Pokaż pełną wersje : Lepper von Kisiel wraca na Rook'a
kolejna ofiara "hacka", ciekawe czy sie podniesie po tym upadku ?
Xmdestruktor
26-02-2006, 19:03
No popatrz co to sie dzieje na tym swiecie , znalem go z widzenia :( .
ciekawe jak do tego doszło, podejrzewam że pass'ów nie rozdawał, jakiś nieoficjalny program wspomagający czy może atak kogoś naprawde znającego się na rzeczy, chociaż tacy raczej nie wyrządzają szkód tylko zaznaczają swoją obecność
zobacz se nick na tibia.com
Krokop
To sie dowiesz jak go hakneli z reszta nie tylko go hakneli tego samego dnia
B)
Tomeczek
27-02-2006, 10:54
Wszystko dzięki krokopowi który dał (m. in.) linka lepperowi, jako że zrobił chamsko lepper wiedział czym to grozi a mimo to wszedł na strone z ww botem :) niech to będzie ostrzeżenie dla nas wszystkich.
Powiem tyle. Zrobił to kolega z rl. Niewiezycie ?? Nie musicie .... Poprostu chłopak wszedł na strone z keylogerem sciągnoł go odpalił na kompie a potem wpisał passy do tibi i ma hack .... kolega mówił ze w***ało sie jeszcze kilku innych z rl.
Hail Oska Hoopy.
zobacz se nick na tibia.com
Krokop
To sie dowiesz jak go hakneli z reszta nie tylko go hakneli tego samego dnia
B)
krokop to największy szmaciarz na tym serwerze
Walekifa
03-03-2006, 20:23
O matko,jak można wejśc na taki link? Co oni im powiedzieli? Torlofa też shakowali :(
@ Modus
to po co ten komment na tibi.com ?
Kesaro the Necromancer
04-03-2006, 11:05
Ostatnio widizałem jak przed Depo scigali Prokopa :D Zapytałęm się za co, odpowiedzili ze duzo ludzi juz schakował!
Alon Heny
02-04-2006, 21:55
Ej to naprawde jest juz powalone powinni jakies wieksze zabezpieczenia dozucic w nowym update:faceoff: a nuiie co 2 post to hack hack
Radament Hellfire
03-04-2006, 17:40
Rada moja taka: Zalej pan robaka!
Ludziska dopuki gra tibia będzie dostępna tylko na Windowsa to niestety trzeba będzie się strzec przed hakowaniem.
Trzeba "molestować" mailami twórców gry żeby była dostępna również na innych systemach ja już to zrobilem i namawiam na to innych im więcej tym lepiej.
A co do różnych linków, filmów, a nawet zdjęć dotyczących gry poprostu przeglądam je na linuxie. Polecam jeszcze nie miałem problemów.
Pozdrawiam.
Ludziska dopuki gra tibia będzie dostępna tylko na Windowsa to niestety trzeba będzie się strzec przed hakowaniem.
Trzeba "molestować" mailami twórców gry żeby była dostępna również na innych systemach ja już to zrobilem i namawiam na to innych im więcej tym lepiej.
A co do różnych linków, filmów, a nawet zdjęć dotyczących gry poprostu przeglądam je na linuxie. Polecam jeszcze nie miałem problemów.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Przepraszam za te same posty. Jestem nowy na forum i coś mi nie wychodziło.
pozdrawiam.
Mymichelle
05-04-2006, 14:02
I o to chodzi. Enjoy on rook.
Pozdrawiam.
gdyby linux był tak popularny jak windows to by biegały po nim robaki.Ale po co robić robaka dla 4 tysięcy ludzi jak mozna go wpuscić na 20 milionów?
@up mylisz się z dnia na dzień przybywa użytkowników linuxa poza tym był kiedyś poradnik jak uruchomić tibię na linuxie więc nie koniecznie windows :P I kolejne poza tym wcale nie musisz używać Win XP jest jeszcze 98,2000,2003 i np na 98 praktycznie żaden obecny wirus nie działa, czemu bo win 98 ma zupełnie inną strukturę niż xp i jeszcze jedno poza tym nie używać bootów, makr
Aolde Miko
10-04-2006, 11:02
Ej to naprawde jest juz powalone powinni jakies wieksze zabezpieczenia dozucic w nowym update:faceoff: a nuiie co 2 post to hack hack
chcecie dobrą stronę jak się ustrzec przed hackiem :?: http://www.twójmuzg.pl raczej nie ma lepszych zabezpieczeń niż tam :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.