Pokaż pełną wersje : Co do paladyna..
Ciekawsky
21-02-2006, 07:55
Pamietam jak na początku moi koledzy z dwoma spearami w rece chodzili sobie na potworki i trenowali skill distansu i shielding, teraz ja zaczęłem grać paladynem niestety chodzić z dwoma spearami nie moge ponieważ znikają one po pewnym czasie. Według mnie jest to dobry pomysł na afkerow i graczy uzywających różnego rodzaju botów ale, mogli by chociaż zrobić tak żeby te speary na dłużej starczały co o tym myślicie?:(
Zuper Hero
21-02-2006, 08:08
Mam nadzieje że jakaś broń dystansowa po następnym apdejcie :) nie będzie się niszczyć weź sobiestrzały i idz a dwarfy i roty potrenisz potem :]...
Według mnie jest to dobry pomysł na afkerow i graczy uzywających różnego rodzaju botów
ehehhee to poloza pod monka czy pod cos z czym trenia 300spirow i dalej beda uzywali ubotow :o
jezeli jest to server pvp to mozesz wbic 25lvl i potrenic na monku :p
a jezeli no-pvp to masz problem :D
na moje afkerzy nadal moga uzywac botow tak jak powiedzial kolega wyzej a jak grasz na pvp wez se naprawde znajdz jakiegos kolesia co sumnie monka nabij troche lvl zebys mogl troche spear uniesc i tak tren a jak na non pvp to chyba najltwiej bys mial na Dwarf Geomancer ale bedzies zmial za malo hp:/ niewie kombinuj
Oskar111
21-02-2006, 11:26
na non pvp trzeba po prostu znalesc ustronne miejsce zeby nikt nie zabil monka ;p
a co do normal pvp to raczej monk =)
uniwersalnym rozwiazaniem natomiast dla osob ktorym monk pada zbyt szybko jest dwarf geomancer (tak sie pisze ? ;p ) byl gdzies temat jak na nim trenic =) a wyglada to mniej wiecej tak :
O - skala G - geomancer S - summon = monk(reszta odpada) P - paladyn M - mag/druid summoner (x) - potworek atakujacy paladyna
OOM(x)
OSP(x)
OGOO
na screenie wyglada to lepiej ;p ale przynajmniej sens przekazany.
geomancer podobno nie mial ani razu yellow hp =)
Rycek Piotrek
21-02-2006, 18:25
Mam nadzieje że jakaś broń dystansowa po następnym apdejcie :) nie będzie się niszczyć weź sobiestrzały i idz a dwarfy i roty potrenisz potem :]...
nie gadaj mu głupot bo trening jest na 1st miejscu.
@topic
nie sluchaj go tylko zostaw eq w dp i z shieldem i ewentualnie z jakims helmetem idziesz sobiez 5 spearami na trolle najlepiej w jakies odludne miejsce jakim jest senja (jesli jestes w carlin) lub troll caves (w thais, ktore nie jest odludnym miejscem) i staraj sie iczyc do upadlego.... z trolli powypadaja ci nastepne speary i sobie bedziesz uzupelnial wmiae mozliwosci i potrzeby. PAMIETAJ trening czyni mistrza!!!;)
Ja swoim paladynem na Infernie nie miałem ŻADNYCH problemów żeby wbić 60 dista. Na roty ze spearami biegniesz, na początku na full attacku żeby Ci się zwróciło, potem balanced a na końcu full def.
Aser Mina
23-02-2006, 22:38
A ja z kolegą zupełnie inaczej se poradzilismy, 100 wloczni w pecak nad jeziorko ja bije mlvl a on bije... mnie :)
Sorry za te bełty troszke mi sie pochrzaniło :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.