Pokaż pełną wersje : Test Serwer.
Dan the Automator
23-06-2004, 19:31
Cipowie właśnie uruchomili publiczny test serwer. Prywatny był troszke wcześniej, ale na niego mieli wejście tylko "wyróżnieni" ;). A oto co CiPowie piszą na temat serwera, i zmian jakie zaszły:
Test jest czasem, w którym powinniście przetestować zmiany jakie zaszły w tibii. Należy dodać, że za tydzień powstanie nowy typ świata z modyfikacją dotyczącą walk PvP. Na tym świecie zabijanie będzie ZAWSZE sprawiedliwe. Z tego powodu postacie nie będą otrzymywać żadnych czaszek, oraz nie będzie automatycznych banów za zabijanie. Co więcej, w niektórych wypadkach będzie można otrzymać punkty doświadczenia utracone przez nasze ofiary :).
Im mniejszy jest nasz poziom w stosunku do naszej ofiary, tym więcej otrzymamy punktów. Punkty nie będą przyznawane za zabicie kogos z naszej "paczki" (party), oraz kiedy zabójca ma o 10% większy poziom niż ofiara.
Czas rzucania agresywnych czarow zmniejszono do sekundy i czar "Cancel Invisibility" będzie niszczył stealth ring z szansą 20%
Na koniec - AoL (amulet of loss) oraz błogosławieństwa nie występują na takich światach.
W przyszłych paru dniach można połączyć się do serwera testowego - testując właśnie taki świat. Poprostu zaznacz kwadracik z "test server login" w kliencie Tibii (Network options) i loguj się jak na normalny serwer. Wszystkie błędy prosimy zgłaszać do Tutora, Counsellora bądź GM'a.
To tyle :) Zaraz dodam kometarz od Siebie, odpowiadający na pytanie jakie chcecie zaraz zadać :)
PRZECZYTAJ TO!!!
1) Narazie mogą występować pewne błędy typu "Connection Time out" - próbujcie dalej, test NAPRAWDE działa
2) NIE JEST on tylko dla PACC
3) Jeśli nie byłeś jeszcze nigdy na teście... nie, nie będe CI niszczył niespodzianki ;) ale uwaga na "demon crossing" ;)
5) Nie wiem dokładnie, z przed ilu dni jest wczytany stan... więc jak widzicie komunikat że hasło jest błędne - to znaczy że powinnieneś użyć starego (bo zapewne ostatnio zmieniałeś.
4) na teście możesz: zabijać, ginąć, wrzucać itemy, i co jeszcze dusza zapragnie ile chcesz - działania te NIE przechodzą na prawdziwy serwer. :)
Tak więc? Co można jeszcze powiedzieć... kill, Kill KILL!!! :D
Pozdrawiam
Zajac Poziomka
23-06-2004, 19:40
:(
Jak narazie to mam TimeOut...
Zobaczymy jutro albo puźniej...
Polny Lowca
23-06-2004, 19:41
jupi wrescie teścik ide zobaczyc co tam na roku :P
buuuuuuuuuuuuuuu ;( ja chce na testa a nie moge sie zalogowac
chlip
hehe kurde mysalem ze wsyzscy mogom wazic na test serwer a okazuje sie ze tylko pacc:P niewiedzlem ciekawe jak tam im idze mam nadzje ze ktos zamisci screny z testa
ja mam pacc i niemoge sie wbic :( pisze ze Timeout.
Każdemu pisze time out cierpiwości ahhhhhhhhh
Ale fajny opis po banie :P
Bossmanek
23-06-2004, 19:47
napiszcie jak bedzie dzialalo wszystko plxx :O
koniecznie zobaczcie czy SKILL BAR dodali!! :]
jak nie to sie pohlastam szarym mydlem lub suchą bułką ;(
serio to prawda że tylko pacman może wejść na test serva a o faccach to sie już zapomina co ? X(
A możesz sobie kurde wejśc na testa tylko musisz nie może ilość graczy przekraczać jakeigoś limitu
gietol Julera
23-06-2004, 19:53
a ja proboje i proboje i niemoge sie zalogowac ja chce tam byc!!!!!!!!!!
ile taki test server trwa???
Nikt narazie nie może wejść .... ja mam pacc próbowałem z 5 razy i nic ! coś pewnie im się popsuło jak tyle osób naraz chciało wejść. :)
Działa!!!! Mi!!! tylko jest jedna wada rraz weszle i wszedlem ale cos gra sie zacieała o teraz jakis timeout hmm czas wyrzucenia to jak w urbanie teroorze za dlugi czas oczekiwania.. poczekam do jutra jak coś.. 8o
a mi sie zdaje że tera je za dużo osób no cusz nie ma sie co martwić test będzie trwać kilka dni 8o
A mi nic ;/ prubuje ciagle i nic... pisze mi timeout szkoda musze tam wejsc moim 94 knightem popekowac :D
Wywaliste :D poprostu wyczes robie postać na nowym serwie :D:D:berserk: <--- to ja :D
Kiedy został wprowadzony test serv(o której godzinie), bo zrobiłem dzis troche expa i nei wiem czy mi sie zachowa. Czy jak był test serv i ja nie mialem kliknięte na test serwer login w opcjach to czy sie zalogowale na test serv i czy wtedy expo co mi wleciała przepadnie ;(
plz o odp!?
@casperr
a jak zalogujesz sie innym charem?
bo na ostatnim servie logowalem sie innymi charami
np. z paccem chociaz pacca nigdy nie mialem
@All
czy wiecie juz czy moze jakies demonki biegaja luzem?
bo chce troche poszalec ;]
Lolita kosmita
23-06-2004, 20:04
Waaa mI WSZYstko dziala ahHAHA jak fajnie :D
Narazie zonnection timeout - a mam pacc więc widzicie że większość tak ma, ale jjak ktos tam powiedział PRÓBUJCIE! :D
ja wsyztkimi posatciami niemoge sie wbic ;/ mi tez kiedys na inne postacie wchdoizlo na tescei bylem nawet 84 pallym albo ktos moim ziomkiem gral :p
Juz jest serwer!! Mi pisze is to many pplayers only...!!!! ;( 8o 8o 8o 8o
Mam pac a pisze że to many players ;( w nocy sprubuje
qrde a mi ciagle timeout lol ja tea chce ja koffam testa :D
Oryginalnie dodany przez Rogal
Juz jest serwer!! Mi pisze is to many pplayers only...!!!! ;( 8o 8o 8o 8o
Czy napewno na testa wlazles? ja próbuje od dłuzszego czasu i connecting time out
Dziadunio
23-06-2004, 20:09
Oryginalnie dodany przez Lolita kosmita
Waaa mI WSZYstko dziala ahHAHA jak fajnie :D
dobra ściema, lepszej nie ma. :D
raberan man
23-06-2004, 20:09
mnie pisze ze connection time out :/
NO KIEDY JZU MNIE TO WQRNIA ;/
Mam pytanie, kiedy i oktorej godzinie bedzie test serwer!!!
Proszę o odpowiedż!!!
Z gory THX!!! ;)
A PO DRUGIE PISZE SIE JETS NAPISANE!!
X( :D
dj paker
23-06-2004, 20:13
nerwica , nerwy , nerwus i moge tak odmieniac:P
korde robia testa a nieumieja sie zachowac bo niewpuszcza nawet pacc bo mam i co mi z tego;/
Ludzie idziemy powybijac coś razem na teście?
Jak sie uda to zwołam
niszczacy lucznik 50 royal
lady envy 76 royal
nekamas 60 elite
kamikazze 30 sorc
mleczna pani - 60 royal
jak co to bede grał Dazzasammon - bo tylko na tym koncie mam pacc.
Taka polska ekipa by cos razem zdziałała, jak co to piszcie do Dazzasammon :D
Ale narazie connecting time out
witaj w qlubie bo ja ciegle muwie japie**ole :D
SPox tylko w jakim miescie zamiezrasz pkowac ja w thais bede moim knigtem odpisz..
To ja wejde bratem i palaczyneczkem jak cos!!!!!!haslo mowic
tylko SERWEUs bo nie ajebie ..
hyba u ciebi na chacie jets!!!!! :D:D:D:D
plx o odp o której godzinie zostal wprowadzony test serv
Ej a na tescei na jakim serv bedizesz gral!!!! hahahah 8o :P 8o :D
Dan the Automator
23-06-2004, 20:19
20:08 GM Dalith: Derin is handing out free e-plates, msg him
20:08 Derin: GM Dalith will give you free UHs for every msg you send him.
hahahahaha!!!!! ROTFL!!!!!
dobo a jak ty garsz ;/ ja tez chce ;(
Jak będzie sie nazywał nowy serwer ???????
a po 2 sam zarobilem na dsa na liberi a raz mi z dla wypadl 8o :P
A NOWY SERV BEDZIE SIE NAZYWAL<<CHAOTICA>> :P
dlaczego cały czas wystepuje błąd connecting time out??
co to ??
odpowiedzcie PLX!!! X(
Dan the Automator
23-06-2004, 20:25
Oryginalnie dodany przez Casperr
a po 2 sam zarobilem na dsa na liberi a raz mi z dla wypadl 8o :P
A po 3 edytuj posty -.-
PRZESTAŃCIE PISAĆ ŻE COŚ WAM NIE DZIALA!!!! TRUDNO SIĘ MÓWI I TYLE, INNYM DZIAŁA~
tomekfaszcz
23-06-2004, 20:25
A NOWY SERV BEDZIE SIE NAZYWAL<<CHAOTICA>> :P
istnieje taka opcja jak edytuj ...
:rolleyes: :baby: 8) :] :( :)) :P :) X( ;) ?( 8o ;( co zrobic zeby sie zalogowaC??? dam krolestwo za wejscie na test :D :O
SZYBKO !!!!!!
POWIEDZCIE PRZEZ ILE BEDZIE TAKI TEST TRWAL?????
PROOOOSZE SZYBKOOOOOOOO!!!!!!!!!
Ralph Druid
23-06-2004, 20:29
U mnie juz nie ma connection failed :) Postepy ;) Teraz opisze too many players online .... X(
Edit :
A teraz znowu connection failed, grrrrrr X(
hej moderatorzy czy powieci mi wraszcie kiedy został wprowadzony test serv plx to waż :baby: ne
pewnie pare dni :( moglby trwac z pol rooku :D
Mag Apokalipsy
23-06-2004, 20:30
Ehh....probuje probuje i ciagle timeout ;/
Ale ja jestem cierpliwy :P
Ej a na tescei na jakim serv bedizesz gral!!!! hahahah 8o :P 8o :D
Casperr ile razy masz zamiar sie jeszcze wypowiadać?
Nie masz nic do powiedzenia to... X(
Co z tym testem?
Ja będe albo na darashii albo kazz
@ ileś tam up
Faktycznie postępy :) u mnie tez too many players... Ale niestety musze wyłączyć kompa wygląda na to że zagram na teście dopiero jutro...
Externus
23-06-2004, 20:32
a ja wlazlem... demon mi walnal kombo i znowu sie nie moge lognac X( X( X(
teraz pewnie wszyscy w pz staja i sie boja wylezc pod demona, bo potem trudno sie lognac
Oryginalnie dodany przez Haker
teraz pewnie wszyscy w pz staja i sie boja wylezc pod demona, bo potem trudno sie lognac
To ja też chce :D
Kurcze nie logujcie sie bo ja chce wejść :D
Hegemmon
23-06-2004, 20:45
heh ja niestety słaby net mam i sięzalogowac nie mogę :/ znaczy już się zalogowałem raz, program do ss w pogotowiu jużsię uzbroiłem i kiedy miałem już masakre robić kick :/..ale zpróbuje coś koło 12 a jak nie o z samego rana :P
20:45 Druid Lan: TEST SERVER FULL. bad =(
ma koles racje, lecz lepiej byloby gdyby o tym tak duzo osob nie wiedzialo 8o
Mi udało się wbić YEAH !! postałem w temple w thais z 5 min wyszłem dobiegłem z 10 kratek naszło na mnie z 20 mumi padłem i one dostały za mnie po 5k expa każda :D
a ja mam connection failed ale jak sie wbije to watpie ze dojde do depo bo stoje 4 kratki przed a dp pewnie bedzie tak zapchane ze nie wejde chyba ze jest save testa od powedzmy wczopraj to bede stac w dp
:D :D :D :D :D :D :D
edit:
tera mam bana IP na testa bo jak sie normalnie loguje to nie mam tyylko jak sie loguje na testa
czy teraz bedzie skill bar
po tym update
Dan the Automator
23-06-2004, 21:06
Oryginalnie dodany przez tiduss
czy teraz bedzie skill bar
po tym update
Skill baru NIE będzie...
tomekfaszcz
23-06-2004, 21:07
może jak sie zalogujecie to walnijcie jakies skriny jak z templa wyjdziecie
Teraz nie ma co probowac nawet sie na testa wbic.Ja spurbuje sie wbic jutro ~6.Ale bedzie zazyna!
Troche dopracujcie ta strone
Lord Czaja
23-06-2004, 21:15
a ja jeszcze nigdy nie byłem na test servie, słuszałem co nie co o nim, ale tak w ogóle o co tu chodzi ? ;(
[/QUOTE]
Skill baru NIE będzie...
[/QUOTE]
dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;(
Z Temple się wychodzi baaardzo ciężko na początku. Poza tym zalecany lev żeby w ogóle jakoś się utrzymać to 50. Dla magicznych nawet większy, bo oni są po prostu zabijani głównie dla runów.
Nie grałem za dużo, bo nic konkretnego nie można zrobić kiedy każdy cię atakuje... Widziałem jak gromada ludzi zabija innego i przydział expa: jeden gościu dostał kilkanaście tysięcy ^^ Ogólnie nic ciekawego. Spotkałem demona ;P Ale od razu utani hur i uciekłem, chociaż rzucał te swoje gfb i ledwo umknąłem z życiem... Potem standardowo do Thais a tam całe mnóstwo geomanceróc w towarzystwie demona. No coż. Heh. Koniec z tym test serverem ;)
Siemka, ja jeszcze nigdy niebylem na test serwie i niewiem co i jak ! moze mi ktos tu napisze co i jak zrobic zeby niestracic rzeczy itp ! ?(
Palladyn - 15lvl - 9mlvl - 52/38 skills - Azura
:O :( ja mam Ip block 30 minutes moge tylko na normalna tibie sie zalogowac a na testa ip block :( :O :(
ladymorder
23-06-2004, 21:25
Ja mam Filed cos tam cos... I nie moge sie wbic moze mi ktos cos poradzic?
NORMALY OBYWATEL RP
23-06-2004, 21:26
kude co mi jest jak chce sie lognac na normalnego serva jest wszystko spox, a jak na test serv to pisze ze numer lub haslo jest zle... co mam robic?
Moze ktos napisac jakie nowinki dostrzegl po zalogowaniu sie na test serw?
a mi qrde dalej timeout co jest..... ;(
Oryginalnie dodany przez NORMALY OBYWATEL RP
kude co mi jest jak chce sie lognac na normalnego serva jest wszystko spox, a jak na test serv to pisze ze numer lub haslo jest zle... co mam robic?
powiem ci. musisz podac stare haslo. bo niedawno na 100% zmieniales. wpisz poprostu stare haslo i zadziala.
Kurcze !!! caly czs timeout jak juz zaczyna pracowac dysk i wydaje sie ze juz wejdzie to wyskakuje timeout GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!! X( sprobuje jutro rano o 6.00 i o10.00 mam nadzieje ze bedzie wtedy mniej osob
eXtremeDami
23-06-2004, 21:42
To świątynia na mainie np. kiedy wychodzisz z rooka to najpierw w swiatyni jestes :)
Dlaczego ja!! niechodzi mi ciagle a innym...!!! ;( ;( ;( ;(
Jestem co prawda na rooka weszłem przypadkiem ale mam 2 ss
1. Behemot - oczywiscie mój ded
2. orc raider - znowu ded.
Mugłby ktos mi powiedziec jaki jest dobry server ftp bo mi republika niedziała!
a co sie stanie gdy nie wlacze tego tes serwer a bende dalej gral?? ?(
:O muwicei co mam zrobic zeby mi dzialalo!!! plxplx X(
;( oooo miałem too many players ale tylko raz ..... ;(
:O muwicei co mam zrobic zeby mi dzialalo!!! plxplx X(
Zrób qpe i jak wrucisz spróbuj znowu. :baby:
Oryginalnie dodany przez Raimel
Co to znaczy "temple"
Temple = Świątynia
(tam gdzie sie pojawiasz)
LOL a teraz na dodatek ib blocked 30 min bo zle wpsialem kod!!! X( 8)
hmm
ja sie juz od godziny loguje i noc :/
glownie timeout.
z 5 to many... tez bylo
lipa troche ale loguje sie dalej :|
ja w ciagu od 19:30 mialem tylko 3 too many ;/ ;(
a ja mam tera IP blocked 30 min. ale tylko jak sie loguje na testa jak normalnie to nie mam czemu plxpxlpxlpxlxpxlpxlpxlxplxpxl help meeeee ;( ;( ;(
gietol Julera
23-06-2004, 22:25
ja sie ciesze bo mam bana na postac a tak to moge sobie pograc :D ale niestety jeszcze sie nie zalogowalem PROSZE JAKIEGOS MODA ZEBY ZROBIL TEMAT W PRZYKLEJONYCH TIBIA EST SERVER I TAM WYPOWIEDZI Z NIEGO I FOTKI ZEBY WKLADAC BO TAK inni zrobia sobie 1000ttakich tematow :D
Oryginalnie dodany przez gietol Julera
ja sie ciesze bo mam bana na postac a tak to moge sobie pograc :D ale niestety jeszcze sie nie zalogowalem PROSZE JAKIEGOS MODA ZEBY ZROBIL TEMAT W PRZYKLEJONYCH TIBIA EST SERVER I TAM WYPOWIEDZI Z NIEGO I FOTKI ZEBY WKLADAC BO TAK inni zrobia sobie 1000ttakich tematow :D
To był mój pomysł, Zobacz w temacie "Opinie i Sugestie"
>.<
Loguje sie odkod powstal TEST SERWER I NIC juz mam takiego nerwa ale proboje dalej!!!
gietol Julera
23-06-2004, 22:45
czy ktos sie zalogowal juz na free akoncie?? bo ja nie , tylko lognalem sie kumpla kontem z pacciem ;/ moze w nocy o 5 bedzie 0 ludu ale bedzie napewno10000000potworkow ;p
Tychanowicz
23-06-2004, 22:51
Ja sie lognąłem na PACCa 80lvl Master Sorcer ale długo niepożyłem.Porobione są teamy.
P.S: Nie ma skill barow 8o
Mam 2 fajne ss ale niewiem czemu mi republika niedziała... niewiem czy to jest spowodowane czymś u mnie czy kazdemu nie działa.
Jak ktoś chce zamieścić to dla mnie proszę o podanie poczty, a napewno wyśle.
dawaj mi to ja zapodam :
[email protected]
gietol Julera
23-06-2004, 23:10
http://photobucket.com/
masz tutaj jest moim zdaniem najlepszy server do ss :)
Mag Apokalipsy
23-06-2004, 23:12
Mi cos qcze zaczyna dzialac :) 3 razy pod rzad too many
Ale tak to od 19:30 ciagle timeout ;(
Tychanowicz
23-06-2004, 23:19
www.photobucket.com
Najlepszy server do screenów, zawsze działa,łatwa obsługa poprostu super.POLECAM!!
;( Nie moge :( mam cały czas czekac X( ale jusz raz pisalo mi że jest za durzo osub :O
Czy ktoś bez pacc'a się zalogował??.
Vihobefa
23-06-2004, 23:42
przed chwila zabil mnie demon na rooku!! , teraz zabil mnie bk tesh na rooku
Ja sie wbilem na testa od razu jak byl dostepny dla wszystkich. Bloknelem moim 45lvl knightem z Titani demona z dwona sorkami. Loot: Fire Axe :) Z drugim bylo troszke wiecej problemow, bo zgarnelem combo za ponad 700, ale przezylem z 34 hp. Pozniej jednak dostalem kolejne combo i na tm koniec mojej przygody z testem :) Moze jutro jeszcze uda mi sie wbic...
Wkońcu jakieś ss z test serveru (servera) :
Kiedy orc ridery pocisneły całe miasto, zabraliśmy sie za ich wybijanie:
http://img78.photobucket.com/albums/v253/kanarss/test0001.jpg
Tutaj widac z jaka gracja je cisneliśmy
http://img78.photobucket.com/albums/v253/kanarss/test0002.jpg
A tu z kolei widac, że bloker na rooku ma prze... no wiecie na test serverze znajda sposub żeby cie zabić :D
http://img78.photobucket.com/albums/v253/kanarss/test0003.jpg
Kurde :( ja już dzisiaj się nie zaloguje ale cóż dobrze że test server jest kilka dni a jak wstane rano o 5:00 to raczej sie zaloguje i posiekam troche demony(hahah 23 lv sorc). :D
PS: Dzisiaj logowalem sie 123 razy bez skutku :P
next great sorcerer
23-06-2004, 23:56
wbiłem na troche wszędzi edeady, martwe hiper monstra po ziemi wlaja sie zeczy za 1-2k doleciałem nawet do Carlin z Darashii troche pochodziłem, nie stwierdziłem nic nowego moja zabawa się skoczyłe jak sorc 100+ pociagnał mnie SD za 230+ ;)
a ja nadal nie moge wejsc - timeout :(
kopia postaci jest z 22 czerwca.
ja sie wbiłem... doszedlem do dp w ab
postanowilem zakupic mana fluidy...
i mnie dojechali :) :baby:
Za mocne :D jak se tylko stare hasło przypomne to ide tam :)
Nie da sie wejść na test serwa z free accout. Bo zawsze jest albo timeaut albo too many paleyr. A szkoda chcialem porobić SS z demonami ;( naprawde szkoda
mi udało sie dostać tylko wczoraj wieczorem, grałem ok. 15 minut i moja zabawa tam zakończyła się śmiercią z ręki 4 dżinów (koszą jak szalone)
Cało noc na teście siedziałem było zajebiście z 42 lvl na 20 spadłem :D ale z 5 k setow, 2 c sety, steel boots, bp sword ringów, pół bp timie ring itp ,3 warior helmet, 3 bright swordy ,gs, z 2 bp bolt i jeszcze jakieś badziewa.
Na roku zdobyłem Halberd , 50 power bolt, battle axe kasy dużo itp
ja mam nawet teraz o 6:40 timout i nic sie nieda ciagle conecting timeout dlaczzego ;/ ;(
No szkoda ze tak jest a ja mialem na dzisiaj taaakei nadzieje na pkowanie ;/
Ja tez masz time auta.Jak sie tego ppozbyc jak wejsc na testa?Mody pomuzcie!!Nie mam pacca to znaczy ze nie bede mugl wejsc.Przeciez pisze ze dla wszystkich!
Jak to ma być prezętacja jak to ma gyć po up-date to ja dziekuje.
Re.up
Czemu,Co wedlug Ciebie jest zle?
Ps.
Ja nie moge wejsc nadal.
nie wiem co jest, nie chcialo mi sie czytac waszych komentarzy(120!), ale mi sie ciagle pojhawia too many players online, komus też?
EDIT: lub timeout
U mnie też wyskakuj timeout i mam pacc ale jednak to timeout to jest coś takiego jak Too many players... próbj a wkńcu wejdziesz.
Re.up
No to trzeba probowac.Ja musze tam wejsc!
Hehehe i jeszcze jedno zasadnicze pytanie kiedy będzie ten nowy serwer jak ktoś wie ? :>
Super Elite Knight Funekib
24-06-2004, 08:29
Siema Bysiu Ja ZEuS pan OliMpu :p Popekujemy sobie razem ale Mam Time outa :/ o 9 ludzie od razu po savie probowac sie wbic wtedy to juz raczej na pewno :]
Ja niemoge od 60:40 prubuje wejsc... neidosc ze jakj wpisuje chaslo charatcery mi sie wyswitlaja to tal dlugo trzeba czekac na timout lub too many players nieiwme o co codzi jzu tyle prubuej wejs ze h*j
Bajer jak nic na roka moge się zalogować a na maina nie;/ ;(
ja wstałem juz o 5 rano żeby pograc na tescie a tu jajo przez 2 godziny pisalo ciongle too many players . moze po resecie jakoś sie wbije
eXtremeDami
24-06-2004, 09:18
Logłem SIE!!!! LOL!!! Zadnych potworoof nie bylo i poprosilem grzecznie zeby sorc mnie z e-wave pociagnal a bylem na zoltym i zakonczylo sie You are dead. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD I'm lovin' it. xD
Wczoraj dałem temat: Zdjęcia z test serveru i umieściłem pare screenów. Niewiem dlaczego temat został usunięty ?!
Super Elite Knight Funekib
24-06-2004, 09:39
Co ZA GowNo O Boshe Nawet Po 9 Sie Wbic Nie Mozna :[ Dupa Ten Test Serwer A Nie Nie Gram Juz TAm :]
Mefisto Er
24-06-2004, 09:40
Ja również sie zalogowałem.. ale nie ma Skill Bara :( szkoda.. może kiedyś zrobią.. :(
Dajcie spokoj ja dzisiaj przed 9 probowalem wbic i albo timout albo to many payers online to nie ma sensu a potem co jak BY MI SIE UDALO wejsc i zgine to musze reloga zrobic i co znowu cale zycie wchodzic?
Thebesciak
24-06-2004, 09:53
czy ten swiat czasami moze nie bedzie sie nazywał haotica???
Thebesciak
Ehh. Loguje sie na test server o 10:00 i Too many players on-line albo Time out. :O
Ej czy ktoś mi może pomoc. MAm konto Premium. I niedawno zmieniałem hasło. I muszę wpisać stare hasło na test serwer ale ja niepamietam tego hasla :O Ktos mi da radę ?
re@up( czy jakos tak)
Jak to czasami ? Moze czasami bedzie miał inną nazwe ? Zanim klikniesz Wyslij. Zobacz Błędy.
albo timeout, albo too many players (only for pacc), a o 10:45 too many players w ogole X(
facc -e sobie nie pograja :(
Shardzik
24-06-2004, 11:12
Oryginalnie dodany przez Thebesciak
czy ten swiat czasami moze nie bedzie sie nazywał haotica???
Thebesciak
nie czasami, a zawze, jak bedzie ten serwer, a pozatym Chaotica :]:berserk:
Andy ognisty
24-06-2004, 11:17
;( ;( ;( ;( Też nie moge sie zalogowac ;( ;( ;( ;(
time out powinien zostac usuniety...
i powinni dac na stronie licznik do serva i limit
zeby bylo wiadomo czy jest sens sie wbijac
a tak pozatym to dla mnie lipa z tym update bedzie z tego co wyczytalem
np zleci sie z 10 x 20 lvlociec i zapitala kogos na 50 lvl
im pare lvl up a 50 lvl ma lipe
Ja nie che zmian :\
jest very good
a pozatym o co chodzi z tym ze nie bedzie można zabijać bez powodu i że nie bedzie pk :// (prosze o PW w odpowiedzi)
a ja mam na zmiane timeout i too many players
ja chce wejsc chce miec 8 lvl z 20 !!
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Udało mi się wejść rano na chwilę i po deadzie też się dało teraz na nowo próboje może się uda;(
Shardzik
24-06-2004, 12:23
Jest jedna rzecz qtóra sie przydaje na tym tescie, na innych serwerach można sobie spokojnie logowac i logoutować:] 8o
no cuż mi sie nie udało wbić ale jak wbije to kogoś wyloguje :evil: ... albo mnie wyloguje demon :baby:
O JA COŚ NOWEGO SIE POKAZAŁO "TOO MANY PLAYERS ONLINE PLEASE TRY AGAIN LATER" :]
Czy wyskakuje blad "conetcion timeout" na testowym serverze??
hahhaah Mi tez dziala wszystko , prucz tego ze jest to meny :/
Przeciez prawie kazdy pisze ze ma timeout nie czytasz . Poproboj wkoncy bedzie to meny 8o
Test serwer smierdzi! nie ma sensu wbijac sie 3 godziny by po 3 minutach(albo sekundach) zaliczyc deda i znowu sie logowac.Ja mam ciagle Timeouta ale to pewnie dlatego ze serwer amerykanski i mysle ze o testserwerze moge sobie pomarzyc....
pewnie na tescie też wprowadzili swoją zasadę pacmanom pierszeńtwo a faccom zostanie jeden dzień testu X(
Ludzie co wy gadacie??
Po 1 mam pac i nie umiem się dostać
po 2 rozumiem was macie fac i chcecie też się pobawić ale ja jako pac też nie moge więc nie ma sensu gadać że o fac zapominają
re up : o facc zawsze zapominją bo po co o nich pamiętać :/ np w tym update co będzie to tylko 1/10 będzie możliwa dla facc (z nowych rzeczy) a reszta na darame i co walić facc niech se mają jakiegoś marnego scaraba X(
TO BYŁ OFFTOPIC
senk ju weri macz
gietol Julera
24-06-2004, 13:39
ja spadlem kumpla postacia z pacciem z 43lv na 27 masakra ;/ jest b duzo teemow ida i rozwalaja kazdego po drodze albo 5 hero 3 dl i demon naraz sobie chodza po carlin masakra :( a ja na moja postac tez chce wejsc bo mam duuzo ronek na wywalenie ;p
----------------------------
aha zapomnialem o polskich noobach :[ bo ja czesc lbo co a oni pa i ded i tak kazdemu z niszymi lv od nich eh
karwa tez tam byles ;p
3 godziny sie wbijam na testa i nic.Too many player.Kurde wkurzylem sie i wlaze na na normalny server!
Ja mam na normalnym ip adres blocked to próbuje na testa może się uda
Dobo-czy ty za każdym razem kiedy wpiszesz swoje numerki i hasło odrazu wchodzisz?
a ja mam na okraglo na przemina:IP blocked,coccected server,too many players online ;( ;( ;(
Ralph Druid
24-06-2004, 16:16
Ja juz nie wiem co te Cipy kombinują, ze nawet pakerzy(czytaj gracze z pacciem :) ) nie moga wejsc a co dopiero fakerzy (czytaj gracze z free acount ). Mogli by powiadomic na tibia.com czemu nie dziala albo co. Nie rozumiem ciagle Connetion failed lub z rzadka too many ... :/
Vihobefa
24-06-2004, 16:19
Staton ja chetnie razem z toba poPkuje tesh mam ekipe 40-60 lvle+ jak cos to obgadamy w grze ;]
http://www.tibia.pl/
PRZECZYTAJ TO!!!
1)Narazie mogą występować pewne błędy typu "Connection Time out" - próbujcie dalej, test NAPRAWDE działa
2)NIE JEST on tylko dla PACC
Więc napewno będziemy mogli wejść , tylko czeba cierpliwie wpisywac numer i haslo..
a ja powiem jedno :ze tibia to NUDDDDDDDDAAA
:rolleyes:
To ja wam coś powiem
Mam taki bajer że dzisiaj (czwartek) próbowałem się wbić na serwa i losowo wyskakiwało mi albo conection timeout, albo czekałem dłuższy czas i wyskakiwało too many players. Myślę, że trzeba poprostu dużo cierpliwości i wbijać się rano.
szkoda ze tibia proxy nie mozna sie wspomoc ;(
Niestety, ale facc mogą zapomnieć o teście. Ja się wbijam dzisiaj cały dzień o różnych porach i ANI RAZU się nie udało, a kumple z paccem bez problemu po kilka razy wchodzili....
gietol Julera
24-06-2004, 17:48
jak nuda to przejme twoje konto :) jak niechcesz go juzpisz na na gg 3162521
---------------
wogle polacy sa b niemili tutaj na test serverze:)
8) przez ile dni bedzie mozna sie zalogowac na testowy server?? :))
Owocowy Shejk
24-06-2004, 18:14
Niestety nie udalo mi sie jeszcze zalogowac bo za pozno zaczalem [dopiero o 18] ale jeszcze troche popruboje
Wy to macie fajnie :]
Macie przynajmniej Too Many Br online :]
A mi BARDZO CZĘSTO wywala że brak połaczenia z serwerem X(
Tak przynajmniej można by próbować pograć na tescie, a tak to naewt nie mam co próbować
ale przeciez pisze ze nie tylko dla pacc wiec dlaczego facce nie moga sie zalogowac?? X(
A o której będą mogli na tescie grac ci którzy nie mają Pacca?
connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout
Kermit Frogger
24-06-2004, 20:50
Jeżeli dobrze zrozumiałem to w przyszłych paru dniach moge zabijać ludzi nie obawiając sie że bedę miał czaszkę? Jeżeli tak to niech ktoś mi przyśle post czy tak! ;)
spider-bialystok
24-06-2004, 21:01
Możesz pekować bez wyrzutów sumienia, ale tylko na test serverze.
Pytanie dla tych co sie wbili na test server(facc)
Po jakim czasie od momentu ''Please wait while connecting to the game world'' zalogowaliscie sie na testa..to znaczy czy dlugo czekaliscie czy krotko.????
bo ja czekam i czasem too many a czesciej ''time out'' cos tam ;( ;( ;( ale mozee....kiedys :D
Diamentowe Ostrze
24-06-2004, 21:06
po prostu poczekajcie do jutra i dokladnie ze startem serverow t.j. o 9 wbijcie sie i tyle
eXtremeDami
24-06-2004, 21:11
Oryginalnie dodany przez Adrian
Pytanie dla tych co sie wbili na test server(facc)
Po jakim czasie od momentu ''Please wait while connecting to the game world'' zalogowaliscie sie na testa..to znaczy czy dlugo czekaliscie czy krotko.????
bo ja czekam i czasem too many a czesciej ''time out'' cos tam ;( ;( ;( ale mozee....kiedys :D
Ja odrazy sek po save serwa sie wbilem z 2 minuty potem zginolem i sie nie moglem lognac :P
Tychanowicz
24-06-2004, 21:11
Witam
Za zabicie wyższego od sievie lvl-a dostajemy expa ale to co dzisiaj mi sie przydarzyło to nie wiem czy to błąd gry:nie miałem stuffu i mnie zabił Slim i on dostał 54k expa za mnie.Gracze wiem że powinni dostawać ale potworki... :baby:
V_E_G_E_T_A
24-06-2004, 21:29
Moim zdaniem to oczywiste, że osoby, które dysponują pacciem mają pierwszęstwo do pomyślnego zalogowania się na serwer. Więc są bardzo nikłe szanse, że osoba z frre kontem wejdzie do gry. :baby:
Czytałem wszystkei posty i ciągle się powtażają te same słowa "connection timeout". Nie ma sęsu pisać takich zbędnych postów, ponieważ nic z tym nie da się zrobić. Jak to już niektórzy powiedzieli "bądzcie cierpliwi".
----------------------------------------------------------------
Myślałem, że będę mugł sobie spokojnie pograć w tibie, a tu pełny serwer X(.
Oryginalnie dodany przez Ralph Druid
Ja juz nie wiem co te Cipy kombinują, ze nawet pakerzy(czytaj gracze z pacciem :) ) nie moga wejsc a co dopiero fakerzy
offtopic : mam lepsze nie pakerzy a pacman :D
mam dobry sposób na odstresowanie się od tego że niemoge na testa wejść załączam max payne 2 i robie rozróbke (i nawet skulla nie mam hehe) :D
to pomaga od oderwania się od codziennego życia z tibią ;)
mój kolega na gg mi mówił że cały czas próbował no i wbił i teraz se sieka wszystkich... spotkam go to go zabije bo gra na innym servie (on mówi że cienias jestem ale cuz mam w dp troche runek) :evil: już ja mu pokaże
V_E_G_E_T_A
24-06-2004, 21:45
Zapomniałęm powiedzieć, że na stronie (www.tibia.pl) jest dość istotny błąd X(, a mianowicie nie działają zdjęcia hełmów :D
Vihobefa
24-06-2004, 22:43
a ja qpilem SoV'a za 3 bp uhow :D teraz musze zdobyc stonecutter, thunder hammera i e-plate bo mam tylko dsm'a :[
HeHeHE ale no cusz ja i pare set osub se pomrzycz może ;( :P
gietol Julera
25-06-2004, 00:02
nastawiam budzik na 4 w nocy(rano ;p ) i proboje wejsc mam nadzieje ze wtedy sie uda (bez pacca)
Ja się logowałem wczoraj, cały dzień i co??????I gówno X( X( X( . Jak próbuje o 6.00 rano, to "too many...." albo "timeout". Listę postaci jak zawsze szybko mi ładuje, ale logowanie to już wooooolniej..... X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
UWAGA! Można używać tibia proxy! Wystarczy zaznaczyć "use alternate gateway", gateway server na "test.cipsoft.com", a port "7172"
To mój pierwszy post 8)
Heh mam tak samo jak noxlif.chyba na tescie se nie pogram ;/
wczraj przez prawie caly dzien chailem wejsc na testowy server a tu co gowno nida rady tylko paki a ze facc moga wejsc to chyba jaks scxiema X(
Mu cha cha, a ja weszłem :D I to kilka razy.
TU
http://img.photobucket.com/albums/v253/kanarss/test0008.jpg
I TAM:
http://img.photobucket.com/albums/v253/kanarss/behe.jpg
A NAWET BYŁEM TU:
http://img.photobucket.com/albums/v253/kanarss/test0002.jpg
V_E_G_E_T_A
25-06-2004, 09:08
Ten tekst dotyczy facc.
Jesli chcecie dostać się na serwer to prubujcie się wbic po save serwera!! (czyli za pare min).
Inaczej nie macie szans. ;(
-------------------------------------------------------
Ja nigdy nie byłem na tescie ;(
-------------------------------------------------------
MI sie raz udało. Byłem tam 5 min :D krótkie sprawozdanie: stałem w światyni 2 min (tłok) ktoś podstawil pod wejście fire bomb, zaczałem sie palic, więc wszedłem na jakis dach by poczekac az przestane sie palić. Tymczasem przyszedł jakis kolo i zaczął mnie bić , no to ja uciekam. miałem juz zycie na czerwonym, exura vita, ale drugi raz nie zdążyłem. You are dead :D
V_E_G_E_T_A
25-06-2004, 09:41
Mi też się udało lecz były lagi, byłem około 15 min :D. Gdy wyszłem z miasta (kazzo) zginołem w ciagu kilku sekund :D.
Na dodatek na teście mam name locka ;( i nie moge pobawić się mojim sorciem ;(. X(
Oto zdjecie :D
(zmniejszyłem jego rozmiar do 80 kb.)
http://alcenter.fm.interia.pl/tibia/test.jpg
A jeśli nie działa to kliknij niżej. http://alcenter.fm.interia.pl/tibia/test.jpg
To mój knight lecz nie gram nim i wszystkie rzeczy dałem sorcowi
Heh wczoraj byłem teście po save serwera - padłem kilka minut po tym jak zacząłem rzucać gfb w grupkę ludzi pod depo :}
Dzisiaj niestety ludzie się rzucili po save i nie udało mi się lognąć :(
ale ja miałem farta wbiłem sie dzisiaj na testa o 8.30 wyszlem z temple a tu koles mnie atakuje ucieklem mu na zultum zyciu . musle sobie ide sobie na jakies potworki a tu trzeba isc do szkoły na zakończenie roku kurede jakeigo mam farta . Następny powud do nienawidzenia szkoły
Dziadunio
25-06-2004, 16:44
FACC ma jedyną szanse, żeby sie wbić na test server pomiędzy 8, a 10 najlepiej wbijać sie zaraz po restarcie serva(9:05) bo wtedy ma 90% szansy.Szansa na wbicie się o innych godzinach jest dla facc jak 1:100000000.
PAcc sie wbija za każdym razem kiesy u FACCa pisze "Too many players online.Only players with premium accounts are still allowed to enter"
Dziadunio@ a ty skąd to wiesz???
No cuz ja probowalem o 5,45 i tez nic. Zwatpilem ze dostane sie na test. (kto zna godzine w ktorej sie najlatwie dostac). << chcialem ze swojego knighta 38lv zrobic 8 ?(
Dziadunio
26-06-2004, 09:04
Oryginalnie dodany przez Haker
Dziadunio@ a ty skąd to wiesz???
z doświadczeń 8)
ja rano weszłem ale i tak po dwuch minutach rzucił sie namnie 60 lv knight :( ale byłęm ye ye a pozatym po jest gupawe go oni tam tylko miejsce zajmuja zamasz sie bic i beke krencić to wszyscy w depo albo w świontyni sterczą :/ ;( ;(
Kapitan NEMO
26-06-2004, 13:24
Niemoge zalogować się do Tibii CZEMU?? Cięgle pisze: Account disabled for five minutes. Please wait. I tak od rody a dzisiaj mamy Sobote!!
Ja mialem ciekawe sytuacje na tescie:
1. Cisnolem e-wavem w jakas grupe osob, potem mnie zabili ;). loguje sie jeszcze raz, stoje se w swatyni (nie moglem wyjsc) a tu jeb! 5100 expa dostalem^^
2. Jestem z Valorii, tam najlepszym sorcem jest Dimnariel (89lvl). no wiec wychodze se ze swiatyni, ide pod dp a tu w drodze patrze za mno kolo dostaje z gfb (duzy hit, nie pamietam ile dokladnie) i polecial text "O Jezu! Demon!!" a moj brat "Nieee, to lyko Dimnariel" :P
qrwa... nie da sie poprostu wejsc na <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=test&v=56">test</a> serwer bez pacca loguje sie juz 2 dzien i gowno nie da sie... bo za duzo ludzi ... napewno jakies ciotki bojac sie zginac siedza w depocie i blokuja miejsca innym...
- jak jestes na test serwerze, a boisz sie wyjsc z protection zone,...wyloguj sie...daj innym szanse na wejscie-
bez pacca porpostu wejsc sie nie da ;////////////
Czy moze mi ktos wytlumaczyc co mam zrobic kiedy probuje zalogowac sie na test server ciagle wyskakuje mi ze niepoprawne konto lub haslo... :/ wiem ze niekotrych moze to pytanie rozbawic ale ja po prostu nie wiem :D
Aragorn syn Arathorna
28-06-2004, 08:45
Właśnie a co robic jak sie ma connection timeout ???????
kubusiek
28-06-2004, 18:48
TEST SERVER JEST ZAJEBISTY!!! Z POCZĄTKU MIALEM 22 LV LNABILEM 26 I ZJECHALEM NA 20:p :P:P OSTATNI ZABILEM 94 lvl lecz nie wiem po co bo buzniej on mnie zabil (nawet nie wiem kiedy go zabilem ) :P:P:P
V_E_G_E_T_A
28-06-2004, 20:25
Odpowiem na kilka pytań:
1. Jeśli nie masz paca to jedynie możesz wejść do gry odrazu po save serwerze, a jeśli wyskoczy błąd to się nie martw i wpisuj swoje dane dalej ;).
2. Jeśli nie możesz wejść na swoje konto i pisze, że podajesz złe hasło to bardzo możliwe, że niedawno zmieniłeś hasło i wpisz te stare.
3. Było trzecie pytanie?
--------------------------------------------------------------------
Ekhm. Szczerze mówiąc jeśli masz niski lvl to nie warto się wbijać na testa bo i tak zostaniesz zabity po paru minutach.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.