Pokaż pełną wersje : Pomoze mi ktos ??
Lolita kosmita
27-06-2004, 23:54
Witajcie zaczolam grac od nowa na aldorze wyszlam z rookgardu i poszlam na trolle w edron lecz sprzedalam roopa ;/ i nie mgoe wyjsc z jaskini czy moglby mi ktos pomoc ?
Krzycz tak w Tibi:
"Please rope me",a napewno ktos Ci pomoze.
Niech mi ktoś pomoże zaczynam grać w tibie i nie umiem jej uruchomić mam jusz swojego użytkownika w grze ale nie moge grac co mam zrobić? :( ;(
Xuronpol
30-06-2004, 10:14
Bysiek
Nie : "Please rope me" , "PLEASE ROPE ME'
Dekker
Napisz dokładnie co się dzieje .... :)
MayGyver
30-06-2004, 12:01
jaki nick?
jak bede w domu ok 18 to cie wyciagne
ew. poszukaj liny w ciele trola
Deker, musisz więc uruchomić grę TIBIE i w menu wybrać ENTER GAME, tam wpisz swój numer konta i hasło.
Lecz jeśli chodzi o Too many players online. Only players with Premium Account... to masz 3 wyjścia :
1) Kupić Premium Account
2) Próbować wbić do gry kilkanaście razy, może Ci się uda.
3) Wstać o 7 rano i wtedy uda Ci się wbić na 99,9% ( ja wbijam zawsze ) :))
właśnie w takich przypadkach przydaje sie czar dla pacc ten z levitacją :P:P
pewnie ten problem masz juz za soba ale zawsze pomysl hjak gdziesz idziesz wez zawsze lopate i line itp. itd. zalezy gdzie idziesz a pozaa tym logiczne wchodzisz do dziury bez liny przeciez keidys musisz z tamtad wyjsc ja tez pamietam mialem taki problem chyba 2 dnia grania w tibie wiec zawsze pamietaj a z reszta line i lopate zawsze nosi sie przy sobie bo to jest podstawowy sprzet (tak jagbys szedl do sklepy po chleb bez kaski):P:P8o8o8o
Kiedyś miałem poobną historię , a nawet dwie .... :P
Pierwsza ... to jak zaczynałem grać i nie miałem pojęcia o linie .
Wlazłem do dziury , potem do następnej itd. i bardzo się zdziwiłem jak nie mogłem wrócić ...
Pytam się kolesia jak się stąd wydostać , a ten w śmiech ...
Gościu był Polakiem i zachował się wspaniale , pomógł mi wrócić na powierzchnię, całkowicie bezinteresownie.
Od tej pory zawsze pomagam jak ktoś nie ma liny.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Druga ... byłem na trolach koło Venore, tam gdzie jest mino mag ...
Spotykam kolesia, który utknął bo nie wziął ze sobą liny.
Prosi mnie o pomoc ... a ja mam tylko jedną linę.
Oczywiście mogłem go ropnąć , ale myślę sobie ... w tych trolach jest pełno lin, zaraz jakąś znajdę.
Oddałem kolesiowi swoją linę , a potem przez 40 minut nie mogłem znalezc drugiej !
Pojęcia nie wiem dlaczego, bo pamiętałem, że zawsze było tam pełno lin ...
A tu zabijam trolla za trollem i nie ma . Ale w końcu się doczekałem .... :D
Nie macie pojęcia jak się wtedy cieszyłem !
----------------------------------------------------------------------------------------------------
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.