PDA

Pokaż pełną wersje : Cztery nowe swiaty ruszyly.

Dr. Omader
29-06-2004, 19:17
Po skonczeniu testow z wymuszona walka PvP CipSoft wlaczyl 4 nowe swiaty w tym 2 z nowym typem wymuszonej walki PvP.

-Inferna, zlokalizowana w Niemczech z popierana walka PvP
-Dolera, zlokalizowana w Ameryce z popierana walka PvP
-Elysia, zlokalizowana w Niemczech z normalnym systemem walki(czaszki i bany za duzo zabic)
-Xantera, zlokalizowana w Ameryce z normalnym systemem walki(czaszki i bany za duzo zabic)

Prosze zwrocic uwage na to ze CipSoft uaktualnil Tibia Rules odnosnie zabijania graczy na nowych serverach z popierana walka PvP. Miejcie na uwadze ze granie na swiatach z popierana walka PvP przez niedoswiadczonych graczy moze byc trudne.

Co wiecej CipSoft zwiekszyl liczbe postaci na koncie do 20. Aby upewnic sie ze wszyscy gracze beda mogli grac na nowych swiatach.

Jak zawsze narazie tylko gracze z platnym kontem beda mogli wejsc na nowe swiaty. Aby utrzymac liczbe graczy na nowym swiecie na sensownym poziomie na Rookgaardzie zostala ona ograniczona. Wkrotce CipSoft podniesie limit graczy oraz pozwoli wlasciciela darmowego konta na logowanie sie na nowe swiaty. Przypominamy takze wszystkim gracza aby przestrzegali TIBIA RULES, szczegolnie na nowych swiatach.

Powodzenia na nowych swiatach zyczy
tibia.pl team~

Tomek89
29-06-2004, 19:22
podobno niedługo ma być następny testserver w którym bedzie można odwiedzić nowe tereny i miasto na daramie.

Tychanowicz
29-06-2004, 19:24
No to ładnie.Tylko szkoda że tylko PACCe znowu mogą się logować.Po tygodniu "wpuszczą" FACCów i juz będą tam 30lvl-e dominować nad nami :(

Msr. Dragoon
29-06-2004, 19:32
eee no BRAVO chlopcy za predkosc w tlumaczeniu 8o 8o 8o HeHe

Jestem strasznie ciekawy tego nowego terenu na Draramie [i tego miasta] :rolleyes:

kidler
29-06-2004, 19:33
i gdzie ta slynna Chaotica ehehehehehe (i nikt nie pomyslal ze takie servery musza byc dwa bo amerykanski i niemiecki) heheh wszyscy Chaotica a tu jakies zwykle nazwy

edit:
a no wlasnie czy to jest tylko zrobienie nowych serverow czy to juz po update a jak nie to kiedy bedzie update i no musi byc nowy test server:D:D8okiedy to wszystko????????

Skrzat
29-06-2004, 19:34
Coraz wiecej jest nowy rzeczy swiatow itp :) d walki lecz na wszystko wymagany jest pacc :( narazie i mam nadzieje ze to sie poprawi ;) a logowanie nie bendzie trudne :)) papa

Kali :D
29-06-2004, 19:39
Ja juz uradowany ze wejde na nowy swiat zrobielm posatc a tu mi ciagle wyskakuje ze za duzo osob na Rookard ;(

Krodarr
29-06-2004, 19:40
A ja sie tak staralem!!!!! ;( napisalem swoje tlumaczenie (z kilkoma bledami ale bylo) probuje wejsc na tibie i nie udaje mi sie ( mam facc) wchodze na strone a tu oficjalne tlumaczenie!!! troch mnie to podlamalo ale nie ma co sie uzalac nad tym ze niepotrzebnie tlumaczylem tylko isc dalej i patrzec jakie bledy popelnilem

a do tematu:
a tu jakies zwykle nazwy
to nie sa zwykle nazwy tzn moze sa zwykle ale sa fajne na Xantera albo Inferna

Froggerr
29-06-2004, 19:40
Prosze niemarudzić że tydzień 1 tydzień minie raz dwa i bedzie mozna a jak bedzie sie grało 24h to napewno niebedą dominować nad nami a jak sie już przenieśiećie na inne światy to ja będe miał wiecej wolnego miejsca na Eterni dla sebie :)) :miecz: :berserk: :lucznik: :axeman: :2handed: :evil: :rolleyes:

Papajj
29-06-2004, 19:41
Ja bardzo się ciesze, że powstały nowe światy.
Nareszcie będę mógł uciec z tej porąbanej Isary :P
Ja ide na Elysie, tak jak moi qmple, może tam sobie normalnie pogram ;)

Gosu
29-06-2004, 19:45
troche głupio, że te nowe światy tylko dla pacc.... X(

Jak00b
29-06-2004, 19:52
http://www.members.lycos.co.uk/dziamdzia/newbie.gif
Czy to nie Ty Gosu? Może kurs czytania ze zrozumieniem? Te światy są dla PACC tylko przez PEWIEN OKRES CZASU, do kiedy odludni się rookgaard.

kidler
29-06-2004, 19:52
@up

tylko przez najblizszy czas

Gosu
29-06-2004, 19:58
jakob czy jak ci tam jest... ja wiem ze to tylko przez jakis czas ale kolesie z pacc nabija sobie teraz lvl i jak wejdziesz na maina to cie od razu zaczna pkowac...

marchew88
29-06-2004, 20:05
;( ;( ;( ;( ;( ;(
ci co maja premium akont zaczynaja gre wcesniej i beda zabijac wszystkich

to poco grac tak bazsensu

i tak mnie wkurza blocked ajpi

majq
29-06-2004, 20:11
Fajnie że nowe światy ruszyły, pewnie ludzie polubią nowe światy. Ale dla mnie jest niezrozumiałe przenosić sie z jednego servera na drugi skoro na starym ma się wysoki lvl etc. Ja sama zostane na starym, moze kiedys jednak zmienie zdanie.

Bambuko
29-06-2004, 20:20
No i fajnie:] Inferna fajna nazwa, nawet lepsze niż Chaotica [chociaż zamiast Dolera mogłaby być inna jakaś].
Froggerr napisał:
Prosze niemarudzić że tydzień 1 tydzień minie raz dwa i bedzie mozna a jak bedzie sie grało 24h to napewno niebedą dominować nad nami a jak sie już przenieśiećie na inne światy to ja będe miał wiecej wolnego miejsca na Eterni dla sebie
Nie będziesz miał miejsca na Eterni:P:P:P.

Sajajit
29-06-2004, 20:24
Napisałem twemat przed Dr. Omader'em. A wogule się cieszę, że są nowe światy. Nareszcie nie będę w Tyle. Biorę świat na literkę X. I mam nadzieję, że tam będzie duuużo polaków.

Haker
29-06-2004, 20:57
************DO WSZYSTKICH POLAKÓW************

Jeśli chcecie poszaleć na serverach z wymuszonym pvsp zakładajcie postacie na INFERNIE. Polacy muszą trzymać się razem!!! See you in Tibia.

By$iu
29-06-2004, 21:12
Fajnie ze ruszyly no servy mozenie bedzie takiego tloku na starych.I moze wiekszosc tych Pk przeniesie sie na
Inferne i Dolere.

Chaosu
29-06-2004, 21:13
DO WSZYSTKICH FACCÓW

Otóż, gdy zaczynałem grać na Myteherze (tzn. gdy się pojawiła) wlogowałem się już w 3 dniu jej istnienia, a do tego pierwsze face już były po rooku. Dlatego sprawdzajcie co dzień!

Slajt
29-06-2004, 21:36
<ciamciamciam>
Coś mi się zdaje, że te światy będąmało sensowne.
Dlaczego ?
<mlaskmlaskmlask>
Bo pierwsze pacce szybko nabiją lv, będą bić n00bów (czyt. facc & pozniejszych pacc). Gdy na serwach zdominują ci najlepsi nikt nie podejmie próby zdobycia się na odwage<mlaskmlaskmlask> i wyjścia na main w celu zdobycia sensownego lv. Dojdzie do tego, że packi powybijają się nawzajem i zostanie 1 the best, przyjdą n00bki, połowa przetrwa, połowa powybija się nawzajem, zostanie 5% nowych, 2 % z nich zabija master, <ciamciamciam>będą ci najlepsi, oni będą mogli wspólnymi siłami rozwalić najleprzego, potem większośći tak się pokłuci i zostanie 1-2 najleprzych...i tak w kółko.

Ja tam nie gram :P
<mlaskmlaskmlask>
Akurat wole se zjeść kolacje<mlaskmlaskmlask>. :D

Zajac Poziomka
29-06-2004, 21:49
Jestem troche zawiedziony :/
Myślałem że w "czerwcowym update" będą nowe tereny albo potworki, niekoniecznie nowe można by djina (albo jak to się tam pisze) wprowadzić...

troche głupio, że te nowe światy tylko dla pacc....
ci co maja premium akont zaczynaja gre wcesniej i beda zabijac wszystkich
...
To kupcie sobie Pacc i po kłopocie... Dlaczego ludzie którzy zapłacili za konto mają mieć tak samo jak ci którzy grają za friko? Gdyby Facce miały tak samo jak Pacce to jaki był by sens kupowania pacca??

PS.
Dobrze jest jak jest :P

Gniew Mroku
29-06-2004, 21:58
@Slajt:
To raczej dobrze. Mało ludzi na Main=dużo ludzi na Rook="Too many players on beginner's island, Rook. Only PACC(...)"=Logowanie bez problemów na Main :))

@Modki, MatKus:
Jak servery będą już dla FACC dajcie nowego newsa lub dajcie duży czerwony napis na górze tego.

Ashlon
29-06-2004, 22:03
No, jak sa nowe swiaty to niedlugo bedzie i nowy update, a to wtedy bedzie rzez. :D Nowe itemki, potowory, miejsca :>

kidler
29-06-2004, 22:08
to jest dobry pomysl:

wszyscy polacy zakladajcie konta na infercie ci co chce grac na servach z wymuszonym PvP. zrobi sie moze jedna pozadna polska gildie i wszystkich polakow by sie tam przyjmowalo chodzilo by sie w grupach zabijac i jakos polacy by razem pzetrwali i by sie wybyli troche bo w kupie sila.

polacy zaluzcie jedna pozadna gildie na infernie i werbujcie wszyskich polakow do niej, razem przetrwamy i wybijemy sie najwyzej na tym serverze:D8o8o8o8o:D;)

Par'Salian
29-06-2004, 22:27
fakt, może wszyscy , którzy na są nie wyżyci :P i muszą zabijać graczy , [tzn pk(jakby ktoś sie nie domyślił):P] przeniosą sie na te nowe serwery z :

wymuszoną walką PvP

gdzie mogą zabijać "bezkarnie" i bez żadnych konsekfencji.
A tak ogólnie to fajny pomysł, coś innego ;P

Pan Zeneq
29-06-2004, 22:39
raczej i tak niebedzie strasznie duzego pk bojak sie zbijemy do malego lvl i bedziemy skillowac to wkoncu ten xp przyjdzie i kiedys trzeba bedzie sie przezucic na potwory jak jush ludzie beda za mocni zeby ich zabijac!!a pozatym zeby byly itemy to trzeba zabic potwora czyli bedzie pk ale i tak bedzie sie xpic na potworach!!tesh dobra zecz moim zdaniem w tych swiatach to to ze np. mamy postac na 100 np. knighta a chcemy grac palem to robimy i pkujemy samego siebie i mamy pala na cos okolo 70-80 lvl ;] tesh nieglupio ale ja i tak jush niegram w tibie jestem tylko obserwatorem co w tej tibi sie dzieje wiec zobaczymy za jakis miesiac czy to byl bardzo dobry pomysl te swiaty czy totalna kicha!!

milej gry na nowych swiatach i oczekuje komentarzu jak sie gra bo jestem tego ciekaw!! :]
8)

Mazi
30-06-2004, 00:48
No i mamy pierwszego rekordzistę :)

Mantail 9 Sorcerer

server Inferna...

Koleś ma tempo... A tak w ogóle to ten Enforced PvP byłby fajny gdyby od razu FACC'e wpuścili...

BTW. Wie ktoś kiedy ma być następny update?

ceviz
30-06-2004, 07:09
Haker jak sie nazywa twoj char na infernie?

Przed chwila dalem loga z inferny ale tak jak widzialem na game chacie to z godzine temu(chyba)Mantail mowil ze ma prawie 13lvl

Rogal
30-06-2004, 07:31
Ok otot wieści na 1 miejscu jest gracz Mantail ktory ma 14 lvlv i sorce potem to 9 lvl i 8 lvl 8o

ceviz
30-06-2004, 07:53
Mantail expresem wyszedl z rooka tera sobie nabije mlvla i lvla na mainie i wszystkich bedzie wybijal :P.
Tymczasem na rooku czlowiek sie raduje jak chociaz deera zobaczy 8)

Drill
30-06-2004, 09:03
Ja mam 5 lvl .
Zle wczoraj zrobilem ze o 0:00 loga dalem juz bym mial z 7 lvl

ale za to jestem 1 w fishingu :D bo lowilem rybki dla kolegow ;]

Andy ognisty
30-06-2004, 09:56
Niemoge sie doczekac grania na swiatach z popierana walka pvp
widac jak szybko rozwija sie tibia niedawno powstaly nowe swiaty i teraz znow nowe. :D

limenu
30-06-2004, 10:16
nooo...ale za to na tych światach z wymuszoną walką będzie się łatwo wbijało. Więcej dedów w krótrzym czasie to większe szanse na wbicie :D. Po prostu częściej będzie sie miejsce zwalniało :D

PiXik
30-06-2004, 12:32
Może być kompletny nie wypał bo ci którzy 1 osiągną lvle i się zgrają zapanują ale teraz nie wyżyte hamy mogą tam iść i sobie pkować
ps.kto wie kiedy będzie up date z grafą potforkami itp itd??I czy będzie następny test do tego:]?

Krodarr
30-06-2004, 12:41
@up
update ma byc w polowie lipca
a ci ktorzy teraz beda mieli wysoki lvl ti sie powybijaja i wejda slabsi

Fortus Palladyn
30-06-2004, 13:41
dobze ze powstaly nowe swiaty, ale ja i tak sie nie przenosze z Aldory :D mi się tam podoba i bez sensu jest ciągle przenosic sie na inne serwy

Sajajit
30-06-2004, 15:23
Zróbcie na jednym, albo na dwuch z tych światów postać. Niech polacy żyją ciągle razem!

Haker
30-06-2004, 15:39
@ ceviz

Moj nick na Infernie to: Maasturbant :D

Jak co to wlazic na Inferne i robimy jazde innym narodom ;]

POLSKA MUSI RZĄDZIĆ NA TYM SERVIE! :) 8o

Pasorzytek
30-06-2004, 17:01
Oryginalnie dodany przez Fortus Palladyn
dobze ze powstaly nowe swiaty, ale ja i tak sie nie przenosze z Aldory :D mi się tam podoba i bez sensu jest ciągle przenosic sie na inne serwy
ja sie wynioslem z aldory po pewnej akcji ;)

Stanton
30-06-2004, 17:41
A ja gram na Elysia od 5:00 do 7:30 ale już 5lvl (prawie):

http://img.photobucket.com/albums/v253/kanarss/Stanton/stuff.jpg

Teraz naweet nie mam co prubować, ale zobaczymy koło 2 rano...

Sajajit
30-06-2004, 18:00
Cześć Pasorzytek!
Pamiętasz mnie?
To ja Sajajit.

bec88
30-06-2004, 18:21
Ja myśle że jak już tam będzie ekipa jakaś 10 osób 40 lvl+ to będzie tam wieczny testserver :D

Sajajit
30-06-2004, 18:23
Nom... ale w czasie się zmieni. Z 10% osób zdobędzie 40 level z facc'ów.

blizare
30-06-2004, 19:54
Wreszcie wiekopomna chwila :)
Wszedlem na Elysie jako jeden z pierwszych mimo to mam dopiero 7 lvl:( ( ale nie gram bez przerwy jak ci co na mainie)
Nie wiem po co sie boicie Pków na wysoki lvlach :-0
Przecierz oni beda zajęci expowaniem a nie wybijaniem n00bków :-)

siemach
30-06-2004, 20:01
http://www.flowers-on-the-grave.frame.pl/foto/smoki/inne/images/cycki%20on%20rook.JPG

http://www.flowers-on-the-grave.frame.pl/foto/smoki/inne/images/demon%20on%20rook1.JPG

http://www.flowers-on-the-grave.frame.pl/foto/smoki/inne/images/smok%20on%20rook.JPG

Haker
30-06-2004, 20:14
chyba ci sie dzial pomylil albo temat chociaz 8o

Par'Salian
30-06-2004, 21:47
czy ja wiem... pewnie będą zabijać mniejsze lvl bo dla pkrów zabijanie to zabawa ;( ... przecież nie zabijają by przeżyć ( no może niektórzy :P ) ale dla zabawy i frajdy. A przecież tam będą mogli zabijać bez ogranczeń więc co ich obchodzi czy noob czy nie .

Par'Salian :evil:

Gangrel
01-07-2004, 19:06
Wow, widze że panowie nie próżnują. Byle tak dalej!!!!

kidler
01-07-2004, 19:32
ja mma taki pomysl na przetrwanie na infernie:
robie se sorcerera ide gdzies ukrywam sie w miejscu nad woda gdzie nie ma nigdy zadnych ludzi robie sobie powedzmy 30 m lvl w powedzmy 2-3dni naokraglo i ide do misata kupuje puste runy robie sobie sd i hmm expie do 20 lvl juz mam okolo 35-40 m lvl (moze mniejszy) i chodze i pkuje 30 lvl knightow i pallow bo z tym m lvl zabije ich z sd na luzie uciekajac powedzmy przed knightem,pkejuc wieksze lvl z sd dostaje tez expo wiec bede robil tez lvl:D:D8o8o8o8o8o8o8o8o8o

aha kiedy wpuszcza faccow na te servery

eggmen
01-07-2004, 22:00
Z tą polską gildią na Inferni to nie taki głupi pomysł
Kto chętny niech zagada do Ayumi Hamasaki Master Hunter :D:D :]

Szczuka
02-07-2004, 08:16
Kurde !! to jest bezsensu że pacce mogą sobie teraz wchodzić a facce potem. Oni sobie wysoki lvl wyrobią i rookować będą.... grrrrrr bezsens X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( ;( ;(

kalczyn
02-07-2004, 12:17
Mantail ma juz 24 lvl idzie jak burza. Wykupil juz promocje widac nie brakuje mu kasy :D. Jest juz nastepny Sorc z 24 lvl i widzialem pare osob z ~19 lvl.
Jak sie dobrze zgraja to beda rzadzic tym swiatem.

Raul
02-07-2004, 16:43
Czy niektórzy z was to naprawdę nie czają, że pacc'e jednak muszą mieć jakąś przewagę nad facc'ami. Szczuka kup se pacc'a i zobaczymy czy wtedy będziesz tak nażekał. A jak Cię nie stać to przynajmniej nie narzekaj. Bo jak ktoś płaci za gre w Tibie to też ma prawo wymagać coś więcej.

Haker
02-07-2004, 18:11
W sumie Raul ma racje. Nie mozemy tyle wymagać od gry ktora jest za free. A CIP Team nie bedzie robil czegoś za darmo

Nie ma nic za darmo na tym świecie ;(

Par'Salian
02-07-2004, 21:11
Jeśli ktoś narzeka że, Facce mają mniejsze prawa od Pacców to ma rację , ale na miłość boską Pacce przecież za to właśnie płacą!!!

Par'Salian :evil:

Haker
03-07-2004, 20:35
Dajcie cynk jak wpuszczą faccow! :D

kalashnikov
03-07-2004, 21:59
To juz 4 dzien i nadal nie mozna wbic ;/ Mam na dzieje ze jutro juz bedzie mozna jak tak to non-toper bede grac zeby tylko wyjsc z rooka w jeden dzien ;]

Haker
04-07-2004, 23:26
w jeden dzień z rooka?

niemozliwe!

jak zobaczysz rata to masz duuuuze szczescie 8o

tomo
05-07-2004, 15:23
Oryginalnie dodany przez Haker
w jeden dzień z rooka?

niemozliwe!

jak zobaczysz rata to masz duuuuze szczescie 8o

... Divrael zrobil w jeden dzien rooka na elysii a na niej jest wieksza ilosc grczy niz na infernie/dolerze.

Jak to pisze to

Elysia - 336

Inferna - 196

Dolera - 107

wiec sam widzisz... Ja rooka na elysii zrobilem w 3 dni :] ale to tak ze first day 30 exp, drugi day do 3lvla, trzeci day 8lvl :] Wiec uwierz mi ze sie da :]
Obecnie robie skille, polecam elysie ! Naprawde zajebisty klimacik :]

Haker
05-07-2004, 23:07
Hehe no to cool.

Open the doors! (for facc) :D

Blagam wpusccie mnie juuuz na infernie! ;(

Phobox
06-07-2004, 00:13
DOBRZE ZE ZROBILI NOWE SWIATY WKONCU BEDZIE MOZNA WEJSC ZA 1 RAZEM

ALE JA I TAK BEDE SIE TRZYMAL STAREJ DANUBI :]

A POZATYM C YA IN TIBIA :P

Haker
06-07-2004, 16:18
niestety tak nie bedzie ludzi przybywa i coraz wiecej osob na tibii mc jedzie ;(

np koles na 60+ lvl robi sobie kilku uhaczy i przez noc uhow sobie narobi. 8o

trzeba cos z tym zrobic X(

Ithelios
06-07-2004, 19:19
Mija tydzień a facców nie wpuszczają....Już się zaczynam niecierpliwić bo mam zamiar przerzucić sie na Inferne(tak na próbe-jak mnie zrookują wracam na Isare :D ).Mam nadzieję,że niedługo to potrwa X(

Mistrz Czarnego Miecza
06-07-2004, 22:59
Jutro wpuszczą na 100%, ale posłuchali moich modlitw :D mieli niewpuszczać jeszcze dziś (mi sie net zawalił na 2 dni, tera jest git) i niewpuścili :D więc nadal mam równe szanse z faccami ;) , lecz ja ide na regular PVP (niemiecki serweR) nie ide na nowy pvp bo ja to nie PK i nielubie zabijać ludzi, mnie to nie"podnieca" (jak to powiedział jeden PK na isarce, tera na infernie zażyna :P ). Jak coś macie na świecie Elysia to pisać do Piorunistego (Piorunisty) też mam facc więc szukam jakichś kumpli :P . CYA IN NOOBISH TIBIA !

gietol Julera
07-07-2004, 02:41
kto gra na elysi?? ja tam bede gral kumplowi przez jakies 2 tygodnie jak cos to moze po huntujemy razem??;p ja jestem palek chyba 15lv ale bede mu pykac teraz :) z 30 trzeba zrobic nick :KOMBATLER

Mistrz Czarnego Miecza
07-07-2004, 09:04
Oni chyba robią światy tylko dla premium :P dziś (środa) dalej niewpuścili facców :/ (chyba).

Krodarr
07-07-2004, 10:52
mam nadzieje ze na te nowe serwerty bedzie mozna wchodzic po ich save o 12.00 (mam nadzieje)

Ithelios
07-07-2004, 10:54
Oryginalnie dodany przez Mistrz Czarnego Miecza
Oni chyba robią światy tylko dla premium :P dziś (środa) dalej niewpuścili facców :/ (chyba).

A kto ci powiedział,że mają wpuszczać akurat dziś??W newsie jest wyraźnie napisane że nowe światy BĘDĄ dla facc,jednak narazie jest niski limit graczy więc nie pozostaje nic tylko czekać(sądzę,że przy podwyższeniu do 500 facce już będą mogły wejść).

Haker
07-07-2004, 11:05
ile widzieliście najwięcej ludzi na Infernie? :baby:

Dziadunio
07-07-2004, 11:29
Jak oni to robią na Elysji, że już jest gość z 43lvl(Vito Monteros) i kilka na 40. Nabili to w 1 tydzień. Oni muszą nie spać i jeść przy kompie. Napoczątku górował Divrael i już prawie byłem pewien, że to właśnie on będzie rządził Elysją, ale teraz już zaczął odstawać i chyba ich nie dogoni. I jeszcze jedno. Na elysji już znana jest grupa trzymająca władze bo wszyscy najlepsi są w jednym klanie X( Chciałem tam sie przenieść, ponieważ tego nie lubie, a teraz to ja już nic nie wiem.

Mistrz Czarnego Miecza
07-07-2004, 13:51
Re up:
Goście z lvl-ami 40+ w tydzień grają na zmiane (kilka osób jedną postacią)

Re Ithelios:
A z tąd wiem że z mojego dośwadczenia (od wtedy gdy zaczeto dawać pozwolenie tylko dla paccow) to max. blokada dla facc trwała 1 tydzień (7 dni dla "głupkowatych" ), a wpuszczali od 350+ limitu!!!

V_E_G_E_T_A
07-07-2004, 16:35
Dobrym pomysłem było stworzenie nowych światów z przymuszoną walką pvp :] ale te światy będą praktycznie do dyspozycji dla pacc.

To oczywiste, że pacc mają większe prawa, bo wkoncu za to płacą :blazen: .

Haker
07-07-2004, 19:54
no tydzien juz minal a ludzi na infernie 210 (+- 20)

Gosu
08-07-2004, 10:37
spoko, juz mozna wlazic z facc :]

Haker
08-07-2004, 18:55
Jest juz jakis polak na mainie? chodzi o facc

Updejt:

mam juz prawie 7 lvl, a jak idzie innym?
interesuje mnie tylko Inferna :]

Updejt:

Jestem na mainie <wszędzie pustki>
Ale chwilowo mam Name Locka X(

Skrzat
10-07-2004, 04:39
Co trzeba zrobic zeby dojsc do tych swiatoe i jak albo przez co jakas opcje wlaczyc mam pacc i nie wiem jak wejsc.

V_E_G_E_T_A
10-07-2004, 14:53
Co?

Jesli masz już postać na jednym z tych świaów to po prosru się wbijaj... Bardzo możliwe, że właśnie jest przekroczony limit graczy.

spider-bialystok
11-07-2004, 18:54
No ja już na infernie siedzdze na razie rook, jak coś to mój nick Xurerr

TheNatoorat
12-07-2004, 19:07
Mam wielką prośbę do moderatorów (błagać o to chce prawie cała społeczność tibii.pl). Mianowicie oburza nas zachowanie użytkownika zapisanego pod nickiem RTP, który:
a) ma w podpisie wulgaryzmy
b) bezczelnie nabija sobier posty
c) ma w podpisie dołączone zdjęcie które, przez swą wielkość, zmniejsza nam przyjemność z korzystania z tibia.pl

Uważamy, że należy coś zrobić z takim łamaniem zasad.

(Tożto pogwałcenie regulaminu! na stos!)

Dr. Omader
12-07-2004, 21:45
TheNatoorat dziekuje za zwrocenie uwagi na tego uzytkownika.

Przypomne ze takich osobnikow najlepiej zglaszac na IRC na serverze irc.quakenet.org kanal #Tibia.pl albo mozna dostac sie przez bramke na naszej stronie.

Tam mozna najczesciej jakiegos moderatora zastac, ktory napewno zajmie sie delikwentem.

Dewimon
05-08-2004, 19:22
Fajny ten nowy upadet 8) a szczegulnie te nowe miasto zaraz bede prosil ojca zeby mi kupil ten pacc :D ale niewiem czy sie zgodzi :(