PDA

Pokaż pełną wersje : Yeti pls

Igrisza
04-03-2006, 23:24
banda Yeti zabija 123 mastera i 143 elite, my lecimy na pomoc ^^

http://rapidshare.de/files/14704759/InfernaYeti.rec.html

Radosny~
04-03-2006, 23:53
zza***iste:D!!

Izull
05-03-2006, 00:10
Prosiłbym kogoś o sprawdzenie tego linku, bo jeżeli to nie keylogger to chętnie bym sobie obejrzał ten filmik, a ponieważ na tym forum co 3 użytkownik umieszcza keylogga to nieco się cykam.
Ja na kompie nie mam jakiegoś super antywira więc ja go nie sprawdzę.
DziekxB)

kaziu
05-03-2006, 00:13
Filmik jest "czysty" jest o rozszezeniu .rec wiec niema sie czego bac chyba ze to jeden z tych co ma w sobie vira :> ale nie sadze :)

Radosny~
05-03-2006, 00:42
tak to kejloger a wy wszyscy macie nasrane we lbach od plate setow chomikowanych w depo

Service load:
0% 100%
File: InfernaYeti.rec
Status:
OK
MD5 f061dc14e133355c32032de08368841e
Packers detected:
-
Scanner results
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
UNA
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing

Izull
05-03-2006, 01:09
tak to kejloger a wy wszyscy macie nasrane we lbach od plate setow chomikowanych w depo

Tylko się zapytałem czy ktoś może to sprawdzić, nie twierdze, że to keylogger. Chciałem mieć tylko pewnośc, bo jakoś nie wydaje mi się, że taki 140 + lvl ek może paść na Yetim. Dlatego mnie to zdziwiło. Mówisz, że my chomikujemy p-sety w dp? A co ty powiesz z tym swoim 27 lvl.

Webi
05-03-2006, 03:43
a mnie smiesza filmiki na tibia.pl. Zaraz ktos powie ze nie msuze tu zagladac.
CO wieczor czy w dzien zagladam sobie na tibia.gamigo.de w tibia Movie Project. Widze tam jakis filmik i kolesia ktory sie wypowiada na jego tmat. Chwile pozniej zagladam na tibia.pl i filmik juz jest. kolega w peirwsyzm poscie pisze "i my lecimy na pomoc". Czasami to tak wyglada jakby na WoT filmiki umieszczali tylko Polacy. Chyba wiecie co mam na mysli:>

Granteon
05-03-2006, 07:52

Zgadzam sie z Toba... Wkur**a mnie tacy ludzie - ci ludzie co mysla, ze wszystko to odrazu keylogger. boze cos bys im nie podal zawsze tylko "sprawdzcie czy nie keylogger..."

morwi
05-03-2006, 07:55
Tylko się zapytałem czy ktoś może to sprawdzić, nie twierdze, że to keylogger. Chciałem mieć tylko pewnośc, bo jakoś nie wydaje mi się, że taki 140 + lvl ek może paść na Yetim. Dlatego mnie to zdziwiło. Mówisz, że my chomikujemy p-sety w dp? A co ty powiesz z tym swoim 27 lvl.

Dżizys tylko się pytałeś czy ktoś może sprawdzić czy to nei keylogger tzn. że przypuszczałeś że to może być właśnie keylogger-.- Jakto 140ek nie może paść na yetim? każdy może paść na wszystkim to tylko kwestia okoliczności-.-

Radosny~
05-03-2006, 10:05
jak koles moze byc powazny..jak ma avatar zywcem sciagniety ze stronki z tapetami na komorke? i w dodatku ten avek to nawet smieszny nie jest;p

hide
05-03-2006, 10:11
Widziałem to już na tibia.de
Tylko gdzie ci martwi 123 MSi 143 EK ? -.-

Nataniel
06-03-2006, 09:54
Co tu muwic mało kto widział Yeti w prawdziwej tibi. Jestem zaskoczony bo słyszałem wiele pogłosek typu:
- potrafi walnac 250-300 ze snow bool
- ma duzo zycia i naprawde mocno wali
- przezuca sie na daleko stojacych shoterow itp...
A okazalo sie zeYeti jest rowne zwyklemu dragowi a nawet gorsze.
Pozatym myslalem ze pokazuje sie pojedynczy osobnik a nie calestado.
Oby wiecej takich filmow niepowtazalnych pozdro...

BOtter
06-03-2006, 10:00
O ****a :P