PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna na Pandori

freed
23-02-2006, 10:37
No więc na PAndori jest obecnie wojna.... zaczeło sie od tego że Eterios biegał swoją noob postaciął z Rs i Xener Faur ubił tego noob chara.. więc Eterios się zalogował i poprosił Gonzalez de'Brava i WUlfarga o ubicie Faur ... więc zaczeli go bić i im sie nie udało po czym po 10 minutach Faur zawołał kolegów i ubili Gonza i Wulfa ;d Potem Thaldus wpadł zabił NAreliego i Radolva i tak sie rozpętała wojna ..... pisze o tym że nikt nie wiem czemu o tym nie napisał .... :cygaro:

Inhabitant of Morgana
23-02-2006, 11:54
tiaaaa co do tej wojny to sie zgadzam z czystym sumieniem i nawet powiem tyle...powinni ich wpuscic all do jednego pomieszczenia zeby sie all pozabijali i bylby spokoj swiety ^^.
osobiscie niewiem za kim byc i w EC i w HK mam kumpli ;]
dzisiaj np Gonzalez de'Brava dal mi draggy shielda :P za free bo mowil ze mu sie po depo walal a ja mialem dwarvena wiec mi dal ;]
eeee tam niech sie wszyscy w ****u powybijaja i bedzie spokoj swiety ;]

Bloker
23-02-2006, 14:40
A pure bullshit.

Jak zwykle, osoby które najwiecej dyskutuja nie mają zielonego pojecia na ten temat.

I nie ma zadnej wojny...

freed
23-02-2006, 16:10
Tie ty chyba śpisz na tym serwie a co niby za co zabili Zikka , Nareliego i Radolva ??!!!X(

Pandorian technomancer
24-02-2006, 08:06
;)

Tie ty chyba śpisz na tym serwie a co niby za co zabili Zikka , Nareliego i Radolva ??!!!X(

Wojny niema i nie było. Była tylko wymiana ciosów :P. Generalnie to była próba siły ludzi rzadzacych na serwie. Całośc została sprowokowana by Thaldus i jego znajomi wypróbowali czy sa wstanie zabic kogo tylko zechcą.
I chyba moga :P

Murderer
25-02-2006, 09:15
@up
nie,nie moga.. nareli i radolv sobie poprostu expili nic nie wiedzac o "wymianie ciosow" jak wy to nazywacie..