zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 02.03.2006 Xerena Battle Wmv i Rec

Domnesticus
03-03-2006, 15:18
Oto wojna na Xerenie ktora odbyla sie wczoraj tak wlasciwie to nie byla wojna tylko zabijanie wrogów :p

http://rapidshare.de/files/14549670/sneaking.rec.html

A to Wszystkie wojny i fragi na Xerenie w postaci WMV

http://rapidshare.de/files/14456981/Domnesticus_Vs._Krew*****.html

Hail Domnesticus

Sethosh
03-03-2006, 15:47
Można prosić o jakiegoś rehosta na tibicam np.? :) z Rapidshare~ niemoge sciągnąć...

Volerasi
03-03-2006, 19:00
I dobrze ,ze ten noob padl 0 pvp mial a pozatym juz nie bedzie sie tak wozil nuub.Ale widać jakich ma przydupów.....
NIEZLA ROBOTA CHLOPAKI
a no i dlaczego nie uciekales przed nimi po piramidach? bys prawdopodobnie sie utrzymal do loga...;]

Kamyk The Knight
03-03-2006, 19:26
Ja tak jak kolega wyzej poprosil bym o umieszczenie filmiku na www.tibicams.com bo u mnie sie nie da sciagnac.....

ps. poprosze o umieszczenie linku w tym temacie

Z gory dzienkoje

Dagos Gala
03-03-2006, 19:33
Fajne War Guild

P.S.
Ale szkoda ze ta Guild mnie tez zabiła ale nie widac na tym filmiku ;p

Phy Praefectus
03-03-2006, 22:08
Ty Shaman vel spidery musiales nowe konto zakladac aby zapostowac to?

to nie jest zadna wojna tylko załosne pekowanie 10 na 1,wogole po co to dawales tutaj -.- zalosne

i wogole pr0 knighci u was sa 44 lvl ze skilami 63/49 omfg 8o rox moja babcia na non-pvp ma lepsze.Ten Aerthis wezmie solo ghoula na 44? :P

jakbyscie zrobili wojne na otwartym terenie 20 vs 20 to byscie takie baty dostali ze hoho :] ale wiadomo u was sie liczy ilosc a nie jak w divonnium JAKOSC

teraz to sie dopiero PA zacznie na xerenie nie ma juz przeciwnikow to mozna ownowac co nie ?!

a tego Zwida,Phranelle,Dzikkuska,Xerenianusa to mi szkoda :( sprzedac sie za garsc srebrnikow

zalosny film oskara nie dostaniesz -1/10 to moja ocena

Domnesticus
03-03-2006, 23:58

to nie jest zadna wojna tylko załosne pekowanie 10 na 1,wogole po co to dawales tutaj -.- zalosne

i wogole pr0 knighci u was sa 44 lvl ze skilami 63/49 omfg 8o rox moja babcia na non-pvp ma lepsze.Ten Aerthis wezmie solo ghoula na 44? :P

jakbyscie zrobili wojne na otwartym terenie 20 vs 20 to byscie takie baty dostali ze hoho :] ale wiadomo u was sie liczy ilosc a nie jak w divonnium JAKOSC

teraz to sie dopiero PA zacznie na xerenie nie ma juz przeciwnikow to mozna ownowac co nie ?!

a tego Zwida,Phranelle,Dzikkuska,Xerenianusa to mi szkoda :( sprzedac sie za garsc srebrnikow

__________________________________________________ ____________

huh .. po 1 ten server ma niecale 2 tyg. kazdy woli najpierw expic zeby byc najlepszym a trenieniem zajma sie pozniej ..

Co mnie obchodzi gdzie twoja babcia ma jakie skile

Nie martw sie o aerthisa on sobie jakos radzi

a co do Xerenianusa , zwida , phranelli , dzikkuska , to oni sa w tej gildi od poczatku i wola za nia walczyc niz za polaczkow ktozy walcza o niepodleglosc servera =.=

Lord Dreathan
04-03-2006, 00:35

w tym czasie co wy ciezko trenujecie( tak naprawde to stoicie w pz albo nie ma was w tibii) to my expujemy, skille mozna potem zrobic. Odpi3rdol sie od zwida, pra~ dzikkuska, xerenianusa bo za to ty jestes pewnie wielce lojalny polaczkom, to ich wybor w jakiej gildi walcza, i kogo jest tam wiecej, czy swe czy pl. Nigdzie nie jest powiedziane ze polacy musze sie trzymac razem, a swe tylko ze swe, wiec poprostu zamkn|j sie bo niemasz nic ciekawego do powiedzenia.

Zbylek
04-03-2006, 11:33
Xerenianus po co wogle siedzisz na tym forum.
Zapraszem do www.tibiaswe.com.
Jeśli tak lubisz 3mac z nimi to idz do nich.
=/