PDA

Pokaż pełną wersje : Demon w ghostlandzie???

serero
28-06-2004, 22:06
siemka:::::::::::
Kiedyś oglądając screeny na forum zobaczyłem screen
z demonem na wieży i z dziesięcu 100+
(kargax,james dark itp.) i był podpisany wyprawa z ghost landu i chcialbym się dowiedzieć:::

1)Czy to prawda że jest demon w ghostrlandzie
2)Co jest po drodze do niego
3)Jeżeli stoi na wieży to czy można go zabić
4)czy tam może dojść tylko pacc

CZekam na odpowiedzi od wtajemniczonych graczy tzn.
kto coś wie na ten temat

Msg fast :] :)) :] :D

Ashlon
28-06-2004, 22:10
No jak go widziales, to chyba tam jest, nie? :D A ze nie da sie dojsc... ;).
Tak wiec:
1)Jest, ale nie da sie tam dojsc
2)Hmm banshee, warlocki, gsy.
3)Jesli staniesz na wiezy to jestes niezly :P
4)Moze takze facc (ghostland jest dla facc, to facc tez dojdzie)
Jak cos to mnie poprawic plx :)

Wubeso
29-06-2004, 09:49
ja mysle zxe to tylko dla pacc.
BO przecierz z demonami da sie tylko walczyc jezeli sie ma pacc. Ale ja nie rozumiem hjak to nie da sie tam dojsc?

Elendart
29-06-2004, 09:55
jak to warlocki sa po drodze, przeciez warlocki sa tylko dla PACC:)):))

Makrela
29-06-2004, 10:02
@up

Warlocki nie są tylko dla PACC. NO, chyba że się mylę, ale raczej nie.

Parys
29-06-2004, 16:38
Ad 1.
Jest demon, ale tylko na pokaz
Ad 2.
Warlocki, gs-y, banshee,
Ad 3. J
ak będziesz umiał tam dojść? A chyba nie da się. Nawet jak by ktos tam wlzl to by musial na solo bic bo tam jest mala wieza i cala ekipa by z UE obrywala.
Ad 4.
Ghostland jest dla wszystkich i kazdy potwor ktory tam jest takze.

ja mysle zxe to tylko dla pacc. BO przecierz z demonami da sie tylko walczyc jezeli sie ma pacc. Ale ja nie rozumiem hjak to nie da sie tam dojsc?
Jak napisałem z tym demonem nie da sie walczyć.

ak to warlocki sa po drodze, przeciez warlocki sa tylko dla PACC

Mylisz się kolego Wrl są dla wszystkich. (równouprawnienie :P

Ten demon jest częścią questu z którego fotki można znaleźć na forum. Jest to Banashee quest.

kamyk93
29-06-2004, 19:59
:O :O ?? a ja często jestem w ghostlandzie moim 30 pallkiem na DS i Banshhe a nigdy nie widziałem Demona ?? :O

The_FaLLen
29-06-2004, 20:19
Co qurwa ja chodze do ghoustland codziennie i jakoś ani razu nie widziałem tam Demoda ani żadniej wierzy(może to bardzo głęboko pod ziemią ale skąd tam wierza ??)

Polinik
29-06-2004, 20:22
Oryginalnie dodany przez kamyk93
:O :O ?? a ja często jestem w ghostlandzie moim 30 pallkiem na DS i Banshhe a nigdy nie widziałem Demona ?? :O

Pewnie dlatego, ze nie zszedles dostatecznie gleboko.
Sam demon fizycznie jest bardziej pod Isle of Kings, ale przez Ghostland tez da sie dojsc. Po drodze do miejsca, z zaleznosci od objetej trasy beda: szkielety, ghule, duchy, monki, stalkery, mumie, GS, a na koniec 2 warlocki, albo (idac inna trasa) skorpiony, duchy, stada banshee, DSy, Gsy, stalkery + warlocki w pokoju z demonem.

Sam demon jest tylko na pokaz - stoi pietro wyzej, wiec mozna tylko na niego popatrzec, nie da sie go zaatakowac. Ze znalezionej niedaleko ksiazki mozna wyczytac, ze jest wykorzystywany przez warlockow jako zrodlo energii elektrycznej. :)

kidler
29-06-2004, 23:08
tak wiec doszlismy do tego momentu ze mozemy powiedziec ze warlocki nie sa tylko dla pacc ale zeby do nich dojsc trzeba przejsc nie male pieklo a juz same spotkanie nimi to PIEKLO:P:P:P:P8o8o8o8o