|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Po skonczeniu testow z wymuszona walka PvP CipSoft wlaczyl 4 nowe swiaty w tym 2 z nowym typem wymuszonej walki PvP.
-Inferna, zlokalizowana w Niemczech z popierana walka PvP -Dolera, zlokalizowana w Ameryce z popierana walka PvP -Elysia, zlokalizowana w Niemczech z normalnym systemem walki(czaszki i bany za duzo zabic) -Xantera, zlokalizowana w Ameryce z normalnym systemem walki(czaszki i bany za duzo zabic) Prosze zwrocic uwage na to ze CipSoft uaktualnil Tibia Rules odnosnie zabijania graczy na nowych serverach z popierana walka PvP. Miejcie na uwadze ze granie na swiatach z popierana walka PvP przez niedoswiadczonych graczy moze byc trudne. Co wiecej CipSoft zwiekszyl liczbe postaci na koncie do 20. Aby upewnic sie ze wszyscy gracze beda mogli grac na nowych swiatach. Jak zawsze narazie tylko gracze z platnym kontem beda mogli wejsc na nowe swiaty. Aby utrzymac liczbe graczy na nowym swiecie na sensownym poziomie na Rookgaardzie zostala ona ograniczona. Wkrotce CipSoft podniesie limit graczy oraz pozwoli wlasciciela darmowego konta na logowanie sie na nowe swiaty. Przypominamy takze wszystkim gracza aby przestrzegali TIBIA RULES, szczegolnie na nowych swiatach. Powodzenia na nowych swiatach zyczy tibia.pl team~ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() podobno niedługo ma być następny testserver w którym bedzie można odwiedzić nowe tereny i miasto na daramie.
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() No to ładnie.Tylko szkoda że tylko PACCe znowu mogą się logować.Po tygodniu "wpuszczą" FACCów i juz będą tam 30lvl-e dominować nad nami
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2004
![]() |
![]() eee no BRAVO chlopcy za predkosc w tlumaczeniu
![]() ![]() ![]() Jestem strasznie ciekawy tego nowego terenu na Draramie [i tego miasta] :rolleyes: |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() i gdzie ta slynna Chaotica ehehehehehe (i nikt nie pomyslal ze takie servery musza byc dwa bo amerykanski i niemiecki) heheh wszyscy Chaotica a tu jakies zwykle nazwy
edit: a no wlasnie czy to jest tylko zrobienie nowych serverow czy to juz po update a jak nie to kiedy bedzie update i no musi byc nowy test server ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Coraz wiecej jest nowy rzeczy swiatow itp
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja juz uradowany ze wejde na nowy swiat zrobielm posatc a tu mi ciagle wyskakuje ze za duzo osob na Rookard
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() A ja sie tak staralem!!!!!
![]() a do tematu: Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica
![]() |
![]() Prosze niemarudzić że tydzień 1 tydzień minie raz dwa i bedzie mozna a jak bedzie sie grało 24h to napewno niebedą dominować nad nami a jak sie już przenieśiećie na inne światy to ja będe miał wiecej wolnego miejsca na Eterni dla sebie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja bardzo się ciesze, że powstały nowe światy.
Nareszcie będę mógł uciec z tej porąbanej Isary ![]() Ja ide na Elysie, tak jak moi qmple, może tam sobie normalnie pogram ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() troche głupio, że te nowe światy tylko dla pacc....
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() Czy to nie Ty Gosu? Może kurs czytania ze zrozumieniem? Te światy są dla PACC tylko przez PEWIEN OKRES CZASU, do kiedy odludni się rookgaard. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() @up
tylko przez najblizszy czas
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() jakob czy jak ci tam jest... ja wiem ze to tylko przez jakis czas ale kolesie z pacc nabija sobie teraz lvl i jak wejdziesz na maina to cie od razu zaczna pkowac...
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ci co maja premium akont zaczynaja gre wcesniej i beda zabijac wszystkich to poco grac tak bazsensu i tak mnie wkurza blocked ajpi |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Fajnie że nowe światy ruszyły, pewnie ludzie polubią nowe światy. Ale dla mnie jest niezrozumiałe przenosić sie z jednego servera na drugi skoro na starym ma się wysoki lvl etc. Ja sama zostane na starym, moze kiedys jednak zmienie zdanie.
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() No i fajnie
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() Napisałem twemat przed Dr. Omader'em. A wogule się cieszę, że są nowe światy. Nareszcie nie będę w Tyle. Biorę świat na literkę X. I mam nadzieję, że tam będzie duuużo polaków.
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Imię: Bart Reed
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() ************DO WSZYSTKICH POLAKÓW************
Jeśli chcecie poszaleć na serverach z wymuszonym pvsp zakładajcie postacie na INFERNIE. Polacy muszą trzymać się razem!!! See you in Tibia.
#20 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Gildia: Death Assassins
|
![]() Fajnie ze ruszyly no servy mozenie bedzie takiego tloku na starych.I moze wiekszosc tych Pk przeniesie sie na
Inferne i Dolere.