Pokaż pełną wersje : Yeti pls
banda Yeti zabija 123 mastera i 143 elite, my lecimy na pomoc ^^
http://rapidshare.de/files/14704759/InfernaYeti.rec.html
Radosny~
04-03-2006, 23:53
zza***iste:D!!
Prosiłbym kogoś o sprawdzenie tego linku, bo jeżeli to nie keylogger to chętnie bym sobie obejrzał ten filmik, a ponieważ na tym forum co 3 użytkownik umieszcza keylogga to nieco się cykam.
Ja na kompie nie mam jakiegoś super antywira więc ja go nie sprawdzę.
DziekxB)
Filmik jest "czysty" jest o rozszezeniu .rec wiec niema sie czego bac chyba ze to jeden z tych co ma w sobie vira :> ale nie sadze :)
Radosny~
05-03-2006, 00:42
tak to kejloger a wy wszyscy macie nasrane we lbach od plate setow chomikowanych w depo
Service load:
0% 100%
File: InfernaYeti.rec
Status:
OK
MD5 f061dc14e133355c32032de08368841e
Packers detected:
-
Scanner results
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
UNA
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
tak to kejloger a wy wszyscy macie nasrane we lbach od plate setow chomikowanych w depo
Tylko się zapytałem czy ktoś może to sprawdzić, nie twierdze, że to keylogger. Chciałem mieć tylko pewnośc, bo jakoś nie wydaje mi się, że taki 140 + lvl ek może paść na Yetim. Dlatego mnie to zdziwiło. Mówisz, że my chomikujemy p-sety w dp? A co ty powiesz z tym swoim 27 lvl.
a mnie smiesza filmiki na tibia.pl. Zaraz ktos powie ze nie msuze tu zagladac.
CO wieczor czy w dzien zagladam sobie na tibia.gamigo.de w tibia Movie Project. Widze tam jakis filmik i kolesia ktory sie wypowiada na jego tmat. Chwile pozniej zagladam na tibia.pl i filmik juz jest. kolega w peirwsyzm poscie pisze "i my lecimy na pomoc". Czasami to tak wyglada jakby na WoT filmiki umieszczali tylko Polacy. Chyba wiecie co mam na mysli:>
Granteon
05-03-2006, 07:52
Zgadzam sie z Toba... Wkur**a mnie tacy ludzie - ci ludzie co mysla, ze wszystko to odrazu keylogger. boze cos bys im nie podal zawsze tylko "sprawdzcie czy nie keylogger..."
Tylko się zapytałem czy ktoś może to sprawdzić, nie twierdze, że to keylogger. Chciałem mieć tylko pewnośc, bo jakoś nie wydaje mi się, że taki 140 + lvl ek może paść na Yetim. Dlatego mnie to zdziwiło. Mówisz, że my chomikujemy p-sety w dp? A co ty powiesz z tym swoim 27 lvl.
Dżizys tylko się pytałeś czy ktoś może sprawdzić czy to nei keylogger tzn. że przypuszczałeś że to może być właśnie keylogger-.- Jakto 140ek nie może paść na yetim? każdy może paść na wszystkim to tylko kwestia okoliczności-.-
Radosny~
05-03-2006, 10:05
jak koles moze byc powazny..jak ma avatar zywcem sciagniety ze stronki z tapetami na komorke? i w dodatku ten avek to nawet smieszny nie jest;p
Widziałem to już na tibia.de
Tylko gdzie ci martwi 123 MSi 143 EK ? -.-
Nataniel
06-03-2006, 09:54
Co tu muwic mało kto widział Yeti w prawdziwej tibi. Jestem zaskoczony bo słyszałem wiele pogłosek typu:
- potrafi walnac 250-300 ze snow bool
- ma duzo zycia i naprawde mocno wali
- przezuca sie na daleko stojacych shoterow itp...
A okazalo sie zeYeti jest rowne zwyklemu dragowi a nawet gorsze.
Pozatym myslalem ze pokazuje sie pojedynczy osobnik a nie calestado.
Oby wiecej takich filmow niepowtazalnych pozdro...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.