro nie gra non-stop w Tibie, tylko 23h 45' wg erig, Tetro mowil ze to strae zdjecie,Tetro pokazal ze ma pazurki :o
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A tak na serio, nie smiejcie sie z niego ( i kto to mowi co? ;) ) Wkonco to niewypada, wystarczy ze Tetra gnebia w realu, w szkole, pewnie go od grubasow wyzywaja, od nieudacznikow, lamucow, itp. dlatego sie w tibii wyzyzwa :P A teraz my mu dajemy jeszcze taki przyklad... a niech to, pal to licho, nie moge, tesh sie ciagle z tego smieje :D W sumie to nie powinienem, no ale nie moge, jak mi sie przypominaja wywiady ze slynnym Tetro, qwa...
Normalnie nie moge sie powstrzymac ten comment to hit miesiaca ;p
Ps. Tetro ciekawe skoro to jest twoje stare zdjecie jak gruby(sry jak pulchny) jestes teraz po 2 miesiacach grania prawie non-stop ^^ (chyba ze miales jeszcze czas robic co innego w swoim maratonie do 100lev)
Ps2. Ten twój dresik wymiata <chyba sam sobie taki kupie>
Tetro: gjuby wieśniak, co prawda w danych ma napisane Braniewo, ale mowi ze jest ze wsi-poierdzil mi jego lojajny kumpel Xezbeth ;)
kolega obok tetra: buuu n/c, wyjdz na dwot i zobacz słonce :):)
fotograf: wielki cwaniak, schowal sie za obiektywem anaratu, aby moc podziwiac tera w sieci nie ponaszac negatywnych skutkow. :)
rozklad dznia tetra(tetrow:dance:):
1.tibia
2.tibia
3.tibia
4.tibia
5.jesc
6.jesc
7.jesc
8.tibia
9.tibia
10.tibia
o to 10h z dnia tetra, widac urozmajcony w rozrywki.
pozdro :):):) :dance:
ale lol...
Nigdy nie wyobrażałem se że tetro tak wygląda w Rl...
Nie wiem czy śmiać się czy płakać... poprostu jest mi źle :faceoff:
Fotke se zrobił jak w morde strzelił 8o
Ale.. nie wiadamo który to owner.. może ten na dole to ten właściwy który tak dzielnie "walczył" ...
btw.. niech se skoczy na radia w samochodach lub na faje na podwórku
Pokarzcie swoje foty cwaniaki! Pff...
Z kogoś to się śmiać mogą...
kiroy, ja sobie laski nie musze znajdywać, bo mam żonę, a post pisalem do twojego brata - drugiego, a raczej pierwszego ownera kiroy winda, bo jak sam mi kiedys na priv napisal, "starszy braciszek" zrobił góra 500k expa. Oczywiście stwierdzisz że kłamię... innego wyjścia nie masz... Trzymaj tego gówniarza zdala od forum bo cie kompromituje co i tak sie wydaje arcytrudna sprawą.
Obyś ty i twój brat kiedyś zdechli przez tą grę, cya leszczu.. obym już nigdy nie musiał wchodził z tobą w dyskusję.
heh ja to ten gruby a ten w rogu to kolega a nie zaden owner. to fotka stara w *** i wy***ane mam co o mnie myslicie pokazcie lepiej swoje fotki pff
a co do pvp mysl se co chcesz mam na to wy***ane wazne ze wojne wygralem z swoinm pvp na kyrze i najwiecej ludzi sfragowalem i raczej na war nikt nie mowil ze mam ***owe pvp
Valais widze że troche sadła się nabrało może czas odejść od Tibi. Widze że po wojnie na Arcani nadal się nie zmieniłeś. Dziwie się ludzią że jeszcze z tobą gadają i zadawają. Ale to do czasu :]
Ech sam nie wiem co mam mysle, jeszcze odnosnie moich fotek, az skocze jutro do germanos i kupie sobie kabel do SAGEM'a myX6-2 i zamieszcze tutaj moje fotki, tak dla podlamania Tetro...</qu
Trzymamy cię za słowo ;). Ja nie dam mojej fotki bo nie mam jak na kompa wrzucic, ale to inna historia, może zrobimy tak, że kto może pokazac foto to niech ze wkleji, zrobimy temat jak wygladacie w rl, jesli tetero mnie skomentujesz to ci pokaze co umiem.
takich wieprzow to ja ****a bije z poł obortu (jak czak, tzn podobnie, jeden dostal- wiesmak taki jak ty, nie obrazam ludzi z wiiosek, ale ci sie nzalezy wieprzu !!! :D:D: :dance::dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
żal mi ciebie itd; itp. a ty nadal grasz :D !!
pozdro 460 i wiecej foto z terto, np jak gra, pewnie się poci z paniki, po zgonie ^^
za ten sharing to jeszcze zobaczysz
BLeBLEBLE :):):):)
Sifu M.S.
07-03-2006, 18:45
@up
Bylem w germanos, i kabel do mojego telefonu kosztuje okolo 50 PLN... no wybaczcie ale szkoda mi troche sianka na takie zeczy... Wole wydac na broffki, albo na repetytorium z historii (matura sux)
Ale namierzylem ze na allegro mozna kupic za 10 PLN jak tylko bede mial to umieszcze fotke, a jak temat bedzie zamkniety to otworze nowy, albo wysle Tetro na Pw :)
Jak ktos jeszcze chce moje fotki, to prosze bardzo ;) przedstawicielki plci przeciwnej mile widziane ;)
Tak na marginesie, chyba zesmy troche speszyli biednego tetra, poniewaz chlopak juz nam nic nie odpisuje... pewnie przez nas spalil swoje dresiki ;)
TETRO MY I TAK CIE KOCHAMY!!!!! ;)
Pamietaj kto sie czubi ten sie lubi, to ze jestes troche zlame... troche nas denerwujesz to jeszcze nic nie zmienia. Przyszla mi jeszcze taka refleksja na mysle, ze tibia.pl ,ma nowego idola ;)
Znowu zobaczylem to zdjecie :D
Plus dla Ciebie, że nie zaczales znow klamac, ze to nie Ty etc. I naprawdę - nie musisz tak bluzgać, bo ani to Ci nic nie daje, ani nie wygląda to ładnie.
heh wieksze umiejetnosci to smieszne jak by mieli wieksze to by nie dali sie tak strapowac na ankrahmun
Uprzejmie przypominam, że Ty też dałes się strapować dość głupio na ankrahmun, więc można porównywać Wasze pvp.
Ja powiem jedno: za Tetrem nigdy nie byłem, jakoś przez swoje wypowiedzi nie przypadł mi do gustu, ale żeby bluzgać kogoś za to jak wygląda to jest już szczyt bezczelności. Nie jestem w stanie pojąć, co Was to obchodzi jak kto wygląda. Ech, moja mentalność jest taka, że zwykle jak ktoś na kogoś najeżdża to staje po stronie tego drugiego. Gadacie o głupotach, być może Tetro nie zaslużył by rządzić Kyrą, być może ma słabe pvp - ale fakty są jakie są i nie ma co wyżywać się na nim za, przykładowo, jego wygląd.
Tetro, dla Ciebie mam dwa przewodnie zdania:
1) "Kto mieczem wojuje od miecza ginie" - kiedyś mówiłeś o kimś, że jest bezzębny. Teraz ludzie gadają o Twoim wyglądzie. Chcą Ci pokazać, że nie jesteś wcale taki "wymiatacz". Choćby nie wiem jak by Ciebie nienawidzili, wyzywając Ciebie w ten sposob nieświadomie stają sie tacy jak Ty.
2) "Grunt to umieć śmiać sie z siebie" i tym optymistycznym sformułowaniem zakończe pewnie dla wiekszosci nudny i zbedny post :))
pitt6ull
07-03-2006, 19:00
kiroy z ta laska to mnie niezle rozbawiles :D Serio ;] Temat jest co prawda zamkniety ale tak btw: to ja z wami nie przegralem ,bo mnie hakneli jakies 2 tyg przed wojna.Haker ze mna wygral ;]
Borgo pamietaj ze nawet na morgane poleziemy z toba ;]
Co do ludzi smiejacych sie z tetro to zal mi was, jak dla mnie moglby on wygladac jak ufoludek i nie ma to znaczenia. To czy ktos jest gruby , chudy , przypakowany czy zielony w rozowe kropki nie ma znaczenia w zyciu. Laski tez wcale nie leca na bogwie jakich don zulero tylko na gosci z bajerem i klasa (no pomijajac blachy ale co to za laski :) ) Nie patrzcie na wyglad goscia , oceniajcie go po tym co pisze i robi.
~~wyedytowaaaaaaaaaaaaaannnnnnyyyyyyy
@ Sifu M.S. feat. Mr.M
Pokazcie swoje fotki cwaniaki potem oceniajcie kogos .
p.s nie zebym bronil TA bo jego gildia to kawal sku***synstwa , stracilem przez nich w ****u kasy i w ogóle , ale smianie sie z czyjegos wygladu , nie przezentujac swojego to juz przegiecie :x
Edek Rozprowacz
07-03-2006, 21:04
@ Sifu M.S. feat. Mr.M
Pokazcie swoje fotki cwaniaki potem oceniajcie kogos .
p.s nie zebym bronil TA bo jego gildia to kawal sku***synstwa , stracilem przez nich w ****u kasy i w ogóle , ale smianie sie z czyjegos wygladu , nie przezentujac swojego to juz przegiecie :x
Przeginaja no moze ale jeśli dzieki temu Tetro zrozumie ze tibia nie jest wazniejsza od rl to wielkie GRATZ dla nich. Widząc ile on siedzi przed gra az mi sie go zal robi. Sorry Tetro ale taka jest prawda
Co do ludzi smiejacych sie z tetro to zal mi was, jak dla mnie moglby on wygladac jak ufoludek i nie ma to znaczenia. To czy ktos jest gruby , chudy , przypakowany czy zielony w rozowe kropki nie ma znaczenia w zyciu. Laski tez wcale nie leca na bogwie jakich don zulero tylko na gosci z bajerem i klasa (no pomijajac blachy ale co to za laski ) Nie patrzcie na wyglad goscia , oceniajcie go po tym co pisze i robi.
Taa masz racje. Ale co ma taki Tetro zeby jakaś dziewczyna go zechciała ??
Podkrąrzone oczy po 4 dobach bez snu ^^ + wiele interesujacych tematów "wiesz dzis wbilem kolejny lev w tibii" sorry ale twój post ma sie nijak do Tetra (zakładam ze jego dziewczyna nie gra w tibie).
(jeśli zle zinterpretowalem twojego posta to sry)
Protarus
07-03-2006, 21:16
Jak zapewne niektorzy z was pamietaja Tetro wspominal ze kiedys wytrzymal przed kompem 4 doby non stop. A teraz wyobrazcie sobie ten zapach.....:faceoff: Watpie czy na taki bajer poleci jakas laska
pitt6ull
07-03-2006, 21:19
Przeginaja no moze ale jeśli dzieki temu Tetro zrozumie ze tibia nie jest wazniejsza od rl to wielkie GRATZ dla nich. Widząc ile on siedzi przed gra az mi sie go zal robi. Sorry Tetro ale taka jest prawda
Taa masz racje. Ale co ma taki Tetro zeby jakaś dziewczyna go zechciała ??
Podkrąrzone oczy po 4 dobach bez snu ^^ + wiele interesujacych tematów "wiesz dzis wbilem kolejny lev w tibii" sorry ale twój post ma sie nijak do Tetra (zakładam ze jego dziewczyna nie gra w tibie).
(jeśli zle zinterpretowalem twojego posta to sry)
Oj stary ja mialem laski jak pakowalem na silce i wazylem 90kg z zerem tluszczu ale tez mam laski jak waze 82 i mam piwny bamperek ;] wiec sorki ale wyglad ma gowniane znaczenie , ja bylem juz nawet zareczony z poprzednia laska wiec cos na ten temat wiem. Laski zakoc***a sie uszami= czyta prawda.
@Mr.M i ty jesteś tutorem?Radzę zmień podpis bo ośmieszasz nie tylko siebie, ale i Cipsoft.
Ekhm.. czyży temat powstał do komentowania figury Tetra.Każdy wygląda jak wygląda dajcie spokój.
Edek Rozprowacz
07-03-2006, 21:31
@up ja tego nie neguje ale Laski leca głownie na charakter (te normalne) a taki Tetro co dzien w dzien siedzi przy kompie ^^. Wiec jakos nie wydaje mi sie zeby jakakolwiek dziewczyna zechciala z nim "chodzic" ale szanuje twoja opinie i na tym poprzestanmy(to w koncu temat o wojnie ;p a nie o Tetro). Mi chodzi poprostu o to ze ktos tak zapracowany jak Tetro nie ma czasu na dziewczyne :] .
@Mr.M i ty jesteś tutorem?Radzę zmień podpis bo ośmieszasz nie tylko siebie, ale i Cipsoft.
Ekhm.. czyży temat powstał do komentowania figury Tetra.Każdy wygląda jak wygląda dajcie spokój.
hmhmhm, zachowuję się tak, ponieważ on wyśmiewał się z Filipa Merdzi z ELysi, nie jestem za żadnym z nich, tetro to kawal wieprza, który sobiw za dużo pozwala. Widzi innych lecz sibie nie dojrzy.
Śmieje się również z jego wypowiedzi, bo taki powziom go ośmiesza oraz ukazuje nam jaki on jest master itp. itd. etc. :dance:
a co ma Cipsoft do tego, że jestem tutorem. Płace za pacca, wiec czegos oczekuje wiec zostalem sobie tutorem. Ciebie to nie powinno inetersowac, w sumie gadamy o tetrze, a nie o mnie.
Wiec shut the fuck up koloes bo nie chce mi sie na ciebie najerzdzac z moimi sucharami. :):):)
pozdro 600 :dance:
Kiedy widze tetra to czuje zapach przepoconego dresu i oznaki pleśni. :D
Trzymaj sie wieprzyqu.
Polska to wolny kraj i kazdy moze sobie cos mowic na forach publiczym i nie wpiepszaj sie w moje inetersy i comenty bo od tego nie sjestes. tak jak mowielm, mowimy o tetrze.
http://rapidshare.de/files/14945369/kulak.jpg.html
i myslcie se co chcecie mam wy***ane ;p ale daje wam terazniejsza fotke
a co wy przy*******acie sie i pytacie sie czy m laske czy ma kolegow w rl a kij was to :P przeciez to jego zycie. Zalozcie sobie temat "na co leca laski".
Czemu wolfy juz nie graja na obsidii ? :( tylko kilku zostalo, Sol i pare innych ? !
Ta nowa fotka jest normalna ale masz bardzo male oczka :P
Sifu M.S.
07-03-2006, 22:53
@tetro
Na tej wygladasz na starszego ;)
A tak apropo fotek ;) ktos mi moze wytlumaczyc jak qwa przeslac z sagema myX6-2 fotke na kompa, bo z komba idzie wszystko ladnie, a na kompa juz nie... apropo uzywam bluetooha :)
Co do naszego wysmiewania, ludzie blagam, dajcie sobie siana, teraz nagle sie wszyscy moralizatorscy zrobili, mam wam przypomniec wywiad z Tetro, jak sie go zapytano w jaki sposob tak dlugo wytrzymuje przed kompem, a on odparl rikitikinarkotiki... smiech na sali, i fotomontaz taki jak z tym ze sam gra... qwa ja bym mu Aids na wynos nie sprzedal, a co dopiero gieta stafu... <8o no a nawet jesli to sobie chlopie tylko zycie marnujesz ;)
Mam jeszcze przypomniec jak tetro mowil ze ma dziewczyne, rl ziomkow za***istych, z tego wszystkiego wynikalo ze Tetro to chidzacy Oscar, tak z***isty zloty ludek, o ktorego sie wszyscy bija, a tu nagle takie... BUUM!! Zdjecie tetra (obstawiam ze siwtowal 100 lvl ;) ) i na tle tych jego przechwalek wyglada to przekomicznie
A nawet jezeli takie argumenty do was nie trafiaja, to moze trafi do was to: kto mieczem wojuje od miecza ginie, jak czytalem wyzwiska zucane przez Tetra to mnie sciskalo, niech jego tesh sciesni...
No i tak wogole mam pytanie do ciebie samego Tetro (moglbys chociaz swoje imie podac, bo mi tak glupi ciagle Tetro, Tetro, Tetro... )
Czy ty naprawde uwazasz ze ktokolwiek wiezy ze sam zrobiles ta postac, no wez sie stuknij w glowe, wiemy ze musisz tak mowic, bo ktos cie sprzeda i po zawodach, ale zebys ty tak sie tym nie obnosil, do tego twoje kometnarz, wyzwiska no i zachowanie... chlopie jakby ta gra byla dla ciebie wazniejsza niz rl zycie. I nie mow ze sobie "pomagasz" w jakis sposob podczas gry... nie znam czlowieka ktory nawet na "dopalaczach" moglby tydzien siedziec po 24h przed kapem... a nawet jesli to przez nastepny tydzien spi, bo ma zejsci... Gdybys ty sie chociaz raz przyznal do bledu byloby wporzadku, ale ty jestes uparty jak wul.
A jakby sie ktos chcial ze mnie powysmiewac to prosze bardzo, ja sie tak szybko nie obrazam, fotki aktualnie nie mam, ale pracuje na tym ;) moge opis podac: 19 lat , 182cm brunet, krotko obstrzyzony, "kozia" brudka, i chudy, nie szczuply tylko chudy, jak wieszak na ubrania, i piit nie masz co sie chwalic twoimi osiagami na silowni, tak sie sklada ze po sasiedzku mam silke, i pol Wolomina tam chodzi, za swoich "zlotych" ;) czasow takich jak ty gniotlem jedna reka...
I jak juz jestem przy wywodach, i podsycaniu atmosfery to powiem wam jeszcze zebyscie sie odczepili od Kiroya, czy tak was wkurza ze jest od poczatku do konca lojalny wobec swoich ziomkow, wkurza was to ze stawiacie gre nad normalne zycie, rezygnujac z czyjejs przyjazni bo wam sie w grze przyciwstawil ( Sol ). I raz na zawsze przestancie mowic ze Kiroy bedzie mial hunta od NG, jak ta gildia, na nasze nieszczescie imho, powstala Kiroy juz tam byl, i bedzie do konca, i co z tego ze bronil swoich, kazdy by bronil, jak w realu tak i w grze, nie ma odstepstw. Powiem jeszcze ze z calego NG tylko Kiroy zrobil na mnie pozytywne wrazenia, w sumie duzo ludzi z NG nie znalem, przyznam sie, ale Kiroy byl wporzadku, i nie mowcie ze to zdrajca, bo o swoich to on dba, tylko do was nie moze dotrzec po ktorej on jest stronie...
Koncze zajrze tu jutro, i zobacze co z tego wyniklo, na koniec napisze ze jutro pewnie bede myslal troche inaczej, ale dzisiaj juz nie mam humoru do zartow, zbyt duzo i za jednym zamachem sie stalo...
Pozdro i pamietajcie: Think outside of the box!!
No dobra napisałes neizły wyud ale co z niego wynika ? Powiem ci - nic
piszemy tutaj o grze a nie o towich subiektywnych odcuciach natemat innych i podejzewam ze mało kogo interesuje ze masz silownie za scina gdzie pół wólomina ciwczy tym to mnie rozbawiłes:dance:
@tetro
Na tej wygladasz na starszego ;)
A tak apropo fotek ;) ktos mi moze wytlumaczyc jak qwa przeslac z sagema myX6-2 fotke na kompa, bo z komba idzie wszystko ladnie, a na kompa juz nie... apropo uzywam bluetooha :)
Co do naszego wysmiewania, ludzie blagam, dajcie sobie siana, teraz nagle sie wszyscy moralizatorscy zrobili, mam wam przypomniec wywiad z Tetro, jak sie go zapytano w jaki sposob tak dlugo wytrzymuje przed kompem, a on odparl rikitikinarkotiki... smiech na sali, i fotomontaz taki jak z tym ze sam gra... qwa ja bym mu Aids na wynos nie sprzedal, a co dopiero gieta stafu... <8o no a nawet jesli to sobie chlopie tylko zycie marnujesz ;)
Mam jeszcze przypomniec jak tetro mowil ze ma dziewczyne, rl ziomkow za***istych, z tego wszystkiego wynikalo ze Tetro to chidzacy Oscar, tak z***isty zloty ludek, o ktorego sie wszyscy bija, a tu nagle takie... BUUM!! Zdjecie tetra (obstawiam ze siwtowal 100 lvl ;) ) i na tle tych jego przechwalek wyglada to przekomicznie
A nawet jezeli takie argumenty do was nie trafiaja, to moze trafi do was to: kto mieczem wojuje od miecza ginie, jak czytalem wyzwiska zucane przez Tetra to mnie sciskalo, niech jego tesh sciesni...
No i tak wogole mam pytanie do ciebie samego Tetro (moglbys chociaz swoje imie podac, bo mi tak glupi ciagle Tetro, Tetro, Tetro... )
Czy ty naprawde uwazasz ze ktokolwiek wiezy ze sam zrobiles ta postac, no wez sie stuknij w glowe, wiemy ze musisz tak mowic, bo ktos cie sprzeda i po zawodach, ale zebys ty tak sie tym nie obnosil, do tego twoje kometnarz, wyzwiska no i zachowanie... chlopie jakby ta gra byla dla ciebie wazniejsza niz rl zycie. I nie mow ze sobie "pomagasz" w jakis sposob podczas gry... nie znam czlowieka ktory nawet na "dopalaczach" moglby tydzien siedziec po 24h przed kapem... a nawet jesli to przez nastepny tydzien spi, bo ma zejsci... Gdybys ty sie chociaz raz przyznal do bledu byloby wporzadku, ale ty jestes uparty jak wul.
A jakby sie ktos chcial ze mnie powysmiewac to prosze bardzo, ja sie tak szybko nie obrazam, fotki aktualnie nie mam, ale pracuje na tym ;) moge opis podac: 19 lat , 182cm brunet, krotko obstrzyzony, "kozia" brudka, i chudy, nie szczuply tylko chudy, jak wieszak na ubrania, i piit nie masz co sie chwalic twoimi osiagami na silowni, tak sie sklada ze po sasiedzku mam silke, i pol Wolomina tam chodzi, za swoich "zlotych" ;) czasow takich jak ty gniotlem jedna reka...
I jak juz jestem przy wywodach, i podsycaniu atmosfery to powiem wam jeszcze zebyscie sie odczepili od Kiroya, czy tak was wkurza ze jest od poczatku do konca lojalny wobec swoich ziomkow, wkurza was to ze stawiacie gre nad normalne zycie, rezygnujac z czyjejs przyjazni bo wam sie w grze przyciwstawil ( Sol ). I raz na zawsze przestancie mowic ze Kiroy bedzie mial hunta od NG, jak ta gildia, na nasze nieszczescie imho, powstala Kiroy juz tam byl, i bedzie do konca, i co z tego ze bronil swoich, kazdy by bronil, jak w realu tak i w grze, nie ma odstepstw. Powiem jeszcze ze z calego NG tylko Kiroy zrobil na mnie pozytywne wrazenia, w sumie duzo ludzi z NG nie znalem, przyznam sie, ale Kiroy byl wporzadku, i nie mowcie ze to zdrajca, bo o swoich to on dba, tylko do was nie moze dotrzec po ktorej on jest stronie...
Koncze zajrze tu jutro, i zobacze co z tego wyniklo, na koniec napisze ze jutro pewnie bede myslal troche inaczej, ale dzisiaj juz nie mam humoru do zartow, zbyt duzo i za jednym zamachem sie stalo...
Pozdro i pamietajcie: Think outside of the box!!
heh tomek i mysl se co chcesz i nie gram tyle w weekendy nocki i juz lol
w tygodniu przychodze ze szkoly robie lvl zobacze co tam na jutro do szkoly i ide spac ;] lvl robier z 6-7 godzinek
no wlasnie pogadajcie se o czym innym a nie o mnie lol
no wlasnie pogadajcie se o czym innym a nie o mnie lol
Biegałes Tetrocopie? :)
Ma takie małe oczka od tibi :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Tamto foto to porażka, a te to nawet takie sobie. Nie jestes az tak grubiutki, lecz nie zmienia to faktu, że z filipa sie naśmiewałeś, fajnie to tak ?
pozdro 700 :):) i tak jestes dla mnie wieprzykiem :*
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.