PDA

Pokaż pełną wersje : Pytanie na temat strange helmet.

Ogapixi
08-03-2006, 16:35
"Opis : Legenda: Prawie nic nie jest wiadome o tych hełmach i możliwe że to tylko legenda że istnieją."

To na tibia.pl pisze w opisie w strange helmet. Ja osobiście jestem jego właścicielem na serwerze danubia. Możecie mi powiedzieć, za ile go można sprzedać i o co z nim tak naprawdę chodzi. Specjalnie nie zamieściłem tego tematu w handlu, bo ja go nie chce sprzedać, ale chcę się czego kolwiek o nim dowiedzieć. Czy ktos może mi pomóc??

dagothar
08-03-2006, 16:42
Musiales chyba zauwazyc, co jest o tym helmie napisane na tibia.pl. Armor=6, cena=500 gp u dzinow. Wypada m.in. z dla. Podsumowujac - niewiele warty smiec.

Ogapixi
08-03-2006, 16:55
No dobrze, ale tam jest napisane, że jest zadki, czy to nie podwyzsza ceny i ile moglbym za niego chcieć?? I tak wogule to po co pisac legendy na "śmieciu" skoro wiele pożadniejszych artefaktów legend nie ma?

dagothar
08-03-2006, 17:28
Mozliwe, ze to blad na stronie. Albo ze komus sie nudzilo i chcial dodac koloru dla jakiegos pospolitego przedmiotu. I jak to 'prawie nic nei jest wiadome o tych helmach'? Przeciez wszystko tam pisze. U gracza tego nie sprzedasz, lepiej nosic zwykly steel helmet, taki sam armor ma. Walorow estetycznych toto tez nie ma. Duzo raczej nie wytargujesz, pozostaja dziny. Ja bym to zostawil w depo zeby oddac jako 'fre iten' przy jakiejs okazji:)

sir Tifejo
08-03-2006, 22:55
Wypada rowniez z vampira. Oprocz tego, zgadzam sie z poprzednikami - malo warty smiec. Jak Ci sie chce, mozesz napisac/zglosic ten "blad" na stronie, ale pewnie i tak nic nie da.

Phil Odaerin
08-03-2006, 23:26
Bp takich helmetow = 10k u dzinow wiec nie sa to nic nie warte smieci. Dla osob ktore regularnie expia na vampach i maja zrobione zielone dziny strange helmet to calkiem mily loot.

Pietru
09-03-2006, 09:37
Ten Helmet stoi po tyle samo jak np. steel helmet czy dark.Wiec na moim swiecie kosztuje 200gp.Nie wszyscy wiedza gdzie sa Dziny.

Ogapixi
09-03-2006, 13:37
Dzieki ze wszystko. To prawda nie wiem gdzie sa dziny. Mówi sie trudno i dzięki za pomoc.