Pokaż pełną wersje : Pytanie na temat strange helmet.
"Opis : Legenda: Prawie nic nie jest wiadome o tych hełmach i możliwe że to tylko legenda że istnieją."
To na tibia.pl pisze w opisie w strange helmet. Ja osobiście jestem jego właścicielem na serwerze danubia. Możecie mi powiedzieć, za ile go można sprzedać i o co z nim tak naprawdę chodzi. Specjalnie nie zamieściłem tego tematu w handlu, bo ja go nie chce sprzedać, ale chcę się czego kolwiek o nim dowiedzieć. Czy ktos może mi pomóc??
dagothar
08-03-2006, 16:42
Musiales chyba zauwazyc, co jest o tym helmie napisane na tibia.pl. Armor=6, cena=500 gp u dzinow. Wypada m.in. z dla. Podsumowujac - niewiele warty smiec.
No dobrze, ale tam jest napisane, że jest zadki, czy to nie podwyzsza ceny i ile moglbym za niego chcieć?? I tak wogule to po co pisac legendy na "śmieciu" skoro wiele pożadniejszych artefaktów legend nie ma?
dagothar
08-03-2006, 17:28
Mozliwe, ze to blad na stronie. Albo ze komus sie nudzilo i chcial dodac koloru dla jakiegos pospolitego przedmiotu. I jak to 'prawie nic nei jest wiadome o tych helmach'? Przeciez wszystko tam pisze. U gracza tego nie sprzedasz, lepiej nosic zwykly steel helmet, taki sam armor ma. Walorow estetycznych toto tez nie ma. Duzo raczej nie wytargujesz, pozostaja dziny. Ja bym to zostawil w depo zeby oddac jako 'fre iten' przy jakiejs okazji:)
sir Tifejo
08-03-2006, 22:55
Wypada rowniez z vampira. Oprocz tego, zgadzam sie z poprzednikami - malo warty smiec. Jak Ci sie chce, mozesz napisac/zglosic ten "blad" na stronie, ale pewnie i tak nic nie da.
Phil Odaerin
08-03-2006, 23:26
Bp takich helmetow = 10k u dzinow wiec nie sa to nic nie warte smieci. Dla osob ktore regularnie expia na vampach i maja zrobione zielone dziny strange helmet to calkiem mily loot.
Ten Helmet stoi po tyle samo jak np. steel helmet czy dark.Wiec na moim swiecie kosztuje 200gp.Nie wszyscy wiedza gdzie sa Dziny.
Dzieki ze wszystko. To prawda nie wiem gdzie sa dziny. Mówi sie trudno i dzięki za pomoc.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.